68710 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Circuit Grecia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.05.2016
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 8 zile
TIP: TEAM-BUILDING
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 18
+ COPII: - -- varsta: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cum m-am reîndrăgostit (a nu ştiu câta oară!) de frumoasa Elada


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Motto:
"Viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea propriilor vise"
Eleanor Roosevelt

Că sunt o mare admiratoare a patriei zeilor de pe Olimp, am spus-o de nenumărate ori în multe feluri aşa cum m-am priceput, dar să mă reîndrăgostesc de Grecia altfel decât eram deja gata îndrăgostită, n-aş fi crezut că e posibil. Dar, iată că imposibilul a devenit posibil odată ce mi s-a oferit minunata oportunitate de a revedea „bucăţi” din frumoasa Elada într-o formulă inedită pentru mine în cadrul unei echipe de lucru ce a început prin a fi eterogenă şi s-a desăvârşit prin a deveni omogenă. De aceea, ideea de a forma o echipă în adevăratul sens al cuvântului mi se pare admirabilă şi greu de realizat deoarece colectivul este uneori mai important decât scopul de atins. Ca să mă explic, nu demult m-am întors dintr-o călătorie de vis făcută în ţara legendelor antice şi în ciuda faptului că mergeam prima dată oarecum la lucru, şi nu în vacanţă, fără familie, pot să vă spun că am găsit Grecia la fel de fermecătoare, ce-i drept, aşa cum vă spuneam şi datorită oamenilor ce m-au înconjurat în această altfel de excursie. O muncă plăcută, dar extenuantă, cu deplasări multiple de la un hotel la altul cu autocarul şi apoi pe jos în inspecţii îndelungi, cu mulţi kilometri parcurşi zilnic, cred că dac-aş fi avut un pedometru îl dădeam peste cap. A fost o adevărată provocare ce mi-a suscitat alte simţăminte, au fost opt zile superbe petrecute în două locuri diferite: jumătate în nord, în peninsula Halkidiki şi cealaltă jumătate în insula Creta, cea mai mare insulă a Greciei căreia îi aparţine extremitatea sudică a continentului european aflată la miazăzi, pe insuliţa Gavdos, la 35 km, în Marea Libiei.

Revederea cu Peninsula Halkidiki

Prima parte a călătoriei s-a desfăşurat în peninsula Halkidiki, pe meleaguri ce amintesc de tridentul lui Poseidon, cu ale cărei braţe înaintează semeţ şi neînfricat în apele mării: Kassandra, Sithonia şi Muntele Athos. Mai întâi am gustat din şarmul de necontestat al cosmopolitei Kassandra, după care am păşit în Sithonia, făcând cunoştinţă cu paradisul secret al Greciei, denumire tot mai populară a braţului median. Aşa cum degetele aceleiaşi mâini nu seamănă între ele, aşa sunt şi braţele Kassandra şi Sithonia care diferă aproape în totalitate deşi se trag din aceeaşi mamă continentală. Dacă în Kassandra turismul a căpătat dimensiuni de masă, Sithonia îşi păstrează, încă, aerul de naturaleţe şi sălbăticie constituind destinaţia preferată a iubitorilor de frumos paradisiac.

Am revăzut locuri dragi de pe latura estică a Kassandrei: Pefkochori, Kriopigi, Kalithea, Hanioti, dar am cunoscut şi Nea Potidea cea tăiată de canalul omonim, stând cu faţa atât spre Pieria prin Golful Termaikos, cât şi spre Sithonia prin golful Toroneos. Plajele însorite de nisip sau mixte şi apele cu adevărat cristaline ale Egeei te întâmpină în fiecare dintre staţiuni, ispitind orice turist la o baie scurtă în mare (apa nu era tocmai caldă, dar nici de speriat) şi la o şedinţă de stat la soare pe şezlong. Am poposit mai întâi în micul Pefkochori pe care l-am regăsit la fel de atrăgător, deşi nu atât de aglomerat ca în plin sezon, cocoţaţi într-un vârf de colină de unde perspectiva asupra mării îţi taie respiraţia. Apa sa turcoaz era de un cristalin ce te ducea cu gândul la Bahamas sau alte locuri exotice şi deja ademenise câţiva temerari turişti nordici s-o încerce. Chiar şi zona intermediară dintre braţe, în fond destul de amplă, beneficiază de plaje atractive şi localităţi cu statut de staţiune, demne de luat în seamă: Gerakini, Psakoudia, Metamorfosi, etc. Am înnoptat undeva lângă Paralia Gerakini într-o zonă puţin populată, cu plaje generoase pregătindu-ne să luăm cu asalt Sithonia, braţul recomandat celor îndrăgostiţi de natură.

