74416 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Casa Cucu [Costeşti, VL]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.10.2016
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
300 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Atmosferă relaxantă şi voie bună în 'cuibul' Cucilor


Conform Wikipedia, cucul (Cuculus canorus) este o pasăre migratoare, de culoare predominant cenuşie, având mărimea unui porumbel, şi poate fi întâlnit în aproape toate tipurile de habitate, de la păduri până la zonele deschise. Femela acestei specii nu cloceşte, ci depune ouăle în alte cuiburi de păsări, de regulă specii cântătoare. Masculul este cel care poate fi auzit cântând, în acest mod marcându-şi teritoriul. Bineînţeles că veţi spune: Radu nu are toate nucile urcate în pod? A luat-o pe arătură? Nu, dragii mei, nu am nicio problemă cu "motoraşul", (deocamdată!) ci doar vroiam să vă spun că mai sunt şi excepţii printre păsările acestei specii, mai sunt şi cuci care au propriul cuib :), şi încă unul foarte frumos.

Buuuuun! După această scurtă introducere hai să redevin serios şi să vă spun cum stă treaba: pe 16 octombrie este ziua de naştere a consoartei mele, eu sunt într-un binemeritat concediu de odihnă, iar ea avea două zile libere, nu era păcat să stăm acasă? Cum eu sunt un bun cunoscător al saiturilor de turism, mi-a fost uşor să găsesc o locaţie potrivită pentru sărbătorirea acestui eveniment din familia mea, aşa că am ales Casa Cucu din comuna Costeşti, jud. Vâlcea, o zonă frumoasă, în apropierea Parcului Naţional Buila-Vânturariţa, cu multe obiective turistice de vizitat. Comunicarea cu dom' Bebe, proprietarul pensiunii, a fost destul de facilă, am solicitat o cameră triplă pentru o noapte, cu menţiunea că dorim să luăm toate mesele la dumnealor. Zis şi făcut, ieri am pornit la drum pe o burniţă sâcâitoare, dar care pe noi oricum nu ne mai deranjează, doar suntem obişnuiţi cu ploaia. După ce am intrat în oraşul Băbeni, în imediata apropiere a staţiei Lukoil, din DN 64 am virat stânga, am intrat pe DJ 646, şi am tot tinut-o aşa până am ajuns în DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu, în apropierea oraşului Horezu. De aici am ,,cârmit-o" la dreapta, am mai mers circa 2 km., apoi am virat stânga, intrând tot pe DJ 646, care se continuă pe raza comunei Costeşti. După aproximativ 3 km. de mers pe DJ 646, am făcut la dreapta, pe DC 646 A, şi la circa 200 m am ajuns la sediul Centrului Cultural al comunei Costeşti. De aici am virat dreapta, am trecut pe lângă pensiunea Arnota, după ce am trecut de aceasta am virat imediat la stânga şi am ajuns la cuibul Cucilor. De menţionat că până la pensiune drumul este asfaltat.

Am lăsat maşina în parcarea din dreapta pensiunii şi am intrat în curtea acesteia. Dom' Bebe nu era acasă, plecase să aducă fân pentru animale, dar ne-a întâmpinat doamna Anastasia, ne-am luat în primire camera, ne-am tras şi noi sufletul după atâta amar de drum, şi am coborât să socializăm, ca nişte buni creştini, cu persoanele care se mai aflau în pensiune. Mi-am lăsat soţioara la o cafea, în sala de mese, iar eu am mers să mă interesez de stadiul în care se afla tortul pentru care discutasem cu doamna Anastasia, bineînţeles în mare taină. Dar haideţi să vă spun repede câte ceva despre pensiune, că după aceea trecem la altele mai vesele, şi uit să vă ofer informaţii utile. Casa Cucu dispune de 2 camere duble, 4 triple, toate cu baie proprie, şi o cameră cu 7 locuri, dar care are 2 băi. Sala de mese este destul de spaţioasă, cu tv lcd şi sistem audio, iar pe tavanul acesteia se pot admira multe exponate din ceramica de Horezu. În spatele pensiunii, lângă curtea pentru păsări, turiştii se pot relaxa într-un foişor unde pot juca şi tenis de masă. Camera triplă în care am stat noi, de mărime medie, rustică, adică din lemn, ca de altfel toate camerele, pe pereţi fiind expuse costume populare specifice zonei. În cameră am avut tv lcd, totodată observând că odrasla mea folosea laptop-ul şi nu s-a plâns de lipsa semnalului wireless, semn că era destul de bun. Un minus acordat, şi nu cu răutate, pentru baie, destul de mică, eu fiind aşa, mai mastodont, m-am descurcat un pic mai greu, însă cabina de duş, destul de performantă, cu tot felul de accesorii, suplinea oarecum lipsa de spaţiu.

