#I#D
84415 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm? Taverne în Loutra Edipsou

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.02.2018
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Două sugestii convenabile pentru a lua masa în Loutra Edipsou


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Loutra Edipsou este una dintre cele mai vechi stațiuni de băi termale din Grecia și se află în nord-vestul insulei Evia, în același timp, devenind în ultima vreme una dintre cele mai populare şi mai căutate destinaţii de vacanţă din Evia. Din ce mi-am dat seama, în acelaşi timp, este și unul dintre cele mai ieftine locuri din Evia din mai multe puncte de vedere: al prețurilor cazărilor, al prețurilor produselor tradiționale obținute de la localnici, al prețurilor fructelor și legumelor vândute de aceștia pe strada principală, aflată în imediata vecinătate a ţărmului, în special seara. Acolo se găsesc înşiruite şi cele mai multe dintre tavernele staţiunii, care oricum nu sunt deloc puţine, oferind pe lângă mâncare şi băutură şi o frumoasă privelişte către mare sau port. Bine, peste tot, în toată staţiunea, există tot felul de taverne, psarotaverne, ouzerii, estiatorii, psistarii, restaurante, însă cele mai atrăgătoare sunt cele de unde poţi respira direct aerul de mare de la terasă, unde poţi trece în revistă turiştii ce se plimbă la malul mării, sau poţi admira în voie un superb apus de soare.

În prima zi, de cum am ajuns, după ce ne-am cazat, fiindcă era trecut demult de amiază, am ieșit să dăm cu nasul prin stațiune și neapărat să mâncăm ceva căci foamea ne dădea târcoale de ore bune. Cum am coborât pe strada Miaouli, unde am avut cazarea, spre port, la intersecția cu strada principală 28 Octomvriou, am dat de taverna O Giros Tou Dionisi unde era destul de aglomerat- ne-am lămurit mai târziu- fiindcă un parastas făcuse ca aproape toate mesele să fie ocupate. Este un local care pune pe primul plan fripturile, gen gyros şi souvlaki, adică o psistaria. Adresă: 28 Oktomvriou, Loutra Edipsou 343 00, Grecia

Am ochit o masă liberă, stingheră într-un colţ, ne-am aşezat, am comandat un gyros de pui la farfurie pentru mine, un gyros de porc, la fel, la farfurie pentru soţ. Am rămas la gyros, specialitatea casei, pentru că ceruserăm prima dată kleftiko, dar nu era disponibil, deşi figura în meniu. Am asortat gyrosul cu o carafă de vin alb, sec, adus de la gheață, aşa încât a fost şi un excelent răcoritor. Fiecare gyros la 8 euro, în total, nota de plată de 20 euro. Despre gyros, numai de bine, cu o singură excepţie: era prea sărat pentru gustul meu, chiar şi pentru al soţului care se împacă cu sarea mai bine decât mine, însă cum eram foarte înfometaţi, am mâncat tot, tot din farfurii. O decizie nu tocmai inspirată, fiindcă în următoarele ore, setea nu ne mai dădea pace, cu toate berile şi apele consumate.

În zilele următoare, fiind plecaţi mai tot timpul: ba prin Evia de nord, ba în excursie în insulele Lichadonisia, am mâncat, fireşte, pe unde am apucat. Dar, la întoarcere în Loutra Edipsou, se punea din nou problema să mâncăm, şi trebuia să ne orientăm la vreo tavernă pe undeva. Atunci, ieşind la plimbare pe strada principală 28 Octomvriou, ne-am simţit atraşi la un moment dat, de una dintre taverne cu o poziţie excelentă, care avea multe mese aşezate chiar la ţărm. Sincer, nu ne-am dat seama de prima dată că e vorba de o autoservire, ci abia după ce ne-am aşezat la o masă cu o poziţie excelentă, am observat cum alţi clienţi veneau la mese cu tăvile cu mâncare în braţe. Desigur că toate arătau bine şi ca să ne fi înfruptat şi noi din bucate, am înţeles pe loc că trebuie să traversăm strada, să intrăm în local, să ne alegem ce dorim din oferta disponibilă şi să achităm acolo. La final, după ce am fi terminat consumaţia, tăvile le puteam lăsa pe mese, aveau angajaţi care făceau special treaba de a le strânge.

