#E#D
76452 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Kefalonia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.02.2017
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 10 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Locuri de vizitat pe meleaguri ionice, în Kefalonia sau alternative la lenevitul la plajă


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Deşi insula Kefalonia se bucură de o istorie multimilenară, aici nu se întânlnesc situri arheologice în adevăratul sens al cuvântului, aşa cum sunt cele din Peloponez, Creta, Atena, etc. Dacă turiştii vin în Kefalonia, de regulă, pentru superbele-i plaje, se poate spune că mulţi dintre ei, la un moment dat, vor căuta să mai vadă şi altceva, adică uşoare urme de istorie într-o insulă care nu se poate lăuda cu abundenţă de obiective de acest fel. Totuşi, din punctul acesta de vedere, există câteva locuri care trebuie să stea în atenţia celor ce ajung în insulă şi, deşi, n-aş putea spune că le ştiu sau le-am văzut pe toate, vi le voi spune pe cele pe care le-am vizitat, pe cele pe care n-am apucat, doar le voi aminti, în ideea că poate altcineva care va merge în Kefalonia, va ajunge şi la ele.

Aş începe cu fortăreţele din Kefalonia, două la număr, prima, denumită simplu Kastro (castel) , fiind de o importanţă deosebită pentru că de aici insula a fost condusă până în 1757, adică a fost capitala insulei, mutată ulterior la Argostoli. Mai este ştiut drept castelul Agios Georgios după numele localităţii cu care este vecin, fiind, deci, situat în sud-vestul insulei (lângă satul Peratata), la numai 10 km de Argostoli Are o poziţie dominantă în vârful dealului Livathos (aprox. 350 m înălţime) ce-i asigură o vizibilitate excelentă pe toate laturile, dar mai ales înspre sud, peste mare, spre Zakynthos, spre vest spre Golful Argostolic cu Lixouri şi Argostoli în depărtare şi spre nord către interiorul insulei. În acest scop are trei bastioane cu puncte de observaţie perfectă, în perimetrul său considerabil, iar forma sa actuală se datorează veneţienilor, deşi castelul datează din perioada bizantină timpurie. Rând pe rând a mai trecut şi prin mâinile francilor şi turcilor, de la aceştia din urmă, veneţienii sprijiniţi de localnici şi cu ceva ajutor spaniol, au luat castelul pe la sfârşitul anului 1500 şi l-au transformat într-o amplă lucrare fortificându-l cu ziduri groase, adăugându-i o suburbie (Kastro sau „il borgo”) şi un drum ascuns către Argostoli care nu se vedea dinspre mare. Am vizitat fortătreaţa într-o dimineaţă un pic închisă, cu câţiva nori pe cer din care s-au prelins la un moment dat şi picături firave de ploaie. Accesul a fost gratuit, nu-mi explic de ce, fiindcă era păzit, din când în când prin aria sa însemnată treceau lucrători ce monitorizau turiştii, ca nu cumva să se întâmple ceva neplăcut cu ei. Ne-am plimbat printre ruinele bisericilor şi ale caselor, explorând aproape toate pietrele din areal, însă cel mai mult impresionează priveliştea ce se deschide de acolo de sus către toate punctele din zare. Castelul a fost terminat în 1545, iar zidurile sale asimetrice poligonale sunt de 620 de metri lungime. Acesta acoperă o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi. Blazoanele diferitelor familii veneţiene conducătoare pot fi regăsite pe pereţii din castel. În afara zidurilor fortăreţei am întâlnit rămăşiţele a trei biserici foarte vechi: Evangelistria construită în 1420, Agia Theodori situată la sud-vest, considerată a fi şi mai veche, aflată astăzi într-o strare avansată de degradare şi Ag. Spiridonas, ceva mai la vale, către sud-est, la fel de deteriorată.

A doua fortăreaţă din Kefalonia se află în nord-vest, lângă micuţul orăşel Assos, pe-o peninsulă rotundă legată fragil de corpul Kefaloniei printr-un „gât” lung şi subţire şi a luat numele localităţii: Assos. Are o poziţie strategică ocupând întreaga peninsulă, dominând împrejurimile de la cca 200 m înălţime. Mie, personal, Assos mi s-a părut poate cel mai frumos loc din Kefalonia, fără a mă referi la plajele sale. Povestea sa este cu atât mai interesantă cu cât este mai neobişnuită: el a fost construit ulterior celui de la Ag. Georgios, pe la 1593, de dimensiuni mai mari, la cererea localnicilor kefalonieini ce înaintaseră petiţii către Senatul Veneţian prin care cereau ridicarea unei noi cetăţi care să-i apere de piraţi, căci cea exisentă nu putea apăra întreaga insulă.

