77853 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Eufral One Apartment (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.05.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
115 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Eufral One - un apartament foarte bun pentru a vedea Napoli și împrejurimile


  Urmare de aici

  Am optimizat ziua în care trebuia să ne transferăm de pe coasta Amalfitană la Napoli și ne-am lăsat bagajele în gara din Sorrento ca să facem o excursie de o zi pe Insula Capri. Am câștigat excursia asta dar, cum nu le poți avea chiar pe toate, am pierdut din timpul pentru Napoli pentru că abia seara am luat trenul din Sorrento și era trecut de 10 noaptea când noi ne căutam apartamentul prin centrul istoric.

  Nu era suficient că în seara cu pricina era târziu, noi am hotărât să mergem și pe jos până la apartament. Ne sunasem gazdele înainte să plecăm din Sorrento ca să vedem cât de târziu ne primesc și dacă tot au zis că nu contează, am mai rămas preț de câteva trenuri în Sorrento și am plecat cu cel de 20,30 astfel că abia la 21,30 eram în Gara Centrală (Garibaldi), din Napoli. După cum am studiat noi harta, ne-am dat seama că distanța de la gară la apartament nu este prea mare, drumul era destul de clar și de drept și ne-am gândit să nu ne mai trambalăm cu bagajele la metrou și să facem o plimbare ca să ne împrietenim puțin cu orașul, chiar dacă era noapte. Și-așa rămăsesem doar cu 2 zile pline la Napoli, măcar ne făceam o primă idee, mergând pe jos.

  Acuma eu zic să nu vă îmberbeciți ca noi dacă alegeți Via Toledo pentru cazare și să mergeți pe jos. Și dacă luați metroul de la Gara Centrală din Napoli (Garibaldi), trebuie să coborâți la a 4-a stație, Dante, din Piața Dante și de acolo la dreapta pe Via Toledo, la 3-400 de m este apartamentul Eufral One. Pentru altă cazare pe Via Toledo este bună și stația de metrou Toledo, depinde în ce parte a străzii stați.

  Când ne-am dat seama că e cam mult de mers nu ne-a mai venit să ne băgăm la metrou pentru că făcusem mare parte din drum. Adevărul este că ne-au derutat și gazdele care ne-au confirmat că este ok să ajungem pe jos, dar am văzut noi cum e cu gazdele astea ale noastre un pic mai târziu.

  Alesesem acest apartament destul de repede, cu vreo 2 luni în urmă, după notă și preț, în ordinea aceasta. Când am văzut că are nota spre 10, era situat în inima centrului istoric, avea 2 camere, 2 băi și un preț super bun, n-am mai căutat altceva. Apartamentul de 50 de mp, cu 2 camere, 2 băi și 2 balcoane a costat 230 de EUR și l-am împărțit cu prietenii cu care am fost, așa că 115 EUR pentru 3 nopți la Napoli, în centrul orașului, aproape de toate, ni s-a părut super bine.

  Ca să revenim, era trecut de 10 noaptea când am ajuns, iar gazdele noastre ne așteptau în fața porții cu cheia în mână. De fapt erau 2 băieți tineri, foarte tineri, nu știu 22-25 de ani, care au urcat cu noi la etajul 1, ne-au făcut o prezentare scurtă a casei și ne-au lăsat. Nu ne-am mai văzut cu ei niciodată pentru că la plecare ne-au spus să lăsăm cheile pe masă și să tragem ușa după noi, ceea ce am și făcut. Din păcate cred că a fost prima și singura dată când nu am putut să scoatem nici o informație utilă de la gazdele noastre. Eu mă documentez în general înainte de plecare, ca și voi de altfel, dar niciodată nu rămâne programul pe care mi-l fac de acasă pentru că cel mai bine mă orientez la fața locului. Primul interviu îl iau gazdei sau recepției hotelului și pun întrebări până văd că plictisesc lumea. Apoi căutăm punctul infoturistic pentru că este primul obiectiv care ne interesează. Și nu în ultimul rând intrăm în vorbă cu lumea pe stradă, în stații, în magazine, în mijloace de transport... peste tot. Eiii, de data asta, de la gazdele noastre cele tinere, cu cercei în nas, inele și alte alea, nu am aflat nimic. Orice îi întrebam nu știau. Erau și fâstâciți când le puneam întrebări legate de orașul lor la care nu știau să răspundă. Nici pe hartă nu am putut discuta ceva cu ei, așa că am lăsat-o baltă. Ei erau drăguți săracii, dar n-aveau nici o treabă cu ce poți face în orașul lor, mai mult decât că ești în centru istoric și ești aproape de toate.

