#I#D
85944 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperind Australia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.05.2018
DE
Avatar gigiiuti
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 21.05.12
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
JAN-2017
DURATA: 20 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
2000 Euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Dar în Australia de Vest ați fost?


… Revenit recent dintr-o excursie în Australia de Vest, m-am gândit că ar fi util să povestesc și altora cam ce-am văzut pe-acolo… Nu se știe niciodată: dacă, cumva, ar putea interesa pe cineva!?

Western Australia - cel mai MARE stat al «Сontinentului Roșu» de la antipozi, se întinde pe 2,5 milioane de kilometri patrați = aproape o treime din suprafața Australiei, dar are o populație de numai 2,6 milioane de locuitori (o zecime din populația țării) din care 90% trăiesc în capitală și primprejurul acesteia.

De regulă, turiștii – locuitori ai emisferei nordice - sosesc în Australia în timpul verii australe, fugind de rigorile iernii de-acasă. Dar în Australia de Vest, respectiv la Perth – [a doua - după Honolulu - cea mai izolată capitală din lume! ] - turiștii vin mai rar: de-abia un milion de străini vizitează anual WA. Și oare cu ce i-ar putea atrage o țară uriașă, fierbinte și bătută de vânturi?

WA este cunoscută ca fiind al doilea mare producător de minereu de fier din lume, destinat în principal piețelor asiatice în creștere… informație care nu spune mare lucru unui potențial turist...

În 2016, Perth a fost inclus în lista «world's most liveable cities»: asta e bine!

Pentru cine - totuși, vrea să viziteze WA, este util să știe că o lungă porțiune din cei 1200 kilometri ai litoralului vestic al Statului, înspre Oceanul Indian, este cunoscută sub denumirea de Coral Coast (sună bine!), iar la extremitatea sa nordică se află Ningaloo Reef - recif uriaș, întins de-a lungul a 300 de kilometri și supranumit - nu degeaba - Mica Barieră de Corali. Superbul recif, construit, în timp, de peste 250 de specii de corali și populat de peste 450 de specii de pești multicolori – este ușor accesibil, fiindcă se găsește în imediata apropiere a uscatului - irezistibil pentru iubitorii de SNORKELING (ca mine...), dar și de diving = scufundări!

Bun! Și atunci: când e momentul cel mai potrivit pentru a vizita WA?

Dacă vrei ceva în plus, pe lângă scufundările în «lumea tăcerii», e bine să vii în WA între martie și iunie, când Coral Coast este vizitată de blânzii rechini-balenă, alături de care se poate înota în siguranță... Sau, între mai și decembrie, când pe aici trec «turmele» de balene cu cocoașă, și “planează”, majestuos, «stoluri» de diavoli de mare prietenoși (vreo 30 Manta Rays rămân în permanență în Coral Bay)... Mai mult: în două locații, este organizat înotul alături de delfini sălbatici, ce sunt prezenți în tot cursul anului, iar la Monkey Mia, în Parcul Maritim Shark Bay, o turmă de delfini ne-dresați vin la mal în fiecare dimineață, zi de zi, și interacționează cu oamenii...

Sau – dece nu? între noiembrie și februarie, vino ca să vezi uriașele țestoase depunându-și ouăle... Sau între august și noiembrie, când de-a lungul Coastei Coralilor, o mulțime impresionantă de păsări migratoare își depun ouăle și-și cresc puii gălăgioși...

Greu de ales un moment anume, mai ales când toate ghidurile turistice te îndeamnă să vii în Western Australia → PRIMĂVARA, pentru a vedea și cealaltă atracție majoră a Statului: vestitele “wild flowers” – o mulțime infinită de specii de flori sălbatice, care înfloresc în masă în perioada primăverii australe (între iulie-august și octombrie-noiembrie), acoperind cu un covor multicolor suprafețe uriașe - îndeobște deșerte – ceea ce atrage un mare număr de turiști de pretutindeni.

Personal, fiind un «fan» al snorkeling - sportul cu mască, tub și labe - am «cercetat» de-a lungul vieții mai multe locuri propice practicării acestui sport, din care pomenesc doar: Sharm-el-Sheikh, Curaçao, Mauritius, chiar și Marea Barieră de Corali. Aveam planuri și pentru Mica Barieră de Corali, dar, tot alegând momentul cel mai potrivit, am tot amânat plecarea, an după an...

