#E#D
82167 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Papillon Zeugma Relaxury Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.09.2017
DE
Avatar ioana74
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Alba Iulia
înscris/ă în 17.06.13
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 10 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ UAI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 7 si 12 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Papillon Zeugma, un hotel minunat


Vă scriu cu impresiile proaspete în memorie, de doar 10 zile m-am întors acasă (şi vreau înapoi 😊)

Nu vreau să mă lungesc prea mult, am obiceiul acesta, recunosc, voi încerca să punctez vacanţa noastră şi facilităţile oferite.

Am achiziţionat sejurul încă din luna octombrie a anului trecut, doar partea de cazare, biletele de avion le-am făcut abia în ianuarie. Am rezervat 10 nopţi, din 30 august, 3 familii (6 adulţi şi 6 copii).

Am ajuns după masă la ora 4 şi am fost întâmpinaţi pe Gabriela de la Guest Relations care este o persoană specială, foarte drăguţă, amabilă şi promptă cu orice solicitarea am avut.

Resortul este foarte bine structurat, compact, asta am apreciat mult, nu aveai distanţe mari între un punct şi altul iar copii au fost în deplină siguranţă, nu am avut deloc emoţii că s-ar putea rătăci.

Cazarea: am primit luxury pool suites :). Acestea se află între clădirea principala şi aqua parc. Sunt nişte viluţe cu 1 etaj, având acces la o piscină care deservea suitele din clădirea respectivă. Sunt foarte spaţioase, cam 55 mp.

La intrare pe dreapta era o baie foarte mare cu cadă, 2 chiuvete, apoi cabina de duş şi separat toaleta. În faţă căzii din baie era o oglindă în care era un televizor, am găsit telecomanda în baie şi nu ştiam ce să facem cu ea, apăs butonul şi... se aprinde oglinda 😊 Ne-am răsfăţat cu băi în spumă uitându-ne le desene animate, de fapt singurul canal la care ne-am uitat a fost Disney Junior. În baie m-au fermecat sticluţele cu gel de dus, şampon, loţiune de corp, balsam de par, toate cu sigla hotelului şi de calitate foarte bună. Se mai găseau aici: beţişoare de urechi, dischete demachiante, pilă de unghii şi căşti de baie pentru dus.

Cum intrai în camera pe stânga era dressingul, foarte spaţios, aici era şi seiful.

Din hol se intră în livingul dotat cu o canapeluţă şi un colţ în care se află minibarul şi un fierbător pentru apă, pliculeţe de ceai şi cafea instant. Minibarul se aproviziona zilnic cu sucuri din gama Coca Cola, bere Efes la doză, apă plată, apă minerală şi sucuri cu pai. Zilnic ne era lăsată şi o sticlă de 1,5 l de apă plată pe minibar. Într-o zi am primit la camera şampanie într-o frapieră cu gheaţă şi un platou cu bacalavale, mulţumită Gabrielei de la Guest Relations 😊 (v-am spus ca e o persoană specială...). Din living se trecea în zona de dormit, am avut 2 paturi king size. Între living şi dormitor se afla un perete în care era încastrat şi televizorul de 82 cm (cred, nu l-am măsurat) care se rotea către living sau dormitor.

Terasa frumoasă, de lemn, era dotată cu 2 şezlonguri şi uscător de rufe într-o parte, 2 fotolii şi o măsuţă în partea celalată. De pe terasă coboram la piscina privată pe care am folosit-o de 3-4 ori spre seară. Adâncimea apei era de 1.40 m şi copii s-au distrat maxim aici.

Piscinele resortului sunt în număr de 4: piscina principal unde erau şi activităţile pe tot parcursul zilei, piscina de relaxare, o piscină pentru copii şi piscina interioară lângă Reborn SPA.