  Ei au plecat, iar noi ne-am apucat de inspectat casa. Înainte de asta trebuie să ne întoarcem în stradă, pe Via Toledo, acolo unde ne-am întâlnit cu ei. De la Garibaldi traversând străzile ca să ajungem în centrul istoric am trecut prin cea mai nasoală zonă a Napoli-ului. Asta cred că deja știe toată lumea pentru că orice citești despre Napoli începe cu zona rău famată, plină de gunoaie din jurul Gării Centrale. Când am ajuns însă pe Via Toledo ne-am liniștit pentru că am văzut chiar așa, noaptea, o arteră frumoasă, largă, curate, cu clădiri care arătau bine și nu ne-am mai făcut griji.

  Totuși am remarcat că multe dintre clădirile de pe Via Toledo au fost închise la față cu niște panouri de tablă maro și a fost lăsată doar o ușiță mică, pe care intră doar o persoană, cu capul aplecat, oricât ai fi de mărunt. Ușa este ferecată și paraferecată și obloanele astea ca să le zic așa se trag doar noaptea, ziua sunt date la o parte. Intrarea asta este cam sinistră și nu ne-a inspirat încredere, panourile sunt scrise cu graffiti și ai senzația că ești într-un loc nu tocmai sigur. Gazdele noastre ne-au liniștit și ne-au spus că mai toate clădirile au recurs la soluția asta pentru un plus de siguranță, panourile se trag decât noaptea și există câte un paznic la fiecare clădire. Ne-am liniștit și la sfârșitul sejurului ne-am dat seama că nu am avut nici un motiv de îngrijorare. Ne-am simțit foarte bine în apartamentul nostru, chiar dacă blocul nu ni s-a părut prea prietenos la prima întâlnire. Clădirea pe afară arată foarte bine, este renovată și se vede frumos din stradă. Doar ușile alea sunt ciudate și apoi când am intrat în bloc nu toate apartamentele sunt renovate ca cel în care am stat noi și nici casa scării sau curtea interioară a blocului nu arată grozav. Noroc că am stat la etajul 1 și alături de noi pe palier era o firmă. Din câte am înțeles sunt mai multe sedii de firme în bloc. Dar, cum spuneam, ne-am simțit foarte bine la Eufral, iar poziția care ne-a permis să ne mișcăm ușor prin Napoli a făcut toți banii.

  Chiar dacă zona înconjurătoare n-a fost prea atractivă, apartamentul ne-a plăcut de cum am deschis ușa. A fost renovat total în 2016, era mobilat modern și totul miroasea a nou.

  Apartamentul de 50 de m are două camere, fiecare cu baia și balconul ei și este împărțit foarte bine dacă locatarii ar folosi cele două uși care dau pe palier, fiecare din câte o cameră, astfel încât nimeni să nu treacă prin camera celuilalt, dacă împarți apartamentul cu cineva. Noi nu ne-am mai complicat așa, ci am folosit o singură intrare, pe cea principală și nu ne-a încurcat deloc. Mi s-a părut aiurea să ies din camera mea pe palier și apoi să intru pe cealaltă ușă ca să ajung în bucătărie.

