#I#D
76541 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Râșnov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.02.2017
DE
Avatar Floria
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.02.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
FEB-2017
DURATA: 2 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
200 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Restaurant La Promenada

La Promenada cu 'mâncări' gustoase!


Urmare de aici

În scurta vacanţă pe care am petrecut-o de curând la Râşnov mi-am dat seama de importanţa pe care o au articolele despre restaurante. Recunosc, de multe ori am trecut cu superficialitate peste ele sau nu le-am citit. La rândul meu, am scris de puţine ori despre restaurantele la care am mâncat în Bucureşti sau în călătoriile noastre prn ţară.

Ne-am cazat la Radsor, un hotel nou din centrul Râşnovului, de care am fost foarte mulţumiţi. De cele mai multe ori alegem, din comoditate, să mâncăm la restaurantul hotelului sau pensiunii unde suntem cazaţi. Restaurantul hotelului Radsor este impecabil, curat, decorat modern iar personalul este discret, elegant şi bine instruit. Meniul nu oferă însă prea multe variante pe gustul nostru iar preţurile sunt cam măricele.

Pentru variaţie am pornit în căutarea altui restaurant în centrul Râşnovului. Ne-am lămurit dintr-o privire că în Piaţa Unirii, amenajată ca zonă pietonală, nu există decât o mică pizzerie, vecină cu liftul de sticlă ce urcă la Cetatea Râşnovului. Cum localul cu pricina nu prea avea clienţi, nu ne-a inspirat încredere. Am sosit la Râşnov duminica şi am avut surpriza să găsim toate magazinele alimentare din zona centrală a oraşului închise după ora prânzului... N-am avut de unde cumpăra o sticlă cu apă, noroc cu minibarul bine aprovizionat din cameră. Căutând apă am descoperit pensiunea cu pizzerie şi restaurant Rosenau, pe strada Florilor colţ cu Republicii, la cinci minute de mers pe jos de Piaţa Unirii şi de Biserica Evanghelică. Restaurantul, separat de pizzerie, este amenajat în stil tradiţional românesc, cu o mulţime de blăniiţe de oaie şi obiecte de ceramică. În lumina slabă, ochiul meu de soacră (în devenire) a descoperit multe pete de grăsime pe faţa de masă cu motive populare. Băieţii mei n-au mai avut răbdare să ne întoarcem la hotel iar de găsit alt restaurant în apropiere, nicio şansă! Am comandat la Rosenau ciorbă de perişoare, mici, bulz, păstrăv cu mămăliguţă şi clătite. Ne-am potolit foamea, preţurile nu sunt mari dar calitatea produselor şi servirea nu ne-au impresionat.

A doua zi, după o lungă plimbare la Cetatea Râşnovului, m-am confruntat din nou cu întrebarea „Noi unde mâncăm? ”. Mi-am amintit că am citit pe AmFostAcolo despre restaurantul LaPromenada unde familia doamnei @mprofeanu a sărbătorit cu bucurie botezul celui mai tânăr membru al familiei. Mulţumesc cu această ocazie fericitei bunicuţe şi doresc nepotului tot ce este mai bun şi mai frumos în lume!

Am întrebat-o pe doamna care ne-a însoţit în liftul pe plan înclinat cu care am urcat şi coborât de la Cetatea Râşnovului despre restaurantul La Promenada. ”De unde ştiţi despre el? ” ne-a întrebat surprinsă. ”Acolo se mănâncă foarte bine dar este cam departe dacă nu mergeţi cu maşina. ” Unde este La Promenada? Simplu... În Promenadă! Ne-a explicat cum putem ajunge pe jos, că doar de aceea plecaserăm în vacanţă, să ne plimbăm fără grabă, să facem mai multă mişcare decât acasă.

Din centrul Râşnovului, din Piaţa Unirii, am mers pe strada Izvor până la primul sens giratoriu, după Şcoala Gimnazială nr. 2 aflată într-o impunătoare clădire veche, recent renovată. De la sensul giratoriu am luat-o la dreapta, pe strada Teilor, şi am mers drept înainte până la Parcul Promenada Sissi. Sunt suficiente indicatoare care vă oferă certitudinea că vă aflaţi pe drumul cel bun. Din centrul oraşului până La Promenada am făcut 15-20 minute dar eu merg încet iar soţul şi băiatul meu îşi adaptează viteza la pasul meu de melc. Este o plimbare plăcută, pe o stradă frumoasă, cu case vechi specifice zonei, bine întreţinute. În drumul nostru, pe strada Teilor, am întâlnit pensiunile Promenada şi Casa Râşnoveană dar şi indicatoare către alte pensiuni, pe străduţele laterale.

