82265 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în Lefkada

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.09.2017
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 8 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plajele Lefkadei, toamna


Urmare de aici

Evident, nu toate!

Am fost doar pe cele din vest, cu câteva excepții: nu am fost la Egremni (accesibilă momentan doar de pe mare din câte știu), Megali Petra (pe care am ratat-o pentru că nu mi-am dat seama că suntem la doar doi pași de ea, peste bolovani) și Gialos; am fost în schimb la Mikros Gialos, lăudată recent pe aici de către cineva...

Să le iau pe rând, de la Nord la Sud și de la Vest la Est:

Pefkoulia - cred că e cea mai ușor accesibilă dintre toate - chiar pe marginea drumului dintre Lafkada și restul satelor din insulă, la doi pași de Agios Nikitas. Are un foarte frumos bar alături (și cu facilități de restaurant și dotat cu free pool).

Sunt și umbrele și șezlonguri pe plajă, iar pe partea dinspre Nordul plajei se cam stă la nudul gol.

Deși are nisip fin pe plajă, la intrarea în apă e plin de pietre măricele rotunde. Musai e nevoie de pantofi de plajă.

Agios Nikitas - și astea sunt relativ ușor accesibile (pentru că sunt de fapt două, relativ apropiate). Au și ele nisip, dar și destui bolovani în apă. Nu sunt umbreluțe și șezlonguri (nici nu prea e loc), dar la cea din dreptul centrului ai destule cârciumioare și baruri unde te poți hrăni și / sau răcori.

De aici pleacă și taxi-boat-ul spre Milos, pentru cei care nu plâng după 6 € (dus-întors, de căciulă) și preferă o plimbare scurtă cu barca unui urcuș și coborâș destul de solicitant, din fericire suficient de scurt.

Pe partea sudică e un perete stâncos (care o desparte de Milos) și sunt semne de avertizare asupra căderilor de pietre!

Milos - accesibilă doar pe jos, urcând și apoi coborând un deal stâncos, parțial împădurit. Sau cu bărcuța (mai sus descrisă).

Dacă mergeți pe jos, accesul e din strada pietonală din centrul Agios Nikitas, sunt indicatoare vizibile spre ea.

Nu are nicio amenajare - aduceți și luați înapoi de acolo tot ce aveți nevoie (sau ce rămâne după acestea - deșeurile). Evident, sunt și mârlani care „uită” gunoiul acolo - am văzut însă și oameni cu educație civică de clasă care nu treceau nepăsători pe lângă acesta, ci au plecat cu mâinile pline de acolo. Felicitări!

Nu e chiar nisip fin, dar nici pietriș - evident, prin apă tot cu bolostânci - papucii sunt obligatorii!

Kathisma - se coboară cu mașina până la marginea plajei; sunt și curse de autobuz din Lefkada până aici. Parcarea ține de câțiva antreprenori care te lasă să parchezi dacă bei/mănânci de la ei. Sunt și câteva locuri fără plată.

Umbrele și șezlonguri cât vezi cu ochii, plus o pistă de aterizare pentru parapantiștii care după prânz umplu cerul.

Nisip pe plajă, pietre prin apă.

Avali - se ajunge fie pe malul apei, pornind pe jos de pe plaja Kathisma, fie cu mașina și mergând pe un drum nerecomandat șoferilor de oraș de șes cu străzi cu mai mult de o bandă pe sens. Aici nu aveți nici jumate, pe alocuri. Plus pante și rampe și curbe în ac de păr câte vreți.

Plaja are destul nisip, dar și ceva pietre. Sunt și două baruri de plajă care asigură umbreluțe și șezlonguri, plus răcoritoare.

Multe stânci în mare - ideal pentru snorkeling. Și aici e o pistă de aterizare pentru parapantiști, de data asta pentru profesioniști.

Se face ceva nudism pe la capetele plajei. Foarte lungă, de altfel.