Parcarea pensiunii are suficiente locuri pentru turiştii cazaţi aici, iar în prelungirea acesteia gazdele au curtea pentru păsări şi animale. Aici am văzut iepuri din rasa Uriaşul Belgian, imenşi dar şi foarte frumoşi, am admirat căprioara Frăguţa, pe care proprietarul o creşte încă de când era pui, după ce a găsit-o în pădure, mama ei fiind ucisă de braconieri, precum şi păsări din toate speciile, printre acestea si o găină japoneză, pe care n-am reuşit să o fotografiez, că s-a speriat şi s-a ascuns în coteţ, dar despre care proprietarul spune cu mult umor că toarce ca o pisică, o tunde, iar din lâna acesteia face diverse lucruri :). Mare figură de om dom' Bebe! Proprietarii spuneau că pentru copiii turiştilor păsările şi animalele din gospodăria lor sunt o încântare, toată ziua stau printre ele şi le admiră. Să mai spunem că la pensiune, când vremea este nefavorabilă, turiştii au acces la diverse jocuri, plus umorul de calitate al familiei Cucu, nişte olteni de toată isprava.

La prânz, gazdele ne-au oferit ciorbă de porc, carnea fiind afumată, iar la felul doi am savurat carne şi cârnaţi de la garniţă, cu piure şi salată de gălbiori muraţi, ceva de vis, carnea se topea în gură, iar pofta de mâncare ne-a fost stârnită de pălinca pe care am adus-o eu. După ce am mâncat, lumina s-a stins în sala de mese, unde se mai aflau câteva doamne din Bucureşti, şi toată lumea se întreba ce se întâmplă. Eu, chipurile, nevinovat, spuneam sus şi tare că ăia de la CEZ au întrerupt curentul, însă doamna Anastasia a venit cu tortul, au fost aprinse lumânările care se aflau pe mese, şi toţi i-am urat într-un glas un frumos "La mulţi ani" soţioarei mele, pe fondul melodiei trupei 3rei Sud Est, "De ziua ta". Frumos, foarte frumos, un moment la care, pe lângă gazde, au participat cu toate energia şi doamnele din Bucureşti. După ce am degustat tortul, foarte bun, a început nebunia, s-a cântat, s-a dansat, s-au spus bancuri şi poante, am ieşit să dansăm chiar şi afară, deşi ploua, ce să vă spun... dileală totală :) !

Seara, gazdele ne-au răsfăţat cu purcel de lapte la cuptor, cu garnitură de orez şi ciuperci şi diverse murături, continuând totodată cu o porţie zdravănă de umor de calitate.

La micul dejun proprietarii ne-au pus pe masă produse din gospodăria proprie sau cumpărate din sat, până şi untul era de casă, gustul fiind total diferit de cel din comerţ, am avut lapte proaspăt, brânză de oaie, şuncă, zacuscă de hribi, caşcaval din lapte de oaie şi de vacă, produs la Horezu, gem de prune cu nuci, ceva în genul magiunului de Topoloveni, o bunătate... Totuşi, trebuie menţionat un aspect : pensiunea oferă doar cazare, numai la cerere se poate oferi şi mâncare, iar pentru asta trebuie să discutaţi în prealabil cu proprietarii.

