71783 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plajele de pe litoralul romanesc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.08.2016
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 11 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La plajă pe litoralul românesc


Anul acesta am ajuns la mare de două ori. Am scris despre săptămâna petrecută la Constanţa şi restaurantele/terasele pe unde am mâncat şi ne-a plăcut, cât şi despre cazarea la Hotel Ammon în Venus.

Iniţial nu am vrut să mai scriu despre staţiunile sau plajele văzute sau simţite la tălpi de noi, dar am văzut că anul acesta a fost o avalanşă de articole pe tema cazărilor sau plajelor de pe litoralul nostru – mai multe cu aspect negativ, puţine fiind cele de plăcere sau mulţumire.

Ne-am asumat mergând la mare la noi şi am plecat de acasă optimişti, chiar dacă pe parcursul şederii noastre la mare au fost multe dar multe aspecte negative ale plajelor şi staţiunilor, eram în vacanţă şi vroiam să ne simţim bine, să ne odihnim, să ne încărcăm bateriile până la vara viitoare când vom ajunge din nou la mare, om vedea noi pe unde.

Încerc să fac un sumar al plajelor pe unde am fost, în ordine cronologică, nu în ordinea amenajării, a curăţeniei sau frumuseţii, pentru că nici una nu are cele trei „calităţi”.

La plajă în Mamaia

Normal că am fost la plajă în Mamaia, în săptămâna cât am stat în Constanţa.

V-am spus că Plaja Modern din Constanţa nu ne-a plăcut şi oricum vroiam să vedem cum mai arată marea noastră şi în alte staţiuni.

Noi în vacanţe suntem matinali, ceasul biologic îşi spune cuvântul. Aşa că ne trezeam de dimineaţă, mâncam, făceam cafeaua pe care o luam cu noi pe plajă şi în jurul orei 7,30 eram în staţia de autobuz în drum spre plajă.

Dimineaţa mergeam cu maxi-taxi 310 pe care-l luam din statia de autobuz de vis-a-vis de Casa de Cultură până la Cazinoul din Mamaia. Din aceeaşi staţie se poate ajunge şi cu autobuzul 100 dar numai până la Satul de vacanţă. Plecând aşa dimineaţă maxi era foarte aglomerat, stăteam în picioare, doar era ora de mers la serviciu, noi eram în vacanţă, mergeam la plajă, nu aveam nici un stres, dar constănţeni vroiau să meargă la serviciu.

Dar la întoarcerea de pe plajă am prins de două ori autobuzul estival şi era o plăcere plimbarea la etaj în aer liber.

La ora la care ajungeam noi pe plajă era superb, nu aglomeraţie, nu muzică tare, dabia se trezeau cei cu şezlongurile. Dar şi când se aglomera, aveai senzaţia că stăm ca sardelele la soare.

Pe plajă este loc pentru toată lumea, la şezlonguri sub umbrele de stuf, câte două sub umbrelă, la şezlonguri sub marile umbrele ale diverşilor sponsori, câte patru la număr, sau în zonele specificate pentru cearceafuri, numai că toţi vor la malul mării, cu căţel, puradel, căruţ, genţi, saltele, pepeni, porumb fiert şi lista poate continua. Muzica începea să urle în boxele de pe plajele „amenajate” de diverşi xxx, dar când toate astea erau în toi, noi ne retrăgeam la masa de prânz, la una de terasele de pe promenada staţiunii.

Preţurile la şezlonguri variau de la fiecare bucată de plajă la alta, între 15-20 lei, avem cabine de schimb, duşuri, bar, muzică, încercau să te convingă tinerii care erau „angajaţi să închirieze şezlonguri” dar şi de zilele săptămânii, mai scump sâmbăta şi duminica decât în restul săptămânii, sub 20 lei nu mai găseai.

De ce este mai scump băieţi astăzi decât ieri, i-am întrebat pe aceeaşi tineri, păi nu vedeţi ce plajă avem, da văd!!! Este aceeaşi de ieri şi alaltăieri, m-aş bucura dacă voi veţi primi mai mult la salariu pentru aceste zile, dar ştiu că sunteţi simpli angajaţi, i-am blocat, nu au reuşit sa-mi dea un răspuns.

