65116 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Tolon şi împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.10.2015
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 12 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vânători de plaje în Tolo şi împrejurimile sale


Urmare de aici

Dintotdeauna am iubit şi iubesc plajele şi cum nu fac din asta un secret, în orice loc am merge în vacanţă, soţul meu şi cu mine (şi el fiind, de asemenea, un mare admirator de plaje) explorăm zona respectivă în căutarea celor mai frumoase plaje ce pot fi în acelaşi timp, mai izolate, mai sălbatice, mai naturale, sau mai artificiale, mai civilizate sau mai rudimentare. Oricum, marea şi plaja ca noţiuni inseparabile fac, negreşit, parte din vacanţele noastre, şi dacă se poate şi combinate cu „puţin” munte, reţeta se apropie de a fi ideală.

Acelaşi lucru am dorit să se întâmple şi în cea mai recentă vacanţă din Grecia, cea petrecută în Tolo, Peloponez. După primele două zile în care ne-am acomodat cu locaţia şi plaja sa minunată despre care am mai spus câteva cuvinte în articolul dedicat micului Tolo, am pornit spre răsărit în căutare şi de alte plaje, căci ni se povestise că, spre est, mai sunt câteva plaje de luat în seamă: Kantia, Vivari şi Iria, nemaipunându-le la socoteală pe cele de la Plaka şi Asini care erau mult mai la îndemâna noastră. Acolo ţărmul este aşa de dantelat, că ai impresia că sunt insule şi insuliţe peste tot, dar o simplă privire mai atentă pe o hartă detaliată te lămureşte că ţărmul atât de „încreţit” face să se vadă aşa.

Zis şi făcut. Într-a treia zi de dimineaţă am purces cu destinaţia Kantia, cu gândul să le parcurgem pe toate ca, mai apoi, să stabilim cum şi la care vom mai reveni, dacă merită, sau nu, efortul.

Kantia

Am lăsat în urmă mai întâi Drepano, mai apoi şi Vivari, şi după şapte-opt kilometri am ajuns la Kantia, o localitate desfăşurată între livezi de portocali şi lămâi, cu faţa la mare, a cărei plajă se întindea, practic, de-a lungul satului. O zonă de coastă aparent fără sfârşit care atrage turişti de toate vârstele. Primul impact vizual este culoarea nisipului de un ocru-cărămiziu izbitor, ce contrastează puternic cu azuriul mării. Plaja, nu prea lată, dar destul de lungă, de câţiva kilometri buni că-ţi duceai mâna la frunte încercând să-i vezi capătul dar, în acelaşi timp să nu te orbească soarele, nu beneficia de amenajări grozave, numai ici-colo, răzleţ erau pâlcuri de şezlonguri cu umbrele în dreptul vreunei taverne, unde era improvizat şi câte-un duş, sau vreo cabină de schimb. Ne-am aşezat şi noi pe şezlonguri, lângă un mic hotel cu tavernă, la umbra eucalipţilor cu frunze frumos mirositoare mai ales când sunt smotocite în mână. Între copaci sunt legate hamace, dând un aspect deosebit. Nisipul este grosier, chiar şi cu pietricele de culoare închisă, în apă este ceva mai fin, iar intrarea nu este nici lină, nici abruptă, ca să vă faceţi idee, au venit destule familii cu copii. Plaja este cunoscută, în special, printre greci, am văzut puţini turişti străini. A venit imediat cineva să ne ia comanda, am cerut frappé -uri, aşa dis-de-dimineaţă, că şi-aşa încă mai aveam poftă de cafea. Am rămas pentru câteva băi bune în apa limpede a Egeei, alternate cu şedinţe de lenevit la soare.

Dacă ar fi fost situată mai aproape de oraş, plaja Kantia ar avea cu siguranţă un loc fruntaş în topul celor mai populare plaje de pe lângă Nafplio. Este

extrem de populară printre localnici, în parte şi datorită excelentelor cafenele şi baruri situate dincolo de plajă, în care vezi mai mult tineri ce le animă.

