75155 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Axor Feria Hotel [San Blas]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.12.2016
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
65 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 55 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Un hotel pe gustul meu


Introducere

Cu ocazia primei mele vizite în Republica Dominicană, am achiziţionat de pe un site spaniol un pachet complet cu cazare la hotelul dorit, all inclusive, zbor şi transfer, zborul fiind însă din Madrid. Ulterior mi-am cumpărat singură biletele de avion Bucureşti – Madrid şi retur cu Tarom. Chiar dacă am tot citit şi aici pe site că este recomandabil să-mi iau o marjă de o zi înainte şi o zi după sejur pentru a preîntâmpina eventualele întârzieri sau schimbări de ultimă oră care puteau să apară, totuşi am riscat să plec din ţară în aceeaşi zi în care aveam zborul peste ocean, având o escală de patru ore între cele două avioane, exact timpul recomandat de ei pentru check in, doar că eu în timpul acesta trebuia să-mi recuperez bagajele de cală, să schimb terminalul din T4 în T1, să fac din nou check in şi să fumez multe ţigări pentru a compensa „abstinenţa” pe durata celor nouă ore de zbor, apoi control de securitate, paşapoarte etc. şi asta pe un aeroport foarte mare şi complet necunoscut nouă. Culmea este că ne-am încadrat perfect în timp şi nu am ratat zborul spre Paradis. Am fost tentată să încerc o combinaţie asemănătoare şi la întoarcere, dar nu prea mergea şi nu am îndrăznit să risc la o escală de doar o oră şi treizeci de minute. Aşa că, vrând-nevrând, a trebuit să găsesc o variantă de cazare pentru o noapte în Madrid.

Prietenul booking m-a scos, ca de fiecare dată, din impas. Fiind vorba de doar o noapte, noi fiind practic între două avioane, suficient de obosiţi după un zbor de noapte de aproape nouă ore, vizitarea la pas a Madridului a fost exclusă din start, astfel că am restrâns căutarea la hoteluri din apropierea aeroportului Barajas din Madrid. Citisem eu pe net că unele hoteluri oferă gratuit și transport de la aeroport la hotel, așa că un asemenea hotel căutam și eu. Din aproape în aproape am ajuns la hotelul Axor Feria 4* din San Blas, care întrunea toate cerințele mele, inclusiv în ceea ce priveşte preţul. Urmarea: rezervare cu posibilitate de anulare gratuită pentru o cameră dublă cu mic dejun la preţul de 65 de euro şi transfer gratuit de la şi la aeroport, precizată la cereri speciale încă din momentul rezervării şi confirmată de hotel, odată cu comunicarea unui număr de telefon la care trebuia să sun după aterizare.

Iată-ne, aşadar ajunşi pe terminalul T1 al aeroportului din Madrid, după un zbor extrem de obositor de „doar” opt ore şi jumătate, chiauni de somn pentru că nici cafeaua din avion nu am putut să o beau fiind de tip instant, cu bagajele recuperate, cu primele ţigări fumate după o lungă aşteptare. Sun eu la numărul de contact, spun cine sunt, unde sunt şi ce vreau şi sunt îndrumată, într-o engleză aproximativă, spre parcarea microbuzelor hotelurilor, undeva în dreapta ieşirii, de unde trebuia să fim culeşi de microbuzul hotelului în zece minute. Nimerim în cele din urmă parcarea respectivă, aşteptăm nu zece ci vreo douăzeci de minute, timp în care am constatat că foarte multe hoteluri din Madrid oferă acest serviciu de transfer, şi apare un microbuz roşu inscripţionat Axor Hoteles. Şoferul, foarte amabil, coboară şi ne aşează bagajele în partea din spate a maşinii în timp ce noi căutam locuri cât mai în faţă. Pornim la drum şi, în mai puţin de zece minute, am ajuns în faţa hotelului. De fapt, microbuzul a oprit în faţa hotelului „frate”, Axor Barajas 4*, aflat chiar alături, cei mai mulţi pasageri având cazare la acesta. Doar noi şi cu încă un cuplu am pornit agale spre Axor Feria.

