76901 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Porta Pia Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.03.2017
DE
Avatar santana
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Chiajna [IF]
înscris/ă în 10.10.09
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
MAR-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
PREŢ SEJUR:
2500
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
8.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 40 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Roma, 3 în 1!


  Bine v-am regăsit, dragii mei! Am lipsit ceva vreme de pe aici și mi-e greu să-mi regăsesc cadența pierdută cu timpul. Roma, 3 în 1, cum s-ar spune, vizitată din motive medicale, în primul rind, apoi celelalte. În afară de asta, mi-am vizitat un vechi prieten, signore Moretti, pe care l-am regăsit la fel de savuros și de rece ca pe vremuri. Uneori, prietenul ăsta al meu e atît de politicos, că l-am contracarat dimineața cu antinevralgic și apă.

  Am vizitat Roma între 24-28 martie, fix cînd a avut loc summit-ul comemorativ al Tratatului de la Roma, drept pentru care pe străzi a fost o desfășurare impresionantă de forțe de ordine. Aceștia conviețuiau relativ liniștiți cu cerșetorii betegi de pe trotuare.

  Hotel Porta Pia

  Am sesizat că hotelul ăsta năstrușnic în care am stat nu are nici macar un review. Porta Pia, pe numele său, e situat, evident, în Piazza Porta Pia, la care se poate ajunge foarte simplu din Tremini cu autobuzul 60 sau 62. Din stație, pe niște străduțe încîlcite, veți ajunge la hotel în mai puțin de 3 minute. Asta dacă nu vă întîrzie gagicile uitîndu-se după toate cîrpele din magazine. E ciudat că hotelul este la etajul al doilea al unui bloc de locuințe și are o recepție minusculă. Construcția este atît de veche, încît îți vine să crezi că fondatorul ei a vazut Roma arzînd. În fine, nu asta e problema, ci camerele care sînt destul de mici. Un pat matrimonial, un șifonier antic și o masă la fel de veche. Fără balcon. Baia, de asemenea, are un 1,50 pe 1,50, iar cabina de duș este de 70 de cm și trebuie să deții la perfecțiune tehnica de a te spăla ca barza. În schimb au bideu. Ce să-ți spun!? Prevedere și rafinament de orientali!

  Ce mai tura-vura, este curat, ieftin, iar angajații politicoși, însă destul de nepricepuți în a te îndruma pe undeva. Nu au frigidere în cameră, însă italianul de la recepție ne-a lăsat să ne răcim berile în frigiderul din sala unde servesc micul dejun. Cu ocazia asta vă spun că sala este micuță, iar micul dejun ca la italieni. Să nu uit: nu au restaurant, dar la nici 10 metri de intrarea în hotel este un restaurant haios, în care puteți, la ora prînzului, să mancați cu 10 euro de căciulă pe sistemul ăla ”manînci ca boul, cît vrei”. La care se adaugă o apă plată și o cafea. În jurul hotelului, la cinci-zece minute de mers pe jos, multe cafenele, taverne și restaurante drăguțe, cu prețuri, evident, mai mici decît in centrul Romei. Pizza de la 8 la 10 euro, mîncăruri de pește sau vită la 12-15. Berea e cam scumpuță și trebuie să te scarpini de 5-6 euro pentru o sticlă sau un pahar la 330. Dar au vin, alb sau roșu, la carafă. 10 euro, carafa mare, de 1 litru.

  Peste drum de Hotelul Porta Pia este un club deschis pînă dimineața, cu mulți tineri gălăgioși care ocupă, pentru că este mai ieftin, zona din fața barului, iar la mese este destul de liber.

  Dacă m-aș apuca să descriu acum Roma, cu toate obiectivele ei turistice, pesemne că vă voi plictisi, bașca faptul că mi-ar trebui zile întregi să o fac. Inserez doar fotografii și niște ponturi pentru cei care aleg un citty-break în capitala Italiei.

  Vatican:

  -De obicei sînt cozi kilometrice duminica, însă nu s-a ținut slujba afară în duminica aceea, pentru că Papa a fost plecat la șoping la Veneția. Am stat la coadă cel mult 12 minute. Intrarea e gratis, doar la Muzeul din interiorul Catedralei se plătește 5 euro de căciulă. Se pot face poze peste tot cu telefonul sau cu aparatul foto, însă fără bliț.

  Fontana di Trevi:

  -Foarte aglomerat, nu se plătește nimic. Din păcate, Via Corso, strada cu magazine scumpe nu este pietonală și e forfotă continuă de mașini și scutere gălăgioase.

