83273 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Porto Daliani Studio Apartments

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.11.2017
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
60 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Porto Daliani, o cazare excelentă pentru o vacanță întreagă, nu numai pentru o noapte intermediară


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Vacanțele petrecute în Grecia, pentru mine, în ultimii ani au început și s-au terminat în Paralia Katerini, stațiunea aflată la 850 km de urbea mea de reședință. Desigur, exceptându-le pe cele în Chalkidiki sau Thassos. Știu că e un loc controversat, mult discutat, blamat, puțin plăcut sau chiar neplăcut, însă pentru mine și soțul meu are ceva nostalgic care ne duce cu gândul la prima noastră vacanță în Elada.

Dacă vreți, este locul unde revenim mereu ca „răufăcătorul la locul faptei”, așa ca o comparație plastică deoarece ne amintește de primul contact cu Grecia, acum mulți ani în urmă. De la an, la an observăm schimbările ce au intervenit în bine sau în rău și ne face plăcere (nu dați cu pietre!) să ne reîntâlnim cu fețe cunoscute, fie că sunt ale comercianților, ale hotelierilor sau ale angajaților lor. Iar pentru o zi, două e chiar plăcut.

Fiindcă apucasem în prima zi de Crăciun a anului trecut să fac rezervări pentru insula Evia, în perioada 27 august-07 septembrie 2017, în două locuri diferite, aveam nevoie și de cazări de tranzit, în drum spre Evia și dinspre Evia. Cum Paralia Katerini era stabilită, din start ca și locație, rămânea să caut ceva convenabil pentru o noapte la dus și două la întors conform hotărârii luare.

Când m-am apucat eu să caut pe booking prin februarie, am început cu hotelul Lilalo la care am stat în 2015 și, parțial, în 2016 și de care am fost foarte mulțumiți. Era ocupat în zilele pe care le vroiam și atunci am extins căutarea tot în zona Paralia Kallitheas, ceva mai la nord, mai nouă, mai aerisită. Pentru august nu am găsit nimic care să mă atragă, dar pentru septembrie m-a ispitit Porto Daliani Studio Apartments, un aparthotel mai mic, destul de nou, care arăta bine în poze, la prețul de nerefuzat de 30 euro/noapte studioul. Am rezervat imediat o cameră dublă, fără să stau prea mult pe gânduri, deoarece corespundea din toate punctele de vedere cerințelor noastre.

Adresă: Zoodohou Pigis, Paralia Kallitheas, Katerini, 60100

portodaliani.gr/en/porto- ... udio-apartments

Prezentare generală

Porto Daliani este, de fapt, o vilă mai mare, cu două etaje și demisol și dispune de 24 studiouri și apartamente de trei stele, dintre care 3 sunt duble, 14 cu trei paturi și 7 sunt apartamente cu două camere. La nivelul parterului există recepția, la demisol se află un lobby aerisit cu canapele și tv mare și restaurantul propriu unde se pot lua micul-dejun și cina sau numai micul-dejun contra cost, după cum se optează, micul-dejun 3 euro/persoană, demipensiunea 5 euro/persoană.

Scările și holurile de acces arată la fel de bine ca toată clădirea, finisate fiind cu materiale de calitate, sunt luminate cu sistem intermitent pus la treabă de senzori de mișcare.

Camerele au vedere atât la mare, la golful Termaikos, cât și la muntele Olimp, iar în fața hotelului, dincolo de stradă, se află un teren de fotbal amenajat, precum și un loc de joacă pentru copii, deci modalități de petrecere a timpului, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Există și o mică grădină destul de îngrijită, o terasă, precum și cameră de bagaje. De asemenea, tot la capitolul dotări comune ar fi și un grătar enorm pe care-l poate folosi oricine are chef de un barbeque.

Parcarea hotelului este gratuită, în aer liber și la nevoie, se poate folosi cu succes strada dacă locurile ar fi toate ocupate. Dacă e sigură, e un subiect discutabil, fiindcă e nepăzită, însă există camere de luat vederi ce o au în rază.

