66727 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale din Mykonos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.01.2016
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2015
DURATA: 1 zile
TIP:

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Tinos, insula sacră a Cicladelor


Urmare de aici

Tinos este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Cicladelor. Față de surata ei, Mykonos, de care o despart aproximativ 17 Km spre nord, Tinos este mai bogată în vegetație, deci mai verde, stâncoasă, dar nu ca Mykonos.

Tinos a făcut obiectul unei excursii opționale, pe cont propriu, cu plecare din Mykonos. Am luat ferribotul Theologos cu plecare în jurul orei 11 a. m. din portul nou din Mykonos, Tourlos. Este bine de știut acest lucru, pentru că noi am încurcat porturile și prima dată am pierdut ferriboatul, amânând excursia pentru ziua următoare. Costul unui bilet a fost 7 euro pe sens. Câteva cuvinte despre ferriboat. Este mare, este elegant, dotat cu fotolii, canapele, măsuțe, televizoare cu programe grecești, dar prin care se anunțau și stațiile, are restaurant, bar, un magazin cu articole de plajă și suveniruri.

După 45 minute am debarcat în portul din Tinos. Un port mic, fără forfota întâlnită în portul Tourlos din Mykonos. A fost singurul vapor acostat la chei. Cum ieși din port, te întâmpină clădirile albe, unele fiind hoteluri, și faleza ce mi s-a părut mai frumoasă decât cea din Mykonos.

Istoria insulei se împletește cu a celorlalte insule grecești. Râvnită de venețieni, a fost între 1207-1715 sub protectoratul acestora, apoi, între 1715-1821 a căzut sub dominație otomană, ca din 1821, anul independenței, să ajungă din nou a grecilor. Cele două dominații, venețiană și otomană, și-au lăsat amprenta asupra arhitecturii clădirilor.

Insula este cunoscută și sub numele Ydroussa, care derivă din „Hydria” ce înseamnă „apă”.

În mitologie, Tinos a fost casa zeului vânturilor, Aeolus. Sigur, locul trebuie să confirme mitul, insula fiind bătută din toate părțile de vânt, un vânt care a devenit și mai puternic odată cu lăsarea serii.

Ce se poate vizita?

Atracția principală este Biserica Panagia Evangelistria (Buna Vestire) cu icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria, și pentru care Tinos este considerată o insulă sacră.

Satele tradiționale, mici, pitorești, în care sunt biserici și mănăstiri, insula având cam 700 de asemenea lăcașe de cult.

Hulubăriile, din Valea Caselor cu porumbei, ce datează din perioada dominației venețiene.

Pirgos, satul considerat centrul artei în marmură.

Și bineînțeles, orașul-port, care este mai puțin asaltat de turiști și în consecință mai puțin aglomerat.

Clădirile mai impozante se desfășoară într-un semicerc de-a lungul falezei. Un parc, paralel cu faleza și în continuarea clădirilor, aduce acea oază de vegetație și umbră numai bune pentru câteva minute de odihnă, de admirat marea cu ambarcațiunile ce stăteau cuminți ancorate la chei. Erau vase mici pescărești, dar și yachturi luxoase.

Faleza este zona cea mai frumoasă a orașului.

Două străzi principale urcă în pantă dinspre faleză spre locul cel mai căutat de turiști : Biserica Panagia Evangelistria. Cerul era înnorat, vânt puternic, n-am crezut că scăpăm de ploaie, dar am scăpat. Vântul nu numai că adună norii, dar îi și împrăștie. Magazinele de pe traseu vând recipienți pentru apa sfințită pe care o iei de la biserică. Am cumpărat vreo trei cu 0,50 cenți bucata, mai mult pentru forma lor frumoasă, pentru că se găsesc și în incinta bisericii. Pe traseul ce duce spre biserică, era așternută o mochetă lungă, roșie, delimitată de fanioane, pe care am văzut două femei și un bărbat, toți tineri, străbătând în genunchi și pe coate drumul. O adevărată golgotă a mântuirii lor. Scena am regăsit-o și pe treptele bisericii. Covorul era menit să atenueze oarecum dificultatea urcușului, pentru că drumul în pantă este obositor de urcat și pentru cei care-și folosesc mersul biped.

