77482 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ilaria Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.05.2017
DE
Avatar Klaudyia
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 27.01.12
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
1368 EUR
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ilaria Hotel - linişte cât cuprinde


Alegerea hotelului Ilaria am făcut-o (beneficiînd de ajutorul competent şi amabilitatea AFA - mulţumim din nou!) urmărind o variantă de cazare decentă şi amplasată favorabil pentru vizitarea insulei. Obiectiv bifat!

Am vrut un hotel liniştit, "speriată" de poveştile despre monstruleţii zgomotoşi şi mult-băutori din Laganas, care nu te lasă să pui geană pe geană toată noaptea... :) Probabil Ilaria încearcă, cu mare succes, să ofere o atmosferă opusă. Aşa încât pentru doritorii de linişte maximă este un hotel ideal, ferit de zgomot, agitaţie şi priviri curioase.

Este situat pe drumul care leagă Laganas de Kalimaki, sunt cam 2 km de mers în fiecare direcţie. Drumul între cele două staţiuni nu beneficiază de trotuar sau stâlpi de iluminat pe toată lungimea distanţei, aşa că seara când reveneam la hotel pe jos, foloseam lanterna de la telefon, ca să nu călcăm aiurea şi să ne semnalăm prezenţa pe întuneric, în traficul destul de intens şi la ore târzii. Dar chiar așa, pe întuneric și întâlnind și vreo doi-trei câini fără stăpân :), n-am avut nici un moment senzația că nu am fi în siguranță.

Hotelul e alcătuit din mai multe clădiri cu un singur etaj, înconjurate de vaste spaţii (care ar fi trebuit să fie) verzi, al căror aspect suferea din cauza secetei şi temperaturilor ridicate, în ciuda eforturilor unui grădinar ce-şi făcea de lucru dimineaţa prin tufişuri :) şi a stropitorilor care udau gazonul seara... Ne-am bucurat totuşi de flora de la faţa locului - boungavilea şi leandri + niscai muşcate/ trandafiri, pomi cu fructe coapte sau în curs de coacere - lămâi, portocali, rodieri, smochini...

Camera noastră de la etaj nu era foarte mare, pe jos avea gresie, iar în rest - dotări minimale. Balconul măricel ţinea loc şi de ferestre, uşa dublă de acces fiind protejată de obloane mari - când erau închise, camera era întunecoasă rău. Baia spaţioasă nu avea plasă la geam, ceea ce ne-a prilejuit vizita unor bărzăuni uriaşi intrați clandestin la duş şi a unei şopârliţe, inofensivă probabil, care ne aștepta în una din seri deasupra ușii... Bifînd şi prezenţa unui şerpotei văzut în prima zi la parterul clădirii unde am fost cazaţi, aş puncta satisfăcător :) şi la capitolul faună...

Micul dejun inclus în tarif se lua într-o atmosferă calmă şi prietenoasă, sub privirile atente şi cu intervenţiile prompte (pentru debarasare şi orice alt ajutor) ale unui nene-supraveghetor foarte prietenos şi amabil în schimburile poliglote cu turiştii :) Preparatele oferite, mereu aceleaşi, au fost suficiente, gustoase, cu mult ulei de măsline :), mirodenii şi seminţe fel de fel, feta, legume proaspete şi gătite, fructe fresh, uscate şi în compot, prăjiturele de casă, miere şi dulceţuri din poame locale...

Cea mai apropiată plajă este cea din Kalimaki, la care se ajunge în câteva minute pe jos pe un drumeag asfaltat (mai demult), printr-o pădurice cam neîngrijită. Iniţial, în plimbările de seară pe malul mării eram cu ochii în patru sperînd să zărim puişorii vreunei ţestoase întârziate care îşi depusese ouăle mai de curând. Ulterior, o discuţie cu voluntarii care îngrijeau cuiburile pe plajă ne-a spulberat orice iluzie, ieşirea puilor din ou având loc mult mai devreme în cursul anului. Astfel că la sfârşit de august am fost norocoşi să vedem totuşi, în apele din jurul insuliţei Cameo, un exemplar de careta-careta - o urieşenie de broască înotînd la distanță de o lungime de braţ de cei doi-trei turişti aflați în apă la locul şi momentul potrivit.