Sithonia parcursă pe drumurile de uscat mi-era necunoscută, de aceea eram ochi şi urechi la tot ce ne înconjura. Relieful mai înalt şi mai stâncos comparativ cu cel al Kassandrei, îmbrăcat în păduri aromate de pini, completează imaginea de colţ de rai pe care şi-a atras-o drept etichetă. Doar nord-vestul braţului a intrat în program: Nikiti cu peisajele sale magnfice, Elia Nikitis, Tripotamos, Paradisos, Neos Marmaras şi Porto Carras unde luxul cotidian şi-a făcut un ditamai cuib, într-o zonă privilegiată. Aproape de Elia Nikitis am îndrăznit să facem prima baie adevărată, lângă locul ales pentru rămânerea peste noapte, la o plajă cu nisip fin şi auriu şi apă azurie. Ne aştepta în seara zilei următoare un zbor scurt şi agreabil printr-un cer senin spre insula Creta.

Ca şi concluzie, Sithonia poate fi considerată o destinatie turistică mai liniştită, căutată pentru relaxare şi explorare, într-un cadru în care se pot savura frumuseţile plajelor naturale şi izolate, aproape exotice.

Marea reîntâlnire cu Insula Creta

A doua parte a misiunii noastre a decurs în magica insulă Creta de care mă mistuia un dor adânc, aşa încât chiar din avion, la revederea acesteia, m-au încercat fiori în stomac. Creta a fost motivul pentru care m-am înscris pe AFA, de aceea ea are un loc special în inima mea, şi s-ar putea să fiu acuzată de subiectivism.

Cum în rezolvarea îndatoririlor noastre am fost angrenaţi doar pe partea litorală nordică în segmentul situat uşor la vest de Rethymnon până dincolo de Agios Nikolaos, am simţit lipsa altor locuri pe care mi-aş fi dorit să le cunosc sau să le recunosc. Dar simpla regăsire cu Creta cea muntoasă şi aridă, în cea mai mare parte a ei, mi-a produs multă emoţie datorită încărcăturii puternice de sentimente ce m-au încercat. Creta e diferită, are o altfel de frumuseţe, cuceritoare dealtfel…

Primele două nopţi cretane le-am petrecut lângă Agia Pelagia, o mică localitate situată la vest de capitala Heraklion, căţărată pe stânci ce ne-a delectat privirile cu peisaje superbe, dar fără plajă în adevăratul sens al cuvântului, exceptând micuţa şi pietroasa ieşire la mare numită Paralia Mononaftis. Însă, în compensaţie, următoarele două nopţi am rămas în Georgioupolis, un orăşel pe cinste aflat la jumătatea distanţei dintre Rethymnon şi Chania, cu plajă de vis: lată, de nisip fin, nisip regăsit chiar şi la intrarea în apă, lungă că n-o puteai cuprinde cu privirea de la un capăt la altul, flancată de munţi înalţi înapoia sa. Aici, la finalul zilelor de lucru, ne-am răsfăţat la soare şi la baie, apa fiind plăcută la atingere în ciuda faptului că, greu de crezut, dar a şi plouat un pic. Ca o curiozitate: pe timpul nopţilor se stârneau nişte furtuni fierbinţi încât aveai impresia că vine sfârşitul lumii sau măcar un tsunami, ceva, însă a doua zi totul era aşa de calm, ca şi cum nu se întâmplase nimic!

Totuşi, ineditul şi-a făcut apariţia în ziua liberă de sarcini, însă cu un program prestabilit până în cele mai mici detalii pregătit de perfectele noastre gazde elene. Am reuşit să ne strecurăm cu autocarul în interiorul insulei, 25 km sud de Rethymnon în Valea Amari pe nişte drumuri înguste greu accesibile, apoi să ne aventurăm pe jos prin defileul Agios Antonios în căutarea cascadei cu acelaşi nume ca nişte veritabili oameni de munte, nu înainte să vizităm schitul Agios Antonios aflat în peştera omonimă din care să ne fi încărcat cu multă energie pozitivă. A fost un traseu dificil mai ales pentru oameni ca noi neexperimentaţi în explorarea canioanelor, neechipaţi corespunzător, dar am făcut faţă cu succes, mai greu, ca unui examen la care am fost prinşi aproape pe picior greşit. După-amiaza am fost aduşi în Rethymnon unde am “cucerit” Fortezza, cetatea-simbol a urbei, Vechiul Port şi ne-am afundat pe străduţele din centrul vechi în căutare de suveniruri sau ne-am tras sufletul savurând câte un frappe pentru reîmprospătare, cu faţa la mare. Ziua de pauză de lucru s-a încheiat seara târziu reuniţi în încercarea de a ne fi înregistrat audio interpretând imnul ales şi declarat al călătoriei, adică melodia pe care am solicitat-o de la web. Pe acestă cale adresez mulţumiri ghidului nostru Evghenios Kamardinis cel ce a făcut ca această melodie să ne intre şi să ni se lipească de suflet.

