81614 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Athina Studios & Maisonettes

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.09.2017
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
485 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vila Studio Athina – Skala Panagia – Condiții de 2 stele


Urmare de aici

După ce ne-am învârtit vreo oră prin Skala Potamia în sfârșit am văzut indicator cu Vila Athina. Am ajuns în jurul orei 16.

Dar, mai întâi să vă spun cum am ajuns la această vilă

Am rezervat prin agenție, încă din februarie, cazare la această vilă pentru un sejur de 7 nopți pentru luna iulie. Dar am fost nevoiți să amânăm puțin, din motive întemeiate, și am reușit prin aceeași agenție să luăm sejurul în august, aceleași condiții dar cu un preț mai mare.

Pe bilet scrie că vila este în Golden Beach și asta ne-a derutat un pic, eu știam că este în Skala Panagia. Așa că vă recomand celor ce aveți cazare în Skala Panagia, să urmați indicatorul cu Chrissi Ammoundia – 5 km de la intrarea în Panagia.

Odată ajunși aici, mergeți încet și ve-ți vedea la începutul fiecărei străduțe îndicatoare cu vilele de pe strada respectivă.

Pe a treia străduță în stânga, apare primul indicator, dacă o ratați, așa cum am făcut noi =)), o luați pe următoarea străduță tot la stânga, urcați cam 100 m și ve-ți vedea vila.

Am intrat cu mașina direct în curte, am urcat câteva trepte și pe terasă era proprietarul. Eu cu voucerul în mână, el zice... agenția. Nu știe engleză deloc, ne-am înțeles din mâini :), mi-a arătat un tabel unde ne-am găsit numele în dreptul cărora era trecut numărul camerei, îi arăt, deka zice, ok deka și ne arată direcția. Pe scări la etajul 1 în capăt, era ultima cameră.

Ne face semne că după ce ne luăm bagajele din mașină să o parcăm în livada cu măslini de vis-a-vis.

Vila are practic două intrări în curte, pe partea pavată se pot parca 4-5 mașini, restul curții este pentru relaxare. Un grătar, câteva mese sunt la umbra celor doi palmieri mari, ce ajungeau cu frunzele până la balcoanele de la etaj.

Sunt 10 camere, amplasate pe două nivele, parterul mai înalt și etajul 1, toate cu balcoanele spre curte și mare și fiecare balcon are copertină, numai bună pentru a asigura umbră pe balcon.

Știam că vom avea condiții de 2 stele, așa că nu aveam mari așteptări, important era să fie camera și baia curată la fel lenjeria și prosoapele.

Peste tot gresie, pe holuri pe scări chiar și în cameră. Ajungem în cameră, cheia era în ușă. Prima reacție, cam aglomerat, mult mobilier și totul alb. Dar după aceea ne-am obișnuit cu spațiul, ne-am orientat ce și cum să ne aranjăm și să ne acomodăm.

Imediat după ușă este un cuier fixat în perete, am râs când am văzut ce model este dar în final ne-a fost util. După care o măsuță mică pentru troler, acolo a stat tot timpul trolerul mai mic.

Chiuveta, pe masca căreia erau și două plite electrice, funcționale. Sub chiuvetă un dulap cu un sertar unde erau câteva ustensile utile pentru bucătăreală și sub sertar un dulăpior unde era coșul de gunoi. Mai târziu am observat că era acolo și o cană electrică dar nu am folosit-o.

Încorporat în mască este și minifrigiderul foarte bun, silențios, cu congelator (pentru cuburi de gheață a fost foarte bun).

Deasupra chiuvetei este un alt dulap cu farfurii, pahare, o tigaie și mai era câte ceva, și hota, funțională și asta.

Noi am avut cameră rezervată cu două paturi, dar aici ne-a fost repartizată această cameră unde erau trei paturi.

Deci între chiuvetă și dulapul cu două uși mai era un pat. Avea doar o pătură pe el, nu ne-a deranjat, aici am ținut trolerul cel mare și alte bagaje. În condițiile în care ușile de la dulap nu se deschideau la maxim și nu l-am folosit decât pentru hainele puse pe umeraș.

