78490 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sky Hostel (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.06.2017
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
134,5 USD
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
70.0 %
  
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
5.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 19 USD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hostel aproape de plajă, nu de cer


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Pentru nopțile pe care urma să le petrecem în Tel Aviv am avut în vedere aceleași criterii aplicate și la alegerea hostelului din Ierusalim, și anume prețul și poziția.

Dacă prețurile la cazare în Ierusalim mi s-au părut destul de mari, ce să mai zic de cele din Tel Aviv?!! Dar deja știam că Israel este o țară scumpă, așa că m-am înarmat cu multă răbdare și după numeroase căutări și simulări, am dibuit pe booking o cameră cu baie proprie la 134,5 dolari pentru două nopți la Sky Hostel, pentru care ne-a fost reținută pe card la data rezervării suma de 50$.

La fel ca la Palm Hostel din Ierusalim, și aici hotărâtoare a fost amplasarea. Sky se află pe unul dintre marile bulevarde ale Tel Avivului – Ben Yehuda – la numărul 34. Pe aici circulă multe autobuze și sheruturi, iar despre unul din acestea din urmă, 4 pe numele și numărul său, aflasem că funcționează și de Sabat, lucru important pentru noi căci deplasarea de la Ierusalim la Tel Aviv am făcut-o într-o dimineață de sâmbătă.

„Big bossˮ de la Palm Hostel din Ierusalim mă liniștise, spunându-mi să nu-mi fac griji pentru transportul de Sabat spre Tel Aviv: vom avea la dispoziție sheruturi arăbești care plecau chiar de pe strada noastră. Sâmbătă dimineața, pe la ora 8, am coborât așadar, cu tot cu bagaje, și am început să ne uităm în toate părțile după sheruturile cu pricina. Nici urmă! Am traversat strada și ne-am interesat la ghereta din autogară, unde nenea de serviciu s-a holbat la noi de parcă îl întrebasem cum puteam ajunge pe lună =)) Ne-am întors pe trotuarul din fața hostelului și am intrat în vorbă cu taximetriștii care pierdeau vremea pe acolo, în așteptarea clienților.

- Cât ne-ar costa un drum până la Tel Aviv?

- Unde anume în Tel Aviv?

- Pe Yehuda Street.

- 300 ILS.

- Scump! (Oare o fi 300 ILS de persoană? :-?? ne-am întrebat în sinea noastră)

- Păi e departe.

- Suntem săraci, n-avem bani. Mai puțin nu se poate?

- Pentru tine, my friend, 250 ILS (Iarăși, o fi 250 ILS de persoană?)

- Hmm...

Vreo zece minute am tot oftat și ne-am fâțâit în sus și în jos pe stradă, înjurând în barbă, timp în care taximetriștii pălăvrăgeau între ei și din când în când ne aruncau câte o privire și repetau clătinând din cap cu mare tristețe: „Tel Aviv very far, my friendˮ... :D

Până la urmă unuia din ei i s-a făcut probabil milă de noi și în momentul când un microbuz galben trecea pe stradă, l-a oprit și i-a zis ceva șoferului. S-a întors apoi spre noi și ne-a anunțat: „Sherut Tel Aviv. ˮ Ne-am apropiat și am întrebat cât costă. 35 ILS; am scăpat neașteptat de ieftin. Era cursa regulată și oficială, chiar dacă până la capăt tot n-am înțeles unde își avea în fapt stația. Dar de ce să-mi fi bătut capul, doar eram în Orient!

Pe drum șoferul nu a „culesˮ decât un alt pasager. Nu m-am putut abține și m-am gândit: oare cu numai trei călători la bord, sherutul își scotea măcar banii de benzină?

În fine, nu contează. Important este că șoseaua fiind liberă în zi de Sabat, în 30 de minute am ajuns la autogara centrală din Tel Aviv, mai precis pe o străduță lăturalnică din apropiere pe nume Tzemach David. La rugămintea mea, șoferul ne-a arătat sherutul pe care trebuia să-l luăm spre Ben Yehuda Street: era numărul 4, așa cum citisem eu pe net, așa că am răsuflat ușurată.

Ne-am urcat, am plătit 7,50 ILS biletul, și peste câteva minute porneam la drum. Central Bus Station se află în partea de sud-vest a Tel Avivului, aproape de gară (HaHagana), într-o zonă multietnică și mai insalubră. I-am comunicat șoferului adresa hostelului și ne-am așezat cuminți pe scaune pentru a admira din mers zgârie-norii și a ne familiariza cu orașul. Și după un sfert de oră am fost debarcați exact vizavi de Sky Hostel.