Posibilităţile de cazare în insula Creta sunt nenumărate: de la cele mai simple, gen studiouri şi apartamente modeste, la cele de înaltă clasă, situate în resorturi de lux. Fiind o destinaţie, prin excelenţă turistică, Creta abundă în astfel de locuri în care gazdele îşi primesc turiştii cum ştiu ele mai bine. Şi preţurile sunt pe măsură, de la 30 euro/noapte într-un studio fără mari pretenţii şi fără masă, la câteva sute de euro/noapte în hoteluri de cinci stele cu AI şi multe facilităţi. Desigur că fiecare îşi alege după buget şi după ce i se potriveşte cel mai bine…

Transportul spre/dinspre Creta se face cel mai uzual cu avionul, există două mari aeroporturi în insulă: în Heraklion şi în Chania. Cursele noastre au fost operate de pe marele şi aglomeratul aeroport Nikos Kazantzakis din Heraklion. Totuşi, în insulă se mai poate ajunge şi cu feribotul din Pireu sau alt port, e drept mai aventuros, dar mai romantic şi, desigur, mult mai îndelung. În interiorul insulei cel mai bine este să te deplasezi cu un autoturism care poate fi închiriat la preţuri modice la început de sezon, benzina fiind cam 1,4-1,5 euro/litru. Dacă alegeţi varianta cu autobuzul, reţeaua KTEL este foarte bine pusă la punct, mijloacele de transport în comun circulând punctual, respectând orarele afişate în staţiile dese ce acoperă bine insula. Pentru cine e interesat: rethymnon.com/TheBus-Bus- ... e/timetable.php

Mâncarea în Grecia: la tavernă versus AI

Pe, sau pe lângă, subiectul acesta se poate discuta mult şi bine. Mâncarea de AI o cunoaşte toată lumea, e variată, e completă, ofertantă într-un cuvânt. Fireşte că cine optează pentru AI merge mai puţin sau nu merge deloc la tavernă, pierzând în felul acesta farmecul veritabilului spirit grecesc care numai aici poate fi simţit pe de-a întregul. Mâncărurile tradiţionale nu pot fi savurate niciunde mai bine ca la tavernă, însă, atenţie, nu este chiar ieftin când te cam lungeşti la mâncare şi băutură. Amfitrioanele noastre desăvârşite, cunoscătoare perfecte ale acestor detalii, pentru a-şi promova ţara şi obiceiurile, ne-au conceput un program de neuitat, un mix de mese la AI combinate cu câteva prânzuri memorabile la taverne. O reţetă ideală să te înamorezi de Grecia şi locuitorii săi!

Într-un viitor review voi încerca să dau detalii despre tavernele în care am mâncat şi minunile culinare cu am fost răsfăţaţi acolo.

Două ceasuri în Heraklion

În ultima zi, după-amiază şi după cea din urmă şedinţă de lucru, am fost lăsaţi două ore program de voie în Heraklion, înainte de a fi transferaţi la aeroport. Cum eram în centrul vechi şi nu aveam timp de muzee (aş fi vrut să văd cu ochii mei discul de la Phaistos, dar rămâne pe altădată), am ales să plecăm de la Fântâna Morossini sau Fântâna celor Patru Lei către Koules, cetatea veneţiană cu nume turcesc din Portul Vechi. Apoi pe artera principală pietonală ne-a ieşit în cale Loggia Veneţiană, casa nobilimii din vremurile de secolul al XVII-lea şi sediul primăriei actuale a capitalei Cretei. Cum de toate îmi aminteam uşor-uşor de acum şase ani, am fost un fel de ghid pentru colegii mei dornici să cunoască un pic din Heraklion, oraşul dedicat eroului Hercule.

În continuare am dat de maiestuoasa biserică Agios Titou închinată primului episcop al Cretei. Am intrat, ne-am recules câteva minute, apoi ne-am grăbit spre port. În cale, am străbătut vestita stradă 25 Augoustou, un fel de bazar, judecând după pleiada de buticuri şi magazine cu mărfuri şi suveniruri care de care, mai colorate.