Am ajuns în Assos în jurul amiezei unei zile însorite, foarte călduroase şi cum începuse timid să ni se facă foame, am parcat la baza fâşiei înguste de unde începea o alee largă, restaurată, în stare foarte bună care duce către castel. Ne-am zis să-l explorăm înainte să căutăm o tavernă pentru masa de prânz şi-am pornit-o pe aleea urcândă către intrarea principală, apreciind că mai devreme de două ore nu terminăm. După ce am străbătut circa jumătate din distanţă, am întâlnit un indicator care ne promitea o scurtătură prin care am fi ajuns mai repede în castel mergând pe partea cealaltă a peninsulei. Ne-am luat şi noi după o pereche mai tânără de turişti şi ne-am avântat pe o cărare, la început mai bună, apoi cam nesigură, fără parapeţi sau balustrade, e-adevărat peisajul era splendid, dar cu răul meu de înălţime abia am ajuns la poarta de sud a castelului. Am intrat la fel, fără a plăti nimic, şi am descoperit pe o suprafaţă destul de întinsă ruine de tot felul ale multor biserici (Ag. Markos fiind cea mai de seamă), clădiri admnistrative, cea a guvernatorului veneţian, rezervoare imense de apă, toate având nevoie stringentă de restaurare. Se pare că cea mai spinoasă hibă a castelului era lipsa unei surse directe de apă, ea fiind adusă încă de la început dinafară şi depozitată. În perioada următoare, castelul a servit şi ca închisoare folosită chiar şi de germani în al doilea război mondial. Ziduri groase cu metereze îl înconjoară de jur-împrejur pe o lungime de 2 km, am ieşit pe poarta principală, de la est, cu arcadă şi stema leului veneţian deasupra, luând la picior pe întreaga ei lungime, aleea refăcută ce-o remarcaserăm iniţial. Coborând spre orăşel am surprins unele dintre cele mai frumoase imagini, idilice aproape, asupra orăşelului Assos şi a mării. Surprinzător este contrastul dintre starea foarte bună a aleii ce conduce la castel şi cea a castelului, pesemne banii guvernului grec nu au ajuns încă şi în aria de după porţi.

În zona castelului Agios Georgios, la numai câţiva km de acesta, ar mai fi două puncte de interes turistic: vechea mănăstire Agios Andreas Milapidias şi mormintele miceniene de la Mazarkata. Coborând spre Peratata, am dat de acest complex mănăstiresc format dintr-un mic muzeu ecleziastic, o mănăstire de demult, probabil construită prima dată în secolul al XIII-lea şi refăcută în 1639 şi o mănăstire de dată mai recentă, edificată undeva în spatele aşezământului. Vechea mănăstire, restaurată complet în ultimii ani este o bijuterie arhitectonică de gen şi se bucură să fie gazda unor icoane precum şi a unor picturi murale vechi valoroase. Curtea mănăstirii este bine întreţinută, florile şi copacii atent îngrijiţi te întâmpină gata să primească vizitatori.

Mazarakata e un sat aflat la o aruncătură de băţ de mănăstire şi găzduieşte unul dintre cimitirele miceniene din insulă. E vorba de 17 morminte descoperite în perioada de dominaţie britanică atunci când, în urma săpăturilor făcute pentru utilităţi, au fost scoase la lumină şi artefacte mici, vase miceniene, bijuterii. Sunt interesante şi „găurile” în piatră, unul dintre morminte este mai mare, probabil aparţinând unei persoane de vază. Intrarea este liberă, micul sit a fost restaurat de curând şi are alei îngrijite, este păzit, are panouri informative, dar nu şi parcare.

