75708 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Timișu de Sus

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.01.2017
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JAN-2017
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Peisaj de iarnă la Timișul de Sus


Anul acesta am fost la Timișul de Sus de Revelion pentru a doua oară. Prima dată am petrecut aici Revelionul anului 1995.

A fost ceva pe nepregătite, dacă ajungeți voi la Timiș să ne chemați și pe noi, cam așa a fost discuția cu prietenii cu care am petrecut Revelionul anul acesta.

Despre locație nu pot spune prea multe. Este de fapt o cabană, proprietatea firmei unde lucrez de când am intrat în câmpul muncii, acum cabana a fost recondiționată și are toate condițiile de cazare și petrecere.

Cu nostalgie îmi amintesc de petrecerea dintre anii 1994-1995, aveam o vârstă, eram tineri. M-am uitat la pozele de atunci și nu-mi vine să cred nici acum ce petrecere frumoasă am avut. Ca să vă faceți o idee cum a fost, vă voi descrie pe scurt ce condiții am avut. Camerele aveau sobe de teracotă și singuri ne ocupam de spart lemne, făcut focul, scos cenușa. Aveam în camere doar o chiuvetă cu apă rece, dar receeeee, iar toaleta era undeva în fundul curții, unde întotdeauna trebuia mers câte doi, sau două, ne era frică de urși, știam că mai vin câteodată. Ne gospodăream singuri, aveam o bucătărie utilată cu strictul necesar și un grătar în curte.

Atunci am ajuns cu trenul până la Predeal și de aici pe jos, pe scurtătură. Acum nu mai avem cum ajunge pe această scurtătură (dar nici nu cred că aș mai putea merge atât pe jos, ce să-i faci vărsta...), au fost revendicate terenurile și au apărut vile, garduri... Din tot grupul, doi prieteni au ajuns cu Dacia, unde am pus oala cu sarmale, castronul cu salată și toate cele de mâncat și de băut. Nu reușeam atunci să urcăm cu Dacia, ne-am urcat doi pe capotă și restul împingeau masina, am reușit până la urmă. Au venit copii de pe uliță cu săniile și ne-au ajutat să cărăm bagajele.

Am stat atunci 5 zile și cinci nopți și am petrecut până la epuizare. Ziua mergeam la Predeal, mergeam la pârtia Clăbucet să ne dăm cu sania sau cu punga... cum v-am spus pe scurtătură, seara ajungeam la cabană și petreceam. Era ceva de mers de la cabana noastră, plecam pe scurtătură și ajungeam până la acea curbă unde acum este Pensiuea La Copilul, după care mergem pe lângă calea ferată până la gară și de aici la pârtie. Dar nu plecam de la cabană cu mâna goală, țin minte că trebuia să mergem în șir indian din cauza zăpezi, luam cu noi un șir de covrigi și o sticlă de votcă care mergeau din mână în mână la toți, asta ca să rezistăm drumului și gerului. Ce amintiri ale tinereții!!!

O altă scurtătură de la Timiș până la Predeal mai este de la Cabana Cotul Donului și se ajunge exact la Hotel Rozmarin, era un drum marcat, mai greu de urcat, dar cănd ești tânăr nu cred că mai contează, era mai ușor la întoarcere, era mai mult de coborât.

Drumul până aici și atunci și acum este același. Pe renumitul DN1, trecem de Cabana Cotul Donului, pe sub podul metalic CF ce supratraversează DN1, suntem deja în Timișul de Sus, și ajungem la Maici (noi așa i-am spus întotdeauna acestui lăcaș de cult), acum pe hartă este trecută Mănăstirea SF. Ana, în dreptul căreia facem dreapta, trecem peste pârâul Timiș pe un pod metalic și începem ușor să urcăm pe un drum de munte, neasfaltat. Acum este mai amenajat doarece în zonă au apărut multe vile și viluțe în zonă și culmea intră și primăria cu utilajele să curețe acest drum.