Portul în care aşteptau cuminţi vase pescăreşti, feriboturi, vase de agrement s-a deschis în faţa noastră flancat pe partea stângă de Koules, impunătoarea cetate veneţiană pe care am găsit-o în restaurare. Vizavi de fortăreaţă se află Arsenalul Veneţian, adică acele arcade imense amplasate pe malul golfului ce serveau la construcţia şi reparaţia galerelor de război, făcute din lemn, cu care Veneţia a obţinut supremaţia maritimă.

Ne-am plimbat ici-colo în răstimpul scurt pe care l-am avut la dispoziţie, grăbindu-ne să nu întârziem de la ora fixată pentru întoarcerea la autocarul ce ne ducea la aeroport.

Aşa s-a încheiat această călătorie altfel făcută, care s-a dovedit pe cât de neobişnuită pentru mine, pe atât de plăcută, uneori chiar obositoare mi-aş permite şi pentru a vă spune ce am vrut să spun prin motto-ul ales, vă voi mărturisi că am sperat să revăd ţara zeilor şi eroilor ce mi-au fascinat copilăria, însă nu-mi trecea prin cap că o voi revizita atât de curând, deci continuaţi să visaţi, căci visele se pot împlini, doar trebuie să credem în ele, în felul acesta viitorul ne va părea mai luminos şi mai încrezător...

Călătorii plăcute vă doresc... !

Vă rog, ataşaţi următoarea melodie:

https://www.youtube.com/watch?v=OV_OUKWav0U

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 20.05.2016 22:23:26

Validat / Publicat: 21.05.16 07:19:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3236


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  84100 PMA (din 71 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.05.16 23:23:16]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 08:00:57]
» mesaj pers

   @irinad - Of, ce dor mi s-a făcut de Sithonia cea stâncoasă şi "pinoasă". Şi-ţi voi urma îndemnul, aşa că voi visa să ajung şi eu cândva în Creta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ioan Raita
[21.05.16 08:49:22]
» mesaj pers

   Ce baftă domnule, ... să mergi în misiune în Grecia. Sunteți de invidiat. Nu mai aveți vreo misiune, că vreau și eu? Am glumit bine ințeles, pentru că eu nu mai sunt pentru programe impuse. Eu doar la libere dar și alea mai încetișor. Cu toate astea aș merge în Grecia de două ori pe lună.

   Frumos articolul și frumos acompaniamentul muzical.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[21.05.16 09:35:13]
» mesaj pers

   @irinad -

   Irinuca draga, tocmai ne-am intors de la micul dejun si asteptam ora 10 cand ne-a "promis" seful responsabil cu ploile torentiale ca ne lasa liberi prin Lefkada. Asa am intrat pe aici si am vazut articolul tau si, tot asa ca tine, iubesc nespus aceasta tara. Chiar ieri venind din Corfu si trecand pe langa Nikopolis, te-am pomenit, amintindu-mi aventura ta de acolo. Astazi este cea mai urata zi de cand suntem aici dar speram sa fie totusi buni zeii.

   Vacante placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 09:53:41]
» mesaj pers

   Banuiesc ca excelentul ghid Eugene Bursanidis in Halkidiki v-a si cantat "Na m' agapas" a lui Sakis Rouvas.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 13:19:45]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Sunt convinsă că şi dvs. vă este dor de Grecia, că doar sunteţi la fel de îndrăgostită de această ţară ca şi mine. Mă bucur că v-am amintit de Sithonia cea sălbatică şi vă garantez că vă va plăcea şi Creta cel puţin la fel de mult. Cu siguranţă veţi ajunge şi în Creta, nu mă îndoiesc, mai ales că cine a mers zile la rând în Peloponez (aşa ca noi, glumesc, desigur), ajunge şi-n Creta, fiecare dintre ele fiind o altfel de Grecia!

    Pentru că nu am apucat să vă scriu un ecou la invitaţia dvs. din articolul despre Shorley, vă spun că-mi pare nespus de rău că nu pot participa fizic (a doua zi am o importantă problemă personală de rezolvat), dar voi fi cu sufletul alături de cei ce vor veni!

   Vacanţe plăcute vă doresc şi petrecere frumoasă la Shorley!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 13:27:48]
» mesaj pers

   @Ioan Raita - Da, aşa este, o misiune în Grecia e binevenită oricând, mai ales pentru cei ce îndrăgesc această ţară necondiţionat. Am văzut că şi dvs. iubiţi acest tărâm, v-am urmărit recent în Corfu!

   Mulţumesc pentru aprecieri, mă bucur că v-a plăcut şi melodia!

   Călătorii frumoase vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 13:39:53]
» mesaj pers

   @elviramvio - Îmi pare bine că v-am făcut o bucurie cu acest articol al meu. O surpriză mare pentru mine este să aflu că sunteţi în periplu prin Insulele Ionice, inclusiv, zona Epir, eu ştiam că veţi merge în Thassos. Dar, oricum, pentru noi, cei ce iubim această ţară, nu prea mai are importanţă despre ce parte a sa este vorba, Grecia să fie!

