83579 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pergamos Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.12.2017
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
81 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pergamos, un hotel oarecare de două stele din Atena, care știe să fie o bună gazdă


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Adresă: str. Acharnon, nr. 14,104 33 Atena

Website: pergamoshotel.gr

Cu biletele de avion gata rezervate pentru Atena, era musai să aleg o cazare pentru marele oraş grec, aşa că am trecut la treabă să văd cu ce mă poate ajuta prietenul booking. Acesta a fost foarte generos, desfăşurându-şi o adevărată panoplie de cazări, pornind de la nişte variante foarte ieftine, până la posibilităţi pretenţioase şi foarte luxoase. Desigur că aveam şi eu câteva cerinţe: să fie, cât de cât, aproape de centru, să ofere mic dejun, să fie curăţel, să nu fie vreo căzătură şi, nu în ultimul rând, să nu fie în vreo zonă rău famată. Eh, aici am cam dat-o în bară, căci am ales zona Omonia, despre care am aflat mai târziu, după ce făcusem rezervarea (cu tot cu plată), că era considerată tocmai așa, dar s-a dovedit că dracul n-a fost chiar atât de negru.

Dar să revin la momentul căutărilor, căci acestea au fost mai multe, în mai multe zile, pentru că, în noianul de posibilități, nu reușeam să mă opresc asupra vreuneia. Am citit (uneori pe diagonală, recunosc) și comentariile clienților, doar-doar să mă hotărăsc. Pe măsură ce înaintam, la un moment dat, m-am oprit la hotel Pergamos cu un preț bun (30 €/noapte, eu fiind o clientă „genială”, aveam reducere 10%, rezultând prețul de 27 €/noapte) pentru varianta „nerambursabilă”, pentru „anulare gratuită” afișându-mi-se în jur de 1.000 €/noapte, ceea ce nu m-a speriat defel fiindcă știam că aceasta este o politică de marketing care te determină să rezervi în prima variantă și, prin urmare, să achiți imediat. Mai rău e că, dacă se întâmplă ceva și nu te mai duci, chiar ești pus în situația să pierzi banii.

Am rezervat, banii mi-au fost trași de pe card aproape instantaneu cu primirea confirmării rezervării, în afara orei aproximative de sosire la hotel, nu am comunicat în mod special, nimic. Abia după ce m-am dumirit eu că hotelul ar avea camere cu și fără balcon, am solicitat, prin intermediul booking, una cu balcon.

Despre hotel

Pergamos Hotel este amplasat la 300 metri de stația de metrou Omonia, lângă o parcare cu plată și un restaurant cu specific românesc, la care nu am fost, căci nouă ne era dor de bucatele Eladei, într-un cartier unde locuiau și imigranți, care nu s-au dovedit a fi în niciun fel periculoși. În apropiere se află magazine micuțe cu tot felul de mărfuri, foarte necesare pentru cumpărături de genul apă, bere, mărunțișuri, etc. pe care nu le faci din altă parte, dar și localuri fast-food unde se poate mânca fără pretenții, patiserii. Accesul către inima Atenei, piața Syntagma, Plaka, Acropole se face cel mai bine, în câteva minute, cu metroul luat de la Omonia.

Hotelul are șapte etaje și dispune de 33 camere, dintre care unele single, altele duble sau twin, altele triple, cam cinci pe etaj. La parter, are recepție non-stop, cameră de bagaje, un bar deschis, la fel, non-stop, un lobby și o sală cu două-trei computere cu acces gratuit la internet, probabil provenind dintr-un obicei mai vechi, când acestea erau mai solicitate. Există și o mică bibliotecă ce pune la dispoziția clienților cărți și reviste, după cum există și un stand cu materiale informative și hărți gratuite despre orașul Zeiței Înțelepciunii. Pentru cine vine cu mașina, e bine de știut că hotelul asigură parcare interioară păzită și una în aer liber, dar contra cost: 8€/zi.

Accesul se poate face urcând pe scări, dar cel mai comod cu liftul, care funcționa perfect și arăta foarte bine. De fapt, impresia mea generală asupra hotelului, a fost de clădire mai veche, dar renovată acum câțiva ani, modernizată și păstrată bine, în mare măsură, datorită faptului că e îngrijită și curățată temeinic.

Când am sosit la recepție, în jur de 17,30, am fost întrebată dacă am rezervare, am răspuns afirmativ, m-a întrebat pe ce nume, apoi am fost rugată să prezint un act de identitate. Am primit cheia camerei 502, situată, evident, la etajul al cincilea, ne-a informat despre micul-dejun între ce ore se servește, am primit parola de wi-fi pe o hârtiuță și recepționerul ne-a asigurat de tot suportul din partea hotelului. De altfel, şi ceilalţi colegi ai săi au fost foarte amabili şi serviabili.

