74088 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Hai hui prin Slovenia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.10.2016
DE
Avatar diacrys
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 01.09.08
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 4 zile
TIP: COLEGI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Logarska Dolina: verdele crud al toamnei adăpostit de crestele sclipitoare ale munților


Urmare de aici

"Vei găsi câmpiile superbe ale Sloveniei colorate în culorile arămii ale toamnei”… mi-a spus o cunoștință, cu nostalgie, înainte de plecare. El și soția lui, care făcuseră un tur cu mașina în această țară mică dar deosebită, fuseseră impresionați de de frumusețea ei naturală și de nivelul de civilizație al locuitorilor. Cum viziunea unei păduri de munte colorate în culorile calde ale sfârșitului de septembrie funcționează ca un magnet în cazul meu, mi-am făcut bagajele cu destul entuziasm, mai ales că, spre deosebire de multe călătorii în care am fost pe cont propriu, de data aceasta am călătorit cu un grup de colegi, la un workshop internațional.

De pe site-ul hotelului și din agenda organizatorilor am înțeles nu numai că Logarska Dolina (Logar Valley) este una din cele mai frumoase văi din Europa, dar și că are prin împrejurimi suficiente atracții, accesibile și fără echipament montan sau mașină. Am fost sfătuiți să ne luăm haine comode, dar și costume de baie, pentru că la hotel există piscină outdoor/indoor, saună și alte facilități de care ne vom putea bucura. Amintindu-mi frigul pătrunzător al serilor și dimineților de munte din România, am luat în bagaj mai degrabă haine groase, care să permită plimbări chiar și la orele incomode pe care agenda evenimentului le lăsase, cu zgârcenie, libere.

Drumul până la destinație a fost destul de obositor, cu două avioane (neexistând avion direct spre Ljubliana, s-a optat pentru o escală la Belgrad, cu o pauză de două ore între zboruri) și un shuttle închiriat cu care aveam să traversăm cei 65 de km între Ljubliana și Logarska Dolina/Solçava (satul cel mai apropiat). Cu aceste etape, am petrecut în total șapte ore pe drum, ultimul segment (traversarea muntelui pe serpentine cu microbuzul, în întunericul déjà profund al serii) fiind cel mai obositor dintre toate.

Odată ajunși la locul de cazare, la ora 22,00, puteam cel mult să ghicim că împrejurimile sunt superbe, după masivul impozant care se contura în spatele hotelului - și să simțim că respirăm, în sfârșit, un aer deosebit de curat și de rece, impregnat de mirosul înțepător al pinilor. Ne-am mulțumit cu o cină a la carte care nu ne-a impresionat prea mult și cu o conversație în care, pe lângă presupuneri despre proiectul în cadrul căruia venisem, am făcut și planuri de activități pentru timpul liber.

A doua zi dimineață, priveliștea de la geamul camerelor a transformat așteptările în certitudine: ne găseam într-o “căldare naturală” (de origine glaciară, cum am auzit) cu baza pe o câmpie perfect plană, a cărei întindere era rar tulburată de vreun copac, și înconjurată de munți înalți. Un perete înalt și golaș flanca spectaculos valea chiar în partea opusă hotelului, în timp ce munții împăduriți de pe părțile laterale păreau încremeniți într-o contemplare reciprocă. Culoarea dominantă a văii nu era arămiul, așa cum prezisese cunoștința mea, ci un verde deschis de o intensitate incredibilă.

Alături de verdele crud al câmpiei se ridicau, în valuri, tonalitățile diferite de verde ale pădurilor de pe coastele munților, ca într-o simfonie dedicată tinereții eterne a naturii. (Aici va fi fost, pesemne, valea fermecată din “Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”…). În planul depărtat, pereții albi și cu contururi dure străluceau pe cer în lumina soarelui sau, dimpotrivă, în umbrele create de nori, sporind efectul coloristic al câmpiei. (Astfel, am vorbit adeseori despre tablouri și pictură, însă tot Dumnezeu este cel mai mare pictor….)

Dincolo de efectul vizual radiant al acestei priveliști care îi făcea pe turiști să se simtă ca niște copii într-o grădină fermecată, am descoperit și un climat (cum se putea altfel) de o pace nemărginită. Liniștea câmpiei era tulburată doar de tălăngile unor văcuțe sau de nechezatul a doi ponei simpatici cu coama blondă (toți de la cele câteva ferme care se vedeau aruncate, ca niște căsuțe de jucărie, la marginea câmpiei, la o mică distanță de hotel).

Cu căluții ne-am împrietenit într-una dintre plimbări, iar în altă plimbare am admirat familia de caprine pe care o altă pensiune din apropiere o ținea “cazată” lângă șosea (o șosea îngustă, pe care mașinile treceau rar). Uitându-ne la animale și la viața lor lipsită de griji, precum și la curățenia fără cusur, am înțeles, cu regret, de ce Logarska Dolina nu s-ar putea găsi niciodată în România. Cu toate că este atât de tradițională și puțin atinsă de civilizație, nu s-ar putea menține într-un mediu atât de primitiv (din punct de vedere social) cum este cel românesc.

