82240 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Nikos Rooms

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.09.2017
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
103,50 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 12 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Nikos Rooms, un răsfăţ continuu în Loutra Edipsou


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Adresă: str. Miaouli, nr. 11,34300, Loutra Edipsou

http://www.nikosrooms.com/

Pentru vacanţa din acest an din Evia, după ce studiasem asiduu timp de o lună tot ceea ce oferea booking-ul mai aproape de bugetul nostru, în prima zi de Crăciun, am finalizat rezervările în urma hotărârii luate de la început de a partaja vacanţa în două locuri distincte: nord şi sud.

Imediat după confirmarea rezervării, mă trezesc cu e-mail de la gazdă prin care îmi transmitea urări de bine cu prilejul Sărbătorii Crăciunului. Un gest foarte frumos căruia i-am întors imediat cu căldură toate urările de bine pentru care a revenit cu mulțumiri. Recunosc că în alegerea cazării acesteia m-am ghidat prioritar după preţul mic, însă nu am neglijat nici poziţia locaţiei faţă de centru sau condiţiile minime de confort la care nu sunt dispusă să renunţ nicidecum. Sunt o clientă “genială” care are reducere, după cum ştiţi, 10%, însă chiar şi aşa, preţul oferit, acela de 103,50 euro pentru cinci nopţi cu mic-dejun inclus, mi s-a părut suspect de mic. Citisem de multe ori toate facilităţile camerei, mă uitasem bine la poze, comentariile existente, inclusiv ale unor conaţionali şi mi-am zis că nu renunţ la decizie, indiferent ce-om găsi la faţa locului.

Anul acesta, pentru prima dată, la toate cazările rezervate prin booking în Grecia, am observat un lucru binevenit, și anume acela că, înainte cu o zi de începerea șederii am fost întrebată prin e-mail la ce oră estimez că voi sosi a doua zi la proprietate. Poate așa e politica mai nou, poate îi ajută mai bine în a fi gata cu pregătirea camerelor, a fi prezenți în cazul celor fără recepție continuă, poate le dă un plus de siguranță comunicarea cu turistul, oricum eu am considerat gestul ca fiind salutar și angajant de ambele părți.

La întrebarea adresată, am răspuns că vom ajunge după orele 13,00, fiindcă făcusem o socoteală simplă: știam că vom sosi după prânz având în vedere că ferryboatul venea în Agiokambos pe la 12,30-12,40, iar de acolo mai aveam vreo 10 km de parcurs până în Loutra Edipsou, apoi urmând să găsim efectiv clădirea.

Nu am greșit cu nimic, pe la 13,30 eram în fața micuțului edificiu situat de-a binelea în pantă pe strada Miaouli, stradă perpendiculară pe artera principală a stațiunii, chiar în dreptul portului din Loutra Edipsou. Dacă ar fi avut numele afișat pe vreo firmă, sau vreun panou ceva, era și mai simplu de găsit, dar știind clădirea din pozele de pe booking, nici aşa nu ne-a fost prea greu s-o recunoaștem. De parcat, prima dată am lăsat mașina pe stradă un pic mai sus, până ne făceam check-in-ul, apoi urma să vedem la ce se referea gazda când a zis, la cererea mea, că dispune de parcare. Distanța față de centrul staţiunii, era de vreo 200 metri.

Am fost așteptați de o doamnă trecută de 40 ani, subțirică, foarte amabilă, de o delicatețe ce se putea remarca dintr-o privire. S-a prezentat și, imediat, m-a întâmpinat călduros ținând să-mi amintească faptul că am rezervat camera în ziua de Crăciun, lucru care o impresionase foarte plăcut, considerându-l de bun augur pentru anul ce venea. După ce ne-am cazat, am achitat cu numerar, așa cum erau condițiile rezervării. Nu am primit factură, dar nici nu am cerut.

Nikos Rooms e o afacere de familie ca mai peste tot în Grecia, ce constă într-o clădire cu două niveluri, parterul era al familiei, destul de numeroasă de altfel, cu trei generații, părinții lui Yuly, căci așa o cheamă pe gazdă, ea şi fiica ei, de-acum om în toată firea. Părinţii săi, destul de în vârstă stăteau toată ziua (cu excepția siestei) în fața vilei pe băncuță şi sporovăiau, iar seara mai găseau și alți bătrânei cu care socializau.

La etaj avea șase camere dispuse în jurul unei săli de relaxare, cu canapele și fotolii. Tot din acea sală, se putea intra într-o bucătărie comună, foarte utilată și pusă la punct, dar în care nu am avut deloc treabă, mâncând mai mereu celelalte mese în oraș sau pe unde nimeream.

