#I#D
78840 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Valea Doftanei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.07.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Pe serpentinele abrupte de pe Valea Fiarelor – cele mai abrupte din țară? (sau „Pe Valea Doftanei”)


Bucureștenii caută mereu opțiuni de petrecere a timpului liber, preferabil în sânul naturii; exact același lucru l-am făcut și eu în minivacanța de Rusalii. O variantă la îndemâna orășenilor este Valea Doftanei, o incursiune în natură la doar 115 km distanță de Capitală.

Accesul auto către comuna Valea Doftanei, implicit Lacul Paltinu, se efectuează pe DN 1, centura Ploieștiului, traversarea Câmpinei și intrare pe DJ 102 l până la țintă (drumul județean se află de mai mulți ani în atenția autorităților județene din Brașov și Prahova pentru o posibilă amenajare ca rută alterantivă pentru Valea Prahovei: saceleanul.ro/judeteanul- ... nala-de-drumuri). Șoseaua urmează cursul râului Doftana, pe micile terase ale cursului de apă fiind instalate deja ici-colo mesele de picnic, în ciuda norilor de ploaie care se apropiau amenințător.

Cheile Doftanei. După ce traversăm satul Lunca Mare, în dreptul localității Podu (situată sus pe platou) observăm apropierea unor pereți de stâncă și gâtuirea cursului de apă. Ne aflăm în Cheile Doftanei sau Cheile Brebului întinse pe o distanță de circa 300 m. Oprim autoturismul în dreptul tunelului săpat în piatră, odinioară loc de trecere pentru mocănița care circula în zonă. Deschiderea cheilor este de circa 20 m, pereții fiind alcătuiți din formațiuni calcaroase, conglomerate, gresii și marne. Cele câteva hectare de teren constituie rezervație naturală din categoria Natura 2000. Coborâm în albia râului și facem câteva fotografii.

Barajul și lacul Paltinu. După alți câțiva kilometri urcăm serpentinele care ne aduc la înălțimea barajului construit în anii 1966-1971 în dreptul altor chei situate pe râul Doftana: „La Tocile”. În spatele colosului de beton înalt de peste 100 m se află un lac azuriu care alimentează cu apă orașele Câmpina și Ploiești, dar produce și energie electrică. Întins pe circa 200 ha și pe o lungime de 3 km lacul de acumulare constituie un loc căutat de turiștii doritori de ieșiri în natură. După ce se traversează un viaduct se ajunge într-un spațiu înierbat situat pe o terasă de circa 100 m lungime care coboară până la luciul apei. Este locul ales de mulți vizitatori pentru a petrece câteva ore în natură. La șosea sunt câteva locuri de parcare, un loc de camping mai pe coastă și un chioșc cu o terasă de lemn.

Întrucât norii s-au hotărât să își verse încărcătura lichidă asupra noastră am continuat drumul cu automobilele spre Trăisteni pe o distanță de circa 13 km până când s-a terminat drumul asfaltat. Chiar în acel moment ploaia a încetat și am putut încropi un mic picnic sub un pâlc de brazi, chiar pe malul râului Doftana. De aici începe șoseaua numită Calea Mocăniței, altă reminescență a existenței căii ferate înguste. Prin localitățile Trăisteni și Teșila am văzut case tradiționale vechi, frumoase peisaje naturale, liliac înflorit (la început de iunie). Se pare că în cadrul Căminului Cultural trăiteni se află un Muzeu de etnografie și folclor – eu nu am văzut vreo plăcuță indicatoare ori vreo mișcare în jurul clădirii căminului (valeadoftanei.ro/muzee.html).

Pe drumul de întoarcere către plaiul de lângă lacul de acumulare am vrut să ne abatem spre Pensiunea Atra pentru a vedea mult lăudata unitate de cazare. Ploaia torențială ne-a stricat planurile, mai ales când am văzut drumul îngust de acces pietruit.