Biserica este un așezământ format din clădirea principală, capele și alte anexe, printre care și un muzeu. Complexul este impunător. Curtea interioară și piațeta din fața lui sunt pavate cu mozaic alb și negru. Porumbei obișnuiți cu oamenii vin să-ți mănânce din palmă. O scară din marmură ,cu multe trepte largi, duce spre interiorul bisericii, unde o mulțime aștepta să ajungă la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria, despre care se spune că a stat îngropată în pământ aproape 1000 de ani, după ce biserica ridicată în sec. al X-lea a fost arsă de pirați. Pe acel loc s-a ridicat Biserica Buna Vestire (Panagia Evangelistria), loc de pelerinaj și de mare sărbătoare religioasă în datele de 25 martie și 15 august. N-am ajuns să văd icoana, pentru că mi-a fost greu să stau în soare, la coadă, dar am aflat că nici nu o puteai vedea, fiind acoperită de pietre prețioase sau mai puțin prețioase, iar deasupra avea un geam de sticlă pentru protecție. Mi-am umplut cei trei recipienți mici cu apă sfințită pe care o luai de la un robinet. Drumul de întoarcere l-am făcut pe strada paralelă, o stradă ce cobora, pietonală, mărginită de o parte și de alta de magazine cu odoare bisericești și alte suveniruri. Am ajuns din nou pe faleză. Am ales o tavernă în apropiere de mare, la capătul unei străduțe, și ne-am bucurat de o porție uriașă de souvlaki la 8 euro. Orașul se voia însă explorat, așa că am luat la pas (cum altfel?) străduțele, pe care te întâmpinau câte o biserică albă, cu clopotnița dantelată., fațade ale caselor împodobite cu arbuști înfloriți și cu firide cu câte o statuie a Fecioarei Maria sau tablouri și alte obiecte ornamentale. Am văzut însă și multe clădiri aflate în paragină. Una, care fusese cândva o casă impunătoare, frumoasă, stătea acum să cadă. Era ca din filmele horror. Devenise acum o casă pentru porumbei care zburau acolo în voie. Am fotografiat-o pentru aerul sinistru de poveste din romantism. Multe alte case, vizibil nelocuite, aveau anunțuri că sunt de vânzare.

Spre seară, vântul a început să se întețească, devenind chiar rece. Un vânt folositor pentru insula care are peste 80 de mori de vânt, ele fiind o altă atracție turistică.

Portul ne aștepta dezolant de pustiu. Biletul îl cumpărasem de cum am ajuns pe insulă. Ferriboatul trebuia să plece la 21,30, dar a avut o întârziere de aproape două ore, timp în care nimeni și nimic nu mișca în port, și dacă n-ar fi fost și alți pasageri, aș fi crezut că am greșit locul de îmbarcare. Când în sfârșit a apărut, toată lumea a fost fericită. De n-ar fi fost vântul puternic, aș fi suportat mai bine lunga așteptare. Am ajuns în Mykonos la timp să prindem ultimul autobuz spre Ag. Stefanos, unde aveam hotelul.

Mi-a plăcut Tinos, cu excepția vântului care m-a făcut să tremur bine de tot la sfârșit de iunie.

Concluzia? Dacă ajungeți în Ciclade, vizitați și insula sacră Tinos!

---
Impresii încărcate de Rodel in 31.01.2016 13:27:55

Validat / Publicat: 31.01.16 16:30:50


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3519

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  73300 PMA (din 59 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rodel? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[31.01.16 16:30:31]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Excursii opţionale din Mykonos, MYKONOS" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[31.01.16 18:02:58]
» mesaj pers

   @Rodel - Articolul a fost selectat minighid pentru această destinație.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[31.01.16 18:07:45]
» mesaj pers

   Foarte frumos articol si poze de asemenea. Felicitari

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[31.01.16 18:16:04]
» mesaj pers

   @mishu - Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[31.01.16 20:25:19]
» mesaj pers

   Ce ar putea fi mai frumos la poza P14? Daca m-as plimba si au acum pe undeva pe aleea aceea, ar fi... super de frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[31.01.16 20:34:46]
» mesaj pers

   @mogly - Chiar dacă insulele au un relief în general arid, stâncos, florile se întâlnesc peste tot: pe treptele caselor, pe trotuarele străduțelor, cățărate pe garduri și clădiri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[31.01.16 20:56:21]
» mesaj pers

   @Rodel - Si cu atat mai mult sunt superbe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[01.03.16 16:37:53]
» mesaj pers