În continuare… (recunosc că lungesc detaliile de peisaj pentru că nu îmi vine să mă întorc – mental - din paradis) se cuvin spuse câteva cuvinte și despre traseele care au ca punct de plecare această vale minunată. Deși valea nu pare să fie tocmai sediul montagnarzilor, există o mulțime de trasee, mai lungi sau mai scurte - și mai degrabă ușoare decât dificile, după cum povesteau panourile și broșurile locului. Cărările înconjoară câmpia și urmăresc conturul munților prin pădurile de la poale, devenind abrupte de-abia într-un final (final pe care noi nu l-am atins, pentru că timpul nu ne-a permis să facem nici un traseu mai lung până la capăt – nu am ajuns nici în satul Solçava, pentru care am fi avut nevoie de mașină).

Zona conține trei cascade care pot fi vizitate: prima, cascada Palenk, se afla chiar în spatele hotelului; cea de-a doua (Rastocki) cam la jumătatea drumului spre cea de-a treia; iar cea mai frumoasă, cascada Rinka, se afla la o oră și jumătate de mers pe jos de la hotelul Plesnik. În afară de cascade și poteci prin pădure, mai sunt și alte obiective, cum ar fi copacul secular de la Klemenca (înalt de 29 m, vechi de 200-300 de ani, declarat monument al naturii), “Izvorul de Fier” (cu apă venită de la mare adâncime și bogată în fier) și Biserica Sfintei Maria a Zăpezilor din Solçava (biserică din secolul XIV care conține și o Madonă în stil romanesc).

Pe de altă parte, și excursiile cu mașina care se pot face din acest loc sunt atractive, din câte ne-au descris participanții din alte țări (cu toate că șoferii pot să nimerească fără să vrea în Austria, granița fiind destul de aproape :) ). Aici se cuvine să observăm că, deși drumurile sunt destul de înguste în zonă (încât pe unele porțiuni încape doar o mașină), sunt de o calitate foarte bună, iar indicatoarele actualizate și clare.

Vremea s-a dovedit a fi prietenoasă, într-una din zile temperatura depășind 26 de grade și atrăgând câțiva îndrăzneți la plajă la piscina outdoor. În celelalte zile temperatura s-a menținut normală pentru această perioadă și nu au existat alte amenințări în afară de câțiva nori foarte pitorești.

Dacă vremea a fost prietenoasă, timpul a fost inflexibil: orele s-au scurs cu repeziciune, mai ales pentru că venisem “la lucru” și nu la plimbare... Oricât ne-am fi dorit, micuța clepsidră a zilelor slovene a ajuns la capăt și a trebuit să luăm drumul întoarcerii: un drum plin de peripeții, care a durat șaptesprezece ore în loc de șapte…

Însă nu vom părăsi deocamdată Logarska Dolina, pentru că se cuvine scris un review și despre hotel (hotelul Plesnik), care completează perfect povestea idilică a unui colț de paradis…

---
Impresii încărcate de diacrys in 02.10.2016 22:43:05

Validat / Publicat: 03.10.16 10:15:24


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SLOVENIA
VIZUALIZĂRI: 1670


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (diacrys); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  25400 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster87
[02.10.16 23:34:23]
» mesaj pers
Odată ajunși la locul de cazare ...

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diacrys
[02.10.16 23:45:57]
» mesaj pers

   @webmaster87: Am menționat la finalul articolului că voi mai scrie un review separat despre hotelul Plesnik.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[03.10.16 10:52:13]
» mesaj pers

   @diacrys:

   Dintre multele mail-uri ce ma anunta despre aparitia unui nou articol pe AFA, mi-a sarit repede in ochi articolul tau. Sunt departe de casa si nu am timp de toate acum dar pe acesta n-am rezistat sa nu-l citesc cu atentie (am in plan anul viitor Croatia, cu masina) asa ca astept articolul despre cazare.

   Votat cu placere si voi reveni asupra textului si pozelor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- diacrys
[03.10.16 11:33:56]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc pentru vot și comentariu și călătorie plăcută! Eu când călătoresc sau am de lucru nu mai pot să intru pe AFA, oricât mi-aș dori :)

   În altă ordine de idei, da, aceste ținuturi merită vizitate cu mașina pentru cine are rezistență la condus multe ore (un coleg din grupul nostru a făcut un tur la Ljubliana și a spus că a fost obositor... din cauza drumurilor de tranzit către Slovenia :() adică România și Serbia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[03.10.16 11:41:18]
» mesaj pers

   @diacrys: Foarte frumos totul, ca o poveste la inceput de toamna. Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[03.10.16 11:43:01]
» mesaj pers