Numai că, îndeobște, viața hotărăște altfel decât ne planificăm noi; căutând să plec urgent, undeva, cât mai departe de țară și... de toate, am ajuns - fără s-o fi intenționat - în Australia de Vest... Dar nu acesta este subiectul relatării mele...

Neavând vreun plan concret în minte, de cum am aterizat la Melbourne, am început să caut o posibilitate de a vedea Coral Coast. Desigur, mi-ar fi plăcut mult s-o fac așa cum am procedat întotdeauna: să iau o mașină și să parcurg la volan drumurile ce mi se intind în față. Numai că acum, Iudita, copilotul meu de-o viață, nu mai este, fratele meu mi-a declinat propunerea, iar eu nu mă încumet s-o pornesc singur la volan prin imensitățile Australiei... și nici nu mă trage ața...

Neavând nici o altă soluție, am analizat conștiincios ofertele agențiilor de turism, ca să constat că... toate oferă ACELAȘI traseu, cu aceleași «highlight»-uri și parcurs în același interval de timp, diferind doar prin denumirea companiei și preț. Am ales «Travel forever! », le-am virat în cont prețul cerut pentru un bilet single, am cumpărat biletele de avion Melbourne-Perth, am angajat cazarea la un hostel din Perth, și - sunt gata de drum!

 

... După o scurtă perioadă de timp, petrecută cu rudele mele de la Melbourne... mai mult pentru a mă acomoda cu fusul orar și cu clima australă, a sosit și ziua plecării - o frumoasă zi de februarie.

Dimineața – stau ca pe ace, în așteptarea lui Nick și a lui Gabi, care mi-au promis că mă «aruncă» până la aeroportul Tullamarine din Melbourne. Amicii mei își fac apariția la 12.30 și pornim imediat - la insistențele mele, eu cunoscând obiceiul lui Nick de a compune trasee prin oraș... cât mai interesante pentru mine.

Când am pornit de-acasă, era răcoare, iar cerul cam înorat, dar pe când am ajuns la aeroport, s-a făcut cald-cald. Dăm o roată în jurul aeroportului și stabilim locul în care urmează să ne întâlnim și să mă preia, în noaptea când mă voi întoarce «acasă»... Și - «Bye-bye! ».

În aeroport – surpriză: nu există o tabelă unică cu toate zborurile, ci sunt mai multe, împărțite pe terminale și respectiv pe companiile aviatice deservite de acestea: Quantas, Virgin, Jetstar, etc. inclusiv de compania «mea» - Tiger Air.

La controlul bagajelor de cabină, hopa! mi se descoperă 4 (patru) forfecuțe micuțe: de unghii, de «copite», de păr în nas și încă una, care-mi sunt - toate - confiscate și mi se face o morală aspră. Măsura e un pic cam exagerată: nici una dintre forfecuțe nu putea constitui o armă sau prezenta vreun pericol, și nici nu le puteam pune în bagajul de cală, fiindcă... nu am avut decât bagaj de mână. Dar... tac chitic: bine că nu m-au și amendat, sau exclus de la zbor! În schimb, nimeni nu se leagă de sticla mea de apă!

 

Și iată-mă, urcând la bordul Boeing-ului 737-800, ce face legătura între Melbourne și Perth. Avionul mare e aproape plin - tineri și copii, toți îmbrăcați ca pentru plajă – pantaloni scurți, T-shorturi, maieuri, sandale; haine mai «normale» poartă numai câteva cupluri de oameni în vârstă... și eu. Am făcut de-acasă check-in-ul, iar alegerea rândului 29 s-a dovedit a fi bună: stau singur pe șase scaune, așa că mă poziționez la fereastră... Nu pot să nu mă gândesc că ăsta e locul Iuditei...

Decolăm... cam cu întârziere, și cam prea «bărbătește» - după gustul meu.

O vreme, sub noi se întind câmpuri cultivate, alternând cu petece de păduri și lacuri ale statului Victoria. Apoi, avionul iese deasupra mării și ne continuăm zborul spre vest, survolând Southern Ocean. După o oră, deslușesc contururile peninsulei Fleurieu: pe aici este și insula Kangaroo - vestită pentru diversitatea animalelor, dar pe care n-am apucat s-o vizităm, în pererinările noastre...

