82185 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Mamaia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.09.2017
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 2 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 7 ani; 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Prin Mamaia, la final de sezon estival


Urmare de aici

Prima jumătate a lunii septembrie ne-a răsfăţat cu temperaturi de vară, aşa că am mai pus la cale câte-o ieşire scurtă, chiar dacă perioada concediilor a trecut de multişor pentru noi. Am căzut de acord totuşi că weekend-urile sunt foarte potrivite pentru a pleca de acasă, fie şi numai pentru una-două zile (suficient cât să ne mai încărcăm bateriile). Astfel că, fără a planifica din timp acest lucru, am mers la mare atât în perioada 09-10 septembrie, cât şi o săptămână mai târziu – pe 16-17 septembrie! :)

Trei au fost argumentele care ne-au purtat de fiecare dată către malul mării: 1 - Noi iubim marea şi profităm de orice oportunitate pentru a o revedea! 2 - Temperatura apei mării era încă potrivită pentru o bălăceală (21-22 de grade, adică mai bine decât în multe zile din luna iulie) şi 3 – Preţurile la cazări pe site-urile de specialitate erau destul de atractive!

În prezentul articol vă voi povesti despre ultima noastră ieşire, respectiv minisejurul din weekend-ul trecut, atunci când ne-am cazat la Mamaia, o staţiune pe care am vizitat-o în ultimii ani de puţine ori -doar în treacăt- ţinuţi fiind la distanţă (De ce să nu recunoaştem?!) de preţurile exagerate la cazare din plin sezon! Ieşirea la Mamaia s-a conturat în cursul zilei de joi, atunci când ne-am hotărât să mergem încă o dată la mare (a fost al cincilea minisejur pe litoral de anul acesta!). Zis şi făcut! Am luat cu asalt booking-ul şi am găsit repejor două camere libere la hotelul Apollo din Mamaia, pe care le-am rezervat pentru o singură noapte (am convins între timp şi nişte prieteni să ni se alăture), iar sâmbătă pe la ora 06.00 ieşeam pe uşă cu gândul la partida de bălăceală aflată la vreo trei ore şi jumătate şi vreo 230 de kilometri depărtare!

Drumul a fost liber, aşa că puţin după ora 09.00 ne apropiam de Constanţa; vremea ne-a rezervat sâmbătă o surpriză, fiind întâmpinaţi de o ceaţă destul de deasă pe alocuri, fenomen care a persistat până după orele prânzului! A fost o experienţă interesantă, mai ales că soarele apărea şi dispărea, astfel că am putut merge la plajă nestingheriţi, iar atmosfera a fost una cu adevărat specială!

Ce se poate face la Mamaia la sfârşit de sezon?! Păi, destul de multe, ţinând cont de faptul că staţiunea a fost animată, spre deosebire de suratele ei din sudul litoralului, unde „obloanele” sunt trase mai repede! În primul rând, noi am mers acolo pentru plajă şi baie, lucruri de care ne-am bucurat din plin. Am făcut plajă în apropierea hotelului Vega (într-o zonă pentru cearceafuri), unde nisipul a fost curat şi fin. Apa a fost numai bună pentru bălăceală, iar valurile i-au mulţumit pe deplin pe cei doi puşti care ne-au însoţit! Spre deosebire de lunile iulie sau august (când litoralul este extrem de aglomerat), acum era suficient de multă lume cât să nu te simţi singur pe-acolo, însă destul de puţini turişti încât să găsim de fiecare dată locuri libere lângă apă! Aşa că puştii noştri s-au bucurat în voie de fortificaţiile de nisip pe care le-au ridicat pe malul mării, în calea valurilor! :)