   De asemenea, mă bucur că v-am rămas în memorie cu Nikopolis, sunt curioasă dacă s-au terminat lucrările de restaurare de acolo!

   Vă urez să aveţi parte de vreme bună şi să vă bucuraţi de orice clipă petrecută acolo! Negreşit să ne povestiţi când vă întoarceţi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Rodel
[21.05.16 13:46:44]
» mesaj pers

   Mi s-a făcut dor de Grecia. Impresiile și pozele postate mi-au trezit amintirile despre acest tărâm al zeilor atât de iubit de noi, pământenii. Mi-e dor de albastrul de Grecia!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 13:53:17]
» mesaj pers

   @Andox - Ei, da, vorba aia: "Cine ştie, cunoaşte! " Aşa este, ne-a cântat şi ne-a încântat rând pe rând, de mai multe ori. Ştiai că e un mare iubitor de muzică rock, având chiar o formaţie pe nume Carolle în care este şi solist vocal?

    Eu i-am "denaturat" un pic numele în articol pentru a-i păstra o undă de discreţie. Într-adevăr, un ghid desăvârşit, dar şi un om pe măsură!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[21.05.16 14:46:56]
» mesaj pers

   @Rodel - Sunt încântată că review-ul meu stârneşte doruri tot mai puternice de Grecia. E drept că a cam venit vremea de vacanţă şi, parcă în apropierea ei, arde mai tare acest dor. De albastrul de Grecia ce să mai zic? Mă cucereşte ori de câte ori îl văd: în apa mării/mărilor, în drapel sau în ferestrele larg deschise din casele albe ce strălucesc în soare. Hai, că iar m-a luat valul...

   Călătorii frumoase pentru o altă înamorată de Grecia, aşa cum ştiu că eşti şi tu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mogly
[21.05.16 21:40:27]
» mesaj pers

   @irinad - Felicitari pentru vacanta minunata pe care ai savurat-o!

    Si eu iti impartasesc dragostea fata de Grecia, chiar daca pana acum am vazut doar insula Corfu sunt deja indragostita. Era cat pe ce sa vedem si noi Creta anul acesta si ne hotarasem la cazare in Agios Nikolaos, am renuntat pana la urma la insistentele fiicei mele in favoarea insulei Mykonos unde plecam pe 24 august.

    Raman insa cu dorinta de a vizita candva Creta si apoi Rodos, Atena, locuri incarcate de istorie si frumusete.

   Calatorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.05.16 07:24:11]
» mesaj pers

   @mogly - Mulţumesc foarte mult, ştiam că şi tu te-ai îndrăgostit de Grecia. Wow, Mykonos este o destinaţie minunată, sper să ajung şi eu într-o bună zi acolo! Până atunci, îţi doresc să petreci cu familia o superbă vacanţă în această emblematică insulă cicladică, aşa cum îţi doresc să mergi în orice alt colţ al Eladei care-ţi face cu ochiul! Ai tot timpul!

   Grecia e frumoasă oricum, în orice parte a ei, chiar dacă în feluri diferite, poate sunt subiectivă, dar eu aşa simt!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[22.05.16 12:15:15]
» mesaj pers

   Felicitari pentru acest adevarat periplu grecesc, chiar daca el a fost pe sosea si cu avionul si nu pe mare. Este printre primele impresii de calatorie din zona de anul asta, cu exceptia catorva despre Pastele in statiuni grecesti. INteleg ca toate sunt bune si la locul lor si anul asta ne asteapta din nou in vacante, sa speram ca vor fi la fel de frumoase, daca nu si mai si, decat cele de pana acum. Alegeri inspirate si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[22.05.16 12:32:14]
» mesaj pers

   @irinad - Felicitări! Am nimerit un Zuperbonus pentru un articol frumos despre meleagurile grecești atât de iubite de multă lume. Minunate fotografii...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.05.16 13:05:12]
» mesaj pers

   @calatorul - Mai întâi, mulţumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le adresează un alt iubitor de Grecia, în persoana dvs. ! În al doilea rând vă pot spune că, da, totul este în regulă, Grecia e la fel de frumoasă, hotelierii ne aşteaptă pe noi, turiştii, cu braţele deschise, pregătiţi să ne uşureze de bani, în timp ce noi ne vom fi simţit tare bine! N-am văzut picior de migrant pe unde am trecut, doar mulţi compatrioţi ce muncesc în Creta, vremea a fost foarte bună, de aici încolo nu cred să fie probleme în această privinţă!