Kavalikefta - „soră” a celei de mai sus, se ajunge cam pe același drum, care se bifurcă la un moment dat spre aceasta. Doar că aici, la bază, e doar o parcare (3 €) care la ora 18 închide poarta (fie că ai luat, fie că nu, mașina de acolo). Tot acolo e și un restaurant bar, care oferă și șezlonguri cu umbele.

Nu prea aș numi chestia asta „plajă” - e o adunătură de pietre și stânci, cu o mână de pietriș mai fin presărat printre ele. Superbă pentru snorkeling. Și spre uimirea mea - am văzut aici și familii cu copii mici! Era destul de aglomerat, deși am ajuns acolo spre seară și mai era și pe final de sezon. Nu am curaj să-mi închipui cum arată pe la prânz în iulie...

De aici se poate trece, peste un morman de bolovani, pe Megali Petra. De asta mi-am dat seama abia când am plecat și am făcut un scurt popas pe drumul de întoarcere și am văzut de sus locul.

Porto Katsiki - și aici se poate ajunge cu vaporașele de croazieră (din Nidri sau Lefkada, cred), dar și cu mașina. Are cred eu suficiente locuri de parcare pentru capacitatea plajei (3 €).

Sunt umbrele și șezlonguri, iar o „bombă” aflată cam la 500 m mai sus pe drum poate servi mâncare și băuturi inclusiv pe plajă, pentru comenzi de peste 5 €. Are și câteva prăvălii cu de toate la capătul scărilor. Da, și aici se coboară / urcă o pantă, doar că e scurtă și nu prea abruptă. Aici am fost de două ori, în zile diferite; în prima, erau valuri mari (și sunt sigur că pot fi și mult mai mari ca alea) iar plaja era practic goală. Iar cei care erau, se refugiaseră în zona periculoasă - demarcată clar de un șir de stâlpi metalici și de panouri de avertizare cu mențiunea „Cad pietre”. Nici vorbă de vaporașe în ziua aia... Apoi am revenit și am și stat acolo până la un asfințit superb, pe care l-am admirat din punctul de belvedere de la nordul plajei. Păcat că a fost distrusă „aleea” ce ducea spre promontoriul de acolo (la ultimul cutremur, probabil) și nimeni nu a reparat-o).

Asta și cu Milos mi s-au părut cele mai frumoase, spectaculoase plaje. Dar cel mai bine m-am simțit pe Pefkulia, Avali și pe ultima pe care o voi enumera -

Mikros Gialos - poziționată pe capătul de sud-est al insulei, în fundul unui golfuleț care nu permite o durată prea lungă de stat cu burta la soare, pentru că pe la 6:30 după-amiaza deja se lasă umbra peste ea... Lucru bun oarecum, pentru noi, că ne-a gonit din timp spre casă și am mers pe lumină - nu prea recomand să umblați noaptea pe insulă - drumurile sunt grele și semnalizarea rutieră - varză!

Aici la fel ca la Kathisma se poate parca imediat lângă plajă. Pe plajă e pietriș mic gen „mărgăritar”. Nici nu poate fi vorbă să veniți aici doar cu prosopul și fără papuci!

Aici puteți găsi și o porțiune amenajată cu umbrele și șezlonguri, iar în apa golfului se poate face snorkeling în voie - apa e deosebit de limpede și peisajul subacvatic e superb.

Cineva lăuda și liniștea locului - dar aceeași liniște era și pe celelalte plaje pe care le-am enumerat eu mai sus ca favoritele mele.

Au rămas câteva de văzut, la fel și peșterile din apă, dar poate va fi și o (cel puțin) a treia oară.

===

Aș avea câteva remarci speciale asupra drumurilor din insulă: o motoretă de închiriat ar fi foarte utilă (15 - 20 € pe zi, la vreme de toamnă); prin sate drumul rămâne doar un fel de alee pe care încape doar o mașină, și aia cu atenție. Și pe drumurile spre plaje sunt declivități (foarte!) mari, cu viraje în ac de păr foarte strâns și în pantă mare - la urcare adesea e nevoie doar de viteza întâi. Tracțiunea automată e aur curat aici, mai ales pentru cei neantrenați pe drumuri grele de munte. Iar semnalizarea rutieră, în special pe drumurile secundare (dar nu numai) e minunată, dar lipsește cu desăvârșire! Un GPS pe parbriz cu harta la zi e aur curat și vă poate scăpa din situații periculoase.