Trebuia cu mare grijă să deschizi ușa dulapului pentru că aveai toate șansele dă dărâmi televizorul fixat pe perete. Nu l-am dărâmat :)

Patul, erau de fapt două paturi lipite, cu lengerie albă curată, trei perne decorative, iar în dulap erau și trei perne de dormit dintre care ne-am ales pe care să le folosim. Pernele au fost bune, saltelele cam uzate și ce a fost mai haios, salteaua mea scârția la orice mișcare, dar în final ne-am descurcat, a fost ok =))

Două noptiere în stânga și dreapta paturilor, veioze pe perete, cu întrerupătoarele aferente.

Pe noptiera mea era pus și feonul, nu l-am folosit, întotdeauna îl am pe al meu.

Lângă ușa de la baie în dreapta mai este o măsuță de toaletă cu oglindă pe perete și un scăunel sub ea și în stînga o altă măsuță, căreia i-am schimbat locul că ne cam loveam de ea.

Dacă nu ar fi fost cel de-al treilea pat în cameră ar fi fost mai mult spațiu, dar până la urmă ne-am obișnuit.

Cu un prelungitor, pe care întotdeauna îl avem la noi, am rezolvat și necesarul de prize.

Baia, mică, mică... dar funcțională, cam curgea apă nu știu de unde, dar fiind sifon de scurgere în pardoseală și gresie peste tot nu ne-a deranjat.

Chiuvetă cu etajeră și oglindă, wc și cădița de duș fără perdea. Am folosit-o fără probleme, dar cam stropei peste tot. Un săpunel și trei role de hârtie=)) spuneți voi ce vremuri ne așteptau, culmea este că le-am folosit pe toate.

Am avut un avantaj fiind ultima cameră, am avut geam la baie.

Balconul a făcut toți bani, practic aici stăteam cel mai mult, atât timp cât am stat în cameră.

Aici mâncam de dimineață, ne beam cafeaua și priveam răsăritul și mare, priveliștea este superbă. Seara când ne întorceam de la plimbare mai stătem pe balcon la o bere.

Masă și două scaune și alte două taburete erau mobilierul de pe balcon. Copertină deasupra și suport pentru prosoape prins în exterior de grilaj. Cam șubred dar a rezistat.

Ușa de la balcon este de termopan și are și stor exterior dar și perdea și draperie în interior.

Aerul condiționat este fixat deasupra dulapului și este contracost, 5 euro/zi, nu am avut nevoie, noaptea a fost chiar răcoare.

În sertarul măsutei de toaletă am găsit un carton plastifiat cu parola wi-fi care a funcționat bine.

Curățenie s-a făcut de două ori în cele 7 zile și ne-a fost schimbată o dată lenjeria și prosoapele. Pentru mine a fost surprinzător, nu mă așteptam ca în cele 7 zile să ne schimbe lenjeria și prosoapele.

Problema cea mai mare când stăteam pe balcon erau viespile, ca de altfel pe toată insula. Palmierii din curte erau înfloriți și erau plini de viespi. Dimineața apăreau, dar fumând, plecau, noaptea nu erau. Peste tot greci rezolvă probelma dând foc la cafea măcinată, arde mocnit, fumul nu este înnecăcios, are chiar un miros plăcut.

Trebuie să recunosc că am avut noroc de turiști cazați în vilă cuminți, nu am deranjat și nu am fost deranjați, cum am citit că se mai întâmplă pe la unele vile care au curte interioară cu grătar.

Vă recomand când plecați de la vilă la plajă sau la plimbare să ieșiți prin dreapta, este mai accesibil drumul mai ales la întoarcere, pe drumul din partea stângă sunt amplasate tomberoanele de gunoi și este plină de viespi zona dar și mirosul nu este plăcut.

Cum ați ieșit în drumul principal veți găsi magazine de unde puteți cumpăra toate cele necesare pentru micul dejun și nu numai, apă, bere, pâine, etc.

Traversând strada se intră pe alei spre plajă, unde vă alegeți să stați. Sunt taverne, terase, baruri.

Per total sunt cam 200 metri de la vilă până la plajă.

Toate străduțele de pe partea stângă a drumului sunt în pantă, așa că aveți mare grijă unde alegeți cazarea, pentru că întotdeauna v-a fi greu de urcat când vă întoarceți de la plajă sau masă.

Proprietari vilei vând miere din producție proprie. Am luat și noi un borcan de 450 g cu 4 euro, este foarte bună.

Per total condițiile au fost ok, ne-am simțit bine, micile neajunsuri nu le-am băgat în seamă, doar eram în vacanță.

