84617 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Onești și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.02.2018
DE
Avatar kelyboy
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bacău
înscris/ă în 08.07.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
Restaurant complex turistic Poiana Sărată [Poiana Sărată]

La jumătatea drumului... Complexul turistic Poiana Sărată


Am trecut de nenumărate ori pe aici in drumurile noastre din Bacău catre Transilvania, un loc care se găseşte la jumătatea drumului dintre Bacău şi Braşov, mai exact pe DN11, la 90 de km distanţă de ambele localităţi. Cum călătorului i se mai face şi foame, simnte nevoia să se mai dezmorţească sau vrea să meargă acolo unde merge pe jos chiar şi regele, aşa am oprit şi noi aici în urmă cu câţiva ani, iar de atunci facem acest lucru cam de fiecare dată când avem ocazia...

Este vorba despre Complexul turistic Poiana Sărată, o locaţie unde am luat masa de mai multe ori şi de fiecare dată am fost foarte mulţumiţi de aceasta... indiferent că a fost vorba de o masă adevărată, cu felul unu, felul doi şi desert sau doar de o oprire scurtă şi de servirea doar a doi mici calzi cu pâine şi muştar... Am făcut acest lucru atât vara, când a fost o adevărată plăcere să servim masa pe terasa generoasă, la umbră şi la răcoarea oferită de pădurea ce înconjoară locul, sau atunci când era mai răcoare, toamna sau iarna, in restaurantul încăpator în care am găsit locuri libere de cele mai multe ori.

Un scurt istoric al locaţiei: prin anii "70 aici apare un mic popos intr-o parcare, sub o salcie pletoasă unde la trei mese metalice, alături de un grătar, se serveau mici şi se bea bere sau Cico sau alte răcoritoare, aşa au decurs lucrurile aici până in anii "90 când aici apar câteva căsuţe de lemn, un mic restaurant care împreună sunt botezate "Camping", alimentate cu energie de la un generator electric ce la ora 22 dădea zilnic ora închiderii.

Abia din 2009 locul capătă înfăţişarea pe care o are şi astăzi, un motel ce poate caza în condiţii decente 46 de persoane, un restaurant unde pot servi masa 100 de persoane simultan, o terasă care are 120 locuri în mod normal, acestea putând fi crescute la 160 când e necesar... o parcare generoasă pe care nu am găsit-o nici o dată goală, lîngă aceasta se găseşte sub un chioşc un grătar mare unde sfârâie mititeii o căror mireasmă ne-a făcut de atâtea ori să oprim aici... Pentru doritorii de navigat online, e bine de ştiut că locaţia oferă WI-FI decent, numai bun de citit mesajele sau dat like-uri... Am observat că locul e folosit pentru popas de foarte multă lume, turişi ca şi noi cu autoturismul propriu cât şi de autocare a diferitelor firme de transport sau de turism cât şi de şoferii profesionişti care-şi fac aici pauzele impuse de legislaţie...

Am văzut că locaţia poate fi folosită şi ca bază pentru cei ce doresc să descopere atracţiile turistice ale zonei: Valea Oituzului, cascada Caraslău, Valea parâului Cernica, izvorul mineral "Puturosul", Poarta Vânturilor de la Nemira la 1650m altitudine, Vârful Cerbu şi Vârful Pufu, Valea parâului Brezaia cu vârful Chisauk, Valea Halosului, Piatra Runcului de la 1108m, etc.

Voi ataşa fotografii cu preparatele servite de noi aici, păcat că nu s-au inventat încă pozele cu degajare de arome... de asemenea câteva fotografii cu locaţia cât şi cu "meniu"-ul vă va ajuta să vă faceţi o părere cât mai obiectivă despre această locaţie... :)

În concluzie, o locaţie pe care o recomand celor ce trec in drumul lor pe aici, unde se poate servi o masă decentă (ne-am întâlnit aici cu nişte cunoştinţe ce ne spuneau că în drumurile lor abia aşteaptă să oprească aici să mănânce o ciorbă de burtă...), doi mici cu muştar, sau pur şi simplu, să facă un mic popas...

Alegeri înţelepte şi vacanţe plăcute tuturor!