Strada Ben Yehuda este a doua paralelă cu faleza și până la Frishman Beach am făcut trei minute - un atu considerabil. Este deci aproape de plajă, nu de cer, și chiar nu am idee de ce au ales acest nume pentru hostel :-?? ; cel mai probabil au făcut-o fără niciun motiv, așa, la plesneală! Și încă ceva: a doua zi, pentru a ajunge la Jaffa, am luat din stația de pe partea opusă a străzii autobuzul 10. V-am spus eu că hostelul are o poziție excelentă!

Totuși cum a fost prima impresie? Un dezastru! :(( Clădirea cu zugrăveală galbenă scorojită și nevoie imperioasă de upgrade nu mi-a inspirat nicio încredere. Până și Adrian, care altminteri nu se prea sinchisește de felul cum arată domiciile noastre temporare (cu excepția celor din Grecia, unde musai trebuie să aibă la dispoziție barbecue și suficient spațiu pentru a se desfășura în voie și a-și etala talentele de grataragiu ;) ), m-a privit circumspect. În ochii lui am citi întrebarea nerostită „Unde m-ai adus, cocoană?ˮ =))

Cu inima cât un purice, am traversat spre locul de cazare, nu înainte de a remarca minimarketul din colț (de unde aveam să ne aprovizionăm pe parcursul scurtei noastre șederi) și magazinul cu produse cosmetice de la Marea Moartă, marca Ahava, un nume de care mă plictisisem după ce mă împiedicasem de el de vreo trei ori în circuitul făcut cu o zi înainte. Deocamdată, fiind Sabatul, toate prăvăliile din jur erau închise, dar minimarketul avea să se deschidă pe la 8 seara, după lăsarea întunericului, iar exchange office-ul a doua zi.

Cu casa de schimb aveam treabă deoarece la Sky, spre deosebire de Palm Hostel, nu au acceptat să plătim în dolari și la momentul check-in-ului nu mai aveam suficienți shekeli. Așa că tanti de la recepție ne-a cerut să constituim un depozit în dolari, urmând ca a doua zi să achităm prețul cazării în moneda locală. După care ne-a anunțat că de intrat în cameră, puteam intra pe la ora 13 (deși pe site era specificată ora 12). Era Sabat și lumea – chipurile – făcea check-out-ul mai târziu. În fine, chestia nu ne-a deranjat prea tare: am lăsat cele două bagaje într-o încăpere de depozitare și ne-am schimbat pe rând, trăgând pe noi costumele de baie într-o toaletă de dimensiuni liliputane de lângă recepție. Direcția plajă!

Nu înainte însă de a arunca un ochi prin holul de recepție: două canapele, trei fotolii și două mese joase la care am găsit în permanență așezați câțiva oameni, căci Wi-Fi-ul (parolat și gratuit) nu funcționa decât în acea zonă. Câteva ghivece, un poster cu un colaj foto, un TV cu ecran plat și un stand cu niște pliante completau decorul modest și auster.

Pe la 13.15 ne-am întors de la plajă. Camera noastră nu era gata, trebuia să așteptăm. Am luat loc pe canapea și mare greșeală am făcut, căci aerul condiționat, combinat cu părul nostru ud după ce ne dărâmaseră valurile, ne-a venit de hac și ne-am procopsit cu o răceală rebelă. :((

Între timp recepționera era extrem de ocupată: multă lume pleca și încă și mai multă venea. Observ că pe unii, proaspăt sosiți, îi cazează înaintea noastră și mă înfig în ea: „Ce se aude cu camera noastră? ˮ „Femeia de serviciu nu a ajuns încă la etajul treiˮ, îmi răspunde doamna într-o engleză impecabilă. „La 3? Păi eu am cerut cameră la etajul 1ˮ, îi răspund eu enervată și-i vâr corespondența printată sub nas. Vede că în schimbul de mailuri hostelul îmi confirmase camera de la etajul 1 și n-are cum să riposteze, dar de-a naibii (probabil), mă informează că trebuie să mai aștept încă o jumătate de oră și că nu ne va taxa în plus pentru camera situată la un nivel inferior. Adică îmi făcea un hatâr :D Măi să fie...

În fine, dă Dumnezeu și suntem anunțați că putem intra în cameră. Urcăm frumos pe scări până la etajul 1, trecem pe lângă o fotografie mare cu Zidul Plângerii și deschidem ușa. Din fericire, nu avem parte de surprize neplăcute, camera corespunde cu descrierea de pe booking.

