77838 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Aurora

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.05.2017
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
900 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pensiunea Aurora - sub aşteptări


În sfârşit, au venit şi zilele de concediu! Două săptămâni de concediu pe care le-am aşteptat ca pe pâinea caldă, în colţ la brutărie! Musai că trebuia să plecăm pe undeva. Şi-am hotărât că s-ar potrivi o ieşire la munte, în Ţara Moţilor, un tărâm de basm. Am căutat o pensiune în Albac, în final oprindu-mă la pensiunea Aurora. Nimic de zis, recenzii foarte bune, scrise atât de turişti români cât şi de cei străini, cu accent pe latura gastronomică, gazde amabile, binevoitoare, care se ocupă cu turismul de prin anii '90, camere frumos aranjate, toate aceste criterii convingându-mă că merită să încercăm o experienţă la pensiunea Aurora. La rezervarea făcută din timp, de la sfârşitul lunii aprilie, am discutat la telefon cu doamna Alina, nora proprietarului pensiunii, care probabil se ocupă cu rezervările. I-am spus ce doresc eu, adică patru nopţi de cazare, în două camere, cu demipensiune. La scurt timp, doamna Alina a revenit, cu o ofertă pe care eu am acceptat-o, respectiv 1200 lei pentru patru nopţi, cu demipensiune, oferta părând a fi în avantajul meu, mai precis aveam o reducere de 60 de lei pe zi, adică 240 lei în patru zile.

Am plecat de-acasă încrezători, convinşi că vom petrece câteva zile minunate în Munţii Apuseni. După un drum istovitor, de aproape opt ore, cu câteva opriri pe Valea Oltului, unde lucrările la infrastructură par interminabile, şi una la intrarea în Alba-Iulia, tot legată de lucrări la carosabil, am ajuns în Albac, la pensiunea Aurora. Ca amplasare, pensiunea este situată la aproximativ 1,5 km. de la intrarea în Albac, pe partea dreaptă în sensul de mers către Arieşeni, în imediata apropiere a DN 75. Ca un punct de reper, vizavi de pensiune se află vila Perla Arieşului, o clădire impozantă, vopsită în alb. Parcarea din faţa pensiunii este practic o alee cu o lăţime de aproximativ patru metri, şi lungă de 20, unde nu poţi să întorci, iar dacă ai ajuns primul şi mai parchează şi alţii după tine, eşti obligat să-i deranjezi pe toţi să-şi scoată maşinile, ca apoi să poţi ieşi tu. Şi încă ceva: intrarea în parcare este atât de intortocheată, cu unghi atât de închis, că nu poţi intra direct venind dinspre Câmpeni, trebuie să mergi puţin în faţă, să întorci şi abia apoi să intri.

Cazarea la pensiunea Aurora se face în două corpuri de clădire. În clădirea din faţa parcării, construită din piatră, sunt amenajate patru camere cu pat matrimonial, unele având şi pat de o persoană, pentru cei care doresc o cameră triplă, tot aici fiind şi sala de mese. În cealaltă clădire, casa bătrânească, foarte frumoasă, au fost amenajate patru camere, la etaj, cu interior rustic, din lemn, fiecare cameră având baie proprie. Pensiunea mai dispune şi de o terasă foarte frumos amenajată, două balansoare, curtea fiind destul de spaţioasă, cu loc de joacă pentru copii. Jocurile de societate sunt disponibile atunci când vremea nu permite efectuarea de drumeţii, sau turiştii vor pur şi simplu să stea la aer curat în curtea pensiunii.

Camerele în care am stat noi erau curate, spaţioase, frumos aranjate, cu mobilier din lemn masiv, cu saltele confortabile, cea în care a stat băiatul meu având balcon, de unde aveam o privelişte minunată spre sat. Semnalul wireless din camere, foarte slab, trebuia să-ţi cauţi o anumită poziţie în cameră pentru a putea folosi laptopul. Băile din ambele camere sunt de mărime medie, cu cabine de duş ale căror uşi se închideau etanş, apa nu se scurgea pe pardoseală, dar din păcate cu consumabile de proastă calitate, cel puţin la baia din camera mea săpunul lichid era apă chioară, nu mă puteam spăla cu aşa ceva, noroc cu cel adus de-acasă.