Știind că la Perth nu mă așteaptă nimeni cu masa pusă, odată cu biletele mi-am comandat de-acasă o cină la bord. Mi se servesc un «beef pie» și un «beef sausage roll», pe care le găsesc insipide, chiar și însoțite de un Schweppes - călduț și ăsta...

Avionul lasă departe, în dreapta, o coastă înaltă, stâncoasă, total lipsită de vegetație: Nullarbor Plain, de care se zdrobesc valurile puternice ale Great Australian Bight (uriașul golf chiar arată pe hartă ca o mușcătură din trupul Australiei!) Apoi, pentru tot restul zborului - puternic zgâlțâit - imaginea din hublou rămâne acoperită de nori groși.

--

by webmaster: pe larg despre Perth și vestul australian - în următorul segment al acestui adevărat review-fluviu :-)

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de gigiiuti in 21.05.2018 15:02:30

Validat / Publicat: 21.05.18 18:45:26


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Toate continentele, excluzând America de Sud
VIZUALIZĂRI: 976


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (gigiiuti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30600 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[21.05.18 18:45:14]
» mesaj pers

   Super-iteresant review de debut, cu un subiect cu totul aparte.

   @gigiiuti: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

    Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

   --

   Având în vedere considerente de... ergonomia lecturii, am segmentat review-ul în mai multe părți - prima fiind cea de mai sus; următoarele vor fi dedicate exclusiv orașului PERTH și vestului australian.

    (trecerea de la un segment la altul se realizează foarte ușor, cu click pe ”Continuare la”)

   --

   Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 90&ridAnt=85944

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[21.05.18 18:45:48]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[21.05.18 18:58:36]
» mesaj pers

   @gigiiuti: super interesant, super tare! Abia astept sa citesc despre peripețiile pe care le-ai avut pe-acolo, dar și despre Mica Barieră de corali! Si eu sunt mare amator de snorkeling, dar momentan nici nu îndrăznesc să visez la Australia! 😀😀😀

   Felicitări pentru alegerea destinației, dar si pentru articolul atât de frumos scris!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Rodel
[21.05.18 20:11:22]
» mesaj pers

   Un review deosebit! Impresii inedite, bine scrise, despre o destinație mai rară. Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[21.05.18 20:21:29]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Excelent review despre locuri atât de frumoase și atât de îndepărtate!

   Nu voi ajunge acolo dar voi citi cu plăcere ce vei scrie despre această minunată parte a lumii!

   Aștept și poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- balasa violeta
[21.05.18 20:29:49]
» mesaj pers

   Bine ati venit!

   Am citit cu placere, multumesc!

   "Tot ceea ce este frumos, tot ceea ce este valoros, tot ceea ce este semnificativ vine din inimă. Inima este chiar centrul tău. " Osho

   ... asta mi-a trecut prin cap!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[22.05.18 01:19:50]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Am vrut sa îți scriu ceva amuzant dar m-ai emoționat atât de puternic cu “locul din avion” încât mă abțin maxim să te întreb câteva chestii.

   Bine ca ți-ai revenit cât de cât, eu încă încerc să mă resetez, fiecare pas și fiecare lucru îmi produce o aducere aminte, uneori dureroasă.

   O să continui cu cititul mâine, sper că vei pune și câteva poze, totuși e Australia nu ceva obișnuit.

   Te felicit pentru tot, înțelegi tu la ce mă refer!

   Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianaglogo
[22.05.18 15:54:00]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Mi-ai dat de lucru, nu gluma! Am de savurat multe articole, dupa cum vad. Asta l-am citit pe fuga, pe telefon, restul mai incolo.

   Felicitari

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[22.05.18 18:41:38]
» mesaj pers

   @webmasterX: Multumesc pentru ecou! De altfel, eu am mai scris recenzii - vezi Vietnam (sub numele Ion Gheorghe) care a fost bine primit - atunci... Mă voi apuca să postez fotografii - este o treabă laborioasă, mai ales inscipționarea lor, să se știe la ce se referă. Personal prefer textul cu pozele incluse ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL, dar dacă așa e formatul "am fost acolo", asta e!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- gigiiuti
[22.05.18 18:47:13]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mi-ar fi de folos să aflu cine semnează krisstinna. După stilul ecoului, bănuiesc pe cineva, dar... Scuze, nu sunt chiar așa de inteligent...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[22.05.18 18:48:20]
» mesaj pers

   @gigiiuti:

De altfel, eu am mai scris recenzii - vezi Vietnam (sub numele Ion Gheorghe) care a fost bine primit - atunci...