Peste tot, la etaje, între acestea și în camere, pereții hotelului sunt decorați cu tablouri sau sunt pictați direct, cu tot felul de imagini, sugestive pentru Atena și istoria sa, în culori tari, dar vesele. Unele sunt cam kitsch-cioase, altele sunt mai reușite.

Camera

Este micuță, dar, cum nu am nicidecum senzația că mă sufoc în spații nu prea generoase, a fost numai bună pentru ceea ce aveam noi nevoie. Cum se deschide ușa camerei, se intră într-un hol mic, în stânga, în baie, în față fiind încăperea propriu-zisă.

După cum rezervasem, am primit o cameră dublă, cu un pat matrimonial destul de mare, foarte confortabil, la unul dintre capete existând o noptieră, la celălalt fiind așezată toaleta cu oglindă și scaun aferent. Pe peretele cu tăblia era montată o aplică, deasupra tăbliei. Pe toaletă aveam un telefon vechi, cu disc, dar funcțional (chiar am fost sunată de la recepție), camera, în general, fiind mobilată și decorată în stil vintage. Într-un capăt al toaletei, pe perete era agățat uscătorul de păr. Pardoseala este din gresie. Lângă noptieră se afla șifonierul, destul de încăpător, cu spații pentru agățat hainele pe umerașe și câteva rafturi. Acolo am găsit și o pătură suplimentară, în caz că am mai fi avut nevoie.

Balconul, de dimensiuni reduse și el, asigura vedere la strada principală, situat deasupra intrării, fiind vecin cu litera „H” din cuvântul HOTEL, ale cărui litere, împreună cu PERGAMOS, erau dispuse și pe verticală, pe clădire.

Vizavi era o parcare supraetajată, enormă, unde mașinile se odihneau la adăpost de jungla străzii. Deasupra ușii de la balcon, aveam aparatul de aer condiționat, perfect funcțional, dar n-a fost cazul să-l punem la treabă nici pe rece, nici pe cald. De asemenea, țin să precizez că toate camerele hotelului sunt prevăzute cu încălzire centrală și acesta a fost un alt criteriu la alegerea hotelului, fiindcă nu știam cum va fi vremea și dacă numai aerul condiționat ar putea face față. Evident, nu s-a pus problema de căldură de la calorifere, pentru că aveam suficientă de la soare. :)

Pe peretele din fața patului era montat într-un suport, sus, televizorul LCD cu ecran destul de bun, iar, jos sub acesta aveam minifrifiderul încastrat într-un corp pe care era așezat seiful ce putea fi folosit gratuit cu indicații de la recepție și aparatul de radio cu ceas deșteptător. Minifrigiderul a fost foarte util, pentru apă, bere, etc.

Baia era potrivită ca mărime, însă ceea ce era realmente foarte mică, era cădița de duș în care abia încăpeam. Aveam și perdeluță despărțitoare, însă stropitul podelei era inevitabil. Noroc că se usca repede. Obiectele sanitare, deși nu noi, sunt în cea mai bună stare de funcționare, ca și bateriile sau scurgerile, apa caldă venea imediat la robinet. Prosoapele, personalizate, foarte curate, deloc uzate, au fost schimbate zilnic, după cum zilnic s-a făcut şi curățenie și s-a ridicat gunoiul. Calorifer există și în baie. Dacă mi s-ar cere să menționez punctul forte al hotelului, aș spune fără ezitatre că acesta ar fi curățenia, fiind, în opinia mea, cel mai important aspect al unei cazări.

Consumabilele (hârtie igienică, două săpunele solide precum și două flaconașe de gel de duș/șampon) au fost înlocuite pe măsura epuizării.

La capitolul prize, pot spune că în afara celei care alimenta minifrigiderul, celelalte două erau funcționale cât eram și noi în cameră, dar ne-am descurcat cu încărcătoarele pentru telefoane și acumulatorii aparatului de fotografiat.

Wi-fi a funcţionat foarte bine, un router era montat pe palierul fiecărui etaj, aşa cum era şi parola, distinctă pentru fiecare etaj.

Micul-dejun a fost simplu şi modest, însă nu pot să mă plâng că am plecat flămândă de la masă sau fără să găsesc ceva să mănânc. Nu are varietate de sortimente, adică am văzut un singur tip de şuncă, un singur tip de caşcaval, ouă fierte, unt, miere, dulceaţă, gem, cremă de ciocolată, compot, pâine albă, pâine neagră, cereale, chec. De băut erau ceai, cafea, cacao cu lapte, lapte cald sau rece, suc de fructe.

