77446 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Drvengrad - orașul din lemn a lui Kusturica [Mokra Gora]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.05.2017
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
500 dinari
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Drvengrad - satul lui Kusturica


Urmare de aici

Am aflat despre această minunăție de pe AFA atunci când am căutat cazare în Zlatibor și am hotărât să nu îl ratăm. Nu am reușit să ajungem acolo când am mers spre Muntenegru deoarece atunci când am ajuns în Zlatibor era o zăpadă de vreo 15 cm și nu știam cum e drumul până acolo așa că am renunțat pe moment. La întoarcerea din Muntenegru am făcut pauza tot în Zlatibor la aceeași pensiune ca și la dus și a doua zi când am plecat spre casă ne-am abătut fără să stăm pe gânduri și la frumosul sat de lemn al lui Emir Kusturica.

Pentru a ajunge din Zlatibor la satul de lemn am continuat drumul spre Uzice și după ce am coborât muntele am intrat pe drumul E 761 care merge spre granița cu Bosnia Herțegovina, pentru că satul de lemn se află pe acest drum la aprox. 20 km de graniță în zona Mokra Gora.

Drumul merge prin munți, este peticit dar destul de bun și ca o observație aparte, în Muntenegru erau smochinele cam cât o nucă iar aici pădurea nici nu înfrunzise încă.

După ce treci de un tunel și cobori destul de mult, întâlnești pe partea dreaptă a drumului un indicator care îți spune că te apropi de satul de lemn, dar este în limba slavă și dacă nu sunteți destul de bătrân ca să fi făcut rusa la școală, este cam greu de citit.

După acest indicator se face un drum în dreapta foarte îngust și destul de abrupt care odată ajuns în vârful dealului ai ajuns la satul de lemn, unde în partea dreaptă se află două parcări unde am lăsat mașina gratuit.

Pentru accesul în satul de lemn am plătit 250 dinari sârbești de persoană și nu știu dacă se poate plăti cu cardul sau cu altă valută.

Îmi cer scuze că fac asta, dar pentru a fi mai corect cu descrierea satului o să inserez pentru început un citat care l-am găsit pe net când m-am interesat de sat:

„Satul cu trei nume, Küstendorf (derivat din porecla lui Kusturica în limba germană – „satul lui Küste“), Drvengrad („satul din lemn“ – în limba sârbă) şi Mecavnik (după numele aşezării vecine şi, practic, numele sub care se găseşte pe hărţile oficiale), este un sat construit în vârf de deal, iar materialul principal folosit a fost lemnul provenit din Munţii Mokra Gora, Tara şi Zlatibor. Drumurile sunt pavate cu butuci de lemn, traverse de cale ferată vechi şi piatră. Casele, care mai de care mai cochete, păstrează arhitectura veche sârbească.

Pentru că este o localitate în toată regula, străzile trebuie să poarte şi nume. Emir Kusturica a botezat toate străzile după numele unor personaje cunoscute pe plan mondial. Strada principală se numeşte Ivo Andric – scriitorul sârb distins cu Premiul Nobel pentru Literatură, în 1961. Există Strada Nikola Tesla – unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă de la începutul secolului al XX-lea, uliţa Federico Fellini – reputat regizor italian, Strada Ernesto Che Guevara, Strada Novak Djokovic – cel mai bun tenismen sârb al momentului, Strada Nikita Mihalkov – celebrul regizor rus care a şi vizitat satul, ori Piaţa Diego Armando Maradona. Mai sunt străzile Ingmar Bergman (regizor suedez), Jim Jarmusch (regizor american) şi Bruce Lee. Cinematograful poartă numele „Stanley Kubrick“, după celebrul regizor american.

Dacă ajungeţi în satul lui Kusturica puteţi încerca restaurantul Visconti, care oferă preparate din bucătăria locală şi internaţională, restaurantul National Lotika, cu preparate din bucătăria sârbească. La patiseria Kod Corkana se găsesc dulciuri şi băuturi calde, Kapor Bar este un loc în care vă puteţi bucura de muzica jazz perfectă. Preţurile sunt mai mult decât decente. ”

Tot în articolul din care am citat mai sus se spune că în sat sunt parcate mai multe mașini de epocă dar noi nu am mai regăsit două dintre ele, o Skoda și un Fiat iar Volga se vede că a fost mutată mai în spate. Mai sunt parcate acolo un Peugeot și un Trabant despre acesta din urmă aflând că face parte dintr-o serie limitată scoasă în anii 1990.

