82285 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Apartamente în regim hotelier (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.09.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
475 LIRE
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Acasă, departe de casă


Urmare de aici

Am ales pentru Scoția luna august pentru că atunci este timpul vacanței mari, dar și pentru că speram la o vreme mai bună pentru ceea ce aveam de făcut. În august are loc și festivalul Fringe în Edinburgh, acolo unde voiam să ne începem vacanța, iar din cauza lui, în această perioadă este o aglomerație de nedescris, ceea ce ne-a îngreunat puțin găsirea unui apartament. Prin urmare n-am putut să găsim unul pentru 5 nopți așa cum am vrut inițial, pentru că pe timpul festivalului proprietarii închiriază doar de la 7 nopți în sus.

Folosind un sait scoțian de rezervări dickins.co.uk/properties/ ... de/#Description, pe care prietenii cu care am fost îl folosesc pentru deplasările la copilul care stă acolo, am căzut de acord foarte repede, la un apartament pentru 7 nopți, consolându-ne cu avantajul că prețul scădea cu cât creștea numărul de nopți.

Am făcut niște simulări și pe booking dar am obținut prețuri mult mai mari decât ce am găsit pe dickins, mai ales în timpul festivalului, așa că prin decembrie am bătut în cuie rezervarea la 2/2 East ParkSide.

Condițiile de rezervare au fost: o taxă de 20 de lire (pe apartament, pentru toți 4) care însemna o donație de 5 lire de la fiecare pentru o asociație de persoane cu dizabilități, plătită la rezervare, odată cu un depozit de 350 de lire care urma să ne fie returnat la plecare. Pentru plata și returul depozitului de 350 de lire, într-o perioadă când lira a tot fluctuat, am pierdut din schimb valutar peste 200 de lei, pe care i-am suportat împreună cu prietenii noștri.

Apartamentul a costat 950 de lire, pentru fiecare familie revenind câte 475 de lire pe care trebuia să-i plătim pănă în iunie, ceea ce s-a și întâmplat, banii fiind retrași din card. Asta a însemnat aprox 68 de lire pe noapte, un preț foarte bun pentru Edinburgh, mai ales pe timpul festivalului Fringe.

2/2 East ParkSide a fost cea mai bună cazare a noastră din cele 5 pe care le-am avut în Scoția și o să încep cu sfârșitul, care o să spună totul în ceea ce privește afirmația pe care am făcut-o. În mapa de prezentare pe care am găsit-o în apartament era și un chestionar de feed-back, pe care trebuia să îl completăm la final. Prima întrebare suna cam așa: “V-ați simțit în apartamentul nostru ca în casa departe de casă? ”, întrebare la care am răspuns din toată inima, DA.

Am ajuns la Edinburgh cu un tren de la Glasgow, care circulă foarte des, cu care am făcut aprox o oră. De la principala gară din Edinburgh, Waverley, până la apartament am luat un taxi (de 6 persoane), care ne-a costat 8 lire pe toți și am făcut un drum de aprox 10 minute, iar ca distanță în jur de 2-2,5 km.

Am fost mulțumiți de cazare chiar înainte de a intra în apartament, pentru că ne-a plăcut foarte mult zona în care ne-a lăsat taxiul. Ulterior am descoperit o zonă rezidențială liniștită, cu blocuri mici, de 3-4 etaje, foarte aproape de Parcul Holyrood, o continuare a grădinilor Palatului cu același nume, în care au stat regii Scoției, care se afla nu așa departe de zona noastră și la poalele uneia din cele 3 coline renumite ale Edinburgh-ului, Arthur’s Seat, un deal escaladat de scoțieni și turiști pe orice fel de vreme.

Tot la categoria vecini am descoperit foarte aproape și singura piscină publică din Edinburgh, pe care am vizitat-o într-una din zile în speranța că o să ne și bălăcim o dată, dar cu toate că era deschisă până la 10 seara n-am găsit timp pentru ea. N-a fost să fie, ne-a părut rău dar este bine să știți de existența ei dacă nimeriți în zonă. Și ca să termin cu vecinii, vis-à-vis de noi era o clădire frumoasă, noi am crezut că este un castel, dar este Pollock Halls of Residence, un centru cu săli pentru conferințe și evenimente, care aparține Universității din Edinburgh.