Un alt lucru de care ne-am bucurat la Mamaia a fost plimbarea de seară prin staţiune. Am trecut într-adevăr pe lângă vreo două hoteluri care au închis mai devreme, însă suficiente unităţi de cazare găzduiau destul de mulţi oaspeţi. Am ajuns la aleea de promenadă şi am continuat plimbarea trecând pe lângă hotelurile Rex (aflat într-o amplă renovare – din ceea ce ne-am putut da seama), Riviera sau Iaki. Am ieşit pentru câteva minute şi pe plajă, pentru o fotografie la ceas de seară lângă marea noastră dragă! La un moment dat, ne-am oprit pe nişte bănci pentru a ne mai odihni, iar puştii s-au plimbat cu două minikarturi (pentru fiecare am achitat câte 10 lei/15 minute). Exista şi posibilitatea de a închiria biciclete de familie şi de a porni mai departe prin staţiune, însă nouă ne-a făcut cu ochiul o terasă aflată pe plajă, unde ne-am bucurat de răcoarea serii şi am ascultat muzică (la un volum decent) în timp ce am băut câte o halbă de bere (6 lei/halba). Cei mici au dat târcoale unei vitrine cu îngheţată, astfel că am mai scuturat portofelele de câţiva leuţi (o cupă – 3 lei).

Ne-am întors la hotelul Apollo (pe care îl voi prezenta separat) după câteva ore bune de plimbare, însă mai era destulă lume la plimbare, cu toate că se înserase de multişor! Un somn bun ne-a refăcut puterile, aşa că am început ziua de duminică în forţă, cu o repriză de plajă mai matinală decât în dimineaţa precedentă! La ora 07.30 ne bucuram de razele blânde ale soarelui, iar peste vreo jumătate de oră am intrat în apă (care părea să fie chiar mai caldă decât sâmbătă); important este că am petrecut ore bune în apă şi duminică şi nimeni nu a răcit! :)

O altă dorinţă a noastră a fost să ne bucurăm de o plimbare cu telegondola; dacă noi adulţii mai avuseserăm parte de această experienţă în trecut, pentru cei doi puşti a fost prima plimbare cu gondola de la mare. Am ajuns la gondolă pe la orele prânzului (după ce ne-am decazat de la hotelul Apollo) şi am ales să abordăm traseul dinspre staţia aflată în apropierea hotelului Perla către staţia gondolei din zona centrală a staţiunii. A fost o plimbare frumoasă, am putut admira de la înălţime atât mare parte din plaja staţiunii, cât şi lacul Siutghiol aflat pe cealaltă parte. Nu am cronometrat exact, însă cred că plimbarea a durat cam 10 minute; ca tarife, am achitat câte 20 de lei/persoană (copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate, însă puştii noştri sunt mai măricei). În ceea ce priveşte datele tehnice referitoare la traseu, nu am reţinut decât faptul că lungimea traseului este de 2017 metri.

Încetul cu încetul, se apropia momentul plecării către casă. Voiam să ajungem înapoi pe lumină pentru a avea timp să ne pregătim cum se cuvine pentru o nouă săptămână de serviciu/şcoală. Am considerat totuşi că am mai putea amâna plecarea cu vreo două ore, aşa că toată gaşca a fost de acord să ne întoarcem pe plajă. De data aceasta am profitat de soare şi de apa caldă a mării lângă pasarela de promenadă, construcţie care ne-a facilitat o plimbare de aproximativ jumătate de oră „pe deasupra mării”. Din loc în loc există bănci unde te poţi odihni şi poţi asculta în voie „şoaptele mării”, în timp ce pescarii din jur aşteaptă răbdători „marea captură” (care a întârziat să apară cât timp am zăbovit noi pe acolo).

Un alt lucru care ne-a tentat la un moment dat (dar pe care l-am amânat pentru anul viitor) a fost o plimbare cu vaporaşul pe mare. La capătul acestei pasarele acostează un vaporaş (Tomis se numeşte micul vas care oferea plimbări în acea zi); plimbarea dura 30 de minute, iar tarifele erau de 15 lei/adult şi 10 lei/copil (plimbarea se organiza pentru minim 6 persoane).

