70931 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sleep In Hotel [Kowloon]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.07.2016
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2016
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
256 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 340 HKD  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Sleep In Hotel, un hotel doar de dormit


Sleep In, un hotel sau mai bine zis o casă de oaspeți de 1*, se găsește central în Hong Kong, în partea continentală în Kowloon sud, zona Tsim Sha Tsui, important centru turistic, cu multe magazine de top și restaurante selecte, dar și cu multe din muzeele orașului.

Din Shanghai la Shenzhen, în aeroport

Deplasarea către Honk Kong Sleep In Hotel a fost, cred eu, cea mai dificilă din toate deplasările efectuate în China și au fost câteva. De ce dificilă?? Pentru că eram presați de timp, pentru că am folosit mai multe tipuri de mijloace de transport în comun, pentru că nu a decurs așa cum mă documentasem și programasem eu.

Eram limitați de timp în Stația Century Avenue, unde între sosirea metrolui liniei 9 cu care veneam din Stația Xiaonanmen și plecarea metroului liniei 2 spre Aeroportul Pudong erau doar câteva minute. În stația Century Avenue am fost de mai multe ori și, fiindcă aici era limitarea, am studiat planul stației, poziționarea pe peron a metroului liniei 9 oprit în stație pentru a alege vagonul cel mai apropiat de peronul liniei 2, deplasare pe link cât mai scurtă.

Am plecat din Stația Xiaonanmen în jurul orei 06:15, normal, cu primul tren care circulă dimineața, am urcat în vagonul ales, am ajuns la timp în Stația Century Avenue, a sosit și metroul liniei 2 pe care îl doream și am plecat spre aeroport, ajungând în jurul orei 07:20 cu circa 2 ore înainte de plecarea avionului. Dacă plecam cu următorul metrou pierdeam minute importante: neavând check-in făcut trebuia să îl facem în aeroport. Site-ul pentru calcularea timpilor la metrou, exemplu linia 9 este: travelchinaguide.com/city ... ubway-line9.htm

Aeroportul Internațional Pudong este situat la aproximativ 30 kilometri de centrul orașului Shanghai și este imens. Este principalul hub pentru Liniile Aeriene China Eastern și Shanghai și un important centru internațional pentru Air China. Este printre cele mai aglomerate aeroporturi din China și din lume: ca aeroport de marfă este pe primul loc în China și pe locul trei în lume, iar ca aeroport de călători este al treisprezecelea din lume și al doilea din China, aglomerație pe care am simțit-o și eu.

După ce am făcut check-in la un automat și am stat circa o jumătate de oră la predarea bagajelor și altă jumătate de oră la controlul de frontieră, am mers la poarta de îmbarcare încadrându-ne în timp. Aici stupoare cursa avea întârzâiere! Emoții inutile! Am fost în sfârșit îmbarcați în autobuz și am mers circa 20 de minute cu autobuzul până la avionul companiei China Eastern Airlines aflat la capătul aeroportului. Acesta a decolat spre Shenzhen, la ora 10:10, cu 55 de minute întârziere, din care a recuperat în zbor vreo 10 minute. În avion scaunele sunt cam înghesuite, dar micul dejun euro-chinezesc servit a fost bun, cu cafea suficientă, băuturi și celelalte. Zborul a decurs bine și la ora 12:30 aterizam în Shenzhen.

Aeroportul Internațional Bao'an situat la 32 kilometri de centrul orașului Shenzhen este un hub important pentru Liniile Aeriene Shenzhen și un aeroport important pentru liniile China Southern și Hainan. Este printre primele 5 cele mai aglomerate aeroporturi din China. Practică prețuri mult mai mici decât aeroportul din Hong Kong, motiv pentru care mulți călători pentru Hong Kong aterizează aici și își continuă drumul fie direct cu feribotul, ca un tranzit între două zboruri fără vamă și control de frontieră, fie, mai complicat, cu autobuzul, cum am mers și noi. Și aici am fost lăsați departe de sala de primire a bagajelor, dar aeroportul este dotat cu benzi transportoare pe care le-am folosit din plin. Despre aeroportul modern și deosebit voi mai scrie la plecarea spre Xian.

Am preluat bagajele și am mers pe indicatoare la ieșirea 16 la oficiul de bilete pentru autobuzul spre Hong Kong, unde am cumpărat două bilete, costul unui biletul fiind 130 CNY (18 Euro), și am primit două ecusoane pe care le-am păstrat împreună cu biletele. Am stat în mica sală de așteptare și am fost dirijați la autobuz când acesta a venit.