Dar să revenim la apartamentul nostru. Noi nu ne-am văzut cu proprietarul pentru că oficiul de a lua cheile și a le duce înapoi la biroul lor, l-a făcut copilul din Edinburgh, căruia nu știu dacă am apucat să-i mulțumim destul. Am primit câte 3 chei fiecare, una de la intrarea în bloc și două de la intrarea în apartament. Fiind un bloc mic, cu 3 etaje, nu avea lift, dar apartamentul nostru a fost la parter, așa că n-am suferit cărând bagajele pe scări.

Ne-a plăcut foarte mult cum a fost împărțit acest apartament, ceea ce ne-a permis să avem o ședere plăcută, fără să ne călcăm pe bătături. Cele 2 camere aveau intrare dintr-un hol, pe la jumătatea căruia erau cele 2 intrări una în stânga și alta în dreapta. Pe holul acesta, la intrarea în camera mea, era un dulap. L-am deschis și am găsit acolo ce nu ți-ar trece prin cap. Așezate frumos pe rafturi erau sanitare, electrice, becuri, produse de curățenie, aspirator, trolere pentru cumpărături, fier de călcat, perii de toate felurile…. tot ce i-ar putea trebui unui om într-o casă. In capătul holului era o baie și pe partea dreaptă o altă ușă pentru intrarea în living și de acolo pe altă ușă în bucătărie. Toate spațiile au fost delimitate de multe uși, ceea ce a făcut să ne putem izola foarte bine unii de alții.

Cele 2 camere ale apartamentului au fost destul de mici și simple. În afară de pat și 2 noptiere, am avut o comodă cu multe sertare, ultimile două fiind pline cu prosoape și lenjerii de schimb, un dressing cu bară pentru umerașe dar și pilote și un mic cuier, care ne-a fost suficient pentru că mai era unul și pe hol, la intrare. Camerele au fost aproape identice, diferența a făcut-o faptul că una avea baia în cameră și cealaltă pe hol, dar cea din urmă compensa prin faptul că era mai mare. Prefer de departe baia la puțină distanță față de cameră, așa că le-am cedat din toată inima camera cu baie prietenilor.

Baia din cameră a fost un pic mai mică decât cea de pe hol, cu cabină de duș, față de cealaltă care a avut cadă. Baia noastră a avut în plus o poliță suficientă, pe care am putut să ne etalăm lucrurile și nu a fost nevoie să folosim dulăpiorul de sub chiuvetă sau pe cel mic, suspendat pe un perete, în care am găsit și o trusă medicală de prim ajutor, plină cu diverse.

Fiind la parter nu am avut balcon dar n-am simțit nevoia neapărat. Nu suntem nici unul fumători, iar living-ul ne-a satisfăcut pe deplin. Toată casa, mai puțin băile și bucătăria avea mochetă pe jos.

Living-ul și bucătăria au fost total separate de restul casei. Living-ul a fost locul în care ne-a plăcut foarte mult să stăm dimineața, înainte de plecare și să ne reunim seara, chiar dacă pentru puțin timp, pentru că reveneam acasă foarte târziu. În living era o masă pentru 6 persoane și una mai mică în fața canapelei de piele, un balansoar cu scăunel pentru întins picioarele pe care ne-am bătut permanent, TV, o vitrină cu pahare și rafturi cu diverse.

Pe masă am găsit un biblioraft cu instrucțiuni din partea Dickins Edinburgh, firma prin care am închiriat apartamentul. Dacă ceva ne lipsise în documentarea noastră, din biblioraftul ăla am aflat tot ce ne putea interesa. Am găsit acolo istoria apartamentului (povestea proprietarilor care primiseră casa moștenire și s-au gândit să o împartă cu cei îndrăgostiți de călătorii), instrucțiuni pentru apartament (unde găsim lucruri, cum dăm drumul la centrală, despre apa caldă, cum reciclăm, parola de WiFi), un ghid pentru Edinburgh, info de urgență (dacă avem nevoie de doctor, de ex), sugestii pentru restaurant, sugestii pentru cumpărături, unde se află cele mai apropiate supermarketuri, despre transportul în comun și recomandări pentru cea mai accesibilă companie de taxi, toate cu adrese și telefoane.