Pe malul lacului am poposit circa o oră și ceva, soarele împrăștiind norii și oferind o culoare deosebită oglinzii de apă. Am băut o cafea pe terasa de lemn care oferă o vedere panoramică asupra lacului de acumulare după care am pornit spre casă.

Serpentinele de pe Valea Fiarelor – Seciuri. Drumul ales nu a coincis cu cel de la venire; doream să experimentăm un traseu despre care citisem cu câțiva ani în urmă pe blogurile de cicloturism. Este vorba despre o șosea care ar putea deține cele mai abrupte serpentine din țara noastră: breteaua de pe Valea Fiarelor care face legătura între DJ 102 L și DJ 207 (google.ro/maps/dir/45.220 ... 90c79b2!1m0!3e0). Pe această porțiune de circa 2 km se află o zonă cu două serpentine pe un interval de circa 60-70 m care ating undeva între 20-22 % înclinație (în medie pe toată porțiunea se înregistrează 13-14 %). Asfaltul e neted ca în palmă, drumul trece printr-un pâlc de pădure, pe margine erau salcâmi înfloriți plini de zumzăitoarele albine. Am oprit autoturismul puțin mai sus de serpentine și am coborât la pasa spre aceste curbe strânse încercând să prind în imagini foto înclinația traseului – nu prea am reușit. În schimb am captat câteva fotografii drăguțe spre Valea Doftanei. Ajunși la intersecția cu DJ 207 facem dreapta mai mult după fler (neexistând nici un indicator), spre localitățile Vistieru, Plaiu Cornului cu ieșire în DN 1 la Nistorești (exact lângă biserica „Sf. Ilie” și școala din sat), loc de unde deja era în formare coada către stațiunile prahovene. Drumul e asfaltat, dar având în vedere relieful se înregistrează numeroase alunecări de teren cu efect și asupra șoselei – trebuie circulat cu atenție (isuprahova.ro/pdf/Aluneca ... 011.04.2016.pdf). i]În schimb, peisajele de la înălțime sunt fantastice, florile de câmp superbe... o încântare.

Recomand zona Văii Doftanei și a Lacului Paltinu (Păltinoasa) pentru o ieșire reușită în natură în timpul weekendurilor călduroase de vară. Este un prilej de relaxare, de admirare a minunățiilor naturii, de observare a unor crâmpeie de viață tradițională etc. În apropiere puteți vizita Muzeul „Casa Domnească” Brebu (reședința domnească din vremea lui Matei Basarab, biserica-mănăstire din aceeași epocă, fortificația – vezi impresii), dar și Închisoarea Doftana (neamenjată pentru vizitare – vezi impresii).

Vacanțe plăcute!

---
Impresii încărcate de tata123 in 05.07.2017 08:46:21

Validat / Publicat: 05.07.17 12:50:23


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3040


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31700 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- maryka
[05.07.17 15:12:18]
» mesaj pers

   Ce locuri frumoase avem! Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- msnd
[05.07.17 16:10:37]
» mesaj pers

   Mulțumiri pentru amintirile din copilărie generate de articol. Am petrecut întreaga vacanță de vară din 1969 prin această zonă. O primă perioadă a fost practica de sfârșit de an, pe șantierul barajului Paltinu. Ulterior, cu un grup de colegi, ne-am angajat pe acest șantier pînă la sfîrșitul vacanței. O conjunctură în cadrul familiei a făcut ca pe această perioadă să fiu cazat în organizarea de șantier s stației de tratare, aflată în execuție în acelați timp, la circa 10 km în aval. Ca urmare, am făcut drumul între cele două șantiere de cîteva zeci de ori. Și nu de puține ori, pe jos. Ajunsesem să cunosc fiecare piatră și fiecare groapă din drumul de atunci, neasfaltat, dar destul de bun. Despre tunelul mocăniței, se spunea atunci, că ar fi folosit ca depozit de brânză (?).

   În zilele libere organizam excursii prin zonă. Am ratat atunci drumul pe Valea Fiarelor, orientându-ne în principal spre zona de dincolo de Trăisteni.