Proprietarii mai au o vilă în aceași curte, care pe exterior arată bine, pare mai nouă, dar nu știu să vă spun condițiile de cazare și cost.

În dimineața plecării am lăsat cheia în ușă și i-am spus doamnei care făcea curat într-o altă cameră, kalimera! deka finiș, ok, a zis ea. Și am plecat spre casă.

Dacă nu sunteți pretențioși, vă recomand cazare la această vilă, condițiile vi le-am prezentat, voi hotărâți ce vă doriți.

Toate cele bune.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ANILU in 03.09.2017 16:25:26

Validat / Publicat: 03.09.17 18:53:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA. A mai fost în/la: Grecia
VIZUALIZĂRI: 2775


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40700 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[03.09.17 18:53:18]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Athina Studios & Maisonettes [Golden Beach, Skala Panagia], THASSOS" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirmicu
[03.09.17 20:05:23]
» mesaj pers

   Golden Beach = Skala Panagia = Chrissi Ammoundia

    Sala Potamia = Chrissi Akti

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[03.09.17 20:13:26]
» mesaj pers

   @mirmicu: Mulțumesc, am aflat și eu când am ajuns acolo.

   La început am fost derutați dar după aceea ne-am lămurit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- almona CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[03.09.17 20:33:12]
» mesaj pers

   @ANILU: citit si votat cu mare drag. Mi-ai trezit amintiri despre insula mea de suflet.

   Deși am fost de multe ori, zona asta a ramas o mare necunoscuta pentru ca doar am vizitat-o si niciodată nu am stat acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[03.09.17 20:41:36]
» mesaj pers

   @almona: Mulțumesc pentru vizită și vot.

   Acum am fost prima dată. Încă sunt sub influența insulei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[03.09.17 21:31:01]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Minunat ca ati avut balcon cu vedere la mare.

   Chestia cu cafeaua am incercat-o si eu aici acasa cand imi vin viespile la florile de iedera! Pai nici vorba sa le sperii, poate cafeaua nu era pe placul lor, cine stie! Poate nu i-am pus si romsau cognac!

   Mie imi place insula asta foarte mult, sper ca anul viitor sa mai merg cateva zile, plus ca de acolo imi iau ulei si dulciuri. Acum ma bazaie apartinatorul ca anul asta n-a fost in Potos, el a zis nu mai merg dar cum vara si concediul a trecut, a uitat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[03.09.17 21:37:44]
» mesaj pers

   @elviramvio: Să știi că din balcon, dimineața auzeam marea.

   Așa realizam dacă sunt valuri sau este liniștită.

   Foarte frumos a fost.

   Seară buna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[03.09.17 22:07:23]
» mesaj pers

   @ANILU: Superb! Aș sta la astea două stele... mai ales pe balcon! Frumos tare! Grecia, deh!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[03.09.17 22:39:33]
» mesaj pers

   Ma bucur pentru voi. Mi-am dat seama ca v-ati simtit bine din randurile tale. Am simtit o energie pozitiva. Pe viitor poate incerci sa-ti iei cazarea direct de la proprietari. Sigur e mai ieftin. Mi se pare cam mare pretul de aproape 70 de euro/noapte fara aer conditionat. La banii astia poti lua un apartament sau o viluta. Atat am dat eu la vila Anthia anul asta in Lefkada.

   Inca o data ma bucur ca v-a fost pe plac si ma bucur ca ati avut o vacanta reusita.

   Sper sa ne revedem curand.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[03.09.17 22:46:58]
» mesaj pers

   @Denisa13: Mulțumesc pentru vizită.

   Pentru iulie achitasem 375 euro, dar asta a fost.

   Acum am mai prins un pic de curaj și nu mai iau prin agenție.

