85856 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cygnus Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.05.2018
DE
Avatar lenti
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Pitești
înscris/ă în 02.03.15
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: COLEGI
PREŢ SEJUR:
100 lei
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
60.0 %
  
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.0 %
  
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL
70.0 %
  
Satisfăcător
DISTRACŢIE / RELAXARE
70.0 %
  
Satisfăcător

NOTA MEDIE rez.:
6.60
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotelul Cygnus - Tulcea


Așa cu am promis am revenit cu o scurtă descriere a Hotelului Cygnus/Tulcea.

Ca și locație este destul de aproape de centru și de faleză și se ajunge foarte ușor la obiectivele turistice din zonă. Hotelul este de 3 stele, dar sincer nu prea sunt justificate, sau sunt eu prea pretentioasă...

La intrarea în hotel este o mică încăpere, care ține loc de recepție, de casa scării și de un mic antreu la intrarea în restaurant, deci trei intr-unu.

Hotelul are trei nivele, mă așteptam să văd un lift ceva, dar nefiind lipsește, ma gândeam că lumea vine cu un bagaj asa mai greu, mai voluminos, ca pentru o mini vacanță și bine ar fi daca ai urca cu liftul, nu tragând de el pe scarile destul de incomede.

Cum urci pe scările acoperite cu mochetă destul de demodată, te intâmpină, la fiecare etaj, niște flori agățătoare ornamentale, cale sau arbuști ornamentali toate din plastic, de zici ca esti în patria plasticului, iar florile naturale sunt pe cale de dispariție. Am ajuns la etajul unu, toate ușile camerelor vopsite cu un “gri șobolan”, urcam la etajul doi, unde am fost noi cazați, ușile culoarea lemnului, cam ponosite, pe semne ca au fost schimbate doar ușile de la etajul unu.

Cum am intrat în cameră ne-a izbit un miros de închis și nu stiam cum sa ajung mai repede la fereastra sa o deschi sa intre o gura de aer. Și am deschis geamul și am privit peisajul și ce sa vezi, numai niste garaje acoperite cu tot felut de placaje, cartoane, table, intr-un cuvânt o priveliste dezolantă.

Noi am avut cazarea cu vedere în spatele hotelului, dar nici cei care aveau cazare pe fata hotelului nu au avut o priveliste mai fericită.

Camera relativ mare, dar tot mobilierul, aparatura chiar și lenjeria demodata, totuși pentru un hotel de 3 stele ai ceva pretenții, televizor sport, ca pe vremuri, de-ți trebuie lupă sa vezi ceva, un minifrigider ruginit, iar de lenjerie ce sa mai vorbim, lenjerie dinaia creponată, de ți se face sul sub tine...

Baia, o da baia, ca și marime în regulă, dar ca și curațenie... lasă de dorit, cabina de duș murdară iar marginile cădiței pline de rugină, murdărie și mucegai, Am avut si articole de toaleta, un sapunel mititel pentru două persoane și doua pliculete de șampon cu ambalajul deteriorat, pe semne ca turiști dinaintea noastră nu le-au folosit și pe principiul “nimic nu se aruncă, totul se refolosește „ nici noi nu ne-am atins de ele.

Nici restaurantul nu avea un aspect îngrijit și modern, pe lânga faptul ca sala, relativ mică, erea plină de stâlpi de susținere, iar stâlpi ereau acoperiți cu piatră decorativa dinaia de se plachează gardurile.

Ce imi pare rau este că nu am facut poze la corpurile de iluminat, niște neoane acoperite di perdelute, ceva de n-ați mai vazut.

În concluzie una este pe site și alta este la fața locului.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de lenti in 13.05.2018 16:10:57

Validat / Publicat: 13.05.18 20:20:57


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 580


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (lenti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16000 PMA (din 15 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[13.05.18 20:22:01]
» mesaj pers

   @lenti: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

   ===

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Cygnus Hotel, TULCEA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[13.05.18 20:35:26]
» mesaj pers

   @lenti: Da, măi, Lenți, dar ce baie roșie ați avut! Să ia ochii! Dacă nu prea stă lumea p-colo, de ce să facă ordine și curățenie? Doar n-a făcut nimeni murdar!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[13.05.18 21:38:26]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- lenti
[13.05.18 21:41:23]
» mesaj pers

   @webmaster26: Este Ok, locatia

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- lenti
[13.05.18 21:46:56]
» mesaj pers

   @Zoazore: Ai dreptate, așa am zis și eu, de aceea nu am folosit pliculețele de șampon. Dar de plantele verzi, foarte verzi și chiar nemuritoare ce zici?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[13.05.18 21:54:58]
» mesaj pers

   @lenti: Păi... Ce să zic? Dacă nu-s turiști, nu-i nici personal. Cine să le ude? O pată chimică de culoare pe holuri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[9] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2018] Holul hotelului și florile agațătoare, din plastic -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965853">Şterge vot</a></div><span id="v9965853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2018] Holul hotelului și florile agațătoare, din plastic
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2018] Alte flori, tot de plastic, la geam că au nevoie de lumină... -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965854">Şterge vot</a></div><span id="v9965854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2018] Alte flori, tot de plastic, la geam că au nevoie de lumină...
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2018] O floare așa de aproape, și atât de verde, dar surpriză, tot de plastic -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965856">Şterge vot</a></div><span id="v9965856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2018] O floare așa de aproape, și atât de verde, dar surpriză, tot de plastic
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2018] Cabina de duș, brrrrr -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965859">Şterge vot</a></div><span id="v9965859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2018] Cabina de duș, brrrrr
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2018] Mini sapunelul -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965865">Şterge vot</a></div><span id="v9965865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2018] Mini sapunelul
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2018] Camera, cu lenjeria aferentă, așa pe culori de pamânt -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965867">Şterge vot</a></div><span id="v9965867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2018] Camera, cu lenjeria aferentă, așa pe culori de pamânt
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2018] Televizorul așa mai de aproape, nu se vede -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965868">Şterge vot</a></div><span id="v9965868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2018] Televizorul așa mai de aproape, nu se vede
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2018] avem si frigider -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965870">Şterge vot</a></div><span id="v9965870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2018] avem si frigider
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2018] vedere de la etaj, de la locul de fumat, -- foto by <b>lenti</b> [uploaded 13.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av965874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv965874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=965874">Şterge vot</a></div><span id="v9965874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(965874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f965874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e965874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2018] vedere de la etaj, de la locul de fumat,
foto lenti [13.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[9] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.0949349403381 sec