79195 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Nina Studios 2 (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.07.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
120 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Nina Studios II - o alegere făcută în grabă, care s-a dovedit a fi inspirată


Aveam alte planuri pentru minivacanța de Rusalii. Făcusem rezervări din ianuarie pentru Austria și la întoarcerea spre casă 2 nopți la Balaton, dar licențele celor doi copii m-au făcut să mă simt vinovată că plec așa multe zile chiar în perioada când lucrurile începeau să se precipite pentru ei. Așa că am tăiat Balatonul și 2 nopți din cele 7, din Austria. De 1 Mai, când eram în Munții Măcinului, prietenii cu care mergeam în Austria ne-au sunat ca să ne spună că n-are rost să batem drumul până în Austria pentru prea puține zile, așa că ne-au sugerat să schimbăm direcția.

De acord și unde să mergem 5 zile, aproape de casă? O dată, de două, de trei ori... s-a adjudecat Thassos, unde mai fusesem în urmă cu doi ani. I-am dat mână liberă să se ocupe de cazare, am zis că nu cârcotesc pentru că era deja destul de târziu și exista riscul să nu găsim chiar ce trebuie și așa am ajuns la Nina Studios II, din Skala Potamia. Ea a găsit pe booking Nina Studios, cu cele 2 locații pe care le are, I și II. A studiat pozele, impresiile... etc și a concluzionat că vrem la Nina II. Pe booking era 43 de EUR/noapte, dar ea a scris direct pe sait-ul lor, i-a răspuns Nina, au avut o grămadă de discuții, că nu mai sunt 3 camere la Nina II, dar putem să ne împărțim și la I... etc, până la urmă s-au găsit toate la Nina II și a obținut un preț mult mai bun decât pe booking, adică 30 de EUR/noapte, fără nici o masă. De la 43 la 30, e ceva.

Ulterior m-am email-at și eu cu Nina ca să plătesc avansul de 50 de EUR pe care l-a vrut pentru confirmarea rezervării, dar când am ajuns la destinație am constatat că am vorbit de fapt cu fata ei, pentru că ea era singura care știa engleză. Tot ea ne-a întâmpinat, ne-a condus, ne-a cazat și cu ea am vorbit zilele următoare când a mai fost nevoie. Am văzut-o și pe Nina într-o zi, dar am schimbat doar politețuri scurte.

Când m-am uitat și eu pe net să văd Nina asta nu prea mi-a plăcut, dar nici nu mi-am dat seama că de fapt m-am uitat superficial și doar la Nina I care este casa de la șosea unde locuiește și familia. Interiorul îmi plăcea, dar exteriorul, nu prea, mi s-a părut cam înghesuită și faptul că era chiar la stradă nu prea îmi convenea. Dar am promis că nu cârcotesc dacă nu mă ocup, așa că am stat cuminte în banca mea.

Am apreciat faptul că Nina ne-a mai scris pe măsură ce se apropia sejurul ca să ne întrebe când ajungem și ne-a dat detalii foarte amănunțite despre cum o găsim. Ideea era să ajungem la Nina I, studiourile care erau chiar la șosea și de acolo ne conducea ea la Nina II, unde aveam cele 4 nopți. Ne-am descurcat foarte bine cu indicațiile ei, a fost foarte clară. Așa am ajuns să văd cele două locații și să pot face o comparație între ele.

Nina I a continuat să nu-mi placă nici când am ajuns la ea. Casa frumoasă, dar chiar la șosea, cu încă un corp în spate și o curticică mică între ele, nu mi-ar fi plăcut să stau acolo, chiar dacă am văzut că are note foarte bune pe net și sunt convinsă că interiorul este în regulă și curat pentru că de asta ne-am dat seama cât am stat acolo. Dar Nina I are un aspect de locuință și parcă aș fi vrut altceva.

