#I#D
83200 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în insula Evia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.11.2017
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Vânători de plaje în estul Eviei. Cele trei frumoase „K” și, bonus, Agioi Apostoloi doar într-o zi


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Astăzi vă invit la plajă!... însă, doar virtual, căci aievea până vara viitoare nu cred să mai calc pe vreuna. Știu că afară e cam frig, însă asta nu ne poate împiedica să visăm frumos la vacanțele ce vor veni!

Peisajele cu mare și plaje m-au fascinat de când mă știu, așa că m-am străduit ca atunci când merg în vacanța de vară, marea să nu-mi lipsească nicidecum, iar despre Grecia, este știut faptul că deține unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, adevărate bijuterii. În opinia mea, nimic nu poate fi mai relaxant în vacanţă decât să-mi clătesc ochii privind spre întinderea albastră de undeva de pe o plajă paradisiacă.

După pledoaria de rigoare pentru descoperitul plajelor frumoase, trebuie să vă spun că, aflându-ne în Kymi, în partea a doua a vacanței din Evia, într-una din zile, dis-de-dimineață, am pornit să-i explorăm țărmul central-estic unde citisem că se găsesc unele dintre cele mai faimoase plaje din Evia și nu m-am înșelat deloc.

Ne-am angajat pe șoseaua spre Chalkida pe care am străbătut-o relativ puțin, cam 20 km, apoi am cotit la stânga în dreptul localității Neochori, iar în doi km, la Perivolia, am văzut un indicator mare în dreptul unei bifurcații ce ne arăta că drept în față, până la plaja Kalamos, aveam 7 km, până la plaja Korasida, dacă o luam în stânga, mai făceam 12 km. Ne hotărâm, după câteva secunde de negociere, să începem cu plaja Kalamos, una dintre vedetele Eviei (a doua ca faimă în top), pe care o regăsisem lăudată în multe ghiduri de călătorie în Evia.

Plaja Kalamos

Drumul până la plaja Kalamos, deși asfaltat, în stare bună, nu este deloc ușor dacă vă imaginați că se coboară spre mare, dimpotrivă, mai întâi se urcă un deal printre plantații de smochini (ale căror fructe erau delicioase, fie vorba între noi), ca abia apoi, șoseaua să coboare spre mare în serpentine scurte. În apropierea plajei se află o parcare generoasă, gratuită, iar în spatele plajei, s-a dezvoltat o adevărată ministațiune, căci erau destule clădiri cu spații de cazare, mici marketuri, taverne, cafenele, beach-baruri. Aici am întâlnit și singurii turiști francezi din Evia, veniți în grup mare, dar și vreo trei familii de români cu copiii care repetau experiența anterioară a anului trecut, excelentă, din spusele lor.

Plaja Kalamos, desfășurată în golfuri succesive arcuite, de o frumusețe rară, se compune din două fâșii mari de nisip separate de un grup de stânci cu particularitatea că una dintre ele prezintă o mare boltă la mijloc, lucru ce a devenit emblema plajei. Desigur că stâncile deveniseră locul de unde se executau sărituri în apă, după ce escaladarea lor era și ea o reală provocare pentru curajoşi. Plaja este străjuită înapoia sa de dealuri înalte, iar în părți este limitată de pereți stâncoși drepți.

Nisipul, care nu este din cel mai fin, ci din textură grunjoasă, cu pietriș pe alocuri, are o nuanță minunată de galben deschis, care, alături de apa azurie, de cleștar a mării, formează, într-adevăr, un tablou demn de fotografiat și pus în reviste de profil.

Plaja principală, lungă de vreo 200 m, este organizată cu șezlonguri, umbrele, dușuri, cabine de schimb și are fix în spate taverne de la care vin imediat să te întrebe ce vrei de băut, după ce tocmai ai fost încurajat să te așezi la șezlong, că nu costă nimic. Este numită de localnici „cea bună” fiindcă apele sunt calme în preajma ei, în schimb, cealaltă are renumele de „cea rea” din cauza valurilor, a curenților și a apei agitate ce țin copiii departe de ea. „Plaja bună” era preferată de familiile cu copii, dar și de cei ce făceau snorkeling. Fundul apei este din nisip cu pietre, iar intrarea nu este prea lină, deoarece se adâncește în cam 5-6 m. Are și un mic port în stânga, se pot practica și sporturi nautice, cu bărci.