În locul plimbării cu vaporaşul am preferat o nouă repriză zdravănă de bălăceală; pe la ora 14.00 ne-am retras de pe plajă şi ne-am îndreptat către maşini, iar în câteva minute spuneam „La revedere, dragă mare! ” cu speranţa că vom reveni aici, poate chiar şi pentru un sejur scurt în această iarnă. Nu am mai fost iarna la mare de vreo 20 de ani, aşa că mi-ar plăcea o astfel de plimbare! Cine ştie...

Alte informaţii – Deşi sezonul se apropia cu paşi repezi de final, pe plajă erau încă destul de multe zone cu şezlonguri (în apropierea hotelului Vega un şezlong se închiria cu 15 lei). Sâmbătă după-amiază am mers pentru câteva cumpărături la magazinele alimentare din zona cunoscută sub denumirea „La butoaie” şi am dat peste nişte preţuri „de Mamaia” – de exemplu, o sticlă de Cola la 2 litri costa 9,5 lei, o bere la un litru era 7 lei (Ursus parcă), iar o sticlă de bere de 2 litri era 13 lei! Noroc că în seara dinaintea plecării făcusem nişte cumpărături de acasă, aşa că nu am luat de acolo decât îngheţată (5 lei) !

În ceea ce priveşte parcarea, erau multe locuri libere prin staţiune, iar parcările cu plată din plin sezon erau acum la liber. Cu toate acestea, tarifele erau încă afişate pe stâlpi (probabil ca să ne sperie) – la vreo două minute de hotelul nostru am văzut că pentru o zi de parcare se solicitase 50 de lei! Nouă ni s-a părut exagerat acest tarif!

Acesta a fost ultimul nostru sejur la mare pe 2017! Ne-a făcut plăcere să revenim la Mamaia şi probabil că vom repeta experienţa şi în anii următori, cel mai probabil tot la final de sezon! Concluzia este că la Mamaia ai câte ceva de făcut chiar şi atunci când sezonul estival se apropie cu paşi repezi de sfârşit!

Vă doresc şi îmi doresc să avem cu toţii parte de o toamnă lungă şi frumoasă! Numai bine!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 21.09.2017 00:04:10

Validat / Publicat: 21.09.17 08:18:42


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1724


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48350 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Crazy_Mouse? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- tata123
[21.09.17 09:02:55]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Marea e frumoasă în aproape orice lună a anului. Septembrie are un soare blând și de multe ori în prima jumătate a lunii apa rămâne caldă - așa am prins și noi anul trecut o zi caldă de weekend la sfârșitul sezonului. Aproape că aș fi plecat și eu duminica trecută spre Litoral.

   În incursiunea pe care am avut-o în Mamaia am observat că de la pasarela din Mamaia (circa 500 m) pleca în croazieră un vapor mult mai mare decât cel pe care îl prezinți tu în fotografii (posibil să fie Kaptan M).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mprofeanu
[21.09.17 09:39:25]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Frumoasă pledoarie pentru marea noastră, de actualitate, cu multe informații binevenite!

   Frumoase și pozele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[21.09.17 11:39:15]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Pentru frumusetea trista a marii la final de sezon, pentru balaceala voastra, dar si pentru P01 si P14, un SB din tot sufletul meu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[21.09.17 13:41:14]
» mesaj pers

   Ce fain de voi că ajungeți atât de repede la mare!

   Pare interesant să fie atât loc liber pe plajă la Mamaia.

   În ceea ce privește temperatura apei, noi am avut după 19 iulie cam 22-23 grade Celsius și înainte să ajungem noi sos a avut 13 grade... am avut niste vecini care au spus că a fost gheață apa în luna lui cuptor, nu era nimeni în apă, cu o săptămână înainte să ajungem noi.

   Interesante fotografiile din telegondolă.