Şezlonguri la piscină şi la plajă găseam fără probleme, e drept şi că suntem destul de matinali, la 8.30, cel târziu la 9 eram la plajă. La piscină am stat într-o singură zi, apa marii era aşa de caldă şi de plăcută încât la piscină mergeam doar pentru diferite activităţi gen watergym. Plaja ne-a plăcut mult, lată, cu nisip fin, la intrarea în apă 1 metru de pietricele, puţin deranjante la început, dar apoi era nisip. Intrarea destul de lină în apă, în 15-20 m îţi ajungea apa la gât. La plajă găseşti parasolare, nu umbreluţe, care şi-au făcut treaba foarte bine. Şezlonguri de plastic, albe, cu salteluţă destul de groasă pe ele. La fiecare set de şezlonguri găseşti nişte ghivece mari de lut pe post de coş de gunoi. Băuturile de la beach bar erau în pahare de plastic de unică folosinţă. La 100 de metri era un ponton plutitor până la care ne luam la întrecere de înot.

Mâncarea la restaurantul principal:

din 30 august timp de 5 zile până după bairam a fost foarte variată şi parcă am sesizat aglomeraţie la masa de seară faţă de zilele ce urmau. Când s-a terminat bairamul, s-a văzut o mică diferenţa la calitatea şi varietatea mâncării, mai ales în primele 2 zile după bairam. Carne de vită, pui, curcan, oaie, miel, peşte, sushi, crabi, scoici, creveţi, calamari. Salate variate, fructe, dulciuri tradiţionale turceşti dar şi multe feluri de prajituri şi torturi, fiecare cu gust diferit (mi-a fost frică că doar culoarea cremei diferă iar la gust sunt toate la fel... nimic mai greşit, aromele îţi explodau în gură). Zilnic la prânz şi la cină 4-5 feluri de supe: supă de pui, f. bună, supe cremă de roşii, de conopidă, brocoli, de linte, năut sau zarzavaturi. La cină găseam şi îngheţată Algida de 4-5 sortimente la cornet. Personalul din restaurant zumzăia printre mese, îţi aduceau ce doreai de băut, uneori în 1 min alteori în 10 min dar în general erau mai mult decât serviabili. Vin de masă foarte bun, alb, roze şi roşu, demidulce, demisec sau sec. Noi fiind 3 familii, 12 persoane în total, după primele 2 seri când vedeau că ne tot unim mesele, când apăream seara pe terasă imediat se sesizau şi ne aranjau o masă mare.

Mi-au plăcut peştele, sushi şi carnea de vită în mod deosebit.

La restaurantele a la carte se plătea 10 euro/rezervarea de persoană, aici nu am mâncat niciodată, sortimentul din restaurantul principal era foarte variat şi am fost mai mult decât mulţumiţi (dovadă stau cele 3 kg acumulate în 11 zile 😊).

La patiseria Macrina am fost doar de 2 ori, au prăjituri foarte bune.

Animaţie: echipa de animatori foarte drăguţi, în general activităţile erau în jurul piscinei principale, din când în când dădeau câte o raită şi la plajă pentru a anunţa activităţile următoare. Mi-a plăcut gimnastica în apă, iar cei mari erau nelipsiţi de la darts, boccia, water polo, riffle shooting sau volei. Câştigătorii primeau medalii şi diplome seara în amfiteatru înainte de spectacol. Nu ştiu cum s-a făcut dar sunt singura din familie fără diplomă, deh, la watergym nu ne dădea nimeni nimic 😊

Într-o după masă am avut spuma party la amfiteatru, super distracţie, unul dădea cu tunul de spumă pe noi şi altul ne stropea cu furtunul să ne clătească, foarte drăguţ aţi zice, atâta doar că apa era receee brrrr. Aşa că o oră ne-am bălăcit în spumă, am dansat, am mai căzut, unii şi-au pierdut ochelarii pe acolo şi orbecăiau după ei 😊

În fiecare seară de la 9.30 în amfiteatru erau spectacole, în 10 seri am văzut 10 spectacole diferite: dansuri cubaneze, dansuri moderne, acrobaţii la trapez sau pe bicicletă, circ din Moscova, Michael Jackson Show, Turskish Party cu dansuri tradiţionale (au un dans care e identic cu sârba noastră, jur). Doar 2 spectacole au fost fără trupe profesioniste: Mister Zeugma şi Ladies agains Gentlemans. După spectacole era after party tot cam 1 oră, pe pajiştea de lângă amfiteatru sau la beach bar: neon party, live music, retro party (aici au expus şi o serie de maşini de epocă), dansuri orientale, white party unde trebuia să ne îmbrăcăm în alb, etc.

