82880 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă insula Samos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.10.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 9 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Despre flori, pisici, biserici și alte ”mărunțișuri”...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Inițial am dorit să scriu despre flori, apoi despre biserici, m-am reorientat și am decis să scriu despre toate astea într-un articol mai atipic, pentru că sunt lucruri care m-au cucerit în această frumoasă insulă, Samos. Pentru că da, mi se pare de departe una din cele mai frumoase văzute până acum de mine.

Insula Samos este foarte verde, are apă din belșug, așa că vegetația este luxuriantă, plăcută privirii oricărui turist cât de critic să fie. Pe dealuri cât vezi cu ochii, în special în partea de nord-vest, sunt podgorii întinse, livezi de măslini, de pomi fructiferi, lime, lămâi, portocali, smochini, mere, prune, cireși, gutui și multe rodii. În partea de sud-est, predomină pinii și arborii de tamarisc, mai mult decât oriunde am văzut în Grecia. Foarte mulți smochini, duzi, roșcove, chiparoși, cactuși, aloe, yucca, palmieri, castani, măslini sau chiar un soi de stejar.

Florile atât de dragi mie și cred că nu numai, sunt la tot pasul, pe câmp, sălbatice, sau pe trotuare, în orașe, în sate, în curțile și grădinile oamenilor, în toate culorile și mărimile. Am văzut aici, ca și în insula Patmos, flori foarte mari, aproape gigantice, cred că asta e principala lor caracteristică. La tot pasul mă opream să mai fac o poză cu câte o floare deosebită, dar care nu era deosebită? :p Credeți că eram singura nebună ce umbla după flori? o, nu mai erau și alții... :))

Și nici nu puteai trece indiferent pe lângă aceste frumuseți care te agățau parcă de mâneci, hei, nu-i așa că eu sunt cea mai frumoasă? Seara când ieșeam la plimbare, plutea în aer o mireasmă dulceagă a florilor, un soi de caprifoi, care era în tufe bogate pe fiecare stradă din Pytagorio. Ori acele trompete ale îngerilor sau brugmansia, despre care se spune că sunt atât de otrăvitoare, dar așa de frumoase, în culori delicate, galbene sau corai, alb sau frez, catifelate, care sunt originare din America de Sud, din Munții Anzi, unde creșteau începând de pe malul oceanului, până pe crestele munților la 3000 metri altitudine... parfumul lor suav îl simțeam la apus, exact când ne făceam mișcarea de seară...

Leandrii parfumați, în tufe mici sau copaci mari, alb și roz... bouganvilea colorată, atât de proaspătă, de zici că era primăvară, în ghivece mici, urcate până la etaj, împletite prin alte tufe de flori, sau printre iedera cățărătoare, trandafirii japonezi sau hibiscus, cu flori cât palma, roșii, galbene sau albe, crini galbeni sau roșii ori canna, lantana camara sau salvia sălbatică, în culori pastelate, sau multicolore, sigur numele nu vă spune nimic dar dacă le vedeți, le știți, rodochiton, niște clopoței roz, foarte firavi, dipladenia, pe care acum o găsim și la noi, petunii, dalii, cosmos bipinatus sau mărăriță popular, pe vremuri am avut și eu în curte, ori primula de seară sau luminița de seară, galbene sau mov, de ce seară? pentru că atunci se deschid și mirosul lor e tot dulceag, îmbătător.

Apoi sunt mulți copăcei de lime, micuți, aproape lipiți de pereții caselor. Mușcate vesele, de toate culorile, crăițe, albăstrele, trâmbițe roșii pe garduri, dar și multe alte varietăți pe care nici nu le cunosc, însă care mi-au încântat sufletul la fiecare pas.

Aș dori să pomenesc și despre pisici, știți probabil, mulți ați și văzut, în Grecia, sunt iubite și îngrijite, în multe insule au adăposturi, am văzut asta în Skiathos, se organizează activități de strângere de fonduri pentru ele. Aici am văzut însă cele mai frumoase pisici, foarte dolofane, cu o blăniță moale și pufoasă, fără griji, foarte leneșe, minunate. Seara se învârteau în jurul tavernelor, cuminți, nu depășeau măsura, știind probabil că mai apoi vor fi răsplătite. Soțul meu glumea spunând că nu mâncăm la o terasă, dacă acolo nu sunt pisici, nu e semn bun, n-o fi mâncarea bună! :p Mie îmi sunt dragi, am făcut multe poze celor care au stat, o să vă convingeți.

