76218 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursie Krimmler Wasserfalle

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.02.2017
DE
Avatar traian.leuca
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploiești
înscris/ă în 06.03.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
9 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Spre Zillertal (Tirol) prin pasul Gerlos


Cu siguranţă că cel mai rapid drum spre Zillertal (Tirol) este cel pe autostrazile M5, M1 prin Ungaria şi A4, A21, A1 prin Austria. Şi totuşi eu şi soţia am ales un traseu pe drumuri naţionale trecând pe la lacul Balaton, cu o cazare în staţiunea Buk (vezi impresii). De la Buk am intrat în Austria pe la Schachendorf, apoi am urcat pe A2 în apropiere de localitatea Oberwart şi am parcurs aproximati 230 de km până în oraşul Liezen.

De aici am avut un traseu de o frumuseţe rară prin districtele Zell am See şi Pongau, printr-un un defileu străjuit de munţi uriaşi, acoperiţi de zăpadă chiar şi în timpul verii. Dintre ei se detaşează masivul Grossglockner, care cu al său vârf de 3798 metri este cel mai înalt din Austria. Traseul este presărat cu staţiuni montane frecventate de turişti atât vara cât şi iarna.

Primul popas l-am făcut în localitatea Zell am See, oraşul balnear unde se află cunoscutul lac Ziller. În afară de lac aici se mai poate vizita şi staţiunea montană Kaprun cu faimoasele sale baraje şi centre wellness. Deasemenea, din Zell am See se poate ajunge în Carinthia pe şoseaua transalpină Grossglockner High Alpine Road. Este un traseu de vis pe care l-am făcut, în sens invers, în urmă cu 2 ani (vezi impresii).

De la Bischofshofen traseul intră în Valea Salzach, pe un drum aproape paralel cu râul Salzach, şi deja localităţile întâlnite, pajiştele de un verde crud, casele ornate cu ghivece de flori ne dau semnale că ne apropiem de ţinutul Tirolului, deşi mai e ceva de mers până acolo.

Următoarea oprire, cea de la Mittersill , ne-a adus aminte că de aici ne-am întors în Carinthia, acum doi ani, după traversarea transalpinei Grossglockner High Alpine Road . Întoarcerea am făcut-o pe o şosea foarte frumoasă ce urcă până la aproximativ 1200 de metri, trece printr-un tunel taxabil (10 euro), apoi coboară lin, fără prea multe serpentine, până în oraşul Lienz.

Din Mittersill se poate ajunge în Zillertal pe două drumuri diferite: primul, pe direcţia înainte, prin pasul Gerlos, la baza căruia se află cea mai mare cascadă din Europa ,Krimml, al doilea prin dreapta, pe direcţia Kitzbuhel, A12. Chiar dacă până la cascadă am mai fost, am ales primul drum, pentru că ne plac foarte mult şoselele ce traversează piscuri montane.

Aşadar, din Mittersill ne-am continuat drumul pe frumoasa vale a râului Salzach şi am ajuns în localitatea Krimml, locul unde se află cascada cu acelaşi nume. Am făcut o scurtă oprire şi ne-am răsfăţat sub ploaia de stropi ai tumultoasei cascade. Dacă aici am mai fost, în urmă cu doi ani, în continuare urma un traseu despre care nu ştiam mai nimic, aşa că am plecat mai departe... spre necunoscut.

Am început urcarea prin pasul Gerlos şi după câteva curbe am ajuns la primul punct de belvedere al şoselei. Aici, aproape de un mic tunel, se află o parcare neamenajată şi o potecă care duce la baza cascadei Krimml sau se poate face un traseu prin dreapta. Este un loc unde avem imagini panoramice minunate asupra cascadei, dar şi asupra munţilor şi a pădurilor din jur.

Cu o oarecare strângere de inimă ne-am continuat urcarea pe acest minunat drum panoramic şi după alte două curbe în ac de păr am oprit din nou într-o parcare, de data asta amenajată, cu o perspectivă fabuloasă a cascadei. Încă cîteva curbe şi din nou o parcare amenajată.

De data aceasta imaginile panoramice cuprindeau munţii înzăpeziţi, cascada, dar şi localităţile din vale. După o gură de aer ozonat şi după ce am făcut câteva poze, ne-am luat la revedere şi de la acest punct de belvedere al pasului.

Din nou start şi din nou oprire... O parcare mult mai mare, imagini panoramice de vis, panouri cu hărţi în relief legate de împrejurimi, dar şi o cabană cu un mic restaurant. Nici nu ai cum să treci mai departe fără să comanzi o cafea sau un cappucinno.