Special am lăsat la urmă impresia mea despre gazdele noastre, familia Cucu. Oamenii s-au ridicat din plin la înălţimea aşteptărilor noastre, ne-au binedispus cu glumele lor, au creat o atmosferă mai mult decât plăcută, au făcut ca ziua de naştere a soţiei mele să fie una de neuitat, iar pentru toate acestea le mulţumesc.

Am stat la pensiune doar o noapte, credeaţi că mai aveam chef să mergem pe undeva? Neah, lasă că avem timp să vizităm aceste frumoase locuri şi altă dată. Pe lângă mănăstirile Bistriţa, Hurezi şi Arnota, în zonă mai puteţi vizita şi Schitul 44 de Izvoare, din satul Pietreni, biserica din lemn din satul Grămeşti, Parcul Naţional Buila-Vânturariţa şi alte obiective pe care nu vi le mai spun, vă las să le descoperiţi singuri.

Despre pensiune şi proprietarii acesteia, ce să vă mai spun? Veniţi aici şi vă veţi convinge "pe viu" cu privire la cele relatate de mine în acest review.

Vacanţe frumoase vă doresc!

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 17.10.2016 19:28:35

Validat / Publicat: 17.10.16 22:34:52


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1613


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  76900 PMA (din 61 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[17.10.16 21:38:04]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[17.10.16 21:49:23]
» mesaj pers

   @webmaster45: Coordonatele sunt ok. Mulţumesc şi eu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[17.10.16 22:39:09]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   Sa fiti fericiti amandoi si mereu plimbareti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.10.16 22:40:10]
» mesaj pers

   @Safta Radu - La Multi Ani! Si cat mai multe aniversari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 08:26:47]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulţumim, mult, mult de tot! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 08:30:16]
» mesaj pers

   @mishu: Mulţumim! Numai bine vă dorim!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[18.10.16 09:36:28]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Dar chiar ca merita! Sa va fie de bine!

   Bine, mai GPS, m-ai zapacit tu ce "la dreapta", " la stanga", dar bine c-ati ajuns!

   Inca odata, LA MULTI ANI, Nina!

   Am vrut sa te-ntreb cum ai incaput in dus, dar ai povestit...

   Ca n-ai toate nucile-n pod, asta nu tre' s-o spui! Si nu mai redeveni serios, ca nu-ti sta bine! Tu esti vesel si nu poti sta decat intre oameni veseli! Iar familia CUCU vi s-a potrivit... manusa!

   Cum, bre, sa tunza gaina? Nenea Bebe e mai "sarit de pe sina" ca noi doi la un loc! =))

   La cat mai multe calatorii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- alinaro
[18.10.16 11:11:34]
» mesaj pers

   @Safta Radu: De notat în caz că ajungem în zonă. Dar mai ales... la mulți ani soției!! Și ține-te de surprize de-astea;). Pozele alea cu cârnații de la garniță și purcelușul la cuptor mă topesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[18.10.16 11:53:19]
» mesaj pers

   @Safta Radu: La mulți ani soției pentru cei 42 de ani!

   O ocazie minunată de sărbătorire și de amintiri ce vor urma după aceea...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 12:30:22]
» mesaj pers

   @Zoazore: Dragă Zoa, hai să le luăm pe rând:

    1. Eu cunosc foarte bine zona Horezu, aici incluzând şi comuna Costeşti, dar trebuie să le spui şi celor care vin aici pe unde să circule, trebuie să le dai niscai detalii privind traseul pe care trebuie să-l urmeze, pentru a ajunge la o pensiune, corect?