Cealaltă plajă, „cea rea”, cu grupul de stânci în stânga, nu era amenajată special, pe aceasta am găsit turiști la prosop, unii chiar cu corturi, iar ceva mai izolate, câteva cupluri cu doamne făcând top-less. Dacă stau să mă gândesc, această porțiune era chiar mai mare decât principala și privind în depărtare, se poate observa chiar și o a treia plajă, accesibilă numai de pe mare, însă pe care am zărit doar câțiva temerari. Nici între primele două plaje nu se poate ajunge direct, ci accesul se face pe uscat, ocolind câteva taverne.

Am rămas la plaja Kalamos câteva ore în acea zi și a fost singura plajă pe care am „repetat-o” și în altă zi, fiindcă ne-au plăcut foarte mult atât atmosfera foarte destinsă, cât și peisajul, parcă de vis.

Plaja Korasida

După Kalamos, era aproape clar că vom vizita plaja Korasida, o altă plajă renumită pentru frumusețea-i naturală. În acest scop, ne-am întors până la intersecția de la Perivolia, de unde am parcurs 12 km pe un drum asfaltat, dar șerpuitor, cu suișuri și coborâșuri consecutive, că mi se făcuse stomacul ghem. De la Kalamos am fi putut ajunge direct la Korasida pe un drum de 6 km după cum văzuserăm un indicator ce ne arăta că putem traversa muntele dintre ele, dar ne-am temut că ar fi unul de pământ, cine știe în ce stare, și cum avuseserăm cu două zile înainte experiența străbaterii unui astfel de drum care ne-a dat emoții suplimentare, am preferat s-o luăm pe unul mai ocolitor, dar asfaltat.

Văzută de sus, Korasida seamănă perfect cu Petani sau Myrthos din Kefalonia, așa este de frumoasă. Ocupă un golf nu prea arcuit, de cam 700-800 lungime și este mărginită de dealuri stâncoase, înalte. Este acoperită de nisip cu pietricele de culoare albă, iar apa mării în apropierea plajei are nuanțe nebănuite de turcoaz pentru Evia. Nu era organizată cu șezlonguri sau umbrele, dar avea două dușuri, în partea sa de mijloc lățimea maximă fiind de vreo 30 m. Apa mării se adâncește destul de repede, din ce am văzut, nefiind un loc popular pentru copii. Există o parcare suficient de mare, posibiltăți de cazare în jur, câteva taverne funcționale, dar ceea ce m-a uimit a fost să văd și un complex de cazare cu restaurant, închis, afectat de cutremur, după cum părea. Coborârea la plajă se face abrupt oarecum, pe poteci de pământ cu mână curentă de frânghie.

Am poposit un pic vrăjiți de farmecul Korasidei, ne-am plimbat pe nisipul grosier ca boabele de orez, am simțit imboldul de a desena pe acesta.

La plecare, am mai zăbovit preț de câteva fotografii făcute de sus, că nu ne mai săturam să admirăm combinația perfectă de alb, albastru, verde și cafeniu măiestrită de creatorul perfect: natura.

Plaja Agioi Apostoloi

Tot plimbându-ne de colo-colo, ziua trecuse de amiază și nouă ni se făcuse o foame de lup. Cum știam că vrem să ajungem în zona Petries, ne-am repus pe șoseaua principală a Eviei parcurgând-o între Neochori și Krieza, pentru care de la marea intersecție de la Lepoura, ne-am angajat către sud doar pentru un kilometru. De la Krieza, am luat-o la stânga către localitățile Petries și Agioi Apostoloi.

Mai întâi am mers în Agioi Apostoloi, un loc pitoresc cu un port măricel de ambarcațiuni medii alături de care era o parcare încăpătoare unde am lăsat și noi mașina. Imediat lângă port, se desfășura plaja într-un golf semicircular, lungă de cam 300 m, dar destul de îngustă. Este flancată de dealuri scunde în partea sa stângă și înalte în dreapta și este îmbrăcată cu nisip extrafin de culoare galben intens. Apa mării, de o claritate remarcabilă, este mică la intrare și se adâncește departe, în larg, astfel că era preferata familiilor cu copii. Avea șezlonguri și umbrele, dușuri, cabine de schimb și este mărginită de un șirag de taverne și cafenele, de unde veneau niște mirosuri mai mult decât îmbietoare.