Am vrut să vă mai povestesc despre biserici, m-au încântat, m-au intrigat, în egală măsură, cumva sunt altfel decât tot ce-am văzut până acum. Cele mai multe sunt foarte mari, înalte, de nu puteam nicicum să le cuprind în poze. Construite din piatră, de culoarea cărămizie, sau albe, cu geamuri înguste, sau mici rotunde, ca rozetele, sau înalte, cu o cupolă sau mai multe, cu clopotnița alături, sau nu, acoperite cu țiglă roșie sau dom albastru, ceea ce mă ducea cu gândul la Santorini, toate impresionează plăcut privirea turistului.

M-a nedumerit și încă n-am înțeles cum de sate mici de munte, au chiar și două, trei biserici, de dimensiuni considerabile, comparabile cu niște catedrale. Pe marginea drumului, sau în mijlocul satelor, ori în vârful muntelui, toate au un farmec aparte. Nu am intrat decât în câteva, marea majoritate erau închise.

Albă, modernă și frumoasă, micuță este bisericuța Agios Nikolaos din Potami, situat pe marginea unei stânci și care se vede așa frumos și de pe plajă. Tot Agios Nikolaos este și biserica din Nea Karlovassi, superbă, situată pe strada cu același nume. În satul Kastania, undeva prin centrul insulei, am văzut una din cele mai mari și înalte biserici, cumva îngrămădită în spatele unor căsuțe mici, vizibilă de departe, chiar din parcare sau din piațeta din mijlocul satului, unde sunt castani dar și un platan uriaș, am urcat pe o străduță în pantă, în spatele bisericii, ca s-o pot fotografia.

A urmat satul Marathocampos, unde am găsit altă biserică frumoasă, Agios Antonios, la fel de mare, de impunătoare ca o cetate, cu niște ziduri groase, parcă de apărare. Exact la asta mi-a fugit gândul, la cetățile fortificate din Transilvania, cu bisericile lor la fel de mari. Dar din toate câte le-am văzut și admirat cel mai mult mi-a plăcut biserica Agios Dimitrios, pe care am găsit-o ușor fiind vizibilă din drumul principal, cel care vine din Kokkari, în nord și duce în vest, către Karlovassi.

La scurt timp după ce am plecat din micul Agios Nikolaos, satul, fermecați încă de micul sat pescăresc, absolut întâmplător, am zărit această mică biserică. Am oprit pe dreapta, am început să fac poze și atunci o doamnă, care era probabil responsabilă acolo, ieșind din clădirile anexe, mi-a spus să intru. M-a cucerit mica biserică, cu interiorul ei frumos, cu bolta pictată în albastru, cu stele, arcade luminoase, coloane de marmură albă și mici detalii florale aurite. Frumoasă, spun încă o dată.

Am mers apoi în satul Koumaradei, în munți, să vedem Mânăstirea Megali Panagia, a Fecioarei Maria, despre care deja v-am povestit, doar că nu am avut norocul s-o vedem și pe interior, fiind închisă, dar mă bucur că totuși am putut intra în curtea așezământului, să o vedem de aproape, după ce o văzusem și de pe câteva dealuri mai sus, un pătrat perfect, ziduri groase, întocmai ca o fortăreață, ce înconjoară în fapt biserica din centru. Frumoasă e și Mânăstirea Spiliani, cea care poate fi vizitată plecând din Pytagorio, vezi impresii, împreună cu mica bisericuță din peștera alăturată, dedicată tot Fecioarei Maria.

Despre biserica Metamorphosis din Pytagorio, iarăși v-am povestit, este chiar lângă castelul Logothetis, este foarte veche, construită în 1833, renovată de doar câțiva ani, o puteți vedea din avion chiar de la sosire pentru că acolo, deasupra mării avionul dă un ocol, trecând peste plaje, ca să poată ateriza la Potokaki, doi km mai încolo.