Vânzători ambulanţi mişunau pe plajă cu tot ce vrei, fructe de pădure, porumb fiert, (noi chiar ne amuzam când îi vedeam la ore matinale cu asemenea produse, uite ce vrednici sunt ăştia au fiert porumbul, au cules fructele), iar când îi vedeam alergând nu ştiam ce se întâmplă, mai apărea din când în când câte un jandarm, care nu făcea altceva decât îi speria, iar ei reveneau.

Peste tot pe unde am umblat, doar aici în zona Cazinoului am văzut pe plajă doi agenţi care se plimbau, în rest nici o poliţie locală, nimic.

Precizez că toate astea erau în luna iulie, în zona plajei de la Cazinou şi am primit bon fiscal pentru închirierea şezlongurilor, iar băuturile la barurile de pe plajă scumpe (8 lei berea la pahar, ca să vă faceţi o idee ce preţuri erau).

La plajă în Eforie Sud

Ne-am urcat în maşină, tot dis de dimineaţă, şi am plecat spre staşiunile din sud cu destinaţia Eforie Sud. Hai să vedem cum mai este. Chiar mi-a plăcut. Aveai senzaţia unui sat pitoresc la malul mării. Am parcat maşina pe strada care era închisă traficului rutier, la marginea parcului, pe unde am coborât la plajă.

Pe plajă mai linişte, parcă mai ordine şi mai ieftină (4 lei paharul cu bere). Chiar dacă noi am stat în zona unde plaja este mai îngustă şi este mai mult spaţiu pentru cearceafuri, am găsit lejer şezlonguri sub umbrele de stuf cu 15 lei/buc., este loc pentru toată lumea.

Plaja curată şi existau tomberoane pentru gunoi.

Aici am avut un sentiment plăcut, te uitai în stânga sau dreapta ta pe plajă şi nu vedeai fiţe sau fiţoşi, am simţit respectul pentru cel de lângă tine, începând de la tânărul care ne-a închiriat şezlongurile şi până la doamnele de la covrigăria din colţ de vis-a-vis de parc (buni covrigi am mâncat de aici).

Un singur lucru m-a deranjat cât am stat pe plajă, erau mulţi dar exagerat de mulţi vânzători ambulanţi, „unele” chiar agresive în a te convinge să cumperi de la ele.

La plajă în Mangalia

De data aceasta am plecat cu destinaţia Dalboka, ne oprim în Mangalia, vedem şi noi cum mai arată, stăm la plajă şi după mergem să mâncăm. Aşa am făcut, am ajuns în Mangalia, am găsit loc de parcare în parcarea de lângă portul turistic şi culmea fără plată.

Am intrat pe plajă, aceeaşi pe care o ştiam, ne-am uitat roată spre oraş şi am constatat că sunt mai multe localuri inchise, în paragină, cel puţin cele din stânga şi dreapta scărilor, faţă de cum era acum 4-5 ani.

Loc pe plajă pentru toată lumea, chiar mai lejer, nu unul în capul celuilalt, dar poate am stat noi mai puţin pe plajă şi nu am prins aglomeraţia, da, pe la ora 11 am plecat spre Bulgaria.

Aici am băut cel mai bun frapee din tot concediul, la micul bar de pe plajă, adică cu îngheţată în loc de zeci de cuburi de gheaţă-10 lei.

Ieşind de pe plajă spre parcare, lângă terasele gen autoservire, este o toaletă, cu plată normal, şi am întrebat-o pe doamna dacă există un robinet, un duş ceva, să pot să mă spăl de nisip, pe picioare măcar. Nu doamnă, n-avem, au fost mai încolo nişte duşuri dar s-au distrus. De la chiuveta toaletei, fiind din acela foarte mici n-am putut nici măcar să pun apă într-o sticlă, să mă pot clăti pe picioare.

Plecând de la plajă am avut un sentiment ciudat, cred că mă aşteptam să găsesc altceva faţă de cum ştiam că era, eu vroiam să găsesc totul îngrijit, verde, înflorit, frumos, am avut senzaţia de delăsare, neîngrijit, las că merge ş-aşa.