Concluzie

Dotările hotelului și ale camerei sunt destul de diversificate și perfect utilizabile pentru clasificarea de două stele pe care o afișează, însă eu chiar asta am vrut, să ofere cât mai multe facilități, chiar dacă la nivel modest, dat fiind că în cameră în afară de dormit, am stat foarte puțin: dimineața plecam după micul-dejun, mai veneam din hoinăreli după ce se întuneca, însă doar pentru un duș și a ne schimba de haine, după care plecam din nou.

Raportul calitate/preț, se-înțelege, a fost foarte bun. Dacă puteți face abstracție de așa-zisa zonă pestriță a Atenei și dacă nu sunteți foarte pretențioși, puteți avea în vedere o cazare aici fiindcă nu văd alt inconvenient să nu recomand hotelul.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=AmedUWAA35I

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 12.12.2017 06:50:22

Validat / Publicat: 12.12.17 08:32:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1179


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55900 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[12.12.17 08:29:39]
» mesaj pers

   @irinad: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Pergamos Hotel, ATENA" (nou-creată pe sait)

   ===

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.12.17 08:32:25]
» mesaj pers

   @webmaster26: Poziționarea este corecta.

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[12.12.17 08:46:24]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.12.17 09:11:40]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc foarte mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[12.12.17 22:06:18]
» mesaj pers

   @irinad:

   Confirm, ești "genială" și pe booking și în fapt, ai ales ieftin și bun după notele pe care le-ai dat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.12.17 22:17:05]
» mesaj pers

   @elviramvio: Tu mă cunoşti bine, ştii că, în general, sunt dispusă să aleg cazări cu un raport cât mai bun calitate/preţ pe principiul să ne rămână mai mulţi bani pentru plimbări şi taverne. Dar, cum nu trebuie făcut rabat de la anumite cerinţe, trebuie destulă răbdare la căutări, ceva analize şi comparaţii. N-am fost prea inspirată cu zona Omonia, dar noi n-am avut parte de nicio neplăcere, din fericire.

   Mulţumesc de vizită şi ecou! Seară frumoasă în continuare!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[13.12.17 10:01:25]
» mesaj pers

   Abia azi am reuşit să văd pozele, scuze de întârziere pentru scris ecoul, perioada asta e tare grea şi aglomerată şi la serviciu şi acasă.

    Iar aţi avut parte de o cazare reuşită, eu aş fi ales la fel. Foarte bine, exact ce trebuie pentru a te putea odihni între plimbări. Pus la cutiuţă, de ştiut când ajung în Atena, pentru mai mult timp decât intervalul dintre zboruri. Şi sper să fie cât mai repede. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.12.17 18:44:48]
» mesaj pers

   @maryka: Şi eu am întârziat cu răspunsul fiindcă, după cum se pare, decembrie ne pune capac la serviciu.

   Mă bucur că eşti în asentimentul meu în ceea ce priveşte cazarea în general, ţi-ai dat seama că nu investesc prea mult în cazare, în general urmăresc să îndeplinească nişte cerinţe de decenţă şi bun-simţ la un preţ corect.

   Îţi doresc să ajungi cât mai repede în Atena sau în orice altă parte a Greciei, fiindcă ştiu că iubeşti această ţară cel puţin la fel de mult ca şi mine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[18.12.17 20:16:45]
» mesaj pers

   @irinad: Frumușel hotelul ăsta, o opțiune de luat în seamă. Când ți-am scris ecoul la articolul despre Atena, zarurile erau deja aruncate pentru viitoarea noastră vizită de la sfârșitul iernii! :) Adică Tati a făcut rezervarile la avion, iar eu am putut în sfârșit să "mă arunc" pe cele de cazare, pe care le pritoceam de câteva săptămâni!...

   O singură dambla am avut: view la Partenon, dacă se poate! Am găsit multe variante ok, dar până la urmă m-am hotărât asupra unui apartament (pentru noi micul dejun nu e important, nu ne deranjează să încropim ceva "în cameră"). Abia aștept!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.12.17 22:02:34]
» mesaj pers

   @crismis: Da, vedere către Partenon îşi doreşte oricine, însă cred că şi preţul e mai semnificativ. Îmi place ideea, cred că va fi foarte frumos, ne vei scrie şi ne vom delecta şi noi cu priveliştea voastră.

   Acesta este un hotel modest, dar pentru noi a fost exact ceea ce ne trebuia. E bine că în familia voastră diviziunea muncii în ceea ce priveşte organizarea vacanţelor se manifestă aşa, la noi, fie mă ocup eu, fie se ocupă soţul meu, dar fiecare acceptă cu plăcere ceea ce a ales celălalt.