Am fost în curtea casei din Thassos unde urma să stăm 5 zile la ora 15,30, adică la fix 10 ore de când plecasem din fața casei din București, cu aproape 2 ore de stat prin vamă, cu o oprire de alimentare la Rompetrolul de după Veliko Târnovo și încă vreo 2 opriri scurte.

Locurile de parcare (gratuită) le-am avut într-o livadă de măslini, pe un teren vecin cu casa. Locuri suficiente pentru toate camerele numai că din măslinii ăia se scutura un polen sau nu știu ce era, care se punea pe mașini într-un strat destul de gros. Noi am parcat chiar în fața porții unde nu era nici un măslin dar prietenii noștri au cam măturat la polen în fiecare zi când au plecat cu mașina.

Ne-a plăcut de cum am dat cu ochii de Nina II. Altceva! O casă făcută cu gust, special pentru închiriat, nu mai era o locuință personală adaptată, cu o curte mare și îngrijită, plină de flori, de pomi (măslini) și de decorațiuni, în general din tablă. Un pavilion cu măsuțe mici, rotunde și scaune ne îmbia să ne așezăm. Cele 2 Nina: I și II sunt la distanță mică una de alta. Nina I este chiar la șosea, cum spuneam, iar Nina II pe o străduță un pic mai spre mare, dar încă destul de departe. Până la plajă făceam 8-10 minute dar a fost un drum pe care l-am făcut doar de 2 ori pentru că plaja nu (mai) este un obiectiv pentru noi. Mi-a plăcut mult și curtea și casa Ninei și după ce am văzut-o și pe ea, o femeie elegantă și distinsă, le-am asociat foarte bine pe amândouă.

Nina Studios II este o casă cu 2 etaje, făcută cu mult bun gust, are 10 camere, toate cu balcon și cu vedere în curtea frumoasă și spre munți. Este gândită foarte bine, în sensul că toate camerele au balconul și vederea în fața casei iar intrarea se face prin spate. Se traversează recepția unde nu stă nimeni, dar este amenajată frumos cu canapele, fotolii, o masă, flori și recepția propriu-zisă, unde tronează nota casei de pe booking, care este destul de mare, 9,7. Tot acolo un bol cu bombonele de bun venit, pe care le-am găsit zilnic. Apoi am ajuns în spatele casei unde sunt holuri lungi de unde se intră în fiecare cameră și pe toată lungimea casei este o zonă unde sunt două mese lungi de lemn cu băncuțe, distribuite uniform pe suprafața din spate. Locul este umbros, ferit de privirile vecinilor și extrem, extrem de curat, cum de altfel este peste tot.

Tot acolo, în capătul din dreapta este un grătar și o bucătărie de vară, cu un aragaz, chiuvetă și blat, plus burete de vase și detergent, unde poți să bucătărești dacă vrei, ca să nu faci mirosuri în cameră. De altfel chiar este un afiș în fiecare cameră prin care ești avertizat că în cameră nu se prăjește. Este și păcat s-o faci pentru că absolut toate camerele dau în zona aceea unde poți să faci asta foarte bine, iar în cameră să dormi liniștit, fără mirosuri, eventual doar cu cele de cafea. Mie mi-a plăcut foarte mult cum a fost gândită casa și n-am avut nici o problemă cu regulile ei.

Studioul nostru avea la intrare un hol mic de unde pe stânga se intră în baie iar în dreapta este zona chicinetei. Chicineta înseamnă, o plită cu 2 ochiuri, chiuvetă, frigider, filtru de cafea și fierbător, detergent, burete de vase, prosoape de bucătărie și dulapuri cu veselă suficientă. Este destul de mică dar depinde ce vrei să faci, pentru că având bucătăria aceea afară chiar nu merită să faci prea multe în cameră. Noi n-am folosit decât cana electrică pentru cafea și 2 farfurioare ca să ne mâncăm răciturile la micul dejun. Nu am avut nici o masă și doar pentru micul dejun ne-am autogospodărit puțin. N-a fost greu deloc pentru că în Skala Potamia sunt destule magazine, chiar și un Carefour, deschis până mai târziu.