La plajă în Venus

Aici am stat 4 zile la plajă şi la recomandarea unor prieteni am fost la plajă la Perla Venusului. După plimbarea noastră de recunoaştere prin staţiune, să ne orientăm pe unde ce şi cum, am tras concluzia că dacă ne putem teleporta de la hotel direct pe plajă, ar fi ideal.

N-am să mai spun şi eu cum arată trotuarele, faleza, staţiunea în general, au spus-o mulţi înaintea mea. Un singur cuvânt neîngrijit, neamanajat.

În Venus plaja este formată din mici golfuleţe, amenajate sau nu, de unele hoteluri din staţiune.

Plaja Perla Venusului este la capătul staţiunii spre Saturn, unde este un hotel, restaurant, bar şi terasă cu acelaşi nume. Plaja este amenajată cu umbrele din stuf sub care pot sta la umbră câte două şezlonguri şi măsuţă, cred că sunt 6-7 rânduri de şezlonguri. Aici indiferent de zilele săptămânii şezlongul a costat 20 lei.

În faţa terasei este o scenă cu spaţiu suficient între cele două, pentru momentele de dans, aerobic şi concursuri pe plajă, toate întreţinute de Cristi Pietricică.

Dimineaţa la ora 10 şi după amiaza de la 16,30-17 începea programul de aerobic-dans. Recunosc că am participat şi eu la orele de aerobic, erau antrenante, amuzante, presărate pe alocuri cu multe glume, timp în care muzica se auzea în boxele din stânga şi dreapta scenei. În rest muzica se aude în surdină în boxele de pe plajă.

La prânz mergeam pe terasa restaurantului unde am mâncat foarte bine, timp în care lăsam lucrurile de plajă la şezlonguri fără nici un fel de probleme (nu şi rucsăcelul cu acte, bani, etc., totuşi)

În dreapta terasei este grătarul cu foc de lemne, la care un domn respectabil frige peştii şi legumele, unde poţi urmării toată procedura, dacă vrei să ştii ce vei mânca, produse ce ajung spre vânzare la restauranul-autoservire, foarte bune, garantat, le-am încercat.

Aici pe plajă, am primit bon fiscal pentru orice am consumat, inclusiv pentru şezlonguri.

Pe plaja Perla Venusului nisipul este fin, intarea in apă lină, au mai fost şi valuri dar nu de steag roşu, ne-a plăcut cel mai mult, ne-am simţit bine.

În ultima dimineaţă de şedere în Venus (până la ora 12 trebuia să predăm camera la hotel), am coborât pe plaja Esplanada, plajă care nu este aşa întreţinută, erau alge la mal, cam greu intrai în apă printre alge, nişte umbrele împletite care nu făceau deloc umbră şi mai costau şi 25 lei/buc., era gol, nu prea stătea lumea la umbreluţe, dar era spaţiu suficient pentru cearceafuri.

Am făcut o ultimă baie, am băut o cafea soţul şi eu un frapee la barul de pe plajă şi aşa ne-am încheiat sejurul la mare.

Concluzia pe care am tras-o după zilele petrecute la mare este că avem un litoral superb dar este pe alocuri prost administrat.

Nu ştiu să vă spun acum dacă vom mai merge la mare, probabil că vom mai da o fugă pentru un sfârşit de săptămână prelungit, dar asta la anul.

Toate cele bune.

---
Impresii încărcate de ANILU in 10.08.2016 09:42:10

Validat / Publicat: 10.08.16 10:58:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1660


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de ANILU? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[10.08.16 11:42:39]
» mesaj pers

   Frumos, interesant, util. Iar mie mi-a ramas gandul nu la frappe ci la mojito :)

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[10.08.16 11:50:28]
» mesaj pers

   @mishu - Mulţumesc frumos.

   Am încercat, pe cât posibil, să redau partea frumoasă a plajelor şi staţiunilor.

   Să nu crezi că nu am văzut, simţit şi auzit lucruri urâte, ba da, dar eram în vacanţă, şi cum am spus am plecat optimişti.