Din Shenzhen în Honk Kong, la Sleep In Hotel

Din Shenzhen am mers cu autobuzul circa 30 minute până la granița cu Hong Kong, unde am coborât, trecerea frontierei făcându-se pe jos. Formalitățile vamale și de frontieră au fost simple, am primit un tichet de intrare în Hong Kong și unul pentru a-l folosi la ieșire.

Nu prea erau indicatoare și nu știam cum să mergem spre autobuzele pentru oraș. Văzând mai mulți călători cu ecusoane cum primisem și noi, le-am pus la vedere și imediat am fost dirijați spre peroanele 19,20 de unde pleacă autobuzele spre Mallul Elements din Kowloon Hong Kong, unde am și ajuns după circa o oră. Am schimbat bani și în timp ce cumpăram bilete pentru metrou de la aparat am fost salutați, în românește de o fată. Era o tânără craioveancă însoțită de un european care nu știa românește. A fost singurul român întâlnit de noi în China. Cu ajutorul indicatoarelor am ajuns la peroanele de metrou, de unde cu metroul Liniei Tsuen Wan am ajuns în circa 15 minute la Stația Tsim Sha Tsui și de aici imediat, la Mirador.

Deplasarea, de la aterizare până la hotel, a durat în jur de 4 ore, nu maxim 2,5 ore cum programasem eu, așa că la ora 16:30 ne instalam în cameră, pregătindu-ne pentru începerea plimbărilor prin Hong Kong. S-a meritat timpul pierdut pentru că ne-ar fi costat mult mai mult avionul cu aterizare aici. La întoarcere știam deja și timpul a fost de maxim 3 ore până la aeroport. Chiar mă gândeam că dacă aș fi abordat China prin Hong Kong poate nu planificam corect timpul adică 3 +2 ore de la hotel la plecarea avionului.

Amplasarea hotelui

Recepția hotelului se află la Apartamentul F2,11/F din Mirador Mansion, la numărul 58 de pe Nathan Road, în Tsim Sha Tsui, Hong Kong și are numărul de telefon +852 5537 5756 și coordonatele GPS, N 022° 17,847’ și E 114° 10,344’. Celelalte apartamente ce cuprind câte două, trei camerele sunt răspândite pe mai multe etaje. Nu am făcut poze pentru că nu aveam ce arăta și nu vreau să indispun pe nimeni.

Mirador Mansion, un bloc masiv, cenușiu de 16 etaje ce găzduiește câteva zeci de Case de Oaspeți cu câteva sute de camere, este, alături de Chungking alt bloc asemănător, destinația favorită a backpackerilor și emigranților care doresc o cazare ieftină într-o zonă rezidențială centrală foarte scumpă în Hong Kong. Funcționează de peste 50 de ani și în lumea backpackerilor, au devenit legende vii.

Hotelurile, cu camere extrem de mici, în care fiecare centimetru pătrat este folosit în mod judicios, pot fi mai murdare, cele destinate emigranților, sau foarte curate și plăcute, cele destinate turiștilor occidentali și care apar pe Booking sau alte site-uri turistice. În ultimul timp există tendința ca backpackerii să se mute spre Mirador, ceva mai aerisită, mai bine întreținută și mai scumpă, iar emigranții spre Chungking.

Mirador Mansion este o clădire multifuncțională cu case de oaspeți, locuințe, mici ateliere și birouri, iar la parter case de schimb valutar, magazine de suveniruri, agentii de voiaj, market-uri mai mari sau mai mici, o mulțime de restaurante specifice Hong Kong, dar și a țărilor din care provin emigranții. Se mai găsesc internet café-uri, magazine de confecții, magazine de electronice contrafăcute sau mai puțin contrafăcute, cu articole de voiaj, cu cărți și reviste, până și un sex shop…, totul la îndemână... Toate acestea se găsesc și pe străzile învecinate.

Rezervarea am făcut-o pe site-ul Booking, booking.com, la care Sleep In Hotel este afiliat din februarie 2014.