La nord de Kastro, înaintând pe culmi spre inima Kefaloniei cam 20 km, lângă satul Fragata se află mănăstirea Agios Gerasimos, cel mai de seamă lăcaş de cult din insulă. A fost singurul obiectiv pe care l-am vizitat din nou după şapte ani, fiindcă am vrut să ajungem la vinăria Robola situată prea aproape şi era păcat să nu-i călcăm din nou pragul. Datează din secolul al XVI-lea şi a fost închinată patronului spiritual al insulei, Agios Gerasimos (vindecătorul celor ce suferă de boli mintale), ale cărui moaşte sunt păstrate aici. Complexul mănăstiresc este de dimensiuni considerabile, este format din multe clădiri, însă ceea ce m-a impresionat cu adevărat este clopotniţa originală, cam de-un leat cu vechea mănăstire.

În acelaşi context, mi-aş permite să amintesc şi de mănăstirea Kipoureon din peninsula Paliki, la 15 km de Lixouri pe care am întâlnit-o din întâmplare atunci când căutam drumul (despre care nu ştiam că e închis) către plaja Platia Ammos, un fel de Egremni a Kefaloniei. Ridicată prima dată în secolul al XVII-lea, mănăstirea era acum nevizitabilă, fiind în plin proces de reconstrucţie. Tot ce pot să spun este că, situată la aproape 100 metri deasupra mării, oferă de-acolo de sus, o privelişte uimitoare asupra acesteia, fiind vizibil chiar şi un colţ al faimoasei plaje sălbatice rămasă pentru mine (încă) necunoscută.

Pe partea cealaltă a insulei, în sud-vestul acesteia, în frumoasa localitate Skala, am întâlnit unul dintre cele mai plăcute obiective istorice: o vilă romană ce datează din secolul al III-lea D. C. cu mozaicuri superbe dispuse în patru din cele şase camere ale sale. Aceasta a aparţinut unui cetăţean roman înstărit iar mozaicurile ilustrează, alături de figuri geometrice bine realizate, fie un altar cu un taur de sacrificiu în timp ce un om este pe cale să-l omoare, fie un zeu atacat şi mâncat de patru animale sălbatice: leu, tigru, panteră şi leopard. De reţinut este faptul că vila a fost descoperită accidental în vecinătatea mării chiar de proprietarul terenului cu ocazia unor săpături de rutină. La fel, accesul este gratuit, făcându-se între anumite ore, iar clădirea este un mic sit arheologic, îngrădit şi acoperit.

Luând-o de la Skala spre Poros ne-a ieşit în cale un alt sit arheologic de dimensiuni reduse cu o vechime mult mai mare: ruinele templului lui Apollo din perioada secolului al VI-lea Î. C. A fost restaurat recent, se prezintă într-o stare foarte bună şi, de asemenea, accesul este liber. Un fost templu doric închinat zeului luminii se înălţa pe acest loc ce aparţinea oraşului-stat Pronnoi din care, astăzi, au rămas numai câteva pietre răzleţe. Lângă sit, o bisericuţă cu hramul Agios Georgios oferă câteva momente de linişte sufletească şi reculegere pentru cine-i trece pragul.

În nord, în orăşelul Fiskardo, în 1993 au fost descoperite tot din întâmplare în momentul când OTE, firma de telefonie greacă făcea nişte lucrări de extindere a cablurilor subterane, douăzecişişapte de morminte romane din secolele II-IV D. C. ce conţineau şi adevărate comori de vase ceramice, bijuterii, monede, obiecte din bronz. Interesant este faptul că partea din faţă a mormântului principal are o uşă de piatră care încă pivotează perfect pe două puncte de piatră, astfel încât uşa se deschide şi se închide azi la fel ca şi în antichitate. În apropiere, s-au mai excavat rămăşiţele unui mic teatru cu patru rânduri de scaune şi o orchestră la fel de mică ce par să fie într-o stare excelentă. Teatrul este similar cu structurile de stil roman găsite în Ambracia (zona oraşului Arta de astăzi), în vestul Greciei. Fix lipit de cimitirul organizat ca un mic sit arheologic, cu alei, panouri explicative, se află o taverna cu mese şi clienţi în toată regula, dealtfel se pare că aria săpăturilor se va extinde în apropierea portului.