Am hotărât ad-hoc că vom lua masa acolo, la una dintre taverne și bine am făcut, căci am mâncat bine și foarte ieftin plătind vreo 16 euro pentru salată grecească, pastisio, bere. În plus, la malul mării am avut parte de un spectacol inedit oferit de câteva rațe ce se jucau pe luciul apei în apropierea noastră, măcănind fără nicio jenă. Acolo, proprietara tavernei, anunțată de chelnerul care ne luase comanda că nu suntem greci, a venit și a stat de vorbă cu noi, printre altele spunându-ne că vizitase Poiana Brașov unde-i plăcuse mult. I-am cerut părerea cu privire la care plajă din jur să mai facem o baie-două, care merită o atenție mai mare și răspunsul ei a venit categoric: Klimaki!

Plaja Klimaki

Până la plaja Klimaki care se afla „peste un munte”, spre sud, am mai avut de parcurs vreo 2-3 km pe drum asfaltat, dar îngust, purtat pe înălţimi în curbe strânse. Privită de sus, de pe drum unde am oprit special s-o surprindem în poze panoramice, este superbă. Dar şi de jos, plaja Klimaki este seducătoare, cuibărită într-un golf străjuit de dealuri stâncoase. Se spune că micul golf ce găzduiește plaja micuţă, de vreo 150 m, este protejat natural de vânt şi curenţi, astfel încât apa mării este destul de calmă şi rămâne caldă mai multă vreme. Pe latura dreaptă, stâncile se înalţă în şisturi mari, verzulii, ca nişte felii, dispuse unele peste altele. Are un covor de nisip alb, garnisit cu pietricele de culoare deschisă, iar în partea stângă este dotată cu şezlonguri şi umbrele care au în spate un beach-bar, o tavernă, duş şi cabină de schimb. În apropiere imediată am oservat şi un corp de clădire ce oferă cazare sub formă de studiouri şi apartamente, în parcarea largă a acestuia lăsând și noi mașina.

Apa mării, la fel de azurie, nu se adânceşte brusc, spre bucuria copiilor, iar fundul este tot din nisip moale, deci plăcut sub tălpi.

Acolo, la barul de pe plajă, am întâlnit cea mai mare gaşcă de români din Evia, ei discutau aprins despre plecarea lor din ziua următoare din insulă punând la cale toate detaliile.

Noi ne-am mai bucurat de vreo două băi şi de lenevit la soare până aproape de apus, admirând plaja, considerată pe drept a fi cea mai frumoasă din toată zona Petries.

La final, nu pot decât să vă spun că acea zi, dedicată în totalitate plajelor, a fost, în ciuda plimbărilor de colo-colo, plină de tihnă, dezvăluindu-ne peisaje minunate. Recomand oricui are de gând să meargă în Evia şi ajunge în partea aceasta, central-estică, să viziteze cel puţin una dintre aceste plaje, dacă nu pe toate, fiindcă reprezintă o experienţă de neuitat!

 

Vă rog, atașați următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=14ZJy5Hx4_w

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 18.11.2017 11:00:37

Validat / Publicat: 18.11.17 12:34:27


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4343

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  64300 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[18.11.17 12:33:28]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Plaje în insula Evia, EVIA [EUBEEA]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[18.11.17 12:33:44]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 13:08:40]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[18.11.17 13:42:21]
» mesaj pers

   @irinad: Afara ploua, e ceata si frig.

   Dar eu am fost la plaja, in Evia! Se cheama ca am facut o recunoastere pentru... peste 10 luni!

   Doamne, ce minunatii voi vedea cand voi fi acolo!

   Felicitari si multumesc pentru articol, este acolo, langa tot ce am strans despre Evia.

   Dupa cate vad eu, vacanta viitoare va fi cea mai documentata, am inceput foarte devreme.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[18.11.17 13:46:03]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[18.11.17 13:46:45]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 13:57:49]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 14:01:34]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc frumos, ca întotdeauna când primesc această titulatură, mă înclin!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 14:10:47]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: S-a nimerit să postez într-o zi urâtă, sper să ne "încălzim" la vederea pozelor cu plaje, că tot le ducem dorul unii dintre noi până la vară!