Despre bisericile din capitală v-am povestit deja, la fel și despre cele din Vourliotes. (vezi impresii, vezi impresii)

Sigur că sunt multe biserici pe insulă, dar spuneți voi, care insulă nu are? Iar pe lângă biserici multe, în Samos se spune că sunt peste 67 de peșteri, mai mici sau mai mari, doar că nu sunt deschise publicului, încă, multe sunt în curs de amenajare. În afară de peștera lui Pitagora, unde se ajunge din satul Marathocampos. Noi nu am ajuns, poate voi, sau poate altădată. În peșteră veți găsi Panagia Sarantaskaliotisa dedicată Fecioarei Maria. Nu lipsesc cascadele, în zona Potami, în nord-vest râuri, lacuri în zona Potokaki, o lagună cu multe specii de plante și animale, în sud-est lângă Psilli Ammos, la Alyki, unde dacă ajungeți puteți vedea chiar și flamingo.

În Samos, găsiți mai multă istorie, ca oriunde, situri arheologice, muzee, locuri în care au trăit generații, oameni de seamă, matematicieni, astrologi, filozofi, scriitori.

Am scris despre flori, biserici, pisici, mai doresc să vă spun că sunt taxiuri multe, se poate circula comod, circulă autobuze, mai regulat decât oriunde am fost, am primit bon fiscal la fiecare tavernă, terasă sau cafenea, chiar și pe plajă, o corectitudine mai mare ca oriunde.

Acum vă las în compania pozelor, așa că pregătiți-vă pentru multă culoare!

 

Webmaster, o melodie, interpretată de celebra Nana Mouskouri, despre Samos,

https://youtu.be/A3eU9crcDdY

mulțumesc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 29.10.2017 17:55:38

Validat / Publicat: 29.10.17 20:35:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 2714


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 37.73530000 N, 26.81970000 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de maryka? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[29.10.17 20:33:37]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[29.10.17 21:50:23]
» mesaj pers

   Si florile, si bisericile, si pisicile fac parte din decorul si spiritul Greciei alaturi de albastrul cerului si al mării. Frumos ai surprins acest spirit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- almona CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.10.17 22:18:18]
» mesaj pers

   Am venit cu SB meritat. Frumoasa plimbare de seara si da, florile, bisericile si pisicile (ordinea este aleatorie) sunt omniprezente in Grecia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[29.10.17 22:42:12]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[29.10.17 22:55:37]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Da, toate astea ne fac vacanța mai frumoasă! Și e bine să ne bucurăm de toate aceste mici aspecte, mici ingrediente ale unui sejur reușit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[29.10.17 23:01:18]
» mesaj pers

   @maryka: Mărunțișurile alea sunt bijuteriile Greciei.

   Nu ești singura care pozează diverse. Și eu o fac, cu mare plăcere :)

   Consider că fără acele fotografii, vacanța nu ar fi perfectă. Ele ne hrănesc sufletul pe timp friguros, mai cu seamă in anotimpul alb.

   Sunt alegică la pisici, deja m-a luat mâncărimea:(Le privesc de la distanță, mă amuz de parșivenia lor și le arunc și ceva de mâncare.

   Despre biserici... ar fi un haos pe pământ dacă oamenii nu ar avea frică și credință. Numai așa poți reuși să domolești o mulțime dezlănțuită.

   Bravo, felicitări pentru ideea acestui articol:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[29.10.17 23:05:06]
» mesaj pers

   @almona:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri, vot și ecou.

   Toate astea fac parte din farmecul acestei țări. E ca un soi de vrajă, care cere tot mai mult și mai mult. Să revii, iar și iar. Eu o fac. An de an. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[29.10.17 23:33:54]
» mesaj pers

   @maryka: Felicitări, articol frumos cu fotografii și mai frumoase, mai ales cele cu pisicile.

   Ciudat am vrut să dau un SB la 22.27(ora la care erau 19 voturi) dar am văzut un ecou în care s-a scris de un SB acordat la 22.17. Ne-am întors în timp cumva? Egal nu mai contează-o fi o greșeală articolul merită încă de trei ori atâtea voturi plus un ZB.

   Ca și fapt divers în acest moment eu am o problemă cu pisicile personale, sînt prea multe până acum am reușit să le mai schimb stâpânul, idee mea este să râmân doar cu câteva exemplare castrate, că de altfel... pierd controlul

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[30.10.17 09:23:54]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Mulţumesc frumos!

   Ştiu că îţi plac toate "mărunţişurile" astea care fac deliciul unei vacanţe. Cu ajutorul lor, ne amintim întotdeauna cu multă plăcere de o anumită destinaţie, mai ales pe o vreme cum a fost cea de aseară, când am rămas şi fără net, cât pe ce şi fără lumină.