Bucătăria ne-a plăcut la fel de mult ca restul apartamentului. Foarte bine utilată, nu lipsea absolut nimic de acolo, senzația a fost și aici de acasă. Plită electrică, cuptor, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, combină frigorifică, veselă, microunde, prăjitor, filtru, prosoape de bucatarie, zahar, ulei, otet, cafea, pungi, saci, staniol, …. absolut tot ce ai nevoie. În frigider am găsit o sticlă de vin și una de apă, de bun venit… foarte drăguți.

Evident că nu am avut nici o masă dar ne-am gospodărit excelent aici. Am descoperit imediat Tesco recomandat și de proprietar, dar și de copil, ca fiind cel mai bun pentru aprovizionare, am descoperit și Lidl și oricum erau destule supermarketuri în drumul nostru, deschise până la 11,12, Tesco chiar până la 1 noaptea. Asta ne-a prins foarte bine pentru că în fiecare seară, în drumul spre casă, ne cumpăram ce ne trebuia pentru a doua zi. Am început cu adaptorul pentru că am uitat că avem alte prize acolo și apoi ne luam în fiecare zi, în funcție de ce aveam nevoie. Dimineața, mâncam humus cu ardei roșu, lapte sau iaurt cu cereale și fructe, ne-am făcut și ouă, brânzeturi, mezeluri, ceai, cafea…... mic dejun ca acasă.

Chiar dacă am fost în august și chiar dacă am avut noroc de vreme bună și în unele zile am avut chiar și 24-26 de grade, noaptea era frig și am avut căldură permanent. Am avut instrucțiuni despre cum să folosim centrala, nu se putea fără.

Pentru că am închiriat mașina cu care urma să plecăm din Edinburgh în restul Scoției cu o zi mai devreme, ca să ne familiarizăm cu condusul pe invers, am vorbit cu proprietarul despre parcare încă de la rezervare. Am avut parcare gratuită, în parcarea din spatele blocului, dar am primit de la proprietar un permis de parcare pe care l-am afișat pe parbriz, pentru că în Edinburgh nu ai voie să parchezi unde vrei și chiar patrulau polițiști care lăsau amenzi, dacă nu aveai permisul de parcare afișat.

De acasă până în centru și înapoi seara, am ajuns pe jos în fiecare zi, cu vreo 2-3 excepții. După ce am văzut că suntem destul de aproape, cam 2 km și după ce am mers cu autobuzul în prima dimineață și am văzut că face la fel de mult, din cauza traficului aglomerat, am renunțat la mijloacele de transport. Am folosit autobuzul doar dacă am mers mai departe, prin împrejurimile Edinburgh-ului. Deci, cazat la 2/2 East ParkSide poți ajunge cu piciorul în 20-30 de minute în centrul Edinburgh-ului, în funcție de ritm, unde sunt concentrate aproape toate punctele de interes ale orașului. Drumul este drept și plăcut pentru că mergi pe artera principală, pornind de la gara Waverley sau de la Royal Mile, principala stradă a centrului istoric. Pentru noi 4, merita și cu taxi-ul care nu era așa scump, dar dacă din centru acasă ne costa aprox 7 lire, invers de acasă în centru, ne ocolea, din cauza sensurilor unice și era mai scump. Numai că beleaua era aproximativ aceeași, pentru că și el mergea prin același trafic aglomerat. Noi am mers pe jos dar prietenii noștri au folosit autobuzul supraetajat, care circulă ceas, la câteva minute, 1,60 lire o călătorie sau 4 lire abonament pentru o zi întreagă.

Ce ne-a uimit după cele 8 zile cât am stat în apartamentul din Edinburgh a fost lipsa prafului. Am găsit un apartament extrem de curat, dar după 8 zile în care n-am făcut nici un fel de curățenie, ci doar am menținut ordinea, chiuveta de la bucătărie, chiuvetele de la baie dar și vasul de toaletă erau la fel cum le-am găsit. Pentru noi a fost un mister și ne-am tot întrebat cum naiba acasă la 3 zile se vede din plin că folosești toate astea. Nu știu ce materiale folosesc, care nu rețin mizeria sau din cauza ploilor zilnice aerul este atât de curat, dar am lăsat apartamentul aproape la fel de curat cum l-am găsit fără să mișcăm un deget pentru curățenie.

Apa de la robinet bună în toată Scoția ne-a scutit de cărat și am făcut și o economie.