Camera destul de mare cu gresie pe jos, pat dublu, șifonier, încă o canapea pentru o zonă mică de relaxare, TV, un birou cu sertare, loc de bagaj, o oglindă și o masă. O problemă ar putea fi salteaua care era foarte tare. Eu dorm pe orice dar prietenii noștri s-au plâns de spate. O problemă și mai mare este lipsa cuierului și eu nu înțeleg cum oamenii care închiriază spații nu se gândesc la asta. În cameră erau și 2 scaune, un taburet și unul cu spătar de care mai mult ne-am împiedicat și ce am apreciat a fost o vază mare cu flori colorate. Înainte să vedem că sunt de plastic ne-au cam păcălit, așa păreau de reale. Oricum, chiar și așa au colorat camera foarte frumos. Am avut și un aer condiționat la care nu a fost nevoie să-i dăm drumul pentru că ziua eram plecați iar seara era destul de răcoare și am dormit chiar cu pijama cu mânecă lungă. Ce m-a mulțumit foarte tare a fost curățenia impecabilă, peste tot. De fapt am mai spus că începând de la poartă, curtea și din față și din spate, totul era foarte bine organizat și întreținut. Ne-au intrat în fiecare zi în cameră, au aranjat frumos patul, au luat gunoiul, ne-au schimbat și lenjeria o dată.

Din cameră ieșeam pe un balcon unde era o masă cu 3 scaune, uscător de rufe și foarte ciudat un robinet unde te puteai spăla pe picioare, să-ți dai nisipul jos. Cam aiurea pentru că intrai prin spate și ca să ajungi pe balcon treceai prin cameră cu dâra de nisip după tine, ce sens avea să ajungi pe balcon la robinet când baia era chiar la intrare? În fine... noi nefăcând plajă, n-a fost cazul să-l folosim vreau să spun doar că mi se pare cam peste mână. Regretul a fost că nu am zăbovit mai mult în balconul ăsta pentru că aveai tot ce trebuie pentru relaxare. Scaunele erau comode iar priveliștea superbă. Cartea pe care am cărat-o și pe care mi-ar fi plăcut s-o citesc în balconul acela mi-a prins bine la vamă la întoarcere, unde am stat 5 ore.

Singurul lucru care nu cadra cu restul studioului, a fost baia. Ea era obișnuită ca mărime, dar simplă. O cabină de duș, o chiuvetă și doar un săpun lichid pe care să-l plimbi între chiuvetă și cabina de duș. Dar nu pot să spun că m-a deranjat pentru că dacă aleg cazări sub 4* merg cu produsele mele. Nu că am vreo garanție că alea ar fi mai calitative dar așa am zis eu la un moment dat și așa a rămas... Și hârtia igienică a fost nashpa, din aceea subțire pe care o derulezi în neștire, astfel încât nu poate fi vorba de nici o economie, dacă la asta s-or gândi cei care procedează așa.

N-are Nina doar plusuri, are ea și un minus micuț. Pereții sunt cam subțiri și se mai aude de la vecini, dar nu cât să te deranjeze. Sau cine știe, noi chiar n-am stat pe acolo decât noaptea când am dormit foarte, foarte bine.

Plaja din Skala Potamia se află la 7-10 minute de Nina II și mie mi-a plăcut plimbarea până acolo. Am fost la plajă doar în ziua în care am ajuns și într-o seară, de pe la 18,30 până s-a făcut întuneric. Dar cum spuneam plaja nu mai intră în socotelile noastre decât foarte puțin. Pentru cei cu copii însă plaja mi se pare destul de bună. Este lungă, continuă cu faimoasele Golden Beach și Alexandra Beach, iar intrarea în apă este ca la Mamaia noastră, te plictisești până ajungi să înoți. De aceea spun că pentru familiile cu copii mi se pare ideală. Noi, de cele 2 ori cât am fost, am stat în dreptul restaurantului Green Sea, pentru că acolo i-a plăcut soțului berea și mie înghețata. Cam de acolo începe Golden Beach.

