67689 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Complex turistic Alpina-Casi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.03.2016
DE
Avatar ariciu
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 07.02.12
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAR-2016
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
180 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 35 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
Frecvența cu care s-au trimis reviews-uri la această pensiune, în ianuarie, a fost cu peste 1.000% mai mare decât media celorlalte cazări. În circumstanțe excepționale, se IMPUN verificări excepționale
Alte review-uri trimise vor fi publicate doar dacă sunt însoțite de dovada plății cazării
Măsura se aplică în perioada 31.01 - 28.02.2019 (poate fi extinsă până la revenirea la normalitatea statistică)

Sacrificiul suprem pe altarul AFA: Incognito de ziua mea la Pensiunea Alpina


Doamne, mare ți-e grădina, și mulți îți sar gardul!!!

... cam asta gândeam începând de prin vara trecută văzând valul de “impresii turistice”, cel puțin îndoielnice, pe care Pensiunea Alpina le aduna pe AFA. Eu însămi am votat negativ câteva dintre ele, revoltată fiind de cele trei rânduri scrise de “turiști” parcă la comanda patronilor. Apoi apele s-au mai liniștit până la... începutul anului, când iar câteva articole în cascadă au venit să contracareze un review negativ. Hmmmm, tare curioasă eram să văd cam care-i treaba pe-acolo.

Profitând de circuitul “în zonă” cu ocazia weekendului prelungit avut la dispoziție, am decretat clar: “Eu de ziua mea vreau la Alpina!!! :P”. Ăăăăă, am fost privită cu ceva suspiciune de partenerul de călătorie, totalitatea țiglelor mele de pe casă a fost pusă la îndoială, proteste de genul: “Măi, dacă mă duci acolo să-mi urle manelele în cap, mai bine mă spânzuri!” am auzit o bună perioadă de timp, dar până la urmă... doar era ziua mea, nu? :P

Inițial plănuisem trei nopți de cazare la Alba Iulia și una la Păltiniș, “la Alpina”. Ulterior m-am răzgândit. Nu era suficientă o noapte pentru a putea vedea clar care e treaba pe acolo. Așa că m-am sucit: două nopți la Alba Iulia și două “la Alpina”. Măcar să vedem exact pentru ce se face atâta caz. Bun, zis și făcut. Verific bookingul – 120 de lei noaptea de cazare în cameră dublă. Verific site-ul pensiunii – 90 de lei camera. Stăteam în cumpănă: siguranța booking vs prețul considerabil mai mic. Până la urmă aspectul pecuniar a câștigat și am pus mâna pe telefon.

Încă de la prima discuție am avut un sentiment de... bine. Am spus clar că vreau o rezervare pentru două nopți de cazare, am cerut să mi se confirme prețul de pe site și am întrebat dacă nu cumva e vreun eveniment programat în perioada respectivă, deoarece, fiind “după un circuit”, aveam nevoie de liniște. Am fost asigurată că nu este niciun eveniment atunci, ba mai mult, mi s-a promis că dacă va apărea vreunul, voi fi sunată. Singurul lucru care m-a deranjat a fost faptul că mi s-a spus că nu se cere niciun avans, deși am insistat că aș vrea să plătesc. Dar, pe principiul: “dacă ne luăm țeapă, ‘om găsi noi cazare în zonă...”, am riscat și am plecat fără nimic la mână.

Cu vreo 3-4 zile înainte m-am tot ținut să sun ca să confirm... de fapt mai mult țineam să mi se confirme că totul e ok. :D Am uitat, bineînțeles, așa că m-am trezit și eu să sun exact în ziua în care trebuia să ajungem. Chiar și atunci mi s-a confirmat că totul e în regulă și că suntem așteptați. Ceva era dubios rău...

Primul contact, prima impresie

Odată făcut check-out-ul de la Citadel, ne-am îndreptat cap-compas spre Alpina. Vă mărturisesc, ardeam de nerăbdare să văd ce-i pe-acolo, ce se întâmplă, cine și ce-o să ne spună, cum vom fi primiți (dacă vom fi... :P ), etc. Drumul Alba Iulia – Păltiniș l-am făcut dintr-o suflare. Nici măcar să mâncăm n-am oprit pe drum. “Lasă, mâncăm la Alpina, să ai ce scrie!”, m-a tachinat musiu cel cârcotaș. Parcă abia aștepta să aibă de ce să-mi scoată ochii că l-am dus la manele, frig, pahare de pe vremea lui Pazvante Chiorul, și alte cele ne mai imaginam noi până să ajungem.

Drumul până acolo e simplu, iar pensiunea n-ai cum s-o ratezi. Este fix pe marginea drumului, are o parcare destul de mare și muuulte steaguri care flutură, astfel încât o zărești de la distanță.