Distanța față de plajă este de 250 m, în jur există mici marketuri de la care se pot face cumpărături de primă necesitate, însă până în animata Paralia Katerini, raiul magazinelor și al tavernelor, se fac circa 20-25 minute de mers pe jos, distanța fiind de cam2-2,5 km.

Experiența la fața locului

Ca în toate cazurile cazărilor din Grecia de anul acesta, am fost contactată de proprietate prin email prin intermediul booking cu o zi înainte de începerea efectivă a șederii, pentru a transmite ora la care estimam sosirea noastră la hotel. Cum am avansat un interval de două ore pentru a nu întârzia, ne-am încadrat perfect în acestă marjă.

De cum am intrat, am sesizat curățenia exemplară, bunul gust și calitatea deosebită ale finisajelor și mobilierului existent. La recepție, am dat de fata patronului, o adolescentă vorbitoare de engleză (după cum am constatat în zilele următoare, mai bună decât tatăl său) care ne-a primit foarte bine, ne-a spus că avem rezervată o cameră triplă la etajul al doilea (fără să fie nevoie să mai plătim ceva în plus), cerându-și mii de scuze că nu există încă lift și va trebui să ne cărăm bagajele pe scări. Ne conduce să ne-o arate și ne spune că etajul al doilea abia ce a fost terminat și oferit turiștilor la începutul verii și numai la anul va beneficia de elevator.

Camera a fost o surpriza foarte plăcută, chiar nu mă așteptam la ceva atât de bun la banii dați. În Paralia (ce-i drept, în Paralia Katerini), în decursul anilor am avut parte de destule locuri de cazare, mai bune sau mai proaste, dar acesta le-a întrecut pe toate.

Totul foarte nou, foarte curat, luminos, modern, elegant, că ți-era milă să calci sau teamă să nu strici ceva. Am făcut ochii mari de bucurie când am văzut că aveam vedere la mare. Dar, s-o luăm pe rând!

La intrare în cameră, pe stânga se află chicineta care este micuță, dar bine utilată, cu electrocasnice de calitate (plită electrică cu inducție, frigider mediu, hotă foarte eficientă), dar și cu veselă pe măsură. Pentru chiuveta de inox ce strălucea de-a dreptul, am găsit detergent de vase și burete în dulap.

În continuarea chicinetei, tot pe stânga, era baia spațioasă, decorată în nuanțe de mov. Obiectele sanitare erau impecabile, pereții și podeaua placați cu bun gust, la duș nu exista cabină, ci numai perdeluță, dar de lungime ideală ca să rețină împrăștierea apei pe pardoseală. Aveam și uscător de păr. Consumabilele au fost sub forma unei role de hârtie igienică, a două săpunele rotunde, mici, solide și a două flaconașe cu gel de duș. Bateriile și instalațiile funcționau ireproșabil.

Camera propriu-zisă, destul de largă și luminoasă uimește, la fel, prin bunul gust și calitatea mobilierului, a obiectelor de decor. Pardoseala era din gresie de culoare foarte deschisă. Pe stânga aveam un pat single și patul matrimonial frumos încadrat de noptiere la capete, de culoare albă amândouă. Cum albul este puțin spus pretențios, sper să se mențină multă vreme imaculate. Paturile, superconfortabile, cum rar am mai întâlnit, aveau pe perete, deauspra, veioze, întrerupătoare și prize, atât de necesare. Peretele cu paturile era traversat de la un capăt la celălalt de o bordură lată, închisă la culoare, în ton cu draperia.

Vizavi de pat, pe perete erau dispuse în ordine de la ușa de la intrare: masa de bagaje, dulapul de haine (în două uși), toaleta cu oglindă și taburet, tot mobilierul fiind de aceeași culoare albă.

