#I#D
86700 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperind Israelul

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.06.2018
DE
Avatar dnip
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Timisoara
înscris/ă în 22.06.14
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1700 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
70.0 %
  
Satisfăcător

NOTA MEDIE rez.:
8.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
încărcat de pe telefon!

Descoperind frumosul Israel


In luna aprilie am fost in Israel într-un pelerinaj foarte bine organizat încât parga eram într-un concediu. In doar 3 ore esti din Timisoara in Tel Aviv. Un pic strictete in aeroport dar ok totul.

Ziua I: Tel Aviv surprinzator si interesant. Faleza super frumoasa, apa turcoaz curata si nisip fin cu scoici rosiatice. In aprilie erau pe plaja la soare turisti si localnici. Hoteluri si clădiri administrative foarte înalte mărginesc faleza. Nu mi-a placut periferia deloc. Tipic zonei țărănești cu clădiri înghesuite si mizerie multă. Am plecat spre

Lod – la Biserica ce adăposteşte mormântul şi moaştele Sf. Gheorghe. Ne-am plimbat in Haifa, oras port, am avut privire panoramica asupra Gradinilor Bahai. Am făcut oprire la mare, la Caesarea unde am. admirat faleză si daunele de nisip, cât și apetitul făcut de Superman Magnificul.

Ziua II: Muntele Tabor – Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă”, Cana Galileei – Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii.

Nazareth – Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria dedesupt) şi în Biserica Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii.

Zonele turistice sunt amenajate si curatele in schimb periferiile cam sumbre si mizerabile.

Râul Iordan – Yardenit: – nuanța ciudata a raului verzuie-albastruie te face sa simti magia locatiei. Este un loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului unde se fac botezuri simbolice. Cazarea la hotel în Tiberias, pe malul mării. Mâncare foarte gustoasă, bufet suedez, foarte bogat și gustos. Peste, paste, carne de tot felul, salate, tocănițe. Camera in hotel Tiberias era spre mare, vedeam rasaritul dimineata. A fost superb.

Ziua III: Muntele Fericirilor, apoi vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni. Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. Petru. Deplasare către ţărmul Mării Moarte.

Am avut ocazia să facem. baie in Marea Moarta. Interesanta senzatia :pielea ramanea unsa parca de la atata sare. Te tine la suprafata fara sa faci vreun efort. Pe mal gaseai sare si bucati solidificate. Au magazine cu produse locale Ahava cu extract din mare. Ne-am deplasat la Mănăstirea Sf. Gherasim.

Ziua IV: Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului, Mănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit”, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce apăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Muntele Sionului – Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la Zidul Plângerii.

Strictete la intrare, scanat genți. Am prins sabatul cand vin la zid perciunatii la rugaciune.

Am schimbat hotelul in Bethleem, hotel Nativiti, un hotel ok ca si cazare si conditii, mai modern decât cel din Tiberias dar ca si mâncare puțin mai slăbuț. Ierusalimul mi s-a parut de vis. Parca esti in trecut. Bine întreținute clădirile cetății O adevărată industrie peste tot. Bazarul merita vizitat Cât vezi cu ochii magazinute si dulciuri locale, mirodenii, articole bisericești, haine locale si tarabe cu sucuri proaspăt făcute din roșii si portocale.

Ziua V: Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos după care am ajuns la Biserica Sf. Învieri ce adaposteste Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Piatra ungerii ne intampina la intrare. Deja simti incarcatura locului si ceea ce Dumnezeu reprezinta. Înghesuială mare dar merita.

Nu va pot descrie încărcarea sufletească. Oricât ai fii de sceptic sau mai nereligios simti acel ceva, nu stiu dar in Sfântul Mormânt am avut o senzatie ciudata pe care nu o pot explica. Nu te lasa sa stai decât câteva secunde călugărul care organizează intrarea si ieșirea pelerinilor. Am. prins cozi mari dar mulțumită preotului care a organizat pelerinajul am ajuns la ore care ne-au permis sa intram repede.

Ziua VI: Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe. Deplasare spre Ierihon - privire panoramica asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii, Mănăstirea „Dudul lui Zaheu”. Frumos desertul dar am prins 38 grade.