Odată ajunși, am parcat mașina și ne-am repezit în restaurant. Acolo era un băiat căruia i-am comunicat că avem rezervare pentru două nopți. Imediat l-a chemat pe administrator. Hmmmm... jur, n-a țipat nimeni la noi, nu ne-a privit nimeni de sus! =))

Imediat a apărut un domn care ne-a condus să ne arate camera. Ăăăăă, de fapt ne-a arătat camerele: una mai mică și cu vedere frontală la șosea, și una mai mare cu vedere laterală. Ne-a lăsat apoi să alegem. Bineînțeles că prima mea întrebare a fost: “E cald? În care din ele e mai cald?”. “În amândouă e cald, să știți...”, a venit răspunsul prompt. Am ales-o atunci pe cea mai mare. Nu de alta, dar... să avem loc să ne aruncăm bagajele astfel încât să nu se atingă unul de altul... Și da, a fost cald!!!

După ce am preluat cheia, am dus bagajele sus și am coborât apoi în restaurant să mâncăm. Dar despre asta la capitolul despre restaurant...

Condițiile de cazare de la Alpina

Ăăăăăă... păi hai să vă povestesc eu ce n-au povestit înaintea mea cei cărora le-am votat eu review-urile cu „-1”. :))

Camera 14 de la etajul 1 al clădirii principale ne-a fost “casă” pentru două nopți. Dotările aș spune standard pentru 3 margarete, câte afișează pensiunea. Pat cu o saltea foarte bună, și când zic “foarte bună”, chiar nu exagerez. Dacă ar fi să comentez ceva, atunci aș face-o la perne și la cele două pilote: pernele puțin cam moi, iar pilotele cam ieșeau din cearceaf. O adevărată tragedie, nu? :P

Mobila este pe stil vechi, lemn antichizat. Arată bine în ansamblu, dar nu e cine știe ce. Repet însă, este o pensiune de doar 3 margarete. Totul este funcțional, suficient. Poate nu e nimic să te dea pe spate, dar la 90 lei/ camera/ noapte ce așteptări ai?!?

Baia, per total ok, destul de curată, cu două săpunele mici la chiuvetă. Cabina de duș cu cădiță, se închidea bine. Scurgerea era cam lentă, fiind însă cada înaltă, nu a fost o problemă. Problemă a fost însă presiunea la apă. Prin para de la duș curgea... cam ca de la furtun, așa. Pentru cei cu părul des, clătirea ar deveni un chin, la noi însă nu a fost cazul. Asta am menționat așa, ca să am ce scrie. Știți doar că-mi place să scriu mult...

Tot la capitolul “baie” aș mai avea câte ceva de cârcotit. Și anume despre ușa cu geam maaare care oferă poate mai puțină intimitate decât ar fi de dorit. Bine, acum nu vă închipuiți că geamul este trasparent, dar oricum... e muuult prea mare pentru un geam la ușa de la baie. Na, că am mai găsit ceva de “aricit”!!

În cameră nu se fumează, dar există un balcon pentru astfel de vicii. :P Administratorul chiar s-a oferit să ne aducă o scrumieră pentru balcon, am refuzat însă. Mai ușor cu obiceiurile astea nocive!

Să revenim la cameră... mochetă pe jos, frigider, două pahare, patru prosoape, vreo două-trei umerașe în dulap, cuier, fotoliu, etc. Nimic nou, dar foarte curat. Am căutat un motiv, ceva, nu știu, care să justifice impresia proastă pe care o aveam despre această pensiune, dar n-am găsit.

Ar mai fi de adăugat că există un living la primul nivel (un fel de parter înalt), foarte drăguț. Acolo se poate ieși din cameră pentru relaxare și pentru un semnal wi-fi ceva mai bun. Din păcate cu semnalul am avut o problemă în cameră, trebuia să ieșim pe hol sau să coborâm în acest living pentru un mail, o poezie, etc. :D N-a fost așa mare tragedie însă. Repet. Întotdeauna am avut în vedere, pe tot parcursul sejurului nostru, raportul calitate-preț!

În prima seară, pe la ora 22.00 am observat că nu aveam veioză în cameră. Destul de incomod să te ridici și să mergi spre ușă, unde era întrerupătorul ca să stingi lumina. Așa că mi-am tras hanoracul pe mine și am plecat să-l caut pe domnul administrator. L-am găsit cu ușurință în restaurant. I-am spus care era problema, și anume că am avea nevoie de o veioză, și în nici 10 minute problema a fost rezolvată. Fără nicio grimasă, fără niciun gest cum că l-aș fi deranjat.

A fost de-a dreptul dezamăgitor pentru cineva care se așteaptă la probleme, fițe, figuri și aere, să constate că această pensiune este administrată de oameni ok, normali, fără aere și fără să-ți dea senzația de “asta e masa patronilor”, cum am avut surpriza la Plaja Azur.