Deşi luasem în calcul deplasarea pe insulă cu transportul public, această variantă am găsit-o inabordabilă / ineficientă - cât am stat acolo nu am văzut prea multe autobuze, deşi o staţie era amplasată chiar în faţa hotelului :) Primele două zile am explorat împrejurimile la pas şi ne-am rezervat timp pentru croaziera în jurul insulei. Pentru restul sejurului am închiriat o maşinuţă care ne-a purtat cu mari satisfacţii peste tot, oferindu-ne prilejul să descoperim minunăţiile locale şi să cercetăm mai în detaliu punctele de interes ochite anterior în excursia pe mare. Şi mai ales am putut ajunge la celelalte plaje, mult mai spectaculoase...

Până la urmă, la hotel am avut parte de linişte din plin, chiar prea multă: hotelul nu era gol - întâlneam destui turişti la micul dejun, însă seara, când reveneam din excursii, nu era nici ţipenie în zona barului de lângă piscină... Şi nici alte locuri nu prea erau la hotel pentru pierdut vremea şi stat la poveşti, la un pahar, la o gâză - un ţânţar (nu erau ţînţari în curtea hotelului, glumesc! - erau în schimb vreo trei pisici :) ...) Puţină zumzăială, muzică, mişcare, ceva activităţi în plus pentru turişti... şi probabil că hotelul ar mai pierde din atmosfera igieno-dietetică de casă de sănătate :) N-am auzind pe nimeni plângându-se, totuși!

Dar dacă ar exista o dată viitoare, mi-ar inspira cochetul portuleț Zakynthos :) ...

---
Impresii încărcate de Klaudyia in 07.05.2017 22:04:41

Validat / Publicat: 07.05.17 23:34:51


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1521


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Klaudyia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28500 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[07.05.17 22:23:40]
» mesaj pers

   @Klaudyia: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[08.05.17 06:11:04]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[08.05.17 07:31:32]
» mesaj pers

   @Klaudyia:

   Bun articol. Complet si util pentru cine se documenteaza pe AFA. Ca mine. Ca tine.

   Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Klaudyia
[08.05.17 10:38:40]
» mesaj pers

   @webmaster26: poziţionare pe hartă OK

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[08.05.17 16:50:09]
» mesaj pers

   @Klaudyia: Vai de mine! Dacă intra șarpele în cameră?:((

   Eu nu am văzut șerpi în Zakynthos, am avut noroc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[07.08.17 19:58:56]
» mesaj pers

   @Klaudyia: Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele lamuritoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [18.11.18 04:39:25]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852541">Şterge vot</a></div><span id="v9852541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852542">Şterge vot</a></div><span id="v9852542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852543">Şterge vot</a></div><span id="v9852543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852544">Şterge vot</a></div><span id="v9852544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852545">Şterge vot</a></div><span id="v9852545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852546">Şterge vot</a></div><span id="v9852546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852547">Şterge vot</a></div><span id="v9852547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852548">Şterge vot</a></div><span id="v9852548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852550">Şterge vot</a></div><span id="v9852550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852551">Şterge vot</a></div><span id="v9852551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852552">Şterge vot</a></div><span id="v9852552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852553">Şterge vot</a></div><span id="v9852553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852554">Şterge vot</a></div><span id="v9852554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852555">Şterge vot</a></div><span id="v9852555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852556">Şterge vot</a></div><span id="v9852556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852557">Şterge vot</a></div><span id="v9852557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852558">Şterge vot</a></div><span id="v9852558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852559">Şterge vot</a></div><span id="v9852559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852560">Şterge vot</a></div><span id="v9852560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852561">Şterge vot</a></div><span id="v9852561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2016] -- foto by <b>Klaudyia</b> [uploaded 07.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av852562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv852562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=852562">Şterge vot</a></div><span id="v9852562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(852562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f852562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e852562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016]
foto Klaudyia [07.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.170165061951 sec