---
Impresii încărcate de kelyboy in 15.02.2018 13:07:42

Validat / Publicat: 15.02.18 18:13:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1336


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (kelyboy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38400 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[15.02.18 18:29:54]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Slănic Moldova și împrejurimi, SLĂNIC MOLDOVA" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Unde mâncăm în zona Bacăului?]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[15.02.18 18:46:32]
» mesaj pers

   Web, mulțumesc, dar cred că ar fi mai potrivită secțiunea "Unde mâncăm în Bacău și împrejurimi". Cu Slănic Moldova locația are comuna doar muntele Nemira, din păcate drumul ce apare pe harta că ar ajunge aici de la Slănic, 116B, e mai mult doar pe harta, e un drum impracticabil deocamdată, e doar un drum forestier, se tot zvonește că va fi modernizat, dar nu se știe când, pentru a ajunge la Popasul Poiana Sărată din Slănic deocamdată se poate doar prin Onești...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[15.02.18 18:51:48]
» mesaj pers

   @kelyboy: Din păcate nu avem încă secțiune Onești pe hartă, acolo l-aș fi relocat. În viitor, cine știe poate se va putea muta.

   La Bacău (oraș aflat la 90km) nu are utilitate! Cine caută de ''halit'' în zona Bacău nu face 90km pînă la Poiana Sărată că îi trece pofta de mâncare.

   Așa că pentu moment am ales zona cea mai apropriată, de compromis, ar mai fi fost TG Secuiesc , o sa-l mutăm acolo dacă acel drum este impracticabil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[15.02.18 18:54:35]
» mesaj pers

   @webmaster26: Ok, am înțeles, bine că am lămurit lucrurile astfel încă să nu ducem lumea în eroare...:-) Până la urmă prefer sa rămână în secțiunea aleasă inițial de tine...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.02.18 21:50:55]
» mesaj pers

   @kelyboy:

păcat că nu s-au inventat încă pozele cu degajare de arome
= Ba mai bine că nu! Așa murim mai puțini! Dacă simțeam și arome, muream ca muștele, pe capete!

   E frumos tare acolo, peisaje, verdeață, aer curat și liniște!

   Iar bucatele... mmm... Bine că n-ai pus ciorba de burtă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[15.02.18 22:01:59]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulțumesc pentru vizită cât și pentru vot! Ai dreptate, peisajul e minunat, bucatele de asemenea, e un loc de popas ce merită luat în seamă, de multe ori trecem pe lângă locuri ce merită luate în seamă, și nu ne oprim, dacă știm de ele, sigur o facem! Așa e și acest loc pentru noi, e u loc de popas unde preferăm să luăm masa, chiar daca mai avem puțin până acasă, dar o masă bună nu trebuie ratată niciodată, asta dacă nu te aștepta cineva cu masa pregătită acasă... M-am gândit că e un rewiev folositor celor ce călătoresc din Moldova spre Ardeal sau invers...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster26
[16.02.18 16:34:42]
» mesaj pers

   @kelyboy: Gata am rezolvat, primit aprobare :)

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Onești și împrejurimi, ONEȘTI [BC]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[16.02.18 16:56:51]
» mesaj pers

   @webmaster26: Mulțumesc, e altceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[16.02.18 18:57:31]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[04.03.18 22:01:34]
» mesaj pers

   @kelyboy: Esti sadic si mai vrei si arome. Este al nu stiu catelea articol pe care il citesc azi in care apar astfel de bunataturi, nu crezi ca poate inca nu am chiar asa de mari pacate de ispasit si sunt si eu o simpla persoana.

   O sa ma razbun, dar cu mancare de pe aici... si nu numai, in curand, asa ca stai pe faza.

   Felicitari, votat cu mare drag.