“Dar lasă, am gândit, sigur la restaurant o să-i prindem cu ceva...” :P

Restaurant Alpina – mic dejun și prânz două zile la rând =» o impresie completă!

Încă de când am ajuns, eram chitiți să observăm tot ceea nu era în regulă. Am tras repede câteva cadre cu restaurantul, ne-am uitat stânga-dreapta până să ne așezăm, iar după ce ne-am așezat am început să studiem vesela și tot ce mai era pe acolo. Știam dintr-un review anterior ceva de “pahare de doi bani”, sau ceva în genul acesta. Așa că ne-am apucat de studiat pahare, tacâmuri, farfurii, etc.

Surpriză! “Farfurii din astea am și eu acasă, sunt de la IKEA!”. Ne-am uitat la pahare... groase, de calitate, marca IKEA. Tacâmurile – tot de acolo. Acum, să fim serioși, ce are IKEA? Mie îmi place! Am și eu acasă și farfurii (identice cu cele de acolo), și platouri, și tacâmuri. Erau toate curate, neciobite, chiar nu am înțeles care fusese problema în trecut. A, da, ok, nu era cristal de Bohemia, dar la o pensiune de 3 margarete ai astfel de pretenții?!?

Să trecem la servire...

Fiind extrasezon, pensiunea aproape goală (în prima noapte cred că am fost singurii turiști), se lucrează cu personal redus. În toate cele trei zile când am coborât în restaurant, era acolo un singur băiat: Liviu, conform notei de plată. :D

Deși evident fără prea mare experiență, amabilitatea lui a făcut toți banii, ca să zic așa. Mai o glumă discretă, mai o recomandare, mai un zâmbet complice la o discuție în legătură cu ceva bere:P, mai un schimb de replici haioase... au destins imediat atmosfera.

Meniul ni s-a părut destul de variat, așa că am zis să-i punem la încercare. Eram siguri că urma să pățim ca la Azur, unde, din nu știu câte feluri, am găsit unul, maxim două. Deci... prima zi: ciorbă de perișoare și ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă. Aveau! Ficăței cu cartofi prăjiți și mujdei de usturoi! Aveau! Moamăăăăă, de o lună vânam ficăței la tigaie. La Alpina am găsit! =))

A doua zi: ciorbă de porc și ciorbă de pui. Aveau! Aripi de pui și piept de porc ambele la grătar cu cartofi prăjiți. Aveau! Ne-a fost recomandată salata de murături, am luat și din aia. Bune rău gogonelele din ea! Și, pentru că eu sunt pagubă ambulantă când plec în vacanță, am riscat și am cerut și o porție de papanași. Aveau!

A, am uitat să vă spun că am luat și micul dejun a doua zi: un platou tradițional cu vreo 3 feluri de salam, ceva șunculiță afumată, câteva bucățele de cârnat afumat de casă, jumări, brânză, castraveți, zacuscă, ceapă, ouă. În meniu era trecut pentru o persoană. Noi am mâncat doi de acolo și ne-am prea săturat. Am cerut special pâine prăjită. Ni s-a adus fără niciun comentariu. Cafeaua bunuță, de filtru, cu lapte adăugat separat.

Tot în ceea ce privește amabilitatea, și aici mă refer în special la Liviu, ospătarul, vreau să menționez ajutorul oferit la... “dres ciorbele”.

Ăăăăă, da. Noi suntem obișnuiți cu ciorbele acre, acolo se fac ciorbe dulci. Bleah! în prima fază. Apoi ne-am dat seama de ce. Am cerut puțină lămâie și niște ardei iute. Ni s-a adus imediat, atât lămâie cât și helas, plus ardei iute murat. Cu puțină acreală, ciorbele au căpătat imediat gustul cunoscut. Și au fost taaare bune! De fapt, toată mâncarea de acolo a fost foarte bună, excepție făcând ciorba de perișoare din prima zi, care n-a fost pe gustul meu. Norocul meu că nu eu o comandasem! :D

Despre prețuri, ce să vă spun... mi s-au părut mai mult decât decente. Asta mai ales după ce am descoperit “meniul zilei”. Ca să nu mai lungesc vorba, în prima zi ne-a costat masa de prânz: două ciorbe, două felul 2 cu salată, pâine și sucuri 88 de lei, iar a doua zi, după “marea descoperire”: două ciorbe, două felul 2, două salate, 3 mici cu muștar, pâine, o bere și o porție de papanași – 68 de lei. Mai mult decât rezonabil, zic eu. În caz că am ratat ceva, am câteva poze făcute și la meniu, ca să vă faceți o idee.

