71192 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Turist in Varadero

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.07.2016
DE
Avatar Lila Mo
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 25.03.16
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2016
DURATA: 4 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
încărcat de pe telefon!

Rămas bun Vinales! Varadero, bun venit!


Urmare de aici

O dimineață răcoroasă și umedă ne dă un rămas bun cu regrete pentru noi că părăsim acel loc. Chiar și fără soare arzător, am găsit căldură și voie bună în oameni și natură, simțindu-ne minunat. Ne-am luat rămas bun de la gazde și vecini cu speranța că ne vom mai întoarce. Plecăm spre Varadeo, ultima destinație a vizitei din Cuba, unde vom sta patru zile.

Am ales ca mijloc de transport un serviciu de taxi " door to door". De la Vinales la Varadero au cerut 30 de CUC de persoană. Nu s-a obținut reducere. Sunt private și au o rețea bine pusă la punct, punctuală și de încredere. Doar mașinile de transport ne-au lăsat un pic surprinși, dar suntem în Cuba și ar fi trebuit să ne așteptăm! Am fi putut apela la sistemul național prin Viazul, cu autocare mari și confortabile, mai ieftine, dar ar fi trebuit să ne deplasăm în stații la ore prestabilite, să schimbăm în Havana, iar în Varadero să găsim o modalitate să ajungem la hotel. Am ales comoditatea!

Suntem patru din grup care plecăm spre stațiunea de vis a Cubei. Am specificat agentului care ne-a rezervat mașina că avem bagaje mari. Nu vă faceți probleme, spune el, vine o mașină de opt locuri! A venit într-adevăr cu un sfert de oră mai devreme, un Buik negru old timer, încărcat deja pe bancheta din față cu un cuplu de nemți la fel de debusolați ca și noi. Șoferul, un munte robust, dar cam ursuz, ne aruncă bagajele pe capota mașinii de parcă sunt baloți de paie, nu le ancorează și ne invită prin semne să ne îmbarcăm. Locurile din față sunt ocupate de șofer și de cuplul prioritar. Sistem american. Ne aranjăm doi câte doi pe banchetele rămase libere și încercăm să ne facem confortabili. Nu durează prea mult, pentru că urmează o nouă oprire pentru îmbarcarea unui cuplu tânăr de englezi. Opt locuri, opt persoane! Ne înghesuim, dar pornim cu speranța că o să și ajungem cumva. Asta până când începe o ploaie adevărată. Altă oprire să integrăm bagajele de pe capotă în mașină, pentru că portbagajul era deja plin. Nici acum nu înțeleg cum a reușit șoferul să ordoneze valize și turiști fără să piardă nimic! Mă simțeam ca în trenul de navetiști, înghesuită, fără deschidere pe geamul blocat de bagaje, aruncată de inerție stânga-dreapta, din cauza drumului sinuos al dealurilor. Stăteam în spatele șoferului și îi vedeam doar ceafa groasă tunsă scurt. Oglinda retrovizoare plină de lanțuri cucernice reflecta imaginea celorlalți pasageri la fel de timorați. Geamurile laterale din față deschise total asigurau o ventilație care altfel ar fi fost inexistentă. Reușesc să mă mișc și constat că indicatoarele de bord sunt amintire. În fața lor tronează o cârpă multifuncțională. Utilă pentru interior, dar și pentru exterior, în lipsa unor ștergătoare de parbriz adecvate. Am rămas șocați când, fără să încetinească, șoferul și-a scos mâna robustă și păroasă pe geam, ștergând dintr-o mișcare parbrizul șiroind. Și nu a făcut-o doar o dată!

În schimb, motorul vuiește puternic. Se simte forță în mașină și forță în cel care o conduce. Ajungem pe autostradă și ocupanții încep să se relaxeze și să aibă chef de glume. Haz de necaz după ce primim un duș rece prin geamurile deschise când mașina trece ca un tanc printr-o băltoacă din mijlocul drumului. Nemții din față sunt leoarcă, noi de pe bancheta din mijloc, uzi. Au scăpat ușor doar cei din spate. Șoferul e impasibil și nu reduce viteza deși nu se vede mai nimic prin parbriz. Pe autostrăzile cubaneze nu e trafic intens, iar depășirile se fac pe banda din dreapta, după un claxon de avertizare a celui din față. Oricum nu știu dacă semnalizatoarele sunt funcționale, știu doar că muzica e dată la maxim și nu pare să îl deranjeze pe șoferul surdo-mut!