   Ne-am răsfăţat cu una alta, mici plăceri, care care în final fac deliciul unei vacanţe.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[10.08.16 12:41:56]
» mesaj pers

   @ANILU -

   Bine ai zis ca avem un litoral frumos dar...

   Am amanat plecarea din august, imi pare rau dar sper sa fie bine si la inceput de septembrie pentru o tura scurta si reimprospatarea memoriei. Chiar imi e dor de litoralul nostru si articolele tale imi vor fi de folos. Cat priveste vanzatorii ambulanti, asa-i stiu din frageda istorie a vietii mele si cred ca asa vor ramane.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ANILU
[10.08.16 13:03:18]
» mesaj pers

   @elviramvio - Multumesc pentru aprecieri.

   Călătorie plăcută chiar dacă va fi în septembrie.

   Şi te aştept cu impresiile tale despre călătorie.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[10.08.16 13:29:19]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[10.08.16 13:34:44]
» mesaj pers

   @webmaster - Mulţumesc frumos.

   Sper să fie de folos celor ce-l citesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[11.08.16 06:51:17]
» mesaj pers

   Frumos si cuprinzator. Ce locuri frumoase avem! Asta ca sa punctam inca o data partea plina a paharului. Ce m-as bucura sa aud intr-o zi ca pe toate plajele noastre e curat, civilizat si in jurul lor gasesti alternative bune si sigure unde poti consuma ceva de mancat si de baut!

   Bravo pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[11.08.16 08:06:47]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Mulţumesc pentru aprecieri.

   Chiar am încercat să văd partea plină a paharului, doar eram în vacanţă.

   Pe litoral nu este totul perfect dar nici totul negru... :D.

   Anul acesta din câte am văzut eu sau scris multe articole negative de pe litoral legat de cazare, condiţii, mâncare, ...

   Şi aşa cum am scris şi în articol pentru câteva zile merită mers pe litoral, în rest numai de bine.

   O vară frumoasă în continuare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Utube CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.08.16 23:01:17]
» mesaj pers

   Nu ştiu de ce nu mă mir despre ce am citit. Sincer, la haosul care este în turismul de pe litoralul nostru nici nu mă aşteptam la altceva deşi, în adâncul sufletului, mă aşteptam totuşi să se fi îmbunătăţit ceva.

   V-aţi riscat la faza cu lăsatul banilor pe plajă; nu este o practică tocmai bună. Se prea poate ca cei responsabili cu "ridicarea" portofelelor "abandonate" pe cearceaf de către turişti să fi fost în pauză de cafea sau să fi operat în altă zonă.

   Felicitări pentru articol, este binevenit pentru că şi noi cochetam cu ideea de a merge câteva zile pe litoralul Mării Negre, bântuiţi de nostalgia anilor 80 dar se pare că vom spune pas.

   O zi deosebită vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[22.08.16 09:05:23]
» mesaj pers

   @Utube - Mulţumesc pentru urări, chiar am nevoie, suntem cu meşterii în casă pentru zugrăvit, acesta fiind şi motivul răspunsului meu întârziat.

   Nu, nu lăsam şi rucsăcelul cu bani şi acte pe plajă, poate nu am fost eu mai explicită. Nu ştiu cât timp trebuie să treacă pentru a avea curajul să lăsăm totul pe plajă şi să mergem la masă. (în Grecia aşa făceam).

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[21.11.16 08:00:14]
» mesaj pers

   @ANILU: Aceeasi parere am si eu ca si concluzia relatarii despre litoralul romanesc, pentru mine inca frumos dar abandonat sau dezvoltat haotic. Ma leaga amintiri frumoase de locuri pitoresti pe care acum le gasesc abandonate, si in timp ce vechile amenajari se degradeaza, alaturi apar constructii de carton.

   Parca ar fi tzara nimanui, pacat de asemenea degradare, care ne impinge pe toti la tot mai mare departare in alegerea vacantelor, haide sa nu mai repet ce am scris deja pe AFA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[21.11.16 08:08:46]
» mesaj pers

   @calatorul: Mulţumesc pentru ecou. Chiar îmi face plăcere să mai primesc ecouri la articole scrise cu ceva timp în urmă.