Hotelul

Adresa: Calle Campezo 4, San Blas, Madrid

Telefon: 913 122 379

Fax.: 913 122 386

E-mail: info@axorhoteles.com

Website: en.axorhoteles.com/feria

Este un hotel relativ nou sau, oricum, recent renovat într-un stil foarte modernist, cu materiale moderne şi de calitate, în culori vii, roşul şi albul fiind predominante. Are o capacitate de cazare de 285 de camere. Dispune şi de piscină exterioară, centru spa şi sală de fitness, sală de jocuri, facilităţi pe care nu le-am căutat şi nici încercat.

Parcarea

Hotelul dispune de parcare subterană, foarte spaţioasă, supravegheată non stop, dar la un cost destul de ridicat: 15 euro pe zi pentru un sejur de 1-2 zile, 10 euro pe zi pentru un sejur de 3-7 zile şi 80 de euro pe sejur pentru o perioadă de 8-15 zile.

Free shuttle

Aşa cum am povestit deja mai sus, hotelul oferă transfer gratuit de la şi la aeroport între orele 05.00-24.00, absolut suficient, având în vedere faptul că aeroportul nu operează curse aeriene pe timpul nopţii.

Recepţia

Este destul de simplă, dar foarte aerisită cu nişte canapele albe confortabile. Interesant este faptul că deasupra recepţiei hotelul pare „scobit” pe dinăuntru până sus la ultimul nivel. Ceva asemănător, dar la altă scară, am văzut la Royal Adam & Eve în Belek unde era un bar imens lung şi înalt cât hotelul. Aici erau organizate la fiecare nivel diverse spaţii de relaxare şi nu numai: newsroom, business lounge, wiizone, chillout space şi, poate cel mai interesant, ciber point – o zonă de acces la internet dotată cu şase laptop-uri, gratuit la dispoziţia oaspeţilor. Într-o zonă adiacentă recepţiei se află un mic bar, dar şi distribuitoare automate de gustări, băuturi şi ţigări.

Cazarea

Am prezentat rezervarea de pe booking, recepţionerul a verificat-o în calculator şi am fost invitată să achit costul rezervării. Plata se poate face atât cu numerar, cât şi cu card bancar. Am plătit cu card, moment în care mi-a fost solicitat un act de identitate. Aceeaşi surpriză am avut-o şi prin Madrid când am vrut să plătesc cu card consumaţia la Mac şi mi s-a cerut paşaportul. Am primit imediat camera, chiar dacă era înainte de ora 12.00. Nu au servicii de bell boy, astfel că ne-am cărat singuri bagajele până la lifturile, foarte moderne şi acestea, şi apoi până în cameră.

Tot cu ocazia cazării ne-am programat şi pentru cursa de shuttle care urma să ne ducă a doua zi la aeroport. Hotelul dispune de mijloace de transport de diferite capacităţi, microbuze mai mici sau mai mari, dar şi un autobuz mai micuţ, pe care le trimite în cursă în funcţie de numărul doritorilor.

Camera

Am primit o cameră frumoasă, cu pat matrimonial şi la etaj superior, aşa cum solicitasem în formularul de rezervare. A avut un singur defect: lipsea balconul. Dar ştiam asta. Niciuna din camere nu beneficiază de balcon. Mai grav a fost că singurul loc în care era permis fumatul a fost afară din hotel, în aer liber.

Pe jos avea parchet laminat, fără covoare, patul matrimonial extrem de confortabil era încadrat de două noptiere, una dotată şi cu telefon. În cameră mai aveam un fotoliu alb, un birou cu un scaun roşu, pe birou un televizor LCD şi o mapă de prezentare a facilităţilor hotelului (nu am avut timp să o deschid), iar sub birou era minibarul cu produse contra cost. Dulapul era pe hol, în interiorul acestuia aflându-se şi seiful cu utilizare gratuită.

Am dormit foarte bine, la aceasta contribuind salteaua de calitate, buna izolare fonică a camerei, dar şi oboseala acumulată.

Din hol se intra în baie. Baia era separată de hol printr-o uşă cu geam mat. Baia era dotată cu obişnuitele consumabile, cu cabină de duş foarte modernă şi foarte spaţioasă, cu duş fix şi mobil, uscător de păr, oglindă de machiaj, prosoape albe, impecabile.