Anul acesta am ajuns la Timiș pe 31 decembrie și fără să vreau tot drumul până aici i-am povestit soțului cum am petrecut noi acum 22 de ani la aceeași locație spre care mergeam acum.

Acum avem alte condiții, s-a schimbat mobilierul, avem centrală pe lemne și baie interioară, nu mai trebuie să mergem în curte la toaletă.

Nu știu cum sunteți voi dar eu recunosc, de ce înaintez în vărstă vreau minim de condiții decente, căldură, apă caldă, un conform minim, nu sunt pretențioasă, nu țin să am 5 *.

Am ajuns bine, nu a mai fost aglomerat pe DN1, iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost peisajul ce ne-a întâmpinat aici la cabană. Zăpadă, un peisaj de vis și ce poate fi mai frumos când ai lângă tine persoana dragă și să stai pe terasă la o ceașcă de țuică fiartă, altfel nu se putea sta, era ger, dar era frumos.

Am petrecut frumos noaptea dintre ani, cu prieteni dragi alături, cu șampanie, cu artificii și vâsc. Și acum ca și acum 22 de ani am admirat focul de artificii de la Cioplea.

A doua de zi, ziua Anului Nou ne-am plimbat prin zonă, prin zăpadă, în recunoașterea locurilor de altădată dar și să mai ardem ceva calorii.

Am petrecut, ne-am distrat, ne-am încărcat bateriile și am intrat în noul an mai optimiști, doar eram bine dispuși după asemenea festin.

Ne-am întos spre casă pe 2 ianuarie, normal tot de DN1 și am avut senzația că începe alt Revelion, era mai aglomerat pe sensul de urcare spre stațiuni și nu înțelegeam de ce este așa aglomerat. Pentru unii atunci începea vacanța, așa am înțeles de la cei cu care stăteam de vorbă în trafic.

La mulți ani vă doresc tututor.

Să fim sănătoși și să avem un an bun cu multe călătorii.

---
Impresii încărcate de ANILU in 07.01.2017 19:19:17

Validat / Publicat: 07.01.17 20:11:57


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Litoral, Ardeal, Valea Prahovei
VIZUALIZĂRI: 1458


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45650 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.01.17 20:11:42]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Descoperă zona Timișu de Sus, TIMIŞU de SUS" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[07.01.17 20:52:34]
» mesaj pers

   @ANILU: Bine ați venit, bine că a fost frumos și v-ați distrat. E frumoasă zona, avem și noi (serviciul lui pește prăjit) cazare în Timiș dar am zis mereu că m-aș plictisi acolo, mai bine zis s-ar plictisi unii dintre noi;)

   Decât să mă bombăne, mai bine stau în banca mea.

   Pozele frumoase, te pup.:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[07.01.17 21:01:32]
» mesaj pers

   La mulţi ani, sănătate, spor în toate şi multe călătorii frumoase în 2017! Anilu, ce ţi-am făcut noi de vrei să ne răscoleşti amintirile? În anii '90, pe unde mergeam, la fel procedam şi noi, tăiam lemne, aprindeam focul, ne autogospodăream, erau anii tinereţii, atunci vedeam lumea cu alţi ochi, aveam acea inocenţă specifică vârstei, dar era frumos, şi până la urmă asta contează! Sunt amintiri frumoase, intotdeauna vor avea un loc special în mintea şi inima noastră! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- ANILU
[07.01.17 21:05:03]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc Cristina.

   Cred că am mai spus-o prin ecouri, am fost aici de multe ori, cu diverse ocazii sau numai pentru o plimbare la munte și de fiecare dată ne-am simțit bine.

   Dar trebuie să recunosc că în ultimul timp am cam rarit-o și asta din cauza aglomerației de pe renumitul DN 1, în rest numai de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[07.01.17 21:17:18]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Mulțumesc pentru urări, la fel Îți doresc și eu.

   Câte amintiri m-au răscolit scriind articolul ăsta.