Una peste alta mi-a plăcut foarte mult la Nina Studios II și vă recomand și vouă s-o aveți în vedere, dacă vă alegeți vacanța în Skala Potamia.

PS - Și uite-așa am scris eu despre Nina mai repede decât credeam, la fel de neprevăzut cum am scris despre Napoli, acum 2 zile. Studiourile Nina au impresii foarte bune pe booking din multe comentarii, nota lor este 9,7 iar la noi, pe AFA, sunt câteva articole care laudă această unitate de cazare dar și câteva care nu recomandă, inclusiv cel de astăzi, al unei noi colege.

Motivele nemulțumirilor din articolele precedente sunt aceleași: că Nina ceartă copiii care se joacă pe iarbă și le interzice să se joace cu decorațiunile din curte, dar și că există afișul acela care interzice prăjitul în camere. Vă rog să vă uitați la poze (ale mele, dar și la altele) și să vedeți o casă făcută cu bun gust, cu atenție la detalii, decorată frumos, extrem, extrem de curată și care nu se prezintă nicăieri cu loc de joacă pentru copii. Dacă ea nu oferă acest lucru, de ce nu alegem noi altceva în loc să o înjurăm că face observație copiilor care calcă iarba sau dau cu decorațiunile ei de pământ?

Pe booking chiar scrie undeva că studiourile sunt ideale pentru cupluri. În afară de camerele noastre, celelalte au avut toate copilași în perioada noastră dar a fost liniște și pace. I-am văzut jucându-se pe alee sau în partea din spate unde sunt și câteva jucării.

În ceea ce privește prăjitul în cameră, dacă m-aș fi autogospodărit mai mult decât am făcut-o, eu m-aș fi dus de bună voie să prăjesc sau să gătesc afară, dacă tot aveam o bucătărie la dispoziție. Și în cameră sau pe balcon doar aș fi mâncat, eventual aș fi încălzit. De ce să îmbâcsesc spațiul în care dorm dacă am o alternativă mai bună la doi pași?

Așa că eu zic să citim cu atenție condițiile când alegem, să fim atenți la regulile casei, să nu ne supărăm gratuit să ne mai stricăm și vacanța pentru niște nimicuri și mai ales să nu-i derutăm și pe alții cu niște impresii scrise la nervi. Și, de asemenea, să nu uităm să facem corelația cu prețul pe care l-am plătit.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 14.07.2017 22:59:12

Validat / Publicat: 15.07.17 08:21:36


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1161


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  41600 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dana2008
[15.07.17 09:07:34]
» mesaj pers

   Felicitari pentru articol, fotografii si sfaturi mai mult decat pertinente!

   "Sa nu-i derutam pe altii cu impresii scrise la nervi! " imi place foarte mult atentionarea aceasta de care trebuie sa tinem cont toti membrii Afa pentru ca putem influenta alegerea turistilor.

   Nu putem cataloga o unitate de cazare in functie de conduita turistilor. Cand am fost in Thassos ultima data, erau acolo cazati niste italieni care faceau scandal in fiecare noapte. A fost ghinionul nostru ca ne-am suprapus cu ei. Parintii cu copii in multe cazuri nu se mai streseaza cu disciplinarea acestora caci sunt in concediu, dar trebuie sa tina cont ca si ceilalti turisti sunt in concediu si au nevoie de liniste!

   Calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2700 PMA1 (din 9 voturi)]
- webmasterX
[15.07.17 09:36:14]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[15.07.17 09:46:14]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Intai poti sa accepti ca am un strop de invidie ca deja ai fost in Thassos, eu nu voi ajunge anul asta dar o gura de aer grec am deja antamat.