Este vorba despre localul numit Captain Cook, un nume predestinat pentru a ne face să ne simţim bine, la preţuri modice, cu mâncare gătită bine, destul de variată, porţii sănătoase şi personal foarte amabil, gata să ajute toţi muşterii să se descurce cu sistemul acesta. Totul sub privirile atente ale patronului ce monitoriza cu interes desfăşurarea lucrurilor. Sincer? Mă gândeam că mâncarea este bună, iar preţurile convenabile, căci mesele, deşi în număr mare, erau ocupate în bună parte aproape tot timpul. Adresa: 8 Poseidonos Street, 343 00 Edipsos Hot Springs Evia Greece

Gama preparatelor includea atât mâncăruri din bucătăria tradiţională grecească, gătite la cuptor, cât şi preparate pe bază de peşte cu fructe de mare, supă de peşte. Programul de funcţionare, destul de flexibil, începea la orele 11,00 şi ţinea până la orele 16,00 pentru masa de prânz, după care urma o pauză până la orele 19,30 când se redeschidea şi ţinea până la orele 23,00.

Am mâncat la acest local în aproape toate serile petrecute în staţiune şi pot spune că am fost mulţumiţi de fiecare dată, mai cu seamă că apusurile surprinse de pe terasa acestuia erau magnifice. Am întâlnit mulţi conaţionali, dar şi mai mulţi turişti sârbi care luau masa zi de zi aici, parcă şi flyerele sau panourile cu informaţii mi s-au părut că erau mai mult în sârbă decât în română.

Prima oară, am ales fiecare câte o porţie de kalamari prăjiţi cu cartofi prăjiţi, în plus, soţul meu a mai vrut şi galeo pané cu scordolea (piure de cartofi cu usturoi) . Galeo reprezintă, pentru cine nu ştie, rondele de pui de rechin, care sunt foarte gustoase. Bineînţeles că o carafă de vin alb, sec a mers excelent cu mâncărurile de peşte. Fiecare porţie de bucate a costat câte 5,50 euro, iar vinul: 3 euro. În total, 19,50 euro pe care i-am plătit la casă şi ţin minte că am primit şi restul de 0,50 euro.

Altădată ne-am făcut pofta de moussaka şi roşii umplute (gemista) , ambele servite cu cartofi, fie prăjiţi, fie natur. Singurul factor comun era vinul alb, nelipsit, tot la 3 euro carafa. Mousaka a fost 6,50 euro, roşiile umplute 5 euro/porţie.

Totuși, cred că de cele mai multe ori, am luat kalamari cu cartofi prăjiţi, iar într-o zi am încercat și supa de pește cu legume care a fost o surpriză foarte plăcută, fiindcă, în trecut, mai avusuesem o experiență nu prea bună cu acest fel de mâncare.

Per total, ne-am declarat foarte mulțumiți de găselnița aceasta gen „împinge-tava”, mâncarea era proaspătă tot timpul având în vedere că se consuma în cantități considerabile, nu mai spun că felurile cele mai solicitate de tipul moussaka, kleftiko, se epuizau destul de repede. Nu mă gândeam să dăm atenție atât de mare acestui local, dat fiind că în vacanțele din Grecia, noi suntem clienții fideli ai tavernelor, însă diferență prea mare în ceea ce priveşte calitatea mâncării și priveliștea nu am sesizat, însă de preț, da, în favoarea clientului! Sigur această autoservire reprezintă o variantă bună de a lua masa în condiții bune în Loutra Edipsou și o recomand cu mâna pe inimă pentru cei ce nu au prejudecăți sau pretenții și fițe!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=c1NFEGVCJOk

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 04.02.2018 22:04:09

Validat / Publicat: 05.02.18 07:56:03


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 5899


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  58400 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[05.02.18 07:55:35]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ===

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm? Taverne în Loutra Edipsou, LOUTRA EDIPSOU" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[05.02.18 09:18:11]
» mesaj pers

   Acum la prima oră mi s-a făcut un dor teribil şi o poftă nebună de tot ce înseamnă Grecia! Iar priveliştea de la masa voastră superbă! Sigur acolo am fi mâncat şi noi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[05.02.18 10:32:39]
» mesaj pers

   @irinad: Mulțumesc pentru frumoasele aduceri aminte, dragă prietenă.