   Acum mi-am amintit de o altă locație din zonă unde noi mergeam pe jos. Este imediat după Cotul Donului, noi îi spuneam "La Gaizer" nu prea avea acces oricine era cu circuit închis, dar noi reușeam să intrăm în restaurant, unde băieți spuneau să bem și noi Havanaclub "ciocomenta", în stânga simți menta, în dreapta ciocolata iar în creier alcoolul, îmi ce bun era.

   Acum este un mare hotel Arthotel de nu știu câte stele, doar ne-am plimbat prin zonă.

   Ce amintiri!!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- mishu
[07.01.17 21:44:32]
» mesaj pers

   @ANILU: La Multi Ani! si multe calatorii frumoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[07.01.17 22:14:15]
» mesaj pers

   Ne-ai oferit un review remember. Frumos ai îmbinat amintirile din tinerețe cu prezentul. Este mai mult un review sentimental și mie mi-a plăcut.

    Ai scris că drumul spre cabană este greu și nu crezi că acum ai mai putea merge pe jos.

    Ba da, spun eu, ești încă în putere. Te-am văzut dansând la Întâlinirea de la Cinciș și dansai bine, erai în prim-plan. „Vinovatul” deconspirării este colegul meu Ioan Raită, care ne-a prezentat și un videoclip reușit. Ești în imagine la min. 4,50.

    Să te țină Dumnezeu așa cum ești. Mai ai mulți ani în față. Petreceri și excursii frumoase. Sper că nu te-am supărat.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- irinad
[07.01.17 22:35:53]
» mesaj pers

   @ANILU: Am venit cu SB, dar n-are nici o importanţă, că oricum veneam la un aşa articol realizat în descrierea unui revelion actual şi al unuia şi din tinereţea mea, în antiteză, chiar!

   Uneori şi eu devin nostalgică atunci când îmi amintesc de condiţiile în care ne distram acum mulţi ani, faţă de ceea ce avem şi ne bucurăm acum, însă e normal ca lucrurile să evolueze cu timpul!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 5 voturi)]
- Zoazore
[07.01.17 23:29:11]
» mesaj pers

   @ANILU: Daaa, amintiri... În Timiș, dar ăl de Jos, la o benzinărie, aveam și noi cazare. Am avut un TB prin... 2000, cred! Martie. Ne-a prins viscolul p-acolo și-am stat vreo săptămână!

   1987-1988, Revelionul petrecut la Breaza, într-o casă bătrânească. Fix cum ai descris tu, doar că nici chiuvetă n-aveam! Scoteam apa din fântână!

   LA MULȚI ANI!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[08.01.17 08:30:15]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc. Și ție iți doresc multe călătorii alături de cei dragi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[08.01.17 08:43:15]
» mesaj pers

   @Mihai18: Nu m-am supărat deloc, chiar mi-a făcut plăcere ecoul dvs. Prima data am crezut că m-ati văzut personal la Cincis, iar eu nu v-am vazut. Da așa este dl Raita a pus filmulete de la această întâlnire.

   Anul acesta ajungând la Timiș de Revelion, fără să vreau mi-am amintit de petrecerile din anii trecuți și mai ales de cele de la cabană.

   Vă doresc un an bun.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[08.01.17 08:48:56]
» mesaj pers

   @irinad: Mulțumesc Irina pentru ecou dar și pentru vot.

   Sper să ne vedem în martie, la întâlnirea AFA. Am văzut că au început desconspirari privind locația. Vezi articolul lui @crismis cu hotelul din Slănic Moldova.

   Toate cele bune și ție.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[08.01.17 08:51:03]
» mesaj pers

   @Zoazore: Cu articolul meu ti-am trezit și ție amintiri.

   Nostalgie.

   La mulți ani și ție!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[08.01.17 09:52:32]
» mesaj pers

   @ANILU: Amintiri, amintiri... Mi-au placut amintirile tale, mi-au amintit de ale mele! :) Sunt asa de multe (de acest gen), ca ar trebui sa scriu un ecou cat un review! Da, ai dreptate, asa e legea firii, sa nu ne mai multumim cu orice pe masura ce trec anii... Hai, sa ne intalnim cu sanatate la... Slanic-Moldova!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[08.01.17 10:07:22]
» mesaj pers

   @crismis: Si eu astept cu nerabdare intalnirea de la Slanic Moldova. Am vazut ca s-a desconspirat Adminul la articolul tau cu hotelul.