   Și eu sper să ne revedem și aștept aventurile voastre din Lefkada.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[03.09.17 23:00:09]
» mesaj pers

   @ANILU: Am scris despre Lefkada zilele trecute. Mai multe detalii live cand ne vom vedea. Pupici

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[04.09.17 07:27:42]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Spun si eu ca Denisa, renunta sa iei prin agentie cazare, poti lua direct de la proprietar sau pentru mai multa siguranta ca nu pierzi banii, prin booking.com. Daca alegi din iarna poti gasi ieftin si bun, uneori chiar si in sezon poti nimeri o cazare convenabila buna. Si ai cum sa-ti alegi singura locul. Curaj ca iesi in castig, de obicei!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- flaviana77
[04.09.17 10:00:03]
» mesaj pers

   Anilu draga mea, mi-ai starnit o multime de amintiri... am fost acolo in 2012, locul acela mi-a ramas in inima, era prima data cand mergeam in Thassos, ne-a placut mult zona aceea.

   despre vila ce sa spun si mie imi placea mult sa stau in balcon, noi am stat la etajul 1 ultima camera, nu stiu daca este aceeasi in care ai stat si tu... oricum never mind... insa am avut niste necazuri mari atunci, un ghinion care ma urmareste si in ziua de astazi din pacate... a trecut cu bine, dar la acel moment a stricat vacanta noastra mult visata... m-as intoarce aici oricand, pe bune, pentru faptul ca este foarte aproape de plaja Golden Beach pe care eu o consider cea m ai frumoasa... asta e parerea mea personala.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[04.09.17 10:59:02]
» mesaj pers

   @flaviana77: Multumesc pentru vizita.

   Stiam ca ai stat si tu aici.

   Noi ne-am simtit bine.

    (am o zi grea astazi, prima zi de munca dupa vacanta =))

   

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- flaviana77
[04.09.17 11:04:53]
» mesaj pers

   @ANILUstiu cat d egreu este sa te intorci la servici dupa concediu... va trece greu saptamana asta... mereu esti cu gandul la vacanta, la locurile pe un de ai fost etc... te desprinzi greu de concediu...

   iti doresc o saptamana cat mai usoara...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[04.09.17 19:41:09]
» mesaj pers

   Îmi place cum se vede Samothraki la răsărit. Nu credeam să se vadă de la distanța aia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[04.09.17 20:10:52]
» mesaj pers

   @abancor: Când era senin se vedea bine, la răsărit aveai senzația că este un mare nor.

   Oricum mi'a stârnit curiozitatea.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.09.17 21:26:01]
» mesaj pers

   @ANILU: Foarte frumos, felicitari, votat cu mare drag, mi-a placut mult de tot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [22.03.19 00:49:53]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Vila Athina -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897481">Şterge vot</a></div><span id="v9897481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Vila Athina
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2017] prima imagine din balcon -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897482">Şterge vot</a></div><span id="v9897482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] prima imagine din balcon
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Pe balcon, aici mi-a plăcut cel mai mult -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897483">Şterge vot</a></div><span id="v9897483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Pe balcon, aici mi-a plăcut cel mai mult
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Intrarea din stânga în curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897484">Şterge vot</a></div><span id="v9897484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Intrarea din stânga în curte
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Intrarea din dreapta în curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897490">Şterge vot</a></div><span id="v9897490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Intrarea din dreapta în curte
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Așa se vede vila din stradă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897491">Şterge vot</a></div><span id="v9897491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Așa se vede vila din stradă
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Palmierii din curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897493">Şterge vot</a></div><span id="v9897493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Palmierii din curte
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Măslini în curte -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897497">Şterge vot</a></div><span id="v9897497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Măslini în curte
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] În cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897501">Şterge vot</a></div><span id="v9897501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] În cameră
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2017] paturile -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897503">Şterge vot</a></div><span id="v9897503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] paturile
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2017] holul de la etajul 1 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897504">Şterge vot</a></div><span id="v9897504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] holul de la etajul 1
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Imagine în dreapta -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897507">Şterge vot</a></div><span id="v9897507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Imagine în dreapta
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] primul răsărit (suntem matinali) -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897508">Şterge vot</a></div><span id="v9897508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] primul răsărit (suntem matinali)
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] tot dis de dimineață -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897509">Şterge vot</a></div><span id="v9897509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] tot dis de dimineață
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] prima cafea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897510">Şterge vot</a></div><span id="v9897510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] prima cafea
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [AUG-2017] Vila văzută noaptea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897513">Şterge vot</a></div><span id="v9897513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Vila văzută noaptea
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Copaci pe stradă spre plajă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897516">Şterge vot</a></div><span id="v9897516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Copaci pe stradă spre plajă
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Ultima imagine în dimineața plecării -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 03.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897519">Şterge vot</a></div><span id="v9897519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Ultima imagine în dimineața plecării
foto ANILU [03.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.130625963211 sec