Aş putea include pe lista atracţiilor istorice dar de dată mult mai recentă farul Fanari sau Ag. Theodoroi şi monumentul Aqui Division din apropierea capitalei Argostoli. Primul a fost construit în1828 în timpul dominaţiei britanice dar afost complet distrus de cutremurul devastator din 1953, refăcut în totaliate în anii 1960, respectând întocmai originalul. Este o structură dorică albă, circulară, cu 20 de coloane deasupra cărora este aşezat central un turn, iar în centrul său sunt plăci pe care sunt scrise nume de eroi. A luat numele de la mica biserică din apropiere având hramul Ag. Theodoroi.

Monumetul Aqui Division reprezintă cinstirea celor nouă mii de soldaţi italieni ucişi în cel de-al doilea război mondial de armata germană. A fost ridicat în anul 1978, iar din anul 2001, după lansarea filmului "Captain Corelli’s Mandolin" turnat în insulă, masacrul a revenit în atenţie mai accentuat, în special, în Italia. Acum există în mod regulat comemorări organizate pentru victimele considerate exemplu al rezistenţei italiene în timpul celui de-al doilea război mondial.

La acestea aş adăuga, fără a fi nici pe departe atracţii istorice, dar locuri must-see, fenomenele naturale Katavothres şi Kounoupetra, apa mării ce se scurge subteran pe un drum ştiut numai de ea şi stânca mişcătoare ce alcătuiesc misterele Kefaloniei şi nu trebuie ratate nicidecum. La fel, sunt obligatorii şi emblematice pentru Kefalonia peştera Drogarati şi lacul Melissani despre care am mai scris într-un articol mai vechi vezi impresii, după ce fuseserăm în excursie veniţi din Zakynthos.

Nu am apucat să vedem şi mi-aş fi dorit: mormintele miceniene de la Tzanata de lângă Poros, acropolisul de lângă Sami şi zidurile ciclopice de la Krani.

Cam cu aceste obiective/locuri poate orice turist venit în Kefalonia să alterneze lungile şedinţe de leneveală la cine ştie ce plajă/plaje minunată/minunate. Desigur, lista acestora poate fi îmbunătăţită sau poate fi ajustată în funcţie de dorinţe, timp liber, disponibilitate şi, nu în ultimul rând, buget. Însă, negreşit acestea pot fi repere de plecare în excursii pe care turiştii le pot face organizat, prin agenţii specializate sau pe cont propriu, aşa cum a fost cazul nostru. Dacă veţi merge în Kefalonia, vizitaţi-le, veţi vedea că merită!

Sursă de informare: kefalonia-island.gr

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 22.02.2017 05:07:23

Validat / Publicat: 22.02.17 08:46:18


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 9586


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[22.02.17 06:34:29]
» mesaj pers

   @irinad:

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.02.17 07:47:03]
» mesaj pers

   @webmaster45: Mulţumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[22.02.17 10:23:49]
» mesaj pers

   @irinad: Un articol util cu sugestii binevenite oricărui călător în Kefalonia - felicitări! . Frumoase priveliști se deschid dinspre castelul Agios Georgios. Dar cel mai mult mi-au plăcut fotografiile care înfățișează mozaicurile vilei romane din Skala. Ele relevă o părticică din viața privată a celor înstăriți care au trăit atunci - mărimea locuinței, calitatea și bogăția mozaicurilor, prezența aducțiunilor de apă, a bazinelor și băilor private, plus multe altele dovedesc clipele antice de răsfăț.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ioana74
[22.02.17 16:42:51]
» mesaj pers

   @irinad: Ca de obicei, frumos si complex articol draga mea. Recunosc ca nu am ajuns in toate locatiile vazute de tine, dar ce sa faci, asa e cand mergi cu copii care vor daca se poate doar balaceala! Recunosc ca mi-a placut si mie tare mult Vila Romana si Assos (din pacate la castel nu am urcat din lipsa de timp). La Katavothres ati ajuns oare? Mai vrem articole despre Kefalonia :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.02.17 17:07:21]
» mesaj pers

   @tata123: Mulțumesc, da, așa este, în privința peisajelor, insula Kefalonia este deasupra multor altor locuri din Grecia. Deși nu e bogată vorbind despre situri arheologice, Kefalonia are farmecul său, care nu e, nici pe departe, de neglijat. Totul e să fie descoperit pas cu pas!

