75757 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Zanzibar

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.01.2017
DE
Avatar trav3licious
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 08.12.16
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
700 euro/pers
cu AVIONUL (toate taxele incluse)

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Blue safari, Prison Island, pădurea Jozani, The rock și școala din sat (6)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Având în vedere recomandările voastre, am să încerc să comasez articolele și să vă ofer informații cât mai folositoare.

Blue safari

Este una dintre excursiile pe care le-am făcut în Zanzibar. În acea zi am avut ocazia să înotăm cu delfinii de dimineață, să ajungem la cea mai mică insulă din Zanzibar, să vizităm pădurile de mangrove, să mâncăm fructe de mare culese și gătite adhoc și mai ales să vedem cel mai mare baobab din zonă.

În acea dimineață ne-am trezit foarte devreme pentru că voiam să vedem delfinii. Am pornit către un sat unde ne așteptau niște bărci cu motor. Dar pentru că era reflux bărcile erau destul de înțepenite în bancul de nisip așa că ne-am apucat a împinge la ele. Sau măcar unii dintre noi, alții făceau poze… deci documentau evenimentul.

Odată ajunși în bărci, am început căutarea delfinilor care erau văzuți ici colo. Delfinii înoată aici în libertate așa că noi mergeam cu barca acolo unde erau ei vazuți. Cum ajungeam în dreptul lor săream în apă și înotam printre ei sau mai bine zis ei treceau printre noi. După care ne urcam iar în bărci și porneam într-o nouă căutare. Delfinii sunt niște mamifere senzaționale. Este o placere să-i vezi și o experiență inedită să înoți alături de ei.

După o dimineață pe ocean în căutarea delfinilor, ne cam ajunsese foame. Iar pentru micul dejun puteam opri doar la piață.

Aici găsim tarabe întinse peste tot unde oamenii vindeau fructe și legume, la gramadă, bineînteles. Nu se vinde la kilogram. Ne-am negociat niște banane și portocale și acela a fost micul dejun. Savurat în microbus, pe ziarul în care le primisem.

Fructele aici au un alt gust, începând de la banane care sunt foarte mici și gustoase până la ananasul de care nu te mai saturi.

Acum că ne-am potolit foamea puteam să ne continuăm peripeția pe ocean într-o barcă tradițională cu vele.

Barca noastă ne-a dus undeva în larg să înotăm printre peștii multicolori.

Este drept că nu se compară cu varietatea de la Marea Roșie însă este plăcut să-i vezi înotând în jurul tău. Eu nu am luat ochelarii de snorkeling, ca ceilalți, am vrut doar să înot liniștită printre ei și doar să mă bucur de apă și priveliște.

După ce ne-a obosit puțin apa, soarele, înotul și bineînțeles entuziasmul, o gustare pregătită de pescari a fost binevenită. Ananas, nuci de cocos, pepene… yammi

La un moment dat pescarii ne grăbeau iar noi nu întelegeam motivul. Că doar nu pleca insula de acolo. Ei bine chiar dispărea! Trebuia să ajungem la cea mai mică insulă din zonă care era ieșea din apele oceanului doar la reflux. Când am ajuns acolo am descoperit o fâșie albă de nisip care ieșea din apele de un turcoise perfect. Ah ce minunăție!

Am sărit repede din barcă și am înotat nerăbdători pană acolo. Ne uitam fascinați la duna de nisip ce ieșea din ape și ne tot minunam de această frumusețe. Timpul a trecut așa de repede. Fluxul începuse de ceva timp iar insula era ușor, ușor înghițită de apele oceanului.

Înainte să ne urcăm pe vas mai era doar o urmă de nisip. Îndepărtându-ne, priveam cum este înghițită de ocean cu fiecare val ce se spărgea.

Apoi ne-am îndreptat către pădurea scufundată de mangrove, prin care am trecut lin. Liniștea din jur era asurzitoare. Totul părea împietrit.

Ieșim și ne îndreptăm spre o nouă insulă unde urma să ne luăm pranzul. Prânz tradițional cu fructe de mare și cartofi prăjiți. Am mâncat așa, toți la grămadă până ne-am lins pe degete, la propriu. Parcă aici calamarul, caracatița sau crabul au alt gust. Nu te mai saturi.

