74390 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Eva Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.10.2016
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
35 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 30 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Eva - „floare albă din Pireu”


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Vacanța în Grecia de anul acesta a fost, pentru noi, un vis aproape imposibil care până la urmă ni s-a împlinit! Din pricina unor investiții de anvergură, dar și a unor „intrări” ce știam că vor veni, dar nu știam exact când, situația noastră financiară n-a fost niciodată mai flu și mai imprevizibilă. Așa că prin februarie sau martie, cu inima grea, am anulat cele 3 rezervări în Ciclade pe care le făcusem încă de prin iarnă. Excursia plănuită ar fi fost fabuloasă, două săptămâni de hălăduit prin insule, cu meltemi în plete... Nicio șansă, lasă că n-au intrat zilele în sac!

Totuși... Cu dorul Greciei în suflet și cu doar o umbră de speranță, am început prin primăvară a căuta variante low-cost pentru măcar 5-6 zile la sfârșitul lui septembrie, perioadă pe care o estimam eu a fi mai puțin aglomerată la serviciu. Exclus pachete preplătite, nu-s de noi! Primul care mi-a venit în cap a fost Thassos, dar... parcă vroiam ceva nou. Mi-am amintit apoi de Samotraki; citisem chestii interesante despre micuța insulă și vreo 2 zile am tot făcut simulări de cazare și transport, socoteli peste socoteli... Pe urmă mi-a venit altă idee: cât cheltuim pe combustibil și pe două cazări intermediare tot atâta ne-ar putea costa avionul până în Atena plus un ferry până la... una dintre insulele saronice, spre exemplu! Asta dacă găsim bilete de avion la un preț rezonabil. Dar ce insulă? Gândul îmi zbura la bijuteria de Hydra, „vinovata” îndrăgostelii mele de Grecia, acum mulți ani. După un studiu aprofundat, am decis: să fie Aegina! E aproape de Atena și pare că are de toate: plaje bune, obiective de vizitat, atmosferă... Și de-acolo putem ajunge și în alte insule, dacă vrem.

Am rezervat pe booking (cu drept de anulare gratuită, evident) 7 nopți la o pensiune foarte bine cotată pe insulă. Aveam să urmărim companiile aviatice low-cost, deocamdată zborurile spre Atena nu aveau prețuri rezonabile pentru bugetul nostru. În viața de zi cu zi, ne roteam încă amețitor în vârtejul investițiilor și al datoriilor, în timp ce intrările întârziau din cauza unor modificări legislative... Am fost tentată să anulez rezervarea din Aegina de zeci de ori, dar Tati mă tot oprea: „Nu anula, Mami, te rog, nu încă! ” „Ținem oamenii ăia încurcați, Tati... ” „Mai așteaptă puțin! ”

Și minunile s-au petrecut una după alta: banii așteptați au venit, în sfârșit, iar pe la începutul lui august, compania cea mai nou intrată pe piața românească a anunțat reduceri mari la biletele de avion: 40 de euro de persoană cu bagaj de mână de 10 kg plus încă unul de 3 kg ni s-a părut un preț suficient de rezonabil! Doar că atât a sucit Tati simulările, că atunci când a rezervat, a ieșit cu o zi mai puțin, adică de sâmbătă până vineri. Nu-i nimic, e bine și așa! Plus că ajungeam seara în Atena și abia a doua zi puteam pleca în Aegina. Așa că am redus rezervarea din insulă la 5 nopți și am început a căuta cazare pentru Pireu. Ieftină și bună și aproape de port. Evident, tot prietenul booking ne-a salvat: Hotel Eva, 35 de euro, cu posibilitate de a lua mic-dejun la prețul de 4 euro de persoană. Nota era mediocră (7,1), dar citind comentariile clienților, am decis că nu era nimic care să-mi poată afecta grav bucuria vacanței; și pe urmă era vorba doar de câteva ore pe care aveam să le petrecem aici, dintre care majoritatea le vom dormi!