După încă câteva curbe am ajuns în vârf, am mai făcut o o oprire, apoi după o coborâre lină am ajuns la staţia de taxare. Am plătit 9 euro per autoturism şi ne-am continuat drumul flancat de o pădure de brazi falnici şi având în faţa imagini cu munţi înalţi şi dealuri pline de verdeaţă.

Şi pe acesată porţiune din traseu sunt puncte de belvedere cu imagini de vis asupra munţilor şi văilor din jur. Într-unul din aceste puncte am oprit şi noi, într-o parcare amenajată, deasupra unui lac de acumulare artificial (Stausee), am făcut poze, apoi ne-am continuat drumul spre Zillertal.

Am străbătut câteva localităţi turistice şi în una din ele am observat un depozit imens de cherestea. Comentariile au venit de la sine: ” Lemnele astea or fi de la Borşa, Vatra Dornei, Neamţ, Harghita, Lepşa? ” Probabil că nu, dar vizionasem nu demult un filmuleţ legat de defrişările nemiloase din pădurile noastre şi nu ne-am putut abţine.

Ultima porţiune, cea din apropierea văii Ziller, a fost cea mai spectaculoasă (şi mai frumoasă) a traseului. O succesiune de curbe în ac de păr printr-o pădure superbă de brazi şi cu imagini panoramice asupra staţiunilor de pe valea Ziller (Zillertal).

Am parcurs această ultimă parte a pasului Gerlos, care parcă nu se mai termina, şi am ajuns în staţiunea Ramsau im Zillertal, foarte aproape de Mayrhofen, locul nostru de cazare, o zonă foarte frumoasă despre care am să povestesc în următorul review.

Vacanţe cât mai frumoase!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de traian.leuca in 09.02.2017 19:48:33

Validat / Publicat: 09.02.17 20:46:18


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA.
VIZUALIZĂRI: 1876


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (traian.leuca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  83100 PMA (din 63 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[09.02.17 20:45:48]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[09.02.17 20:58:29]
» mesaj pers

   @webmasterX: Pentru cascada Krimml acolo sunt.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- marius gaudi
[09.02.17 21:05:01]
» mesaj pers

   Frumoase locuri, am citit cu plăcere şi mi-am adus aminte de verdele Alpilor, de casele avand nalbe roşii la balcoane.

    Peste câteva luni voi însoţi din nou râul Salzach, în drumul lui pe frumoasele plaiuri austriece.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[09.02.17 21:27:59]
» mesaj pers

   Articolul este selectat ca fiind "de interes turistic crescut" (dintr-o destinaţie inedită sau de la care nu avem impresii recente).

    Beneficiază în consecinţă de un spor de punctaj la voturile FB/FU şi B/U (eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[10.02.17 09:28:23]
» mesaj pers

   Frumos articol și fotografii uimitoare! Felicitări! Fotografia nr. 17, cu lacul este deosebită.

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[10.02.17 12:21:20]
» mesaj pers

   @marius gaudi, @ Dana 2008: Mulţumesc pentru vizită! Austria este o ţară frumoasă, cu o zonă montană magnifică! De trei ani fac câte un sejur în această ţară şi sper să o fac şi anul acesta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adryana
[11.02.17 00:07:26]
» mesaj pers

   @traian. leuca: marturisesc ca astept de ceva vreme acest articol fiindca stiam ca ati fost acolo pe urmele mele strabatand frumoasa vale Zillertal si privind iar fotografiile m-au rascolit amintirile. In aprilie sunt deja 5 ani, ce repede zboara timpul! .

   Noi traseul spre Krimml l-am parcurs in sens invers dar frumusetea muntilor este aceeasi.

   Felicitari pentru vacanta, impresii si poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- traian.leuca
[11.02.17 13:32:22]
» mesaj pers

   @adryana: Mulţumesc pentru vizită şi apreciere!

   Da, am fost pe urmele dumneavostră, am mai găsit şi alte locuri minunate, şi ne-a plăcut tare mult!

Noi traseul spre Krimml l-am parcurs in sens invers

   Confirmaţi că este mai uşor de traversat pasul Gerlos de la Krimml la Ziller am See ? Nouă aşa ni s-a părut.