===

Vacanțe frumoase, oriunde vor fi ele!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dragos in 24.09.2017 16:18:54

Validat / Publicat: 24.09.17 19:55:20


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4114


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[24.09.17 20:00:02]
» mesaj pers

   @Dragos:

   Interesant si cu sfaturi utile la sfarsit. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[24.09.17 21:46:37]
» mesaj pers

   @Dragos: Felicitari pentru sejur si articol.

   Ai atasat si cateva fotografii foarte reusite.

   Iti doresc calatorii placute in continuare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 22:53:01]
» mesaj pers

   @Dragos: citind articolul, am realizat ca desi am fost in Lefkada, practic pot spune ca n-am vazut mai nimic! Doar Porto Katsiki din tot ceea ce tu ai descris!

   Cât despre poze... sunt fascinată!

   Profi, profi, profi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[25.09.17 00:00:33]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[25.09.17 01:10:50]
» mesaj pers

   @Dragos:

   Super!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[25.09.17 20:19:36]
» mesaj pers

   Mulțumesc tuturor pentru aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[03.10.17 12:08:25]
» mesaj pers

   Felicitari!!! De mult nu am mai vazut asa poze frumoase, mai ales ca realizare. Stiu ca Lefkada e superba, este inca insula mea de suflet, dar asa evidentiata, e... cel mai frumos vis albastru. Parca iar mi s-a facut dor de ea, datorita tie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[03.10.17 13:34:53]
» mesaj pers

   @teona: știi cum se spune:

   „beauty is in the eye of the beholder”...

   Unele poze sunt făcute chiar și cu telefonul, nu „tehnica” e baza unei poze reușite, ci locul, momentul și privitorul.

   Mulțumesc frumos pentru apreciere, te invit să te uiți și la restul articolelor pe care le-am scris despre insulă, dacă tot ți-e așa dor de ea.

   Mă bucur că am reușit să îți ofer ceva pe placul tău.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Artiglio
[11.05.19 13:04:26]
» mesaj pers

   @Dragos: Salut! Mi-a plăcut mult review-ul tău și am câteva întrebări, ca unul care merge pentru prima dată în Lefkada.

   La Milos te-ai dus cu taxi-boat-ul sau pe jos? Cum e drumul per pedes (facem parte din aceeași categorie de vârstă), pentru că am citit opinii foarte diferite? Când e primul taxi-boat spre Milos?

   La Agiofili ai fost?

   Dacă ai timpul necesar încropește, te rog, câteva răspunsuri care, poate, vor mai tăia din nerăbdarea de a ajunge în insulă!

   O zi faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos
[11.05.19 14:04:43]
» mesaj pers

   @Artiglio: La Milos am urcat per pedes apostolescu. Dacă apuci să urci la o oră rezonabilă (nu pe arșiță), e chiar OK, iar la plecare să stai până după apus (tot din cauză de urcat în plin soare).

   Cu barca n-am fost, nu mi-era în drum - noi stăteam ceva mai departe de centrul satului (Ag. Nikitas) și drumul pe jos e mai spectaculos. Chiar eram curios și dornic să-l fac.

   La Agiofili din păcate nu am ajuns - altfel ar fi fost descrisă mai sus.

   Drum bun și vacanță plăcută! și mulțam de aprecieri. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Artiglio
[13.05.19 15:36:57]
» mesaj pers

   @Dragos: Mulțumesc mult pentru promptitudinea răspunsului! Mă tentează drumul pe jos la Milos, dar pentru condiții O. K. atât la dus, cât și la întors, trebuie să stai o zi întreagă acolo! Vom vedea! Aștept și alte sfaturi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[13.05.19 16:18:00]
» mesaj pers

   @Artiglio: cu plăcere.