Iria

Următoarea pe traseul făcut de-acasă era plaja Iria, practic, situată în extremitatea estică a arealului, după vreo trei-patru kilometri de Kantia, acesta fiind capătul de linie pentru plajele de pe lângă Tolo. Iria nu este o staţiune în sine, ci mai degrabă un sat cu multe case de vacanţă dispuse pe malul mării ce nu mai beneficia de o plajă propriu-zisă, ci de o fâşie când mai lată, când mai îngustă de pietriş amestecat cu nisip şi pietre mai mari. Aproape în dreptul fiecărei vile, la mare câte o barcă era gata să plece în larg, pentru plimbări, scufundări, etc. Totuşi, în drumul nostru pe jos, căci am luat Iria la picior, am văzut vreo două grupări de şezlonguri cu umbrele pe lângă tavernele aferente, nu ne-am mai aşezat, preferând s-o „cântărim” din mersul celor trei kilometri lungime, cât măsoară toată localitatea. Iria este oaza de linişte în care se retrag spre încărcarea bateriilor mulţi atenieni cu ceva dare de mână ce şi-au construit case mai mici sau mai mari pentru odihnă şi relaxare.

Vivari

La întoarcerea în Tolo, ne-am propus şi o oprire scurtă la Vivari, al cărei peisaj fascinant, cel puţin din şosea, „te chema” să-ţi doreşti să vezi mai mult. La bază, Vivari este un mic sat de pescari, destul de modest, dar în acelaşi timp extrem de frumos pentru că marea pătrunde atât de adânc printre colinele ciudat dispuse pe ţărm, că la început ai impresia că între mare şi uscat ar mai exista un lac, dar nu e aşa. Vivari are o mică plajă situată pe lângă portul din satul omonim, din pietre, cu apa mării limpede, de cristal, mică la intrare şi fund tot pietros. Nu există şezlonguri, doar câteva umbrele de plajă ce pot fi folosite gratuit, nu sunt baruri pe plajă. În schimb,

Vivari este un paradis pentru luat masa pe malul mării, cu peşte şi fructe de mare, tavernele servesc felurile de mâncare delicioasă grecească lângă apă, mese fiind direct pe plajă. Se poate planifica şi petrece o întreagă zi pe plajă, unde bucuria de a lua masa la doar câţiva paşi de unde ţi-ai pus prosopul de plajă e total relaxantă. Şi când tegândeşti că se află la doar zece minute de Tolo...

Asini

Un petic de plajă lângă plaja Psili Ammos din Tolo, zgomotos şi întotdeauna aglomerat, aşa aş putea caracteriza pe scurt micuţa plajă Asini ce se întinde la poalele dealului Barbouna pe care sunt împrăştiate ruinele anticei cetăţi Asini.

Există o notă de inedit: unde altundeva ai putea vreodată să întâlneşti o plajă alături de ruinele unui oraş antic care este menţionat în Iliada lui Homer ca unul dintre membrii coaliţiei de state greceşti care au asediat timp de zece ani Troia?

Plaja este integral din pietre, aceleaşi pietre se regăsesc şi pe fundul apei în care intrarea nu este abruptă, dar fără pantofi speciali nu e abordabilă. Micuţa Asini este una dintre una dintre cele mai frumoase plaje din regiune, foarte potrivită pentru a înota. Se poate sta şi la soare pe şezlonguri, sub umbrele, cu o bere/un cocktail/ frappé ce pot fi aduse imediat de la taverna-cafenea din coasta sa. Dacă nu mai găseşti loc la şezlong, sub umbrelă, e loc şi la rogojină/prosop, dacă pietrele nu deranjează spatele. Este prevăzută chiar şi cu duş, cabină de schimb, parcare spaţioasă gratuită, de fapt, aceeaşi cu cea a sitului arheologic. Pe Asini am vizitat-o de câteva ori, petrecându-ne minunat ceasurile de la amurg, când dogoarea soarelui era mai domoală.