    Ce trist este parcul de distracții Aquamagic gol...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[21.09.17 13:43:19]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ani la rand mergem la mare in septembrie, imi placea mai mult, era mai multa liniste, chiar daca din alte puncte de vedere se vedea ca s-a dus vara, se inchideau terase, magazine care faceau deliciul plimbarilor noastre. Insa un lucru bun era faptul ca nu mai trebuia sa mergi dimineata de tot la plaja si cand ajungeai nu erai lesinat de cald din prima jumatate de ora.

   Insa programul copiilor a facut ca sa ne luam ramas bun de la septembrie si sa coboram spre vara.

   Si atunci raman cu acest articol frumos si amintirea unor timpuri trecute.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.09.17 14:36:32]
» mesaj pers

   @tata123: Așa este, tendința ultimilor ani a fost ca apa mării să rămână caldă la început de septembrie. Asta ne-a determinat în ultimii ani să mai facem câte o escapadă pe litoral la început de toamnă. De data asta am făcut chiar două ieşiri şi am putut face o comparaţie între Mamaia şi Eforie Nord (unde am mers în primul weekend din septembrie). Şi câştigătoare detaşată a ieşit Mamaia, chiar dacă am mers acolo cu o săptămână mai târziu. La Eforie Nord abia dacă mai erau vreo două-trei terase deschise, pe când la Mamaia am avut ce face, pe lângă plajă şi baie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.09.17 14:43:05]
» mesaj pers

   @Dana2008: Nişte prieteni buni au mers la mare tot în perioada aceea din iulie când apa era sloi! Tot atunci am avut şi noi concediu, însă am avut noroc pentru că nu rezervasem nimic. Aşa că, urmărind prognozele şi discutând cu unii dintre cei aflaţi la mare, am renunţat la un sejur pe litoral şi am extins circuitul prin ţară. Aşa am ajuns şi la Olăneşti, şi la Căciulata, unde ne-am bălăcit în voie pe la piscinele din zonă. Iar la mare am fugit în weekend-uri, în august şi în septembrie (bine, aşa este, avem marele avantaj de a ajunge repede pe litoral).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.09.17 14:47:28]
» mesaj pers

   @mishu; @mprofeanu; @Zoazore - Mulţumesc mult pentru ecourile şi pentru aprecierile voastre!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rofri
[23.09.17 18:55:26]
» mesaj pers

   Foarte frumoase fotografiile făcute din apă! Ceața a creeat un decor inedit! De ceva timp și noi preferăm sfârșitul de sezon la Mamaia iar experiența de anul acesta se reflectă foarte bine în articolul dvs.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.07.18 08:26:29]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Ce introducere potrivita pentru vacanta noastra ce bate la usa! O prezentare foarte faina si pozitiva a posibilitatilor din Mamaia pentru familii cu copii si grupuri de prieteni. Felicitari!

   Noi suntem niste impatimiti ai vizitelor la Mamaia. In ciuda unor inconevniente pe care le intalnim mai la fiecare revenire aici, apreciem posibilitatile de petrecere a timpului nostru precum cele descrise de tine. Pe langa acestea la noi sunt aproape nelipsite serile in Satul de Vacanta.

   Cred ca inviata mea au existat numai 2 ani cand nu am ajuns la Mamaia, in vacanta si asta spune mult. Imi amintesc Mamaia de acum 40 de ani, de acum 30,20,10,5 ani.