   Ouzo, Retsina şi Mythos sunt la fel de apetisante!

   Aşa că nu-mi rămâne decât să vă urez vacanţe frumoase unde vă doriţi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.05.16 13:13:35]
» mesaj pers

   @tata123 - Mulţumesc foarte mult pentru ZB aşa cum îţi mulţumesc şi de vizită. :) Mă bucur că ţi-au plăcut fotografiile. Majoritatea au fost făcute cu telefonul, însă lumina a fost foarte bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.05.16 13:40:02]
» mesaj pers

   @irinad: Desi am citit articolul (aproape) imediat dupa publicarea lui, abia azi imi gasesc cuvintele pe care sa ti le adresez (cred ca am avut nevoie de ceva timp sa inlatur sentimentul de invidie... colegiala :) glumesc, desigur): Multumesc, Irina, ca mi-ai ostoit putin dorul de inegalabile Elada, ca ai vorbit asa de frumos si ai impartasit cu noi si fotografiile de calatorie!

   Offf... De vreo cateva zile studiez "Grecia low cost", stii bine ca anul asta e mai dificil pt noi. Am gasit ceva variante, nu stiu daca se vor dovedi chiar si acelea fezabile. Daca nu, asta e, voi "retrai" Grecia prin intermediul zecilor de impresii de calatorie ce se vor scrie cu siguranta vara asta!

   Vacante minunate iti doresc si review-uri incarcate de pasiune, asa cum stii tu sa scrii! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[22.05.16 16:38:56]
» mesaj pers

   @crismis - Nici nu ştii ce bucurie mi-ai făcut scriindu-mi acest ecou. Am aşteptat "să vorbeşti" cu mine şi până la urmă s-a-ntâmplat! Mulţumesc mult pentru toate aprecierile tale, îmi pare bine că ţi-am adus informaţii calde despre Elada. Când ne-am văzut ultima oară, nu ştiam ce va urma, de aceea cred că te-am surprins. Acum sunt ocupată să-ţi recitesc articolele (dar şi altele ale colegilor de sait) despre insula din Mediterană către care voi pleca peste nouă zile şi despre care am vorbit.

   Nu am nici cea mai mică îndoială că vei găsi până la urmă o soluţie şi vei revedea Grecia aşa cum îţi doreşti, chiar într-o variantă un pic mai modestă. Sunt sigură că vei găsi ceva şi ne vei încânta, ca de obicei, cu frumoasele tale articole!

   Călătorii şi vacanţe plăcute îţi doresc din toată inima!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- flaviana77
[23.05.16 10:24:10]
» mesaj pers

   frumos articol.

   mereu imi este dor de Grecia desi cu siguranta anul acesta nu voi ajunge sa o vad din multe multe motive, insa ma bucur sa traiesc sentimentul acela grecesc prin intermediul celor scrise aici e site.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.05.16 18:29:30]
» mesaj pers

   @flaviana77 - Mulţumesc frumos pentru aprecieri, cred că ştii că multora le este dor de Grecia şi până să meargă în vacanţă, la fel de mulţi "se hrănesc" de aici, de pe sait. Eu mă bucur că am reuşit să aduc mai aproape ceva din farmecul Greciei şi, de aici înainte, aştept şi de la alţi colegi impresii calde despre această ţară minunată să le "gustăm" împreună.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[24.05.16 22:53:43]
» mesaj pers

   Doar şi privind numai pozele te poţi îndrăgosti iar şi iar, vorba cântecului... d-apoi dacă ai şi văzut totul, ai simţit totul... Mi-a plăcut, am citit cu plăcere, am votat la fel, gândindu-mă că mai sunt numai 2 săptămâni până la concediul din Creta, aşa că aceste impresii au fost binevenite. Felicitări! Mă alătur celor ,,invidioşi ,,pentru astfel de misiuni de serviciu. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[25.05.16 07:02:23]
» mesaj pers

   @maryka - Mulţumesc mult pentru aprecierile tale, ele sunt valoroase pentru mine cu atât mai mult că vin de la tine, o altă mare iubitoare de Grecia. Dacă ţi-am venit în întâmpinare cu ceva util pentru vacanţa ta ce va urma în Creta, mă bucur şi mai tare. Sper să ne răsfeţi la întoarcere cu impresii marca ta.