Ajungem la Havana în mai puțin de trei ore. Într-o parcare din marginea orașului se face schimb de mașini. Cuplul de englezi rămâne în aici și este preluat de un taxi local. Noi și nemții suntem mutați într-un Ford albastru cu banchete roșii, de aceeași vârstă cu a bunicii. Șoferul e tânăr și simpatic, tuns modern, telefon mai nou și vorbește un pic de engleză! Wonderful!

Pornim spre Varadero cu speranța că vremea va ține cu noi. Ploaia se oprește, vântul nu. Eu visam deja la o baie în ape albastre. Între timp, încercam să cuprind, să înregistrez pentru amintire cuprinsul de întinderi, de copaci și așezări, de câmpuri cultivate sau nu, de arbuști cu flori pe marginea drumului. În față se deschidea o autostradă dreaptă pe malul mării. Șoferul era tăcut, muzica în surdină. Motorul torcea neambalat. Toți în jurul meu dormeau. M-a luat somnul fără să vreau!

M-am trezit doar când am trecut prin orașul Varadero. E o așezare micuță de la baza peninsulei. Are aeroport care deservește multe curse turistice.

Peninsula de Hicacos, de fapt, e o limbă de pământ între Oceanul Atlantic și Golful Caudenas atât de îngustă, încât din unele locuri poți vedea marea pe ambele părți. Și e înțesată de hoteluri, vile și resorturi.

Noi am ales Hotel Puntarenas pentru că oferea all-inclusive pentru patru zile și două persoane la 350 de euro. Existau și variante mai scumpe și am văzut de ce.

Complexul hotelier Puntarenas-Playa Caleta e format din două clădiri gigant gemene (doar culorile diferă) cu o piscină cu bar între ele. Situat chiar la intrarea în peninsulă, locul beneficiază de o plajă largă, generoasă, cu nisip fin și mare frumoasă.

Am ajuns la ora prânzului și, după câteva eforturi din cauza portbagajului care refuza să se deschidă, ne-am recuperat bagajele și am intrat la chek-in. Da, sigur, aveți rezervare, dar camera dumneavoastră încă nu e pregătită. Ne primim brățările și "enjoy"! Bagajele ni se depozitează "safe", într-o cămăruță de lângă recepție.

Avem liber la consumat ce ni se oferă în locație, dar cel mai mult am inspectat pentru a ne familiariza cu locul.

Hotelul e un mastodont dreptunghiular, clasic comunist, cu sapte etaje pentru cazare, un mezanin care cuprindea sala de masă comună, un restaurant chinezesc unde puteai obține locuri prin rezervare și un cafe-bar. Mezaninul mai avea și un " open space", care deschidea totul spre parter, creând impresia de aerisit. Peretele de geamuri largi și deschise pemiteau spectacolul mării, dar și intrarea de vrăbiuțe gălăgioase. Abundența de plante naturale oferă plăcere vizuală, dar probabil că nu sunt singura! Parterul e organizat cu recepție, evident, cu lobby-ul de fotolii și canapele, un super micro-bar chiar la ușile de intrare, un bar mai răsărit care deservește toată locația și e coadă permanentă și nelipsitul magazin de suvenire.

Singurele scări interioare fac legătura între parter și mezanin. Pentru a ajunge la camere se folosesc lifturile. Din trei, două sunt funcționale. Sau nu. Dacă nu, există două scări exterioare (eu le-am spus de incendiu) pe lateralele hotelului. În caz că ai fobie de înălțime, nu le recomand!

Suntem cazați după cam două ore de așteptare la etajul cinci. Camera pe un colț oferă priveliște spre mare și spre ecluza lacului din fața hotelului. Balconul e mic, abia încap două scaune și o măsuță. Camera nu e mare, dar are un pat uriaș, confortabil, televizor și aer condiționat. Baia e micuță și ea, doar cu duș, dar nu mai avem pretenții. Restul de dotări sunt conforme celor patru stele oferite. Trebuie să spun că menajerele se străduiau să aranjeze pe pat prosoape în forme de lebădă, iar curățenia era impecabilă!