   Așa am gândit și eu articolul: să fie util celor ce vor să se mai și plimbe, în afară de plajă și bălăceală!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.02.17 17:19:59]
» mesaj pers

   @ioana74: Draga mea, tu mă copleșeșeti cu atâtea vorbe frumoase! Nu-i nimic dacă n-ai ajuns peste tot, nici eu, dar mai avem timp altădată! :) Știu că e greu, mai ales cu copiii, când vor mai mult baie și plajă decât plimbări pe coclauri!

   Am fost și la Katavothres, chiar aproape după ce am ajuns în Kefalonia, fiindcă era lângă Argostoli, alături de far. M-a impresionat povestea fenomenului.

   Despre Kefalonia mai sunt ”datoare” cu un episod despre plaje, acelea din sud și Lassi, și gata, epuizez subiectul!

   Mulțumesc mult pentru aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- dnip
[28.02.19 15:36:36]
» mesaj pers

   Frumos articolul. Big like. O intrebare daca imi permiti: drumurile cat de rele sunt? Prapastioase si de speriat? Am fost in Lefkada cu masina personala,Corfu si multe alte destinatii si noua ni s-au parut ok. Nu de speriat. Se poate face o comparatie? Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[28.02.19 18:17:37]
» mesaj pers

   @dnip: N-aş putea spune că drumurile prin Kefalonia ar fi chiar foarte rele, am văzut altele şi mai şi. Sunt situate la înălţime, nu au parapete de cele mai multe ori, sunt înguste şi sinuoase, ceea ce le face mai dificil de parcurs.

   Cel mai rău mi s-a părut pericolul de a se desprinde bucăţi de stâncă şi a se prăvăli în drum, doamne fereşte, exact când ar putea trece cineva pe acolo.

   Ţin minte că în Kefalonia am găsit multe capre ce se aşezaseră fix în mijlocul drumurilor, abia se ridicau când ne apropiam.

   Experienţa de Corfu şi Lefkada îţi va prinde bine, cu siguranţă, iar maşina trebuie să fie bine pusă la punct.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- dnip
[28.02.19 18:23:39]
» mesaj pers

   @irinad: Multumesc de lamurire. Nu ne aventuram pe te miri ce coclauri nemaivazute de nimeni, dar bifam atractiile principale. Intre plajele cunoscute sunt ok drumurile? Te rog ca si cazare ne poti recomanda un orasel cu promenada seara, taverne, magazine?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[28.02.19 19:45:14]
» mesaj pers

   @dnip: Da, drumurile ce duc către plajele cele mai cunoscute ale insulei sunt în regulă, singura plajă din Kefalonia spre care drumul era închis, a fost Platia Ammos din peninsula Paliki. Acesta e similara plajei Egremni din Lefkada, sălbatică şi spectaculoasă, dar rămasă accesibilă doar de pe mare.