La plecare și ceva concluzii

În ultima seară, am dat actele administratorului și l-am rugat să-mi facă și mie factură (țineam morțiș să atașez review-ului dovada că AmFostAcolo, nu vă închipuiți că am mers altfel acolo decât “pe banii noștri”!). Fără absolut nicio problemă, mi-a luat buletinul și s-a apucat să completeze datele. S-a întors deodată brusc spre mine: “La mulți ani!!! Am văzut CNP-ul. Azi e ziua dumneavoastră!”. Am zâmbit cu plăcere. Da, era ziua mea și alesesem s-o petrec “la Alpina”. AFA bat-o vina!!! =))

După ce am achitat și am primit factura și bonul, am mai stat puțin de vorbă cu domnul Cristi, administratorul. Drăguț și amabil ne-a povestit câte ceva despre ce înseamnă să administrezi o pensiune turistică, ce fel de clienți îi trec pragul, precum și câteva întâmplări haioase. Ne uitam amândoi puțin încurcați. Încercam să găsim ceva să nu ne convină. N-am reușit... Am stat apoi și ne-am gândit: nu aveam pe mașină sticker AFA, nu am avut tricourile pe noi, nu am bănănăit pe site. Absolut nimic nu “ne-a dat de gol” ca personalul să se poarte "cu mânuși" cu noi. Ce explicație exista atunci? Păi una singură: Pensiunea asta e chiar ok! Oamenii care lucrează acolo sunt chiar ok! Offff, nu am crezut niciodată că voi spune așa ceva, daaar:

Recomand Pensiunea Alpina!

AmFostAcolo și m-aș întoarce!:)

---
Impresii încărcate de ariciu in 23.03.2016 23:46:01

Validat / Publicat: 24.03.16 00:50:53


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2518


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ariciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  82750 PMA (din 69 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.03.16 00:56:40]
» mesaj pers

   La mulți ani, „țepoșenia” ta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[24.03.16 01:10:02]
» mesaj pers

   @Dragos - Mulțumeeesc! Promit să cresc mare şi să fiu cuminte! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[24.03.16 06:14:30]
» mesaj pers

   La multi ani frumosi si sanatosi! Inseamna ca nu te-am pupat doar de revedere!

    Cat despre pensiune, daca recomandarea vine de la tine inseamna ca nu sunt probleme... Totusi, ce-o fi fost? Dar nu mai conteaza! :)) Pozele iti sustin afirmatiile si repet: cand recomandarile vin de la o persoana ca tine poti merge fara niciun dubiu sau retinere...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[24.03.16 06:40:20]
» mesaj pers

   @ariciu -

   La mulţi ani!

   Ai mult curaj, dar şi noroc. :P Eu nu aş fi riscat să-mi petrec ziua de naştere la o pensiune atât de controversată, dar totul e bine când se termină cu bine.

   În pofida avalanşei de "pseudo-review-uri" care creşteau media pensiunii, însă nu şi credibilitatea autorilor, mă aşteptam ca lucrurile să fie OK la Alpina, dar nu credeam că vei da o notă atât de mare.

   Articolul tău valorează pentru proprietarii de la Alpina infinit mai mult decât tot şiragul anterior care a avut, cel puţin pentru mine, un efect contrar celui scontat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- webmaster
[24.03.16 07:16:11]
» mesaj pers

   Dacă nu pentru "sacrificiu", atunci măcar pentru reprezentativitate (cu care cred că toată lumea e de acord că-i *absolută*): review-ul ar fi meritat selectat drept EDITOR's CHOICE, dacă aveam această posibilitate (ea există însă doar la revs DE CĂLĂTORIE)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[24.03.16 07:58:19]
» mesaj pers

   @iulian68 - Mulțumesc frumos!

   Nu, nu m-ai pupat doar de "revedere" și de "la revedere"!

   Am încercat și eu să-mi explic ce-o fi fost. Singura explicație pe care am găsit-o a fost că, în încercarea de a salva imaginea pensiunii afectată de câteva experiențe negative, proprietarii au încercat să convingă să scrie oameni fără niciun fel de aplecare spre scris. Și a ieșit... dezastrul care a ieșit.

... cand recomandarile vin de la o persoana ca tine poti merge fara niciun dubiu sau retinere...

   Asta mi-a mers la suflet, parol!!

   @nicole33 - Mulțumesc la fel de frumos! :*

   Wow!!! Nu ai dat citate!!! M-ai citit sigur? Nu te creeeed! Revino te rog cu un ecou a la tine, că altfel sunt tentată să cred că a intrat altcineva pe contul tău... :P

   Uite, dau eu... (m-ai molipsit)

Articolul tău valorează pentru proprietarii de la Alpina infinit mai mult decât tot şiragul anterior...

   Asta e tot din ciclul de mai sus, de la Iulian: mers fix la suflet!

   Nici eu nu mă așteptam să dau o notă atât de mare, să știi. Totuși, ce-i corect, e corect. Chiar ne-am simțit foarte bine "la Alpina"!