   

   PS. - inca inghit in sec :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- kelyboy
[04.03.18 22:06:19]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru vizită! Să ne vedem cu bine la Alba Iulia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danutapop
[02.03.19 18:53:59]
» mesaj pers

   @kelyboy: Buna mâncarea, dar nu stiu cum se face ca de fiecare data (oi avea ghinion, ???) painea a fost veche... si sa mananci niste mici gustosi cu paine tare ca piatra... da m-am invatat minte si dupa prima experienta neplacuta am mancat celebra paine cu cartofi pe care o gasim aproape peste tot intre Bv si Bc... Locul e intr-adevar frumos si mâncarea delicioasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Mici calzi la Popasul Poiana Sărată! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945125">Şterge vot</a></div><span id="v9945125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Mici calzi la Popasul Poiana Sărată!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Grataragiul la datorie! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945126">Şterge vot</a></div><span id="v9945126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Grataragiul la datorie!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Chioşcul cu grătarul văzut din parcare... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945127">Şterge vot</a></div><span id="v9945127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Chioşcul cu grătarul văzut din parcare...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] panolu de la margine DN11 ce ne atenţionează că am ajuns! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945128">Şterge vot</a></div><span id="v9945128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] panolu de la margine DN11 ce ne atenţionează că am ajuns!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Gulaş unguresc, delicios, 22 RON -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945129">Şterge vot</a></div><span id="v9945129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Gulaş unguresc, delicios, 22 RON
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Caşcaval pane cu cartofi prăjiţi, 17 RON -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945130">Şterge vot</a></div><span id="v9945130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Caşcaval pane cu cartofi prăjiţi, 17 RON
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] MBS, cum, nu ştiţi ce e? Mamăligă cu brânză şi smântână! 15 RON -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945131">Şterge vot</a></div><span id="v9945131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] MBS, cum, nu ştiţi ce e? Mamăligă cu brânză şi smântână! 15 RON
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Gata, am cedat! Apetisanţi, nu? -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945132">Şterge vot</a></div><span id="v9945132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Gata, am cedat! Apetisanţi, nu?
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Ciorbă de fasole cu afumătură... 8 RON -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945133">Şterge vot</a></div><span id="v9945133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Ciorbă de fasole cu afumătură... 8 RON
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Meniu! Sic! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945134">Şterge vot</a></div><span id="v9945134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Meniu! Sic!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2017] Ia să vedem ce servim... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945135">Şterge vot</a></div><span id="v9945135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Ia să vedem ce servim...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Parol! Eu n-am făcut nici o modificare... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945136">Şterge vot</a></div><span id="v9945136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Parol! Eu n-am făcut nici o modificare...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Aşa, preparate gata preparate... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945137">Şterge vot</a></div><span id="v9945137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Aşa, preparate gata preparate...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Am găsit, mici sunt la 3 lei buc! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945138">Şterge vot</a></div><span id="v9945138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Am găsit, mici sunt la 3 lei buc!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] pentru cine face economii la calorii... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945139">Şterge vot</a></div><span id="v9945139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] pentru cine face economii la calorii...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Iam, iam, clătite... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945140">Şterge vot</a></div><span id="v9945140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Iam, iam, clătite...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] La băuturi ne oprim aici, suntem cu maşina... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945141">Şterge vot</a></div><span id="v9945141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] La băuturi ne oprim aici, suntem cu maşina...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Ciorbiţă cu smântână şi ardei iute... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945142">Şterge vot</a></div><span id="v9945142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Ciorbiţă cu smântână şi ardei iute...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] Către parcare... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945143">Şterge vot</a></div><span id="v9945143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Către parcare...
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Dacă tot e să ne relaxăm, să mergem la balansoar! -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945144">Şterge vot</a></div><span id="v9945144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Dacă tot e să ne relaxăm, să mergem la balansoar!
foto kelyboy [15.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Motelul se află în spatele restaurantului -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945145">Şterge vot</a></div><span id="v9945145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Motelul se află în spatele restaurantului
foto kelyboy [15.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] La umbră, la terasă -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945146">Şterge vot</a></div><span id="v9945146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] La umbră, la terasă
foto kelyboy [15.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] În aşteptarea comenzii... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945147">Şterge vot</a></div><span id="v9945147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] În aşteptarea comenzii...
foto kelyboy [15.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] raţele sunt, da vânătorii unde-s? -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945148">Şterge vot</a></div><span id="v9945148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] raţele sunt, da vânătorii unde-s?
foto kelyboy [15.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] În restaurant e cam pustiu... muşterii sunt pe terasă... -- foto by <b>kelyboy</b> [uploaded 15.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av945149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv945149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=945149">Şterge vot</a></div><span id="v9945149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(945149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f945149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e945149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] În restaurant e cam pustiu... muşterii sunt pe terasă...
foto kelyboy [15.02.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119892835617 sec