Adresa restaurantului La Promenada este Strada Teilor nr. 88 (în Promenadă). Acolo unde se sfârşeşte strada Teilor, începe Parcul Promenada Sissi iar restaurantul despre care vă povestesc se află la mai puţin de 100 m de panoul de la intrarea în parc pe care este scrisă povestea Promenadei. Istoria acestui tradiţional loc de plimbare al râşnovenilor începe în anul 1879 când, la iniţiativa colonelului de cavalerie Johann von Kaunz, a fost amenajată o promenadă la poalele pădurii, în apropierea cazărmii regimentului de cavalerie austro-ungar. În cinstea frumoasei împărătese Sissi a Austro-Ungariei, promenada râşnoveană a fost botezată Elisabethenpromenade.

În anul 2012, Primăria Râşnov a reamenajat vechea Promenadă care a devenit un parc frumos cu alei, băncuţe, teren de sport şi locuri de joacă pentru copii. Aici au loc, de primăvara până toamna, concerte şi festivaluri la care participă, alături de râşnoveni, numeroşi turişti. Noi am găsit Promenada tăcută, înveşmântată în mantie albă, sclipitoare de zăpadă.

Restaurantul La Promenada s-a deschis în anul 2014, într-o clădire nouă care, pudrată cu zăpadă, mi-a părut căsuţa de turtă dulce din povestea lui Andersen, Hansel şi Gretel. Restaurantul are 70 de locuri în interior şi o terasă de vară cu 40 de locuri pe care am găsit-o, desigur, închisă. Din exterior clădirea nu pare foarte spaţioasă dar am avut surpriza să intrăm într-o sală deosebită, cu tavan înalt şi balcon. La balcon se urcă pe o scară interioară în spirală. Aici se află câteva mese şi un modern spaţiu de joacă pentru copii. Afară, alături de terasa de vară, este alt loc de joacă pentru cei mici, cu leagăne şi topogane. La Promenada au loc petreceri pentru copii, cu meniu special şi personal calificat, deviza localului fiind “Masa tihnită, copii fericiţi! ”

Interiorul restaurantului este amenajat simplu, cu gust. Mobilierul este din lemn masiv iar scaunele cu spătar înalt, capitonate cu piele, sunt frumoase şi foarte comode. Sala are pe trei laturi ferestre mari cu perdele crem, ţesute manual, tivite cu danteluţă din bumbac. Din acelaşi material sunt feţele de masă şi şerveţelele care acoperă coşurile cu pâine. Mi-a plăcut vesela de calitate, personalizată cu numele restaurantului şi silueta unei doamne ce poartă rochie cu crinolină, pălărie şi umbreluţă de soare. Ca doamnele elegante ce se plimbau cu mai bine de un secol în urmă pe Elisabethenpromenade, la braţul chipeşilor ofiţeri!

Un singur aspect n-a fost pe placul meu, a fost răcoare în restaurant... E drept, tavanul este foarte înalt şi încăperea este greu de încălzit. Noi am prins şi câteva zile geroase... în concluzie, dacă sunteţi friguroşi, e bine să veniţi iarna La Promenada îmbrăcaţi cu haine groase.

Pe pereţii restaurantului sunt tablouri cu imagini din Râşnovul de altădată. Privindu-le, poţi să-ţi faci o idee despre viaţa târgului transilvan la sfârşitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX. Primul hotel din Râşnov numit La Cetatea Râşnovului, inaugurat în 1874, devenit Casa de Cultură din Piaţa Unirii (astăzi abandonată), Cetatea, Biserica evanghelică, Biserica veche românească Sf. Nicolae, Popasul Pârâul Rece deschis în 1929 pe drumul spre Predeal, Promenada, ştrandul, întreceri de schi... o aşezare de munte veselă şi prosperă, în plină dezvoltare. Concluzia rostită de băiatul nostru: Era mai frumos vechiul Râşnov!