   Am recunoscut din fotografii faleza și Captain Cook, unde am poposit cu Adrian într-o zi doar pentru o bere la prânz, la plecarea de la plajă.

   Noi am preferat să luăm masa la taverna hotelului 40 de Platani, unde am fost cazați. Chiar dacă nu se află pe malul mării și nu oferă priveliști spectaculoase, taverna asta mi-a plăcut la nebunie și mi-a rămas la suflet atât din pricina kokoretzilor, cât mai ales pentru atmosfera creată de localnici, veniți seară de seară aici cu kiki-carul pentru a asculta muzică grecească și a dansa, așa cum am arătat în reviewul consacrat hotelului.

   Nimic regizat, nimic profesionist, totul sută la sută autentic: niște greci care știu să se distreze și să se bucure de viață!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- webmaster
[05.02.18 12:27:00]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[05.02.18 15:42:02]
» mesaj pers

   @maryka: Păi, nu degeaba avem noi gusturi comune în materie de Grecia și tot ce ține de ea: peisaje, plaje, cazări, până și locurile de luat masa le-am alege în același stil! :)

   Mulțumesc de vizită, ecou, sper ca pofta de Grecia să-ți fie în curând satisfăcută, nu mai așa mult până la vară! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[05.02.18 15:57:19]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Și eu îți mulțumesc pentru ecou, mă gândeam eu că vei recunoaște localul Captain Cook, căci are o poziție foarte bună pe faleză pentru admirat marea și apusul. Mă bucur că ați poposit și voi, chiar numai pentru o bere. Știu că voi ați avut parte de o tavernă grozavă chiar la locul de cazare, citisem, dar, din păcate, nu am ajuns pe acolo. Inițial, nu prea vroiam să scriu despre acest local, însă soțul meu m-a încurajat spunându-mi că voi oferi o informație utilă, strict turistică: mâncare bună și relativ ieftină, chiar dacă e vorba de „împinge tava”, că unii conaționali care vor merge în Loutra Edipsou, vor aprecia că vor putea lua masa fără să cheltuiască prea mult. Mi-a plăcut că totul era foarte curat acolo, iar preparatele reușite și cum nu suntem foarte pretențioși, ne-am pliat bine pe local.

   O zi frumoasă îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.02.18 18:19:45]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc mult, uitasem să-ţi răspund, sper să nu te fi supărat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- onutza2086
[22.06.18 22:58:32]
» mesaj pers

   Buna seara. Unde ati fost cazați?

   O recomandare daca se poate.

   In idee ca suntem cu 3 copii si avem nevoie de locație aproape de plaja... deci la pas

    Super utila parerea voastra!!

   Mulțumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.06.18 23:31:25]
» mesaj pers

   @onutza2086: Am avut cinci sau sase nopți de cazare cu mic-dejun inclus la Nikos Rooms, foarte ieftin şi convenabil, am scris un articol. Plajele din Loutra Edipsou nu sunt cine stie ce, eu ti-as sugera să aveți in vedere si alte plaje din nordul Eviei, altfel nu cred să vă placă prea mult. În schimb, stațiunea mi s-a părut ok din punctul de vedere al prețurilor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- onutza2086
[22.06.18 23:44:32]
» mesaj pers

   @irinad: multumesc pt raspunsul prompt. ☺ ma refer la o plaja cu nisip... cautam liniste si relax.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kov
[07.08.18 11:08:54]
» mesaj pers

   @irinad: buna ziua, stiti cumva cu ce se poate ajunge si la alte plaje in Edipsos? in afara de cea termala? voi fi cazata la Palatino2

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.08.18 13:47:54]
» mesaj pers

   @kov: Cea mai apropiată plajă față de port mi s-a părut a fi cea de la A gios Nikolaou situată la vreo 1,5 km nord de stațiune, la care noi am fost cu auto propriu.