Plaka

Primul contact vizual cu această plajă care este, de fapt, plaja localităţii Drepano, l-am avut atunci când, vizitând situl antic Asini, am urcat dealul Barbouna până-n vârf, de-acolo priveliştea splendidă scotea în evidenţă într-o parte Tolo cu staţiunea, plaja sa Psili Ammos, până-n port, iar în cealaltă superba plajă Plaka, lungă de câţiva kilometri buni, poate chiar vreo doi-trei, ce se „oprea” în alt deal. Numele său derivă de la „ placă de stâncă” (Plaka) ce din loc în loc plachează fundul mării, fiind nevoie de a înainta ceva în larg pentru a depăşi această platformă şi a da de nisip. Sunt şi locuri în care „placa” este întreruptă în apă, doar nisipul fin, foarte plăcut, fiind pe fundul apei. Ele sunt uşor de reperat, căci acolo se strâng cei veniţi la baie, placa fiind principalul motiv pentru care plaja atrage mai puţini vizitatori decât adiacenta sa din Tolo. Dar compensează prin faptul că de-a lungul său există mult mai multe campinguri, taverne, restaurante, baruri şi cafenele.

Plaka înseamnă o plajă lungă, cu pietre mari şi mici şi ape albastre, unii dintre turişti susţinând că este locul de baie cu cea mai clară apă din regiune. De asemenea, este preferată de surferi şi alţi pasionaţi de sporturi de apă, fiindcă vântul, uneori, îi avantajează cam tare pe aceştia în detrimentul celor ce vor să se scalde aproape de mal. Plaka, una dintre cele mai frumoase plaje din regiune şi, deşi, are şi locuri amenajate cu şezlonguri, umbrele, duşuri, cabine de schimb şi toalete destul de des, mai ales că sunt puse la dispoziţie de tavernele şi campingurile de peste drum, are totuşi aspectul unei fermecătoare plaje sălbatice. Există, de asemenea, locuri de parcare gratuite de-a lungul plajei.

Trebuie să spun că Plaka a fost plaja noastră preferată, în ciuda celor doi kilometri ce trebuiau parcurşi până la ea, dat fiind că Psili Ammos era la o aruncătură de băţ de noi. Drumul era foarte agreabil printre livezile de citrice şi rodii, chiar dacă numai pe o bandă uneori. Dar, intimitatea oferită de Plaka cea neaglomerată şi faptul că în ultimii ani am început să iubim din ce în ce mai mult plajele cu pietre, iar aceasta era ideală în locul ce-l ochisem cu fundul mării de nisip foarte fin în porţiunile în care platforma de stâncă era spartă. Ea a fost leagănul după-amiezelor vacanţei noastre, la ea ne retrăgeam pentru a simţi marea aproape ca pe un bun personal, pentru a ne bălăci în Egeea cea dragă şi pentru a ne prăji la soarele încă fierbinte al zilelor de început de septembrie. În ultima seară, după ce ne-am ospătat cum se cuvine la una dintre tavernele de la malul mării, am prins o întâlnire a motociliştilor ce avea loc la un camping vizavi de plajă. A trebuit să trecem pe lângă ei, altfel nu se putea, ocupaseră aproape toată şoseaua care oricum era îngustă, mi-a plăcut solidaritatea lor, erau o comunitate aparte, cu personalitate, ce merită respect.

Kastraki

În multe feluri, aceasta poate fi privită ca pe o extindere a capătului din dreapta plajei Plaka, dar fiindcă are propriul camping, propria parcare, propria tavernă şi alte facilităţi proprii, am îndrăznit s-o evidenţiez separat. Numele său vine de la Kastraki ce este cuvântul grecesc cu semnificaţia unui mic castel. Este vorba de cel ce face parte din ruinele anticului oraş Asini, lângă care se situează.