   Multumesc pentru vizita.

   Sa fim sanatoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[08.01.17 14:40:39]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Am citit si votat articolul tau ieri pe telefon, si atat! Nu poze, nu ecou, eram in Arges si sarbatoream Ionii din vecini. A fost superb dar fara zapada si nici n-am ajuns din timp -de vina viscolul din Bucuresti - sa prindem ciurezii dar a fost fain.

   La multi ani si tie cu drag! Frumoase amintiri, crede-ma ca de nu aveai acele ocazii atunci, azi amintirile erau mai sterse.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[08.01.17 14:45:27]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc, așa este.

   Să fim sănătoase și să ne revedem cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[08.01.17 15:07:15]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Sper, acum am aflat de Slanic, de la ecourile de aici.

   Sa ai numai bine si sa ne revedem frumos si vesele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[08.01.17 23:23:21]
» mesaj pers

   @ANILU: Se pare ca toti traim din amintiri p-aici. Voiam sa zic si eu de ale mele dar m-a luat groaza. Ca ar fi trebuit sa incep cu ceva de genul: "pe vremea mea... "

   Vai de mama noastra... e tot ce pot sa zic :) Da' bine ca avem amintiri pana la urma. Cu cat mai multe, cu atat mai bine, asa ca aduna acolo in continuare.

   Peisaje dumnezeiesti pe unde ai fost, foarte frumos. Si masa frumoasa si bogata. Si pe amfitrioana o voiam mai zambitoare ca eu asa o stiu.

   La multi ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[09.01.17 12:28:14]
» mesaj pers

   @Aurici: Amintiri... amintiri... asta înseamnă că îmbătrânim?

   Da, a fost foarte frumos.

   Sunt veselă de obicei şi cum eram la prima poză am zis şi eu să fiu mai serioasă. În restul pozelor sunt cu gura până la urechi, dar... nu puteam să le ataşez.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[08.04.17 12:31:39]
» mesaj pers

   Totul este descris la mare intensitate iar trairile sunt vii, adevarate. Felicitari!

   Mai scrie pt a te putea voata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[08.04.17 13:30:18]
» mesaj pers

   @glcitizen: Mulțumesc.

   Odată cu ecoul scris, astăzi și acum te-am simțit ca un prieten care a trecut în vizită pe la mine și stăm de vorbă despre călătoriile noastre.

   Voi mai scrie cu siguranță dar după ce voi mai călători.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[4] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2017] La mulți ani! În așteptarea petrecerii de Revelion 2017 -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 07.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824823">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824823"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824823">Şterge vot</a></div><span id="v9824823" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824823)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824823Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e824823MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2017] La mulți ani! În așteptarea petrecerii de Revelion 2017
foto ANILU [07.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2017] La plimbare prin zona cabanei la Timiș -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 07.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824827">Şterge vot</a></div><span id="v9824827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e824827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2017] La plimbare prin zona cabanei la Timiș
foto ANILU [07.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2017] Acesta este peisajul pe care-l vedeam de pe terasă. Aici aveam și derdeluș, s-au dat copii nu noi.  -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 07.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824829">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824829"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824829">Şterge vot</a></div><span id="v9824829" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824829)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824829Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e824829MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2017] Acesta este peisajul pe care-l vedeam de pe terasă. Aici aveam și derdeluș, s-au dat copii nu noi.
foto ANILU [07.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2017] Peisaj de iarna la Timișul de Sus -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 07.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av824835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv824835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=824835">Şterge vot</a></div><span id="v9824835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(824835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f824835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e824835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2017] Peisaj de iarna la Timișul de Sus
foto ANILU [07.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[4] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.104735136032 sec