Am aterizat pe aeroportul internațional Eleftherios Venizelos aproape de 9 seara; formalitățile de îmbarcare fuseseră simple, neavând bagaj de cală și făcându-ne check-in-ul de acasă, zborul lin și plăcut. Îmi luasem o carte cu mine, dar nu mi-a venit s-o deschid, am urmărit tot drumul râul de foc ce despărțea cerul și pământul acolo, departe, unde soarele apusese de mult și am savurat, pur și simplu, bucuria de a mă afla în acest punct al vieții mele! Din aeroport sunt linii expres de autobuz ce duc la principalele zone de interes (vezi www.osy. gr), printre care și portul Pireu (linia X96). Stațiile se găsesc undeva în stânga dreapta după ce ieși din incinta aerogării și trebuie să iei bilet de la o tonetă (se poate și de la șofer, dar e bine să ai bani mărunți). Pentru Pireu prețul este de 6 euro de persoană, frecvența autobuzelor cam la 30 de minute și durata drumului 70-80 de minute.

Adresa hotelului este, conform booking, „2 Nauarxou Notara & Evanggelistrias Str. ”, spuneți și voi dacă nu vi se limbă plimba-n gură! Cu doza de inconștiență care ne caracterizează, desigur că am plecat la drum doar cu rezervarea de pe booking printată (mă mir că și cu asta!), nici pomeneală de hărți sau alte treburi de genul. Ne bazăm pe vorba aia cu barza chioară - foarte adevărată, dealtfel. Așa că n-aveam nicio idee pe unde ar trebui să coborâm, nu știu de ce îmi imaginam că portul Pireu e o gropiță unde sunt ancorate vapoare (de jucărie, eventual) și că e așa, un capăt de linie unde hoardele de turiști coboară cu voioșie! Nu, nene, portul e o imensitate, un „oraș” pe apă, cu nu mai puțin de 12 porți de la care pleacă vasele spre toate „colțurile” Mediteranei! Noroc cu tehnologia, Tati și-a activat la un moment dat GPS-ul de pe telefon (mare invenție!) și, știind cam pe unde se află hotelul, am decis a coborî la stația Dimotiko.

Ne-am trezit pe o stradă încă animată la ceas târziu de seară și, conform hărții din telefon, trebuia să ne întoarcem puțin, s-o cotim pe prima la stânga și apoi pe a treia la dreapta, aceasta fiind strada Notara. Ei, în realitate n-a fost chiar așa de simplu, evident că ne-am mai sucit un pic pe străduțele Pireului, dar până la urmă l-am găsit: o clădire albă, cu 2 sau 3 etaje, cu terase mari, în stilul binecunoscut grecesc. Pe firma luminoasă movulie atârnată vertical pe înălțimea a vreo 2 etaje scria exact ce doream: Eva Hotel. Este situat de fapt la intersecția a două străzi, Notara și Evanggelistrias, de unde și adresa de pe rezervare.

Citisem comentariul unei turiste nemulțumite că ușa hotelului stă încuiată zi și noapte, așa că ajunși în fața intrării, ne-am pornit a suna la interfon. După câteva apeluri, ne-a trecut prin cap să încercăm totuși ușa și - evident - aceasta era descuiată. :) Am intrat, dând nas în nas cu un nene care venise bombănind să ne deschidă. „Sorry! ”, am zâmbit cu inocență. Recepția - micuță și banală, am remarcat doar o imitație de vitraliu pe peretele opus și un loc de relaxare undeva, în spate. Formalitățile de cazare au durat câteva minute, nenea știa cum mă cheamă (așa pățesc mereu!), a notat într-un caiet datele din pașaportul meu și, înmânându-ne cheia camerei, ne-a rugat să plătim cei 35 de euro. Pe rezervarea de pe booking scria că se acceptă plata cu cardul, dar nenea a bălmăjit ceva despre un POS defect. Ne-am prefăcut că-l credem și am plătit cash. N-am primit chitanță, nimic. Tati l-a întrebat dacă mai găsim deschisă vreo mâncătorie prin zonă (era aproape 11 noaptea) și nenea recepționerul ne-a dat un pliant de promovare, ne-a spus că servesc suvlaki și alte chestii „ușoare” de genul și ne-a explicat unde se găsește (fix lângă stația unde coborâserăm). Ne-a servit și cu o bombonică de pe tejghea, așa că l-am iertat pe deplin pentru treaba cu POS-ul...