Toate bune şi frumoase, însă pe parcursul şederii noastre au apărut şi problemele. Am menţionat la început că rezervarea s-a făcut după o discuţie cu nora proprietarului, însă la pensiune am avut de-a face numai cu proprietarul, doamna Aurora în persoană, de altfel foarte amabilă, pusă pe glume tot timpul, lucru care nu ne-a deranjat, chiar dacă are o vârstă înaintată. Probabil că între cele două persoane a lipsit comunicarea, deoarece încă de cum am ajuns la pensiune doamna Aurora ne-a întrebat cât am stabilit cu nora sa totalul de plată pentru cele patru zile, iar când i-am spus s-a mirat, totodată afirmând că ,,de cât aţi plătit, de-atât veţi mânca'', vorbe care ne-au lăsat ca la dentist, fără replică. A doua zi, aceeaşi discuţie, doamna fiind nemulţumită de faptul că noi am avut o ofertă avantajoasă, ne-a comunicat că pentru cât plătim, la cină nu vom beneficia de băuturile alcoolice, respectiv o carafă cu vin şi bere. Spirit de afacerist dom'le, probabil doamna Aurora a dorit să mai recupereze ceva din cei 240 lei pierduţi. Pentru noi nu a fost o problemă că nu am avut vin şi bere la masă, nu suntem consumatori înrăiţi, şi oricum aveam luate cu noi câteva cutii cu bere şi palincă... de gutui! Dar afirmaţia doamnei Aurora m-a deranjat, pentru că mie nu mi s-a spus la momentul rezervării că dacă plătesc mai puţin nu voi beneficia de o cină standard. Încă odată afirm, lipsă de comunicare între cele două doamne.

O altă dezamăgire am avut-o la capitolul mâncare. Într-adevăr, am avut un mic dejun îndestulător, cu multe produse de casă, dar seara, pe parcursul celor trei zile am mâncat numai carne de pui, adică şniţel, pulpe şi piept la grătar, cu amărăciunea că nu am degustat ceva tradiţional, specific zonei. Uitasem, ni s-a oferit ceva specific zonei, de sezon: ciorbă de lobodă sau de zarzavat, la alegere! Păi, vin în Ţara Moţilor să mănânc ciorbă de lobodă?!?!

Aş puncta totuşi la plusuri capitolul plăcinte, foarte bune, atât cea coaptă pe lespede, cât şi cea cu ciuperci şi mărar, precum şi faptul că ni s-a oferit ţuică şi merişorată -delicioasă!

Un alt aspect deranjant, care practic a pus capac, iar de-aici am zis gata, îmi scurtez şederea, a fost gafa făcută de doamna Aurora, într-o dimineaţă, la micul dejun, când a observat că noi nu aveam la masă ardei, şi văzând că persoanele de la masa din spatele nostru terminaseră de mâncat, a luat de la masa respectivă farfuria cu doi ardei consumaţi pe jumătate şi ne-a adus-o nouă, să terminăm ce începuseră ceilalţi! Frumos şi elegant, nu?

Sâmbătă seara, la pensiune ne-am întâlnit cu doamna Alina, căreia i-am spus toate nemulţumirile mele, ocazie cu care am şi plătit pentru trei nopţi, deşi stabilisem să stăm patru.

Probabil că aceasta a avut o discuţie cu soacra dumneaei, deoarece duminică dimineaţa, după micul dejun, doamna Aurora a venit la masa noastră, scuzându-se pentru cele întâmplate. Tardiv, hotărârea de a pleca era deja luată cu o seară înainte, bagajele erau făcute.

La plecare am avut o scurtă discuţie cu doamna Alina, căreia, cu riscul de a se supăra pe mine, i-am spus concluziile mele: la pensiunea Aurora este imperios necesar schimbul de generaţii, lumea e într-o continuă schimbare, suntem în secolul XXI, turismul nu se mai face ca-n anii '90, când s-a deschis pensiunea, sunt douăzeci de ani de-atunci, trebuie schimbat modul de a gândi în acest domeniu de activitate.

La munte ştiţi cum e vremea, acum plouă, acum iese soarele, dar printre picături am avut timp de câte-o vizită la unele obiective turistice din zonă, despre care sper să vă povestesc într-un alt episod.