Nouă ne-a fost repartizată camera numărul doi, îmi place să cred că era cea mai bună, mereu am avut senzația că suntem privilegiați. Trei dintre camere au vedere la stradă (printre care şi a noastră), fiind situate deasupra intrării, celelalte trei în spate, într-o curte largă, ce părea publică, pretabilă foarte bine la a fi parcare. Ați ghicit, e vorba de parcarea despre care gazda mi-a scris să nu-mi fac probleme, că proprietatea dispune de așa ceva, ba la fața locului ne-a recomandat călduros locul, spunându-ne că și ea parchează tot acolo.

Camera, în sine, este spațioasă, aranjată cu bun gust, chiar dacă mobilierul nu e tocmai cel mai nou, și foarte curată. Totul strălucea de curățenie, aspect pe care îl apreciez întotdeauna cel mai mult. A fost o cameră twin, dotată cu două paturi de mărime potrivită, foarte confortabile, la capătul fiecăruia aflându-se câte o noptieră cu sertare și câte o veioză. Pardoseala nu era din gresie, ci din mozaic veneţian foarte reușit realizat.

De cum intram în cameră, pe dreapta aveam dulapul, foarte încăpător, cu trei uși, două pentru aşezat haine pe umerașe și, dedesubt, încălțăminte, altă ușă în spatele căreia se află rafturi largi. Față-n față cu paturile, se află toaleta cu oglindă și scaun aferent, un cuier foarte potrivit să agăţi orice, iar în colț, frigiderul de mărime medie, foarte util, ce-i drept. Pe toaletă am găsit aparat de țânțari și două pastile pentru început, precum și parola de la wi-fi, semnalul fiind excelent.

Deasupra, televizorul era suspendat într-un suport metalic, iar programele erau numai în greacă. Alături, pe peretele cu ușa de la balcon, aveam aparatul de aer condiționat pentru care telecomanda era pe toaletă, alături de cea a televizorului, și, desigur, pentru care nu am plătit nimic suplimentar, așa cum am văzut că se mai practică. Mi-a plăcut că lustra era prevăzută și cu ventilator, în unele momente acesta fiind preferabil aerului condiționat.

Baia se află imediat în stânga după ce intri, nu e prea mare, dar e foarte îngrijită și curată. Obiectele sanitare sclipeau de curățenie. Instalațiile funcționau ireproșabil, consumabilele (gel de duș, șampon, săpunele, hârtie igienică) au fost reînnoite pe măsura epuizării acestora. Este prevăzută cu cădiță de duș, fără perdea, apa cu care se stropea inerent podeaua după ce foloseam dușul se usca fără întârziere, fiind ajutată şi de ventilator să se zvânte mai repede.

După doar două zile, Yuly ne-a rugat să lăsăm cheia în ușă deoarece intenționează să se ocupe de curățenie, asigurându-ne că nu se va întâmpla nimic în privința lucrurilor noastre, când ne-a văzut nedumerirea pe fețe. Nu, nu ne făceam griji pentru lucruri, însă nu am înțeles de ce nu avea dublură și nici necesitatea serviciului de curățenie, fiindcă nu era cazul. Însă, atunci când am venit acasă din plimbare, am găsit totul sclipitor, frumos mirositor și pe deasupra, lenjeriile și prosoapele schimbate.

Cred, însă, că cea mai tare piesă a cazării a constituit-o balconul, larg, în care aveam două fotolii cu perne superconfortabile și măsuță și beneficia de copertină pentru a fi ferit de soare. Chiar și așa, în lateral, vedeam marea și asta ne convenea de minune. Balconul nostru era la mijloc, încadrat pe stânga și pe dreapta de balcoanele mai modeste ale vecinilor și mobilate mai slăbuț, de aceea am spus că am fost privilegiați. Mare parte din timpul nostru din cameră a fost petrecut pe balcon, fiindcă era o reală plăcere afundarea în acele fotolii perfecte, cu ceva de citit, sau telefoanele de butonat pe internet.

La ușa de la balcon era montată plasă de insecte pe care o coboram noaptea, înainte să ne băgăm în paturi, însă tot mai aveam parte câteodată de înțepături de țânțari.