   Mie îmi plac pisicile, iar acolo le-am putut admira, erau simpatice şi cuminţi. Unele chiar şi "pozau" bine! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maryka
[30.10.17 09:31:49]
» mesaj pers

   @AZE:

   Mulţumesc frumos pentru aprecieri, ecou şi vot!

   Nu ştiu ce s-a întâmplat cu votul, care e ordinea, ştiu că la mine aseară a picat netul, asta e!

   Cât despre pisici, e greu cu atâtea! Şi eu am, îmi plac mult. Iar acolo în Samos, am văzut unele din cele mai frumoase exemplare. Parcă ele ştiau asta, erau cumva mândre, că noi le admirăm şi le fotografiem. Cred că erau obişnuite cu aparatul foto. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[30.10.17 11:30:08]
» mesaj pers

   @maryka: Foarte frumos și articolul acesta despre flori, pisici, biserici și alte „mărunțișuri”! Și mărunțișurile au rolul lor în vacanță, așa că toate trebuie considerate ca parte integrantă a vacanței, chiar dacă pe unele le vedem mai importante sau pe altele, mai puțin. Uneori, acestea fac deliciul în vacanță, pun „sare și piper” unei anumite destinații!

   Am intenționat să ajung să-ți scriu imediat cum am citit acest review, dar n-am apucat decât acum.

   Vacanțe cel puțin la fel de frumoase și pe viitor îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[30.10.17 12:11:27]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulţumesc frumos! Noi ştim că toate astea ne fac să iubim cu atât mai mult această destinaţie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[30.10.17 21:29:45]
» mesaj pers

   @maryka: Ce frumos miroase articolul tău 😉. Ce combinație de "mărunțișuri" grecești.

   Prin pozele atașate ne-ai arătat de câte flori te-ai bucurat!

   Și iar ai dreptate, ultima insulă este cea mai frumoasă.

   Eu cred că fiecare insulă are ceva specific, fiecare are frumusețea ei.

   M-am bucurat citind articolul tău.

   Felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[30.10.17 21:49:14]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri!

    Mie personal îmi place să mă bucur de toate aceste nimicuri, lucruri simple, poate mărunte pentru alții, care îți bucură sufletul și de ce nu, ochii? Aici, timp am avut suficient, m-am bucurat de fiecare mică floare, am admirat îndelung bisericile atât de frumoase, iar pisicile au avut darul de a ne descreți frunțile, asta, dacă mai era nevoie...

   și nu în ultimul rând culorile mării... care mă fascinează așa mult...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[30.10.17 22:02:11]
» mesaj pers

   @AZE:

   Avem o genă comună!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[30.10.17 22:10:09]
» mesaj pers

   @maryka:

   Foarte frumos articol. Si inspirat titlul! Pisicile, o poveste frumoasa in aprope toata viata mea, din primii ani pana acum. Cele grecesti au o legenda, cred ca o stii. Mereu impartim cu ele fripturile pe la greci și bulgari.

   Mi-am lasat cateva pisici, pardon, poze, pentru o cană de cafea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[30.10.17 22:30:09]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mulțumesc frumos!

   Sigur că știu multe variante de legende, dar cea care îmi place cel mai mult e cea din Polonia. Se pare că un stăpân a aruncat puii născuți recent într-un râu, iar pisica mamă a scos un mieunat sfâșietor. La auzul ei, salcia de pe mal și-a întins ramurile în apă ca pisoii să poată ieși. De atunci, salcia nu înflorește primăvara, ci face doar niște inflorescențe acoperite de un puf moale, ce seamănă cu blănița pisoilor, de aceea se cheamă ”mâțășori”.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Rodel
[30.10.17 23:26:40]
» mesaj pers

   @elviramvio: Si in viata mea, pisicile sunt o frumoasa poveste. O poveste veche. Ma bucur sa le intalnesc in Grecia, fac parte din peisaj, au devenit un simbol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.11.17 00:46:38]
» mesaj pers

   @maryka:

   Superbă, pe asta chiar n-o știam. Ești o comoară!!