   @webmaster - Mulțumesc pentru apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Paty
[24.03.16 08:29:52]
» mesaj pers

   Nu cred! Deci: NU CRED!

   E primul review după muuuuulte altele despre Alpina pe care îl votez cu maximum de puncte (în loc de obişnuitul "minus"). Şi uite că nici nu m-a durut!

   Zău că n-aş fi crezut să fie totul ok pe acolo, după atâtea review-uri care miroseau a fals de la o poştă! Sper că o să citească şi patronul pensiunii review-ul (de fapt, sunt convinsă că o s-o facă :D) şi să înţeleagă ce era în neregulă cu review-urile de dinainte. Şi să nu mai îndemne oamenii să scrie atunci când n-au chef, că strică frumuseţe de impresie!

   P. S. La mulţi ani fericiţi, plini de bucurii!

    P.S.2: Păi să nu zici tu nimic de pârtie? Elementar, dragă Watson! Ai ratat tot review-ul. Păi pârtia aia e tot miezul acolo! (Glumeeeesc, evident! Am văzut poza.)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ariciu
[24.03.16 09:11:58]
» mesaj pers

   @Paty - Ba să crezi!! =)) =))

   Bine, bine... zic și de pârtie...

   Păi, pensiunea este situată chiar la baza pârtiei și are o încăpere specială pentru depozitarea echipamentului de schi.

   Probabil n-aș fi uitat să menționez asta dacă mi-aș fi pus schiurile în picioare. Cum însă nu mai e sezon și pârtia era pustie, am uitat cu desăvârșire.

   A, ar mai fi de menționat că pe timp de vară este un parc de aventură în apropiere (Arka Park, sau cam așa ceva se numește). Noi am trecut pe lângă el, dar era închis. În plus, am văzut pe marginea drumului niște afișe cu "săniuțe de vară". Habar n-am ce-s alea, dar sună interesant.

   Ei, ia spune, acum mi-am spălat păcatele? :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- zlatna
[24.03.16 09:17:49]
» mesaj pers

   @ariciu - La multi ani! si din partea mea. Recunosc ca am dat voturi negative si am avut unele comentariila fel de negative, dar citind acum acest articol, incep sa-mi schimb parerea despre acesta pensiune.

   La intalnirea de la Cincis chiar vorbeam cu @papone despre o vizita la acesta pensiune, dar ne-ai luat-o inainte. Dupa acest articol pot spune ca se poate merge cu incredere la aceasta pensiune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Paty
[24.03.16 09:19:45]
» mesaj pers

   @ariciu -

Ei, ia spune, acum mi-am spălat păcatele?

   Clar! :))

   Interesantă treaba cu săniuţele de vară. De alea nu-mi amintesc să fi spus cineva.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[24.03.16 09:34:51]
» mesaj pers

   Nici eu nu credeam ca voi da prea curând punctaj maxim la un review despre pensiunea Alpina!

   Felicitări pentru ideea avută, mulţumită ţie adevăraţii turişti vor fi cu adevărat informaţi, ştiind cu adevărat la ce să se aştepte acolo!

   La Muţi Ani! Următoarea aniversare poate nu o vei mai petrece sub acoperire... Numai bine!

    P.S. - am avut un şoc când am văzut că a apărut un review la recomandările de cazare despre Pensiunea Alpina care deja avea peste 20 de voturi ! Eram gata să mă duc la regulament şi să vad dacă la 20 de voturi negative se dă superbons... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ariciu
[24.03.16 09:50:56]
» mesaj pers

   @zlatna - Mulțumesc pentru urări! :)

   Și eu am dat voturi negative comentariilor de la Alpina. De-aia m-am și dus acolo. Eu nu votez negativ de obicei. Dacă nu-mi place ceva, închid și trec mai departe. Trebuia să văd ce am votat cu "-1", nu?

   Ăăăăă, să știi că livingul de la parter este ideal pentru o micro-întâlnire AFA. Puteți/(em) merge cu încredere! Eu zic "prezent" dacă vă hotărâți.

   Pe @papi îl aștept și eu la cotitură cu un ecou. În fond, a fost unul dintre cei mai vocali anti-Alpina... :P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ariciu
[24.03.16 10:01:27]
» mesaj pers

   @kelyboy -

Eram gata să mă duc la regulament şi să vad dacă la 20 de voturi negative se dă superbons...

   Replica asta a fost de milioane!!! =)) =))

   Mulțumesc pentru urări și apreciere!