  La intrare apartamentul începe cu un fost hol, suficient de mare încât să se transforme într-o bucătărie. Unul din pereți era plin de dulapuri, plită, chiuvetă, combina frigorifică, mașină de spălat vase, rafturi, veselă iar pe pereți decorațiuni în ton cu încăperea în care ne aflam, cum de altfel erau în toată casa. În capătul acestui hol-bucătărie era o masă rotundă cu 4 scaune, loc de servit masa, intim și foarte plăcut. Cam din dreptul acestei mese era intrarea într-una din cele 2 camere și dacă nu foloseai intrarea cealaltă de pe palier trebuia să treci prin această cameră pentru a ajunge și în cealaltă. Camera care era mai departe de bucătărie avea propria ei chicinetă încropită într-un dulap cu un minim de veselă, o plită și un frigider mai mic, unde puteai să-ți încropești ceva, fără să vii la bucătăria principală. Noi n-am folosit nici bucătăria, nici chicineta și cum plecam dimineața și veneam seara, nici nu ne-am deranjat unii pe alții. Am petrecut în apartament în afară de orele de somn, cam 2 ore pe zi, una seara când făceam analiza zilei la o bere și tot cam așa dimineața până plecam, așa că n-a fost timp de deranj.

  Cele 2 camere ale apartamentului sunt aproximativ la fel. Foarte înalte, ceea ce ni s-a părut cam ciudat pentru că aveau peste 3 m, cred, fiecare avea câte un pat mare dublu dar și o canapea alături. Nici nu știu dacă era extensibilă dar ne-a fost bună pentru diverse de depozitat. Patul dublu, destul de înalt și foarte confortabil, era încorporat într-o mobilă cu multe dulapuri și în laterale și deasupra lui. În plus pereții de peste tot sunt plini de rafturi pe care sunt tot felul de decorațiuni, de la flori, până la tablouri, căni, cărți, tot felul de citate, etc. Am avut televizor în fiecare cameră dar dacă pe coastă i-am mai dat drumul ca să vedem cum va fi vremea, aici nu l-am deschis deloc.

  Am avut două balcoane mici, fiecare cameră cu al ei, care dădeau într-o curte interioară decorată cu niște palmieri. Bun balconul pentru fumători dar pe noi nu ne-a atras de nici un fel pentru că nu-mi plac priveliștile astea de curți interioare la blocuri, unde jur-împrejur vezi numai ziduri de piatră. Pe balconul ăsta mic era mașina de spălat, niște sârme pentru întins rufe și un dulap cu materiale de curățenie, găleată cu mop și tot ce ai avea nevoie dacă stai mai mult și trebuie să te mai gospodărești.

  Baia era pe aceeași linie cu balconul și ambele erau niște încăperi extrem de mici, cât să-ți faci treaba dar fără să te întorci și să te sucești prea mult pe acolo. Extrem de simplă cu o chiuvetă mică, o cabină de duș și o toaletă, cam înghesuite toate. Dar la cât am apucat să stăm în Napoli nici n-am avut timp să suferim din acest punct de vedere. Dezavantajele apartamentului ar fi băile astea prea mici și trecerea dintr-o cameră în alta dacă împarți apartamentul cu cineva.

  Nu am avut nici o masă asigurată așa că am mâncat pe unde am ajuns în timpul zile, iar dimineața, pe Via Toledo care este plină de cafenele unde ne opream ca să mâncăm o patiserie sau o baba și să bem o cafea.

  Apartamentul avea aparate de aer condiționat în ambele camere, WiFi-ul a mers excelent și dacă ar fi să mai ajung la Napoli, pentru că ne-au mai rămas destule de făcut, l-aș alege fără discuție.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Aurici in 30.05.2017 07:13:01

  Validat / Publicat: 30.05.17 09:44:03


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 1693


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 40 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Coordonate GPS: 40.84694200 N, 14.24940100 E - CONFIRMATE
  • Ai fost acolo, la Eufral One Apartment? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Aurici? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster26
  [30.05.17 08:00:53]
  » mesaj pers

     @Aurici: rog aruncă o privire peste următorul link google.com/maps/@40.84349 ... 67962,17z?hl=en.

 • - localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă)
 • - fă click pe locul unde e amplasată
  • - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here? ")
 • »» coordonatele GPS vor apărea într-o mică fereastră în partea de jos a paginii;
 • copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici.
 • ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Aurici
  [30.05.17 09:33:57]
  » mesaj pers

     @webmaster26: Eufral One este un apartament dintr-o clădire situată pe Via Toledo, nr. 406, foarte aproape de Basilica dello Spirito Santo.

     Coordonatele GPS sunt 40.846958 și 14.249227.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - webmaster26
  [30.05.17 09:43:23]
  » mesaj pers

     @Aurici: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.

  În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mishu
  [30.05.17 14:16:27]
  » mesaj pers

     @Aurici: Nu cred ca pot fi spuse foarte multe, un apartament foarte frumos si poate ca si eu daca vedeam la o prima vizita acel spatiu prin care te strecurai m-as fi ingrijorat putin.

     Mi s-a intamplat de doua ori ca atunci cand vad locul de la exterior sa-mi vina sa fac cale intoarsa pentru ca mai apoi locul sa-mi placa si sa-mi doresc sa revin.

     Felicitari si pentru poze, votat cu mare drag.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - Aurici
  [30.05.17 14:59:22]
  » mesaj pers

     @mishu: Săr'na și de aici pentru ecou. Mie mi s-a întâmplat de mai multe ori să fiu nemulțumită la prima vedere și să se termine totul excelent. În fond contează cum ești tu prin interior și cum te simți. De plăcut, mie îmi place peste tot indiferent că este mai cu moț sau mai simplu, doar ideea de teamă într-un loc nu-mi place, dar n-a fost cazul la Napoli. Nici vorbă. Naiba știe ce le-o fi venit cu ușile alea că într-adevăr sunt cam sinistre.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - krisstinna
  [30.05.17 17:34:42]
  » mesaj pers

     @Aurici: Foarte drăguţ apartamentul, numa bun de un refugiu după o zi obositoare de vizitat împrejurimile.

     Am citit cu drag, ies foarte bine şi astea despre cazări, au poveşti, au puls.:*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Aurici
  [30.05.17 17:59:38]
  » mesaj pers

     @krisstinna: Așa este, a fost tare bun. Mai micuț dar primitor.

     Ies și astea despre cazări dar îmi ies și mie ochii:((

     Te pup și eu:*

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - irinad
  [30.05.17 18:34:47]
  » mesaj pers

     @Aurici: Tu întotdeauna mă uimeşti cu cazările pe care le alegi. Ştiu că analizezi îndelung şi te apreciez pentru răbdare şi că te decizi asupra unor locuri care merită toată atenţia.

     Sincer, acest apartament este tare şic, să spun că şi pe gustul meu, ar fi inutil, căci se-nţelege că mi-a plăcut mult. Ca şi cazarea precedentă, de altfel.

     Felicitări!

     Vacanţe frumoase şi călătorii pe măsură îţi doresc să ai în continuare!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - Aurici
  [31.05.17 10:28:40]
  » mesaj pers

     @irinad: Păi... noi ne po-tri-viiim...

     Toate vin cu experiența și la cât căutăm ni s-a format și ochiul. Dar nu nimerim întotdeauna ce trebuie că mai depinde și de conjunctură, nu numai de abilitatea și gustul nostru. Uite mâine dimineață plec și nu m-am ocupat eu de cazare. M-am uitat aseară pe satelit ca să văd locul și eu nu l-aș fi ales, dar sunt convinsă că o să fie bine, mai ales că eu stau extrem de puțin la bază. Vă zic eu când mă întorc dacă mă mai las pe mâna cuiva.

     Mulțumesc pentru ecou, minivacanță plăcută și ție dacă pleci și oricum călătorii multe că în sfârșit o veni vara...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Dana2008
  [13.07.17 11:25:08]
  » mesaj pers

     O cazare interesanta??? Sau specială? Sau cu multe detalii inedite?