   Felicitări pentru excursie și pentru articol, și o zi excelentă în continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- tata123
[06.07.17 08:52:09]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc pentru ecou. România beneficiază de locuri superbe care, promovate cum trebuie, încep să atragă tot mai mulți turiști de peste hotare.

   Recent „The Independent” a publicat un top al destinațiilor turistice europene puțin cunoscute, dar superbe din punct de vedere peisagistic (gandul.info/magazin/locul ... europa-16515863). România se află pe această listă cu Delta Dunării.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[06.07.17 09:03:01]
» mesaj pers

   @msnd: Îmi pare bine că rândurile de mai sus și fotografiile v-au accesat sertărașul cu amintiri. Multe articole postate pe AmFostAcolo stârnesc unor utilizatori sentimente plăcute datorate amintirilor ce îi leagă de locul descris în review. Este și acesta un beneficiu al portalului AFA. Poate că descrierile din articole ne vor îndemna să călătorim spre zone dragi nouă pe care nu le-am mai vizitat de ani de zile.

   Mulțumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Versant în Cheile Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871937">Şterge vot</a></div><span id="v9871937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Versant în Cheile Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Cheile Doftanei sau Cheile Brebului (în partea stângă se observă tunelul prin care trecea Mocănița). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871938">Şterge vot</a></div><span id="v9871938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Cheile Doftanei sau Cheile Brebului (în partea stângă se observă tunelul prin care trecea Mocănița).
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Bine ați venit în comuna Valea Doftanei! -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871939">Şterge vot</a></div><span id="v9871939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Bine ați venit în comuna Valea Doftanei!
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2017] Locuințe vechi pe Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871940">Şterge vot</a></div><span id="v9871940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Locuințe vechi pe Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Locuințe vechi pe Valea Doftanei și liliac la început de iunie... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871941">Şterge vot</a></div><span id="v9871941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Locuințe vechi pe Valea Doftanei și liliac la început de iunie...
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Drum neasfaltat (Calea Mocăniței) spre cătunul Poduri. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871942">Şterge vot</a></div><span id="v9871942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Drum neasfaltat (Calea Mocăniței) spre cătunul Poduri.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Peisaj în Trăisteni - Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871943">Şterge vot</a></div><span id="v9871943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Peisaj în Trăisteni - Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] După ploaie în comuna Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871944">Şterge vot</a></div><span id="v9871944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] După ploaie în comuna Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Monumentul Eroilor din centrul localității Teșila. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871945">Şterge vot</a></div><span id="v9871945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Monumentul Eroilor din centrul localității Teșila.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Barajul de pe Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871946">Şterge vot</a></div><span id="v9871946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Barajul de pe Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871947">Şterge vot</a></div><span id="v9871947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871948">Şterge vot</a></div><span id="v9871948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871949">Şterge vot</a></div><span id="v9871949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Terasă lângă lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871950">Şterge vot</a></div><span id="v9871950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Terasă lângă lacul de acumulare Paltinu - Valea Doftanei.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Râul Doftana. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871951">Şterge vot</a></div><span id="v9871951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Râul Doftana.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871952">Şterge vot</a></div><span id="v9871952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871953">Şterge vot</a></div><span id="v9871953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871954">Şterge vot</a></div><span id="v9871954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Serpentinele de pe Valea Fiarelor.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Deasupra Cheilor Doftanei (în fundal dreapta) - în zare satul Podu Cheii. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871956">Şterge vot</a></div><span id="v9871956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Deasupra Cheilor Doftanei (în fundal dreapta) - în zare satul Podu Cheii.
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] În natură... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871957">Şterge vot</a></div><span id="v9871957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] În natură...
foto tata123 [05.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] Pe aici am mers către Nistorești (în vale satul Vistieru). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 05.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871958">Şterge vot</a></div><span id="v9871958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Pe aici am mers către Nistorești (în vale satul Vistieru).
foto tata123 [05.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119533061981 sec