#E#D
66007 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Drumeții în munții Rarău

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.12.2015
DE
Avatar traian.leuca
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploiești
înscris/ă în 06.03.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Pe crestele munților Rarău


Urmare de aici

Ideea scrierii unui articol despre Munții Rarău mi-a fost inspirată de anunțul făcut în presă anul trecut: ”A fost inaugurat TransRarăul - a treia minune «asfaltată» a țării”. Mi-am adus aminte că am parcurs și eu o porțiune a acestei șosele care, deși situată la o altitudine mai mică decât Transfăgărășeanul și Transalpina, rivalizează cu acestea prin frumusețea peisajelor ce o înconjoară.

Acum trei ani, când am urcat să vizităm o parte din munții Rarău, șoseaua era proaspăt asfaltată, dar numai pe porțiunea dintre Pojorâta și vârful de unde, pe un drum forestier, se ajunge la Cabana Rarău. Acum s-a asfaltat în totalitate făcând mai ușoară legătura dintre Valea Moldovei, de la Pojorâta și Valea Bistriței, la Chiril. Pentru turiști asfaltarea întregului traseu permite un acces mai ușor la obiectivele turistice aflate în zona cabanei.

Porțiunea din TransRarău dinspre Pojorâta, pe care am urcat-o acum trei ani, este foarte frumoasă, multe serpentine și puncte de belvedere, imaginile panoramice asupra Văii Moldovei sunt superbe. Am urcat această porțiune de șosea până în vârf și aici asfaltul s-a terminat. În partea stângă am luat-o pe un drum forestier spre Cabana Rarău, unul din obiectivele excursiei noastre.

După ce am trecut pe lângă un camping foarte aglomerat, am ajuns la o altă intersecție de drumuri. Am luat-o pe cel din dreapta, am mai urcat vreo 500 de metri și am ajuns la cabană. Aici am parcat autoturismul, am inspectat un pic locurile din jur, apoi am urmat o potecă marcată spre atracția numărul unu a munților Rarău, Pietrele Doamnei, ”catedrala gotică naturală”, cum frumos se exprima cineva pe un site turistic.

Traseul este unul destul de ușor, pleacă din fața cabanei, trece prin stânga unor stânci și continuă printr-o frumoasă pădure de brazi. Când am ajuns la conglomeratul acela de pietre răspândite alandala în apropierea pădurii de brazi, am dedus că numai un cutremur a produs desprinderea acestora din bucata de munte.

Ulterior am aflat și de legenda în care se spune că domnitorul Petre Rareș și-ar fi găsit un loc în Rarău pentru a-și adăposti familia și averea. Când tătarii au ajuns la locul unde era îngropată averea, stânci uriașe s-au desprins din munte îngropând și hoții. Mai nou, localnicii, inspirați de această legendă, au denumit TransRarăul Drumul Comorilor cu trimitere la averea domnitorului îngropată sub acele stânci.

Tot de la cabană se poate face un alt traseu mult mai ușor decât cel de la Pietrele Doamnei. La 50 de metri mai jos, în dreapta cabanei, se urcă un deal mic, se ajunge într-o poiană și în față dăm de o stâncă mare cu un perete abrupt numită Piatra Șoimului. Peisajele din jur sunt magnifice, imaginile panoramice spre Valea Bistriței îți taie răsuflarea. Ce nu mi-a plăcut atunci a fost faptul că în apropierea acestei pietre, în frumoasa poiană, unii au găsit de cuviință să încingă niște grătare și să lase și urme asupra trecerii lor pe acolo.

Ne-am întors la mașină și am coborât la intersecția de drumuri forestiere. Nu am luat-o pe drumul din stânga, pe unde am venit din Pojorâta, ci am luat-o pe cel din dreapta care urcă în apropierea vârfului Rarău. O bună bucată de drum am mers printr-o frumoasă pădure de brazi, am trecut pe lângă stația meteorologică, apoi am ieșit în golul alpin al munților Rarău.

Drumul forestier este destul de bun și deși urcă până aproape în vârf, am lăsat mașina mai jos, lângă o stână de oi, și am urcat vîrful alpin cu piciorul. Personal îmi place să mă plimb pe crestele golașe ale munțiolor, acolo unde ești mai aproape de cer și unde ai imagini panoramice deosebite. Munții Rarău nu sunt așa de înalți, cea mai înaltă cotă este cu puțin peste 1600 de metri, însă sunt foarte frumoși, de aici din vârf sunt printre cele mai frumoase imagini cu văile și dealurile Bucovinei.

În una din cărțile sale scriitorul Geo Bogza nota: „În alte locuri pot fi munți mult mai mari sau fluvii mai puternice, marea sau oceanul, aici Rarăul reprezintă dimensiunea fundamentală a lumii, latură cosmică a vieții și a istoriei”.

Timp de două ore ne-am plimbat pe creasta Rarăului, am mers și la releul de televiziune, aflat pe o altă creastă a muntelui, și am admirat peisajele magnifice din jur. Turnurile mari de la Pietrele Doamnei par mult mai frumoase de aici din vârf. De pe cele două creste muntoase avem imagini superbe în toate punctele cardinale, spre Valea Bistriței, spre Slătioara, spre Valea Moldovei sau Valea Dornelor.