Pentru că era doar ora patru după-masa, căldură, mare calmă, deși un pic de vânt și cer înnorat, ieșim să facem o baie. Prima problemă o întâlnim la recepție când am cerut prosoapele de plajă. Sorry, nu mai avem, încercați mâine dimineață la ora nouă. O. K.

Ieșim din grădina cu palmieri din jurul hotelului și savurăm fiecare pas pe nisipul fin și cald. Plaja era aproape pustie, dar asta îi sporea farmecul. Nu m-a mai deranjat nici faptul că șezlongurile erau uzate și rupte, nici faptul că a trebuit să ni le luăm singuri și să le amplasăm unde doream, nici norii care ascundeau soarele mult dorit... Nimic nu mi-a diminuat bucuria de a înota într-o apă caldă, albastră, superbă.

Seara la resort se desfășoară clasic, la fel ca peste tot. Cina stil bufet, cu coadă uriașă la intrare la prima oră, dar nu se termina mâncarea nici mai încolo... La barul de la mezanin era în fiecare seară muzică live de toate genurile. De la ora 10 seara începeau spectacole în incinta barului de la piscină la care te invitau politicos hostese îmbrăcate frumos în costume provocatoare. Dacă mai rezistai după ora 12, puteai dansa salsa până dimineața în disco-barul de la mezanin. Nu știu cum e, pentru că nu am reușit să ajung.

Nu cred că aveau prea mulți clienți, având în vedere media de vârstă a ocupanților. Majoritatea erau canadieni, pensionari, vreo două grupuri de tineri care își luau de la bar băutura în bidoane de plastic de un litru (pentru economie de timp, presupun), ceva familii cu copii mici și noi, singurii români. Dar seara era un intermezzo pentru bucuria zilei următoare.

Bucuria zilei următoare a fost scurtă. Ne-am trezit într-o dimineață sumbră, cu vânt și cer înnorat. Marea încă era relativ liniștită, așa că am sfidat natura și am mers pe plajă. Ploaia m-a prins în apă. Toți de pe plajă au fugit la adăpost. Eu cu Sasha înotam în apa caldă și nu voiam să ne dăm bătuți. Speram că va trece repede. Dar nu a fost așa.

În câteva clipe am simțit un curent care mă îndepărta de țarm. Cu toate simțurile în alertă, am înotat spre adăpostul plajei, simțindu-mă neputincioasă în fața naturii dezlănțuite. A fost ultima baie în mare. El Nino a schimbat radical imaginea de vis. Ploaia cădea în rafale, palmierii se îndoiau în vânt, iar marea agitată cu valuri spumoase și-a schimbat culoarea în albastru-gri.

Refugiul din hotel s-a dovedit a fi un mic dezastru. În camera noastră de pe colț erau infiltrații de apă care curgeau din plafon prin trei locuri, inclusiv în baie. Geamurile balconului nu erau etanșe, iar vântul intens le făcea să vibreze, sporind senzația de inconfort. Cu nervii la pământ, pornim să reclamăm la recepție. Era funcțional doar un lift. Coadă și așteptare lungă! Pe scările exterioare era imposibil în asemenea condiții!

Ajungem totuși, dar la recepție era o aglomerare mai mare decât cea de la intrarea în restaurant pentru prânz. Lăsăm pe mai târziu reclamația și intrăm la masă. În restaurant e și mai mare dezastrul făcut de infiltrații. Pardoseală umedă, mese inutilizabile, găleți colectoare unde apa curgea șiroaie și personal obosit, în costumația standard de alb-negru. La un salar minim probabil și cu bacșișuri nu prea generoase, nici nu mă mir că erau lipsiți de entuziasm.

Ne cade și nouă entuziasmul de a mai face orice fel de reclamație, cu stomacul plin decidem că putem să dormim după-masă și mâine e o altă zi. Mai bună.

Nu am avut noroc. Următoarele două zile cât am mai stat au fost identice. Ploua în reprize, iar vântul sufla cu putere neobosită. Spre seară se mai domoleau intemperiile și puteam face o plimbare pe plajă. Noi și pelicanii bucuroși că marea aducea peștii mai aproape de țărm.