   @diacrys: Ce frumos! Am rămas cu gândul la Slovenia de anul trecut de când am stat o noapte la Ljubljana. Dar n-a fost decât de tranzit în drumul spre Italia. În schimb tot ce am văzut în drumul spre Postojna și Predjama și apoi mai departe până am trecut în Italia, m-a convins că merită un sejur și nu o tranzitare. Să-i vină rândul, iar până atunci să ne bucurăm când citim că asta căutăm pe aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- diacrys
[03.10.16 15:04:30]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc. Cred ca mai ales toamna avem nevoie de povești :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- diacrys
[03.10.16 15:07:08]
» mesaj pers

   @Aurici: Da, merită un sejur separat pentru că distanțele sunt destul de mari. Pe deasupra, liniștea și atmosfera deosebită sunt foarte bune pentru sănătate.

   La anul este posibil să mergem în Croația (nu știu cum este, nu am fost niciodată până acum).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Vedere din balconul camerei de la hotelul Plesnik -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795927">Şterge vot</a></div><span id="v9795927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Vedere din balconul camerei de la hotelul Plesnik
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Vedere de pe terasa hotelului, unde participanții din șase țări est-europene conversează relaxat -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795928">Şterge vot</a></div><span id="v9795928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Vedere de pe terasa hotelului, unde participanții din șase țări est-europene conversează relaxat
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Fermele din apropiere, care păreau desprinse din reclamele cu peisaje din Alpi -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795929">Şterge vot</a></div><span id="v9795929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Fermele din apropiere, care păreau desprinse din reclamele cu peisaje din Alpi
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2016] Lumina soarelui jucându-se pe coastele semiîmpădurite ale muntelui -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795930">Şterge vot</a></div><span id="v9795930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Lumina soarelui jucându-se pe coastele semiîmpădurite ale muntelui
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Hotelul Plesnik văzut din depărtare, cu poneii în acțiune pe pajiște -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795931">Şterge vot</a></div><span id="v9795931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Hotelul Plesnik văzut din depărtare, cu poneii în acțiune pe pajiște
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Cireada de văcuțe, mișcându-se lent în sunet de talangă -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795932">Şterge vot</a></div><span id="v9795932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Cireada de văcuțe, mișcându-se lent în sunet de talangă
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Căprițe la odihnă, la adăpost de lumina soarelui -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795933">Şterge vot</a></div><span id="v9795933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Căprițe la odihnă, la adăpost de lumina soarelui
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Lumina soarelui mângâie vârfurile munților -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795934">Şterge vot</a></div><span id="v9795934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Lumina soarelui mângâie vârfurile munților
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] În explorare, pe strada care duce spre extremitatea văii -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795935">Şterge vot</a></div><span id="v9795935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] În explorare, pe strada care duce spre extremitatea văii
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] La plimbare, spre celelalte pensiuni din zonă -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795936">Şterge vot</a></div><span id="v9795936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] La plimbare, spre celelalte pensiuni din zonă
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Soarele și norii, într-o horă gigantică -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795937">Şterge vot</a></div><span id="v9795937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Soarele și norii, într-o horă gigantică
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Nori amenințători acoperă pentru puțin timp crestele cele mai înalte -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795938">Şterge vot</a></div><span id="v9795938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Nori amenințători acoperă pentru puțin timp crestele cele mai înalte
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Vedere dintr-un alt unghi (de pe un drum paralel cu cel principal) -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795939">Şterge vot</a></div><span id="v9795939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Vedere dintr-un alt unghi (de pe un drum paralel cu cel principal)
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2016] Drumul paralel cu cel principal -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795940">Şterge vot</a></div><span id="v9795940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Drumul paralel cu cel principal
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] Traseele turistice din Logarska Dolina -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795941">Şterge vot</a></div><span id="v9795941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Traseele turistice din Logarska Dolina
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Cascada Palenk, vedere dinspre tronsonul de lemn care unește hotelul Plesnik de vila rustică din curte. -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795942">Şterge vot</a></div><span id="v9795942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Cascada Palenk, vedere dinspre tronsonul de lemn care unește hotelul Plesnik de vila rustică din curte.
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Cascada Palenk, văzută din stânga -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795943">Şterge vot</a></div><span id="v9795943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Cascada Palenk, văzută din stânga
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Cascada Palenk, văzută frontal -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795944">Şterge vot</a></div><span id="v9795944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Cascada Palenk, văzută frontal
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Indicatorul spre hotel Plesnik (la stânga) la orele dimineții -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795945">Şterge vot</a></div><span id="v9795945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Indicatorul spre hotel Plesnik (la stânga) la orele dimineții
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Simfonia nuanțelor de verde care înconjoară hotelul Plesnik -- foto by <b>diacrys</b> [uploaded 02.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av795946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv795946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=795946">Şterge vot</a></div><span id="v9795946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(795946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f795946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e795946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Simfonia nuanțelor de verde care înconjoară hotelul Plesnik
foto diacrys [02.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.399614095688 sec