   În ceea ce privește următoarea aniversare... promit să-mi iau tricoul și să-l port cu hanoracul deschis, ca să nu mai fiu undercover! :P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[24.03.16 10:07:35]
» mesaj pers

   @ariciu - La Mulți Ani! Într-adevăr un „sacrificiu” pentru AmFostAcolo efectuat chiar cu ocazia zilei de naștere. Așteptam cu nerăbdare ziua când cineva cu experiență în ale scrisului pe AFA va călca pragul Alpinei și ne va povesti ce a văzut/simțit acolo. O surpriză plăcută - am știut de ce nu m-am repezit să votez cu minus toate articolele apărute pe tema aceasta - deși mă mâncau degetele uneori. Oamenii care au scris, la îndemnul proprietarilor, nu au nici o vină. Bine că s-a lămurit și acest aspect atât de controversat... Felicitări încă o dată... pentru tot.

   L.E. Îmi place medalionul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- horachira
[24.03.16 10:21:21]
» mesaj pers

   La multi ani!

   nu m-am prins de data exacta, dar daca e 21, sinteti din aceeasi zi cu sotia mea

   Articolul, clar, cu acelasi tip de umor fin pe gustul meu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[24.03.16 11:26:48]
» mesaj pers

   In primul rand La Multi Ani! sa fie cu bucurie si impliniri alaturi de cei dragi.

   Acum vorba colegilor recomandarea ta este cea care este face mai mult decat o reclama platita la TV, si asta inseamna foarte mult.

   Acum stau si ma amuz gandindu-ma la cat de mult te-ai straduit sa le gasesti nod in papura si cum cu fiecare lucru bun care se intampla balanta incepea sa atarne tot mai mult spre plus. In fine cred ca in orice lucru pot fi si lucruri bune si uneori mai putin bune ca suntem oameni si perceptia fiecaruia difera.

   Cred ca prin acest articol ai luat o piatra de pe suflet multora, mie insa mi-ai pus niste pietre cu pozele tale cu mancarea, am crezut ca daca o sa pui fotografia cu notele de plata am scapat, dar tu nu, si mai mult si cred ca atunci cand o sa putem incarca la articole si miros la acest capitol multa lume va renunta la a mai citi :).

   Felicitari un articol minunat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.03.16 11:45:04]
» mesaj pers

   Mulți ani trăiască!

   Jos pălăria! Un articol jurnalistic, detaliat, complet. Se vede chiar în poza 26 atenția cu care a fost pregătită „ancheta” de față: totul s-a fotografiat din 2 - 3 unghiuri, ca să se poată publica fotografia cea mai bună :D

   Îmi imaginez oftatul de ușurare al patronului dacă a citit cele de mai sus, după ce și-a dat seama că i-a trecut glonțul pe la ureche.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulian68
[24.03.16 12:08:23]
» mesaj pers

   @abancor: Asta nu înseamnă că nu va mai fi "calcat"! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[24.03.16 14:20:49]
» mesaj pers

   @tata123 - Mulțumesc!

   Bine, recunosc, sunt puțin masochistă. Am auzit chestii de genul: "Dă-o-n papuci de treabă, chiar de ziua ta te duci acolo?!?! " :)):))

   Bine am făcut că m-am dus! A fost o experiență inedită, trebuie să recunosc. (din punct de vedere al posturii, ofcors):P

Îmi place medalionul...

   Știi ceva... și mie!! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ariciu
[24.03.16 14:29:32]
» mesaj pers

   @horachira - Păi... mulțumesc (și pentru urare, și pentru apreciere) și... La mulți ani și soției!

   Da, 21 este data cu pricina. În rest, ce să vă mai spun... decât că vă felicit! În mod sigur aveți o soție pe cinste: frumoasă, deșteaptă, haioasă și mai ales modestă! Sunteți un norocos!:P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[24.03.16 17:27:02]
» mesaj pers

   @mishu - Eu nu spun că totul e perfect acolo, ci doar că raportul calitate/preț este mai mult decât corect.

   Mulțumesc pentru urări! Așa să fie! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[24.03.16 17:33:51]
» mesaj pers

   @abancor -

Mulți ani trăiască!

   ... @riciu să trăiască! Laaaa muuulți aaaani!

   Cam așa era complet, nu? :P

   Fix de poza 26 ți-ai găsit să te iei!?!?!? Aia așa... neclară, făcută pe furiș cu telefonul de jenă să nu vadă oamenii că pozam mâncarea!

   La aia cu oftatul, recunosc, nu m-am gândit! Deși ar fi trebuit... Ha, ce tare sună!! =))

   ---

   L.E - @iulian68 - Abia aștept să-i calce și alții de-ai noștri!:)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- papone
[24.03.16 21:01:14]
» mesaj pers

   @ariciu -

Pe @papi îl aştept şi eu la cotitură cu un ecou. În fond, a fost unul dintre cei mai vocali anti-Alpina...