   Am ajuns mai tarziu cu cititul, dar adaug si eu un vot binemeritat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [14.10.19 11:58:59]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P04 [JUN-2015] „Teologos”, ferribotul care face traseul Mykonos-Tinos și care ne-a dus în 45 minute în insulă. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710310">Şterge vot</a></div><span id="v9710310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2015] „Teologos”, ferribotul care face traseul Mykonos-Tinos și care ne-a dus în 45 minute în insulă.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2015] Ferriboatul, o parte a interiorului. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710312">Şterge vot</a></div><span id="v9710312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2015] Ferriboatul, o parte a interiorului.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2015] Prima imagine a orașului după ce am ieșit din port. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710313">Şterge vot</a></div><span id="v9710313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2015] Prima imagine a orașului după ce am ieșit din port.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]P08 [JUN-2015] Câteva stânci și în depărtare, faleza. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710314">Şterge vot</a></div><span id="v9710314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2015] Câteva stânci și în depărtare, faleza.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2015] O primă biserică ne-a întâmpinat la intrarea în oraș. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710315">Şterge vot</a></div><span id="v9710315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2015] O primă biserică ne-a întâmpinat la intrarea în oraș.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2015] Fațada unei case împodobită cu arbuști înfloriți. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710316">Şterge vot</a></div><span id="v9710316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2015] Fațada unei case împodobită cu arbuști înfloriți.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2015] O altă podoabă ce înfrumusețează fațada unei case. Nu pot lipsi moriștile de vânt. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710317">Şterge vot</a></div><span id="v9710317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2015] O altă podoabă ce înfrumusețează fațada unei case. Nu pot lipsi moriștile de vânt.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2015] Zonă verde de-a lungul falezei. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710318">Şterge vot</a></div><span id="v9710318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2015] Zonă verde de-a lungul falezei.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2015] Palmieri în parcul paralel cu faleza. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710319">Şterge vot</a></div><span id="v9710319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2015] Palmieri în parcul paralel cu faleza.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2015] Fără cuvinte... Ce poate fi mai frumos? -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710320">Şterge vot</a></div><span id="v9710320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2015] Fără cuvinte... Ce poate fi mai frumos?
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2015] Strada ce urcă spre Biserica Evangelistria. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710321">Şterge vot</a></div><span id="v9710321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2015] Strada ce urcă spre Biserica Evangelistria.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2015] Tinos, un oraș cu multă vegetație. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710322">Şterge vot</a></div><span id="v9710322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2015] Tinos, un oraș cu multă vegetație.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2015] O clădire veche din sec. al XIX-lea. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710324">Şterge vot</a></div><span id="v9710324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2015] O clădire veche din sec. al XIX-lea.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2015] Strada ce coboară de la biserică, o stradă plină cu mici magazine cu marfă de la obiecte de cult religios la sandale, pălării, magneți și alte suveniruri. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710325">Şterge vot</a></div><span id="v9710325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2015] Strada ce coboară de la biserică, o stradă plină cu mici magazine cu marfă de la obiecte de cult religios la sandale, pălării, magneți și alte suveniruri.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2015] Treptele ce duc în biserică. Se văd două credincioase ce au ajuns mergând pe coate și în genunchi. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710326">Şterge vot</a></div><span id="v9710326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2015] Treptele ce duc în biserică. Se văd două credincioase ce au ajuns mergând pe coate și în genunchi.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2015] În curtea Bisericii Evangelistria. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710327">Şterge vot</a></div><span id="v9710327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2015] În curtea Bisericii Evangelistria.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2015] Curtea Complexului Bisericii. Se poate observa mozaicul alb și negru, chiliile. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710328">Şterge vot</a></div><span id="v9710328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2015] Curtea Complexului Bisericii. Se poate observa mozaicul alb și negru, chiliile.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUN-2015] Piața din fața bisericii Buna Vestire (Evangelistria) -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710329">Şterge vot</a></div><span id="v9710329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2015] Piața din fața bisericii Buna Vestire (Evangelistria)
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [JUN-2015] Ne apropiem de biserică. Se văd și două femei ce parcurg drumul în genunchi. Covorul roșu le ușurează durerile. Ce necazuri or fi având? -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710330">Şterge vot</a></div><span id="v9710330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2015] Ne apropiem de biserică. Se văd și două femei ce parcurg drumul în genunchi. Covorul roșu le ușurează durerile. Ce necazuri or fi având?
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P25 [JUN-2015] Poarta de intrare în complexul bisericesc. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710332">Şterge vot</a></div><span id="v9710332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2015] Poarta de intrare în complexul bisericesc.
foto Rodel [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [JUN-2015] Parcarea din fața bisericii. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710333">Şterge vot</a></div><span id="v9710333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2015] Parcarea din fața bisericii.
foto Rodel [31.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108739852905 sec