Pentru cei care doreau să urmărească liniştiţi un spectacol, era amenajat un loc chiar înainte de a intra în amfiteatru pe stânga, pentru a-şi lasă copii, costa 5 $ şi în timpul spectacolelor aceştiau pictau, decupau etc. împreună cu animatorii de la miniclub.

Papy Club (miniclubul) era amplasat în spatele vilelor lângă tobogane. I-am lăsat pe cei mici de 3-4 ori aici câte 2-3 ore, animatorii vorbeau în engleză sau rusă, dar s-au înţeles şi aşa. Au pictat, s-au uitat la desene animate, au copt prăjiturele, au construit diferite lucruri din cuburi, le-a plăcut maxim. Şi unde mai pui că seara la amfiteatru primeau şi diplome pentru activitatea de la miniclub 😊. Papy Club avea program de la ora 10 la ora 17.30, cei care rămâneau la amiază mâncau acolo, totul era foarte bine organizat.

Băuturile în resort: sistemul e high class all inclusive, deci ai şi băuturi de import. Chestia e că trebuie să le ceri, să specifici exact ce doreşti. La barul de lângă recepţie beam wisky Johny Walker şi JB, bourbon Jim Beam etc. La beach bar am băut Garonne, bere sau suc, tării pe timpul zilei pe căldurile alea nu intrau. Cocktailuri diferite, unele erau foarte dulci dar dacă îi spuneam barmanului să nu fie prea dulce ieşea perfect. Peste tot găseai frigidere cu apă plată în cutiuţe mici de 200 ml. Berea era Efes, foarte bună, aveau şi ceva şampanie turcească seacă, nu era genul meu. În prima zi la barul de lângă recepţie am băut o cafea grozavă cu Gabriela, dar în următoarele 2 zile când ceream double espresso îmi aducea doar cafea instant. La început m-am enervat până mi-am dat seama că ei de fapt îmi aduc ce le-am cerut 😊 aşa că într-o dimineaţă văzând că aduce o cafea mică unei arăboaice i-am arătat cu degetul că de-aia vreau şi eu dar în cană maaareee. Aaa, Turkish coffee, fresh… da, i-am zis fericită, aşa că de atunci în toată dimineaţa mă delectam cu o mare cană de cafea bună fiartă la ibric.

Foarte mulţi ruşi sau din ţările ex-sovietice, destul de mulţi români şi turci. Cam astea erau naţiile prezente când am fost eu. Tot personalul vorbea engleză, unii mai bine, unii mai vag, important e că ne-am înţeles. Barmanii în special ne întrebau de unde suntem, când auzeau din România toţi ştiau să ne salute: ”Bună, ce faci? Bine? ” şi urma imediat “Hagi, Gică Popescu, Lucescu” 😊. De câte ori îmi luam ceva de la bar se interesau cum ne simţim, dacă e totul ok şi ne place în vacanţă, ce să mai spun, personalul a fost de nota 10.

Celor ce au comentarii de genul: nu e ca la Rixos sau la Delphin, le răspund: aşa e, nu e Rixos sau Delphin, e Papillon Zeugma! Poate mâncarea era mai puţin variată în câte o seară, poate spectacolul nu era cel mai cel în fiecare seară, poate curăţenia în anumite colţişoare lăsa puţin de dorit, poate în unele zile echipa de animatori a fost mai moleşită, poate... poate...