Pentru a ajunge în camera noastră de la etajul al doilea ne-a recomandat liftul din dreapta recepției, probabil că există și scări, dar nu le-am folosit, având bagaje. M-a mirat să văd scrumieră în lift, cred că e prima dată când mă întâlnesc cu așa ceva. „Suntem în Grecia, ce vrei?! ”, comentează Tati. Camera e chiar în față, dealtfel nu cred că sunt decât vreo 2 sau 3 pe fiecare palier. Intrăm și... da, drăguț! Pereții sunt văruiți în nuanțe de roz-închis și lila, mobila e din pal deschis la culoare, iar draperiile bejulii. Pe dreapta, tronează un pat dublu învelit în așternuturi albe; salteaua se va dovedi odihnitoare, deși un pic cam tare. De-o parte și de alta avem câte o noptieră, câte o scrumieră pe fiecare, iar deasupra, fixată în perete, câte o veioză. Noptiera dinspre fereastră conține și un seif încorporat, precum și telefon. Deasupra patului e atârnat pe perete un tablou în alb și negru reprezentând niște oameni cam longilini care poartă pe capete... nu știu ce, nu mi-am bătut capul prea tare.

Vis a vis de pat e un birouaș fixat în perete cu o oglindă mare deasupra și un feohn alături, iar dedesubt un coș de gunoi. Pe peretele cu balconul, în continuarea acestuia, un dulap cu uși glisante învelite în oglinzi pe exterior (nu mai țin minte dacă l-am deschis). În colțul dinspre baie, un scaun pe care am găsit un pled și un cearceaf (pe al doilea l-am folosit pentru învelit peste noapte), iar deasupra, fixat în perete, un televizor LCD (n-am apucat să-i dăm drumul).

Baia e destul de mică, dar corect utilată: chiuvetă, deasupra etajeră și oglindă; vas de toaletă, cădiță de duș, coș de gunoi. Consumabile: săpunele rotunde, gel de duș, hârtie igienică. 2 prosoape de fiecare, albe și curate și unul de pus pe jos pentru duș. Gresie bejulie, faianța - până la jumătatea băii de aceeași nuanță cu gresia, restul albă. Un luminator gen vitraliu colorat pe tavan - chiar mi-a plăcut!

Terasa e imensă, poți da lejer o petrecere pentru 10 persoane pe ea! Ca și mobilier - o măsuță rotundă și vreo 4-5 scaune, toate din acelea ieftine, de plastic. Terasa se poate acoperi cu o copertină textilă imensă, în caz de bate soarele prea tare; desigur că noi am găsit copertina strânsă și așa am lăsat-o. Camera are vedere spre strada pe care e situat hotelul, chiar în față e o clădire veche și frumoasă, destul de degradată, iar alături un alt hotel, Pireus Port.

Există, bineînțeles, aparat de aer condiționat, dar noi nu l-am utilizat, a fost ok să dormim cu ușa de la balcon închisă. Wi-fi funcționează bine.

... Am ajuns până la urmă și la suvlakeria recomandată de gazda noastră, vă zic vreo două vorbe și de ea, că poate vă aflați cândva prin zonă și vă trebuie. Eu nu prea vroiam să merg, mi-era foame, dar mai tare mi-era somn și pe urmă mai aveam un sandviș imens pe care îl luasem dintr-o benzinărie din țară și pe care cei de la aeroport nu ni-l confiscaseră. „Hai, mami, să mergem! Ce dacă e târziu? Suntem în vacanță doar! ” A doua zi dimineață ne puteam trezi de voie, ce-i drept, circulă toată ziua ferry spre Aegina, deci hai!

Mâncătoria se cheamă Gr... eat și de data asta am ajuns la ea pe drumul cel scurt. E deschisă între 12 și 00:30 zilnic și servește tot felul de chestii simple la grătar, atât pentru mâncat acolo (au câteva mese afară și mai multe înăuntru), cât și pentru luat acasă. Am comandat și noi câte un kebap înfășurat în lipie, alături de legume și un sos de iaurt și în timp ce am așteptat să se facă, am savurat prima bere grecească de al cărui gust ne era atât de dor!... Am plătit aproape 12 euro și ne-am retras la nani în hotelul nostru.

A doua zi ne-am trezit de voie, nu prea târziu, că eram inundați de adrenalină. Am împărțit cu Tati sandvișul pe terasa camerei, apoi ne-am luat rămas-bun de la Eva; la recepție era de data asta o tanti și pentru o clipă mi-a fost teamă să nu ne pună să plătim din nou, doar n-aveam nicio dovadă că achitaserăm cu o seară înainte. Dar nu, ne-a urat doar drum bun zâmbindu-ne.