   Vă recomand din toată inima să le faceţi o vizită când veţi sta în Kymi, nu e prea greu de ajuns la ele, distanţa nu e mare, drumurile, deşi înguste, sunt asfaltate. Ar mai fi fost şi alte plaje în zonă, dar noi doar la acestea ne-am orientat în partea aceasta. Voi mai povesti altă dată, poate, şi despre altele din alte zone.

   Mulţumesc pentru aprecieri, sper să vă mai fiu de folos şi cu alte informaţii sau mici ponturi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- adrianaglogo
[18.11.17 15:41:23]
» mesaj pers

   @irinad: Tot ce ati scris pana acum despre Evia a fost frumos, interesant, util. Bineinteles ca ceva ponturi vor fi foarte utile acolo, la fata locului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[18.11.17 15:48:04]
» mesaj pers

   La Brașov stă să plouă sau chiar să ningă după cum ne spun specialiștii dar ce mai contează când avem ocazia să ne răsfățăm cu niște poze superbe, cu mare, cu soare... Un articol excelent despre câteva dintre plajele din Evia, pentru că după câte te cunosc urmează celelalte. Și ce frumos e când ai o mulțime de plaje despre care să povestești. Atât de bine încât îți dorești să le vezi cu ochii tăi. Felicitări și aștept restul... 😍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 16:21:48]
» mesaj pers

   @maryka: Şi la Târgovişte vremea e la fel de urâtă, burează şi e multă umezeală. La "aceste plaje" lucrasem, în mare, mai demult, dar nu am apucat să "finisez" articolul decât săptămâna aceasta, de aceea s-a potrivit tocmai acum.

   Despre plajele Eviei ar fi mult de povestit, nu am văzut decât o parte dintre ele fiindcă Evia are multe, multe. Printre alte articole voi mai strecura şi impresii despre celelalte plaje, eu nu pot decât să mă bucur că-ţi plac şi pe timp rece ne face bine să ne "încălzim" la reviewuri despre acestea.

   Mulţumesc mult pentru ecou, vizită, aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- DOINITA
[18.11.17 17:09:07]
» mesaj pers

   Multumesc pentru invitatie! Ă fost superb sa fiu la plajă, sa calc pe nisipul fin si fierbinte, apoi sa ma racoresc in apa aurie ă marii si toate astea intr-o zi de toamnă, cu ploaie. Felicitari pentru călătoria de vis in care ne-ai luat cu tine si in care ne-ai facut sa ne îndrăgosti de Evia. Sunt fericita ca votul meu ti-a adus si superbonusul! Vacanțe de vis si pentru viitor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[18.11.17 18:02:16]
» mesaj pers

   Dau curs invitației, îmi fac bagajele și plec în frumoasa și râvnita Grecie! Gandul este liber, zboară și se oprește unde e mai frumos. Și cum să nu fie așa când review-ul tău vorbește despre plajă, soare, mare, despre Grecia. Felicitări că mi-ai readus și prin acest articol seninul frumoasei Elade în suflet!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 18:14:58]
» mesaj pers

   @irinad: Superb, ca de fiecare dată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 18:31:38]
» mesaj pers

   @DOINITA: Cu plăcere! Mă bucur că ţi-au plăcut aceste plaje din Evia, mai ales într-o zi mohorâtă ca aceasta. Când afară e frig, începem să ne hrănim cu imaginile ce ne-au fermecat vacanţele de vară!

   Mulţumesc mult pentru faptul că ai dat curs invitaţiei mele şi m-ai însoţit în plimbarea printre plajele Eviei şi-ţi întorc urările pentru călătorii frumoase şi pe mai departe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 18:39:57]
» mesaj pers

   @Rodel: Sunt sigură că, pentru o altă îndrăgostită de Grecia, aşa cum eşti şi tu, un periplu al plajelor este bine primit, mai ales pe o vreme neprietenoasă ca a noastră acum! Deşi am fost o dată şi iarna în Grecia, totuşi această ţară se asociază cu soare, mare şi vacanţă.