Este Papillon Zeugma, un hotel cald şi primitor, un hotel în care toţi se străduiesc să te facă să te simţi bine, un hotel unde te relaxezi şi te bucuri doar de vacanţă. Nu e totul perfect, perfecţiunea nici nu ar avea farmec aici şi ăsta e şarmul acestui hotel, e sentimentul pe care îl ai cât timp te afli aici, sentiment care te face să vrei să revii. Şi chiar am de gând să revin!

Ca de obicei m-am lungit, asta e, încă ceva şi închei: poate aţi observat mozaicurile superbe care împodobesc recepţia acestui hotel, de aici îi vine de fapt şi numele de Zeugma. Zeugma era un oraş antic (actualmente Gaziantep) situat în sud estul Turciei unde au fost găsite mozaicuri vechi de peste 2000 de ani. Copii ale acestor mozaicuri se regăsesc peste tot în recepţia hotelului şi îi dau un farmec aparte.

I love ZEUGMA 😊

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ioana74 in 20.09.2017 11:50:47

Validat / Publicat: 20.09.17 17:24:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Royal Wings, IC Green Palace
VIZUALIZĂRI: 3906

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ioana74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- sebigeanina
[20.09.17 18:54:26]
» mesaj pers

   Salut Ioana, am citit şi votat cu mare plăcere articolul tău, mă bucur că ai făcut o alegere bună şi aţi avut o vacanţă frumoasă.

   Să ştii că eu am fost la Rixos Sungate la începutul lunii iulie 7 nopţi şi pot să spun după, ce ce am citit ce ai scris tu că spectacolele şi masa au fost mai diversificate decât la Rixos cu toate că aveau un concept uai foarte diversificat.

   Mă bucur că şi acum Papillon Zeugma ţine standardul sus pentru că anul acesta am citit multe articole scrise de turişti care au fost dezamăgiţi, care ori nu s-au informat bine s-au au avut aşteptări foarte mari ori poate în multe cazuri şi hotelurile au mai schimbat pe ici pe colo câte ceva.

   Am un amic din Bucureşti care mi-a povestit că a recomandat la un prieten Papillon Belvile anul acesta şi a zis că a venit dezamăgit de acest hotel.

   Să-l saluţi pe şoţul tău din partea mea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- krisstinna
[20.09.17 22:00:40]
» mesaj pers

   @ioana74: Excelentă descrierea ta!

   Nu te-ai lungit deloc, ai scris cu drag, din tot sufletul, ai un articol viu, nu tehnic. Ai culoare în litere, le văd și îmi place:*

   Nici nu m-am uitat cât a costat, nici nu îmi pasă, sunteți o familie frumoasă și meritați tot ceea ce e bun pe lume.

   Bănuiesc eu că in prima poză e și Gabriela, o salut cu drag la fel ca și pe voi.

   Sunteți deosebiți, aveți respectul meu!

   PS: Ce pitică sunt, îmi amintesc de Slanic unde nimerisem la horă lângă soțul tău și abia puteam juca :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- adrianbogdan
[21.09.17 08:04:37]
» mesaj pers

   Buna!

   Stiu ca v-am ratat la milimetru atunci cand am fost intr-o scurta vizita la Papillon la fetele noastre dragi @GabrielaG si @nicole, culmea am fost si la Slanic si tot nu ne-am cunoscut noi cumva dar... urmeaza. Nu?

   Sunteti o familie frumoasa si ma bucur ca v-ati simtit bine acolo unde a-ti vrut.

   Papillonul mi-a fost prezentat de Gabi si mi-a placut maxim.

   Cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- ioana74
[21.09.17 09:26:33]
» mesaj pers

   @sebigeanina: Noua ne-a placut mult Zeugma, nu e super-mega luxos dar e foarte cald si te simti bine acolo. Salutari si de la sotul meu, sper sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire AFA :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[21.09.17 09:31:37]
» mesaj pers

   @krisstinna: nu am scris cat a costat caci mi-am facut pachetul pe bucatele :).

   Da, in prima poza e Gabriela, datorita careia sejurul nostru a fost si mai reusit.