Nu am stat decât o noapte, astfel că nu pot da informaţii referitoare la frecvenţa schimbării prosoapelor sau a aşternuturilor.

Am apreciat şi multitudinea prizelor existente în cameră, toate perfect funcţionale şi extrem de utile pentru încărcarea simultană a câtor mai multe dispozitive electronice.

Micul dejun

La momentul rezervării am avut posibilitatea de a alege varianta cu mic dejun inclus sau fără masă, micul dejun putând fi solicitat ulterior la un cost de 14 euro de persoană. Noi am ales să luăm micul dejun înaintea plecării. Sala de mese se află la parter. La intrarea în restaurant am fost întrebaţi numărul camerei şi bifaţi pe o listă.

Sala în care am luat micul dejun nu este foarte mare, dar este absolut suficientă pentru capacitatea hotelului, având în vedere că nu toţi oaspeţii iau masa în acelaşi timp.

Mi-a plăcut că existau două zone de servire a mâncărurilor, astfel evitându-se aglomeraţia. Micul dejun a fost foarte consistent, foarte variat şi de bună calitate, în nota cu care eram deja obişnuiţi la hotelurile spaniole de patru stele. Nu ştiu cum este la mai multe stele sau la mai puţine, deoarece nu am încercat. Cafeaua a fost ok. Am ieşit cu ceaşca în mână în curtea exterioară a hotelului într-o zonă în care vara se organizau petreceri/mese pe iarbă în aer liber.

Internet

Prin design şi dotări, Axor Feria mi-a părut un hotel destinat segmentului business, astfel că nu am fost deloc surprinsă să văd că oferă internet wireless de calitate şi de mare viteză. În plus, ciber point-ul cu şase „posturi de lucru”, cu laptop-uri la dispoziţia turiştilor, gratuit, constituie un mare avantaj.

Împrejurimile

Din punctul meu de vedere, acesta constituie punctul slab al hotelului şi anume situarea într-o zonă destul de izolată, cam industrială aş putea spune, aproape de aeroport, dar departe de orice altceva şi de orice mijloc de transport. Iniţial, la alegerea hotelului, criteriul cel mai important l-a constituit apropierea de aeroport şi, evident, transferul gratuit, convinşi fiind că, odată ajunşi la hotel, nu ne va mai interesa nimic altceva decât un binemeritat somn de recuperare.

După ce ne-am cazat şi după duşul de rigoare, ne-am întrebat ce vom face în continuare. Chiar dacă nu planificasem vizitarea Madridului, ne-am gândit că este păcat să fim atât de aproape şi să nu luăm măcar un prim contact cu marele oraş. Aveam însă o problemă: cum ajungem în centrul Madridului? Am decis să „îngroşăm” obrazul şi să ne folosim de shuttle-ul hotelului, eventual chiar contra cost, dar nu a fost cazul, pentru a ajunge din nou la aeroportul Barajas, de unde ştiam că există metrou până în centru.

Din aeroport ne-am achiziţionat cartele valabile 24 de ore pe orice mijloc de transport, având inclus suplimentul de aeroport, la aproximativ 9 euro bucata, dar şi o hartă a Madridului şi a metroului madrilen pe care am primit-o gratuit. Schimbând mai multe linii de metrou, fiecare având o altă culoare, am reuşit să ajungem în „buricul târgului”, respectiv în Puerta del Sol. De aici am pornit vizitarea la pas a oraşului, cu harta în mână, fără vreo documentare prealabilă. Dar despre cum am umblat hai hui prin Madrid voi povesti poate cu o altă ocazie.

