#E#D
74535 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.10.2016
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
OCT-2016
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Crama Domnească

La Crama Domnească


Prieteni dragi, de departe, s-au anunțat pentru o vizită în București. Pentru că dorința unei întâlniri după atâția ani era reciprocă, noi fiind bucureșteni, a picat în sarcina noastră găsirea unui loc frumos în care să ne petrecem câteva ore depănând amintiri comune, dragi nouă. După ce am trecut în revistă majoritatea restaurantelor mai cu ștaif pe care le cunoșteam, am decis să alegem Crama Domnească. Hotărâtor a fost faptul că este un Restaurant Voievodal, dar și că este amplasat în centrul istoric al Bucureștiului, într-o zonă despre care toți străinii au auzit și pe care doresc să o vadă și să o aprecieze ei înșiși atunci când ajung aici.

Lângă Curtea Veche, pe Strada Șelari, nr. 13-15, venind dinspre splai, pe partea dreaptă, într-un decor amintind de vremuri trecute, se află intrarea la Crama Domnească - Restaurant Voievodal.

Am mai fost aici și cu alte ocazii, ultima oară - recent - la un eveniment privat, dar pentru că mesele festive organizate cu astfel de prilejuri au cu totul alte reguli, nu mi-am făcut publice impresiile pe AmFostAcolo. Am reținut că interiorul are o ornamentație deosebită, precum și că servirea a fost un adevărat spectacol cu un marș al ospătarilor care defilau cu săbii încărcate cu bucați de carne friptă sau cu platouri de lemn cu diverse fripturi în mijlocul cărora ardea vesel o flacără vie. Nu ne așteptam ca la o masă obișnuită, într-o zi de vineri, toată această desfășurare de forțe să se repete. Aceste amintiri au atârnat însă destul de greu în luarea deciziei de a ne duce invitații la Crama Domnească.

Așadar, cu rezervare telefonică făcută cu trei zile înainte, vineri, înainte de ora 19.00, în drum către restaurant, ne-am plimbat invitații prin centrul istoric al Bucureștiului. Începând cu intersecția Bulevardului I. C. Brătianu cu Strada Halelor, prin Piața Sfântul Anton, trecând pe lângă Hanul lui Manuc, le-am vorbit despre Manuc Mârzaian, despre hanul pe care acesta l-a construit, precum și despre faptul că aici s-a semnat actul care a pus capăt războiului ruso-turc, dar prin care Moldova a pierdut Basarabia - teritoriul dintre Prut și Nistru. Strada Franceză și Curtea Domnească au fost alte momente de istorie românească.

Cei care cunosc centrul vechi al capitalei știu că nu trebuie să te aventurezi acolo cu mașina. Vechile străzi - acum pline de terase și restaurante - sunt doar pietonale și - la traficul actual - nu se găsesc locuri de parcare nici măcar pe undeva prin jur. De altfel, pentru că nimeni nu merge la un restaurant fără intenția de a sorbi măcar un strop de alcool, recomandat este a veni aici cu taxiul sau cu mijloacele de transport în comun. Cel mai aproape se află staţia de metrou Piața Unirii.

Când am ajuns la Crama Domnească se înserase, iar luminile felinarelor care înconjoară intrarea erau deja aprinse. Zâmbind amabil, o tânără ne-a întâmpinat, ne-a verificat rezervarea, apoi ne-a condus la masa care ne aștepta pregătită.

Restaurantul are la parter două saloane de servire. Salonul Domnesc, situat imediat lângă intrare, dincolo de recepție, este ornamentat de jur-împrejur cu portrete de domnitori români care te duc cu gândul la istoria noastră medievală. Pentru a-i identifica, nu trebuie să faci eforturi prea mari deoarece sub fiecare dintre aceste chipuri este înscris un nume. Cu ochii săi pătrunzători, Vlad Țepeș înfățișat în tablouri de mai mari dimensiuni, veghează parcă și astăzi.

Salonul Voievodal este mai încăpător. Aici am fost ultima oară (cu ocazia evenimentului amintit) și aici am fi vrut să ne aducem și invitații, dar pentru că Salonul Voievodal fusese rezervat în întregime pentru un eveniment, n-am reușit să prindem o masă acolo. Am surprins câteva cadre înainte ca invitații să înceapă a sosi. Mesele așteptau pregătite, iar la ferestre, unul lângă altul, erau așezate ghivece cu crizanteme de diferite culori. Prin ferestrele mari, seara se vede frumos iluminată o parte din Curtea Veche cu zidurile din cărămidă parțial năruite. Aceste ziduri, precum și crama de la subsol unde se află vinoteca și unde de asemenea se pot face rezervări, sunt cele care dau cu adevărat parfum de epocă acestui restaurant. De adăugat este și faptul că în interiorul saloanelor de servire, alături de chipuri de domnitori, sunt etalate caftane boierești și imagini cu țărani români în străvechiul nostru port popular.