Are vreo 16 mp, inclusiv baia, un pat matrimonial destul de încăpător, încadrat de noptiere cu veioze, un dulap de mărime convenabilă, un scaun, oglindă și un birou pe care stă așezat televizorul. Aflu cu această ocazie că filmele sunt la ei, la fel ca la noi, subtitrate, ceea mi s-a părut întotdeauna un avantaj prin comparație cu soluția dublării. Avem și aer condiționat, dar n-a fost nevoie să-l testăm pentru că serile au fost destul de răcoroase. Perdeaua groasă și de culoare închisă a împiedicat pătrunderea aerului cald în timpul zilei, în schimb ușa de la balcon nu era bine fixată în balamale și sărea zgomotos din țâțâni, fără a se prăbuși însă, atunci când o deschideai sau închideai =))

Da, aici am avut balcon. Mai mult decât atât: am beneficiat și de un scaun de plastic și o scrumieră dintr-aceea mare, cu picior, așa că m-am putu deda în voie unicului meu viciu în timp ce admiram strada Ben Yehuda, spre care dădea camera, și care nu mi s-a părut foarte zgomotoasă, în ciuda circulației (trei benzi pe un sens și una singură pe celălalt, destinată numai transportului în comun și taximetrelor).

Cu baia am avut aceleași probleme ca la Ierusalim: avea ventilator care pornea când aprindeai lumina, în schimb chiuveta era foaaarte mică (ce naiba o fi în capul lor? :-?? ) și perdeaua de la duș nu împiedica băltirea. Și am avut, în afară de hârtie igienică, prosoape! Un plus de confort față de Palm Hostel, pentru care am plătit corespunzător.

Pe booking, site pe care am făcut rezervarea, se menționează că Sky Hostel deține 30 de camere, între care unele dormitoare comune, și sunt enumerate câteva facilități pe care nu le-am verificat dar care ar putea interesa pe alții: bucătărie comună, bar și terasă pe acoperiș cu vedere la oraș. La fel ca Palm Hostel, pe site-ul sus-menționat nota acordată e mică (5.8), cu comentarii negative la capitolul curățenie. Sincer, mie nu mi s-a părut că ar fi ceva în neregulă, dar adevărul e că n-am avut timp și nici energia necesară pentru a aprofunda problema.

La check-in am avut o problemă – așteptarea, iar la check-out o alta: drăguța de recepționera a încercat să ne păcălească, așa cum am arătat în reviewul introductiv din seria Israel. Deși pe biroul ei trona înștiințarea „Taxi to airport only 135 ILSˮ, în dimineața plecării, când am apelat la ea pentru că ne îmbolnăviserăm și nu eram în stare să ne trambalăm la aeroport cu autobuzul și pe urmă cu trenul, a susținut, pentru a pune mâna pe un comision cât mai gras, că tariful era valabil numai cu programare prealabilă, și că dacă ne chema în clipa aceea un taxi, prețul ar fi fost de 150 ILS.

Abilă cum mă știți ;) , i-am dejucat planurile luând un taxi de pe stradă, pentru care am plătit până la aeroport 120 de shekeli, însă mă voi „răzbunaˮ acordând hostelului o notă mică la rubrica „serviciile unității de cazareˮ. Pentru că merită!

În rest, Sky a fost așa cum mă așteptam: un hostel „clasicˮ, adică un loc de pus capul modest dar excelent poziționat în centrul Tel Avivului, în imediata apropiere a plajei și cu acces simplu către cele câteva obiective pe carere le are acest oraș tânăr dar mai ales către superba Jaffa Veche.

***

Tel Aviv este renumit pentru viața de noapte. Nu am avut ocazia s-o testez, așa că m-am mulțumit cu o mică mostră pe care vă invit s-o vizionați și voi.

Webmaster, rog atașați următoarea ilustrație: youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 25.06.2017 11:12:55

Validat / Publicat: 25.06.17 16:47:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ORIENTUL MIJLOCIU.
VIZUALIZĂRI: 1809

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44900 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[25.06.17 14:53:49]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Sky Hostel, TEL AVIV" (nou-creată pe sait)

   ===

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[25.06.17 16:02:53]
» mesaj pers

   @webmaster26: Poziția pe hartă este corect. Mulțumesc și pentru inserarea ilustrației muzicale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[25.06.17 17:16:34]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Acum am înțeles unde ați răcit. Plajă, baie, soare nu se potrivește cu aer condiționat.

   Aici ai fost fericită, ai avut balconul tău, mai ales pentru singurul tău viciu.