În ceea ce privește micul-dejun, acesta a fost răsfățul nostru continuu, în timpul celor cinci dimineți. De la început, Yuly ne-a întrebat la ce oră vrem să luăm micul-dejun și când i-am spus că între 7,30 și 8,00, a fost cam surprinsă. Pe parcurs, dându-și seama că are de-a face cu niște plimbăreți, negreșit ne aducea micul-dejun la 07,45. Da, micul-dejun ne era adus pe tavă, la propriu, în fiecare dimineață, iar noi eram precum câinele lui Pavlov, așteptând bătaia în ușă a lui Yuly care ne servea mereu cu altceva. Nicio o masă nu a fost identică cu alta, toate foarte consistente, iar, zilnic, atunci când ieșeam din vilă îi mulțumeam sincer (gen “Sărumâna pentru masă”), iar ea era foarte măgulită. Nu lipsea cafeaua fiindcă ne întrebase ce preferăm să bem dimineața și pâinea galbenă, răscoaptă, cu susan, absolut delicioasă, untul, mierea. Restul era variabil.

Era singura din familie care vorbea engleză, după-amiaza când ne întorceam din peregrinări ne întreba pe unde am umblat, apoi ea le traducea și părinților foarte curioși să afle ce am mai văzut și de fiecare dată îi vedeam plăcut surprinși. Ba, chiar am mai întrebat-o și pe ea câte ceva legat de plaje și de mănăstirile din zonă, a fost foarte amabilă, răspunzându-ne fără echivoc.

Când am plecat, văzând că ne căram bagajele la mașină în mai multe rânduri, din delicatețe, pentru a nu ne da nouă senzația că ar sta cu ochii pe noi, nu a stat nicio clipă pe lângă intrarea în vilă, deși o simțeam în preajmă. De un bun simț rar întâlnit s-a dovedit această doamnă, Yuly, cum rar mi-a fost dat să văd așa ceva. La final, ne-am luat rămas bun, în condiții cordiale, nu înainte de a ne da sfaturi și informații despre Evia centrală și sudică, la auzul veștii că urma să ajungem după-amiază în Kymi, unde aveam cazarea aferentă celei de-a doua părți a vacanței.

De aceea, recomand cu mâna pe inimă Nikos Rooms, e un loc de cazare cu un raport preț/calitate excelent, o amplasare bună, aproape de centru, o gazdă ideală din multe puncte de vedere, într-o stațiune din ce în ce mai căutată de români în ultima vreme. A fost o experiență nesperat de bună într-o cazare pe măsură, în care chiar am simțit că am fost răsfățați.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=8GnJJJHXsS8

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 23.09.2017 15:21:20

Validat / Publicat: 23.09.17 20:10:02


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1903


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  68900 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[23.09.17 20:08:55]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Nikos Rooms [Loutra Edipsou], EVIA [EUBEEA]" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.09.17 20:12:53]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, poziţionarea este corectă, mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[23.09.17 20:18:40]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.09.17 20:23:19]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulţumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[23.09.17 22:18:49]
» mesaj pers

   @irinad: O cazare minunata la un pret excelent. Ma uitam la nr de nopti si la pret si ma gandeam unde este greseala :)). Un alt lucru surprinzator este micul dejun, deoarece in majoritatea articolelor micul dejun este invariabil acelasi, insa ce ati prmit voi a fost excelent si recunosc cinstit si eu as fi asteptat la fel micul dejun sa vad ce surpriza ma asteapta.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.09.17 22:31:06]
» mesaj pers

   @mishu: Ştiu, şi mie mi s-a întâmplat la fel pe când mă documentam asupra cazării, mă gândeam fie că e greşeală undeva şi eu nu reuşesc să o văd, fie că e o ţeapă "de zile mari".

   Dar, a fost ceva neaşteptat, semn că mai există şi surprize plăcute pe lume. Micul-dejun a fost regina, nu-mi mai amintesc să-mi fi adus cineva mâncarea pe tavă în cameră de pe vremea când eram copil şi mama mă răsfăţa atunci când eram bolnavă.

   Însă, acesta a fost un noroc, cred eu, o recompensă pentru o cazare scumpă şi proastă, de-o noapte pe care o avusesem în Paralia Katerini (voi scrie la un moment dat).

   Mulţumesc de vizită, vot şi ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.09.17 23:31:25]
» mesaj pers

   @irinad: Excelentă alegere, cred că am recunoscut strada. Voi ați plătit cca 20 euro/noapte în august, noi 15 euro în septembrie. A fost cea mai ieftină cazare pe care am avut-o vreodată în Grecia, unde merg din 1991. Și ca să vezi cât de tare m-a șocat prețul, nici n-am remarcat pe rezervare că in cei 15 euro era inclus și micul dejun.