Ca să termin la fel cum am început, da, apartamentul 2/2 East ParkSide, cu 2 dormitoare, 2 băi, living și bucătărie foarte bine dotată, departe de a fi un apartament wow, ci doar unul obișnuit, a reprezentat pentru noi, timp de aproape 8 zile, casa departe de casă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 25.09.2017 07:06:50

Validat / Publicat: 25.09.17 08:22:15


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 1258


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44300 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[25.09.17 08:21:08]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente în regim hotelier, EDINBURGH" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[25.09.17 08:44:27]
» mesaj pers

   @Aurici: Drăguț, contează faptul că ați fost mulțumiți de condițiile de cazare. Privind fotografiile chiar mă întrebam dacă biblioraftul din P10 era al vostru. M-am lămurit, după lectură :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[25.09.17 09:54:28]
» mesaj pers

   @Aurici: Da, da, da, este locul in care mi-ar fi placut si mie sa stau, asa cum am mai povestit (chiar si in cele mai recente articole de cazare) prefer apartamentele pentru ca mi se pare ca sunt mai aproape de sentimentul de "acasa", fac ca familia (sau prietenii) sa fie impreuna si asta imi confera un sentiment placut.

   Iar cazarea voastra mi se pare superba, exact ceea ce ai nevoie, cred ca si cu plus chiar.

   Cat despre praf sau mizerie in urma ploilor, eu eram ingrozita de o iesire pe care urma sa o fac in afara si de faptul ca stiam ca va ploua si o prietena m-a linistit mi-a zis "Stai linistita acolo te stropesti cu apa nu cu noroi, cand se va usca nu se mai vede nimic"

   Felicitari, un articol minunat, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Aurici
[25.09.17 17:32:51]
» mesaj pers

   @tata123: Biblioraftul era destul de "gras", nicăieri n-am mai găsit atâtea informații. Am fost foarte mulțumiți pentru că aproape n-am avut ce să întrebăm. Cred că ăsta era și scopul, să nu-i mai streseze nici un client cu tot felul de întrebări.

   @mishu:Așa este în legătură cu ploaia. Și eu îmi făceam griji că o să stăm la apartament și o să ne ducem tot timpul cu zloata în casă, dar nici vorbă. Dușurile de ploaie durau 5-10 minute, după care ieșea soarele. Niciodată n-am dus apă în casă pe încălțăminte. Dar aerul este extrem de curat de la ploile astea, n-am văzut așa ceva. Parcă n-am fi stat 4 oameni în casa aia 8 zile.

   Și da, și noi preferăm apartamente când ne ducem în familie sau cu încă o pereche de prieteni. Singura condiție este să avem atâtea băi câte perechi suntem. Baia nu prea ne place s-o împărțim dar au mai fost și excepții.

   Vă mulțumesc pentru vizită, zi bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[27.09.17 19:16:09]
» mesaj pers

   @Aurici: Tare mi-ar plăcea și mie o lume fără praf!

   Chiar că arăta ca acasă apartamentul ăla!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[28.09.17 13:53:18]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, am ramas uimiti sa constatam ca dupa 8 zile apartamentul ala arata aproape la fel cum l-am gasit. Ne-am simtit foarte bine acolo, a fost si impartit cum trebuie.

   Te pup, sar'na pentru ecouri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[09.10.17 22:15:46]
» mesaj pers

   O cazare ce merita retinuta, o poveste spusa cu suflet. Am mai intalnit locuri fara praf sau cu foarte putin praf in lume, si nu pot spune ca am umblat mult. Cred ca gradul general de poluare e mare la noi.

   In fine, sa ne bucuram de ce ne povestesti cu bucurie.

   Se pare ca asta chiar a fost o vacanta mare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[10.10.17 12:11:49]
» mesaj pers

   @roth: A fost o cazare buna, da. O recomand din tot sufletul celor care ajung la Edinburgh.

   Cat priveste poluarea de la noi, am discuta mult si bine pe tema asta, dar dupa cum spui si tu, mai bine sa ne bucuram de locurile in care ajungem si sa povestim si altora cu bucurie.

   Nu se pare. A fost o vacanta destul de mare :).