   Legat de articolele mele despre Tirol staţi pe aproape; dacă sănătatea şi timpul îmi vor permite o să vin şi cu ceva noutăţi din această frumoasă regiune austriacă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adryana
[11.02.17 14:39:05]
» mesaj pers

   @traian. leuca: astept cu placere continuarea! Noi am facut invers traseul fiindca eram cazati la Hart in Zilertal (Valea Zillertal).Am trecut pe langa Zell am Zeller apoi am urcat pe langa lacul acela si prin pasul Gerlos am ajuns la cascada Krimml.De acolo trecand prin Mittersil am ajuns la Zell am See.Ne-am reintors apoi la Mittersil si am luat-o spre Kitzbuhel intorcandu-ne astfel spre casa si facand un circuit de o zi.Frumoasa zi,frumoase amintri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[11.02.17 22:12:55]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Ieri am apucat doar sa citesc articolul, sa-l votez iar la poze m-am blocat la poza P12 pentru ca nu am mai avut net si mi-era ciuda deoarece @Dana2008 spunea ca ei i-a placut poza P17 si eram curioasa. Acum am apucat sa vad si eu in sfarsit pozele si intradevar tot la P17 mi-au ramas ochii.

   Va consider un privilegiat pentru tot ceea ce ati vazut si noi norocosi ca macar vedem asa prin poze.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- traian.leuca
[13.02.17 09:29:24]
» mesaj pers

   @mishu: @mishu: Mulţumesc pentru vizită şi apreciere! Austria are peisaje de vis, mi-ar fi greu să treacă vara şi să nu dau o tură prin zonele ei montane.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[13.02.17 15:09:22]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Am fost la Krimml pe la începutul anilor 2000, pe la primele noastre drumuri în Austria. N-am cum să uit, pentru că acolo am avut parte de una din lecțiile vieții mele și acolo, încă un văl s-a ridicat de pe ochii pe care îi tot deschideam în anii ăia.

   După ce ne-am jucat cu copiii în parcul tematic de la baza cascadei, am pornit pe traseul prin pădure ca să ajungem chiar deasupra ei. Traseul este împărțit în 3 segmente și de oriunde te puteai întoarce, fiecare mergea după puteri. Noi am ajuns până sus, deasupra cascadei și tot drumul acela, care n-a fost scurt și nici așa ușor, a fost plin de oameni, parcă eram pe bulevard.

   Surpriza cea mai mare a fost să vedem mulți oameni în vârstă (adică peste 80 de ani ziceam noi atunci), cu bastoane, alții ajutați de persoane apropiate, mulți copii mici, de o lună-două, în brațele părinților, în cărucioare, chiar și persoane cu dizabilități. În timp m-am obișnuit cu asta și nu mi se mai pare ceva neobișnuit, dar în anii ăia eram pe la primele drumuri în afara țării și asta a fost un șoc pentru noi, pentru că atunci ne-am dat seama o dată în plus, în ce întuneric am trăit.

   Ne-am gândit toată excursia aia la oamenii de aceeași condiție din țara noastră care nici nu visau să pășească mai departe de propriul sat, sau oraș. Ne gândeam la noi, care până nu au făcut copiii 9-10 ani nici nu ne-a trecut prin cap să ieșim cu ei în afara țării. Din păcate atâta am fost de îndoctrinați că cei mai mulți din generațiile acelea nici acum nu cred altfel. Pentru mine, pe drumul acela de la Krimml, deviza după care mă ghidam în viață, care spune că dacă vrei, poți, acolo, pe drumul acela, s-a înfipt în cap și mai abitir și n-a mai ieșit niciodată. Și sper ca acolo să rămână. Când încerc să conving prietenii care cred că nu mai pot face anumite lucruri, de drumul acela îmi aduc aminte și mereu îl dau de exemplu.

   Da, frumoasă Austria! Și mie mi-e cam dor! Cred că am picat în butoiul cu nostalgie azi. De la prea frumoasele poze.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- traian.leuca
[13.02.17 17:48:10]
» mesaj pers

   @Aurici: Mulţumesc pentru vizită! Ecoul tău, cât un review, m-a băgat şi pe mine în butoiul cu melancolie.

   De ce? Pentru că eu m-am trezit cam târziu să colind lumea (de fapt m-au cam trezit alţii), deşi aveam ceva posibilităţi financiare.

   Dacă îmi spunea cineva că după ce o să ies la pensie o să vizitez, la volanul autoturismului, atâtea locuri minunate din Europa (başca România) nu ştiu cum l-aş fi categorisit! :)

   A fost deajuns un " şut în... " ca să pot face acel pas înainte şi de atunci nu mă mai satur să văd anual locuri şi oameni noi.