   Și eu m-am simțit răsfățată cu balconul pe două laturi, ca să nu mai amintesc de taverna 40 Platani, deținută de proprietarii hotelului, unde am mâncat oe cinste și ieftin, si in plus ne-am bucurat de seri grecești autentice.

   I love Evia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- adrianaglogo
[23.09.17 23:51:05]
» mesaj pers

   @irinad: Am rezervat si eu 5 nopti la Nikos Rooms, cu 20E/noapte.

    Daca pana acum mai aveam semne de intrebare (prea ieftin), acum m-am linistit.

   La Kymi am rezervat la Avra, va spune ceva numele?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 08:26:00]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Aşa este, cazare mai ieftină ca aici, în Loutra Edipsou, n-am mai întâlnit în Grecia, deşi staţiunea e animată, e mare, e renumită. De regulă, ieftin şi bun nu se prea poate, dar uite că mai sunt şi excepţii! Chiar de recomandat!

   Condiţiile au fost decente, gazda excelentă, poziţia bună! Nimic din ce mi-aş putea dori mai mult într-o şedere de cinci zile!

   Mulţumesc de vizită, o zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 08:35:41]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Am văzut ecoul dvs. la celălalt articol al meu prin care spuneaţi că aţi rezervat 5 nopţi pentru 2018 şi m-am gândit să vă ies în faţă cu articolul de cazare, ca să vă faceţi idee despre ce-am găsit noi acolo. Acum există mijloace moderne prin care poţi să-ţi dai seama cât de cât de locaţia respectivă, dar părerile turiştilor rămân cele mai importante.

   Pentru Avra din Kymi, pot să vă spun doar că se află lângă locul de cazare pe care l-am avut şi noi, în rest, nu ştiu nimic!

   Vă aşteptam să "vorbim" despre Nikos Rooms şi uite că aţi venit, mulţumesc de vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianaglogo
[24.09.17 10:07:19]
» mesaj pers

   @irinad: Deci pozitia hotelului Avra e buna, sa inteleg.Conditiile par bune, pretul e de 36E/ noapte.

    La hotelul la care ati stat in Kymi nu erau camere in perioada dorita de mine. Nici la Nikos nu am gasit din 28 august, cum doream, ci din 1 sept

   Chiar rezerva lumea cu un an inainte?!

   

   Am fost incantata ce am citit despre Nikos, deci multumesc pt sfaturi si bineinteles pt articolul postat recent.

   In concluzie, mi- ati hotarat vacanta greceasca din 2018 !!

   Multumesc pt asta si, multumesc AFA!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 10:43:32]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Se pare că da. Sunt puţin uimită să aflu că se rezervă cu un an sau mai mult de un an înainte, deşi şi eu fac în general din decembrie pentru anul următor.

   Cred că Yuly va fi încântată să aibă mai mulţi turişti români, în timpul şederii noastre, am avut numai vecini greci. Când ne-am luat rămas bun, i-am spus că îi voi posta un comentariu laudativ pe booking şi era deosebit de încântată.

   Avra ca şi Limanaki (mult spus hotel, e o vilă mai mare) unde am stat eu, se află chiar peste drum de plajă, deci o poziţie bună. Dar, Paralia Kymi este micuţă, liniştită, propice pentru relaxare. Voi scrie şi despre cazarea din Kymi cât de curând.

   Eu sunt cea care vă mulţumeşte pentru cuvintele frumoase, sper, din toată inima, să vă placă în Evia, în general, şi în cele două localităţi, în special!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianaglogo
[24.09.17 11:36:20]
» mesaj pers

   @irinad: Sunt sigura ca ne vom simti bine scolo, in Evia. Iar prietenii nostri au incredera in alegerile noasyre, au zis ca le- a placut peste tot unde i- am dus noi.

   Prima data i- am luat " taras" in Thassos, acum nu se mai satura de Grecia.

    I- am dus in Lefkada, Corfu, Ioanina, canionul Vikos, Meteore, Parga, Pestera Perama.

   Asa ca nu imi fac griji pt vacanta viitoare.

   Sanatosi sa fim si sa strangem bani, in rest totul vine de la sine! Si de la membriii de nadeje ai AFA!

