86567 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Veneţia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.06.2018
DE
Avatar mihaelavoicu
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 06.08.17
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 4 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
205 euro/persoană/3 nopți
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Pe luciul apei, în Veneția


  Urmare de aici

  Amfostacolo, am fost la Veneția în mai mute rânduri, dar în luna lui Florar cu un an în urmă, după ce am vizitat-o timp de trei zile, a patra am rezervat-o insulelor.

  Orașul în sine este alcătuit din mai multe de insule și insulițe plane, o parte din ele susținute pe milioane de stâlpi de stejar, bine fixați în sedimentul Adriaticii. Numărul acestor insule variază funcție de anumiți factori geo-climatici și se crede că ar fi în jur de 120 astfel de ”ridicături” la aprox. 1m deasupra apei.

  Am avut de două ori ocazia să văd o parte din oraș în perioada fluxului. Spun -o parte- pentru că zona Pieții San Marco este cea mai joasă și vezi cu ochii, cum nivelul apei crește. Mulțimea se retrage și încet, încet apa câștigă teren... la propriu!

  Atunci se instalează punți alcătuite din tronsoane pentru pietoni, tronsoane întâlnite de noi cu o seară înainte (în noiembrie 2013), așezate frumos în poziție de așteptare și chiar ne întrebam ce-or mai fi și astea!

  A doua zi, am luat la picior străduțele spre San Marco, când la un moment dat, ne-am trezit cu apa la picioare, care înainta, împingând lumea înapoi. Atunci am înțeles rostul a niște trotuare mai înalte pe marginea acestor străduțe. Tocmai pentru a te refugia, cât timp apa e încă mică. După care și acestea sunt inundate.

  Și tot atunci am priceput ce erau de fapt, tronsoanele întâlnite cu o seară înainte. Noaptea le amenajase drept punți pentru trecători. Am înaintat pe ele, până am ajuns în Piazza San Marco. Spectacolul a fost total. Pentru prima oară, atunci, am văzut piața inundată. Apa intrase peste tot, inclusiv în Biserica San Marco.

  Nu toate insulele ce alcătuiesc Veneția, sunt locuite, dar o plimbare măcar spre și printre ele, săgetând marea, merită făcută. Cele mai îndepărtate, dincolo de insula Torcello, aparțin în exclusivitate naturii. Acolo este raiul plantelor și a animalelor de baltă.

  Mare parte din insule sunt ”profilate” pe, hai să le spunem ”Branduri”: Insula Lido etalează vestitele plaje și cazinouri, Insula Murano sclipește la culoarea sticlei produsă în vetreriile sale, Insula San Michele este păzită strașnic de Doamna cu coasa, Insula Burano meșterește frumoasele dantele și nu în ultimul rând Insula Torcello cu frumoasele mozaicuri bizantine din Santa Maria Assunta.

  Pentru o vizită în insule se cumpără bilete de la orice agenție din apropierea stațiilor de vaporetto, bilete cu care te poți deplasa în orice direcție. Oferta este variată, prețurile nu foarte mari, cifre pe care nu le rețin și cu care, niciodată nu mi-am încărcat memoria. Soluția cea mai practică este un abonament pe mai multe zile, care poate cuprinde atât orașul cât și insulele sale. Acestea se pot lua selectiv, adică numai pentru oraș, numai pentru insule sau pentru ambele, adică toate traseele.

  Traseul nr. 1 este cel care străbate Canal Grande cu opriri la fiecare stație. Acesta este mai benefic și cel mai uzitat, pentru că nu ”aleargă” și poți admira palatele în toată splendoarea lor. Noi am străbătut canalul în sus și-n jos pentru a nu pierde niciunul din aceste palate. Dar despre acestea voi face un rev. separat.

  Traseul nr. 82 (probabil rămas de zeci de ani cu numărul ăsta) i se spune diretto și parcurge Canalul fără nicio oprire de la Piazzale Roma la San Marco și mai departe în Insula Lido. Cu acest traseu am circulat într-o altă excursie, în 2013, când am văzut Lido, stațiunea întinsă pe o limbă de pământ, cu multe clădiri Art Nouveau. O recomand celor amatori de plajă.

  Traseul nr. 12 cu plecare de la Fondamente Nuovo, aflat în estul Veneției, trece pe lângă Insula San Michele-cimitirul orașului-și parcurge drumul ”fără pulbere”, precum o autostradă, în direcția Murano, Burano, cu finiș la Torcello. Special pentru Santa Maria Assunta am ajuns la Torcello. Doi pereți interiori ai bisericii, sclipesc de încărcătura mozaicurilor bizantine, cele mai frumoase din Italia, după cele de la Ravenna.

  Traseele nr. 41 și 42 parcurg Veneția în sensul acelor de ceasornic, o rută circulară, cu diverse stații, dar obligatoriu Gara și Piața San Marco. Acest traseu merită făcut, pentru că ajunge până în capătul de est al insulei, la San Pietro di Castello, în zona Arsenalului.