Psili Ammos

Este echivalentul din greacă pentru "nisip fin" şi regina plajelor din zona Tolo, un fel de cireaşă de pe tort. Se pare că încă se află în topul preferinţelor turiştilor ce o iubesc ca pe o mare favorită chiar de prin anii’60-’70, şi-n prezent reprezintă o experienţă autentică pentru iubitorii de soare şi mare în Grecia.

Aceasta este alegerea perfectă pentru familiile cu copii mici, apa rămâne până la genunchi pentru destul de mare distanţă. Este o plajă frumoasă, curată şi bine întreţinută, singura premiată cu Blue Flag dintre toate acestea. Dimensiunile sale considerabile fac din ea locul cel mai aglomerat din zonă. Nisipul fin, aproape extrafin, de culoare cenuşiu închis este prezent şi pe uscat şi pe fundul mării, care se distinge uşor prin apele de cristal ale Egeei, că poţi să-ţi vezi lejer unghiile de la picioare când înaintezi prin ea. Înotătorii sunt impresionaţi, în special în timpul orelor dimineţii când nu e încă aglomeraţie, de transluciditatea apei, ce face să aibă aspectul unei piscine uriaşe. Este ideală pentru turiştii de toate vârstele, peisajul este armonios cu micuţa insulă Koronisi situată la câteva sute de metri în larg, în dreptul său.

Dispune de toate facilităţile necesare pentru care i s-a atribuit Steagul Albastru: toalete, duşuri, cabine de schimb, puncte de salvamar, puncte de prim-ajutor, pe lângă şezlongurile şi umbrelele existente care nu împiedică pe nimeni să aleagă şi varianta la rogojină. Este complet echipată cu cafenele, restaurante, taverne. Aceasta prevede, de asemenea, toate facilităţile moderne pentru sporturi de apă şi un loc de joacă pentru copii. Există locuri de parcare de-a lungul drumului, gratuit. Un lucru inedit: pentru iubitorii de animale şi nu numai, am văzut locuri special amenajate ca nişte căsuţe în care există mâncare pentru câinii comunitari, pentru eliberarea căreia trebuie să introduci monede ca la automatul de cafea.

Cam acestea au fost plajele pe care noi le-am descoperit în această „bucată” mirifică de Grecie. În speranţa că v-am făcut poftă de Tolo şi de zonele adiacente, vă las să vă hotărâţi pe care dintre aceste plaje aţi merge dacă vacanţa v-ar purta prin aceste minunate locuri din Elada!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 25.10.2015 14:31:27

Validat / Publicat: 25.10.15 16:12:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 4269


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- dana2104
[25.10.15 20:54:37]
» mesaj pers

   Dupa cele doua vacante in care am incercat sa vad cat mai mult din fascinantul Peloponez, nu ma pot lauda decat cu doua ore petrecute in Napflio si o dupa amiaza+o noapte in camping Asini Beach. In Tolo nici nu am ajuns... Am vrut, dar neatentia soferului la un sens giratoriu ne-a dus direct in zona de campinguri de pe plaja Plaka. De fapt nici nu stiam ca se numeste asa, am aflat acum.

   O dupa amiaza petrecuta aici m-a facut sa-mi promit ca voi reveni cu siguranta pentru mai multe zile, iar acest lucru sper sa se realizeze anul viitor cand vrem sa vizitam si aceasta parte a Peloponezului.

   Ramane doar sa ne hotaram daca va fi campingul din Tolo aflat chiar linga Psili Amos sau unul din campingurile mai retrase de pe plaja Plaka. Probabil vom alege a doua varianta.

   Descrierea atat de amanuntita a plajelor din imprejurimi imi este mai mult decat utila.