Într-o după-masă am ieșit să vizităm stațiunea. Hotelul punea la dispoziție clienților un autocar gratuit de două ori pe zi, la ora 11 și la ora 15. Întoarcerea era programată după o oră și jumătate, timp suficient pentru plimbare în micul centru comercial. Ca să fiu sinceră, mă așteptam la altceva. Dar în micuța peninsulă prioritatea principală sunt resorturile all-inclusive. Cele de cinci stele sunt într-adevăr frumoase și elegante, dar și prețul pe măsură. Și cred că erau pline de turiști, pentru că i-am văzut distrându-se în pofida vremii potrivnice. Se simte o urmă de invidie? Sigur.

Dar să revin la stațiune. E o singură stradă principală unde se află un mini-mall, un bazar de suvenire, câteva magazine cu diverse, un shop mare dedicat romului Havana Club și ceva terase fără clienți la acea oră. Am remarcat una în special, dedicată celor de la Beatles, ce avea în față statuile celor patru membrii, iar muzica lor se revărsa din două boxe mititele fixate pe peretele barului.

A început să plouă cu cinci minute înaintea orei de întoarcere. La hotel a urmat același program. Cină, barul cu muzică, barul de la piscină cu spectacol, apoi nani. Începeam să vreau acasă!

Chiar dacă eram în Cuba și îmi tot spuneam că sunt într-un loc exotic și poate pentru unica dată, senzația era de dor de casă. Ploaia era neplăcută, dar vântul îmi dădea fiori. Nu s-a oprit niciodată, șuiera necontenit și îmi crea o stare de neliniște permanentă. Ceilalți ai mei erau în aceeași stare de spirit. Doar canadienii, cu butelcile lor veșnic pline (sau goale), râdeau veseli, indiferenți la vremea de afară!

Singurul lucru pozitiv era că puteam să ne conectăm la lume prin wi-fi-ul de la recepție. Cu cartelă, binențeles.

A venit și ziua plecării. Comandasem un taxi de la recepție și speram la ceva mai confortabil. A sosit o limuzină roșie spectaculoasă, cu șofer tânăr, vorbitor de engleză, super bine intenționat să avem o părere excelentă despre țara lui. Am decis să stau pe bancheta din față și să savurez fiecare clipă a drumului. Am trecut prin Matanzas, un oraș destul de mare, muncitoresc, în care trona cu mândrie cea mai mare distilerie de rom Havana. Șoferul ne dădea explicații despre fiecare zonă pe unde treceam, dar au fost prea multe să le rețin pe toate. Cert este că nu am mai ațipit. Doar mi-a amorțit tot corpul, pentru că nu am făcut nici o oprire până la aeroportul din Havana.

Ne-am despărțit prieteni, contra sumei de 140 de dolari pentru tot deranjul.

Terminalul pentru plecări din Havana e modern și aerisit. Nu se compară cu cel de la sosiri. Au tot ce le trebuie pentru confortul pasagerilor. De la magazine duty-free, la cafenele, locuri pentru fumat și săli de așteptare largi cu multe scaune. Impresie de final pozitivă.

Concluzie: dragilor, Cuba e frumoasă si merită vizitată. Dacă și vremea e bună, totul poate fi perfect.

---
Impresii încărcate de Lila Mo in 31.07.2016 21:12:30

Validat / Publicat: 31.07.16 23:01:37


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CUBA
VIZUALIZĂRI: 4512


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Lila Mo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  23600 PMA (din 24 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Lila Mo? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- buterfly
[01.08.16 07:11:13]
» mesaj pers

   Felicitari pentru articol si vacanta! Cuba este si pe lista mea, sper doar sa nu se schimbe pana ajung eu acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lila Mo
[01.08.16 13:04:59]
» mesaj pers

   @buterfly: Mulțumesc, la fel e și Marocul pe lista mea. Foarte frumoase articole, felicitări pentru toate relatările și vacanțe reușite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[01.08.16 16:18:16]
» mesaj pers

   Superb, minunat, de vis, nici nu mai stiu ce complimente sa mai trec. Am vazut de ieri articolul tau insa nu am vrut sa-l citesc pentru a avea mai mult timp la dispozitie sa-l savurez.

