80916 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Subotica și staţiunea Palic

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.08.2017
DE
Avatar Simona Ioana
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Zalau
înscris/ă în 07.11.16
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
220 euro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Subotica și Palic – o frumoasă surpriză


Urmare de aici

Pentru vacanța de Sfânta Maria am hotărât să alegem ceva nou. Nu foarte departe de noi, să putem ajunge cu mașina într-un timp rezonabil. Așa ca am optat pentru nordul Serbiei. Mai exact lacul Palic si orașul Subotica (se citește Palici și Subotița). Și trebuie să vă spun că a fost o alegere foarte inspirată.

Cazarea am luat-o de pe booking. Vila Boska din Palic. - detalii puteți citi în review-ul despre cazare.

Am intrat în Serbia din Ungaria pe la punctul de frontieră Horgos – Roszke și am stat la coadă mai bine de o ora la vamă. Era o zi toridă, stăteam în coada de mașini cu motoarele pornite și senzorul de temperatură indica 62 grade Celsius.

Nu a fost propriuzis un control, doar s-au uitat la buletine si ungurii și sârbii însa erau mașini multe și a durat. Din mașina studiam coada celor care intră din Serbia în Ungaria. Frontiera de UE, Schengen… am stat odata 4 ore în vama asta.

Noroc cu Max (gazda noastră de la Vila Boska), care ne-a spus că mai există un punct de frontieră, doar pentru cetățenii UE și Serbia: Backi Vinogradi in Serbia, respective Asotthalon în Ungaria. GPS-ul nostru nu îl știa și am ocolit nițel insă l-am nimerit. Era o mașină când am ajuns și am stat 5 minute – economie măreață de timp, motorină și mai ales fără nervi! Nota bene: nu e deschis 24 din 24, așa că verificați programul! Așa că dacă ajungeți pe-acolo tineți minte punctul ăsta de frontieră!

Lacul Palić se află la doar 8 km de Subotica şi este un loc ideal pentru cei care vor să se bucure de aer curat, de o plimbare în natură şi poate şi de câteva sporturi pe apă. Parcul, grădina zoologică, micile palate, plajele şi terasa suspendată pe apă fac deliciul acestui loc minunat.

Legendele din jurul lacului susţin că acesta ar fi ce a mai rămas din Marea Panonică sau că s-ar fi format din lacrimile unui păstor, pe nume Paul, care şi-ar fi pierdut turma de oi aici.

Pe marginea lacului e o promenadă frumoasă, totul e ingrijit și cu mult bun gust. Am înteles că e și un strand acolo, nu era vreme de plajă așa că nu l-am văzut.

Subotica a fost o revelație. Un oraș frumos și prietenos, de care ne-am îndrăgostit instant.

Centrul e plin de cladiri vechi, construite in stil Art Nouveau iar copacii formeaza bolți peste străzi. De departe cea mai frumoasă clădire e Primăria. Am nimerit intr-o sâmbătă după-amiază în plin sezon de cununii (deși la noi era postul Sfintei Maria). In fața primăriei era forfotă mare și cânta un band - Veseli Official Band - după inscripționările de pe tricouri. Senzatia a fost că suntem intr-un film de-a lui Kusturica. Muzică veselă, lume voioasă, ne-am trezit dansând și râzând in stradă. Am intrat și în sala in care se oficiează cununiile, ba am și asistat la una, deși tinuta noastră nu prea cadra cu a celorlalți. O sală superbă, care arata ca o capelă. Poate a și fost cândva.

Toata zona centrala din Subotica e foarte frumoasa. Ce nu trebuie ratat: sinagoga (in renovare cand am fost noi), teatrul si palatul Raichle – nu l-am vazut in interior pentru ca nu ne-am corelat programul cu orele de vizita. Bisericile importante sunt cea Franciscana, Sfânta Tereza si Biserica ortodoxa sârba. Am gasit-o deschisă doar pe ultima, unde se oficia o cununie.

Ce am mâncat? Evident Pljeskavic, un fel de hamburger și faimoșii ćevapčići, adică mititeii lor. La un restaurant numit Borsalino borsalino-subotica.com unde am putut plati cu card și unde câte o porție din cele de mai sus plus 3 beri la draft ne-au costat undeva la 15 euro.

În rest ce să mai spun: lume amabilă, buni vorbitori de engleză (chiar foarte buni multi dintre tineri). Sunt destul de multe locuri unde nu se poate plăti cu cardul. In unele acceptă euro, așa ca pregatiți euro mai marunți și eventual cumpărați și câțiva dinari. Case de schimb valutar sunt prin tot felul de magazine gen ABC, nu întotdeauna cu sigla la vedere, întrebati localnicii. Preturi foarte rezonabile.

Subotica si Palik au fost, așa cum am scris și în titlu, o frumoasă surpriză. De fapt Serbia a fost o frumoasă surpriză. Nu știu dacă drumurile ne vor mai duce pe-acolo, dar recomand destinația pentru un long weekend. Sigur te va cuceri și pe tine!