   In rest, ecoul Danei exprima ce gandeam si eu. Iar turistii care nu au respect pentru o locatie buna ii gasesti peste tot. In Paralia Katerini, hotelul avea plite electrice in camere, era foarte curat dar avea si in curte gratar, aragaz, chiuveta si mese cu umbrele. Ei bine, ne spuneau gazdele ca in sezon sunt familii cu copii care prajesc pestele in camera!! De neinteles.

   Iar ce ai scris despre politicile pensiunii, ei bine fiecare ar trebui sa citeasca asta cu atentie inainte de a rezerva pentru a vedea daca i se potriveste.

   Plimbari multe si frumoase sa ai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- Dana2008
[15.07.17 11:18:02]
» mesaj pers

   @elviramvio: Situatia aceasta cu derajul celorlati am intalnit-o si anul trecut la adulti fara pic de bun simt.

    Eu voi alege de acum cazari fara piscina, gratar si mese in curte asezate sub balconul camerei (ma rugam la miezul noptii sa vorbeasca mai incet ca am copil si trebuie sa doarma... erau turmentati oricum si vorbeau numai prostii).

   Sper ca anul acesta sa am noroc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[15.07.17 11:35:27]
» mesaj pers

   Felicitari, foarte frumos si detaliat scris! Intradevar, inainte de a rezerva vezi daca iti convin regulile casei, daca nu, alta locatie. Nu poti sa mergi si sa incepi a face regulile dupa bunul plac. In vacanta cu totii vrem sa ne relaxam dar nu in detrimentul altora.

   Una peste alta mi-a placut mult review-ul!

   Vacante placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.07.17 20:03:16]
» mesaj pers

   @Aurici: O alegere pe repede 'nainte dar foarte placuta. Cat despre reguli se pare ca multi turisti vor sa-si aplice regulile personale.

   Ai punctat frumos si corect ceea ce ai spus, felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[15.07.17 20:54:59]
» mesaj pers

   @Aurici: Ai dreptate, e un loc deosebit! Mi-au placut mult fotografiile. Chestia cu "7 ani de acasa" n-o poti pretinde copiilor, cand nu se aplica nici macar parintilor. Din pacate, am intalnit-o tot mai des in ultima vreme peste tot: in restaurante, in parcuri, pe strada... Pur si simplu, unii nu au "simtul" asta, ca mai sunt si altii pe lume in afara lor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[15.07.17 22:42:36]
» mesaj pers

   @webmasterX: Auoleu... m-ai pierdut... Este o imagine veche, Nina nu exista vad. Dar pe acolo este, pot sa ma orientez dupa gardul vecinului de vis-a-vis care se regaseste si in poza mea nr. 2. Numai ca as muta cursorul mai in fata, pe la inceputul gardului (privind de-a lungul canalului, cu muntii in spate).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[16.07.17 00:17:42]
» mesaj pers

   Va multumesc tuturor pentru ecouri si scuze pentru intarzierea cu care raspund. Am umblat pe coclauri azi.

   Imi pare rau ca nu ajung sa citesc si eu mai multe ecouri si sa scriu mai mult, la randul meu. Intotdeauna cand incarc un articol ma astept la voturi (cata modestie!), dar mai putin la ecouri pentru ca si eu scriu destul de rar. Dar ma surprindeti intotdeauna si va multumesc mult pentru asta.

   Dana, Elvira, Doinita, Mishu, Crismis, mi-a placut ca si voi ati punctat la fel. Ce sa zic? Nu pot sa zic, ca ne intindem prea mult. Pe mine ma deranjeaza cand turistii denatureaza lucrurile si nu mai sunt in stare sa fie cat de cat obiectivi. Mai ales cei care scriu.