   Păi... mno - te duci să lenevești, nu? Atunci mi se pare destul de normal să stai toată ziua la plajă.

   Să ai la tine destulă apă de băut (o ladă frigorifică e utilă, dar nu indispensabilă - sticlele puse într-o groapă cu nisip ud se mențin la o temperatură rezonabilă), un cort pentru a te feri de arșița soarelui (nu recomand umbrela, o cam zboară vântul!), cremă de protecție solară.

   De mâncat - fructe (mere, pepene, piersici, struguri - după sezon), biscuiți, sticks-uri, eventual un ou fiert tare, o cutie cu pateu și ceva felii de toast uscat - nu pâine proaspătă. Dacă iei un mic dejun copios, e chiar suficient.

   Și nu în ultimul rând, să nu uiți de o baterie externă bună pentru telefon, și măcar un set de baterii de rezervă pentru aparatul foto. Apusul în special e ceva fantastic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Artiglio
[14.05.19 16:16:26]
» mesaj pers

   @Dragos: Din nou, îți mulțumesc pentru sfaturi! Pun cam multe întrebări, dar până acum am fost adepții regimului A. I. însă Lefkada, e clar, nu se pretează la așa ceva. Dacă îți mai amintești de oarece taverne care merită călcate, nu ezita! la fel pentru mâncăruri, băuturi etc! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[14.05.19 22:25:58]
» mesaj pers

   @Artiglio: Grecia în general nu e ok pentru A. I.

   Cu toate astea, există câteva resorturi care oferă și asta. Deși unii spun că nu prea sunt la înălțime... în fine, nu asta voiam să spun.

   Despre taverne din Agios Nikitas, găsești aici impresii. Eu nu prea pot să mă laud că am vizitat prea multe. Gazda unde am stat noi gătea minunat.

   Cât despre mâncăruri... mie îmi place mult cam orice pește gătit de ei. Dar nu numai - merge și un gyros ori un souvlaki... Ai de unde alege, iar mirodeniile culese proaspete, aromate de soarele ce încinge calcarul alb al insulei fac diferența între o mâncare bună și una excelentă.

   Lasă-i să te uimească!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Artiglio
[15.05.19 16:07:36]
» mesaj pers

   @Dragos:Salut!

   Mă bucur că încă mă mai suporți, așa că mai zic câteva: Chiar dacă am fost A. I. nu am ratat șansa de a mânca, seara, pe la taverne. Cât despre culesul prospăturilor, în Corfu aveam un barman care mergea în grădina hotelului și culegea câteva lămâi pentru băuturi! Vrem să bifăm cât mai multe taverne, în cât mai multe locații (a-pro-pos, suntem cazați în Vasiliki).

   Altă întrebare (sic!): cum te descurci, să zicem seara, dacă te duci la o tavernă, cu mașina? Un ouzo, un pahar de vin, se poate?

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos
[15.05.19 23:01:33]
» mesaj pers

   @Artiglio:

cum te descurci, să zicem seara, dacă te duci la o tavernă, cu mașina? Un ouzo, un pahar de vin, se poate?

   Sincer, nu știu care sunt regulile lor, dar o știu pe a mea: dacă beau, nu mai conduc. Dar are și soția carnet... și ea nu bea. Mai e și varianta unui taxi, dar nu prea știu cum e treaba nici cu astea acolo. Am preferat mereu mersul pe jos, ca să fiu sincer.