În concluzie, alegerea acestui hotel s-a dovedit una excelentă, raportul calitate preţ fiind unul avantajos. Axor Feria este foarte bun ca hotel de tranzit între două avioane, dar mai puţin indicat pentru cei care doresc vizitarea Madridului, din cauza distanţei mari faţă de centru şi a timpului necesar ajungerii în punctele de interes. Dacă voi reveni la Madrid voi alege un hotel în oraş pentru a fi în miezul evenimentelor, dar pentru tranzit voi reveni oricând cu plăcere la Axor Feria, un hotel pe care îl recomand.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 03.12.2016 12:17:55

Validat / Publicat: 03.12.16 13:01:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA. A mai fost în/la: Costa Azahar, Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Tenerife
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Grecia, Turcia, Republica Dominicană, Emiratele Arabe Unite, Iordania
VIZUALIZĂRI: 1774
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  80500 PMA (din 65 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[03.12.16 12:54:39]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Axor Feria Hotel [San Blas], MADRID" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[03.12.16 13:24:26]
» mesaj pers

   Un articol complet, marca nicole33! Nici nu concepeam sa fie altfel, eu insa tot mai sper si astept articolul cu Mardanu' :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- carmen_70
[03.12.16 13:42:32]
» mesaj pers

   Asa cum ne-am obisnuit, un articol bun cu foarte multe informatii utile.

   Si eu astept parerile despre Mardan cu mare nerabdare. E oarecum "luat in vizor" si se apropie targul din primavara.

   Felicitari pentru articol si un vot dat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- printesa82
[03.12.16 13:55:49]
» mesaj pers

   @nicole33: Am o presimtire... si anume... in cateva ore ne vom imbogatii cu o Doamna Consul

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[03.12.16 21:53:38]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Coordonatele sunt corecte. Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[03.12.16 22:14:55]
» mesaj pers

   @printesa82:

   la 22.14 :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[03.12.16 22:22:04]
» mesaj pers

   @printesa82:

Am o presimtire...

   Se pare că presimţirea ta s-a confirmat mai repede decât credeam :)

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[03.12.16 22:24:21]
» mesaj pers

   @nrs:

    :)

   Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[03.12.16 22:27:47]
» mesaj pers

   @nicole33: felicitari! Astept Mardanu'😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[03.12.16 22:31:25]
» mesaj pers

   @maria55:

eu insa tot mai sper si astept articolul cu Mardanu'

   Nu înţeleg de ce eşti atât de nerăbdătoare. Parcă nu ai fi ajuns la Mardan înaintea mea.

   @carmen 70:

Si eu astept parerile despre Mardan cu mare nerabdare.

   Nu promit, dar încerc să scriu cât de curând, însă mai am câteva pe listă şi timp prea puţin. :(

   

   Vă mulţumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[03.12.16 22:39:03]
» mesaj pers

   @nicole33:

   nu ai pentru ce, poate a fost o intamplare sa dau ultimul vot necesar avansarii!

   oricum vad ca eu nu merit pupici:((

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[03.12.16 22:42:03]
» mesaj pers

   @nrs:

   Ups! Nu am ştiut. Nu-mi place să rămân datoare.

   :*:*:*

   Şi un foarte MULŢUMESC!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[03.12.16 22:45:07]
» mesaj pers

   asa da :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[04.12.16 10:05:10]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Felicitari! Un articol detaliat si important pentru cei ce vor sa aleaga aaceasat optiuen sau sa caute cazare in Madrid. Amanuntele sunt cele care fac diuferenbta si dau valoare continutului, cum ar fi de exemplu si situarea afata de centru.

   O nota foarte buna pentru hotel, o nota maxima pentru autoarea articolului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[04.12.16 10:53:48]
» mesaj pers

   @Dan&Ema:

   Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri.

   Mi-a plăcut mult acest hotel. Am încercat să prezint, cât mai obiectiv zic eu, atât plusurile, cât şi minusurile acestuia.

   Este perfect ca hotel de tranzit, deşi pentru o noapte sau doar câteva ore petrecute acolo nu ai avea teoretic nevoie de toate facilităţile oferite.