   Stiam clar ce ma asteapta si nu am fost dezamagita, in afara locurilor frumoase pe care ni le-ai descris, ai mai facut-o si cu mult umor.

   Iar pozele, nici nu pot gandi ca una dintre ele nu va fi votata ca si poza saptamanii la cat sunt de frumoase. Daca ar fi sa aleg una doar (cu mare greutate) si in defavoarea primelor poze cu peisaje de vis, as alege totusi poza P24, ai senzatia ca nu este real ce vezi, este minunata.

   Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Lila Mo
[01.08.16 17:11:45]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc, Mishu, este o onoare să primesc atâtea complimente de la tine. Mă bucur nespus că pot transmite sentimente, nu doar informații, iar imaginile... aparțin Cubei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[01.08.16 18:27:36]
» mesaj pers

   @Lila Mo: Felicitari pt sejur, articol si fotografii, peisajele dar si masinile sunt deosebite

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lila Mo
[01.08.16 18:36:44]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc. A fost o locație deosebită și m-a luat dorul în timp ce relatam povestea...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[02.08.16 06:59:10]
» mesaj pers

   @Lila Mo -

   Superb, felicitari pentru tot!

   Am lasat special pentru azi la cafeaua de dimineata sa-ti savurez articolul cu poze cu tot. A meritat din plin sa incep ziua cu p25,24,22 iar despre P20 n-am cuvinte (din pacate mie nu-mi apare votul tocmai la poza asta, imi spune ca-i eroare).

   Vacante frumoase mereu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[10.08.16 16:10:41]
» mesaj pers

   @Lila Mo: Felicitări atât pentru articol, scris într-un mare stil, cât și pentru destinație la care visez de multa vreme!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lila Mo
[10.08.16 18:15:36]
» mesaj pers

   @elviramvio: Scuze că răspund așa târziu, dar am avut un ritm infernal în ultima vreme și nu am mai deschis site-ul.

    Mulțumesc pentru ecou și aprecieri și vă doresc concedii minunate despre care abia aștept să citesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lila Mo
[10.08.16 18:19:16]
» mesaj pers

   @robert: Mulțumesc frumos și vă doresc să vă împliniți visul. Cuba chiar merită, pentru că poți face mai mult decât să stai într-un resort...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cian
[22.08.16 04:02:05]
» mesaj pers

   @Lila Mo: Buna, am ris citind ce ati scris si ma bucur ca v-ati pastrat simtul umorului. Asta e Cuba, in fine, o parte din ea