   Inca o data, multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[24.09.17 21:48:51]
» mesaj pers

   Excelentă alegere! Bună poziționare, mic dejun, toate super! Nu e numai impresia, chiar ai fost norocoasă! E adevărat că și căutăm să fie bine, dar mai e și un dram de noroc, sau mai mult? Eu zic că întotdeauna depinde foarte mult și de oameni, cât despre booking, la fel ne-au întrebat și pe noi să estimăm când vom ajunge. Nikos, mi se pare cunoscut, și aici în Samos, aveau vile, ca și rent a car, de toate, poate fi aceeași firmă?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 22:10:47]
» mesaj pers

   @maryka: Da, chestia cu norocul e valabilă în orice, deci se poate extinde şi la cazare! Pe de altă parte, am constatat că, într-adevăr, Loutra Edipsou e o staţiune ceva mai ieftină faţă de multe locuri din Grecia, deci e de luat în seamă. E mai greu de crezut că poţi găsi ceva bun la preţ mic, iar dacă nu eşti foarte pretenţios poate fi considerat chilipir.

   Înseamnă că booking a mai instituit o regulă, aceea ca proprietarii să-şi întrebe clienţii când estimează că vor sosi la cazare, ceea ce mi se pare un lucru bun de toate părţile.

   Nu am habar dacă ar putea avea vreo legătură, Nikos fiind un nume destul de comun în Grecia, dar cine ştie?!

   Mulţumesc de vizită, vot şi aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[25.09.17 20:39:17]
» mesaj pers

   Utila recomandarea mai ales ca Evia a inceput sa fie interesanta. Desi am fost de cateva ori in Grecia (de vreo 14ori) nu ne-amgandit niciodata sa mergem in Evia. Anul acesta, in drumul nostru spre Atena, ne-am abatut in Evia dar nu pentru a vizita ceva ci pentru cumpara ceva cosmetice de la o vinarie. Intr-o vacanta urmatoare poate vom poposi mai mult si in cea de a2 a insula ca marime si poate ne va folosi recomandarile facute.

   Felicitari si un vot dat cu drag! Vacante placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[25.09.17 22:30:32]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulţumesc de vizită, vot, ecou! Păi, când aţi zis că aţi fost în Grecia de vreo 14 ori, mi-am zis"Oho! " şi m-am pus pe socotit la a câta vizită am fost şi eu acum şi ce credeţi că a rezultat? Tot a 14 oară, fir-ar să fie de coincidenţă plăcută! Cosmetice de la vinărie? Sună interesant!

    Am intenţionat şi noi (în special soţul) să vizităm o vinărie, pe nume Lykkos, undeva între Chalkida şi Eretria şi ne-a scăpat din cauză că am ajuns în afara programului.

   Dar e bine de reţinut şi ideea cu cosmeticele, mai ales dacă mai reveniţi cu detalii, poate mai învăţ ceva nou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[26.09.17 07:59:08]
» mesaj pers

   @irinad: Vinaria cu cosmetice se numeste Avantis Estate si se afla in Chalkida. Prin vizita intr-un asemenea loc se obtine armonie in familie, sotul poate pleca cu un vin bun (recomand "Lenga"), iar sotia cu cosmetice foarte bune, facute de proprietara, Lenga.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adrianaglogo
[26.09.17 09:39:25]
» mesaj pers

   @DOINITA: Notat pontul cu vinaria!

    Si am numarat si eu vacantele grecesti, au fost " doar"12! Acum am realizat ca din 2007 am fost mereu in Gr, in doi ani chiar de doua ori. Boala curata Gr asta pt unii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[26.09.17 13:00:12]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumesc, am înțeles! De reținut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[26.09.17 13:27:07]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Eu am fost prima data in 1994 si intradevar Grecia da dependenta, dar nici nu vreau sa ma tratez...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[26.09.17 14:10:48]
» mesaj pers

   @DOINITA: Ba eu ma tratez.

   Mergand an se an!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[26.09.17 17:27:51]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: ziceam ca vreau sa-mi tratez dependenta. Continuu sa iau portii mici sau mari de... Grecie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[18.08.18 11:42:08]
» mesaj pers

   @irinad: Ma pregates pentru Evia si am recitit acest articol.

   Am o intrebare. In bucataria comuna banuiesc ca se poate face o cafea. Sa tai de pe lista fierbatorul de apa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[18.08.18 11:55:31]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Da, fără discuţie se poate face cafea, dar se mai pot găti şi alte chestii mai rapid, depinde de ce vrea fiecare. Eu am avut totuşi cu mine o cană electrică de fiert apă fiindcă o "car" mereu când plecăm cu maşina, pentru orice eventualitate! La micul-dejun, sigur veţi avea o cafea bună.