  Mai există Feribotul, sau traghetti care operează traversări ale canalului între diverse stații. Trebuie menționat că acest Canal Grande, care străbate Veneția precum un S întors, pe un parcurs de peste 4km, nu poate fi traversat decât pe trei poduri. De fapt patru, ultimul fiind de dată mai recentă, terminat în 2008, numit al Constituției, sau Calatrava. Celelalte trei, sunt Ponte Santa Lucia, Ponte Rialto și Ponte dell Accademia.

  Taxiul de apă, sau motoscafo. Acesta sosește la comandă telefonică. Nu-mi pot imagina prețul!

  Și nu în ultimul rând, celebrele Gondole. Acestea sunt un simbol al orașului, prezența lor a fost semnalată încă din sec. al XI-lea. Toate sunt lucrate manual, toate confecționate din 280 bucăți separate de lemn, toate asimetrice, toate sunt vopsite în negru, toate au o prora în formă de furcă cu șase lamele, iar gondolierii, toți poartă obligatoriu tricoul în dungi. Plimbarea cu o gondolă costa în mai 2017, în jur de 100 euro/1 oră, mers și pe canale. Dacă plătești în plus, acesta îți cântă și o canzzonetta.

  Am preferat totuși plimbarea pe jos și trecerea canalelor pe superbele podețe, care sunt în număr de aprox. 600. Iar canalele, în număr de 160.

  După cum spusei, am luat traseul 12 de la Fondamente Nuovo, pentru Murano, Burano și Torcello.

  Mulțumesc! Ne vom întâlni la Murano, apoi Burano și de ce nu, la Santa Maria Assunta-Torcello.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de mihaelavoicu in 21.06.2018 09:49:03

  Validat / Publicat: 21.06.18 11:00:55


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA. A mai fost în/la: Roma, Napoli, Milano și altele.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: numai Europa
  articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
  VIZUALIZĂRI: 1631


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mihaelavoicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35750 PMA (din 38 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de mihaelavoicu? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - doinafil
  [21.06.18 12:44:18]
  » mesaj pers

     @mihaelavoicu: „Amfostacolo” și eu, în 2009 și 2010. Nu era inundație, era vară, era cald și acolo am mâncat cea mai bună înghețată de lămâie. De-atunci este preferata mea, înaintea oricăror arome.

     Eram invitată și nu puteam impune eu un traseu. M-am mulțumit cu ce au oferit prietenii mei (și nu au oferit puțin).

     Acolo, la unul din restaurantele de lângă podul Rialto am mâncat cea mai „săracă” și cea mai scumpă pizza. Am gândit și atunci (și cred și acum) că nu au interesul să facă o pizza gustoasă, ca s-o ții minte, pentru că este un oraș al turiștilor - în mod deosebit -, turistul vine și pleacă, revine mai greu! Poate că greșesc, nu știu!

     Felicitări și... aștept review-urile din insule!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - mihaelavoicu
  [21.06.18 14:38:48]
  » mesaj pers

     @doinafil: Mulțumesc Doina! de fapt, din zona Rialto, nu merită nimic a cumpăra. Artera cea mai accesibilă la preț este Lista di Spania, din zona gării. Dar să știi că au și Pizza bune. Buneeeee... !!

     În 2013, o amică din cele 4 câte eram, s-a întâlnit întâmplător cu un consătean de al ei, care avea o afacere prin zona Rialto. Chiar o Pizzerie. Atâta bucurie la băiatul ăla, parcă o văzuse pe maică-sa. Nu am scăpat de el să ne dea o ”pizza bună”. El făcea diferența, între pizze. Știa el ce știa. Vorbea tare românește și la toți spunea că suntem de ai lui. Cu de-a sila i-am bat banii, că nici nu voia să-i primească. Ospitalitatea românească și încă multe...

     Mulțumesc. În insule... vom vedea când vom ”ajunge”!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - ungureanica
  [21.06.18 14:41:01]
  » mesaj pers

     Foarte frumos și foarte interesant articol. Ce încălțăminte interesantă aveau turiștii pe timpul inundației. Vă salutăm cu drag.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mihaelavoicu
  [21.06.18 14:48:30]
  » mesaj pers

     @ungureanica: Mulțumesc, Dantelă lată!