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Revelion Varadero (Jan.2019) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 12.01.19 de mihai.panait din BUCUREşTI) - RECOMANDĂ
 • Varadero... plaja divina (May.2017) - punctaj satisfactie: 8.50 (scris in 12.10.17 de flo.anoaica din MADRID) - RECOMANDĂ
 • CUBA - ideal penru o luna de miere reusita! (Jan.2014) - punctaj satisfactie: 9.75 (scris in 10.01.15 de andreeaH din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.27
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2016] Buickul taxi din Vinales la Havana -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768898">Şterge vot</a></div><span id="v9768898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2016] Buickul taxi din Vinales la Havana
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2016] Cam asa se vedea prin parbriz... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768901">Şterge vot</a></div><span id="v9768901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2016] Cam asa se vedea prin parbriz...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JAN-2016] Urmatorul taxi spre Varadero, se acorda serviciu pentru depozitarea bagajelor. -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768905">Şterge vot</a></div><span id="v9768905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2016] Urmatorul taxi spre Varadero, se acorda serviciu pentru depozitarea bagajelor.
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JAN-2016] Pe drum... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768908">Şterge vot</a></div><span id="v9768908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2016] Pe drum...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JAN-2016] Am ajuns in paradis... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768910">Şterge vot</a></div><span id="v9768910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2016] Am ajuns in paradis...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2016] Ecluza -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768914">Şterge vot</a></div><span id="v9768914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2016] Ecluza
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JAN-2016] -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768916">Şterge vot</a></div><span id="v9768916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2016]
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JAN-2016] Se creeaza buna dispozitie cand vezi asa interes -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768918">Şterge vot</a></div><span id="v9768918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2016] Se creeaza buna dispozitie cand vezi asa interes
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2016] -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768923">Şterge vot</a></div><span id="v9768923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2016]
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JAN-2016] Prima plimbare pe plaja, seara -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768924">Şterge vot</a></div><span id="v9768924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2016] Prima plimbare pe plaja, seara
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2016] Vant si valuri -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768926">Şterge vot</a></div><span id="v9768926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2016] Vant si valuri
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JAN-2016] Resedinte private pe plaja -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768927">Şterge vot</a></div><span id="v9768927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2016] Resedinte private pe plaja
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2016] Apus de soare -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768929">Şterge vot</a></div><span id="v9768929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2016] Apus de soare
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JAN-2016] Vedere spre capatul peninsulei -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768930">Şterge vot</a></div><span id="v9768930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2016] Vedere spre capatul peninsulei
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2016] Apus cu mare calma -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768931">Şterge vot</a></div><span id="v9768931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2016] Apus cu mare calma
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2016] Hotel Puntarenas, vedere din fata -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768932">Şterge vot</a></div><span id="v9768932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2016] Hotel Puntarenas, vedere din fata
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2016] Vedere dinspre mare -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768933">Şterge vot</a></div><span id="v9768933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2016] Vedere dinspre mare
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2016] Barul principal din hotel -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768934">Şterge vot</a></div><span id="v9768934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2016] Barul principal din hotel
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2016] A doua zi, dimineata devreme -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768935">Şterge vot</a></div><span id="v9768935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2016] A doua zi, dimineata devreme
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2016] A doua zi, un pic mai tarziu... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768936">Şterge vot</a></div><span id="v9768936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2016] A doua zi, un pic mai tarziu...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JAN-2016] Si mai tarziu... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768937">Şterge vot</a></div><span id="v9768937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JAN-2016] Si mai tarziu...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JAN-2016] Nu am renuntat la plimbare pe plaja -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768938">Şterge vot</a></div><span id="v9768938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2016] Nu am renuntat la plimbare pe plaja
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2016] Aveam si companie frumoasa -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768939">Şterge vot</a></div><span id="v9768939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2016] Aveam si companie frumoasa
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2016] Macar cineva se bucura -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768940">Şterge vot</a></div><span id="v9768940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2016] Macar cineva se bucura
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JAN-2016] Strada principala din statiune -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768941">Şterge vot</a></div><span id="v9768941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JAN-2016] Strada principala din statiune
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JAN-2016] la fel -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768942">Şterge vot</a></div><span id="v9768942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JAN-2016] la fel
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JAN-2016] dupa ce treci de centrul micut urmeaza doar resorturi -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768943">Şterge vot</a></div><span id="v9768943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JAN-2016] dupa ce treci de centrul micut urmeaza doar resorturi
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JAN-2016] bate vantul! -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768944">Şterge vot</a></div><span id="v9768944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JAN-2016] bate vantul!
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JAN-2016] Plaja se ingusteaza in zona orasului -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768945">Şterge vot</a></div><span id="v9768945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JAN-2016] Plaja se ingusteaza in zona orasului
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JAN-2016] Sfidand natura... -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768947">Şterge vot</a></div><span id="v9768947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JAN-2016] Sfidand natura...
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JAN-2016] -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768950">Şterge vot</a></div><span id="v9768950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JAN-2016]
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JAN-2016] Cam pe imaginea asta am plecat -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768953">Şterge vot</a></div><span id="v9768953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JAN-2016] Cam pe imaginea asta am plecat
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JAN-2016] In ultima seara la plimbare -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768956">Şterge vot</a></div><span id="v9768956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JAN-2016] In ultima seara la plimbare
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JAN-2016] Și limuzina de la plecare. Rămas bun, Cuba! -- foto by <b>Lila Mo</b> [uploaded 31.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av768958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv768958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=768958">Şterge vot</a></div><span id="v9768958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(768958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f768958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e768958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JAN-2016] Și limuzina de la plecare. Rămas bun, Cuba!
foto Lila Mo [31.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127587080002 sec