   Eu am stat în capitala Argostoli pe care o recomand oricui fiindcă este un orăşel superb, dar fără plajă, din păcate. Însă am colindat destul prin Kefalonia în căutarea celor mai frumoase plaje, aşa că serile petrecute în oraş erau minunate. Hotelul unde am avut cazarea se numeşte Europe şi-l recomand cu drag şi pe acesta pentru condiţii şi privelişte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[43] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Privelişte de la Castelul Assos către orăşelul cu acelaşi nume -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836019">Şterge vot</a></div><span id="v9836019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Privelişte de la Castelul Assos către orăşelul cu acelaşi nume
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Castelul din Assos. în vârful peninsulei din faţă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836020">Şterge vot</a></div><span id="v9836020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Castelul din Assos. în vârful peninsulei din faţă
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Poteca pe care mers către castelul Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836021">Şterge vot</a></div><span id="v9836021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Poteca pe care mers către castelul Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2016] Poarta de sud a castelului Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836022">Şterge vot</a></div><span id="v9836022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Poarta de sud a castelului Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Ruine din incinta castelului Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836023">Şterge vot</a></div><span id="v9836023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Ruine din incinta castelului Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Vedere asupra localităţii Assos din curtea castelului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836024">Şterge vot</a></div><span id="v9836024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Vedere asupra localităţii Assos din curtea castelului
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Poarta principală a castelului Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836025">Şterge vot</a></div><span id="v9836025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Poarta principală a castelului Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Lângă unul dintre bastioanele castelului Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836026">Şterge vot</a></div><span id="v9836026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Lângă unul dintre bastioanele castelului Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Aleea către castelul Assos şerpuind pe colină -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836027">Şterge vot</a></div><span id="v9836027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Aleea către castelul Assos şerpuind pe colină
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] Biserica Ag. Markos, de la castelul Assos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836028">Şterge vot</a></div><span id="v9836028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Biserica Ag. Markos, de la castelul Assos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Mănăstirea Kipoureon, pe stâncile vecine cu marea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836029">Şterge vot</a></div><span id="v9836029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Mănăstirea Kipoureon, pe stâncile vecine cu marea
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Farul Fanari sau Ag. Theodoroi de lângă capitala Argostoli -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836030">Şterge vot</a></div><span id="v9836030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Farul Fanari sau Ag. Theodoroi de lângă capitala Argostoli
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Gerasimos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836031">Şterge vot</a></div><span id="v9836031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Gerasimos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2016] Clopotniţa veche a mănăstirii Agios Gerasimos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836032">Şterge vot</a></div><span id="v9836032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Clopotniţa veche a mănăstirii Agios Gerasimos
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] Mormintele romane din Fiskardo -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836033">Şterge vot</a></div><span id="v9836033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Mormintele romane din Fiskardo
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Cimitirul roman din Fiskardo -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836034">Şterge vot</a></div><span id="v9836034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Cimitirul roman din Fiskardo
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Monumentul Aqui Division de lângă Argostoli -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836035">Şterge vot</a></div><span id="v9836035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Monumentul Aqui Division de lângă Argostoli
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Intrarea în castelul Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836036">Şterge vot</a></div><span id="v9836036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Intrarea în castelul Agios Georgios
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Vedere din castelul Agios Georgios până la mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836037">Şterge vot</a></div><span id="v9836037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Vedere din castelul Agios Georgios până la mare
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] O privire către interiorul insulei de la castelul Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836038">Şterge vot</a></div><span id="v9836038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] O privire către interiorul insulei de la castelul Agios Georgios
foto irinad [22.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Argostoli şi Lixouri de la castelul Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836039">Şterge vot</a></div><span id="v9836039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Argostoli şi Lixouri de la castelul Agios Georgios
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2016] Castelul Agios Georgios văzut de jos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836040">Şterge vot</a></div><span id="v9836040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2016] Castelul Agios Georgios văzut de jos
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2016] Biserica Evangelistria de lângă Kastro -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836041">Şterge vot</a></div><span id="v9836041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2016] Biserica Evangelistria de lângă Kastro
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2016] Bastionul dinspre interiorul insulei al castelului Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836042">Şterge vot</a></div><span id="v9836042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2016] Bastionul dinspre interiorul insulei al castelului Agios Georgios
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2016] Prin incinta castelului Agios Georgios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836043">Şterge vot</a></div><span id="v9836043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2016] Prin incinta castelului Agios Georgios
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2016] Vedere către oraşele Argostoli şi Lixouri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836044">Şterge vot</a></div><span id="v9836044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2016] Vedere către oraşele Argostoli şi Lixouri
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2016] Biserica Ag. Spiridonas de lângă Kastro, aproape o ruină -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836046">Şterge vot</a></div><span id="v9836046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2016] Biserica Ag. Spiridonas de lângă Kastro, aproape o ruină
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias şi castelul Ag. Georgios în stânga sus -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836047">Şterge vot</a></div><span id="v9836047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias şi castelul Ag. Georgios în stânga sus
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836048">Şterge vot</a></div><span id="v9836048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias din alt unghi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836049">Şterge vot</a></div><span id="v9836049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2016] Mănăstirea Agios Andreas Milapidias din alt unghi
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2016] Panoul vilei romane din Skala -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836050">Şterge vot</a></div><span id="v9836050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2016] Panoul vilei romane din Skala
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2016] Mozaic din interiorul vilei romane din Skala -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836051">Şterge vot</a></div><span id="v9836051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2016] Mozaic din interiorul vilei romane din Skala
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2016] Mozaicuri în camerele vilei romane din Skala -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836052">Şterge vot</a></div><span id="v9836052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2016] Mozaicuri în camerele vilei romane din Skala
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2016] Pardoseli de mozaic -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 22.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av836053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv836053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=836053">Şterge vot</a></div><span id="v9836053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(836053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f836053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e836053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2016] Pardoseli de mozaic
foto irinad [22.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[43] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.159144878387 sec