La Crama Domnească se pot servi gustări reci sau calde, ciorbe, supe și diverse mâncăruri gătite, pește și tot felul de preparate la grătar, asezonate cu garnituri și salate după preferință. Lista de băuturi este foarte lungă. Ea include vinuri provenind din podgorii românești sau din "lumea mare", băuturi spirtoase, bere și diverse băuturi calde sau răcoritoare.

Noi am comandat un platou cald - pentru 2 persoane - (compus din chifteluțe, cașcaval pane, ficăței de pui, cârnăciori, gujoane de pui, murături asortate, fudulii de curcan) și un platou cu carne - tot pentru 2 persoane - (alcătuit din cârnați proaspeți, ceafă de porc, mici, pastramă de berbecuț, pulpe de pui, cartofi prăjiți și muștar) pe care l-am suplimentat cu încă o porție de cartofi prăjiți. Desertul la alegerea fiecăruia, a constat în profiterol, papanași "Crama Domnească" și clătite cu ciocolată. Ca băuturi, bineînțeles, vin și apă.

La acest capitol am de făcut mici observații. Desigur, sunt doar părerile mele. Toate fripturile au fost bune. Micii și cârnăciorii de asemenea. Papanașii - pompos denumiți "Crama Domnească" - nu sunt la înălțimea papanașilor preparați în locații mult mai modeste din București sau din țară. Cine mă cunoaște, știe că am o slăbiciune pentru acest preparat și îl comand oriunde mă aflu și figurează în meniu. Încă nu am găsit la vreunul dintre restaurantele centrului vechi la care am fost (ce să mai spun de Hanul lui Manuc unde m-au dezamăgit total?) papanași pregătiți așa cum trebuie. Clătitele cu ciocolată (de fapt cu nutella) de la Crama Domnească sunt făcute dintr-un aluat prost, rezultând o clătită deloc pufoasă.

Prețuri? Platou cald - 59 lei, platou cu carne - 67 lei, profiterol - 19 lei/porția, papanași "Crama Domnească" - 17 lei/porția, clătite cu ciocolată -13 lei/porția, apă plată Bucovina - 10 lei/sticla de 750 ml, vin Fetească Regală, demisec - 70 lei/ sticla de 750 ml. Pentru alte prețuri, precum și pentru rezervări - dacă sunteți interesați - accesați pagina de internet a restaurantului.

Apreciem că prețurile sunt măricele, dar pe deplin justificate pentru un restaurant cu tradiție, aflat într-un loc atât de încărcat de istorie, care oferă și un serviciu excelent.

Este de reținut că plata consumației se poate face și cu cardul, dar că plata serviciilor (10% din consumație) evidențiată distinct pe bon, se plătește doar cash.

De asemenea, este de reținut că în restaurant nu se fumează. Pentru aceasta, doritorii sunt nevoiți să iasă în stradă.

---
Impresii încărcate de iulianic in 24.10.2016 14:50:47

Validat / Publicat: 24.10.16 18:08:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1853


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33500 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Eugenia55*
[24.10.16 19:35:16]
» mesaj pers

   platou cald - pentru 2 persoane - (compus din chifteluţe, caşcaval pane, ficăţei de pui, cârnăciori, gujoane de pui, murături asortate, fudulii de curcan) şi un platou cu carne - tot pentru 2 persoane - (alcătuit din cârnaţi proaspeţi, ceafă de porc, mici, pastramă de berbecuţ, pulpe de pui, cartofi prăjiţi şi muştar

   

   Ce le mai place astora din restaurante sa se joace cu, virgula, cuvintele, pai platou cald era si felul doi, ca doar n-or fi adus la masa carne fripta rece, dupa cum cum platoul cald de la primul fel din meniu are carne cat cuprinde ,,chiftele, ficatei, carnaciori, gujon pui... lipsa de imaginatie, dar, e simplu si convenabil!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.10.16 20:24:00]
» mesaj pers

   @Eugenia55:

… pai platou cald era si felul doi, ca doar n-or fi adus la masa carne fripta rece, dupa cum platoul cald de la primul fel din meniu are carne cat cuprinde ,,chiftele, ficatei, carnaciori, gujon pui...