   De acord cu acel "dacă vrei poţi! " Eu l-am experimentat pe propria-mi piele (inclusiv atunci când m-am decis să -mi scriu modestele impresii de călătorie) şi recomand tuturor cititorilor noştri să facă la fel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[14.02.17 06:41:31]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Wunderschön!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[26.02.17 20:35:48]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Multumim pentru descrierea lamuritoare, am fost si eu la Krimml wasserfalle, dar inca nu am reusit o relatare. PRomit in continuare, macar pentru pozele frumoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[27.02.17 15:22:43]
» mesaj pers

   @calatorul: Mulţumesc pentru vizită! Aştept cu nerăbdare review-ul despre cea mai mare cascadă din Austria.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Podul de peste râul Salzach din apropierea cascadei Krimml, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832874">Şterge vot</a></div><span id="v9832874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Podul de peste râul Salzach din apropierea cascadei Krimml, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Râul Salzach din apropierea cascadei Krimml, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832883">Şterge vot</a></div><span id="v9832883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Râul Salzach din apropierea cascadei Krimml, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Până aici veneau stropii de apă de la cascada Krimml, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832885">Şterge vot</a></div><span id="v9832885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Până aici veneau stropii de apă de la cascada Krimml, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Turişti la baza cascadei Krimml, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832886">Şterge vot</a></div><span id="v9832886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Turişti la baza cascadei Krimml, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Imagine din staţiunea Krimml, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832889">Şterge vot</a></div><span id="v9832889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Imagine din staţiunea Krimml, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Cascada Krimml văzută de la punctul de belvedere 'La Tunel',pasul Gerlos,Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832891">Şterge vot</a></div><span id="v9832891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Cascada Krimml văzută de la punctul de belvedere "La Tunel",pasul Gerlos,Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Cel mai frumos punct de belvedere din pasul Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832893">Şterge vot</a></div><span id="v9832893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Cel mai frumos punct de belvedere din pasul Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Imagine panoramică din pasul Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832896">Şterge vot</a></div><span id="v9832896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Imagine panoramică din pasul Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Staţiunea Krimml văzută din pasul Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832899">Şterge vot</a></div><span id="v9832899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Staţiunea Krimml văzută din pasul Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Cascada Krimml văzută din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832900">Şterge vot</a></div><span id="v9832900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Cascada Krimml văzută din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Imagini cu staţiunea Krimml din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832905">Şterge vot</a></div><span id="v9832905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Imagini cu staţiunea Krimml din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Imagini cu staţiunea Krimml din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832907">Şterge vot</a></div><span id="v9832907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Imagini cu staţiunea Krimml din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Munţi cu zăpadă văzuţi din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832908">Şterge vot</a></div><span id="v9832908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Munţi cu zăpadă văzuţi din ultimul punct de belvedere al din pasului Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Staţia de taxare din pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832910">Şterge vot</a></div><span id="v9832910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Staţia de taxare din pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Coborâre spre Zillertal, imediat după staţia de taxare din pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832911">Şterge vot</a></div><span id="v9832911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Coborâre spre Zillertal, imediat după staţia de taxare din pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Peisaj la coborârea spre Zillertal din pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832912">Şterge vot</a></div><span id="v9832912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Peisaj la coborârea spre Zillertal din pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Un frumos lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832913">Şterge vot</a></div><span id="v9832913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Un frumos lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Altă imagine cu acelaşi lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832915">Şterge vot</a></div><span id="v9832915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Altă imagine cu acelaşi lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Altă imagine cu acelaşi lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832918">Şterge vot</a></div><span id="v9832918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Altă imagine cu acelaşi lac la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Imagine la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832920">Şterge vot</a></div><span id="v9832920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Imagine la coborârea spre Zillertal în pasul Gerlos, Tirol, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] 'Pe aici nu se trece'... dacă nu plăteşti 9 euro! -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832931">Şterge vot</a></div><span id="v9832931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] "Pe aici nu se trece"... dacă nu plăteşti 9 euro!
foto traian.leuca [09.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2016] Harta panoramei din jurul pasului Gerlos, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832932">Şterge vot</a></div><span id="v9832932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Harta panoramei din jurul pasului Gerlos, Austria.
foto traian.leuca [09.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 09.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av832935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv832935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=832935">Şterge vot</a></div><span id="v9832935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(832935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f832935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e832935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016]
foto traian.leuca [09.02.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.166420936584 sec