Concluzia? Dacă aţi citit cele scrise de mine, vă las pe voi să trageţi o concluzie, însă eu nu cred că aş mai reveni aici, chiar dacă aş şti că lucrurile s-au schimbat în bine.

Vacanţe frumoase vă doresc!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 29.05.2017 14:01:39

Validat / Publicat: 29.05.17 16:58:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2129


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  49250 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- adrianbogdan
[29.05.17 17:37:38]
» mesaj pers

   Buna!

   Bine ca a-ti fost voi vigilenti si a-ti observat miscarea doamnei Aurora, va cred ca nu a fost deloc placut.

   Ma bucur ca a-ti scos-o la capat cumva.

   Vacante placute si la vara!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[29.05.17 17:51:40]
» mesaj pers

   @adrianbogdan: Da, aşa este, am fost oarecum vigilenţi, dar mai bine ar fi fost să nu se întâmple nimic şi toate lucrurile să decurgă normal. Acum, că supărarea mea s-a mai domolit, recomand celor care doresc să meargă la această pensiune să discute din capul locului toate detaliile privind cazarea, mesele, sau orice alt aspect, în acest mod pot fi prevenite lucrurile neplăcute. Mulţumesc pentru lecturare şi vot.

    Vacanţe plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[29.05.17 19:31:07]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Și noi am fi procedat la fel.

   Cazarea a fost ok și cu mesele v-ati descurcat până la urmă, dar vorbele și faptele doamnei te dezgusta.

   Și noi când am fost la Arieseni am pățit la fel, din punct de vedere al meselor.

   Am observat asta în toate zonele frumoase ale țării. Găsești cazare, dar dacă nu ai asigurate toate mesele, ai plecat la plimbare, riști să nu ai unde mânca sau ce mânca. Ori este aglomerat, ori nu este mâncarea cum ar trebui să fie.

   Sper că asta nu va stricat concediu și ne vei povesti despre locurile vizitate sau alte cazări mai bune.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[29.05.17 19:43:02]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Eu n-am înțeles: ați stat în casa bătrânească? În casa de piatră? Și iar, n-am înțeles dac-o recomanzi sau nu!

   N-ar fi fost așa rău dacă doamna Aurora n-ar fi făcut cele două gafe. Deși e de notorietate, conflictul soacră-noră nu-și avea locul aici, în turism! Păcat, că pe-afară pare superbă pensiunea, iar peisajul... !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[29.05.17 20:07:29]
» mesaj pers

   @ANILU: Acum stau şi mă gândesc, de ce mi s-au întâmplat mie toate astea? Pensiunea Aurora este destul de bine cotată în Albac, funcţionează din 1998 sau 1999, cam pe-acolo, au experienţă în turism, au recenzii bune şi foarte bune, în permanenţă aici vin turişti străini, şi totuşi s-a întâmplat... Din bun simţ am să consider că a fost un incident izolat, şi că nu se va mai întâmpla si cu alţii. Mulţumesc pentru lecturare şi vot.

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[29.05.17 20:17:48]
» mesaj pers

   @Zoazore: Eu am stat în casa de piatră. Dacă zici că ai citit review-ul, poate ai observat că au şi bile albe şi bile negre, de aceea am lăsat la latitudinea fiecăruia să hotărască dacă merită să meargă acolo sau nu. Nu ştiu dacă ţi-ar fi plăcut să ţi se spună că vei primi exact pentru cât ai plătit, şi asta de două ori! Eu nu am pomenit despre vreun conflict noră-soacră, nu ştiu dacă există aşa ceva între ele, am scris doar că a fost o lipsă de comunicare, mai precis mama-soacră trebuia să discute cu nora toate detaliile în ceea ce priveşte cazarea noastră acolo. Despre peisaj ce să spun... superb!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[29.05.17 20:33:21]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

Dacă zici că ai citit review-ul, poate ai observat că au şi bile albe şi bile negre, de aceea am lăsat la latitudinea fiecăruia să hotărască dacă merită să meargă acolo sau nu
= Am citit, că de-aia am și zis!

Nu ştiu dacă ţi-ar fi plăcut să ţi se spună că vei primi exact pentru cât ai plătit, şi asta de două ori!
= normal că nu mi-ar fi plăcut! E foarte urât acest comportament!