   Acest ”Ion Gheorghe”? amfostacolo.ro/user.php?uid=25419

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[22.05.18 19:29:17]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da.

   Aș mai fi scris recenzii despre călătoriile noastre extraordinare (sunt cu totul 50), dar... am avut câțiva ani oribili, în final soția mea - partenerul meu în toate - a murit.

   Pe măsură ce voi fi în stare, voi mai ieși pe tapet și cu alte recenzii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[22.05.18 19:34:10]
» mesaj pers

   @gigiiuti: nu are sens să păstrăm 2 conturi diferite ale aceluiași utilizator.

   E păcatși pentru tine, să începi „de la zero”, după ce ai acumulat, pe contul vechi, statut de GOLD...

   -

   Vom condensa cele două conturi, păstrând ca date (email, pass) cele ale contului actual („gigiiuti”)

   Dacă preferi păstrarea „numelui” anterior - „Ion Gheorghe”: rog scrie-ne.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[22.05.18 19:37:09]
» mesaj pers

   @webmasterX: De acord cu gigiiuti. Din motive sentimentale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[22.05.18 19:48:28]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Cele 2 conturi au fost condensate - toate reviews-urile, ecourile etc au fost trecute pe contul inițial (cel vechi, ex ”Ion Gheorghe”), care a fost redenumit „gigiiuti”.

    (Contul nou - redenumit „gigiiuti_dubl” - a fost închis)

   -

   Recomand un LOGOUT, urmat de o nouă autentificare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[23.05.18 16:02:07]
» mesaj pers

   @balasa violeta:

   Întâmpin probleme cu postatul sutelor de fotografii, și nu pot renunța la niciuna. Mai curând, v-aș putea trimite textul cu fotografiile inserate, pe e-mail. Dacă doriți...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.05.18 00:48:41]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Intentia mea nu a fost sa citesc aceste articole care pareau lungi, destinatia nu este in planurile mele (financiare) pe urmatorii 10 ani, insa ceva m-a facut sa citesc aceste prim articol si sa-l compar cu o carte buna, care la terminarea cate unui capitol de lasa in suspans incat indiferent de cat e ora vrei sa citesti mai departe.

   Si chiar daca ma apropii de miezul noptii, in seara asta trebuie sa citesc articolele tale ca tare frumos ai inceput.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- gigiiuti
[26.05.18 20:31:03]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Nu mă pricep la termenii tehnici, dar mi se pare logic să nu umblu cu două conturi.

   De acord cu contul unic "gigiiuti"

   O zi bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[27.05.18 18:46:51]
» mesaj pers

   Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[27.05.18 19:14:55]
» mesaj pers