   Abia asteptam sa spargem si noi valurile peste vreo 2 -3 saptamani! Vacante frumoase! Numai de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.07.18 08:43:10]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Pentru că urmează să plecați în concediu, vă doresc vreme bună, drumuri line și distracție maximă! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.07.18 08:51:46]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Multumim, si voua! 🏖⛱

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Reîntâlnirea cu marea! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903364">Şterge vot</a></div><span id="v9903364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Reîntâlnirea cu marea!
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Ceaţa de sâmbătă a creat un cadru natural special la malul mării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903366">Şterge vot</a></div><span id="v9903366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Ceaţa de sâmbătă a creat un cadru natural special la malul mării.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Fotografie făcută din apă. Bine că nu am scăpat aparatul pe jos! :) -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903369">Şterge vot</a></div><span id="v9903369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Fotografie făcută din apă. Bine că nu am scăpat aparatul pe jos! :)
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] La Mamaia, bucurându-ne de o bălăceală pe cinste! Stațiunea era învăluită în ceață. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903372">Şterge vot</a></div><span id="v9903372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] La Mamaia, bucurându-ne de o bălăceală pe cinste! Stațiunea era învăluită în ceață.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Apa curată şi caldă ne îmbia să mai rămânem pe plajă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903374">Şterge vot</a></div><span id="v9903374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Apa curată şi caldă ne îmbia să mai rămânem pe plajă.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Seara ne-am plimbat prin staţiune. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903375">Şterge vot</a></div><span id="v9903375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Seara ne-am plimbat prin staţiune.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Ne-am plimbat şi pe malul mării, la ceas de seară! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903376">Şterge vot</a></div><span id="v9903376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Ne-am plimbat şi pe malul mării, la ceas de seară!
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Noaptea se apropia cu paşi grăbiţi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903377">Şterge vot</a></div><span id="v9903377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Noaptea se apropia cu paşi grăbiţi.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] La plimbare prin Mamaia. Erau suficiente terase şi hoteluri deschise. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903378">Şterge vot</a></div><span id="v9903378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] La plimbare prin Mamaia. Erau suficiente terase şi hoteluri deschise.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] La pas prin Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903379">Şterge vot</a></div><span id="v9903379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] La pas prin Mamaia.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Aleea de promenadă era destul de bine luminată. Ne-a plăcut asta! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903380">Şterge vot</a></div><span id="v9903380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Aleea de promenadă era destul de bine luminată. Ne-a plăcut asta!
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Nu eram singurii turişti la plimbare prin staţiune, chiar dacă noaptea venise de câteva ore bune! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903381">Şterge vot</a></div><span id="v9903381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Nu eram singurii turişti la plimbare prin staţiune, chiar dacă noaptea venise de câteva ore bune!
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Câteva preţuri de la o terasă din Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903382">Şterge vot</a></div><span id="v9903382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Câteva preţuri de la o terasă din Mamaia.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] A doua zi am ieşit pe plajă pe la ora 07.30. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903383">Şterge vot</a></div><span id="v9903383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] A doua zi am ieşit pe plajă pe la ora 07.30.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Mai erau suficiente şezlonguri pe plajă în data de 17 septembrie 2017. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903384">Şterge vot</a></div><span id="v9903384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Mai erau suficiente şezlonguri pe plajă în data de 17 septembrie 2017.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Final de sezon la Mamaia. Sau nu... cred totuşi că da! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903385">Şterge vot</a></div><span id="v9903385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Final de sezon la Mamaia. Sau nu... cred totuşi că da!
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] La plimbare prin Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903386">Şterge vot</a></div><span id="v9903386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] La plimbare prin Mamaia.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] După ce ne-am decazat. ne-am hotărât să facem o plimbare cu telegondola din staţiune. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903387">Şterge vot</a></div><span id="v9903387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] După ce ne-am decazat. ne-am hotărât să facem o plimbare cu telegondola din staţiune.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Telegondola încă funcţiona... -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903388">Şterge vot</a></div><span id="v9903388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Telegondola încă funcţiona...
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Telegondola văzută de jos. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903389">Şterge vot</a></div><span id="v9903389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Telegondola văzută de jos.
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Din telegondolă se vede AquaMagic, rămas pustiu până vara viitoare! :( -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 21.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903390">Şterge vot</a></div><span id="v9903390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Din telegondolă se vede AquaMagic, rămas pustiu până vara viitoare! :(
foto Crazy_Mouse [21.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.176674842834 sec