   Cat despre hora de la Slanic, abia astept sa o reluam la urmatoarea intalnire AFA. Am un sot "pitic" ce sa-i faci, a plouat prea mult pe el cand era mic si din cauza asta a crescut de a uitat de el, le-am si spus baietilor nostri ca sper ca ei sa se opreasca din crescut la o inaltime rezonabila, nu de alta dar e greu sa isi gaseasca haine potrivite apoi :).

   Multumesc de vizita si de ecou, te pup cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ioana74
[21.09.17 09:39:47]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Imi pare rau ca nu ne-am intalnit la Zeugma, noi am plecat sambata, Nicolle a ajuns duminica. Am vazut pozele postate de tine cu fetele, sper ca v-a placut hotelul, Gabi e o profesionista adevarata. Nu stiu cum nu ne-am cunoscut la Slanic, deh, multa lume, cunostinte mai vechi, dar lasa ca recuperam la urmatoarea intalnire AFA, avem multe de povestit :)

   Multumesc de vizita si ecou, calatorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[21.09.17 11:34:41]
» mesaj pers

   @ioana74:

   Un sejur minunat și un articol pe măsura. Felicitări!

   Nu am reușit sa ne întâlnim la Zeugma, dar am călcat pe urmele tale 😀

   Impresiile mele după sejurul petrecut aici coincid in mare măsura cu ale tale, așa ca nu știu dacă mai are rost sa scriu și eu doar pentru a repeta aceleași lucruri.

   Am avut o suita aproape identică, singura diferența fiind aceea ca eu am avut un pat matrimonial imens in care cu greu îmi regăseam soțul, mereu suspectându-l ca a fugit =))

   Ai fost mai inspirata decât mine vizitând Macrina mai rar, eu am cedat ispitei ceva mai des și se vede:(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioana74
[21.09.17 12:00:38]
» mesaj pers

   @nicole33: si eu imi doream sa ne intalnim, dar asa s-a nimerit sa plecam cu o zi inainte de sosirea voastra.

   Stiu ca ar mai fi multe de spus despre ce ofera Zeugma, de aceea chiar te rog sa scri si tu niste impresii, mie mi-au scapat multe, tu esti mai organizata din punctul asta de vedere.

   Te rooogggg eu mult mult sa ne impartasesti parerea ta, eventual plusuri si minusuri comparativ cu alte hoteluri vizitate de tine, ar fi foarta utila o astfel de comparatie :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- GabrielaG
[23.09.17 10:02:57]
» mesaj pers
NB: este (sau a fost) reprezentant al unității

   Draga mea, am citit de 2 ori articolul inainte de a "indazni" sa scriu un comment. Cand citeam articolul ma simteam ca si cand fac un check-in si ofer informatiile turistilor.

   Ai cuprins totul atat de frumos. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase la adresa mea. Ma bucur din suflet ca am avut onoarea de a va cunoaste, si pe tine si pe @adrianbogdan + @nicole33.

   Sunteti niste oameni minunati si sper sa ne revedem

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[23.09.17 10:41:14]
» mesaj pers

   @GabrielaG: ne vedem si re/vedem la următoarea Întââlnire AFA! Da?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[23.09.17 11:23:14]
» mesaj pers

   @GabrielaG: pentru noi a fost o vacanta superba si ma bucur mult ca in sfarsit ne-am cunoscut. Sper sa ne revedem curand, poate la intalnirea AFA din primavara :) Iti multumim inca o data pentru tot si te pupam cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[24.09.17 20:53:39]
» mesaj pers

   @ioana74:

   Abia m-am adunat de pe drumurile turcești și deja mă gândesc la următoarea vacanță turcească, evident :)), dar anul viitor că am terminat cu concediul de anul acesta.

Stiu ca ar mai fi multe de spus despre ce ofera Zeugma, de aceea chiar te rog sa scri si tu niste impresii...