La alegerea hotelului a contat mult punctajul mare de pe Booking (8,50 din peste 1.500 de reviewuri???) și amplasarea lui față de anumite obiective din Hong Kong care mă interesau. Se află la circa 50 de metri de ieșirea D2 a Stației Tsim Sha Tsui a Liniei de metrou Tsuen Wan, la 10 minute de mers pe jos de zona Tsim Sha Tsui și la 5 minute de Terminalul Star Ferry care te duce în insula Hong Kong. La 200 metri, mai la vale, se află superba panoramă a zgârie norilor din Hong Kong, de pe Esplanada Starurilor.

Amplasarea este bună, centrală, dar camerele sunt mici, tarife destul de mari pentru ce oferă… Pentru perspectivă apare încă un semn de întrebare? Va mai rezista oare între Sheraton-ul de la colț, Holliday Inn, Hyatt-ul de vizavi, în centrul Tsim Sha Tsui, sandvișul Mirador și Chungking, …? Eu cred că da pentru că are prețuri încă mici…...

Facilitățile hotelului

Hotelul oferă internet inclus în tariful camerei și servicii de schimb valutar, vânzare de bilete și organizare de excursii. Asigură transfer la aeroport și închirieri auto. Se acceptă plata cu cardul.

Hotelul are 22 de camere cuprinse în mai multe apartamente. Camera în care am stat era amplasată pe un hol comun cu alte două camere. Oferta hotelului cuprinde camere cu un pat simplu, pentru o persoană, sau dublu, pentru două persoane, camere twin cu două paturi simple, camere pentru trei persoane, cu un pat simplu și unul dublu și camere pentru patru persoane, cu două paturi duble.

Personalul de la recepţie vorbeşte limba engleză, este politicos şi amabil. Recepția se află la adresa indicată mai sus, dar apartamentele sunt răspândite pe mai multe etaje. Recepționerul ne-a însoțit în cameră, iar într-o seară, când nu mai găseam cardul și i-am solicitat ajutorul, ne-a condus la cameră și ne-a dat un nou card.

Check-in se face de la 13:00, iar check-out cel târziu la ora 11:00. Există însă sală de bagaje și lockere pentru păstrarea lor. Am ajuns la hotel în jurul orei 16:30, ne-am cazat și am primit cardurile de acces, carduri programate să deschidă ușa de la holul comun și de asemenea ușa camerei rezervate.

Camera

”Am fost acolo” în aprilie 2016, patru nopţi, cu un tarif de 549 HKD (64 Euro), pe noapte fără mic dejun. Am avut rezervată o camera twin cu două paturi, cu o suprafață de 11 metri pătrați, cu aer condiționat și Wi-Fi incluse în preț. Am luat plasă pentru că am crezut că doar camera are suprafața afișată și nu tot ce este anexat ei: hol și baie!!

Camera este dotată cu o masă „multifuncțională”, cu frigider, telefon și seif. Are televizor cu mai multe canale și un ventilator în plus. Camera este foarte curată și plăcută, zilnic se făcea curat și se schimbau lenjeria și prosoapele. Am primit zilnic apă plată îmbuteliată.

Baia cu duș este și ea mică, dar are toate dotările necesare. S-au asigurat săpun și șampon prin dozatoare, și avea uscător de păr și papuci. Pentru că eram cam mari și în lățime și în înălțime, de abia încăpeam la duș și la WC! Fiind camera așa de mică, noroc că plecam dimineața imediat după ce făceam duș pentru că aerul condiționat nu făcea față. Nu am mai avut parte de așa ceva până acum!!

Pe holul comun se află cuptorul cu microunde, fierbătorul electric și cele necesare pregătirii ceaiului și cafelei, inclusiv plicuri cu ceai, cafea și zahăr. Tot aici se găsesc și facilitățile pentru spălat și călcat, care nu m-au interesat.

Sleep In hotel și întreg Mirador Mansion, sunt recomandabile prin preturi mici în zona foarte scumpă Tsim Sha Tsui unde sunt amplasate reprezentanțe de brand, Rolex, Cartier, Gucci, Tiffany & Co, Louis Vuitton ș. a... Este un bun punct de plecare spre diferite destinații turistice din Hong Kong și Macao. În cele două camere vecine erau cupluri tinere. Poate și de aceea are notă așa de mare pe Booking pentru că altfel nu pricep. Nu aș mai reveni acolo. Plătesc mai mult și gata!!! ….