   Un vot din suflet si un mare "MULTUMESC"!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[25.10.15 21:13:55]
» mesaj pers

   @dana2104 - Mulţumesc şi eu foarte mult pentru aprecieri şi mă bucur că vă pot fi de ajutor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[26.10.15 00:54:33]
» mesaj pers

   @irinad - Multumim pentru relatare, informatiile interesante si utile oferite si impresiile de la fata locului, convingatoare ca de obicei. Acelasi stil direct, limpede si lamuritor, ma face sa retin la Favorite articolul pentru documentarea la viitorul drum in zona. Si minunate poze, incantatoare si atragatoare, pentru locurile descrise. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[26.10.15 08:16:39]
» mesaj pers

   @calatorul50 - Vă mulţumesc şi eu pentru cuvintele dvs. frumoase pe care la primesc întotdeauna cu plăcere.

   De asemenea, mi-ar plăcea ca aceste informaţii să-i ghideze şi pe alţi turişti care vor merge pe-acolo şi vor vrea să încerce şi alte plaje în afara celor din staţiune, din pură curiozitate sau pentru diversitate.

   Vacanţe plăcute în continuare vă doresc şi eu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[26.10.15 14:24:41]
» mesaj pers

   Se vede cine este fan Grecia. O relatare care te imbie sa o iei spre Grecia... spre Tolo...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[26.10.15 17:38:28]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Mă bucur să văd că articolul meu te îmbie la locurile minunatei Grecia și că ți-a plăcut ceea ce am scris.

   Vacanțe plăcute în continuare îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- arru
[26.10.15 19:42:19]
» mesaj pers

   Foarte frumoase descrieri. Mereu ma intreb ce mai poate fi scris nou despre Grecia. Am primit raspunsul cu acest review :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[26.10.15 20:12:02]
» mesaj pers

   @arru - Mulţumesc mult, cuvintele tale chiar m-au "mişcat", ele înseamnă mult pentru mine!

   Vacanţe plăcute îţi doresc în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- arru
[26.10.15 23:22:39]
» mesaj pers

   @irinad - Calatorii frumoase si la cat mai multe review-uri la fel. Nu am ajuns inca in Grecia si abia astept sa se intample minunea. Multe se scriu aici despre aceasta destinatie; insa in aces caz, pe langa articol, fotografiile vorbesc de la sine si sunt uimitoare. Am convingerea acum ca pustietatea (sau, mai bland spus, lipsa abundentei de turisti) ar fi ceea ce imi doresc la o prima intalnire cu meleagurile elene. Aceasta serie de articole m-a convins :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Mihai18
[28.10.15 21:38:56]
» mesaj pers

   Neastâmpărată cum vă știu, mă așteptam să veniți cu ceva „proaspăt” și iată că după 8 zile, iarăși mi-ați oferit un review de FB.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[28.10.15 23:01:14]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Mulţumesc pentru cuvintele dvs. frumoase, din păcate, nu am timp pe cât aş avea nevoie să aştern pe hârtie ceea ce aş vrea. Tot din păcate, îmi pare rău că, din aceeaşi lipsă de timp, nu v-am scris nimic la review-u dvs. despre plăcerea de a călători, aceea care ne uneşte pe toţi, până la urmă, pe acest sait. Mi-a plăcut foarte mult şi apreciez faptul că sunteţi un sportiv (şi eu, la rândul meu, fiind mare iubitoare de sport), şi da, sunt de acord cu dvs., practicarea sportului îţi dă şi poftă de călătorie, pe lângă alte beneficii!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[29.10.15 10:10:19]
» mesaj pers

   @irinad - Referitor la „Apreciez faptul că ați fost un sportiv” Eh, „am fost sportiv” Acum trăiesc din amintiri. Sportul înseamnă sănătate. Dacă nu ași fi făcut ciclism, acum, când am 60 de ani + TVA (așa spune vesela Zazore), poate nu aș fi fost capabil să parcurg mii de km. într-o mega excursie prin Vestul Europei, drag mie. Plajele la malul mării mă fascinau, dar acum plaja cu vârsta noastră, nu fac casă bună, suntem realiști. Vacanțe frumoase și review-ri pe măsură.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[29.10.15 10:49:56]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Am citit si eu acest raspuns fiind abonat la tema si ecourile reviewului. Stimate MIhai18 am retinut cu mare incantare formula 60+TVA, ma duc sa caut si la zoazore, pe care am s-o adaptez si aplic si eu insumi, mi se pare de mare inspiratie. Felicitari pentru forma sportiva, optimism si vacante cat mai frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[29.10.15 15:01:00]
» mesaj pers