  Aici am avut o problemă. Pentru că acolo se intersectează cu via Corso, așa cum vă spuneam, cu toată vigilența, logodnica mea a scăpat de sub stricta supraveghere și a tras cu cardul trei papornițe, una mai scumpă și mai urîtă decît cealaltă, eveniment trist și reprobabil pe care l-am combătut cu două Nostro Azzuro, la 10 euro sticla de 330, pe malul vestic al fîntînii, după care, de draci, m-am dat în stambă pe feisbuc cu selfie-uri tîmpite, ca pițipoancele.

  Muzeul Vaticanului:

  Foarte aglomerat. Se stă cu orele la coadă. În ultima sîmbătă din lună, intrarea este gratis, dar am evitat coada, spre norocul și rușinea mea, prin metoda ”Maradona”. Se pot face fotografii, cu o singură excepție, în Capela Sixtină.

  Colloseum:

  Eu am avut biletele la toate obiectivele rezervate din țară, de la agenția de turism unde am plătit excursia. La Colosseum, pentru că am avut bilete on-line, am intrat separat și am evitat coada. Atenție, peste tot, biletele din țară, tipărite de cei de la agenție, trebuie transformate în tichete de acces cu cod de bare, chiar de la casele lor de bilete. De asemenea, nu stai la coadă pentru operațiunea asta.

  Restul de obiective:

  Deja m-am plictisit.

  Să nu uit să vă spun cum se ajunge la hotelul Porta Pia din aeroportul secundar al Romei, Ciampino. Se ia un autobuz, cu 4 euro biletul, pînă în Termini, iar de acolo cu autobuzul 60 pînă la hotel. Veți ajunge in circa 50 de minute. La întoarcere, am avut cursă Roma-București din aeroportul Fiumicino. Autobuzul 60, așadar pînă în Tremini, iar de acolo există varianta cu autocarul, la 6 euro de persoană. Autocarul Termini-Fiumicino face o oră pînă la destinație. Există și varianta mai rapidă (jumătate de oră), cu trenul, tot din gara Tremini, la 16 euro de căciulă. Un bilet de autobuz sau de metrou costă 1,50 euro. E valabil 100 de minute, pe orice linie de metrou sau autobuz.

  V-aș mai spune că, fiind una din cele mai importante capitale europene, la Roma se vorbește mai peste tot engleza. Dar nu ar fi rău să învățați italiana de șopingăreală și orientare, care este foarte ușoară pentru noi, românii, pentru că sînt situații în care trebuie să te informezi de pe stradă, de la localnici, de cîte ceva.

  Asta a fost tot. Ciao!

  ---
  Impresii încărcate de santana in 29.03.2017 11:50:39

  Validat / Publicat: 29.03.17 13:28:14

  VIZUALIZĂRI: 1623

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (santana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48100 PMA (din 36 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster26
  [29.03.17 13:11:32]
  » mesaj pers

     @santana: @santana, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

  S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

  În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

     ===

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

     ===

     Mutat în rubrica "Porta Pia Hotel, ROMA" (nou-creată pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [29.03.17 14:51:32]
  » mesaj pers

     @webmaster26: N-ar fi rău să despart multe. Nu ai priceput că abia îmi dau seama ce faceți voi pe aici?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - ioana74
  [29.03.17 14:56:31]
  » mesaj pers

     @santana: Bravos! De mult nu m-am distrat asa citind un articol. Racoritor si destins ca un spritz de vara :). Sa mai scrii, ai un stil aparte si ne aduci zambetul pe buze. Votat cu mare drag!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [29.03.17 15:20:56]
  » mesaj pers

     @ioana74: N-ai mata ecouri, cîte reviews-uri am eu. Dar, na, o să mai scriu :))

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - marius gaudi
  [29.03.17 15:35:09]
  » mesaj pers

     Iata un old entry. Atat de old ca ai uitat sa separi scrierile de cazare de celelalate.

      Sa inteleg ca acum faci din nou primii pasi?))).

      Sigur te vei intoarce la Fontana di Trevi, daca nu tu, macar cardul tau.)))