Căsuțele din lemn sunt foarte frumoase iar majoritatea sunt ornate cu picturi sau culori superbe care le fac foarte atractive. Satul este un complex turistic unde te poți și caza.

Emir Kusturica spune într-un interviu că a construit satul inițial ca decor pentru filmul său „ Viața e un miracol” dar pentru că în timpul războiului din anii 90 satul său natal a fost distrus s-a gândit să își construiască aici propriul sat.

Am mai găsit aici o bisericuță, o moară, cinema, terenuri de tenis, chioșcuri cu suveniruri, loc de joacă pentru copii și multe altele.

Pentru noi a fost o experiență foarte plăcută să vizităm acest sat și sper ca la fel să îl percepeți și voi când ajungeți acolo.

Concedii cât mai frumoase.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 06.05.2017 15:42:26

Validat / Publicat: 06.05.17 19:31:30


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SERBIA
VIZUALIZĂRI: 1772


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16900 PMA (din 13 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[06.05.17 19:36:40]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[06.05.17 19:42:32]
» mesaj pers

   @ungureanica: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ---

   Mutat în rubrica "Drvengrad - orașul din lemn a lui Kusturica [Mokra Gora], ZLATIBOR" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[07.05.17 00:26:34]
» mesaj pers

   @ungureanica: Excelente fotografii, felicitari si pentru articol si pentru excursie.

   Unde ai gasit Trabantul acela limuzina ca imi place foarte mult?

   Dar pana la urma as lua Volga acea neagra superpolishata.

   Calatorii placute in continuare

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[07.05.17 14:01:04]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da poziționare pe hartă este corectă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ungureanica
[07.05.17 14:24:24]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumim și vă dorim la fel și dumneavoastră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[32] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Indicatorul spre sat -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851907">Şterge vot</a></div><span id="v9851907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Indicatorul spre sat
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Drumul spre sat -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851908">Şterge vot</a></div><span id="v9851908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Drumul spre sat
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2017] Intrarea în sat -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851909">Şterge vot</a></div><span id="v9851909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Intrarea în sat
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Biletele de intrare -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851910">Şterge vot</a></div><span id="v9851910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Biletele de intrare
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] In Satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851911">Şterge vot</a></div><span id="v9851911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] In Satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Strada principală -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851912">Şterge vot</a></div><span id="v9851912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Strada principală
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Volga -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851913">Şterge vot</a></div><span id="v9851913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Volga
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2017] Bisericuța, clopotnița și pavajul din lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851914">Şterge vot</a></div><span id="v9851914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Bisericuța, clopotnița și pavajul din lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Casa unde vine Kusturica -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851915">Şterge vot</a></div><span id="v9851915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Casa unde vine Kusturica
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Scări din lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851916">Şterge vot</a></div><span id="v9851916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Scări din lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2017] Casă în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851917">Şterge vot</a></div><span id="v9851917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Casă în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Casă în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851918">Şterge vot</a></div><span id="v9851918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Casă în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] Moara în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851919">Şterge vot</a></div><span id="v9851919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] Moara în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] Moara în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851920">Şterge vot</a></div><span id="v9851920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] Moara în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] Închisoarea în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851921">Şterge vot</a></div><span id="v9851921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Închisoarea în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Harta satului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851922">Şterge vot</a></div><span id="v9851922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Harta satului
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2017] Loc de joacă în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851923">Şterge vot</a></div><span id="v9851923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Loc de joacă în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Suveniruri în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851924">Şterge vot</a></div><span id="v9851924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Suveniruri în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Casă în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851925">Şterge vot</a></div><span id="v9851925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Casă în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Casă în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851926">Şterge vot</a></div><span id="v9851926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Casă în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Terenuri de tenis în satul de lemn -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 06.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av851927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv851927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=851927">Şterge vot</a></div><span id="v9851927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(851927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f851927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e851927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Terenuri de tenis în satul de lemn
foto ungureanica [06.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[32] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.242006063461 sec