    2. Oi fi eu mai mare, dar am avut loc în cabina de duş, este destul de spaţioasă.

    3. Soţii Cucu sunt oameni de pus la rană, pe lângă bucatele gustoase cu care ne-au răsfăţat, au un simţ al umorului foarte dezvoltat, ştiu să întreţină atmosfera. Iar cu găina, chiar este de rasă japoneză, e un pic diferită de ale noastre, dar nenea Bebe, om hâtru, inventează tot felul de poante pe seama ei, să binedispună lumea.

    Mulţumesc mult pentru urări! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- gettyy
[18.10.16 12:35:05]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   Să vă trăiască soția și să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți!!!

   Sunteți niște oameni minunați!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 12:37:24]
» mesaj pers

   @alinaro: Mulţumesc pentru urare! Într-adevăr, carnea şi cârnaţii la garniţă sunt o minunăţie, iar cea de purcel de lapte se topea în gură, belea! Să nu uit şi de untul de casă de la micul dejun, de foarte mulţi ani nu am mai mâncat aşa ceva, este incomparabil cu untul din magazine. Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 12:40:05]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Vă mulţumim pentru urare, sunteţi o drăguţă. Ştiţi cum se spune, cu amintirile rămânem, măcar să fie din cele pozitive, plăcute. Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.10.16 12:43:42]
» mesaj pers

   @gettyy: Vă mulţumim mult pentru urări. Să auzim numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- printesa82
[18.10.16 18:46:55]
» mesaj pers

   @Safta Radu: La multi ani cu sanatate si fericire sotiei!

   Si la cat mai multe aniversari cu surpriza☺. A fost distractia pe cinste... se vede... ati mancat si ati dansat chiar si in ploaie☺.

   Ce bine arata purcelusul in farfurie... mmm... ce l-as gusta acum😀... mai ales ca e si bio.

   Va doresc multe calatorii frumoase impreuna.

   Aveti un vot si din partea mea☺.

   Numai bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Safta Radu
[18.10.16 20:12:19]
» mesaj pers

   @printesa82: Mulţumesc mult pentru urări. Într-adevăr, a fost foarte frumos la Casa Cucu, a ieşit aşa cum ne-am dorit noi. Iar bucatele... curcubeu pe cerul gurii!

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[18.10.16 22:09:43]
» mesaj pers

   @Safta Radu: La mulți ani soției, să fiți fericiți si sănătosi! Măi dar ce romantic plin de surprize! Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[19.10.16 08:05:20]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulţumim pentru urări. Încercăm, prin aceste mici surprize, să ne facem viaţa cât mai frumoasă. Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? :)

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[19.10.16 09:41:33]
» mesaj pers

   @krisstinna: Sa-ti zic un secret! Acuma... ramane intre noi doua, ei nu tre' sa stie! Pe cat is de romantici amandoi, pe-atat de distractivi sunt! Si niste oameni deosebiti: cand e de serios, is seriosi, dar si cand e de distractie... sa te tii!

   Imi sunt dragi de nu se poate (asta chiar nu tre' s-o afle!) =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[19.10.16 09:55:19]
» mesaj pers

   @Zoazore: Mulţumesc mult de tot, Zoa! De fapt, eu nici nu ştiu ce i-ai spus tu Krisstinnei :), ţi-am mulţumit doar pentru că eşti prietena noastră şi te apreciem, ca de altfel şi pe Krisstinna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[19.10.16 09:59:52]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nici nu puteau fi altfel având în vedere că sunt pe gustul tău. Mulțumesc pentru micul secret! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[19.10.16 17:41:24]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Le-am trimis articolul celor mai buni prieteni pe care îi cheamă chiar așa, Cucu, și i-am certat că și-au făcut pensiune și nouă nu ne-au spus. Lăsând gluma la o parte, le-am sugerat să se vadă cu ei că poate își găsesc ceva în comun prin arborele genealogic...

   Încă mai sunt locuri frumoase de descoperit în țara asta. Și mai ales cu oameni frumoși. Până la urmă asta cred că este cel mai important. Dacă ai găsi numai oameni pe care să îi pui la rană, cum a fost și în cazul vostru, poți să mai faci abstracție de una-alta, altfel și bătut și cu banii luați, nu prea merge.