     Oricum este ceva care se distinge și își rezervă un spațiu bine definit pe memoria cazărilor!

     Am observat că îți alegi cazări mai deosebite, care au un farmec aparte.

     Alegeri inspirate!

     Călătorii plăcute!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Aurici
  [13.07.17 12:14:30]
  » mesaj pers

     @Dana2008: Ne-a plăcut apartamentul ăsta. Are o notă spre 10 iar faptul că este proaspăt renovat, cu toate noi acolo, mirosea a nou, ne-a făcut șederea plăcută la Napoli. Cu toate că nu-mi place să revin în același loc, pentru Napoli cred că aș face o excepție. Este ideal așezat pentru explorarea orașului, de ce să mai fac săpături? În fine... să ajungem noi la Napoli că deocamdată nu este pe listă pentru viitorul apropiat.

     Mulțu pentru ecou, vacanță frumoasă dacă n-ai fost.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [29] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [APR-2017] Via Toledo, cam in dreptul apartamentului nostru, o artera foarte frumoasa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859101">Şterge vot</a></div><span id="v9859101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [APR-2017] Via Toledo, cam in dreptul apartamentului nostru, o artera foarte frumoasa.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [APR-2017] Cladirea in care am avut apartamentul. Frumoasa pe afara, inca se mai renoveaza pe la interior. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859102">Şterge vot</a></div><span id="v9859102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [APR-2017] Cladirea in care am avut apartamentul. Frumoasa pe afara, inca se mai renoveaza pe la interior.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [APR-2017] Faimoasa intrare de care spuneam. Cam sinistra, dar deloc ingrijoratoare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859103">Şterge vot</a></div><span id="v9859103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [APR-2017] Faimoasa intrare de care spuneam. Cam sinistra, dar deloc ingrijoratoare.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [APR-2017] La etajul 1 apartamentul nostru cu cele 2 usi de acces dar noi am folosit-o doar pe cea principala, din fata. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859104">Şterge vot</a></div><span id="v9859104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [APR-2017] La etajul 1 apartamentul nostru cu cele 2 usi de acces dar noi am folosit-o doar pe cea principala, din fata.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [APR-2017] Bucataria este prima incapere in care intri. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859105">Şterge vot</a></div><span id="v9859105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [APR-2017] Bucataria este prima incapere in care intri.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [APR-2017] Bucataria destul de mica, dar dotata cu tot ce este necesar. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859106">Şterge vot</a></div><span id="v9859106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [APR-2017] Bucataria destul de mica, dar dotata cu tot ce este necesar.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [APR-2017] Bucataria, vesela suficienta, n-am avut noi ce sa facem cu ea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859107">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859107"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859107">Şterge vot</a></div><span id="v9859107" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859107)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859107Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859107MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [APR-2017] Bucataria, vesela suficienta, n-am avut noi ce sa facem cu ea.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [APR-2017] Bucataria, mare atentie la detalii, ca de altfel in tot apartamentul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859108">Şterge vot</a></div><span id="v9859108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [APR-2017] Bucataria, mare atentie la detalii, ca de altfel in tot apartamentul.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [APR-2017] Locul de luat masa. La stanga intram in cele 2 camere. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859109">Şterge vot</a></div><span id="v9859109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [APR-2017] Locul de luat masa. La stanga intram in cele 2 camere.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [APR-2017] Camera mea cu parchet pe jos. In fata usile spre balcon si baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859110">Şterge vot</a></div><span id="v9859110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [APR-2017] Camera mea cu parchet pe jos. In fata usile spre balcon si baie.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [APR-2017] Patul inalt, foarte confortabil. Si camerele erau mai inalte decat obisnuit. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859111">Şterge vot</a></div><span id="v9859111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [APR-2017] Patul inalt, foarte confortabil. Si camerele erau mai inalte decat obisnuit.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [APR-2017] Canapeaua din camera noastra. In fiecare camera era si cate o canapea in afara de patul dublu. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859112">Şterge vot</a></div><span id="v9859112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [APR-2017] Canapeaua din camera noastra. In fiecare camera era si cate o canapea in afara de patul dublu.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [APR-2017] Toate piesele de mobilier ne-au placut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859113">Şterge vot</a></div><span id="v9859113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [APR-2017] Toate piesele de mobilier ne-au placut.