Apoi cu burțile pline am pornit la o mică plimbare spre interiorul insulei spre cel mai mare baobab din împrejurimi.

Pe micuța alee ce șerpuia printre vegetația insulară am întâlnit mii de crabi ce mișunau peste tot. Însă odată ajunși la baobab ne-am minunat de măreția acestuia… parcă nu-l puteai cuprinde cu privirea.

Pe ritmuri de muzică zanzibareză, după o baie mult dorită am pornit cu barca spre portul de îmbarcare. Toată lumea cânta Jambo Bwana. Este ca un fel de imn aici. După o zi pe ocean trebuie să recunosc că eram cam moleșiți. Însă oamenii au reușit să ne înveselească cu cântece și puțină atmosferă.

Prison Island sau insula testoaselor gigant o altă excursie minunată

În următoarea dimineță am mers spre Stone Town, capitala insulei, de unde aveam să ne îmbarcăm pe o bărcuță care ne-a dus la Prison Island.

Undeva, nu departe de Stone Town, capitala Zanzibarului, se află o insulă micuță, verde, înconjurată de ape cristaline tocmai bune pentru scăldat.

Aici inițial s-a construit o închisoare pentru sclavi însă imediat după terminarea construcției, s-a abolit sclavagismul iar închisoarea nu a găzduit niciodată prizonieri. În schimb a fost centru de carantină pentru cei ce soseau în Zanzibar. Aceștia stăteau aici până erau declarați apți să intre pe insulă.

Acum o sută de ani guvernatorul britanic al insulelor Seychelles a trimis, cadou, patru țestoase care s-au acomodat foarte bine aici. Atât de bine încât insula este acum faimoasă pentru țestoasele sale. Cea mai bătrână țestoasă are 198 și este vedetă. Toată lumea face poze cu țestoasa.

Ne-am distrat foarte bine cu ele. Le-am hrănit, le-am mângâiat, le-am urmărit și bineînțeles că nu ne-am putut abține să nu facem și un selfie cu ele.

A urmat o mică plimbare în jurul insulei, iar umbra pomilor a fost o adevărată binecuvântare. Plimbare urmată de o bălăceală răcoritoare.

Pădurea Jozani și maimuța veselă

O nouă zi și bineînteles o nouaă excursie. Pădurea Jozani este ce mai importantă rezervație a insulei. Nu aveam cum să o ratăm.

În acea dimineață, ne-am trezit devreme și am plecat spre inima insulei, în vechea pădure Jozani.

Jozani Forest este o rezervație naturală de 50km2 unde pot fi întâlnite maimuțele Red Colobus, o specie foarte rară care trăiește doar în Zanzibar.

Inițial, rezervația a funcționat cu ajutor internațional însă acum se susține singură. O parte din câștigul obținut din vânzarea biletelor de intrare se folosește pentru întreținerea rezervație iar cealaltă parte este folosită pentru educarea comunității privind conservarea zonei în care trăiește.

Vei fi încântat să vezi simpaticele maimuțe în mediul lor natural. Să le vezi cum mănâncă, cum sar din copac în copac, sau cum își îngrijesc puii, doar la o aruncătură de băț de tine

Am ajuns în rezervație unde ni s-a alocat un ghid care ne-a condus către maimuțele jucăușe. Ele sunt obișnuite cu oameni în jurul lor și nu s-au speriat de prezența noastră. În general maimuțele îți fură mâncarea sau mai știu eu ce, în schimb aceste maimuțe te privesc și își văd de treaba lor.

Apoi ghidul ne-a dus într-un alt loc, un fel de parc al reptilelor. Aici ne-a arătat tot felul de reptile de la șerpi până la cameleoni.

Cei mai curajoși dintre noi au fost foarte încântați de purtarea șarpelui pe umeri. Eu, personal, am fost mai încântată de cameleon.

Oricum experiența a fost foarte interesantă.

The Rock - Insula restaurant

După ce ne-am hotărât să plecăm în Zanzibar, am început să mă uit după locuri interesante de vizitat acolo. The Rock este un “must see”. Noi l-am bifat în penultima nostră zi pe insulă.

The Rock este efectiv o stâncă în ocean doar la câțiva metri de plaja Michamwi Pingwe, pe coasta de est a Zanzibarului, stâncă pe care este construit un restaurant.