---
Impresii încărcate de Simona Ioana in 19.08.2017 08:51:54

Validat / Publicat: 19.08.17 13:12:43


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SERBIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1590


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Simona Ioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  17500 PMA (din 14 voturi) nota2
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Simona Ioana? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[19.08.17 12:23:19]
» mesaj pers

   @Simona Ioana, pe viitor n-ar fi rău să desparți recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" și unul de tip "de călătorie".

S-ar obține astfel o structurare mai bună a informației utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) și, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu dorești să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o găsește mai ușor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informații despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informațiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu dorește deloc cazare în zonă).

   --

   Am ”duplicat” review-ul inițial în două copii, care au devenit segmente distincte:

   - partea referitoare la cazare a rămas în rubrica vilei - vezi impresii

   - restul, dedicat Subotiței și stațiunii Palici a rămas aici.

   Nu se pierde nimic din „fluența” lecturii -- există linkuri multiple între cele două „segmente”, cine dorește poate citi și partea de cazare simultan cu partea cu recomandările „de călătorie”.

   -

   Rugămintea mea ar fi să editezi cele 2 articole și să ajustezi notele astfel încât să redea, fiecare, gradul de satisfacție „focusat” pe fiecare categorie (la review-ul de cazare, mai ales; acolo nu ai putut acorda, inițial, note la capitolul CAMERE/CAZARE, review-ul inițial fiind încărcat într-o rubrică de călătorie).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / SERBIA
[19.08.17 15:14:36]
» mesaj pers

   @Simona Ioana:

De departe cea mai frumoasă clădire e Primăria.

   Da, dar și să fi văzut ce departe se poate vedea urcând până-n vârful turnului acesteia!

   Felicitări pentru vizită și pentru că ne-ai împărtășit descrierea acesteia!

   Amfostacolo și eu, acum vreo 2 ani și am fost foarte încântat de tot - priveliști, oameni, mâncare și vinuri, dar mai ales de dunja!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Simona Ioana
[19.08.17 15:32:17]
» mesaj pers

   @Dragos: Sunt oameni frumosi. Si ei si ele. Cred ca e frumos sa vezi orasul si zona din turnul primaruei. Data viitoare😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[19.08.17 15:40:42]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   =====

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[20.08.17 08:11:49]
» mesaj pers

   @Simona Ioana:

   Fascinante fotografii din Subotica. Interiorul primariei m-a dat gata. Felicitari pentru alegerea facuta pentru un long weekend si impartasirea impresiilor aici.

   Salutari de prin preajma Zalaului... 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Cateva zile placute la Palici (Jul.2013) - punctaj satisfactie: 9.00 (scris in 09.07.13 de Sladjo73 din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • O zi la zoo Palici - Serbia (May.2012) - punctaj satisfactie: 8.75 (scris in 27.06.12 de andreea_c din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • Statiunea Palic (Oct.2010) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 22.03.11 de Nicu din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • Gradina Zoologica din Palic (Aug.2010) - punctaj satisfactie: 9.67 (scris in 21.10.10 de georgiana din SANNICOLAU MARE) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • O zi in 3 tari! (Aug.2010) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 19.08.10 de georgiana din SANNICOLAU MARE) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.49
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[13] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Subotica Primaria -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891666">Şterge vot</a></div><span id="v9891666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Subotica Primaria
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Subotica- Primarie interior -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891667">Şterge vot</a></div><span id="v9891667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Subotica- Primarie interior
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Palic - zona lac -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891668">Şterge vot</a></div><span id="v9891668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Palic - zona lac
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Palic -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891669">Şterge vot</a></div><span id="v9891669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Palic
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2017] Palic - zona lacului -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891670">Şterge vot</a></div><span id="v9891670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Palic - zona lacului
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Palic - lac -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891671">Şterge vot</a></div><span id="v9891671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Palic - lac
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2017] Palic - lac -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891672">Şterge vot</a></div><span id="v9891672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Palic - lac
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2017] Subotica -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891673">Şterge vot</a></div><span id="v9891673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Subotica
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [AUG-2017] Subotica - palat Raische -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891674">Şterge vot</a></div><span id="v9891674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Subotica - palat Raische
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Subotica sinagoga -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891675">Şterge vot</a></div><span id="v9891675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Subotica sinagoga
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Subotica strada -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891676">Şterge vot</a></div><span id="v9891676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Subotica strada
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2017] Subotica zona pietonala -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891677">Şterge vot</a></div><span id="v9891677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Subotica zona pietonala
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Zvonko Bogdan vinery -- foto by <b>Simona Ioana</b> [uploaded 19.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891681">Şterge vot</a></div><span id="v9891681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Zvonko Bogdan vinery
foto Simona Ioana [19.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[13] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.294538974762 sec