     Cismulițele erau de unică folosință și nu făceau două parale. Mulți l-a aruncau și rămâneau în pantofi prin apă.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - iulianic
  [21.06.18 22:44:20]
  » mesaj pers

     @mihaelavoicu: Și eu am fost de câteva ori la Veneția și am avut ocazia să văd o parte din oraș inundată de ape în perioada fluxului. Rețin acele podețe, rețin apa care se întindea în Piața San Marco, de asemenea rețin biserica inundată de apele acelea tulburi, neplăcute. Dar cel mai neplăcut a fost că apa ne-a intrat multora în încălțăminte. Am aruncat șosetele (se umpluseră coșurile de gunoi cu șosete "Made in Romania" udate cu apă de Veneția). A trebuit să suportăm încălțămintea udă până când am ajuns la autocar și ne-am putut schimba. Veneția se confundă în mintea mea cu acestă neplăcută amintire.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - webmaster
  [22.06.18 12:54:09]
  » mesaj pers

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mishu
  [24.06.18 21:49:11]
  » mesaj pers

     @mihaelavoicu: Ma tenteaza Venetia, dar la acest moment nu imi este in plan decat pentru o vizita scurta de cateva ore doar prin toamna, dar decat deloc tot e ceva. Felicitari, votat cu mare drag.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mihaelavoicu
  [25.06.18 08:35:59]
  » mesaj pers

     @mishu: Mă bucur de vizita ta, dar ia seama, Veneția e ca o doamnă pretențioasă care nu acceptă vizitele scurte! Are atâtea de spus, încât mi vei scăpa ușor de ea!

     Te îmbrățișez!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [21] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [MAY-2017] Veneția ”plutind” pe mare. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976954">Şterge vot</a></div><span id="v9976954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [MAY-2017] Veneția ”plutind” pe mare.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [MAY-2017] Veneția ”plutind” pe mare! -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976955">Şterge vot</a></div><span id="v9976955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [MAY-2017] Veneția ”plutind” pe mare!
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [MAY-2017] Canal Grande, la cotitură! -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976956">Şterge vot</a></div><span id="v9976956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [MAY-2017] Canal Grande, la cotitură!
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [MAY-2017] Veneția. Ponte Calatrava. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976957">Şterge vot</a></div><span id="v9976957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [MAY-2017] Veneția. Ponte Calatrava.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [MAY-2017] Ponte Rialto. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976958">Şterge vot</a></div><span id="v9976958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [MAY-2017] Ponte Rialto.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [MAY-2017] Canal Grande. În depărtare, Ponte Santa Lucia. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976959">Şterge vot</a></div><span id="v9976959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [MAY-2017] Canal Grande. În depărtare, Ponte Santa Lucia.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [MAY-2017] Canal Grande. Ponte del Accademia. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976960">Şterge vot</a></div><span id="v9976960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [MAY-2017] Canal Grande. Ponte del Accademia.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [MAY-2017] Veneția. Puntea Suspinelor. Face legătura între Palatul Dogilor și închisoare. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976961">Şterge vot</a></div><span id="v9976961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [MAY-2017] Veneția. Puntea Suspinelor. Face legătura între Palatul Dogilor și închisoare.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [MAY-2017] Unul din multele canale ale Veneției. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976962">Şterge vot</a></div><span id="v9976962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [MAY-2017] Unul din multele canale ale Veneției.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [MAY-2017] Veneția. Peronul unei case. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976963">Şterge vot</a></div><span id="v9976963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [MAY-2017] Veneția. Peronul unei case.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [MAY-2017] Pompierii pe Canal Grande. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976964">Şterge vot</a></div><span id="v9976964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [MAY-2017] Pompierii pe Canal Grande.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [MAY-2017] Pod peste canal. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976965">Şterge vot</a></div><span id="v9976965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [MAY-2017] Pod peste canal.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [MAY-2017] Cu gondola la plimbare. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976966">Şterge vot</a></div><span id="v9976966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [MAY-2017] Cu gondola la plimbare.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [MAY-2017] Veneția. Zidurile Arsenalului. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976967">Şterge vot</a></div><span id="v9976967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [MAY-2017] Veneția. Zidurile Arsenalului.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [MAY-2017] Nod de ancorare. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976968">Şterge vot</a></div><span id="v9976968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [MAY-2017] Nod de ancorare.
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [MAY-2017] Vaporetto, traseul nr. 1 -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976969">Şterge vot</a></div><span id="v9976969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [MAY-2017] Vaporetto, traseul nr. 1
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [MAY-2017] Piața San Marco inundată (foto oct. 2010) -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976970">Şterge vot</a></div><span id="v9976970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [MAY-2017] Piața San Marco inundată (foto oct. 2010)
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [MAY-2017] Piața San Marco, inundată (foto oct. 2010) -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976971">Şterge vot</a></div><span id="v9976971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [MAY-2017] Piața San Marco, inundată (foto oct. 2010)
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [MAY-2017] Piața San Marco, inundată. Oct. 2010 -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976972">Şterge vot</a></div><span id="v9976972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [MAY-2017] Piața San Marco, inundată. Oct. 2010
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [MAY-2017] Piazzeta San Marco, inundată. Oct. 2010 -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976973">Şterge vot</a></div><span id="v9976973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [MAY-2017] Piazzeta San Marco, inundată. Oct. 2010
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [MAY-2017] Veneția. Apele se retrag. Oct. 2010 -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 21.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av976974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv976974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=976974">Şterge vot</a></div><span id="v9976974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(976974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f976974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e976974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [MAY-2017] Veneția. Apele se retrag. Oct. 2010
  foto mihaelavoicu [21.06.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.119735002518 sec