   Te rog să nu fii "invidioasă", că nu se ştie, ţi s-ar putea întâmpla şi ţie să fii trimisă în "misiune"! :)

   Îţi doresc să ai o vacanţă minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana74
[31.05.16 13:24:44]
» mesaj pers

   Superb!!! Iar pozele minunate! Raman indragostita de Grecia, de peisajele din Sithonia si parca vazand pozele suport mai usor asteptarea pina la concediul din Creta de la sfarsitul lui august. Si pentru ca mai sunt doar cateva zile pina pleci din nou, iti doresc vacanta minunata si asteptam impresii! Si pozeeee :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[31.05.16 19:22:00]
» mesaj pers

   @ioana74 - Iată o altă mare iubitoare de Grecia, aşa cum esti şi tu, căreia îi mulţumesc foarte mult pentru vorbele ei frumoase! Mă bucur că te-am făcut să-ţi aduci aminte cu plăcere de Halkidiki şi că ţi-am venit în întâmpinare cu pozele mele din Creta să-ţi mai ostoiască un pic dorul de ducă.

   Îţi doresc să ai o vacanţă superbă în Creta, nu rata plajele Vai, Matala, Falassarna, Elafonissi, Preveli, laguna Balos şi dacă soţului tău îi place o vizită la podgoria Boutari! Şi câte ar mai fi de spus...