   Mulţumesc frumos, cuvintele tale îmi fac mare plăcere! Avem liber la visare până la vară!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 18:43:26]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Mulţumesc mult Carmen, tu mă răsfeţi mereu cu vorbe frumoase, deşi nu ştiu dacă le-aş merita chiar întotdeauna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[18.11.17 20:56:05]
» mesaj pers

   @irinad: Știi ceva?! E prea lung anul, prea mult mai am de așteptat până la întâlnirea următoare cu iubita mea Elada! Noroc cu articole ca acesta al tău și cu minunatele-i fotografii, care îmi mai alină dorul!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.11.17 22:06:20]
» mesaj pers

   @crismis: Ştiu că mai e mult până la vară, până la următoarea întâlnire (cel puţin pentru mine) cu plajele, deci să ne bucurăm de ceea ce am văzut în vara ce tocmai a trecut şi să încercăm să ne imaginăm cum va fi la anul, ce vom mai vizita. Grecia asta ne-a cucerit iremediabil, după cum se vede treaba!

   Mulţumesc mult pentru vizită, ecou, cuvinte frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[19.11.17 08:12:54]
» mesaj pers

   @irinad: Am văzut de aseară articolul dar m-am abținut sa citesc. Bănuiam că este deosebit, am avut confirmarea acum, citind în tihnă, la cafea.

   Frumoasă declarație de dragoste, și eu obișnuiesc să o fac desenànd pe nisip.

   Arcada e senzatională, ador stàncile care păzesc marea, și care, drept răsplată, primesc palmele apei albastre.

   Toate cele patru plaje au farmec, fiecare te impresionează cu ceva. Dar parcă cei doi de A era mai și cea mai, având și rățuștele care dau din funduleț :)

   Frumos povestit, ilustrat vesel, un articol care mi-a colorat cafeaua de dimineață.

   Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.11.17 08:44:01]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulţumesc mult, ştiu că şi ţie îţi plac plajele, şi pe tine te relaxează marea şi peisajele create de natură la ţărm.

   Răţuştele au fost deliciul popasului la Agioi Apostoloi. Cât am stat acolo la masă, s-au jucat copiii vecinilor de masă cu ele, raţele măcăneau de zor legănându-şi funduleţele apetisante şi până la urmă şi-au luat tălpăşiţa în apă.

   Să încercăm să ne bucurăm de toate lucrurile care dau culoare vieţii noastre şi atunci poate vom avea un motiv în plus să ne simţim mai bine!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[19.11.17 18:03:01]
» mesaj pers

   @irinad: OOff! In tihna am citit si eu articolul si am pasit alaturi de tine pe nisip si m-am bucurat si eu de soare, apa, aer, libertate. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.11.17 18:49:22]
» mesaj pers

   @mishu: Ei, mă bucur că te-am luat cu mine la plajă în Evia şi, bine ai zis, libertatea este sentimentul indus atunci când hoinăreşti în căutare de peisaje frumoase.

   Mulţumesc pentru ecou, vizită, aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[21.11.17 12:20:58]
» mesaj pers

   @irinad: Un articol plăcut de vară. Felicitări pentru titlul de Augustus atins pe AFA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.11.17 14:21:03]
» mesaj pers