   Voi scrie și eu despre experiența mea la Zeugma - o surpriză plăcută pentru mine din mai multe puncte de vedere, dar nu promit că voi reuși prea curând, urmând o perioadă foarte aglomerată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- mishu
[05.10.17 17:04:17]
» mesaj pers

   @ioana74: Dupa lupte seculare iata ca apar si eu in peisaj. Am vazut articolul tau cand a aparut, am uitat sa il citesc si uitat a ramas.

   Acum insa (noroc cu cel de rafting pe care il citesc imediat ce termin aici) ca am citit si eu ce ai scris aici si din nou decizia mea (transmisa de ingerasul bun) este de a u merge la AI, pai eu cred ca as lua cel putin 5 kg si nu este cazul, iar pe sot din Macrina nu cred ca l-as mai putea scoate. Cat despre baieti la ei nu conteaza ca hotelul va intra mai apoi in faliment la bucatarie, ei isi pastreaza silueta.

   Pe de alta parte dracusorul din mine spune: "Du-te, vezi ce frumos e si ce pierzi? "

   Si are mare dreptate, nu pot sa sa spun nu, ai descris atat de frumos si de obiectiv totul incat ma gandesc ca acum ar fi vremea cea mai buna de mers acolo, insa am sa incerc sa ma abtin, dar dorinta ramane.

   La fel raman si felicitarile mele si votul acordat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioana74
[05.10.17 19:02:58]
» mesaj pers

   @mishu: Draga mea, eu sunt un mare fan Grecia, o iubesc din inima, dar din cand in cand vreau sa fiu rasfatata in Turcia. Aici rasfatul e la el acasa :). Si dupa atata rasfat normal ca se vad si kilogramele, dar asta e, mi le asum! Anul asta am facut si multe excursii optionale, am avut o expetienta foarte haioasa la hammam, o sa va povestesc eu. Turcia e foarte frumoasa si nu inseamna doar Antalya si hoteluri de lux. Asa ca never say never, nu se stie niciodata cand ajungi acolo, eu iti doresc sa o faci cat de curand. Te pup cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioan marinescu
[16.11.17 17:53:52]
» mesaj pers

   @ioana74: Mă bucur să citesc un rewiew unde hotelul de 5*, a fost hotel de 5*, unde măncarea și băuturile au fost demne de UAI, cazarea și programele distractive au fost de top iar voi v-ați simțit minunat.

   Singura parte mai delicată rămâne cea a kilogramelor, că de, ”ochii văd, inima cere” și noi, deși suntem o familie de GURMEȚI (nu juveți) nu GURMANZI, am pățit-o la bulgari cu AI simplu, de ne-am întors acasă, eu cu 7 kg în plus la inventar și soția cu 3! Dar n-a fos bai! Felicitări, am votat cu plăcere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ioana74
[17.11.17 17:00:23]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Tentatiile culinare sunt multe, eu nu sunt foarte rezistenta la ispite de felul meu, de aici si cele cateva kilograme acumulate si care inca nu se lasa duse :)