   Deci, în Tel Aviv a fost mai bună cazarea. Dar chiuveta liliputana din baie, :-D poate doar dimensiunea asta este în Israel, glumesc desigur...

   Cum a fost baia, am înțeles că te-au răsturnat valurile, dar apa...

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Carmen Ion
[25.06.17 18:07:25]
» mesaj pers

   @ANILU: Da, combinația de păr ud, transpirație și aer condiționat ne-a venit de hac și am plătit pentru băile în apa limpede și perfectă ca temperatură. Din fericire, consecințele le-am simți cu o mică întârziere, așa încât a doua zi am fost în stare să facem excursia la Jaffa și să ne plimbăm prin cartierul alb din Tel Aviv după-amiaza.

   Noaptea am făcut însă febră amândoi și deși ne-am doftoricit, în ziua plecării ne-am simțit foarte rău. Am ajuns cu taxiul la aeroport cu 3 ore înaintea decolării, ceea ce a fost bine, pentru că de la un etaj la altul, de la controlul poliției la cel al pașapoartelor etc. abia ne-am târât, atât de rău ne era.

   Cazarea la Tel Aviv a fost într-adevăr mai bună (și mai scumpă) decât cea de la Ierusalim. Nu știu dacă dimensiunile mici ale chiuvetelor la ambele hosteluri a fost o întâmplare sau așa e ”moda” în Israel. Tot ce știu e că m-a deranjat foarte tare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[25.06.17 18:31:13]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Acum sunteți bine, ținând cont și de temperatura de afară, foarte cald, AC, bere rece:-D.

   Poate reușim să ne mai întâlnim la o terasă, undeva, chiar și la Shorley, ar fi bine.

   Ideea este să ne întâlnim că de povești nu ducem lipsa, nu contează locația.

   Eu sunt dornică de întâlniri / ieșiri. În 24 august plecam în vacanță, până pe 10 august, viață grea, tata socru la noi la tratament, bucatareala, treburi casnice, etc.

   Numai bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- roth
[25.06.17 19:59:25]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: ai nimerit tu, eu am stat in Yafo la hostel, camera cu baie pt 2 pesoane unde baia a fst ok insa camera era cu putin mai mare decat patul, am facut o poza "partiala" din hol, alt unghi nu aveam.

   Dar in vacanta ne bucuram de experiente si lasam de la noi mai mult, poate, unii

   A vedea inseamna a cunoaste si asta te implineste ca OM.

   vacante plin de inedit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- elviramvio
[25.06.17 20:00:06]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Carmen, am citit articolele tale despre aceasta zonă interesanta si dorita atat de crestini cat si de ceilalti, un loc unde imi doresc mult sa merg - probabil 90% imi voi lua inima la purtator sa merg singura - si sincer, nu pot sa-ti dau nici o nota, ai spart baremul la tot, rare articole ca ale tale si tocmai la acest subiect, multe felicitari! Crede-ma, pentru mine articolele tale vor fi un capitol separat in toamna si atunci chiar ma voi simti eleva si tu profesoara. Voi revedea sau voi vedea zilele astea fotografiile - nu pot rezista pana la toamna. Nu pot sa spun mai mult decat ca mi-a facut o reala placere citirea pe fuga - vara n-am timp 🎈🎁, la mine sarbatorile se tin lant acum cu racusori, gemeni si lei - si voi cauta, sper, sa gasesc cartile recomandate si traduse de tine.

   O seara frumoasa si suportabila termic iti doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[26.06.17 04:57:36]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[26.06.17 07:24:39]
» mesaj pers

   @ANILU: Da, aproape că ne-am revenit. Și mie mi-ar face plăcere să ne vedem la o bere pe o terasă, de ce nu la Shorley?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[26.06.17 07:33:54]
» mesaj pers

   @roth: Am avut cazări acceptabile și conforme cu prețul plătit într-o țară așa scumpă ca Israelul.

   Deși citisem mult înainte de plecare, realitatea de la fața locului mi-a ”întrecut” așteptările: prețurile mi s-au părut mari, dar pe măsura nivelului lor de trai ridicat.

   Nu a fost o vacanță relaxantă, ci una de explorare, în care confortul hotelier nu a contat prea mult.

   Vacanțe frumoase și ție!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion
[26.06.17 07:40:57]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc, mă copleșești cu laudele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.06.17 07:59:21]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Din felul cum privesc eu articolele de documentare, in nici un caz nu te coplesesc, am spus ca asa vad eu munca ta. Faci un mare serviciu in special celor ocupati care n-au timp sa se documenteze amanuntit si care au nevoie de astfel de articole dar nu numai lor, eu de exemplu daca voi merge acolo, ghidurile tale ma vor scuti de multe ore cu ochii in ecran.