   @tata123: Mulțumesc foarte mult, articolul a fost menit pentru a readuce imaginile de vară în ochii și sufletele cititorilor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[43] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Plaja Korasida de sus, din şoseaua ce duce către aceasta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922402">Şterge vot</a></div><span id="v9922402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Plaja Korasida de sus, din şoseaua ce duce către aceasta
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Plaja Kalamos, „cea bună” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922404">Şterge vot</a></div><span id="v9922404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Plaja Kalamos, „cea bună”
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Micuţa plajă Klimaki văzută de sus, din drum -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922406">Şterge vot</a></div><span id="v9922406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Micuţa plajă Klimaki văzută de sus, din drum
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2017] Plaja Agioi Apostoloi, aşa cum se vede din parcare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922408">Şterge vot</a></div><span id="v9922408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Plaja Agioi Apostoloi, aşa cum se vede din parcare
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Albastru de Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922409">Şterge vot</a></div><span id="v9922409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Albastru de Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Plaja Kalamos, „cea rea” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922410">Şterge vot</a></div><span id="v9922410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Plaja Kalamos, „cea rea”
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Plaja Agioi Aposoloi în partea stângă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922411">Şterge vot</a></div><span id="v9922411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Plaja Agioi Aposoloi în partea stângă
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Plaja Klimaki văzută de pe stâncile din dreapta sa -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922412">Şterge vot</a></div><span id="v9922412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Plaja Klimaki văzută de pe stâncile din dreapta sa
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Apa Egeei la Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922413">Şterge vot</a></div><span id="v9922413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Apa Egeei la Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Plaja Kalamos cu stâncile în dreapta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922414">Şterge vot</a></div><span id="v9922414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Plaja Kalamos cu stâncile în dreapta
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Raţe jucăuşe la Agioi Apostoloi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922415">Şterge vot</a></div><span id="v9922415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Raţe jucăuşe la Agioi Apostoloi
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Plaja Klimaki de pe stâncile din dreapta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922416">Şterge vot</a></div><span id="v9922416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Plaja Klimaki de pe stâncile din dreapta
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Nisipul alb de pe plaja Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922417">Şterge vot</a></div><span id="v9922417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Nisipul alb de pe plaja Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Declaraţie de dragoste de pe nisipul alb al plajei Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922418">Şterge vot</a></div><span id="v9922418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Declaraţie de dragoste de pe nisipul alb al plajei Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Bolta de stâncă de la plaja Kalamos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922419">Şterge vot</a></div><span id="v9922419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Bolta de stâncă de la plaja Kalamos
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] De la masă, plaja Agioi Apostoloi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922420">Şterge vot</a></div><span id="v9922420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] De la masă, plaja Agioi Apostoloi
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Apa mării Egee la plaja Klimaki -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922421">Şterge vot</a></div><span id="v9922421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Apa mării Egee la plaja Klimaki
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] La Korasida nu te mai saturi de fotografiat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922422">Şterge vot</a></div><span id="v9922422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] La Korasida nu te mai saturi de fotografiat
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Plaja Kalamos, porţiunea „cea rea” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922423">Şterge vot</a></div><span id="v9922423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Plaja Kalamos, porţiunea „cea rea”
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Plaja Agioi Apostoloi printre pini -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922424">Şterge vot</a></div><span id="v9922424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Plaja Agioi Apostoloi printre pini
foto irinad [18.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Stânci din şisturi verzulii la plaja Klimaki -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922425">Şterge vot</a></div><span id="v9922425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Stânci din şisturi verzulii la plaja Klimaki
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Ce mare e dragostea la Korasida... -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922426">Şterge vot</a></div><span id="v9922426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Ce mare e dragostea la Korasida...
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Apa mării la plaja Kalamos „cea bună” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922427">Şterge vot</a></div><span id="v9922427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Apa mării la plaja Kalamos „cea bună”
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Agioi Apostoloi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922428">Şterge vot</a></div><span id="v9922428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Agioi Apostoloi
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Plaja Klimaki: gaşca de conaţionali punând la cale plecarea lor de a doua zi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922429">Şterge vot</a></div><span id="v9922429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Plaja Klimaki: gaşca de conaţionali punând la cale plecarea lor de a doua zi
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Plaja Kalamos „cea bună” de la tavernă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922430">Şterge vot</a></div><span id="v9922430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Plaja Kalamos „cea bună” de la tavernă
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Coborârea la plaja Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922431">Şterge vot</a></div><span id="v9922431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Coborârea la plaja Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] La masă, la o tavernă pe plaja Agioi Apostoloi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922432">Şterge vot</a></div><span id="v9922432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] La masă, la o tavernă pe plaja Agioi Apostoloi
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] La plaja Klimaki -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922433">Şterge vot</a></div><span id="v9922433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] La plaja Klimaki
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] „Trambulină” de sărituri la plaja „cea bună” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922434">Şterge vot</a></div><span id="v9922434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] „Trambulină” de sărituri la plaja „cea bună”
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Stânci în stânga plajei Kalamos „cea bună” -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922435">Şterge vot</a></div><span id="v9922435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Stânci în stânga plajei Kalamos „cea bună”
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Parcarea de la Korasida -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922436">Şterge vot</a></div><span id="v9922436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Parcarea de la Korasida
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2017] Portul Agioi Apostoloi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922437">Şterge vot</a></div><span id="v9922437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2017] Portul Agioi Apostoloi
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2017] Peste muntele din dreapta se află plaja Klimaki -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 18.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922438">Şterge vot</a></div><span id="v9922438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2017] Peste muntele din dreapta se află plaja Klimaki
foto irinad [18.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[43] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.168013811111 sec