   @gigiiuti: Felicitari si pentru poze, sunt minunate unele dintre ele si ma bucur ca am vazut si cine este autorul :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gigiiuti
[27.05.18 22:24:16]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Fără poze, textul se digeră mai greu...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2017] 1. Western Australia: Harta Coral Coast - partea sudică, pornind de la Perth [copie din prospect] -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969261">Şterge vot</a></div><span id="v9969261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2017] 1. Western Australia: Harta Coral Coast - partea sudică, pornind de la Perth [copie din prospect]
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2017] 2. Western Australia: Coral Coast - partea nordică [copie din prospect] -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969262">Şterge vot</a></div><span id="v9969262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2017] 2. Western Australia: Coral Coast - partea nordică [copie din prospect]
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2017] 3. Western Australia: “Great Australian Bight” – Nullarbor Plain -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969263">Şterge vot</a></div><span id="v9969263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2017] 3. Western Australia: “Great Australian Bight” – Nullarbor Plain
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JAN-2017] 4. Western Australia - Flota TIGERAIR -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969264">Şterge vot</a></div><span id="v9969264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2017] 4. Western Australia - Flota TIGERAIR
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2017] 5. Western Australia - Perth: micuțul hotel AKARA, la intersecția Wellington St. cu Barrack Street -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969265">Şterge vot</a></div><span id="v9969265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2017] 5. Western Australia - Perth: micuțul hotel AKARA, la intersecția Wellington St. cu Barrack Street
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2017] 6. Western Australia - Perth - Croazieră pe Swan River [copie prospect] -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969266">Şterge vot</a></div><span id="v9969266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2017] 6. Western Australia - Perth - Croazieră pe Swan River [copie prospect]
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2017] 7. Western Australia - Perth: Akara Hostel -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969267">Şterge vot</a></div><span id="v9969267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2017] 7. Western Australia - Perth: Akara Hostel
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2017] 8. Western Australia - Perth: Vedere din balconul hotelului 'meu' -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969268">Şterge vot</a></div><span id="v9969268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2017] 8. Western Australia - Perth: Vedere din balconul hotelului "meu"
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2017] 9. Western Australia - Harta centrului orașului Perth (9696 e codul de intrare în hotel) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969269">Şterge vot</a></div><span id="v9969269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2017] 9. Western Australia - Harta centrului orașului Perth (9696 e codul de intrare în hotel)
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2017] 10. Western Australia – Perth: Swan Bell Tower, în capătul Barrack Street -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969270">Şterge vot</a></div><span id="v9969270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2017] 10. Western Australia – Perth: Swan Bell Tower, în capătul Barrack Street
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2017] 11. Western Australia – Perth: Clădiri frumoase pe Barrack Street -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969271">Şterge vot</a></div><span id="v9969271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2017] 11. Western Australia – Perth: Clădiri frumoase pe Barrack Street
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2017] 12. Western Australia - Perth - clădiri obișnuite -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969272">Şterge vot</a></div><span id="v9969272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2017] 12. Western Australia - Perth - clădiri obișnuite
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2017] Western Australia – Perth: fațadă frumoasă, păstrată doar “pentru atmosferă” -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969273">Şterge vot</a></div><span id="v9969273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2017] Western Australia – Perth: fațadă frumoasă, păstrată doar “pentru atmosferă”
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2017] Western Australia - Perth: Clădiri istorice -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969274">Şterge vot</a></div><span id="v9969274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2017] Western Australia - Perth: Clădiri istorice
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Turnul cu ceas de la Primăria veche -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969275">Şterge vot</a></div><span id="v9969275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Turnul cu ceas de la Primăria veche
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Curtea Supremă, cu un frumos parc -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969276">Şterge vot</a></div><span id="v9969276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Curtea Supremă, cu un frumos parc
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Palatul Guvernatorului – o clădire frumoasă și atât de... englezească! -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969277">Şterge vot</a></div><span id="v9969277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Palatul Guvernatorului – o clădire frumoasă și atât de... englezească!
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Barracks Arch -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969278">Şterge vot</a></div><span id="v9969278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Barracks Arch
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Catedrala anglicană St. George (cu o sculptură fantezistă în față) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969279">Şterge vot</a></div><span id="v9969279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Catedrala anglicană St. George (cu o sculptură fantezistă în față)
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Memorialul de pe Mount Eliza, vedere spre CBD (Central Business District) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969280">Şterge vot</a></div><span id="v9969280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Memorialul de pe Mount Eliza, vedere spre CBD (Central Business District)
foto gigiiuti [27.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Vedere spre zgârie-norii din centru și terminalul feribotului -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969281">Şterge vot</a></div><span id="v9969281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Vedere spre zgârie-norii din centru și terminalul feribotului
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică a Australiei de Vest - Statuia reginei Victoria, păzită de tunuri folosite în Bătălia de la Waterloo și în Războiul Crimeei -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969282">Şterge vot</a></div><span id="v9969282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică a Australiei de Vest - Statuia reginei Victoria, păzită de tunuri folosite în Bătălia de la Waterloo și în Războiul Crimeei