Singurul lucru care m-a surprins oarecum neplăcut a fost televizorul (suspendat deasupra toaletei) de model vechi, cu tub, nefiind LCD, adică la atâtea dotări de ultimă generație, nu prea am înțeles ce căuta asemenea vechitură acolo.

Deasupra ușii de la balcon era montat aparatul de aer condiționat, destul de sofisticat, se oprea instantaneu dacă, în timp ce funcționa, deschideam ușa de la balcon. Tâmplăria era tip termopan, dar de bună calitate. Nu era prevăzută cu plasă de insecte, dar nici nu am simțit nevoia, căci nu ne-au deranjat țânțari sau muște. Camera este racordată la sistemul de încălzire, din spusele fiicei patronului, hotelul fiind deschis și în sezonul rece la cerere dacă se organizează revelion, sau este solicitat pentru alte excursii.

Balconul, destul de spațios, a fost vedeta cazării datorită priveliștii oferite către mare, chiar dacă marea era ceva mai departe, spre ea se ațintesc obligatoriu toate privirile. Nu vă mai spun, că în spiritul dimineților din Kymi (Evia) de unde veniserăm și unde răsăritul era evenimentul zilnic ce ne ocupa diminețile, și aici, din balcon, am urmărit același spectacol al astrului ceresc ce se ivea din mare destul de devreme. Ba, chiar și din pat (aveam unghi bun) am experimentat răsăritul, fiindcă norocul ne-a surâs și am prins cer fără nori.

În fine, în balcon aveam o masă cu blat de sticlă și scaune de plastic la care stăteam cu ochii pierduți pe întinderea albastră din depărtare savurându-ne cafeaua sau ceva de-ale gurii.

Wi-fi a funcționat foarte bine, semnalul fiind fără cusur, însă cu parolă, ca mai peste tot în Grecia.

Concluzie

După două zile petrecute la Porto Daliani, m-am convins că acesta este un loc de cazare care merită toată atenția celor ce vor să-și facă vacanța în zona Paralia, fiindcă beneficiază de avantaje nete față de multe hoteluri din zona clasică: te poți bucura de intimitate, clădirile nefiind înghesuite, lipite unele de altele, spațiile sunt largi și aerisite în această parte a stațiunii, străzile așijderea, parcarea nu-ți dă bătăi de cap, hotelurile sunt noi și plăcute privirii și, nu în ultimul rând, plaja este mult mai lată și neaglomerată.

Noi am folosit locația doar pentru tranzit, dar chiar și așa, am fost plăcut surprinși atât de personal, cât și de condițiile oferite, așa încât o recomand celor ce știu că vor trece prin zonă!

Vă rog, atașați următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=A3WVueweFxE

---
Impresii încărcate de irinad in 22.11.2017 19:52:55

Validat / Publicat: 22.11.17 21:54:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1379


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61800 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[22.11.17 21:50:22]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Porto Daliani Studio Apartments, PARALIA KATERINI" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.11.17 21:53:14]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este exact acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmasterX
[22.11.17 21:54:07]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.11.17 21:57:31]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[23.11.17 06:31:09]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.17 06:45:44]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc foarte mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[23.11.17 09:44:46]
» mesaj pers

   Review-ul tau mi-a redeschis pofta/placerea de a mai vizita putin Grecia anul viitor... în 2010 am vizitat-o ultima data.

   Eu am amintiri frumoase din Paralia Katerini, e o destinatie placuta, am îmbinat shoppingul cu excursiile optionale la Atena, muntele Athos, muntele Olimp, Meteora...

   Calatorii multe si interesante.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[23.11.17 10:00:03]
» mesaj pers

   Iată că ați avut parte de încă o cazare foarte bună, într-adevăr, foarte frumos, un loc minunat, superbă și plaja, muntele în zare, răsăritul văzut din balcon... ”ingredientele” unei vacanțe liniștite! Felicitări pentru alegere!