Meniul restaurantului este în ton cu atmosfera generală. Cu un cochet aer antebelic, se intitulează „Lista de mâncări” şi cuprinde multe preparate tradiţionale româneşti şi săseşti alături de clasicele fripturi la grătar, pizza şi paste. Meniul are o secţiune specială pentru cei mai mici oaspeţi, cu pizza şi fripturi pe măsura stomăcelului lor şi preţuri, desigur, mai mici. Copiii pot alege dintre sortimentele de pizza cu nume din lumea basmelor şi desenelor animate şi preţ rezonabil, 9-10 lei. Micky Mouse, Hello Kitty, Scufiţa Roşie...

Pizza pentru adulţi costă între 14 şi 19 lei iar porţia de paste între 17 şi 19 lei. Cea mai ieftină ciorbă este cea de legume (7 lei), cea mai scumpă este ciorba de burtă (11 lei) în timp ce supele cremă costă 7-8 lei.

Cel mai apetisant capitol este, după părerea mea, cel dedicat mâncărurilor gătite tradiţional unde regăsim tochitura şi carnea la oală cu mămăliguţă, tocăniţe, papricaşul ardelenesc, gulaşul secuiesc, cârnaţii şi ciolanul afumat cu varză sau fasole. Preţuri-între 19 şi 30 lei, porţia.

S-a întâmplat de mai multe ori să mergem la restaurant în zile în care ţineam post şi să nu găsim decât banalii cartofi prăjiţi cu o salata sau, în cel mai bun caz, o ciorbă de legume. La Promenada, vegetarienii şi cei care ţin post găsesc suficiente preparate adaptate cerinţelor lor.

Am mâncat de două ori La Promenada, la prânz. Prima oară am comandat două ciorbe de burtă, pentru soţul şi fiul meu, o porţie de ciolan afumat cu varză dulce şi o porţie de viţel la ceaun cu sos de hrean şi orez cu ciuperci. De băut: o bere şi două pahare cu limonadă. Ciorba de burtă a fost atât de bună încât băiatul meu a cerut şi a doua zi. A fost pentru prima oară în viaţa lui când a mâncat ciorbă de burtă două zile la rând. Atenţe la felul doi, o porţie este suficientă pentru două persoane mai ales dacă aţi comandat şi supă sau ciorbă. Eu mi-am împărţit ciolanul cu soţul meu iar fiul nostru, tânăr şi „bine crescut”, a dovedit singur tot ce a comandat. Felul doi a fost de-a dreptul excepţional!

A doua zi, Nicu a repetat ciorba de burtă, soţul meu a încercat perişoarele iar la felul doi am comandat papricaş ardelenesc de pui cu mămăliguţă şi tocăniţă de viţel La Promenada. De băut, o bere şi o carafă de 0,5 l cu socată. Socata pe care am primit-o este de fapt sirop de soc cu apă minerală. Papricaşul nu a fost cea mai inspirată alegere pentru mine dar soţului meu i-a plăcut. Tocăniţa de viţel, specialitatea bucătarului, este un fel de mâncare foarte gustos şi în acelaşi timp, spectaculos. Se aduce la masă în vas de ceramică fierbinte, acoperit cu o “căciulă” din aluat de focacia. Recomand preparatele din carne de viţel de La Panorama, foarte bine gătite, cărniţa se topeşte-n gură şi nu sunt foarte scumpe, în jur de 30 lei porţia.

N-am comandat desert pentru că ne săturasem şi în plus, ne aştepta plimbarea spre hotel. În meniu erau destule feluri dulci care ne făceau cu ochiul:ştrudel cu mere şi îngheţată de vanilie, clătite, papanaşi, desertul casei, îngheţată... În fiecare după amiază ne-am răsfăţat cu prăjituri de la cofetăria hotelul Radsor, mai bune decât tot ce am încercat la Bucureşti în ultimii ani.

Am mâncat pe săturate La Promenada şi am plătit în fiecare zi, cu cardul, aproximativ 100 lei. Foarte convenabil pentru trei persoane ţinând cont de calitatea preparatelor şi mărimea porţiilor. Având în vedere că am mâncat şi prăjituri la hotel, eu şi soţul meu am sărit peste cină. Băiatul nostru a mâncat în cele două seri câte o porţie de paste la restaurantul hotelului iar eu i-am ţinut companie în faţa unui ceai aromat de ghimbir.

Ne vom întoarce la La Promenada! Îl recomand din suflet tuturor, familiilor cu copii, vegetarienilor, amatorilor de mâncare tradițională gătită ca la mama acasă... Pentru atmosfera plăcută cu muzică bună, pentru locul de poveste în care este amplasat, pentru amabilitatea personalului, pentru savoarea mâncării şi porţiile uriaşe!