   Eu am spus ca nu mi-ar fi placut sa stau la Nina I pentru ca era la sosea si se vedea ca este casa familiei pe care au marit-o, au imbunatatit-o si au bagat-o in circuitul turistic. Cu experienta de la Nina I probabil ca s-au extins la Nina II care le-a iesit foarte bine. Dar nu ma indoiesc ca fiind vorba de aceeasi oameni conditiile sunt cam la fel si se vede cu ochiul liber ca si la Nina I este foarte curat, curtea plina de flori si la fel de ingrijita.

   Nu este posibil ca din cauza unei altercatii oarecare sa conteze doar supararea ta si sa nu te gandesti deloc la cei care iti vor citi randurile.

   Iar despre cum suntem noi cand plecam de acasa, putem sa vorbim mult si bine... Am facut o drumetie azi si cand am trecut pe langa camping-ul Zanoaga din Bucegi, rasuna valea de manele care veneau de la una din casute. Omul isi scosese boxele in fata casutei lui si le-a dat la maxim. Si ce daca mai erau si alti turisti in camping? "Le aratam noi lor, care habar nu au, cum sa se distreze... "

   Oamenii astia au adepti, din pacate, si uite asa ne invartim in jurul cozii. Dar daca prin zona aia ar trece din cand in cand un om al legii si ar da niste amenzi usturatoare, poate ca ne-am gandi de 2 ori inainte sa butonam volumul ala...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Dan&Ema
[16.07.17 13:19:08]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Aseara ne-am intors din Skala Potamias. Initial am vrut sa rezervam chiar la Nina, dar nu am gasit liber cand am vrut noi.

   Interesant ca astazi cand nu mai avem cum sa mergem la plaja:(, am placerea sa citesc depre locurile de unde tocmai am plecat.

   Concluzia din ultimul paragraf al articolului este foarte importanta si corect. Daca nu te infirmezi corect si complet se generea a diferente fata de asteptari si daca acestea sunt " in minus " ramai cu un gust amar.

   Am patit-o si noi si incercam sa alegem o destinatie fiind tot mai bine informati. Mai conteaza si capacitatea de a " trece peste " , dar de ce sa nu avem parte doar de impresii placute conform asteptarilor mai ales ca se poate.

   Felicitari pentru articol si numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Aurici
[17.07.17 11:57:06]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Abia aștept să ne spui pe unde ați umblat în Thassos!

   Eu nu zic să lăudăm pe toată lumea indiferent ce ne oferă, pentru că sunt din păcate și destui care n-au respect față de client, dar nici să criticăm gratuit cum mi s-a părut în cazul Ninei.

   Dar, într-adevăr, și eu pledez pentru o informare cât mai corectă și completă, vorba ta, la momentul alegerii.