Eu nu am pomenit despre vreun conflict noră-soacră, nu ştiu dacă există aşa ceva între ele, am scris doar că a fost o lipsă de comunicare, mai precis mama-soacră trebuia să discute cu nora toate detaliile în ceea ce priveşte cazarea noastră acolo
= ei, vezi? Lipsa de comunicare! Din ce cauză? De ce nora nu comunică? Se sabotează? Și nu-i păcat că turiștii nu primesc servicii bune? Și eu sper să fi fost doar un caz izolat! Păcat c-a trebuit să fiți tocmai voi cei ce-ați luat leapșă la servicii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[30.05.17 07:08:13]
» mesaj pers

   Eram așa de supărată citind articoul tău! Chiar că mi-ar fi stricat tot sejurul dacă eram în locul vostru.

   Și în tristețea asta, votez articolul și îmi apare Superbonusul care m-am făcut să zâmbesc!

   Îmi place că nu ai plecat fără să îți exprimi opinia, poate de schimbă ceva și în turismul autohton.

   Frumos articolul, urâtă experiența!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Safta Radu
[30.05.17 08:12:11]
» mesaj pers

   @Dana2008: Era normal să le spun concluziile mele, după acest sejur semiratat, şi încerc să fiu elegant. Dacă noi, turiştii, nu ne exprimăm opiniile, situaţia nu se va schimba, mereu vor exista cazuri asemănătoare. Mulţumesc pentru lecturare şi vot.

    Vacanţe plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[30.05.17 09:10:03]
» mesaj pers

   @Safta Radu: 😄👍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[30.05.17 18:50:59]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Ciudată lipsa de comunicare dintre cele două persoane ce reprezintă unitatea de turism. Probabil că nu au învățat până acum că problemele lor personale, dacă le au, nu le amesteci cu cele de serviciu pe spinarea clientului. Cine știe ce-o fi fost? Îmi pare rău că v-ați ratat sejurul.

   Citit cu interes și votat cu plăcere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[30.05.17 19:10:10]
» mesaj pers

   @Mitica49: Nu cunosc problemele lor personale, dar le-am văzut la pensiune, împreună, şi nu cred că erau disensiuni între ele, discutau şi se comportau normal, luând în considerare cât de normală poate fi o relaţie între noră şi soacră! :)

    Ca să-mi treacă supărarea, :) mă voi răcori cu o altă ieşire, de data asta în Mărginimea Sibiului, la Gura Râului, sper că aici va fi mai bine decât în Ţara Moţilor.

    Mulţumesc pentru lecturare şi vot, dom' Mitică!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[30.05.17 19:32:48]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

Ca să-mi treacă supărarea, mă voi răcori cu o altă ieşire, de data asta în Mărginimea Sibiului, la Gura Râului
= Acolo-i inima ta! SIGUR va fi superb!

   Abia aștept să te citesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[30.05.17 20:03:31]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mare dreptate ai Zozo! Da, acolo este inima mea, recunosc. Dar nu voi merge acolo unde vreţi să mergeţi şi voi, ci la altă pensiune. Am să scriu un review şi despre aceasta... sper.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[02.06.17 23:30:28]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   Am multe articole de citit pe aici asa ca le-am luat la intamplare in seara asta. Ieri am fost la cativa km de orasul vostru (si orasul meu candva), initial ne propusesem sa trecem pe acolo dar am renuntat, vroiam acasa dupa 3 saptamani de absenta.

   Dar ce vreau sa spun este ca ecoul tau adresat Danei este foarte corect. Am avut o experienta neplacuta in acest concediu cu o rezervare la o locatie notata cu peste 9. A fost o surpriza urata. N-am reclamat la Booking.com, doar am dat curs scrierii impresiilor despre cazare, o procedura pe care o credeam fara importanta pentru site. Ei bine, dupa 2 saptamani, aveam sa constat ca Booking a oprit momentan rezervarile pe site la locatia respectiva, a publicat comentariul meu asa cum l-am scris. A fost singurul comentariu mai dur si singura nota sub 7 pe care am dat-o unei locatii in 4 ani de cand rezerv doar prin acest site dar a meritat. Cred ca atat noi ca turisti meritam respectul si corectitudinea pe care si hotelierii o pretind de la noi si pe care, din respect si educatie trebuie sa ne-o oferim reciproc.