---
Impresii încărcate de Floria in 27.02.2017 18:11:11

Validat / Publicat: 27.02.17 20:15:55


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 5236

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[27.02.17 20:58:41]
» mesaj pers

   @Floria: Nici nu văd ciorba aia de burtă! Nu-nu!

   Bine c-a mâncat copilul două porții! Uite, cineva care se gândește și la noi, amărâtele: mishu și cu mine!

   Dar și ciorba aia cu perișoare...

   Ce nu ți-a plăcut la papricaș?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[28.02.17 10:16:07]
» mesaj pers

   @Floria: Multumim de recomandare, Floria! E posibil sa-i dam curs mai repede decat te-ai putea gandi! ;) In week-end voi fi in zona!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[28.02.17 15:12:33]
» mesaj pers

   Wow, ca buna idee de experiente culinare mi-ai dat! Chiar ma intrebam de cate ori am urcat spre Poiana Brasov, prin Rasnov, pe aici unde oare se manca bine? Acum nu imi ramane decat sa trec la fapte. Avem anual ecapade prin zona, fara cazare de obicei, iubim culoarul Rucar- Bran, asa ca il strabatem de cate ori aveam ocazia, iar un moment de popas cu arome irezistibile este un plus.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.02.17 18:30:14]
» mesaj pers

   @Zoazore: Papricaşul a fost bun, alegerea mea a fost greşită pentru că nu-mi prea plac sosurile. Cât despre copilul meu... ştie ce e bun!

   Să ne vedem cu bine la Slănic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.02.17 18:35:06]
» mesaj pers

   @crismis: Dacă vi se face foame în Râşnov, La Promenada este cea mai bună variantă. Dar lăsaţi loc pentru o prăjitură de la Radsor chiar dacă nu sunteţi mari iubitori de dulciuri... dacă nu mai este loc, luaţi-le la pachet dar nu le rataţi!

   Plimbare plăcută la început de primăvară!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.02.17 18:41:28]
» mesaj pers

   @teona: La Promenada are mâncare foarte bună, preţurile sunt rezonabile... chiar vă recomand să mâncaţi acolo în plimbările voastre prin zonă. Pentru desert, nu ocoliţi cofetăria hotelului Radsor, prăjiturile sunt mult mai bune decât ce găsim noi în Bucureşti, cu frişcă adevărată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[01.03.17 11:24:46]
» mesaj pers

   @Floria: Mă bucur că ai ajuns acolo și ai descoperit un restaurant frumos așezat într-o zonă deosebită și liniștită. Frumoase și pozele de iarnă!

   Ai dreptate cu porțiile, sunt mari, eu am servit acolo porția specială pentru copii și m-am săturat.

   Votat cu plăcere și cu aducere aminte!

   O zonă aproape de locuința cuscrilor mei, pe unde nepotul meu se plimbă cînd este în vacanță...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[02.03.17 17:39:40]
» mesaj pers

   @Floria: Iti dai seama ca iar inghit in sec si mai ales dupa ciorba de burta pe care o intalnesc azi pentru a doua oara mentionata in articole, asa ca Zozo iti dai seama ce chinuita ma simt?

   Mi-a placut si acea tocanita care avea plapumioara pe ea sa nu-I fie frig =)).

   O recomandare foarte utila de care sigur voi tine minte daca ajung pe acolo.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- madaht
[09.08.17 10:57:53]
» mesaj pers

   @Floria: Am vazut pe facebook ultimele postari despre restaurantul asta la care voiam s-o duc pe mandra de ziua ei si m-am ingrozit... s-au dus rau la vale...

   

   Unde altundeva se poate manca in siguranta la Rasnov?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.08.17 17:41:58]
» mesaj pers

   @madaht: Noua ne-a placut tare mult La Promenada... mare pacat ar fi sa se strice lucrurile acolo!

   Faceti totusi o plimbare prin parc si aruncati un ochi si spre restaurant! Restaurantul hotelului Radsor arata bine, poate intre timp or fi diversificat meniul... In niciun caz nu recomand Rosenau desi mananca destula lume in acest loc. Daca nu va deranjeaza distanta puteti merge de ziua fetitei in Brasov unde am mancat de fiecare data bine la Sergiana dar este necesara rezervare.