Ziua VII: Pustiul Iudeii unde am mers 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor. Apoi plecare spre Bethleem la Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui, Ein Karem –Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.

Dintre toate obiectivele cel mai mult mi-a placut Sfântul Mormant, locul nasterii, Ierusalimul ca oras si Marea Moarta.

Macar o data in viata merita sa mergi in locurile Sfinte. Nouă ne-au placut si ne-au surprins plăcut încât am promis ca vom reveni.

---
Impresii încărcate de dnip in 26.06.2018 21:39:31

Validat / Publicat: 26.06.18 22:44:28


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ORIENTUL MIJLOCIU
VIZUALIZĂRI: 3244


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (dnip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  13500 PMA (din 16 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster87
[26.06.18 22:44:13]
» mesaj pers
Am schimbat hotelul in Bethleem

   

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.06.18 08:56:59]
» mesaj pers

   @dnip: Salutare!

   Ce ai ales pentru vara aceasta?

   Ai renunțat la Croatia? Ai ales Grecia?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dnip
[28.06.18 09:03:23]
» mesaj pers

   Hello. Da am renuntat la Croatia. Grecia a ramas. Din nou Parga pt ca de 2 ani tot revenim. Ne place locația. Completăm după Parga cu Halkidiki sau Corfu câteva zile.Am fi vrut Zakinthos dar dp.documentare amplă nu ne-a placut. Mai vedem. 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.06.18 09:18:06]
» mesaj pers

   @dnip: Vacanță frumoasă vă doresc, aștept să ne povestești!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dnip
[28.06.18 09:19:37]
» mesaj pers

   @krisstinna: Multumesc la fel. Sper sa fie timp frumos. Ce destinație la tine?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.06.18 09:25:30]
» mesaj pers

   @dnip: Abia am venit din vacanță, Croatia :D

   Am căutat plaja cu nisip pentru tine, când te hotărăști sa mă anunți prin mesaj privat, îți ofer cu drag mai multe detalii :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dnip
[28.06.18 09:42:22]
» mesaj pers

   Super. Astept cu interes articolul si pozele

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[61] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Tel Aviv -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978672">Şterge vot</a></div><span id="v9978672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Tel Aviv
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [APR-2018] Zidul plangerii -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978674">Şterge vot</a></div><span id="v9978674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Zidul plangerii
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978676">Şterge vot</a></div><span id="v9978676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978677">Şterge vot</a></div><span id="v9978677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978678">Şterge vot</a></div><span id="v9978678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2018] Marea moarta -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978682">Şterge vot</a></div><span id="v9978682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] Marea moarta
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [APR-2018] Sfantul Mormant -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978683">Şterge vot</a></div><span id="v9978683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Sfantul Mormant
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2018] Ierusalim noaptea -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978684">Şterge vot</a></div><span id="v9978684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] Ierusalim noaptea
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978685">Şterge vot</a></div><span id="v9978685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978686">Şterge vot</a></div><span id="v9978686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978687">Şterge vot</a></div><span id="v9978687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978688">Şterge vot</a></div><span id="v9978688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978689">Şterge vot</a></div><span id="v9978689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2018] Iordan -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978690">Şterge vot</a></div><span id="v9978690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2018] Iordan
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [APR-2018] Beduini -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978691">Şterge vot</a></div><span id="v9978691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2018] Beduini
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [APR-2018] Capernaum -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978692">Şterge vot</a></div><span id="v9978692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2018] Capernaum
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2018] Nazaret -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978693">Şterge vot</a></div><span id="v9978693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2018] Nazaret
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [APR-2018] Caesarea -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978694">Şterge vot</a></div><span id="v9978694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2018] Caesarea
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [APR-2018] Iordan -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978695">Şterge vot</a></div><span id="v9978695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2018] Iordan
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [APR-2018] -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978696">Şterge vot</a></div><span id="v9978696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2018]
foto dnip [26.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [APR-2018] Biserica nasterii -- foto by <b>dnip</b> [uploaded 26.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av978697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv978697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=978697">Şterge vot</a></div><span id="v9978697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(978697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f978697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e978697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2018] Biserica nasterii
foto dnip [26.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[61] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12181186676 sec