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 26.07.2016 18:39:22

Validat / Publicat: 26.07.16 20:19:53


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CHINA.
VIZUALIZĂRI: 1947


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29450 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[26.07.16 20:19:37]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Sleep In Hotel [Kowloon], HONG KONG" (nou-creată pe sait)

   -

   Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.07.16 20:41:51]
» mesaj pers

   Normal ca nu putea sa apara un articol pe aceeasi tema draga mie iar eu sa nu scriu un ecou. Avioanele in China (rutele interne) de cele mai multe ori au intarziere, asta mi-a spus-o prietena din China, noi la prima noastra deplasare acolo am avut 2 avioane intarziate (pana la 2 ore) si unul anulat. Asta este motivul pentru care una dintre cele mai obositoare momente din cea de-a doua deplasare a fost ca dupa o noapte dormita in Hangzhou am luat trenul (o deplasare de 3 ore) apoi de acolo cu masina mica inca vreo 2 ore spre un alt oras, unde am ajuns seara dupa ora 22, a doua zi audit iar dupa audit deplasare iar cu masina mica spre Nanjing (tot vreo 2 ore). Dimineata la 8 am avut tren spre Guangzhou (4,5 ore) apoi am facut ceva mai mult de o ora de la gara la aeroport cu taxiul (60 km - 220 CNY, adica vreo 35 euro) am ajuns in jurul orei 14, la ora 15 - check in iat la ora 17 avion spre Taiwan unde am ajuns seara pe la 21.

   Acolo surpriza cea mai neplacuta, aveam camera cu pat matrimonial si cu baldachin, dar fara ferestre. Asadar o zi petrecuta pe drum, insa frumos. Imi place foarte mult cum ai organizat totul (chiar daca uneori au mai fost abateri).

   Sper sa povestesi cat mai mult astfel incat sa ma bucur tot mai mult de ce citesc. O seara frumoasa, votat cu foarte, foarte mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- mprofeanu
[27.07.16 10:03:22]
» mesaj pers

   @webmasterX - Este în regulă poziția. De fapt prin mărirea hărții se vede marea clădire Mirador Mansion despre care am scris și aici sunt mai multe case de oaspeți printre care și Sleep In Hotel. Se observă și cele două ieșiri D1 și D2 de la stația de metrou Tsim Sha Tsui.

   Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[27.07.16 10:23:59]
» mesaj pers

   @mishu - Ca de obicei un comentariu cu multe detalii interesante și utile, binevenite.

   În excursia despre care scriu am mers de două ori cu avionul: de la Shanghai la Shenzhen și apoi de la Shenzhen la Xi’an. Am ales avionul pentru a reduce timpii de deplasare și pentru avion. Cred că s-a meritat.

   Sunt multe de spus despre China, sper să am și timpul necesar.

   Mulțumesc cu drag pentru vizită dar mai ales pentru "povestea" ta care mă ajută mult și sper să ajute și pe alți doritori de amintiri!

   O zi frumoasă în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Noha
[11.08.16 19:39:33]
» mesaj pers

   @mprofeanu - Uau, am citit cu sufletul la gura toata calatoria dumnevoastra si sincer va admir! Scriu din perspectiva turistului puturos care a aterizat direct la HK, a luat un taxi (preplatit) si s-a cazat la The Langham Hong Kong!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[12.08.16 19:17:11]
» mesaj pers

   @Noha - Cum spuneam într-un ecou la reviewul tău despre frumoasa insula Hainan din octombrie anul trecut, China era o destinație care mă “bântuia” și pe care am vizitat-o anul acesta. Mi-a plăcut foarte mult și aș vrea să scriu despre tot ce am văzut. Nu știu dacă voi avea timpul necesar…...

   Niciun turist nu poate fi puturos, pentru că nu ar fi turist. Ar sta comod acasă, ar vedea poze și filme despre destinații deosebite, ar citi reviewuri pe AFA și nu ar vedea pe viu, ci virtual... Am înțeles complimentul discret!

   Mulțumesc pentru vizită și excursii multe, tot așa !!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Noha
[12.08.16 21:00:10]
» mesaj pers