   În altă ordine de idei, sunt surprinsă că a venit vremea! Parcă mai ieri vorbeam de Evia şi uite cum a trecut timpul! Vacanţă frumoasă să aveţi şi să o salutaţi pe gazdă, a fost una dinte cele mai agreabile persoane întâlnite în Grecia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [16.10.18 18:27:38]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[33] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Loutra Edipsou, la vărsarea apelor termale în mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904181">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904181"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904181">Şterge vot</a></div><span id="v9904181" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904181)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904181Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904181MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Loutra Edipsou, la vărsarea apelor termale în mare
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Loutra Edipsou la asfinţit -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904182">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904182"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904182">Şterge vot</a></div><span id="v9904182" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904182)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904182Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904182MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Loutra Edipsou la asfinţit
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Strada Miaouli, în pantă, dar nu de speriat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904183">Şterge vot</a></div><span id="v9904183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Strada Miaouli, în pantă, dar nu de speriat
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Nikos Rooms. Am stat la etaj, la copertina din mijloc -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904184">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904184"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904184">Şterge vot</a></div><span id="v9904184" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904184)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904184Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904184MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Nikos Rooms. Am stat la etaj, la copertina din mijloc
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] De pe balcon cu zoom-ul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904185">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904185"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904185">Şterge vot</a></div><span id="v9904185" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904185)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904185Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904185MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] De pe balcon cu zoom-ul
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] În holul vilei Nikos Rooms -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904186">Şterge vot</a></div><span id="v9904186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] În holul vilei Nikos Rooms
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Camera numărul 2, cea în care am stat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904187">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904187"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904187">Şterge vot</a></div><span id="v9904187" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904187)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904187Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904187MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Camera numărul 2, cea în care am stat
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Paturile -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904188">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904188"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904188">Şterge vot</a></div><span id="v9904188" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904188)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904188Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904188MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Paturile
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2017] Colţul cu AC, tv, toaletă, cuier -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904189">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904189"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904189">Şterge vot</a></div><span id="v9904189" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904189)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904189Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904189MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Colţul cu AC, tv, toaletă, cuier
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Balconul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904190">Şterge vot</a></div><span id="v9904190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Balconul
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2017] Se vede şi marea într-un colţ -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904191">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904191"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904191">Şterge vot</a></div><span id="v9904191" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904191)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904191Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904191MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Se vede şi marea într-un colţ
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Camera văzută din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904192">Şterge vot</a></div><span id="v9904192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Camera văzută din balcon
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Primul mic-dejun -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904193">Şterge vot</a></div><span id="v9904193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Primul mic-dejun
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] O jumătate de baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904194">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904194"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904194">Şterge vot</a></div><span id="v9904194" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904194)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904194Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904194MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] O jumătate de baie
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Cealaltă jumătate de baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904195">Şterge vot</a></div><span id="v9904195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Cealaltă jumătate de baie
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Consumabile de tot felul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904196">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904196"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904196">Şterge vot</a></div><span id="v9904196" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904196)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904196Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904196MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Consumabile de tot felul
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Dulapul, cuierul şi numărul camerei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904197">Şterge vot</a></div><span id="v9904197" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904197)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904197Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904197MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Dulapul, cuierul şi numărul camerei
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Al doilea mic-dejun -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904198">Şterge vot</a></div><span id="v9904198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Al doilea mic-dejun
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Paturile cu altă 'faţă' -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904199">Şterge vot</a></div><span id="v9904199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Paturile cu altă "faţă"
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Spre balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904200">Şterge vot</a></div><span id="v9904200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Spre balcon
foto irinad [23.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [AUG-2017] Jumătate din balconul nostru şi cel al vecinilor noştri din dreapta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904201">Şterge vot</a></div><span id="v9904201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Jumătate din balconul nostru şi cel al vecinilor noştri din dreapta
foto irinad [23.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Curtea largă din spate, adică parcarea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904202">Şterge vot</a></div><span id="v9904202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Curtea largă din spate, adică parcarea
foto irinad [23.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Al treilea mic-dejun. Mi-am amintit mai târziu să-l fotografiez şi, deja, dispăruse un pic din acesta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904203">Şterge vot</a></div><span id="v9904203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Al treilea mic-dejun. Mi-am amintit mai târziu să-l fotografiez şi, deja, dispăruse un pic din acesta
foto irinad [23.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Zona de relaxare comună -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 23.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904204">Şterge vot</a></div><span id="v9904204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Zona de relaxare comună
foto irinad [23.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.224912881851 sec