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – eucalipt cu flori roz -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969285">Şterge vot</a></div><span id="v9969285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – eucalipt cu flori roz
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – “Sturt’s Desert Pea” – emblema florală a statului Australia de Sud -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969288">Şterge vot</a></div><span id="v9969288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – “Sturt’s Desert Pea” – emblema florală a statului Australia de Sud
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – “Kangaroo Paw “ = «lăbuța de cangur» - emblema Australiei de Vest -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969290">Şterge vot</a></div><span id="v9969290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – “Kangaroo Paw “ = «lăbuța de cangur» - emblema Australiei de Vest
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – tufă de Banksia, cu florile ca un cocean de porumb, de culoarea mierii -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969293">Şterge vot</a></div><span id="v9969293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică – tufă de Banksia, cu florile ca un cocean de porumb, de culoarea mierii
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică: boababul Gija Jumulu, strămutat din regiunea Kimberley -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969296">Şterge vot</a></div><span id="v9969296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică: boababul Gija Jumulu, strămutat din regiunea Kimberley
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică: podul Lotterywest Federation Walkway -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969297">Şterge vot</a></div><span id="v9969297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Grădina Botanică: podul Lotterywest Federation Walkway
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Eucalipt cu flori albe-crem (cea mai frecventă culoare) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969301">Şterge vot</a></div><span id="v9969301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Eucalipt cu flori albe-crem (cea mai frecventă culoare)
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Fruct de Pandanus (aborigenii îl mănâncă) -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969302">Şterge vot</a></div><span id="v9969302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Fruct de Pandanus (aborigenii îl mănâncă)
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Arbore “bețiv” -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969303">Şterge vot</a></div><span id="v9969303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JAN-2017] Western Australia – Perth, Grădina Botanică: Arbore “bețiv”
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JAN-2017] Western Australia, Perth: Catedrala catolică St. George - interior -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969307">Şterge vot</a></div><span id="v9969307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JAN-2017] Western Australia, Perth: Catedrala catolică St. George - interior
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JAN-2017] Western Australia, Perth: Catedrala catolică St. George - plan [copie prospect] -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969315">Şterge vot</a></div><span id="v9969315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JAN-2017] Western Australia, Perth: Catedrala catolică St. George - plan [copie prospect]
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Vedere de pe feribot, pe apele râului Swan, spre centru (CBD) și zgârie-norii săi -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969325">Şterge vot</a></div><span id="v9969325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JAN-2017] Western Australia – Perth: Vedere de pe feribot, pe apele râului Swan, spre centru (CBD) și zgârie-norii săi
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JAN-2017] Western Australia – Perth: vedere de pe feribot, pe râul Swan, spre dealul Eliza cu Kings Park, marcat de Monumentul Eroilor - și cu Grădina Botanică -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969328">Şterge vot</a></div><span id="v9969328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JAN-2017] Western Australia – Perth: vedere de pe feribot, pe râul Swan, spre dealul Eliza cu Kings Park, marcat de Monumentul Eroilor - și cu Grădina Botanică
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JAN-2017] Western Australia – Perth: vedere de pe feribot, pe râul Swan, spre fosta fabrică de bere Swan Brewery, transformată în hotel de lux -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969329">Şterge vot</a></div><span id="v9969329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JAN-2017] Western Australia – Perth: vedere de pe feribot, pe râul Swan, spre fosta fabrică de bere Swan Brewery, transformată în hotel de lux
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JAN-2017] Western Australia – păsări de pe râul Swan: lebede negre, cufundaci negri cu pieptul alb; și pescăruși, desigur pescăruși de toate felurile -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969330">Şterge vot</a></div><span id="v9969330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JAN-2017] Western Australia – păsări de pe râul Swan: lebede negre, cufundaci negri cu pieptul alb; și pescăruși, desigur pescăruși de toate felurile
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JAN-2017] Western Australia - EU, cu transatlanticul Queen Mary 2, tras la țărmul râului Swan, la Fremantle -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969331">Şterge vot</a></div><span id="v9969331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JAN-2017] Western Australia - EU, cu transatlanticul Queen Mary 2, tras la țărmul râului Swan, la Fremantle
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JAN-2017] Western Australia - Fremantle: Muzeului Maritim de pe Victoria Quay, amintind vag de Opera din Sydney, -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969332">Şterge vot</a></div><span id="v9969332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JAN-2017] Western Australia - Fremantle: Muzeului Maritim de pe Victoria Quay, amintind vag de Opera din Sydney,
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JAN-2017] Western Australia - vehicolul «FREMANTLE TRAM TOUR» -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969333">Şterge vot</a></div><span id="v9969333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JAN-2017] Western Australia - vehicolul «FREMANTLE TRAM TOUR»
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JAN-2017] Western Australia - Fremantle - clădirea gării -- foto by <b>gigiiuti</b> [uploaded 27.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av969334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv969334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=969334">Şterge vot</a></div><span id="v9969334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(969334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f969334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e969334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JAN-2017] Western Australia - Fremantle - clădirea gării
foto gigiiuti [27.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.166563987732 sec