Hotelul e foarte aproape de port, pur și simplu trebuie făcut stânga pe Evanggelistrias, apoi tot stânga și ajungi, probabil drum de câteva minute. Zic „probabil”, pentru că noi iar ne-am foit aiurea în zonă, nu știu ce se petrece cu simțul de orientare turistică al lui Tati (că eu nu l-am posedat niciodată). Noroc că n-aveam bagaje grele...

Portul însă ne aștepta răbdător, am cumpărat de la Poarta E8, de unde sunt plecările spre insulele saronice, bilete pentru ferry normal (8,5 euro de căciulă, există și bărci rapide, costă în jur de 15 euro, dar n-aveam de ce să ne grăbim) și la ora 10 părăseam deja Pireul, îndreptându-ne spre... una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care aveam să le petrecem! Dar să nu anticipăm...

Rog web a atașa următorul fond sonor (pentru nostalgici, vă amintesc că piesa e interpretată de sufletistul Alexandru Jula, cu care am norocul să am o relație aparte): google.ro/webhp?sourceid= ... 3%20din%20pireu

---
Impresii încărcate de crismis in 16.10.2016 16:17:48

Validat / Publicat: 16.10.16 19:15:58


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 2751


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67900 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[16.10.16 17:38:41]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ===

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Eva Hotel, PIREU" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[16.10.16 17:50:49]
» mesaj pers

   @webmaster45: Da, e perfect poziționat!

   Mulțumesc pt fondul sonor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[16.10.16 18:58:25]
» mesaj pers

   @webmaster45: Web, please correct! Am descoperit o eroare in text, referitor la directia in care sunt statiile de autobuz in aeroportul din Atena: dreapta, nu stanga (al cu paie, nu al cu fan, inca ma mai incurc, ce linie peste degete mi-as mai lua de la invatatoarea mea, dac-ar mai trai...).

   Multumesc!

   ==========

   Corectat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[16.10.16 19:33:53]
» mesaj pers

   @crismis: Felicitari pentru vacanta! Imi pare rau ca l-ai ratat pe Meltemi anul acesta, dar stai linistita, el e cuminte si te asteapta tot acolo, asa ca va veti intalni voi pana la urma!

   Prima mea intalnire cu el a fost una surpriza, dar dupa o zi am devenit chiar prieteni. Ma ingrijorat putin cand eram cu vaporasul pe mare, batea asa tare ca nu mai puteai respira, aparatul foto il tineam infasurat de mana, mi-era teama ca o sa-l ia, apa zbura prin aer pe noi si vasul se inclina rau de tot, in Marea Ionica nu am patit asa ceva, dar de... pe acolo nu sufla Meltemi! Insa ce ne-am face fara amintiri?

   Calatorii de vis in continuare! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[16.10.16 19:44:10]
» mesaj pers

   @mogly: Mulțumesc, asemenea și vouă! Da, n-am renunțat la ideea de a mă întâlni cu Meltelmi, dar cred că nici la anul n-o să-i vină rândul, între timp mi-au înflorit altele în cap... Sucită mai sunt, cine să mă mai înțeleagă?! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[16.10.16 20:22:07]
» mesaj pers

   @crismis: Eu. Pentru ca si mie imi trec prin cap un amalgam de posibile destinatii de vacante! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.16 21:29:56]
» mesaj pers

   @crismis: De când te aşteptam cu poveşti din Grecia şi nu mai veneau! Da, ştiu, nu terminaseşi cu Maramureşul, m-ai făcut din ce în ce mai curioasă. În fine, acum stau ca un copil cuminte să văd cum a fost pe-acolo, ştii doar că sunt veşnic îndrăgostită de Elada! Cine ştie, poate îmi vei da o idee pentru anul următor, fiindcă deocamdată nu am gândit nimic în sensul acesta.

   Oricum, începutul în Atena este promiţător!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[16.10.16 22:05:19]
» mesaj pers

   @irinad: Daca-ai sti ce ma mancau degetele sa scriu despre Grecia cand m-am intors de acolo!... Dar facusem un legamant cu mine, sa "termin" Maramuresul, care si el fusese "pansament pe neuron", nu era corect sa-l aman. Azi aveam programate treburi administrative, dar m-am trezit dimineata cu gandul "sa selectez macar pozele, dupa aceea ma apuc de treaba! " Ti-ai gasit?! "E ceva ce nu suporta amanare? Nu. " Deci...