   @calatorul50 - Și mie mi-a plăcut formula 60 + TVA. Referitor la forma sportivă, ei bine, ea a fost odată. Acum, la 60+TVA, eu ajung la Budapesta într-o zi și după ce ne cazăm, fiind vară, soarele este încă sus pe cer și Mihai 18 după ce a șofat 812 km. mai face și o plimbare pe faleza Dunării. Știți care este secretul? Eu tinerețea nu mi-am petrecut-o pe internet, ci în aer liber, pe șosele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[29.10.15 15:11:03]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Multumesc pentru raspuns si felicitari pentru optiunea inteleapta inca din anii tineretii, din pacate multa lume intelege foarte tarziu importanta unei vieti sanatoase si active. Nici eu nu reusesc sa fac destula miscare si recreere in aer liber, din cauza serviciului acaparator si indelungat, dar orice pauza ar trebui folosita pentru recreere si miscare, nu zacand la televizor, in clubul plin de fum sau prin malluri ori supermarket. Sa speram ca tot mai multi dintre noi vor intelege cat de important este un mod de viata sanatos pentru fiecare. Vacante frumoase si reconfortante!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [08.12.19 01:40:47]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Plaja Kantia la primele ceasuri ale dimineţii cu vaporii de apă în plan îndepărtat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685950">Şterge vot</a></div><span id="v9685950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Plaja Kantia la primele ceasuri ale dimineţii cu vaporii de apă în plan îndepărtat
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2015] În depărtare, la Kantia cineva se bronzează pe placă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685951">Şterge vot</a></div><span id="v9685951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2015] În depărtare, la Kantia cineva se bronzează pe placă
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Plaja Kantia în zona fără şezlonguri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685952">Şterge vot</a></div><span id="v9685952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Plaja Kantia în zona fără şezlonguri
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2015] La Kantia, dintr-o parte unde sunt umbrele şi şezlonguri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685953">Şterge vot</a></div><span id="v9685953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] La Kantia, dintr-o parte unde sunt umbrele şi şezlonguri
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2015] Se ridică 'ceaţa' de pe Kantia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685954">Şterge vot</a></div><span id="v9685954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Se ridică "ceaţa" de pe Kantia
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2015] Detaliu asupra pietricelelor de pe plaja Kantia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685956">Şterge vot</a></div><span id="v9685956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2015] Detaliu asupra pietricelelor de pe plaja Kantia
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] La Kantia turiştii încep să păşească în apă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685957">Şterge vot</a></div><span id="v9685957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] La Kantia turiştii încep să păşească în apă
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] Plaja Iria, semisălbatică şi singuratică -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685958">Şterge vot</a></div><span id="v9685958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] Plaja Iria, semisălbatică şi singuratică
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2015] Plaja Iria cu pietre şi puţine locuri amenajate cu şezlonguri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685959">Şterge vot</a></div><span id="v9685959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2015] Plaja Iria cu pietre şi puţine locuri amenajate cu şezlonguri
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Plaja Iria într-o zonă dotată cu duşuri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685960">Şterge vot</a></div><span id="v9685960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Plaja Iria într-o zonă dotată cu duşuri
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Şezlonguri pe plaja Iria -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685961">Şterge vot</a></div><span id="v9685961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Şezlonguri pe plaja Iria
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] Peisaj din Vivari surprins din maşină -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685962">Şterge vot</a></div><span id="v9685962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] Peisaj din Vivari surprins din maşină
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2015] Vivari -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685963">Şterge vot</a></div><span id="v9685963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2015] Vivari
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2015] Micuţa plajă Asini, la poalele ruinelor sitului arheologic cu acelaşi nume -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685964">Şterge vot</a></div><span id="v9685964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Micuţa plajă Asini, la poalele ruinelor sitului arheologic cu acelaşi nume
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] Plaja pietroasă de la Asini -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685965">Şterge vot</a></div><span id="v9685965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] Plaja pietroasă de la Asini