   De fapt, peste tot am fost cu maşina, dar vă puteți interesa in port sau la biroul de informații turistice despre transportul public local.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- kov
[07.08.18 14:43:10]
» mesaj pers

   @irinad: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Câteva taverne din Loutra Edipsou (Sep.2019) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 05.02.20 de Carmen Ion din BUCUREșTI) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • Gyros EXCELENT (Sep.2019) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 25.09.19 de Aditzul din BUCUREşTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.83
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [AUG-2017] Apus de soare în Loutra Edipsou -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942361">Şterge vot</a></div><span id="v9942361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Apus de soare în Loutra Edipsou
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Şi un apus de soare văzut de la masa noastră preferată de la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942362">Şterge vot</a></div><span id="v9942362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Şi un apus de soare văzut de la masa noastră preferată de la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [AUG-2017] Masa noastră preferată la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942363">Şterge vot</a></div><span id="v9942363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Masa noastră preferată la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P05 [AUG-2017] Captain Cook: pe stânga clădirea, pe dreapta terasa -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942364">Şterge vot</a></div><span id="v9942364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Captain Cook: pe stânga clădirea, pe dreapta terasa
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Seara la mese, la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942365">Şterge vot</a></div><span id="v9942365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Seara la mese, la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Kalamari şi galeo -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942366">Şterge vot</a></div><span id="v9942366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Kalamari şi galeo
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Prima notă de plată, cartea de vizită, pliantul de la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942367">Şterge vot</a></div><span id="v9942367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Prima notă de plată, cartea de vizită, pliantul de la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Un fluturaş cu oferta de la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942368">Şterge vot</a></div><span id="v9942368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Un fluturaş cu oferta de la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Moussaka şi gemista -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942369">Şterge vot</a></div><span id="v9942369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Moussaka şi gemista
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Panou cu oferta în greacă şi sârbă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942370">Şterge vot</a></div><span id="v9942370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Panou cu oferta în greacă şi sârbă
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Reversul panoului cu alte preparate, la fel, în greacă şi sârbă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942371">Şterge vot</a></div><span id="v9942371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Reversul panoului cu alte preparate, la fel, în greacă şi sârbă
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Orele de funcţionare pentru Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942372">Şterge vot</a></div><span id="v9942372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Orele de funcţionare pentru Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] În pauză, la Captain Cook -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942373">Şterge vot</a></div><span id="v9942373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] În pauză, la Captain Cook
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Supă de peşte, kalamari, notă de plată -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942375">Şterge vot</a></div><span id="v9942375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Supă de peşte, kalamari, notă de plată
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Şi-o 'cană' cu vin -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942377">Şterge vot</a></div><span id="v9942377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Şi-o "cană" cu vin
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Gyros de pui, gyros de porc la taverna O Giros Tou Dionisi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942380">Şterge vot</a></div><span id="v9942380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Gyros de pui, gyros de porc la taverna O Giros Tou Dionisi
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Încă un asfinţit în Loutra Edipsou -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942383">Şterge vot</a></div><span id="v9942383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Încă un asfinţit în Loutra Edipsou
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] În Loutra Edipsou, în zona în care apa izvoarelor termale se varsă în mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942386">Şterge vot</a></div><span id="v9942386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] În Loutra Edipsou, în zona în care apa izvoarelor termale se varsă în mare
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Pe stradă în Loutra Edipsou, pe dreapta O Giros Tou Dionisi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942395">Şterge vot</a></div><span id="v9942395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Pe stradă în Loutra Edipsou, pe dreapta O Giros Tou Dionisi
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] De la masa noastră, încă un minunat asfinţit în Loutra Edipsou -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 04.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av942400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv942400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=942400">Şterge vot</a></div><span id="v9942400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(942400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f942400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e942400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] De la masa noastră, încă un minunat asfinţit în Loutra Edipsou
foto irinad [04.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119328975677 sec