La plecare am avut intenția să vizităm și Mănăstirea Sihăstria Rarăului aflată la cinci km, în dreapta drumului forestier ce duce la cabană, dar cum aveam cazare la mulți km de aici și timpul ne presa, am renunțat și ne-am îndreptat spre alte locuri minunate din Bucovina.

Vacanțe cât mai plăcute!

---
Impresii încărcate de traian.leuca in 27.12.2015 10:29:59

Validat / Publicat: 27.12.15 11:42:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3516


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (traian.leuca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  83200 PMA (din 70 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[27.12.15 13:18:51]
» mesaj pers

   Ma bucur ca m-am nimerit cu SB. Anul trecut am dat si noi o tura pe RArau si am tras un mic Circuit Pietrele Doamnei. Am postat la vremea respectiva. Sunt locuri minunate si incarcate de legenda. Zona este datorita Transraraului mult mai accesibila cu bunele si relele inerenta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.12.15 14:12:59]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Mulțumesc pentru vizită și... superbonus!

   Acum că șoseaua s-a asfaltat în totalitate, mă bate gândul să o traveresz în vară, începând de la Chiril, și să mă bucur iar de peisajele minunate ale munților Rarău.

   Sărbători fericite alături de cei dragi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- wolf2001
[27.12.15 14:50:50]
» mesaj pers

   Un traseu care trebuie facut la vara. Multumim! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[27.12.15 15:02:49]
» mesaj pers

   Foarte bun articolul. Am fost si noi anul acesta la sfarsitul lunii septembrie pe acest traseu pana la Pietrele Doamnei.

"În partea stângă am luat-o pe un drum forestier spre Cabana Rarău, unul din obiectivele excursiei noastre. "
Sa stiti ca au asfaltat si acesta portiune de drum pana in fata cabanei.

   Zona este superba, peisajele montane sunt spectaculoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2700 PMA1 (din 9 voturi)]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.12.15 15:15:48]
» mesaj pers

   @wolf2001 - Neapărat! Mulțumesc pentru vizită!

   @Zlatna-Mulțumesc pentru informație, cred că la vară o să ajung iar pe aceste meleaguri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[27.12.15 15:16:28]
» mesaj pers

   @traian. leuca:

   Craciun fericit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[27.12.15 15:24:14]
» mesaj pers

   @traian. leuca - Craciun fericit! si un 2016 plin de bucurii si de concedii placute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.12.15 15:33:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema, @zlatna-Un an nou plin de realizări și vacanțe cât mai plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Șoseaua TransRarău, Chiril-Pojorâta, din munții Bucovinei, jud. Suceava (poză luată de pe internet). -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701770">Şterge vot</a></div><span id="v9701770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Șoseaua TransRarău, Chiril-Pojorâta, din munții Bucovinei, jud. Suceava (poză luată de pe internet).
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2012] Porțiune din TransRarău văzută din vârful munților Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701771">Şterge vot</a></div><span id="v9701771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] Porțiune din TransRarău văzută din vârful munților Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2012] Un punct de belvedere din apropierea vârfului șoselei alpine TransRarâu munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701772">Şterge vot</a></div><span id="v9701772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Un punct de belvedere din apropierea vârfului șoselei alpine TransRarâu munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2012] Piatra Șoimului din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701773">Şterge vot</a></div><span id="v9701773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Piatra Șoimului din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Pietrele Doamnei văzute din apropierea cabanei Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701774">Şterge vot</a></div><span id="v9701774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Pietrele Doamnei văzute din apropierea cabanei Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] Urcare spre Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701775">Şterge vot</a></div><span id="v9701775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] Urcare spre Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] Sub aceste stânci zice că se află averea domnitorului Petru Rareș. Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701776">Şterge vot</a></div><span id="v9701776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] Sub aceste stânci zice că se află averea domnitorului Petru Rareș. Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] La Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701777">Şterge vot</a></div><span id="v9701777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] La Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava, văzute de pe traseul ce urcă pe un vârf al muntelui. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701778">Şterge vot</a></div><span id="v9701778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] Pietrele Doamnei din munții Rarău, jud. Suceava, văzute de pe traseul ce urcă pe un vârf al muntelui.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] Locul unde am parcat mașina în apropierea vârfului Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701780">Şterge vot</a></div><span id="v9701780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] Locul unde am parcat mașina în apropierea vârfului Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] Pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701781">Şterge vot</a></div><span id="v9701781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] Pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Mai aproape de cer pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701782">Şterge vot</a></div><span id="v9701782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Mai aproape de cer pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] Gol alpin pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701783">Şterge vot</a></div><span id="v9701783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] Gol alpin pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2012] Valea Bistriței văzută de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701784">Şterge vot</a></div><span id="v9701784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2012] Valea Bistriței văzută de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] O frumoasă imagine luată de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701785">Şterge vot</a></div><span id="v9701785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] O frumoasă imagine luată de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] Valea Bistriței văzută de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701786">Şterge vot</a></div><span id="v9701786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] Valea Bistriței văzută de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] Turnurile de la Pietrele Doamnei văzute de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 27.12.15] - <span class="allrVotedi" id="av701787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv701787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=701787">Şterge vot</a></div><span id="v9701787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(701787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f701787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e701787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] Turnurile de la Pietrele Doamnei văzute de pe vârful Rarău din munții Rarău, jud. Suceava.
foto traian.leuca [27.12.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.116193056107 sec