   Cred că nu m-am exprimat eu prea clar. Nu este vorba de felul unu și felul doi, ci de două platouri diferite pe care noi le-am comandat în același timp și în același timp ne-au și fost aduse la masă. Am fost patru persoane, așa încât am făcut față tuturor preparatelor aduse pe cele două platouri. E drept că pe meniu platoul cald (având doar prăjeli) figurează la "Gustări calde", iar platoul cu carne (având numai specialități fripte pe grătar) figurează la "Grătar". Dar, observația ta este justă: toate sunt cu carne și toate sunt calde.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2016] Crama Domnească - La ceas de seară, intrarea în restaurantul voievodal. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804363">Şterge vot</a></div><span id="v9804363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2016] Crama Domnească - La ceas de seară, intrarea în restaurantul voievodal.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2016] Crama Domnească - Intrarea în restaurant cu decor de toamnă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804364">Şterge vot</a></div><span id="v9804364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2016] Crama Domnească - Intrarea în restaurant cu decor de toamnă.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2016] Crama Domnească - Decor în apropiere de recepție. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804365">Şterge vot</a></div><span id="v9804365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2016] Crama Domnească - Decor în apropiere de recepție.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [OCT-2016] Crama Domnească - Decor în prinul salon, cel al domnitorilor. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804366">Şterge vot</a></div><span id="v9804366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2016] Crama Domnească - Decor în prinul salon, cel al domnitorilor.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul Domnesc cu chipuri de voievozi și un candelabru cu viță de vie. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804367">Şterge vot</a></div><span id="v9804367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul Domnesc cu chipuri de voievozi și un candelabru cu viță de vie.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul domnesc în așteptarea oaspeților. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804368">Şterge vot</a></div><span id="v9804368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul domnesc în așteptarea oaspeților.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2016] Crama Domnească - Prin ferestrele Salonului Voievodal se vede Curtea Veche. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804369">Şterge vot</a></div><span id="v9804369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2016] Crama Domnească - Prin ferestrele Salonului Voievodal se vede Curtea Veche.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2016] Crama Domnească - Decoruri în Salonul Voievodal. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804370">Şterge vot</a></div><span id="v9804370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2016] Crama Domnească - Decoruri în Salonul Voievodal.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul Voievodal în așteptarea oaspeților. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804371">Şterge vot</a></div><span id="v9804371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2016] Crama Domnească - Salonul Voievodal în așteptarea oaspeților.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804372">Şterge vot</a></div><span id="v9804372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804373">Şterge vot</a></div><span id="v9804373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama. Dincolo de ușă este vinoteca. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804374">Şterge vot</a></div><span id="v9804374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama. Dincolo de ușă este vinoteca.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804375">Şterge vot</a></div><span id="v9804375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama, locul cel mai reprezentativ din restaurant.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama - arcade și ziduri de cărămidă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804376">Şterge vot</a></div><span id="v9804376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2016] Crama Domnească - Crama - arcade și ziduri de cărămidă.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2016] Crama Domnească - Vin și apă plată în așteptarea preparatelor. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804377">Şterge vot</a></div><span id="v9804377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2016] Crama Domnească - Vin și apă plată în așteptarea preparatelor.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2016] Crama Domnească - Platou cu carne (pentru 2 persoane). -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804378">Şterge vot</a></div><span id="v9804378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2016] Crama Domnească - Platou cu carne (pentru 2 persoane).
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2016] Crama Domnească - Platou cald (pentru 2 persoane). -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804379">Şterge vot</a></div><span id="v9804379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2016] Crama Domnească - Platou cald (pentru 2 persoane).
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2016] Crama Domnească - Profiterol, un desert pretențios. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804380">Şterge vot</a></div><span id="v9804380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2016] Crama Domnească - Profiterol, un desert pretențios.
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2016] Crama Domnească - Papanași 'Crama Domnească'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804381">Şterge vot</a></div><span id="v9804381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2016] Crama Domnească - Papanași "Crama Domnească".
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2016] Crama Domnească - Clătite cu ciocolată (de fapt cu nutella). -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804382">Şterge vot</a></div><span id="v9804382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2016] Crama Domnească - Clătite cu ciocolată (de fapt cu nutella).
foto iulianic [24.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2016] Crama Domnească - Seara, prin geam, aparatul foto n-a putut surprinde mai bine zidurile medievale. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 24.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804383">Şterge vot</a></div><span id="v9804383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2016] Crama Domnească - Seara, prin geam, aparatul foto n-a putut surprinde mai bine zidurile medievale.
foto iulianic [24.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.161128044128 sec