   Însă nu cred că aş alege acest hotel pentru un city break la Madrid, când timpul este limitat, vrei să vezi cât mai multe şi atunci timpul pierdut cu drumul până la aeroport şi apoi cu metroul până în centrul oraşului chiar contează.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - exterior -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816328">Şterge vot</a></div><span id="v9816328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - exterior
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - exterior -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816330">Şterge vot</a></div><span id="v9816330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - exterior
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2014] Axor Barajas Madrid - hotelul 'frate' -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816331">Şterge vot</a></div><span id="v9816331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2014] Axor Barajas Madrid - hotelul "frate"
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - intrarea în parcarea subterană -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816333">Şterge vot</a></div><span id="v9816333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - intrarea în parcarea subterană
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - recepţia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816335">Şterge vot</a></div><span id="v9816335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - recepţia
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - recepţia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816337">Şterge vot</a></div><span id="v9816337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - recepţia
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - zona adiacentă recepţiei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816338">Şterge vot</a></div><span id="v9816338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - zona adiacentă recepţiei
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - lifturile moderne -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816340">Şterge vot</a></div><span id="v9816340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - lifturile moderne
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - pe hol spre camera noastră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816341">Şterge vot</a></div><span id="v9816341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - pe hol spre camera noastră
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - spre lifturi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816343">Şterge vot</a></div><span id="v9816343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - spre lifturi
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - patul matrimonial foarte confortabil -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816345">Şterge vot</a></div><span id="v9816345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - patul matrimonial foarte confortabil
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - prin cameră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816346">Şterge vot</a></div><span id="v9816346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - prin cameră
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - televizorul şi snack-urile contra cost -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816348">Şterge vot</a></div><span id="v9816348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - televizorul şi snack-urile contra cost
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - seiful gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816351">Şterge vot</a></div><span id="v9816351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - seiful gratuit
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - uşa de geam mat de la intrarea în baie şi gresia care imită parchetul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816352">Şterge vot</a></div><span id="v9816352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - uşa de geam mat de la intrarea în baie şi gresia care imită parchetul
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - prin baie -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816354">Şterge vot</a></div><span id="v9816354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - prin baie
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - sala de mic dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816356">Şterge vot</a></div><span id="v9816356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - sala de mic dejun
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - sala de mic dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816357">Şterge vot</a></div><span id="v9816357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - sala de mic dejun
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816358">Şterge vot</a></div><span id="v9816358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - la micul dejun
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816360">Şterge vot</a></div><span id="v9816360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - la micul dejun
foto nicole33 [03.12.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - restaurantul - vedere din curtea interioară unde îmi savuram cafeaua şi nu numai :) -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816361">Şterge vot</a></div><span id="v9816361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - restaurantul - vedere din curtea interioară unde îmi savuram cafeaua şi nu numai :)
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - curtea interioară. La parter în dreapta este una din intrările în restaurant -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816363">Şterge vot</a></div><span id="v9816363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - curtea interioară. La parter în dreapta este una din intrările în restaurant
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - Împrejurimile cam 'industriale', singurul minus al hotelului, în afară de lipsa balconului, of course :) -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816364">Şterge vot</a></div><span id="v9816364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - Împrejurimile cam "industriale", singurul minus al hotelului, în afară de lipsa balconului, of course :)
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - automatul de ţigări din hol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816367">Şterge vot</a></div><span id="v9816367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - automatul de ţigări din hol
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - partea superioară a lobby-ului care mie mi-a plăcut mult -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816369">Şterge vot</a></div><span id="v9816369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - partea superioară a lobby-ului care mie mi-a plăcut mult
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - ciber point -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816371">Şterge vot</a></div><span id="v9816371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - ciber point
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - ciber point cu internet prin cablu de mare viteză, gratuit, chiar dacă şi wireless-ul 'zbârnâia' peste tot. -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816373">Şterge vot</a></div><span id="v9816373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - ciber point cu internet prin cablu de mare viteză, gratuit, chiar dacă şi wireless-ul "zbârnâia" peste tot.
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - vedere spre stradă şi spre intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816376">Şterge vot</a></div><span id="v9816376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - vedere spre stradă şi spre intrarea în hotel
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - newsroom -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816379">Şterge vot</a></div><span id="v9816379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - newsroom
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - business lounge -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.12.16] - <span class="allrVotedi" id="av816380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv816380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=816380">Şterge vot</a></div><span id="v9816380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(816380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f816380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e816380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2014] Axor Feria Madrid - business lounge
foto nicole33 [03.12.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.142210006714 sec