   Foarte frumoase pozele, le-am văzut acum după o zi obositoare dar cred că în noaptea asta mă visez în Grecia !!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.11.17 00:49:21]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Si noi la fel cu pisicile, le iubim și acasă și în Grecia. De fapt Grecia fără pisici cred că-și pierde o fărâmă din farmec.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[01.11.17 16:12:27]
» mesaj pers

   @maryka: Un motiv in plus sa iubesti Grecia: florile, pisicutele si bisericile. Mi-au placut mult fotografiile, mi-au inseninat ziua. Multumesc! :)

    Am vazut si eu o multime de pisicute prin Grecia, am poze cu pisicute de Corfu, de Paxi, de Mykonos si de Rodos. Cele mai multe pisici le-am vazut in Chora Mykonos, cele mai frumoase flori in Corfu si in Apollona un satuc din Rodos, iar biserici peste tot, dar cel mai mult mi-au placut cele albe din Mykonos, micute insa dadeau o nota de puritate si curatenie. Mi-e dor de Grecia! Calatorii de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[01.11.17 18:09:25]
» mesaj pers

   @mogly:

   Mulțumesc frumos! Mă bucur că sunt în asentimentul multora când vine vorba de flori, atât de dragi mie dar și altora, pisicuțe sau biserici. Anul acesta după ce le-am văzut pe cele din Santorini (mă refer la biserici) nu am crezut că mă va mai impresiona ceva și totuși iată dovada... Superbe astea din Samos, impresionante prin măreția lor. Iar pentru că m-au încântat așa mult o să mai scriu despre străzile frumoase din Samos, cu flori sau fără...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[01.11.17 18:12:05]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Păi mă bucur dacă ați visat frumos despre Grecia, mai ales în noaptea asta! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[02.11.17 20:44:33]
» mesaj pers

   @maryka:

    La cât de obosită eram, nu știu ce-am visat sau dacă am visat! Cine nu-și face vara coș la sobă, fluieră toamna în frig pe lângă meșteri! Și nu mă mai domni, dă-mi voie să mă simt mai tinerică și la trup că la minte cred că mă apropii de grădi! 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[03.11.17 21:31:35]
» mesaj pers

   @maryka: Sa vorbim despre "elementele" din titlu, imi plac florile, ele ne coloreaza frumos viata si nu putem trai fara ele, biserici, sunt de acord cu @krisstinna, ne mai aduc aminte sa nu pacatuim, iar pisicile, ce sa spun, nu sunt referatele mele (eu am caine, asa ca sunt fan caine) insa mi-au placut tare mult cele 2 poze cu pisici in copac, parca stateau intentionat la poza.

   Cat despre "maruntisuri", ele completeaza minunat tabloul, astfel incat sa rezule un articol superb.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[04.11.17 10:59:57]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos! Am găsit ceva și pentru cei ”fani” câine. P 55! Glumesc, desigur, dar toate astea adunate la un loc îți bucură privirea și îți încântă sufletul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[22.05.18 16:50:55]
» mesaj pers

   Multumesc, foarte util, mai ales ca avem in vedere si vizitatea acestei insule... 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[22.05.18 17:40:49]
» mesaj pers

   @iulian68:

   Recomand cu drag, e una din insulele care mie personal mi-a plăcut foarte mult. Dacă aveţi de gând să o vizitaţi, puteţi răsfoi toată seria de articole pe care am scris-o anul trecut despre această insulă. Sigur, puteţi alege şi o excursie în Turcia, sau în Patmos, cum am făcut şi noi, vezi rw.