   

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[21.11.16 08:39:54]
» mesaj pers

   @ANILU: draga mea, am scapat acest articol la vremea postarii lui... motive de turism medical! Noroc cu ecourile... Imi parea rau sa- l fi omis pt faptul ca tare de mult nu am mai citit ceva "de bine" despre stayiunea Eforie Sud, "sat" in care-mi fac veacul cand nu sunt in Tirgu Mures! 😁Regret ca nu ne-am vazut! Multumesc pt elogierea "satului"@

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- calatorul
[21.11.16 08:48:28]
» mesaj pers

   @ANILU, @maria55: Ma bucur ca ecourile provoaca lectura celor care nu au avut ragazul sa citeasca povestiri de vacanta, si eu am descoperit abia acum relatarea. Si desi autoarea spune ca e mai veche, ma uit la data si vad ca e de vara asta despre vara asta, asa ca informatiile sunt inca relevante.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[21.11.16 09:05:59]
» mesaj pers

   @maria55: Aşteptam ecoul tău, pentru care îţi mulţumesc.

   Ştiam că nu eşti acasă în perioada când am fost noi.

   Rămâne valabilă invitaţia de 1 Mai? Deschidem sezonul la Eforie Sud.

   Multă sănătate îţi doresc. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Mamaia - pe promenadă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773426">Şterge vot</a></div><span id="v9773426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Mamaia - pe promenadă
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] Mamaia - la plajă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773428">Şterge vot</a></div><span id="v9773428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Mamaia - la plajă
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] Mamaia - tot la plajă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773429">Şterge vot</a></div><span id="v9773429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] Mamaia - tot la plajă
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2016] La plimbare cu busul estival -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773430">Şterge vot</a></div><span id="v9773430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] La plimbare cu busul estival
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Busul estival-s-a terminat plimbarea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773432">Şterge vot</a></div><span id="v9773432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Busul estival-s-a terminat plimbarea
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2016] Eforie Sud - în mare -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773433">Şterge vot</a></div><span id="v9773433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Eforie Sud - în mare
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2016] Frapee pe plajă la Mangalia - cel mai bun din toate c-te am băut -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773434">Şterge vot</a></div><span id="v9773434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Frapee pe plajă la Mangalia - cel mai bun din toate c-te am băut
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Pe terasă la Perla Venusului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773435">Şterge vot</a></div><span id="v9773435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Pe terasă la Perla Venusului
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Răsfăţ pe plajă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773436">Şterge vot</a></div><span id="v9773436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Răsfăţ pe plajă
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Aerobic la Perla Venusului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773437">Şterge vot</a></div><span id="v9773437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Aerobic la Perla Venusului
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2016] Tot aerobic la Perla Venusului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773439">Şterge vot</a></div><span id="v9773439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Tot aerobic la Perla Venusului
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2016] Perla Venusului - hotelul, terasa -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773444">Şterge vot</a></div><span id="v9773444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Perla Venusului - hotelul, terasa
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] perla Venusului - aici se vede şi scena -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773447">Şterge vot</a></div><span id="v9773447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] perla Venusului - aici se vede şi scena
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Plaja Perla Venusului văzută din apă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773451">Şterge vot</a></div><span id="v9773451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Plaja Perla Venusului văzută din apă
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2016] Plaja Perla Venusului - partea spre Saturn -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773454">Şterge vot</a></div><span id="v9773454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Plaja Perla Venusului - partea spre Saturn
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Perla Venusului-atmosfera de la ora de aerobic -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773459">Şterge vot</a></div><span id="v9773459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Perla Venusului-atmosfera de la ora de aerobic
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] Venus - plaja Esplanada -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773463">Şterge vot</a></div><span id="v9773463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] Venus - plaja Esplanada
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] Venus - plaja Esplanada -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 10.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av773465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv773465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=773465">Şterge vot</a></div><span id="v9773465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(773465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f773465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e773465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] Venus - plaja Esplanada
foto ANILU [10.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.258211135864 sec