   O zi suportabila termic sa ai azi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion
[26.06.17 08:54:44]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[26.06.17 15:06:21]
» mesaj pers

   Rămâne valabil ce-am scris şi la celelalte ecouri!

   L-am pus la "favorite" (pentru viitor) şi-am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[26.06.17 15:52:37]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc mult

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[04.07.17 17:09:44]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Niciodata nu e prea tarziu sa citesti aceste articole sau as putea sa spun ca intarziind atat de mult citirea lor acum voi citi mai multe capitole dintr-o data, deoarece incep cu acesta si nu citesc altceva pana nu ajung la zi.

   Inca o data remarc taria ta de a te lua in bete cu ei in ati solicita dreptul si mi se pare corect asa.

   Minutios scris si plin de detalii, astfel incat cred ca daca va mai rezerva cineva loc aici avand articolul tau va putea sa ajunga la destinatie cu ochii inchisi.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion
[04.07.17 17:59:54]
» mesaj pers

   @mishu: Multumesc foarte mult pentru comentarii, aprecieri si vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867754">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867754"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867754">Şterge vot</a></div><span id="v9867754" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867754)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867754Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867754MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867755">Şterge vot</a></div><span id="v9867755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867756">Şterge vot</a></div><span id="v9867756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - exteriorul nu prea inspiră încredere.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] MInimarketul din colțul străzii, de la care ne-am aprovizionat. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867757">Şterge vot</a></div><span id="v9867757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] MInimarketul din colțul străzii, de la care ne-am aprovizionat.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Sky Hostel și Ben Yehuda Street. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867758">Şterge vot</a></div><span id="v9867758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Sky Hostel și Ben Yehuda Street.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale Tel Avivului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867759">Şterge vot</a></div><span id="v9867759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale Tel Avivului.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867761">Şterge vot</a></div><span id="v9867761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - recepția. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867762">Şterge vot</a></div><span id="v9867762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - recepția.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867763">Şterge vot</a></div><span id="v9867763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867764">Şterge vot</a></div><span id="v9867764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867765">Şterge vot</a></div><span id="v9867765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Sky Hostel Tel Aviv - holul de recepție.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Stația de autobuz de lângă hotel, doar cu numerele autobuzelor, fără trasee sau o hartă a mijloacelor de transport din oraș. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867766">Şterge vot</a></div><span id="v9867766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Stația de autobuz de lângă hotel, doar cu numerele autobuzelor, fără trasee sau o hartă a mijloacelor de transport din oraș.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale Tel Avivului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867767">Şterge vot</a></div><span id="v9867767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale Tel Avivului.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale orașului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867768">Şterge vot</a></div><span id="v9867768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Ben Yehuda, una dintre arterele importante ale orașului.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Zidul Plângerii pe palier. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867769">Şterge vot</a></div><span id="v9867769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Zidul Plângerii pe palier.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Camera, cu patul matrimonial. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867770">Şterge vot</a></div><span id="v9867770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Camera, cu patul matrimonial.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Camera - una din noptiere și un tablou aiurea pe perete. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867771">Şterge vot</a></div><span id="v9867771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Camera - una din noptiere și un tablou aiurea pe perete.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Camera - am avut televizor! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867772">Şterge vot</a></div><span id="v9867772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Camera - am avut televizor!
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Baia, cu chiuveta liliputană... -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867773">Şterge vot</a></div><span id="v9867773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Baia, cu chiuveta liliputană...
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Camera - oglinda și șifonierul. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867774">Şterge vot</a></div><span id="v9867774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Camera - oglinda și șifonierul.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2017] Camera - a doua noptieră. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867775">Şterge vot</a></div><span id="v9867775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Camera - a doua noptieră.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Balconul pe care m-am putut deda unicului meu viciu. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867776">Şterge vot</a></div><span id="v9867776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Balconul pe care m-am putut deda unicului meu viciu.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867777">Şterge vot</a></div><span id="v9867777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867778">Şterge vot</a></div><span id="v9867778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867779">Şterge vot</a></div><span id="v9867779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 25.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av867780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv867780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=867780">Şterge vot</a></div><span id="v9867780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(867780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f867780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e867780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] Strada Ben Yehuda văzută de pe balconul camerei.
foto Carmen Ion [25.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132289886475 sec