   Nu în ultimul rând, felicitări pentru noul statut și la cât mai multe articole interesante!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[23.11.17 10:27:54]
» mesaj pers

   Cand e vorba de Grecia, e vorba de mare, e vorba de vacanta si atunci e foarte bine. Foarte frumos prezentat, cu multe amanunte si parca cu intentia de a ne induce dorul de duca si de a ne apuca de cautat cazare pentru vara. Felicitari, votat din toata inima!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.17 12:23:44]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mă bucur că articolul meu vă inspiră să vă doriți o nouă vacanță în Grecia. Amintirile mele din Paralia Katerini sunt unele mai frumoase, altele, mai puțin, însă, pe total, parcă-mi „dă cu plus”. Recunosc că e un loc bun de shopping și de tranzit către alte destinații pe care îl voi folosi și de aici înainte când va fi cazul.

   Mulțumesc pentru vizită, ecou și vă doresc și eu să aveți parte de vacanțe minunate în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.17 12:36:40]
» mesaj pers

   @maryka: Da, aceasta a fost o cazare neașteptat de bună la banii dați, însă am avut parte la dus de una intermediară de-o noapte, nu tocmai pe gustul nostru, voi povesti la un moment dat.

   Partea aceasta nouă, acest cartier relativ nou, este altceva față de vechea și înghesuita Paralia.

   Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase, pentru ecou, vizită! Și eu îți doresc vacanțe minunate și-n viitor despre care să ne scrii cel puțin la fel de frumos pe cât ai făcut-o până acum!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.17 12:48:55]
» mesaj pers

   @DOINITA: Se pare că „ne vom intersecta” cam mult prin Grecia, și asta nu-mi face decât o mare plăcere! Păi, la fel pățesc și eu cu articolele despre Grecia, mai că-mi vine să-mi fac rezervări cât mai repede. De-acum înainte chiar trebuie să mă gândesc serios pentru anul următor. Dar, până una, alta, cred că-mi va folosi articolul tău recent despre o tavernă...

   Numai bine și vacanțe frumoase și de aici înainte!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[23.11.17 20:08:13]
» mesaj pers

   @irinad: Felicitari pentru alegerea facuta, o buna recomandare pe viitor, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.17 23:17:29]
» mesaj pers

   @mishu: Mulţumesc mult, da, aceasta s-a dovedit o alegere foarte bună, din fericire. Am avut parte şi de alegeri mai neinspirate uneori pentru cazările intermediare, dar am trecut peste micile neplăceri, asumându-mi-le în totalitate.

   Mă bucur că m-ai vizitat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[26.11.17 05:55:29]
» mesaj pers

   @irinad: Citisem, văzusem pozele, iar am citit...

   E drept ca nu sunt fan Paralia Katerini, noi am avut cazare în buricul târgului:(

   Dar, privind pozele și citind încă o dată articolul tău, constat că sunt cazări bune și aerisite și pe acolo. Mai că-mi vine să plec la drum, să fiu la mare și să privesc răsăritul minunat pe care l-ai pozat tu.

   Felicitări! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[26.11.17 08:42:09]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ştiu, îmi amintesc articolul tău despre Orea Eleni, cred că la acela te referi. Mi-am dat seama încă o dată că pentru noi este potrivită partea cea nouă, aceea din nordul Paraliei, deşi mai îndepărtată de centru, mult mai aerisită. Aici cazarea se face în clădiri mai noi, mai moderne, neînghesuite, străzile sunt mai largi, poţi respira în voie fără să te audă şi să te vadă juma' de staţiune.