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [APR-2017] Un birou in camera noastra iar in spate usa care da spre palier. N-am folosit-o, am trecut prin camera vecinilor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859114">Şterge vot</a></div><span id="v9859114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [APR-2017] Un birou in camera noastra iar in spate usa care da spre palier. N-am folosit-o, am trecut prin camera vecinilor.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [APR-2017] Dulapul din camera noastra in care era incropita o mica chicineta. Asta pentru cazuri de urgenta, ca sa nu deranjezi vecinii din camera cealalata ca sa ajungi la bucataria centrala. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859115">Şterge vot</a></div><span id="v9859115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [APR-2017] Dulapul din camera noastra in care era incropita o mica chicineta. Asta pentru cazuri de urgenta, ca sa nu deranjezi vecinii din camera cealalata ca sa ajungi la bucataria centrala.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [APR-2017] Asta este chicineta de care spuneam. Nu ne-a folosit noua, dar cine stie... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859116">Şterge vot</a></div><span id="v9859116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [APR-2017] Asta este chicineta de care spuneam. Nu ne-a folosit noua, dar cine stie...
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [APR-2017] Decoratiuni in camera noastra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859117">Şterge vot</a></div><span id="v9859117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [APR-2017] Decoratiuni in camera noastra.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [APR-2017] Cuierul ceas din camera noastra. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859118">Şterge vot</a></div><span id="v9859118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [APR-2017] Cuierul ceas din camera noastra.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [APR-2017] Cuierul din camera vecinilor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859119">Şterge vot</a></div><span id="v9859119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [APR-2017] Cuierul din camera vecinilor.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [APR-2017] Baia si balconul. Foarte mici ambele, foarte greu de fotografiat. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859120">Şterge vot</a></div><span id="v9859120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [APR-2017] Baia si balconul. Foarte mici ambele, foarte greu de fotografiat.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [APR-2017] Baia cu cabina de dus. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859121">Şterge vot</a></div><span id="v9859121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [APR-2017] Baia cu cabina de dus.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [APR-2017] Camera cealalta, aproape identica. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859122">Şterge vot</a></div><span id="v9859122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [APR-2017] Camera cealalta, aproape identica.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [APR-2017] Canapeaua din camera prietenilor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859123">Şterge vot</a></div><span id="v9859123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [APR-2017] Canapeaua din camera prietenilor.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [APR-2017] TV plus iesirea pe balcon din camera vecinilor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859124">Şterge vot</a></div><span id="v9859124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [APR-2017] TV plus iesirea pe balcon din camera vecinilor.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [APR-2017] Decoratiuni la bucatarie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859125">Şterge vot</a></div><span id="v9859125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [APR-2017] Decoratiuni la bucatarie.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [APR-2017] Alte decoratiuni, toate ne-au placut. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859126">Şterge vot</a></div><span id="v9859126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [APR-2017] Alte decoratiuni, toate ne-au placut.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P27 [APR-2017] Cheia casei... simbolica. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859127">Şterge vot</a></div><span id="v9859127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P27 [APR-2017] Cheia casei... simbolica.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P28 [APR-2017] Asa este, nu? -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859128">Şterge vot</a></div><span id="v9859128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P28 [APR-2017] Asa este, nu?
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P29 [APR-2017] Vedere in curtea interioara dupa care nu prea m-am omorat. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 30.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av859129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv859129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=859129">Şterge vot</a></div><span id="v9859129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(859129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f859129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e859129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P29 [APR-2017] Vedere in curtea interioara dupa care nu prea m-am omorat.
  foto Aurici [30.05.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.236181020737 sec