   Mulțumesc pentru vizită, vară frumoasă în continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  Publicitate    [18.11.18 21:29:55]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Nina Studios II - o casă care ne-a plăcut de cum am dat cu ochii de ea. Toate cele 10 camere au balcoane și vedere în față. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875881">Şterge vot</a></div><span id="v9875881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Nina Studios II - o casă care ne-a plăcut de cum am dat cu ochii de ea. Toate cele 10 camere au balcoane și vedere în față.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] În dreapta, sub măslini este parcarea. În dreptul mașinii bleumarin este intrarea în curte, iar o sută de m mai în față este șoseaua. Vederea spre Ipsarion ne-a umplut de încântare în fiecare dimineață. Pentru plajă mergeam 7-8 minute în direcția opusă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875882">Şterge vot</a></div><span id="v9875882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] În dreapta, sub măslini este parcarea. În dreptul mașinii bleumarin este intrarea în curte, iar o sută de m mai în față este șoseaua. Vederea spre Ipsarion ne-a umplut de încântare în fiecare dimineață. Pentru plajă mergeam 7-8 minute în direcția opusă.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Curtea din față îngrijită, cu vedere frumoasă spre munți. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875883">Şterge vot</a></div><span id="v9875883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Curtea din față îngrijită, cu vedere frumoasă spre munți.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Cealaltă jumătate a curții cu bicicletele decorative. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875884">Şterge vot</a></div><span id="v9875884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Cealaltă jumătate a curții cu bicicletele decorative.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Pavilionul de la intrarea în curte. Foarte frumos, nu ne-am bucurat cât ar fi trebuit de el. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875885">Şterge vot</a></div><span id="v9875885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Pavilionul de la intrarea în curte. Foarte frumos, nu ne-am bucurat cât ar fi trebuit de el.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Parte din recepție unde nu stătea nimeni, de fapt. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875886">Şterge vot</a></div><span id="v9875886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Parte din recepție unde nu stătea nimeni, de fapt.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Recepția, aranjată cu gust. Se vede afișată și nota de pe booking. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875887">Şterge vot</a></div><span id="v9875887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Recepția, aranjată cu gust. Se vede afișată și nota de pe booking.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Vedere din curte spre Ipsarion. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875888">Şterge vot</a></div><span id="v9875888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Vedere din curte spre Ipsarion.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Patul cu o saltea foarte tare care n-a fost tuturor pe plac. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875889">Şterge vot</a></div><span id="v9875889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Patul cu o saltea foarte tare care n-a fost tuturor pe plac.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Vedere din cameră spre balcon și curte. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875890">Şterge vot</a></div><span id="v9875890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Vedere din cameră spre balcon și curte.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Zona de la intrarea în cameră unde este și chicineta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875891">Şterge vot</a></div><span id="v9875891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Zona de la intrarea în cameră unde este și chicineta.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Doar chicineta cu cană de fiert, filtru de cafea, frigider, detergent... ce trebuie pentru o autogospodărire minimă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875892">Şterge vot</a></div><span id="v9875892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Doar chicineta cu cană de fiert, filtru de cafea, frigider, detergent... ce trebuie pentru o autogospodărire minimă.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Și veselă cât să-ți faci treaba. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875893">Şterge vot</a></div><span id="v9875893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Și veselă cât să-ți faci treaba.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Micuța canapea care ne-a folosit pentru depozitat una-alta și florile care ne-au păcălit pentru că erau de plastic, dar ne-a făcut plăcere să le avem. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875894">Şterge vot</a></div><span id="v9875894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Micuța canapea care ne-a folosit pentru depozitat una-alta și florile care ne-au păcălit pentru că erau de plastic, dar ne-a făcut plăcere să le avem.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Patul și scaunul care nu ne-a folosit la nimic. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875895">Şterge vot</a></div><span id="v9875895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Patul și scaunul care nu ne-a folosit la nimic.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Vedere după balcon. Am uitat să menționez de uscătorul pentru lucruri, inclusiv cârligele. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875896">Şterge vot</a></div><span id="v9875896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Vedere după balcon. Am uitat să menționez de uscătorul pentru lucruri, inclusiv cârligele.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Balconul. Mai era un scaun la fel ca cele 2. Mi-a părut rău că n-am petrecut mai mult timp aici. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875897">Şterge vot</a></div><span id="v9875897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Balconul. Mai era un scaun la fel ca cele 2. Mi-a părut rău că n-am petrecut mai mult timp aici.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Baia. Mică și simplă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875898">Şterge vot</a></div><span id="v9875898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Baia. Mică și simplă.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Una din mesele din spate. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875899">Şterge vot</a></div><span id="v9875899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Una din mesele din spate.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Cealaltă masă, unde era și grătarul cu bucătăria. La masa asta am stat și noi într-o seară și am băut un pahar de vin. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875900">Şterge vot</a></div><span id="v9875900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Cealaltă masă, unde era și grătarul cu bucătăria. La masa asta am stat și noi într-o seară și am băut un pahar de vin.
foto Aurici [14.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Bucătăria de afară unde puteai să te gospodărești. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 14.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av875901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv875901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=875901">Şterge vot</a></div><span id="v9875901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(875901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f875901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e875901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Bucătăria de afară unde puteai să te gospodărești.
foto Aurici [14.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.447377920151 sec