   Vacanta placuta si La Multi Ani cu bucurii si impliniri pentru micuta domnisoara!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-In drum spre restaurant admiram vechile case sasesti de pe strada Teilor. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837308">Şterge vot</a></div><span id="v9837308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-In drum spre restaurant admiram vechile case sasesti de pe strada Teilor.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Pe strada Teilor, in drum spre restaurant. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837309">Şterge vot</a></div><span id="v9837309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Pe strada Teilor, in drum spre restaurant.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Venind dinspre Piata Unirii intalnim vechea scoala gimnaziala dupa care urmeaza sensul giratoriu. La dreapta, dupa sensul giratoriu, este strada Teilor care se tremina in Parcul Promenada Sissi. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837310">Şterge vot</a></div><span id="v9837310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Venind dinspre Piata Unirii intalnim vechea scoala gimnaziala dupa care urmeaza sensul giratoriu. La dreapta, dupa sensul giratoriu, este strada Teilor care se tremina in Parcul Promenada Sissi.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Case vechi si frumoase de oameni gospodari aproape de intrarea in Parcul Promenada. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837311">Şterge vot</a></div><span id="v9837311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Case vechi si frumoase de oameni gospodari aproape de intrarea in Parcul Promenada.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Alte case frumoase, aproape de parc! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837312">Şterge vot</a></div><span id="v9837312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Alte case frumoase, aproape de parc!
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Restaurantul intr-o zi geroasa de februarie. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837313">Şterge vot</a></div><span id="v9837313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Restaurantul intr-o zi geroasa de februarie.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2017] Rasnov- Promenada Sissi in haine de iarna. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837314">Şterge vot</a></div><span id="v9837314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2017] Rasnov- Promenada Sissi in haine de iarna.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Povestea parcului. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837315">Şterge vot</a></div><span id="v9837315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Povestea parcului.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2017] Rasnov- Restaurantul La Promenada. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837316">Şterge vot</a></div><span id="v9837316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2017] Rasnov- Restaurantul La Promenada.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2017] Rasnov-La Promenada, iarna... -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837317">Şterge vot</a></div><span id="v9837317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2017] Rasnov-La Promenada, iarna...
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Ciorba de burta fierbinte, perfecta pentru o zi geroasa! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837318">Şterge vot</a></div><span id="v9837318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Ciorba de burta fierbinte, perfecta pentru o zi geroasa!
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Vitel la ceaun cu hrean, orez cu ciuperci si salata. Buuun de tot! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837324">Şterge vot</a></div><span id="v9837324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Vitel la ceaun cu hrean, orez cu ciuperci si salata. Buuun de tot!
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Am dovedit portia de ciolan afumat cu varza dulce doar cu ajutorul sotului meu... -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837325">Şterge vot</a></div><span id="v9837325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Am dovedit portia de ciolan afumat cu varza dulce doar cu ajutorul sotului meu...
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Interiorul restaurantului. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837328">Şterge vot</a></div><span id="v9837328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Interiorul restaurantului.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Sa incercam si ciorba de perisoare! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837330">Şterge vot</a></div><span id="v9837330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Sa incercam si ciorba de perisoare!
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Sub caciula din aluat de focacia se afla strachina fierbinte cu tocanita de vitel. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837331">Şterge vot</a></div><span id="v9837331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2017] La Promenada Rasnov- Sub caciula din aluat de focacia se afla strachina fierbinte cu tocanita de vitel.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2017] La Panorama Rasnov- Un restaurant placut cu mancare foarte buna! -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837332">Şterge vot</a></div><span id="v9837332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2017] La Panorama Rasnov- Un restaurant placut cu mancare foarte buna!
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [FEB-2017] La Panorama Rasnov- La balcon sunt mese si spatiul de joaca pentru copii. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837334">Şterge vot</a></div><span id="v9837334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [FEB-2017] La Panorama Rasnov- La balcon sunt mese si spatiul de joaca pentru copii.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [FEB-2017] La Panorama Rasnov-'Balconul' interior al restaurantului. -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837335">Şterge vot</a></div><span id="v9837335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [FEB-2017] La Panorama Rasnov-"Balconul" interior al restaurantului.
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P34 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Asteptand primavara... -- foto by <b>Floria</b> [uploaded 27.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av837346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv837346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=837346">Şterge vot</a></div><span id="v9837346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(837346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f837346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e837346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [FEB-2017] La Promenada Rasnov-Asteptand primavara...
foto Floria [27.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.169288873672 sec