Datorită locului total neconvențional, oceanului, construcție, priveliștei și nu în ultimul rând mâncării delicioase, face din acest mic restaurant unul dintre cele mai interesante restaurante din lume.

Nu este un restaurant ieftin, chiar deloc, și se adresează în special turiștilor. Însă nu puteam rata această ocazie care se ivește poate o singură dată în viață.

Este unul dintre acele locuri speciale care, odată ajuns acolo, îți dă un sentiment foarte plăcut. Însă un asemenea loc se vizitează o singură dată în viață, pentru că a doua oară sigur nu mai are același efect.

Lucrul care, mie personal, mi s-a părut foarte interesant este cum se ajunge la acest restaurant.

Dacă este reflux poți ajunge pe plajă doar mergând pe nisipul umed însă dacă este flux atunci nu poți ajunge decât cu barca sau înot.

Noi am ajuns la reflux, așa că o barcă ne-a purtat până la scările restaurantului. Le-am urcat iar în față ni s-a deschis un restaurant cu adevărat inedit: simplu, modest, rustic lasând împrejurimile să ne farmece. Erau doar câteva mese în interior și o terasă fermecătoare de unde se vedea cum oceanul liniștit învelește reciful de corali.

Bineînțeles că am ales să ne așezăm pe terasă și să ne bucurăm de experiență cu câteva băuturi. Trebuie să-ți spun că aici am baut cel mai bun fresh de mango.

La întoarcere am plutit cu barca până pe plajă. Nu am putut pleca. În lumina apusului, restaurantul se vedea foarte bine. Iar noi trebuia să și mâncăm.

Nu ne-am încumetat să mâncăm în The Rock, însă am găsit un restaurant pe plajă. Restaurant este foarte mult spus. Era o masă lungă, flancată de două bănci de lemn, iar mâncarea ne era adusă de la baraca de lângă.

Este drept că ne-am zis: “Dacă nu ne îmbolnăvim aici, nu ne mai îmbolnăvim niciodată! ”

Însă am fost foarte plăcut surprinsi atât de servire cât și de mâncarea foarte bună, la un preț care nici nu suportă comparație cu faimosul restaurant de la câțiva metri. Iar cel mai important aspect a fost că am scăpat nevatămați.

În general, cum ajungeam pe plajă, în apropierea satelor, ne trezeam cu câte un copil lipit de picior sau care ne sărea în brațe.

De această dată am întâlnit trei fetițe fermecătoare care ne-au înmuiat complet inimile.

Ca o concluzie, The Rock reprezintă o experiență unică în viață. Experiența de a cina într-un loc senzațional. Și merită pe deplin. Însă merită să-l vezi o singură dată.

Eu personal nu m-aș mai întoarce.

Școala din sat

În ultima zi a șederii noastre ne-am hotărât să vizităm școala din satul apropiat, satul Kilimajuu.

Voiam să vedem cum se învață aici.

Însoțiți de unul dintre ajutoarele noastre am pornit agale spre școală. Am intrat întâi în sat și am mers până la singurul magazine de aici, unde oferta nu era deloc bogată. Am cumpărat caiete și bomboane. Am fi vrut să cumpărăm mai multe lucruri însă nu am găsit.

Imediat ce am intrat în sat, copii au început să se strângă în jurul nostru. Până am ajuns la magazin era deja un grup destul de mare. Bineînteles că am cumpărat bomboane și pentru ei, pe care le-am împărțit pe loc apoi am pornit împreună spre școala de pe deal.

Aici am găsit două clădiri dispuse în formă de L, care nu aveau geamuri, doar niște găuri de aerisire în formă de fereastră. Să nu mai vorbim de inexistența gardului în jurul școlii sau a ușilor la camerele de clasă.

Clasele aveau ieșire direct afară în grădină. Iar când zic grădină, mă refer la câțiva pomi și buruienile ce-i înconjoară.

Am mers direct la conducerea școlii pentru a-i lasa pe ei să hotărască cum vor împărți lucrurile. Noi am rămas doar cu bomboanele pe care aveam să le împărțim personal fiecărui școlar.

Imedit ce am trecut pe lângă clasele lor a început să se simtă zarva copiilor. Noi nu am intrat decât în trei clase.