   Ariciule...comentez abia acum, desi am citit articolul pe cand eram la birou, dar de pe telefon nu pot pentru ca sa comentez - dupa cateva cazaturi, ecranul e praf si cateva litere nu le pot tasta :)

   In primul rand, LA MULTI ANI!!! Si toata sanatatea, voiosia, fericirea, blabla, sa apeleaza la tine! Stii ca ma bucur ca ne-am vazut la Cincis, asa ca nu-ti mai spun :P

   Dar stii ce-ai facut cu articolul asta? Ne-ai stricat programul de un weekend unora (de fapt doar locatia de cazare), ca io si Iulian eram chiar porniti sa mergem acolo. Si sa-l luam si pe @zlatna, care a zis ca se baga cu placere.

   In rest... frumos scris si corect - dar pentru asta nu te laud, ca-ti stiu scrierile si in plus, consider ca asa ar trebui sa fie scrierile pe aici prin zona. Hai, ca nu ma pot abtine: bravos!

   Cat despre vocalitatea mea... ma stii destul de bine: nu suport falsitatea (scrieri, declaratii, orice) si's unul dintre putinii de pe site care chiar comenteaza atunci cand ceva nu li se pare ok. Asta sunt si in viata de zi cu zi, nu pot trece peste ceva nedrept sau aiurea fara a incerca macar sa iau atitudine. Consider ca un minus acordat pe site este egal cu a opri vreun marlan sa loveasca o femeie sau cu a da jos dintr-un autobuz pe cineva care injura in gura mare sau miroase de nu poti sta. Asa mic cum sunt, nu vreau sa trec mai departe ca si cand nu am vazut nimic.

   Inca o data, LA MULTI ANI, TEPOASO!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- teona
[25.03.16 12:46:25]
» mesaj pers

   Zuper... sper ca nu mi s-a parut. [***] Felicitari pt. aceasta minivacanta cu un "grad de risc ridicat", dar se stie ca iti place imprevizibilul. Si ai pus din fericire punct, sper, review-urilor despre Alpina.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- kelyboy
[25.03.16 12:48:36]
» mesaj pers

   @teona - da de unde, a mai apărut unul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[25.03.16 16:15:47]
» mesaj pers

   @kelyboy - Cred ca devine "Pensiunea Anului", poate s-a organizat vre-un concurs cu premii si nu stim noi. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- papone
[25.03.16 16:33:25]
» mesaj pers

   @all - Intre timp, asa cum si fratele @kelyboy a anuntat, s-a mai scris un preudoarticol la comanda si fara poze, de catre cineva inscris... surpriza: chiar azi :) Indiferent ce ar fi si cat s-ar scrie, unii chiar nu stiu cand sa se opreasca. Spor la minusuit :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[25.03.16 17:39:59]
» mesaj pers

   @papone: Mulțumesc! :)

   Tocmai am observat şi eu pseudo-impresiile alea. Zău că-mi pare rău pentru ei. Au clar nevoie de cineva pentru imagine. Îşi fac rău fără să-şi dea seama...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ariciu
[25.03.16 17:41:59]
» mesaj pers

   @teona: Io-te că n-am reuşit să pun punct. Poate data viitoare... :)):))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[25.03.16 17:53:02]
» mesaj pers

   Într-adevăr, și pe mine m-a intrigat abundența review-urilor despre Pensiunea și hotelul Alpin din Păltiniș. Întâmplarea a făcut ca la momentul publicării să citesc postarea utilizatorului @zake, care mi-a plăcut sub aspectul stilului și elocvenței în exprimare, motiv pentru care am creditat-o și cu darul credibilității, atunci când verdictul final al domniei sale a fost ”nu recomandă”. Așa că îndată m-am alăturat cu imaginația opiniei exprimate de colegul nostru și mi-am alocat serioase rezerve în privința Pensiunii Alpina. Ulterior, această impresie s-a adâncit și mai mult, pe măsură ce curgea avalanșa reviewurilor de trei rânduri, la unison laudative. Iar faptul că majoritatea semnatarilor acestor review-uri sunt autori doar de moment, ei nemaipublicând alte review-uri pe acest site, m-a determinat și pe mine să suspectez comandarea acestor impresii, de cine altul, decât de proprietarul pensiunii.

   Se înțelege de ce titlul review-ului și mai ales semnătura unuia dintre cei mai apreciați useri postatori de pe AFA, m-a îndemnat îndată la lectură, cu aceeași precauție în impresii, precum gustă unul, pentru prima dată în viață, dintr-un platou cu fructe de mare, să zicem.

   Concluzia finală mi-a dat un sentiment de ușurare, căci avizul tău pozitiv, Corina, mi-a șters toate dubiile legate de subiectul în discuție, exact din perspectiva pe care ne-ai mărturisit-o și nouă :

Eu nu spun că totul e perfect acolo, ci doar că raportul calitate/preț este mai mult decât corect.