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [29.03.17 15:51:29]
  » mesaj pers

     @marius gaudi: Sincer, am vrut să găsesc recenzii despre hotel pe amfostacolo. Și cînd am văzut că nu-s, zic ia să scriu eu ceva. Ăsta e și motivul pentru care nu am facut poze în hotel. Bine, de parcă nu ar avea site oficial. De ce nu am despărțit locul de cazare de celelalte? Hm, simplu, nu a vrut mușchiulețul meu. Doar nu mă apuc acum să scriu povești despre Colosseum, par examplu, că nu văd de ce aș face-o. Am scris doar ce e bine să se facă și ce nu.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - webmaster26
  [29.03.17 16:01:29]
  » mesaj pers

     @santana:

  Am scris doar ce e bine să se facă și ce nu.

     tocmai de aceea am ''inventat'' rubrica ''Sfaturi utile pentru vacanța la Roma'', pentru astfel de scrieri... Dar când e vorba de un hotel nou, primează rubrica hotelului! :(

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [29.03.17 16:02:46]
  » mesaj pers

     @webmaster26: Bine, bre, dacă zici matale, așa o să fac pe viitor.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Andox
  [29.03.17 16:19:42]
  » mesaj pers

     Băi ce piscină faină (aia din P05) la hotelul ăsta!!! Da, de ce nu făcea nimeni baie? Nu aveați șlipu' la voi?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Flaviu
  [29.03.17 16:27:56]
  » mesaj pers

     @santana:

     Bine ati revenit pe site, domnule Santana!

     Un sfat, daca-mi permiteti: data viitoare sa dati sotiei doar Cardul de Sanatate, va scuteste de multe ''boli''. (Scuze si saru'mana, doamna Valimi!).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [29.03.17 16:37:03]
  » mesaj pers

     @Flaviu: Raportat lu webmaster zero! Mai exista așa ceva?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [29.03.17 19:03:51]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

      — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adri-nico
  [03.04.17 17:29:28]
  » mesaj pers

     Dragii mei amici de palavrageala, ma bucur sa va vad (fie chiar si numele pe la ecouri) dupa ani si ani!

     Satano, m-am uitat pe "feisbuc" si n-am vazut selfiuri de pitipoanca ci doar din alea de om insetat.

     

     p. s. Ce mai face "pretina" noastra?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [06.04.17 12:14:08]
  » mesaj pers

     @adri-nico: Datorită ție (sau din cauza ta, că nu știu cum e bine să mă exprim) am luat cele mai multe cartonașe pe site. Ce vremuri!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adri-nico
  [06.04.17 12:18:45]
  » mesaj pers

     @santana: Si ce!? Erau meritate cu virf si indesat!

     Bine ai revenit si sa speram ca pentru vreme mai indelungata.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - sirbuvio
  [07.04.17 09:32:09]
  » mesaj pers

     Ej'nebun, a inviat @santana!

     Heeeiii, bine ai revenit!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [11.04.17 08:57:47]
  » mesaj pers

     @sirbuvio: Bine te-am regăsit, nene Sîrbule. Ideea e că am luat deja alt premiu pe acest site: nu am fost încă suspendat, ceea ce reprezintă un pas înainte. Dar nu e timpul trecut. Indică-mi doar persoana potrivită și se rezolvă și asta.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - valimi
  [11.04.17 15:05:31]
  » mesaj pers

     @santana: Din motive medicale te-ai intors, poate, ca nu ti s-a uscat gura deloc, ti-ar Moretti si Azzuro sa-ti fie... Vezi ca au schimbat astia regulamentul de nu mai stiu nici daca mai am voie sa cer la taoleta nepedepsit, poate de-aia nici nu te-au incarcerat deja - nu au stabilit inca cat bulau meriti pentru faptele tale.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [14] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843862">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843862"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843862">Şterge vot</a></div><span id="v9843862" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843862)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843862Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843862MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P02 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843863">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843863"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843863">Şterge vot</a></div><span id="v9843863" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843863)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843863Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843863MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P03 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843864">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843864"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843864">Şterge vot</a></div><span id="v9843864" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843864)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843864Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843864MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]  P04 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843865">Şterge vot</a></div><span id="v9843865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P05 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843866">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843866"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843866">Şterge vot</a></div><span id="v9843866" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843866)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843866Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843866MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843867">Şterge vot</a></div><span id="v9843867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P07 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843868">Şterge vot</a></div><span id="v9843868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P08 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843869">Şterge vot</a></div><span id="v9843869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P09 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843870">Şterge vot</a></div><span id="v9843870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P10 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843871">Şterge vot</a></div><span id="v9843871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P11 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843872">Şterge vot</a></div><span id="v9843872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P12 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843873">Şterge vot</a></div><span id="v9843873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P13 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843874">Şterge vot</a></div><span id="v9843874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P14 [MAR-2017] -- foto by <b>santana</b> [uploaded 29.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av843875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv843875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=843875">Şterge vot</a></div><span id="v9843875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(843875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f843875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e843875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [MAR-2017]
  foto santana [29.03.17]
  # [50 PMA, fara bonus]

  [14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.109955072403 sec