   Îţi doresc de pe acum o vacanţă ateniană minunată şi până atunci te voi mai plictisi cu ceva scrieri despre marele oraş grec! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[18.12.17 23:16:52]
» mesaj pers

   @irinad: Plictisește-mă! Aștept cu plăcere! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.18 04:53:48]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Modest (Mar.2018) - punctaj satisfactie: 7.60 (scris in 02.04.18 de coniss din PLOIEşTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.49
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2017] Hotel Pergamos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929713">Şterge vot</a></div><span id="v9929713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2017] Hotel Pergamos
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [NOV-2017] Intrarea în Hotel Pergamos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929714">Şterge vot</a></div><span id="v9929714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2017] Intrarea în Hotel Pergamos
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2017] Recepţia hotelului Pergamos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929715">Şterge vot</a></div><span id="v9929715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2017] Recepţia hotelului Pergamos
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2017] Imediat în stânga: camera de bagaje, standul cu materiale informative, în dreapta: recepţia, o vitrină frigorifică cu băuturi, lobby -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929716">Şterge vot</a></div><span id="v9929716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2017] Imediat în stânga: camera de bagaje, standul cu materiale informative, în dreapta: recepţia, o vitrină frigorifică cu băuturi, lobby
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2017] Lobby -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929717">Şterge vot</a></div><span id="v9929717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2017] Lobby
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [NOV-2017] Seara, de pe balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929718">Şterge vot</a></div><span id="v9929718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2017] Seara, de pe balcon
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2017] Marea parcare supraterană, etajată, din faţa hotelului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929719">Şterge vot</a></div><span id="v9929719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2017] Marea parcare supraterană, etajată, din faţa hotelului
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2017] Aceeaşi parcare pe timpul zilei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929720">Şterge vot</a></div><span id="v9929720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2017] Aceeaşi parcare pe timpul zilei
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2017] Picturi pe pereţii hotelului între etaje -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929721">Şterge vot</a></div><span id="v9929721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2017] Picturi pe pereţii hotelului între etaje
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2017] Pe palier, la etajul al cincilea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929722">Şterge vot</a></div><span id="v9929722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2017] Pe palier, la etajul al cincilea
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2017] La ieşirea din lift, la etajul al cincilea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929723">Şterge vot</a></div><span id="v9929723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2017] La ieşirea din lift, la etajul al cincilea
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2017] Perete pictat la etajul al cincilea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929724">Şterge vot</a></div><span id="v9929724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2017] Perete pictat la etajul al cincilea
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2017] Patul. Abia ce sosiserăm şi trântiserăm hărţile şi materialele informative pe acesta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929725">Şterge vot</a></div><span id="v9929725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2017] Patul. Abia ce sosiserăm şi trântiserăm hărţile şi materialele informative pe acesta
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2017] Uşa de la balcon larg deschisă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929726">Şterge vot</a></div><span id="v9929726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2017] Uşa de la balcon larg deschisă
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2017] Pe balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929727">Şterge vot</a></div><span id="v9929727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2017] Pe balcon
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [NOV-2017] Dulap haine, corp minifrigider, hol intrare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929728">Şterge vot</a></div><span id="v9929728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2017] Dulap haine, corp minifrigider, hol intrare
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2017] Mic ghid de limbă greacă pus pe perete în cameră -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929729">Şterge vot</a></div><span id="v9929729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2017] Mic ghid de limbă greacă pus pe perete în cameră
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2017] Aparat aer condiţionat şi unul dintre multele tablouri ale hotelului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929730">Şterge vot</a></div><span id="v9929730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2017] Aparat aer condiţionat şi unul dintre multele tablouri ale hotelului
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2017] Toaleta şi telefonul fix -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929731">Şterge vot</a></div><span id="v9929731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2017] Toaleta şi telefonul fix
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2017] În baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929732">Şterge vot</a></div><span id="v9929732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2017] În baie
foto irinad [12.12.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [NOV-2017] Cădiţa de duş, realmente mică -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929733">Şterge vot</a></div><span id="v9929733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2017] Cădiţa de duş, realmente mică
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2017] Consumabile, o parte dintre prosoape -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929734">Şterge vot</a></div><span id="v9929734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2017] Consumabile, o parte dintre prosoape
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2017] TV -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929735">Şterge vot</a></div><span id="v9929735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2017] TV
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2017] Personalizat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929736">Şterge vot</a></div><span id="v9929736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2017] Personalizat
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2017] Dulap, noptieră, aplică -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929737">Şterge vot</a></div><span id="v9929737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2017] Dulap, noptieră, aplică
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2017] Camera 502, de pe palier -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 12.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av929738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv929738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=929738">Şterge vot</a></div><span id="v9929738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(929738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f929738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e929738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2017] Camera 502, de pe palier
foto irinad [12.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.261251926422 sec