   La fel, te aşteptăm cu articole şi multe poze!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  Publicitate    [23.07.19 05:09:45]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[94] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2016] Imagine asupra Pefkochori din vârf de colină -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740383">Şterge vot</a></div><span id="v9740383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2016] Imagine asupra Pefkochori din vârf de colină
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2016] Egeea la Pefkochori -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740384">Şterge vot</a></div><span id="v9740384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2016] Egeea la Pefkochori
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2016] Bougainvillea de Pefkochori -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740385">Şterge vot</a></div><span id="v9740385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2016] Bougainvillea de Pefkochori
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2016] Grup statuar pe plaja din Pefkochori -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740386">Şterge vot</a></div><span id="v9740386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2016] Grup statuar pe plaja din Pefkochori
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2016] Debarcaderul şi farul din Pefkochori -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740387">Şterge vot</a></div><span id="v9740387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2016] Debarcaderul şi farul din Pefkochori
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2016] Plaja din Kalithea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740388">Şterge vot</a></div><span id="v9740388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2016] Plaja din Kalithea
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2016] Aceeaşi plajă din Kalithea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740389">Şterge vot</a></div><span id="v9740389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2016] Aceeaşi plajă din Kalithea
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2016] Bisericuţă de pe Kassandra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740390">Şterge vot</a></div><span id="v9740390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2016] Bisericuţă de pe Kassandra
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2016] Bougainvillea de Kassandra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740391">Şterge vot</a></div><span id="v9740391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2016] Bougainvillea de Kassandra
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2016] Tot din Kalithea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740392">Şterge vot</a></div><span id="v9740392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2016] Tot din Kalithea
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2016] O altă parte de plajă din Kalithea -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740393">Şterge vot</a></div><span id="v9740393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2016] O altă parte de plajă din Kalithea
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2016] O grădină din Kassandra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740394">Şterge vot</a></div><span id="v9740394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2016] O grădină din Kassandra
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2016] Un perete de flori undeva în Kassandra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740395">Şterge vot</a></div><span id="v9740395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2016] Un perete de flori undeva în Kassandra
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2016] Cred că venise şi-un vultur la plajă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740396">Şterge vot</a></div><span id="v9740396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2016] Cred că venise şi-un vultur la plajă
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2016] Din avion, Cap Possidi din Kassandra -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740399">Şterge vot</a></div><span id="v9740399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2016] Din avion, Cap Possidi din Kassandra
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2016] Împrejurimile Salonicului din avion -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740406">Şterge vot</a></div><span id="v9740406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2016] Împrejurimile Salonicului din avion
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2016] Undeva lângă Paralia Gerakini, o vegetaţie pufoasă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740413">Şterge vot</a></div><span id="v9740413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2016] Undeva lângă Paralia Gerakini, o vegetaţie pufoasă
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2016] Plajă din zona dintre braţe -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740420">Şterge vot</a></div><span id="v9740420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2016] Plajă din zona dintre braţe
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2016] Tablou din Sthonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740433">Şterge vot</a></div><span id="v9740433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2016] Tablou din Sthonia
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2016] Din Sithonia cea sălbatică -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740438">Şterge vot</a></div><span id="v9740438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2016] Din Sithonia cea sălbatică
foto irinad [20.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [MAY-2016] Peisaj din Sithonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740440">Şterge vot</a></div><span id="v9740440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2016] Peisaj din Sithonia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2016] Aranjament de flori în Sithonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740441">Şterge vot</a></div><span id="v9740441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2016] Aranjament de flori în Sithonia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2016] Frumuseţe de Sithonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740443">Şterge vot</a></div><span id="v9740443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2016] Frumuseţe de Sithonia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2016] În depărtare se zăreşte Neos Marmaras -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740446">Şterge vot</a></div><span id="v9740446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2016] În depărtare se zăreşte Neos Marmaras
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2016] Iahturi în Porto Carras -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740447">Şterge vot</a></div><span id="v9740447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2016] Iahturi în Porto Carras
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2016] O plajă în curs de amenajare în Sithonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740450">Şterge vot</a></div><span id="v9740450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2016] O plajă în curs de amenajare în Sithonia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2016] Sithonia. Plajă lângă Elia Nikitis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740453">Şterge vot</a></div><span id="v9740453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2016] Sithonia. Plajă lângă Elia Nikitis
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2016] Aproape de Elia Nikitis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740456">Şterge vot</a></div><span id="v9740456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2016] Aproape de Elia Nikitis
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2016] Altă plajă pe lângă Elia Nikitis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740458">Şterge vot</a></div><span id="v9740458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2016] Altă plajă pe lângă Elia Nikitis
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2016] O natură generoasă în Sithonia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740460">Şterge vot</a></div><span id="v9740460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2016] O natură generoasă în Sithonia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2016] Elia Nikitis la asfinţit -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740462">Şterge vot</a></div><span id="v9740462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2016] Elia Nikitis la asfinţit
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2016] Peisaj la apus -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740463">Şterge vot</a></div><span id="v9740463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2016] Peisaj la apus
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2016] Creta. Agia Pelagia la răsăritul soarelui -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740466">Şterge vot</a></div><span id="v9740466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2016] Creta. Agia Pelagia la răsăritul soarelui
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2016] Micuţa plajă Mononaftis din Agia Pelagia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740469">Şterge vot</a></div><span id="v9740469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2016] Micuţa plajă Mononaftis din Agia Pelagia
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2016] Heraklion surprins din autocar -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740472">Şterge vot</a></div><span id="v9740472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2016] Heraklion surprins din autocar
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2016] Golf cu ape turcoaz dincolo de Agios Nikolaos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740474">Şterge vot</a></div><span id="v9740474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2016] Golf cu ape turcoaz dincolo de Agios Nikolaos
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2016] Superba bougainvillea de Creta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740477">Şterge vot</a></div><span id="v9740477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2016] Superba bougainvillea de Creta
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAY-2016] Plajă micuţă lângă Agios Nikolaos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740478">Şterge vot</a></div><span id="v9740478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAY-2016] Plajă micuţă lângă Agios Nikolaos
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAY-2016] Peisaj de Creta -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740480">Şterge vot</a></div><span id="v9740480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAY-2016] Peisaj de Creta
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [MAY-2016] De la înălţimile Cretei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740482">Şterge vot</a></div><span id="v9740482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [MAY-2016] De la înălţimile Cretei
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [MAY-2016] Agia Pelagia la apus -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740485">Şterge vot</a></div><span id="v9740485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [MAY-2016] Agia Pelagia la apus
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [MAY-2016] Din zona Agios Nikolaos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740488">Şterge vot</a></div><span id="v9740488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [MAY-2016] Din zona Agios Nikolaos
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [MAY-2016] Din zona litorală ce aparţine de Fodele -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740490">Şterge vot</a></div><span id="v9740490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [MAY-2016] Din zona litorală ce aparţine de Fodele
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [MAY-2016] Drumul spre canionul Ag. Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740491">Şterge vot</a></div><span id="v9740491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [MAY-2016] Drumul spre canionul Ag. Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [MAY-2016] Pod spre defileul Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740492">Şterge vot</a></div><span id="v9740492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [MAY-2016] Pod spre defileul Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [MAY-2016] Lacul de acumulare şi barajul Amari -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740493">Şterge vot</a></div><span id="v9740493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [MAY-2016] Lacul de acumulare şi barajul Amari
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [MAY-2016] Pe harta Cretei locul canionului Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740494">Şterge vot</a></div><span id="v9740494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [MAY-2016] Pe harta Cretei locul canionului Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [MAY-2016] Peştera Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740495">Şterge vot</a></div><span id="v9740495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [MAY-2016] Peştera Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [MAY-2016] Schitul Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740496">Şterge vot</a></div><span id="v9740496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [MAY-2016] Schitul Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [MAY-2016] Cascada Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740497">Şterge vot</a></div><span id="v9740497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [MAY-2016] Cascada Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [MAY-2016] Scări practicabile în canionul Agios Antonios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 20.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av740498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv740498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=740498">Şterge vot</a></div><span id="v9740498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(740498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f740498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e740498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [MAY-2016] Scări practicabile în canionul Agios Antonios
foto irinad [20.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[94] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.596951007843 sec