    Oriunde aţi alege să mergeţi, eu vă doresc o vacanţă frumoasă şi o şedere plăcută! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [17.11.19 18:57:19]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] O bouganvilea roșie... de Samos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916152">Şterge vot</a></div><span id="v9916152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] O bouganvilea roșie... de Samos.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] O pisică de Samos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916153">Şterge vot</a></div><span id="v9916153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] O pisică de Samos.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Biserica Agios Nikolaos din Karlovassi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916154">Şterge vot</a></div><span id="v9916154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Biserica Agios Nikolaos din Karlovassi.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Am ajuns la galben... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916155">Şterge vot</a></div><span id="v9916155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Am ajuns la galben...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Mica biserică Agios Dimitrios, aici am intrat. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916156">Şterge vot</a></div><span id="v9916156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Mica biserică Agios Dimitrios, aici am intrat.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Am revenit la roșu... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916157">Şterge vot</a></div><span id="v9916157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Am revenit la roșu...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Biserica Metamorphosis din Pytagorio... și eu... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916158">Şterge vot</a></div><span id="v9916158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Biserica Metamorphosis din Pytagorio... și eu...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] O bisericuță la marginea drumului, lângă mare. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916159">Şterge vot</a></div><span id="v9916159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] O bisericuță la marginea drumului, lângă mare.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Un soi de stejar, Quergus coccifera. Am întâlnit des. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916160">Şterge vot</a></div><span id="v9916160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Un soi de stejar, Quergus coccifera. Am întâlnit des.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Lenea sau ”siesta” de Samos... reprezentată aici de o pisică... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916161">Şterge vot</a></div><span id="v9916161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Lenea sau ”siesta” de Samos... reprezentată aici de o pisică...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] V-am spus că îmi place culoarea roșie? -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916162">Şterge vot</a></div><span id="v9916162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] V-am spus că îmi place culoarea roșie?
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Biserica Agios Dimitrios, vedere laterală, construcția e aproape simetrică. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916163">Şterge vot</a></div><span id="v9916163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Biserica Agios Dimitrios, vedere laterală, construcția e aproape simetrică.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Karlovassi, absolut încântător, vedere spre Biserica Agios Nikolaos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916164">Şterge vot</a></div><span id="v9916164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Karlovassi, absolut încântător, vedere spre Biserica Agios Nikolaos.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Arborele de mătase și floarea delicată. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916165">Şterge vot</a></div><span id="v9916165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Arborele de mătase și floarea delicată.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Impunătoare această biserică îngrămădită între case, la Kastania. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916166">Şterge vot</a></div><span id="v9916166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Impunătoare această biserică îngrămădită între case, la Kastania.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Sau aceasta, Agios Antonios din Marathocampos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916167">Şterge vot</a></div><span id="v9916167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Sau aceasta, Agios Antonios din Marathocampos.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] V-am mai spus, câteodată și mărimea contează... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916168">Şterge vot</a></div><span id="v9916168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] V-am mai spus, câteodată și mărimea contează...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] O pisică cuminte și răbdătoare... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916169">Şterge vot</a></div><span id="v9916169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] O pisică cuminte și răbdătoare...
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Mânăstirea Megali Panagia, văzută din curte. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916170">Şterge vot</a></div><span id="v9916170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Mânăstirea Megali Panagia, văzută din curte.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Trompeta îngerilor, la Vourliotes. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916171">Şterge vot</a></div><span id="v9916171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Trompeta îngerilor, la Vourliotes.
foto maryka [29.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Crini sau canna, minunați. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916172">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916172"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916172">Şterge vot</a></div><span id="v9916172" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916172)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916172Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916172MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Crini sau canna, minunați.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Interior biserica Agios Dimitrios. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916173">Şterge vot</a></div><span id="v9916173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Interior biserica Agios Dimitrios.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Vedere laterală, biserica din satul pescăresc, Agios Nikolaos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916174">Şterge vot</a></div><span id="v9916174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Vedere laterală, biserica din satul pescăresc, Agios Nikolaos.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Biserica Fecioarei Maria, din peștera de lângă Mânăstirea Spiliani. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916175">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916175"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916175">Şterge vot</a></div><span id="v9916175" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916175)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916175Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916175MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Biserica Fecioarei Maria, din peștera de lângă Mânăstirea Spiliani.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Leandrii roz. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916176">Şterge vot</a></div><span id="v9916176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Leandrii roz.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] De data asta, copăcel... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916177">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916177"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916177">Şterge vot</a></div><span id="v9916177" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916177)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916177Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916177MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] De data asta, copăcel...
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Uriașul platan din Kastania, ce ziceți? Poate că Jimmy a fost acolo, dar și eu! -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916178">Şterge vot</a></div><span id="v9916178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Uriașul platan din Kastania, ce ziceți? Poate că Jimmy a fost acolo, dar și eu!
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Crăițe delicate... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916179">Şterge vot</a></div><span id="v9916179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Crăițe delicate...
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Fațada bisericii Agios Antonios din Marathocampos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916180">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916180"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916180">Şterge vot</a></div><span id="v9916180" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916180)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916180Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916180MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Fațada bisericii Agios Antonios din Marathocampos.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Leandrii albi, foarte parfumați. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916182">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916182"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916182">Şterge vot</a></div><span id="v9916182" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916182)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916182Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916182MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Leandrii albi, foarte parfumați.
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] La mânăstirea Megali Panagia, mici decorațiuni... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 29.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916183">Şterge vot</a></div><span id="v9916183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] La mânăstirea Megali Panagia, mici decorațiuni...
foto maryka [29.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.159105062485 sec