   Zi buna,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Superhost Shubba [Falkirk] (Feb.2018) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 16.08.18 de cosminp din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Apartament airbnb in Edinburgh (Jul.2017) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 23.07.17 de ovi4x4 din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.72
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Blocul cu 3 etaje dintr-o zona rezidentiala linistita a Edinburgh-ului. Apartamentul nostru a fost cel din dreapta, parter. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905003">Şterge vot</a></div><span id="v9905003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Blocul cu 3 etaje dintr-o zona rezidentiala linistita a Edinburgh-ului. Apartamentul nostru a fost cel din dreapta, parter.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Pe langa blocul nostru. In spate Arthur's Seat, una din colinele renumite ale Edinburgh-ului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905004">Şterge vot</a></div><span id="v9905004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Pe langa blocul nostru. In spate Arthur's Seat, una din colinele renumite ale Edinburgh-ului.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Intrarea in apartamentul de la parter. In stanga era usa prin care ieseam in spate, in parcare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905005">Şterge vot</a></div><span id="v9905005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Intrarea in apartamentul de la parter. In stanga era usa prin care ieseam in spate, in parcare.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Si spatele blocului unde am avut masina parcata. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905006">Şterge vot</a></div><span id="v9905006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Si spatele blocului unde am avut masina parcata.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Una din cele 2 camere aproape identice. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905007">Şterge vot</a></div><span id="v9905007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Una din cele 2 camere aproape identice.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Aceeasi camera cu dresing-ul in oglinzi. In stanga era intrarea de la baie, restul era dresing. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905008">Şterge vot</a></div><span id="v9905008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Aceeasi camera cu dresing-ul in oglinzi. In stanga era intrarea de la baie, restul era dresing.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Camera mea, cu comoda si dresing mai mic, dar suficient. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905009">Şterge vot</a></div><span id="v9905009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Camera mea, cu comoda si dresing mai mic, dar suficient.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Camera noastra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905010">Şterge vot</a></div><span id="v9905010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Camera noastra.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] O parte din living si intrarea spre bucatarie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905011">Şterge vot</a></div><span id="v9905011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] O parte din living si intrarea spre bucatarie.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Masa din living, unde aveau loc dezbateri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905012">Şterge vot</a></div><span id="v9905012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Masa din living, unde aveau loc dezbateri.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Parte a living-ului. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905013">Şterge vot</a></div><span id="v9905013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Parte a living-ului.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Fotoliul pe care ne bateam seara. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905014">Şterge vot</a></div><span id="v9905014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Fotoliul pe care ne bateam seara.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Living spatios, in care ne-am simtit foarte bine. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905015">Şterge vot</a></div><span id="v9905015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Living spatios, in care ne-am simtit foarte bine.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Bucataria dotata cu de toate. Ca acasa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905016">Şterge vot</a></div><span id="v9905016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Bucataria dotata cu de toate. Ca acasa.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Centrala care a mers permanent, chiar daca afara erau peste 20 de grade ziua. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905017">Şterge vot</a></div><span id="v9905017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Centrala care a mers permanent, chiar daca afara erau peste 20 de grade ziua.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Plita electrica pe care nu prea am folosit-o. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905018">Şterge vot</a></div><span id="v9905018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Plita electrica pe care nu prea am folosit-o.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Bucataria, foarte bine organizata. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905019">Şterge vot</a></div><span id="v9905019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Bucataria, foarte bine organizata.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Nu a fost lucrusor pe care sa-l cauti si sa nu-l gasesti in aceasta casa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905020">Şterge vot</a></div><span id="v9905020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Nu a fost lucrusor pe care sa-l cauti si sa nu-l gasesti in aceasta casa.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Vedere spre living din bucatarie. La intrare, combina frigorifica suficient de mare pentru noi 4. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905021">Şterge vot</a></div><span id="v9905021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Vedere spre living din bucatarie. La intrare, combina frigorifica suficient de mare pentru noi 4.
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Dulapul de pe hol, plin cu orice ti-ar trebui intr-o casa. De la electrice, sanitare, carpe de praf, produse de curatenie, fier de calcat, perii... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905022">Şterge vot</a></div><span id="v9905022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Dulapul de pe hol, plin cu orice ti-ar trebui intr-o casa. De la electrice, sanitare, carpe de praf, produse de curatenie, fier de calcat, perii...
foto Aurici [25.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Baia noastra de pe hol, cu cada. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av905023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv905023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=905023">Şterge vot</a></div><span id="v9905023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(905023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f905023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e905023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Baia noastra de pe hol, cu cada.
foto Aurici [25.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.21110701561 sec