Copiii ne-au întâmpinat cu cântece și voie bună.

Ne-au arătat caietele lor și au fost încântați să se fotografieze alături de noi.

Copiii care ajung să studieze chiar și în aceste condiții se pot considera norocoși pentru că majoritatea este prea sărăcă pentru a-și permite acest lux.

Noi am fost foarte impresionați de acești copii și de condițiile în care studiază și mai ales că studiază.

A fost o adevărată lecție de viață.

Ultima noapte în Zanzibar

În toată această perioadă, în Zanzibar, am trăit o întreagă serie de aventuri, am văzut peisaje desprinse parcă din reviste, am avut ocazia să întâlnim oameni minunați, alături de care am petrecut clipe speciale, ne-am bucurat de cer și briza oceanului în serile înstelate, am trăit departe de constrângerile și rigorile societății iar cel mai important lucru este că am învățat, am învățat despre viață, despre noi înșine, despre lucrurile cu adevărat importante.

După toate acestea, a venit și momentul ultimei nopți, noapte pe care ne-am dorit-o cât mai specială.

Am vorbit cu cei de la Miramont Retreat, unde am fost cazați în această perioadă, să ne organizeze o cină pe plajă.

Doar noi, plaja, cerul acoperit cu milioane de stele, o masă cu bunătăți specifice și câteva felinare ce făceau ca atmosfera să fie relaxantă.

O cină între prieteni, o cină pe care ne-o vom aminti, probabil, toată viață.

Iar Dan M. chiar a imortalizat momentul, în stilul lui caracteristic, printr-o fotografie superbă.

 

Am o rugăminte către webmaster dacă poate să atribuie melodia pe care ne-o cântau zanzibarezii în fiecare zi - Jambo Bwana

https://www.youtube.com/watch?v=vUrVeRGo5IM

---
Impresii încărcate de trav3licious in 09.01.2017 21:38:39

Validat / Publicat: 09.01.17 23:30:22


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AFRICA [alte locuri].
VIZUALIZĂRI: 3693


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (trav3licious); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48700 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[09.01.17 23:06:46]
» mesaj pers

   Articolul este selectat ca fiind "de interes turistic crescut" (dintr-o destinaţie inedită sau de la care nu avem impresii recente).

    Beneficiază în consecinţă de un spor de punctaj la voturile FB/FU şi B/U (1300 PMA, respectiv 600PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[10.01.17 09:21:55]
» mesaj pers

   Superba excursie, relatare si fascinante imagini! FELICITARI!

   Vreti sa reveniti in aceasta destinatie? Daca da, nu putem merge mai multe persoane cu voi? Ar fi excursia vietii mele... de cand visez la o destinatie exotica!

    Care a fost costul total al excursiei, cu toate cumparaturile... cat de mare trebuie sa fie bugetul?

   Multumesc frumos! Calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- adri-nico
[10.01.17 10:54:03]
» mesaj pers

   MINUNAT!!! Atit articolul cit si fiecare poza atasata.

   Intrebari:

    1-La excursia cu delfinii ati sarit in apa asa cum erati? N-am vazut veste de salvare. Chiar toata populatia stia sa inoate?

   2 - Ziarul in ce limba era? l-ati luat acasa? am vazut ca avea si rebus. :)

   3- De ce erau fetitele imbrobodite in clasa? Tine de religie sau altceva? Am vazut ca si cele de pe plaja aveau astfel de broboade.

    Daca mai auzi de o asemenea excursie, fa-na si noua un anunt. Sintem amatori de exotice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[10.01.17 11:56:18]
» mesaj pers

   @trav3licious: Am savurat acest articol precum si fiecare poza atasata. Ati fost un grup minunat intr-o excursie superba. Ce poate fi spus mai mult cand ai asa ceva in fata, iar acest articol daca este ultimul deoarece ai spus de ultima noapte in Zanzibar, a fost cireasa de pe tort.

   Cat despre copilasii de acolo precum si de bucuria lor cand primeau ceva, am citit de curand (nu stiu daca tu ai spus asta sau altcineva) ca cel mai bine este sa le oferi bomboane sau orice altceva decat bani si sunt convinsa ca asa este.