   Vacante cat mai frumoase doresc familiei voastre!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[03.06.17 17:52:41]
» mesaj pers

   @elviramvio: Nu era rău dacă treceaţi prin Roşiorii de Vede, mai vedeaţi oraşul, amintirile vă răscoleau... :)

    Îmi pare rău că şi dumneavoastră aţi trecut prin momente neplăcute legate de rezervarea la locaţia respectivă, din păcate mai avem în viaţă şi astfel de momente. Foarte bine că le-aţi făcut un comentariu mai dur, poate fi o lecţie pentru ei, şi vor încerca să repare greşelile făcute. În cazul meu, în urmă cu circa o oră am ajuns acasă de la Gura Râului, unde am stat trei nopţi la o pensiune, iar acest sejur a fost incomparabil cu cel de la Albac, e o diferenţă uriaşă între cele două locaţii. Mulţumesc pentru lecturare şi vot.

    Vacanţe plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[07.06.17 10:56:55]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Am citit si articolul, am vazut si pozele si am citit si comentariile colegilor. Cred ca atunci cand pleci in concediu vrei ca lucrurile sa mearga bine.

   Fiecare vorba aruncata aiurea nu face de fapt decat sa fie ca o bomboana de final si nu cred ca aveai de unde sa anticipezi ca vei manca de cat ai platit :)). Daca plateai mai mult oare cu ce suplimenta?

   Aceste aparent mici neajunsuri fac ca impresia noastra sa fie pozitiva sau nu.

   Felicitari pentru articol, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[08.06.17 10:33:19]
» mesaj pers

   @mishu: Înainte de a face rezervarea, citisem multe recenzii despre pensiunea Aurora, 95% din acestea fiind pozitive. Şi ca să fiu sincer, mă aşteptam ca la experienţa lor în turism, de aproape douăzeci de ani, totul să meargă ceas elveţian. Că ne place sau nu, uităm însă un aspect, banul e ochiul dracului, asta e... Probabil că dacă plăteam mai puţin, aş fi avut doar o felie de pâine şi un pahar cu apă, cât să supravieţuiesc prin Ardeal.

    Mulţumesc pentru vizită şi vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- sunflower
[15.07.17 20:38:07]
» mesaj pers

   Urât comportament! Să știți că si eu am admirat pensiunea Aurora, arata intr-adevăr foarte bine, dar dacă nu te simți confortabil într-un anumit loc, nici nu mai conteaza ambientul! Din păcate, pentru un ban în plus unii uită de omenie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[12] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Pensiunea Aurora din Albac. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858757">Şterge vot</a></div><span id="v9858757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Pensiunea Aurora din Albac.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Terasa pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858758">Şterge vot</a></div><span id="v9858758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Terasa pensiunii.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Curtea pensiunii. În spate se poate observa clădirea unde sunt camerele rustice. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858759">Şterge vot</a></div><span id="v9858759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Curtea pensiunii. În spate se poate observa clădirea unde sunt camerele rustice.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Camera în care am stat noi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858760">Şterge vot</a></div><span id="v9858760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Camera în care am stat noi.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Baia camerei în care am stat noi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858782">Şterge vot</a></div><span id="v9858782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Baia camerei în care am stat noi.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Camera în care a stat fiul meu. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858783">Şterge vot</a></div><span id="v9858783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Camera în care a stat fiul meu.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Sala de mese. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858784">Şterge vot</a></div><span id="v9858784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Sala de mese.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2017] Spaţiul de relaxare de la parter. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858785">Şterge vot</a></div><span id="v9858785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Spaţiul de relaxare de la parter.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Foişorul din curtea pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858789">Şterge vot</a></div><span id="v9858789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Foişorul din curtea pensiunii.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Vedere din balconul uneia din camere. Jos în dreapta, se observă parcarea, foarte îngustă. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858790">Şterge vot</a></div><span id="v9858790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Vedere din balconul uneia din camere. Jos în dreapta, se observă parcarea, foarte îngustă.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Micul dejun la pensiunea Aurora. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858791">Şterge vot</a></div><span id="v9858791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Micul dejun la pensiunea Aurora.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Clătite cu ciuperci şi mărar. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858792">Şterge vot</a></div><span id="v9858792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Clătite cu ciuperci şi mărar.
foto Safta Radu [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.110068082809 sec