   Mulţumesc mult de vizită, ecou şi cuvinte frumoase! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [16.10.18 18:29:53]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [SEP-2017] Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924097">Şterge vot</a></div><span id="v9924097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924098">Şterge vot</a></div><span id="v9924098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [SEP-2017] Vizavi de intrarea în aparthotelul Porto Daliani: grătarul, terenul de fotbal, mese cu scaune, şezlonguri. În depărtare, se zăresc hotelurile Rea şi Lilalo -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924100">Şterge vot</a></div><span id="v9924100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Vizavi de intrarea în aparthotelul Porto Daliani: grătarul, terenul de fotbal, mese cu scaune, şezlonguri. În depărtare, se zăresc hotelurile Rea şi Lilalo
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [SEP-2017] Plaja din zona Paralia Kallitheas, lată şi mai curată -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924102">Şterge vot</a></div><span id="v9924102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Plaja din zona Paralia Kallitheas, lată şi mai curată
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Discoteca Cocus de pe plaja Paralia Kallitheas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924103">Şterge vot</a></div><span id="v9924103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Discoteca Cocus de pe plaja Paralia Kallitheas
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Plaja din Paralia Kallitheas, în depărtare, muntele Olimp -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924105">Şterge vot</a></div><span id="v9924105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Plaja din Paralia Kallitheas, în depărtare, muntele Olimp
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Foarte mulţi pescăruşi îndrăzneţi pe plajă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924106">Şterge vot</a></div><span id="v9924106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Foarte mulţi pescăruşi îndrăzneţi pe plajă
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Discoteca Cocus şi maşinuţa Cocus, pe lângă Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924108">Şterge vot</a></div><span id="v9924108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Discoteca Cocus şi maşinuţa Cocus, pe lângă Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Un răsărit de soare în Paralia Kallitheas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924110">Şterge vot</a></div><span id="v9924110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Un răsărit de soare în Paralia Kallitheas
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Din balcon, grădina cu mese din spatele Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924111">Şterge vot</a></div><span id="v9924111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Din balcon, grădina cu mese din spatele Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Alt răsărit în Paralia Kallitheas -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924113">Şterge vot</a></div><span id="v9924113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Alt răsărit în Paralia Kallitheas
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Vedere din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924115">Şterge vot</a></div><span id="v9924115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Vedere din balcon
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Silueta muntelui Olimp de la Porto Daliani -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924116">Şterge vot</a></div><span id="v9924116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Silueta muntelui Olimp de la Porto Daliani
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Intrarea în Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924117">Şterge vot</a></div><span id="v9924117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Intrarea în Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Recepţia Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924119">Şterge vot</a></div><span id="v9924119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Recepţia Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Parterul Porto Daliani Studio Apartments -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924120">Şterge vot</a></div><span id="v9924120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Parterul Porto Daliani Studio Apartments
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Cine vrea să-şi scrie impresiile, e liber s-o facă! -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924122">Şterge vot</a></div><span id="v9924122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Cine vrea să-şi scrie impresiile, e liber s-o facă!
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Paturile -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924124">Şterge vot</a></div><span id="v9924124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Paturile
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2017] Spre uşa de la intrare şi chicinetă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924125">Şterge vot</a></div><span id="v9924125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Spre uşa de la intrare şi chicinetă
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Dulap, toaletă, tv -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924126">Şterge vot</a></div><span id="v9924126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Dulap, toaletă, tv
foto irinad [22.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2017] Masa din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924127">Şterge vot</a></div><span id="v9924127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Masa din balcon
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Marea din balcon cu zoom -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924129">Şterge vot</a></div><span id="v9924129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Marea din balcon cu zoom
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] În balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924130">Şterge vot</a></div><span id="v9924130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] În balcon
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] În balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924132">Şterge vot</a></div><span id="v9924132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] În balcon
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Chicineta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924133">Şterge vot</a></div><span id="v9924133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Chicineta
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Baia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924134">Şterge vot</a></div><span id="v9924134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Baia
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Chiuvetă şi oglindă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924135">Şterge vot</a></div><span id="v9924135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Chiuvetă şi oglindă
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Cu draperiile trase -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924136">Şterge vot</a></div><span id="v9924136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Cu draperiile trase
foto irinad [22.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.212412118912 sec