   @mprofeanu - Multumesc, si dumneavostra, la mai multe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[32] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766647">Şterge vot</a></div><span id="v9766647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong, frumos cu design deosebit -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766648">Şterge vot</a></div><span id="v9766648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong, frumos cu design deosebit
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766649">Şterge vot</a></div><span id="v9766649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong, cel cu șapca roșie este soțul -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766650">Şterge vot</a></div><span id="v9766650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2016] Shanghai, Aeroportul Internațional Pudong, cel cu șapca roșie este soțul
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2016] Spre Shenzhen, înghesuială mare, mon cher -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766651">Şterge vot</a></div><span id="v9766651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2016] Spre Shenzhen, înghesuială mare, mon cher
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, nou, modern și elegant -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766652">Şterge vot</a></div><span id="v9766652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, nou, modern și elegant
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766654">Şterge vot</a></div><span id="v9766654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766657">Şterge vot</a></div><span id="v9766657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766659">Şterge vot</a></div><span id="v9766659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, panou indicator, al doilea de sus este cel pentru Hong Kong -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766662">Şterge vot</a></div><span id="v9766662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, panou indicator, al doilea de sus este cel pentru Hong Kong
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766665">Şterge vot</a></div><span id="v9766665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, Ieșirea 16 spre autobuz, imediat în dreapta sala și oficiul de bilete pentru Hong Kong -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766668">Şterge vot</a></div><span id="v9766668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, Ieșirea 16 spre autobuz, imediat în dreapta sala și oficiul de bilete pentru Hong Kong
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2016] Hong Kong văzut din autobuz -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766669">Şterge vot</a></div><span id="v9766669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2016] Hong Kong văzut din autobuz
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Imensa cameră, AFA este acolo -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766673">Şterge vot</a></div><span id="v9766673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Imensa cameră, AFA este acolo
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Boilerul și-a făcut datoria... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766675">Şterge vot</a></div><span id="v9766675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Boilerul și-a făcut datoria...
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Baia mică dar cu toate dotările necesare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766676">Şterge vot</a></div><span id="v9766676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Baia mică dar cu toate dotările necesare
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, eu împreună cu săpunul și șamponul -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766677">Şterge vot</a></div><span id="v9766677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, eu împreună cu săpunul și șamponul
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Frigiderul și seiful din dotare, noi -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766678">Şterge vot</a></div><span id="v9766678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Frigiderul și seiful din dotare, noi
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Spre baie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766679">Şterge vot</a></div><span id="v9766679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Spre baie
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766680">Şterge vot</a></div><span id="v9766680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel
foto mprofeanu [26.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Masa ''multifuncțională'' -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766681">Şterge vot</a></div><span id="v9766681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Masa ''multifuncțională''
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, paturile sunt înalte ca să permită depozitarea bagajelor sub ele -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766682">Şterge vot</a></div><span id="v9766682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, paturile sunt înalte ca să permită depozitarea bagajelor sub ele
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Holul comun celor trei camere, lângă ușă în dreapta era un spațiu pentru mașina de spălat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766683">Şterge vot</a></div><span id="v9766683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Holul comun celor trei camere, lângă ușă în dreapta era un spațiu pentru mașina de spălat
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel. Fierbătorul de apă era permanent fierbinte -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766684">Şterge vot</a></div><span id="v9766684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel. Fierbătorul de apă era permanent fierbinte
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Cele necesare preparării ceaiului și cafelei nu au lipsit în nici o zi -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766685">Şterge vot</a></div><span id="v9766685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2016] Hong Kong, Sleep In Hotel, Cele necesare preparării ceaiului și cafelei nu au lipsit în nici o zi
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2016] Hong Kong, linkuri de la metrou -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766686">Şterge vot</a></div><span id="v9766686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2016] Hong Kong, linkuri de la metrou
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [APR-2016] Hong Kong, flori și reclame la metrou, toată lumea pe bandă și mai puțin pe jos -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766687">Şterge vot</a></div><span id="v9766687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [APR-2016] Hong Kong, flori și reclame la metrou, toată lumea pe bandă și mai puțin pe jos
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [APR-2016] Hong Kong, Automatele de bilete de la metrou -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766688">Şterge vot</a></div><span id="v9766688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [APR-2016] Hong Kong, Automatele de bilete de la metrou
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [APR-2016] Hong Kong, panou explicativ la metrou -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766689">Şterge vot</a></div><span id="v9766689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [APR-2016] Hong Kong, panou explicativ la metrou
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!! -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766690">Şterge vot</a></div><span id="v9766690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!!
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!! -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766691">Şterge vot</a></div><span id="v9766691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [APR-2016] Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!!
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [APR-2016] DSCN4123 Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!! -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 26.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av766692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv766692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=766692">Şterge vot</a></div><span id="v9766692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(766692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f766692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e766692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [APR-2016] DSCN4123 Shenzhen, Aeroportul Internațional Bao'an, o minunăție!!
foto mprofeanu [26.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[32] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.171240091324 sec