#I#D
69359 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Madrid?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.06.2016
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2016
TIP: COLEGI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Tablao Cafe De Chinitas

Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Olé! adică... da! Olé de multe ori, pentru o seară greu de uitat la unul dintre localurile de excepție care prezintă spectacole de flamenco live, cu artiști adevărați.

Am fost acolo invitat, așadar nu vă pot spune nimic despre prețuri, dar pot să vă ofer adresa web a saitului lor oficial pentru detalii: en.chinitas.com. Și adresa „poștală”: Calle Torija 7, Madrid. Dar aș fi mers oricum la un astfel de spectacol, prea ne-a făcut poftă colega alinaro...

Aflat într-o clădire monument istoric, palat de secol 18 la decorarea căruia a participat și un sculptor ce a lucrat porțile catedralei Almudena, chiar peste drum de tribunalul inchiziției (!!!), localul are o poziție excelentă pentru a putea fi ușor accesibil cam de oriunde. Bine - în Madrid e cam greu să găsești un loc, mai ales în centru, unde să nu poți ajunge în cel mult juma' de oră cu transportul în comun, cam de oriunde altundeva din oraș. Cu parcarea e ceva mai greu, dar sigur se poate găsi una publică în zonă, având în vedere că sunt multe obiective turistice de marcă în imediata apropiere.

Dar să revin. Spectacolul era programat la ora opt și ceva seara, iar noi am ajuns acolo cam pe la opt. Am fost întâmpinați frumos, predați unui ospătar care ne-a condus de îndată la masa pe care o aveam rezervată. Una foarte bună, în opinia mea; chiar lângă scenă, în dreapta acesteia.

Ni s-a adus ceva de băut - fiecăruia după dorință: vin, sangria sau bere. Pe masă ne așteptau boluri cu măsline și fiecare avea o chiflă și unt pentru a cronțăi ceva până să vină felurile principale. Le voi descrie tot acum, la început, deși mâncarea ni s-a servit pe tot parcursul show-ului, dar nu aș vrea să amestec impresiile despre spectacol cu cele despre calitatea produselor și a serviciului.

Așadar, la felul întâi am primit un gazpacho ca la mama lor urmat la scurtă distanță de ceva carne (pui, cred mușchiuleț de porc) cu un sos de capere, legume la grătar și cartofii cei mai pai pe care i-am văzut vreodată. Cele de mai sus eu le-am udat cu ceva sangria, foarte bună și răcoritoare.

Așa... acum, despre spectacolul propriu-zis pentru care de fapt eram cu toții acolo: pe scenă, câțiva dintre ospătari au pus și au așezat la locuri bine definite (am urmărit pe urmă detaliul ăsta) pentru început patru scaune. Luminile din salon s-au micșorat, reflectoarele s-au aprins și în aplauzele audienței au intrat în scenă trei chitariști și un cântăreț. Și s-a deschis calea către sufletul publicului, prin notele și acordurile lor. Au urmat apoi una, două, trei (...) dansatoare, una mai bună decât precedenta, dar și un dansator.

Dansurile au curs unul după altul, muzica vibrantă subliniindu-le sincopele și artiștii s-au întrecut pe sine și unii pe alții în a traduce în mișcare sunetul chitarelor și versurile melodiilor.

La sfârșit am mai rămas să vorbim cu ei, două dintre dansatoare (Soledad și Tamara) au acceptat să facă poze cu unii dintre noi, au dat și autografe... Mă rog, am avut parte puțin de un tratament mai VIP, dar și asta a avut darul să ne facă seara mai deplină.

Voi ruga un web să atașeze clipul oficial al locației (de pe saitul sus-menționat) ca să aveți o idee despre ce și cum arată; îndrăznesc să vă invit și să vedeți una dintre filmările mele (sau pe toate, dacă vi se pare că merită) spre a vedea și auzi (aproximativ) ce am văzut eu acolo.