   Face și piciorul frumos, mai și ajută să arzi din calorii. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [21.05.19 02:56:36]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Pefkoulia - drumul spre plajă; zona cu umbrele și parcarea de la bar -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904667">Şterge vot</a></div><span id="v9904667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Pefkoulia - drumul spre plajă; zona cu umbrele și parcarea de la bar
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Pefkoulia - terasa restaurantului-bar de plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904668">Şterge vot</a></div><span id="v9904668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Pefkoulia - terasa restaurantului-bar de plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Pefkoulia - capul nordic al plajei (dincolo de nudiști, nu mai căutați cu lupa!) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904669">Şterge vot</a></div><span id="v9904669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Pefkoulia - capul nordic al plajei (dincolo de nudiști, nu mai căutați cu lupa!)
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Pefkoulia - la apus... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904671">Şterge vot</a></div><span id="v9904671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Pefkoulia - la apus...
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Pefkoulia - la apus... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904673">Şterge vot</a></div><span id="v9904673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Pefkoulia - la apus...
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Agios Nikitas - plaja „centrală” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904684">Şterge vot</a></div><span id="v9904684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Agios Nikitas - plaja „centrală”
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Agios Nikitas - plaja mai „sălbatică” -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904685">Şterge vot</a></div><span id="v9904685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Agios Nikitas - plaja mai „sălbatică”
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Agios Nikitas - golful -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904686">Şterge vot</a></div><span id="v9904686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Agios Nikitas - golful
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Agios Nikitas - o haită de pești -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904688">Şterge vot</a></div><span id="v9904688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Agios Nikitas - o haită de pești
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Agios Nikitas - unul dintre foarte puținii arici de mare găsiți aici, împreună cu un vierme de mare cum n-am mai văzut vreodată -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904704">Şterge vot</a></div><span id="v9904704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Agios Nikitas - unul dintre foarte puținii arici de mare găsiți aici, împreună cu un vierme de mare cum n-am mai văzut vreodată
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Avali - plaja din sud -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904711">Şterge vot</a></div><span id="v9904711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Avali - plaja din sud
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Avali - plaja din partea sudică -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904712">Şterge vot</a></div><span id="v9904712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Avali - plaja din partea sudică
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Avali - plaja din partea nordică și parapantiștii -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904713">Şterge vot</a></div><span id="v9904713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Avali - plaja din partea nordică și parapantiștii
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Kathisma - văzută de sus -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904715">Şterge vot</a></div><span id="v9904715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Kathisma - văzută de sus
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Kathisma - plaja văzută dinspre partea nordică -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904717">Şterge vot</a></div><span id="v9904717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Kathisma - plaja văzută dinspre partea nordică
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Kathisma - plaja și parapantiștii -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904720">Şterge vot</a></div><span id="v9904720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Kathisma - plaja și parapantiștii
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Kathisma - partea dinspre nord, dincolo de pragul de stânci -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904732">Şterge vot</a></div><span id="v9904732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Kathisma - partea dinspre nord, dincolo de pragul de stânci
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Kathisma - plaja la apus... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904744">Şterge vot</a></div><span id="v9904744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Kathisma - plaja la apus...
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904751">Şterge vot</a></div><span id="v9904751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904756">Şterge vot</a></div><span id="v9904756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904758">Şterge vot</a></div><span id="v9904758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Milos - plaja văzută de sus -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904761">Şterge vot</a></div><span id="v9904761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Milos - plaja văzută de sus
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Milos - plajă mare, cu nisip -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904773">Şterge vot</a></div><span id="v9904773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Milos - plajă mare, cu nisip
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă cu taxi-boat-ul -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904780">Şterge vot</a></div><span id="v9904780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Milos - drumul spre plajă cu taxi-boat-ul
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Milos - apusul pe plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904786">Şterge vot</a></div><span id="v9904786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Milos - apusul pe plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Milos - apusul pe plajă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904792">Şterge vot</a></div><span id="v9904792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Milos - apusul pe plajă
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Milos - rămășițele unei mori de vânt -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904798">Şterge vot</a></div><span id="v9904798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Milos - rămășițele unei mori de vânt
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Kavalikefta - barul și parcarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904808">Şterge vot</a></div><span id="v9904808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Kavalikefta - barul și parcarea
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904809">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904809"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904809">Şterge vot</a></div><span id="v9904809" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904809)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904809Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904809MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904810">Şterge vot</a></div><span id="v9904810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904811">Şterge vot</a></div><span id="v9904811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Kavalikefta - plaja
foto Dragos [24.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.145262956619 sec