   Dar mai insistam, ca acusi vin Sarbatorile si trebuie sa punem altele la loc, nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Cu Gabriela, aici suntem doar 2 familii din cele 3 -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903002">Şterge vot</a></div><span id="v9903002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Cu Gabriela, aici suntem doar 2 familii din cele 3
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Luxury pool suites -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903004">Şterge vot</a></div><span id="v9903004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Luxury pool suites
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Dormitorul -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903006">Şterge vot</a></div><span id="v9903006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Dormitorul
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [SEP-2017] Riffle shooting, cel mare era abonat la asta -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903008">Şterge vot</a></div><span id="v9903008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Riffle shooting, cel mare era abonat la asta
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Turskish party, in prima zi de bairam -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903010">Şterge vot</a></div><span id="v9903010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Turskish party, in prima zi de bairam
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Delimitarea dintre dormitor si living -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903011">Şterge vot</a></div><span id="v9903011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Delimitarea dintre dormitor si living
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Turskish party -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903013">Şterge vot</a></div><span id="v9903013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Turskish party
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2017] Terasa partea stanga -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903014">Şterge vot</a></div><span id="v9903014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Terasa partea stanga
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Terasa partea dreapta -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903016">Şterge vot</a></div><span id="v9903016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Terasa partea dreapta
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Seara un pianist canta in lobby piese clasice -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903018">Şterge vot</a></div><span id="v9903018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Seara un pianist canta in lobby piese clasice
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Seara turceasca la restaurantul principal, aici beam raki (identic cu ouzo-ul grecesc) -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903020">Şterge vot</a></div><span id="v9903020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Seara turceasca la restaurantul principal, aici beam raki (identic cu ouzo-ul grecesc)
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Canapeluta din living, in spate se vede minibarul -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903021">Şterge vot</a></div><span id="v9903021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Canapeluta din living, in spate se vede minibarul
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Cosmeticele din baie -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903023">Şterge vot</a></div><span id="v9903023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Cosmeticele din baie
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] noaptea de pe terasa noastra -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903025">Şterge vot</a></div><span id="v9903025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] noaptea de pe terasa noastra
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] din dormitor se vede in baie daca culisezi despartitoarea -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903027">Şterge vot</a></div><span id="v9903027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] din dormitor se vede in baie daca culisezi despartitoarea
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Dressing foarte incapator -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903029">Şterge vot</a></div><span id="v9903029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Dressing foarte incapator
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] cada si televizorul din baie -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903031">Şterge vot</a></div><span id="v9903031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] cada si televizorul din baie
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Spectacol seara -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903032">Şterge vot</a></div><span id="v9903032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Spectacol seara
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2017] Si am primit sampanie, a fost delicioasa -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903033">Şterge vot</a></div><span id="v9903033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Si am primit sampanie, a fost delicioasa
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] party in spuma -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903034">Şterge vot</a></div><span id="v9903034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] party in spuma
foto ioana74 [20.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2017] Acesrta e doar inceputul -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903035">Şterge vot</a></div><span id="v9903035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Acesrta e doar inceputul
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Cei mici la Papy Club -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903036">Şterge vot</a></div><span id="v9903036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Cei mici la Papy Club
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Cei mari la boccia... -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903037">Şterge vot</a></div><span id="v9903037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Cei mari la boccia...
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Plaja cu nisip fin -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903038">Şterge vot</a></div><span id="v9903038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Plaja cu nisip fin
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Aquapark -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903039">Şterge vot</a></div><span id="v9903039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Aquapark
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Ne distram la piscina -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903040">Şterge vot</a></div><span id="v9903040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Ne distram la piscina
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Spectacol seara -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903041">Şterge vot</a></div><span id="v9903041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Spectacol seara
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Mozaic receptie -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903042">Şterge vot</a></div><span id="v9903042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Mozaic receptie
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] in lobby -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903043">Şterge vot</a></div><span id="v9903043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] in lobby
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] +3 kg -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903044">Şterge vot</a></div><span id="v9903044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] +3 kg
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] prajituri delicioase -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903045">Şterge vot</a></div><span id="v9903045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] prajituri delicioase
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Cocktail de pepene galben -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903046">Şterge vot</a></div><span id="v9903046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Cocktail de pepene galben
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2017] inainte de spectacolul de seara era premierea si discoteca Papy Club -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903047">Şterge vot</a></div><span id="v9903047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2017] inainte de spectacolul de seara era premierea si discoteca Papy Club
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2017] Piscina principala in partea stanga -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903048">Şterge vot</a></div><span id="v9903048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2017] Piscina principala in partea stanga
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2017] Relax pool -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903049">Şterge vot</a></div><span id="v9903049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2017] Relax pool
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2017] -- foto by <b>ioana74</b> [uploaded 20.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av903050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv903050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=903050">Şterge vot</a></div><span id="v9903050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(903050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f903050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e903050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2017]
foto ioana74 [20.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.158530950546 sec