   La mulți ani soției, multă sănătate și să nu îți uiți obiceiurile niciodată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Safta Radu
[19.10.16 19:16:59]
» mesaj pers

   @Aurici: Da, avem multe locuri frumoase, cu oameni frumoşi, trebuie doar să ştim cum să le descoperim, şi mai ales cum să le punem în valoare.

    Mulţumesc mult pentru urări. Referitor la obiceiuri, cel puţin pentru mine acestea sunt ca tabla înmulţirii, nu am cum să le uit.

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Răsfăţ (Jun.2014) - punctaj satisfactie: 9.90 (scris in 28.07.14 de camam din FOCSANI) - RECOMANDĂ
 • Relaxare (Jul.2013) - punctaj satisfactie: 9.90 (scris in 23.08.13 de camam din FOCSANI) - RECOMANDĂ
 • 'Vacanta Mare' reload (Aug.2012) - punctaj satisfactie: 9.90 (scris in 21.08.12 de PeterCook din FETESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.85
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2016] Pensiunea Casa Cucu. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802291">Şterge vot</a></div><span id="v9802291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2016] Pensiunea Casa Cucu.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2016] Camera triplă în care am stat noi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802292">Şterge vot</a></div><span id="v9802292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2016] Camera triplă în care am stat noi.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2016] Camera noastră, din alt unghi. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802293">Şterge vot</a></div><span id="v9802293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2016] Camera noastră, din alt unghi.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2016] Baia camerei noastre. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802294">Şterge vot</a></div><span id="v9802294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2016] Baia camerei noastre.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2016] Sala de mese, pe tavan având exponate din ceramică de Horezu. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802295">Şterge vot</a></div><span id="v9802295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2016] Sala de mese, pe tavan având exponate din ceramică de Horezu.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2016] Pensiunea Casa Cucu. In dreapta se află parcarea. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802296">Şterge vot</a></div><span id="v9802296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2016] Pensiunea Casa Cucu. In dreapta se află parcarea.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2016] Curtea, cu multe păsări. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802297">Şterge vot</a></div><span id="v9802297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2016] Curtea, cu multe păsări.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2016] Ciorbiţă de porc. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802298">Şterge vot</a></div><span id="v9802298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2016] Ciorbiţă de porc.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2016] Carne şi cârnaţi de la garniţă. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802299">Şterge vot</a></div><span id="v9802299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2016] Carne şi cârnaţi de la garniţă.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2016] Purcel de lapte la cuptor. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802301">Şterge vot</a></div><span id="v9802301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2016] Purcel de lapte la cuptor.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2016] Tortul sărbătoritei noastre. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802303">Şterge vot</a></div><span id="v9802303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2016] Tortul sărbătoritei noastre.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2016] Atmosferă electrizantă! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802305">Şterge vot</a></div><span id="v9802305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2016] Atmosferă electrizantă!
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2016] Dansul pinguinului! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802307">Şterge vot</a></div><span id="v9802307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2016] Dansul pinguinului!
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2016] Hora în ploaie! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802310">Şterge vot</a></div><span id="v9802310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2016] Hora în ploaie!
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2016] Foişorul, cu masa de tenis. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802311">Şterge vot</a></div><span id="v9802311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2016] Foişorul, cu masa de tenis.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2016] Uriaşii belgieni. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802314">Şterge vot</a></div><span id="v9802314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2016] Uriaşii belgieni.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2016] Frăguţa, căprioara pensiunii. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802315">Şterge vot</a></div><span id="v9802315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2016] Frăguţa, căprioara pensiunii.
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2016] Veniţi la Casa Cucu! -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 17.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802320">Şterge vot</a></div><span id="v9802320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2016] Veniţi la Casa Cucu!
foto Safta Radu [17.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.124037027359 sec