   Te felicit inca o data pentru articol si-l votez cu cel mai mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adri-nico
[10.01.17 12:03:05]
» mesaj pers

   @mishu: Misulica, si eu am spus ca in tarile sarace, ghizii nu incurajeaza ca turistii sa ofere bani copiilor iesiti in cale ci doar dulciuri, apa (dachiar daca ei sint inconjurati de mari si oceane, nu au apa de baut) si diverse suveniruri. Eu le-am dat clame de par la fetitele de care le-am intilit ca, desi citisem pe site despre necesitatea bomboanelor in excursii, spre rusinea mea nu mi-am procurat. Asa ca ma uitam in ochii lor cita dorinta exprimau si am scotocit prin geanta dupa niste clame cu "tupurei" (floricele, flururasi). Una a vrut masca mea de la gura. Aveam un set nou in geanta si i-am oferit. Pentru urmatoarea excursie i-am zis sotului sa noteze cap de lista 2 kile de acadele si 2 ceasuri (sa fie;)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Rodel
[10.01.17 13:08:00]
» mesaj pers

   Prețul excursiei a fost doar 700 euro? Ce a inclus această sumă?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- trav3licious
[10.01.17 21:39:14]
» mesaj pers

   @Dana2008: Buna, nu intentionam sa ne intoarcem prea curand insa inca se organizeaza excursii in Zanzibar. Sunt sigura ca daca cauti putin pe piata vei gasi variante.

   700 Eur pachetul+ 130 Eur excursiile+200 Eur diverse cam atat a fost bugetul pentru Zanzibar. Insa diversele variaza foarte mult de la persoana la persoana.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- trav3licious
[10.01.17 21:45:50]
» mesaj pers

   @adri-nico:

   1. cine dorea vesta beneficia de vesta. Insa daca vrei sa inoti si chiar sa vezi ceva vesta te va incurca. trebuia sa sarim in apa foarte repede pentru a putea prinde delfinii langa noi. Fiind salbatici nu stateau intr-un singur loc.

   2. uite la acest detaliu nu m-am uitat. Imi inchipui ca era in limba locala.

   3. religia lor este cea musulmana. Nu sunt musulmani puri au foarte multe influiente africane.

   

   Iar daca te intereseaza sa pleci in Zanzibar... inca se mai organizeaza astfel de excursii. trebuie doar sa te uiti putin in piata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- trav3licious
[10.01.17 21:52:38]
» mesaj pers

   @mishu: Este mai bine sa le oferi ceva copiilor si nu bani.

   Cand am fost la scoala din sat am cumparat caiete, creioane si le-am dat directorului sa le imparta cum crede el mai bine apoi am luat bomboane pentru 4 clase de copii.

   In sat am impartit bomboane iar pe plaja le-am cumparat un fel de suc.

   Au fost cu totii foarte fericiti.

   Tin minte ca la gardul vilei noastre au venit 3 fetite care doar stateau si se uiatau la noi fara sa zica nimic.

   Noi am cumparat suc si le-am dus la gard si am stat langa ele. Nu vreti sa stiti ca luau cate o sorbitura doar sa savureze cat mai mult bautura...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[10.01.17 21:57:11]
» mesaj pers

   @trav3licious: mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster39
[11.01.17 08:53:07]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[11.01.17 09:07:08]
» mesaj pers

   @trav3licious: Mulțumesc, am fumat două, nu una:*

   Excepțional articol, savuros, un pic emoționant, am simțit bucuria voastră. Sunteți tineri și frumoși.

   Afară-i omătul de un metru iar eu am călătorit alături de voi, pășind pe nisip și înotând cu delfinii. Virtual, normal.

   Pozele sunt minunate, mulțumesc frumos. Melodia aleasă e pe gustul meu, e veselă ca și voi.

   Poza 30 este înduioșătoare.

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- lauracretu
[09.06.17 15:26:42]
» mesaj pers

   Foarte frumoase pozele, de apreciat faptul ca v. ati gandit sa mergeti intr. o scoala si sa daruiti ceva copiilor... jos palaria in fata voastra!

   Intrebarea mea este daca v. ati facut vreun vaccin si cu cat timp inainte? Eu as vrea sa merg in august, asadar mai am 2 luni. Ce ma sfatuiti sa fac?

   Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- trav3licious
[09.06.17 20:43:20]
» mesaj pers

   @lauracretu: Multumesc.

   Noi nu ne-am facut vaccin si nu am avut nicio problema, insa cel mai bine consulti medicul de familie cu care vei putea evalua riscurile. In Zanzibar, fiind insula, multi nu fac vaccine, insa riscuri exista...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- lauracretu
[10.06.17 00:52:30]
» mesaj pers

   @trav3licious: Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alexxa13
[14.08.17 13:18:42]
» mesaj pers

   Foarte frumoasa prezentare a insulei, te felicit! Abia astept sa merg si eu! Am o intrebare: cum si de unde ati achizitionat excursiile? Am inteles ca nu este bine sa le cumperi de la localnici...

   Merita sa le fac pe toate?

   Multumesc :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dory29
[15.12.17 14:30:25]
» mesaj pers

   @trav3licious: Buna ziua. Spune-mi te rog ai fost cu grup organizat din tara s-au pe cont propriu. Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- trav3licious
[15.12.17 14:33:32]
» mesaj pers

   @Dory29: Buna! Am fost cu grup organizat din tara, dar membrii grupului erau prieteni.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dory29
[15.12.17 14:41:46]
» mesaj pers

   @trav3licious: Multumesc. Eu am venit de curand din Thaillanda si am fost pe cont propriu. Am solicitat o agentie in Phuket si Bangkok pentru excursii optionale. Te rog spune-mi cu ce agentie ai fost. Eu nu gasesc pentru Tanzania o excursie facuta de o agentie din tara. Daca merg pe cont propriu pot face excursii acolo de la agentii locale? Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- trav3licious
[15.12.17 14:56:12]
» mesaj pers

   @Dory29: Nu-ti pot spune numele, se va considera reclama. Am spus numele si deja am primit un avertisment. Nu este vb despre o agentie de turism, ci de o asociatie care organizeaza printre altele si excursii in Zanzibar. Ei detin acolo o vila proprie pt clientii lor.

   Daca intri pe google si introduci cuvintele potrivite? cel mai probabil vei gasi ofeta lor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dory29
[15.12.17 15:04:56]
» mesaj pers

   @trav3licious: Multumesc. Chiar acum ma uit pe site dar nu vad sa aiba unele agentii care sunt putine la numar, un program frumos ca al vostru. Eu iti las e-mail si te rog sa imi trimiti un mesaj pe e-mail.[...]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster39
[15.12.17 15:17:35]
» mesaj pers