    Și cred că această viziune este corectă și din punctul de vedere al domnului @cristinelul, proprietarul (sau poate doar managerul) pensiunii, care-și poate asuma, dacă e sincer și onest, atât imperfecțiunile, cât și meritele. Mi-am dat seama acum că și în postura credibilă de solicitant al reviewurilor în discuție, domnul Cristinel nu poate fi blamat, ci dimpotrivă, lăudat ca întreprinzător care ține la prestigiul afacerii sale și face tot ce-i stă în puțință să o promoveze. Parcă-l și văd luîndu-și rămas bun de la clienții săi și adresându-le îndemnul : ” dacă v-a plăcut la noi și doriți să împărtășiți și altora experiența dumneavoastră, scrieti vă rog un mic articol pe acest site... Ne veți face un mare serviciu nouă, prin publicitatea pozitivă, dar și cititorilor care vor putea face o alegere în raport de impresiile dumneavoastră. Noi vă mulțumim anticipat! ”. Nu cred să fie ceva greșit în această procedură, pentru că e doar o rugăminte, nu o impunere, conștienți fiind că unei impuneri pe această temă nu i-ar răspunde nimeni.

   În final, mă alătur și eu celor care deja te-au felicitat cu ocazia zilei de naștere și-ți mărturisesc încântarea că deși ne despart câteva decade de ani, suntem se pare născute în aceeași zodie. Și eu sunt ”pește” din 19 martie :)

   Cu mult drag, La mulți ani, cu sănătate și putere ca să-ți porți pașii pe toate drumurile pământului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2016] Dovada anti-vdp că AmFostAcolo! =)) -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724202">Şterge vot</a></div><span id="v9724202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2016] Dovada anti-vdp că AmFostAcolo! =))
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2016] În parcarea de la Alpina -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724203">Şterge vot</a></div><span id="v9724203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2016] În parcarea de la Alpina
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2016] Pensiunea Alpina văzută din stradă -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724204">Şterge vot</a></div><span id="v9724204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2016] Pensiunea Alpina văzută din stradă
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2016] Curtea pensiunii. În față, intrarea în restaurant -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724205">Şterge vot</a></div><span id="v9724205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2016] Curtea pensiunii. În față, intrarea în restaurant
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724206">Şterge vot</a></div><span id="v9724206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2016] Camera 14, et. 1
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724207">Şterge vot</a></div><span id="v9724207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2016] Camera 14, et. 1
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724208">Şterge vot</a></div><span id="v9724208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2016] Camera 14, et. 1
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - baia -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724209">Şterge vot</a></div><span id="v9724209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - baia
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - dulapul și cuierul -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724210">Şterge vot</a></div><span id="v9724210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - dulapul și cuierul
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - sursa de încălzire :P -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724211">Şterge vot</a></div><span id="v9724211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2016] Camera 14, et. 1 - sursa de încălzire :P
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2016] Așezarea exact la baza pârtiei de schi -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724212">Şterge vot</a></div><span id="v9724212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2016] Așezarea exact la baza pârtiei de schi
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2016] Terasa... pentru mai la vară :)) -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724213">Şterge vot</a></div><span id="v9724213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2016] Terasa... pentru mai la vară :))
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2016] Livingul de la parter -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724214">Şterge vot</a></div><span id="v9724214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2016] Livingul de la parter
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2016] Livingul de la parter -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724215">Şterge vot</a></div><span id="v9724215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2016] Livingul de la parter
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2016] Livingul de la parter -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724216">Şterge vot</a></div><span id="v9724216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2016] Livingul de la parter
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2016] Livingul de la parter -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724217">Şterge vot</a></div><span id="v9724217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2016] Livingul de la parter
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2016] 3 margarete!!! -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724218">Şterge vot</a></div><span id="v9724218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2016] 3 margarete!!!
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [MAR-2016] Terasa și steagurile fluturând =)) -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724219">Şterge vot</a></div><span id="v9724219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2016] Terasa și steagurile fluturând =))
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724220">Şterge vot</a></div><span id="v9724220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724221">Şterge vot</a></div><span id="v9724221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii
foto ariciu [24.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724222">Şterge vot</a></div><span id="v9724222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2016] Restaurantul pensiunii
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2016] Din meniu... -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724223">Şterge vot</a></div><span id="v9724223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2016] Din meniu...
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2016] Din meniu... -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724224">Şterge vot</a></div><span id="v9724224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2016] Din meniu...
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2016] Din meniu... -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724225">Şterge vot</a></div><span id="v9724225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2016] Din meniu...
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2016] Din meniu... -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724226">Şterge vot</a></div><span id="v9724226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2016] Din meniu...
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2016] Din meniu... live:P -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724227">Şterge vot</a></div><span id="v9724227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2016] Din meniu... live:P
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAR-2016] Ultima zăpadă din acest sezon... SPER!!! -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 24.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av724229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv724229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=724229">Şterge vot</a></div><span id="v9724229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(724229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f724229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e724229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAR-2016] Ultima zăpadă din acest sezon... SPER!!!
foto ariciu [24.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.156883955002 sec