   Din pacate, nu stiu cand va veni randul restului povestii, de maine chiar trebuie sa fac ceea ce trebuie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[17.10.16 12:29:57]
» mesaj pers

   @crismis: Bună afacere ai făcut cu Eva asta! Acum aştept impresiile din insulă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[17.10.16 12:37:28]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Da, buna afacere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[21.10.16 23:27:42]
» mesaj pers

   @crismis: Superb articol. Ma bucur ca de la mine a venit

    ZB!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.10.16 08:58:39]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Mulțumesc, Adriana!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [18.11.19 09:28:12]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Eva Hotel, un bun punct de plecare din portul Pireu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801986">Şterge vot</a></div><span id="v9801986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Eva Hotel, un bun punct de plecare din portul Pireu
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Eva Hotel, cu ale sale terase „în trepte” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801987">Şterge vot</a></div><span id="v9801987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Eva Hotel, cu ale sale terase „în trepte”
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Camera noastră; partea cea mai interesantă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801988">Şterge vot</a></div><span id="v9801988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Camera noastră; partea cea mai interesantă
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2016] Vedere dinspre fereastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801989">Şterge vot</a></div><span id="v9801989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Vedere dinspre fereastră
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Biroul, oglinda, feohnul și dulapul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801990">Şterge vot</a></div><span id="v9801990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Biroul, oglinda, feohnul și dulapul
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Baia, simplă, dar curată -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801991">Şterge vot</a></div><span id="v9801991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Baia, simplă, dar curată
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Luminatorul de pe plafonul băii -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801992">Şterge vot</a></div><span id="v9801992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Luminatorul de pe plafonul băii
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Terasa spațioasă la ceas de... noapte -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801993">Şterge vot</a></div><span id="v9801993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Terasa spațioasă la ceas de... noapte
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Aruncăm o privire și prin vecini... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801994">Şterge vot</a></div><span id="v9801994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Aruncăm o privire și prin vecini...
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] Pliantul de prezentare al suvlakeriei Gr... eat -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801995">Şterge vot</a></div><span id="v9801995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Pliantul de prezentare al suvlakeriei Gr... eat
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Gr... eat Souvlaki, Pireu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801996">Şterge vot</a></div><span id="v9801996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Gr... eat Souvlaki, Pireu
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Gr... eat Souvlaki, interior -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801997">Şterge vot</a></div><span id="v9801997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Gr... eat Souvlaki, interior
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Bun! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801998">Şterge vot</a></div><span id="v9801998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Bun!
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2016] Strada Notara, adresa hotelului Eva -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801999">Şterge vot</a></div><span id="v9801999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Strada Notara, adresa hotelului Eva
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] Clădirea frumoasă și veche pe care o vedeam de pe terasă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802000">Şterge vot</a></div><span id="v9802000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Clădirea frumoasă și veche pe care o vedeam de pe terasă
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Altă vedere de pe terasă; încolo trebuie să fie marea! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802001">Şterge vot</a></div><span id="v9802001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Altă vedere de pe terasă; încolo trebuie să fie marea!
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Imitația de vitraliu de la recepție -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802002">Şterge vot</a></div><span id="v9802002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Imitația de vitraliu de la recepție
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Teatrul Municipal Dimotiko, Pireu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802003">Şterge vot</a></div><span id="v9802003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Teatrul Municipal Dimotiko, Pireu
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Biserica Agia Triada (Sf. Treime), Pireu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802004">Şterge vot</a></div><span id="v9802004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Biserica Agia Triada (Sf. Treime), Pireu
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Poarta E8, de aici vom pleca spre Aegina -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802005">Şterge vot</a></div><span id="v9802005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Poarta E8, de aici vom pleca spre Aegina
foto crismis [16.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Vasul Poseidon, care avea să ne poarte pe mare până într-o insulă de vis -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 16.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av802006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv802006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=802006">Şterge vot</a></div><span id="v9802006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(802006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f802006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e802006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Vasul Poseidon, care avea să ne poarte pe mare până într-o insulă de vis
foto crismis [16.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110282182693 sec