   @Dory29: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

    Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[42] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2016] Unii ne faceau poze in timp ce noi incercam sa scoatem barcile din nisip -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825581">Şterge vot</a></div><span id="v9825581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2016] Unii ne faceau poze in timp ce noi incercam sa scoatem barcile din nisip
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2016] In barca gata de aventura -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825582">Şterge vot</a></div><span id="v9825582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2016] In barca gata de aventura
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2016] Nu a durat mult pana s-au arata si delfinii, care nu pareau prea deranjati de prezenta noastra -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825583">Şterge vot</a></div><span id="v9825583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2016] Nu a durat mult pana s-au arata si delfinii, care nu pareau prea deranjati de prezenta noastra
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2016] In urmarirea delfinilor -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825584">Şterge vot</a></div><span id="v9825584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2016] In urmarirea delfinilor
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2016] Vanzator de fructe in piata -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825585">Şterge vot</a></div><span id="v9825585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2016] Vanzator de fructe in piata
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2016] Gramoajoarele asteptau aliniate cumparatorii -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825586">Şterge vot</a></div><span id="v9825586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2016] Gramoajoarele asteptau aliniate cumparatorii
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2016] Micul nostru dejun. Cumparaturile se transporta in ziar. Nu prea exista notiunea de punga -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825587">Şterge vot</a></div><span id="v9825587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2016] Micul nostru dejun. Cumparaturile se transporta in ziar. Nu prea exista notiunea de punga
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2016] In portul unde urma sa ne imbarcam pe un vas traditional -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825588">Şterge vot</a></div><span id="v9825588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2016] In portul unde urma sa ne imbarcam pe un vas traditional
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2016] Barci traditionale -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825589">Şterge vot</a></div><span id="v9825589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2016] Barci traditionale
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2016] Barca traditionala pe mare -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825590">Şterge vot</a></div><span id="v9825590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2016] Barca traditionala pe mare
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2016] Cea mai mica insula din Zanzibar inainte sa fie inghitita de ape -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825591">Şterge vot</a></div><span id="v9825591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2016] Cea mai mica insula din Zanzibar inainte sa fie inghitita de ape
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2016] Apele din jurul insulei aveau o culoare ireala -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825592">Şterge vot</a></div><span id="v9825592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2016] Apele din jurul insulei aveau o culoare ireala
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2016] Distractie in apa cristalina. Am profitat de fiecare minut inainte ca insula sa dispara in mare -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825593">Şterge vot</a></div><span id="v9825593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2016] Distractie in apa cristalina. Am profitat de fiecare minut inainte ca insula sa dispara in mare
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2016] Alaturi de cel mai mare baobab din Zanzibar. 
Am putut fotografia doar radacina... -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825594">Şterge vot</a></div><span id="v9825594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2016] Alaturi de cel mai mare baobab din Zanzibar. Am putut fotografia doar radacina...
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2016] Micutii crabi care stapanea insula -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825595">Şterge vot</a></div><span id="v9825595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2016] Micutii crabi care stapanea insula
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2016] Vechiul ponton din Prison Island -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825596">Şterge vot</a></div><span id="v9825596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2016] Vechiul ponton din Prison Island
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2016] Imagine Prison Island -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825597">Şterge vot</a></div><span id="v9825597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2016] Imagine Prison Island
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2016] Impreuna cu testoasa gigant -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825598">Şterge vot</a></div><span id="v9825598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2016] Impreuna cu testoasa gigant
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2016] Selfie cu testoasa -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825599">Şterge vot</a></div><span id="v9825599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2016] Selfie cu testoasa
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2016] Pregatiti sa intalnim testoasele -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825600">Şterge vot</a></div><span id="v9825600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2016] Pregatiti sa intalnim testoasele
foto trav3licious [09.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2016] Prison Island -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825601">Şterge vot</a></div><span id="v9825601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2016] Prison Island
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2016] Vizita in Padurea Jozani si bineinteles intalnirea cu maimutele -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825602">Şterge vot</a></div><span id="v9825602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2016] Vizita in Padurea Jozani si bineinteles intalnirea cu maimutele
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2016] Padurea Jozani -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825603">Şterge vot</a></div><span id="v9825603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2016] Padurea Jozani
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2016] Maimute prietenoase -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825604">Şterge vot</a></div><span id="v9825604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2016] Maimute prietenoase
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2016] Pe langa maimute ne-am facut si alti prieteni -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825605">Şterge vot</a></div><span id="v9825605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2016] Pe langa maimute ne-am facut si alti prieteni
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2016] Prieten verde -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825606">Şterge vot</a></div><span id="v9825606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2016] Prieten verde
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2016] The Rock- faimosul restaurant -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825607">Şterge vot</a></div><span id="v9825607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2016] The Rock- faimosul restaurant
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2016] In drum spre restaurant -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825608">Şterge vot</a></div><span id="v9825608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2016] In drum spre restaurant
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2016] The Rock -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825609">Şterge vot</a></div><span id="v9825609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2016] The Rock
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2016] Imediat cum am sosit pe plaja niste minunatii de copii ne-au sarit in brate -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825610">Şterge vot</a></div><span id="v9825610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2016] Imediat cum am sosit pe plaja niste minunatii de copii ne-au sarit in brate
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2016] Cum sa nu poti sa-i iei in brate?! -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825611">Şterge vot</a></div><span id="v9825611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2016] Cum sa nu poti sa-i iei in brate?!
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2016] Fetita pe plaja langa The Rock -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825612">Şterge vot</a></div><span id="v9825612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2016] Fetita pe plaja langa The Rock
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2016] Mai rusioasa, a preferat sa se uite de la distanta -- foto by <b>trav3licious</b> [uploaded 09.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av825613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv825613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=825613">Şterge vot</a></div><span id="v9825613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(825613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f825613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e825613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2016] Mai rusioasa, a preferat sa se uite de la distanta
foto trav3licious [09.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[42] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.488891124725 sec