O seară faină tuturor!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dragos in 21.06.2016 00:11:01

Validat / Publicat: 21.06.16 01:19:44


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SPANIA
VIZUALIZĂRI: 2473


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31700 PMA (din 35 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[21.06.16 01:19:01]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro CONS. ONORIFIC AFA / SPANIA
[22.06.16 12:31:04]
» mesaj pers

   @Dragos - De câteva zile sunt cam pe dinafară, așa că era să pierd acest articol. Mă bucur că ți-a plăcut localul și recitalul de flamenco la mama lui; eu n-am mai fost de ceva timp, așa că poate pe toamnă să mai organizez ceva în acest sens... O să mă mulțumesc cu filmările un pic mai târziu, iar pozele îmi fac și ele poftă mai ales de sangria. Puiul cred că a fost mușchiuleț de porc (o spun pentru că virgulă cam așa se taie mușchiulețul ăla bun la ei, și se cam face și cu sos ca ăla din poză; dar bineînțeles că mă pot înșela).

   P. S. Data viitoare să tragi o fugă și la mai la nord un pic. Eu (deocamdată) nu mă mut;).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos
[22.06.16 12:48:57]
» mesaj pers

   @alinaro -

Puiul cred că a fost mușchiuleț de porc

   Chiar mă gândeam să adaug și eu, ca variantă la „prima impresie” - ținând cont că nici gustul, nici consistența cărnii nu era a uneia de pui, că probabil era cea mai bună pasăre = porc. Mulțumesc pentru corectare.

   Data viitoare mă tem că nu va mai fi. Sau... cine știe? Oricum, Madrid-ul nu „m-a dat pe spate”, ba chiar dimpotrivă. Așadar, dacă mai merg prin Spania, cu siguranță voi alege alt oraș. Cât despre PS - ce, tu ai dat vreun semn când ai fost în același oraș cu mine?!?

   ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[52] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - palatul din stânga; pe cel din dreapta este o placă de monument turistic ce indică faptul că până prin sec. XIX aici era sediul Inchiziției, temuta organizație criminală bisericească -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750341">Şterge vot</a></div><span id="v9750341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - palatul din stânga; pe cel din dreapta este o placă de monument turistic ce indică faptul că până prin sec. XIX aici era sediul Inchiziției, temuta organizație criminală bisericească
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750343">Şterge vot</a></div><span id="v9750343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750345">Şterge vot</a></div><span id="v9750345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750346">Şterge vot</a></div><span id="v9750346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea (pe afiș se pot vedea numele artiștilor care ne-au încântat în acea seară) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750347">Şterge vot</a></div><span id="v9750347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - intrarea (pe afiș se pot vedea numele artiștilor care ne-au încântat în acea seară)
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - interior -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750350">Şterge vot</a></div><span id="v9750350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - interior
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - o gustare, o măslină, o sangria... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750352">Şterge vot</a></div><span id="v9750352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - o gustare, o măslină, o sangria...
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - supele (gazpacho) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750354">Şterge vot</a></div><span id="v9750354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - supele (gazpacho)
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - și felul doi -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750356">Şterge vot</a></div><span id="v9750356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - și felul doi
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - scena, încă nepregătită -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750360">Şterge vot</a></div><span id="v9750360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - scena, încă nepregătită
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - să-nceapă spectacolul! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750364">Şterge vot</a></div><span id="v9750364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - să-nceapă spectacolul!
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750367">Şterge vot</a></div><span id="v9750367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750369">Şterge vot</a></div><span id="v9750369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750370">Şterge vot</a></div><span id="v9750370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750371">Şterge vot</a></div><span id="v9750371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - și un solo de chitară (și voce) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750372">Şterge vot</a></div><span id="v9750372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Cafe De Chinitas - și un solo de chitară (și voce)
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750373">Şterge vot</a></div><span id="v9750373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750374">Şterge vot</a></div><span id="v9750374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750375">Şterge vot</a></div><span id="v9750375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid - trupa completă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750376">Şterge vot</a></div><span id="v9750376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid - trupa completă
foto Dragos [21.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 21.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750377">Şterge vot</a></div><span id="v9750377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2016] Cafe De Chinitas, tablao flamenco de excepție în Madrid
foto Dragos [21.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[52] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117339849472 sec