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2015] În capătul celălalt al plajei Asini -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685966">Şterge vot</a></div><span id="v9685966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2015] În capătul celălalt al plajei Asini
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2015] Micul golf Asini cu plaja şi tavernele aferente -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685967">Şterge vot</a></div><span id="v9685967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] Micul golf Asini cu plaja şi tavernele aferente
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2015] Ţărm stâncos lângă Asini -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685968">Şterge vot</a></div><span id="v9685968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2015] Ţărm stâncos lângă Asini
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2015] De sus, din situl arheologic, plaja Asini, o micuţă bijuterie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685969">Şterge vot</a></div><span id="v9685969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2015] De sus, din situl arheologic, plaja Asini, o micuţă bijuterie
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2015] Plaja Kastraki în plan apropiat. Petele închise la culoare din apă sunt plăci de stâncă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685970">Şterge vot</a></div><span id="v9685970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2015] Plaja Kastraki în plan apropiat. Petele închise la culoare din apă sunt plăci de stâncă
foto irinad [25.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [SEP-2015] Plajele Asini (plan apropiat) şi Psili Ammos (plan îndepărtat) -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685972">Şterge vot</a></div><span id="v9685972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2015] Plajele Asini (plan apropiat) şi Psili Ammos (plan îndepărtat)
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos din Tolo -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685973">Şterge vot</a></div><span id="v9685973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos din Tolo
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos în zona cu şezlonguri -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685974">Şterge vot</a></div><span id="v9685974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos în zona cu şezlonguri
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos în zona în care se folosesc rogojinele şi cearşafurile -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685975">Şterge vot</a></div><span id="v9685975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2015] Plaja Psili Ammos în zona în care se folosesc rogojinele şi cearşafurile
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2015] Albastru de Psoli Ammos între insulele Koronisi şi Daskaleio -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685976">Şterge vot</a></div><span id="v9685976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2015] Albastru de Psoli Ammos între insulele Koronisi şi Daskaleio
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2015] Vedere de ansamblu asupra plajei Psili Ammos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685977">Şterge vot</a></div><span id="v9685977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2015] Vedere de ansamblu asupra plajei Psili Ammos
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2015] Plaja Plaka. Undeva la mijloc, în dreptul său se află localitatea Drepano -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685978">Şterge vot</a></div><span id="v9685978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2015] Plaja Plaka. Undeva la mijloc, în dreptul său se află localitatea Drepano
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2015] Drumul îngust către plaja Plaka. În zare se observă marea. -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685980">Şterge vot</a></div><span id="v9685980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2015] Drumul îngust către plaja Plaka. În zare se observă marea.
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2015] Plaja Plaka la orele după-amiezei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685981">Şterge vot</a></div><span id="v9685981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2015] Plaja Plaka la orele după-amiezei
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2015] Marea Egee înfuriată la plaja Plaka -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685982">Şterge vot</a></div><span id="v9685982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2015] Marea Egee înfuriată la plaja Plaka
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2015] Într-o zonă cu şezlonguri la plaja Plaka -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685983">Şterge vot</a></div><span id="v9685983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2015] Într-o zonă cu şezlonguri la plaja Plaka
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2015] Alte şezlonguri la Plaka -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685984">Şterge vot</a></div><span id="v9685984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2015] Alte şezlonguri la Plaka
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2015] Întâlnirea cu 'motoarele' la plaja Plaka -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685985">Şterge vot</a></div><span id="v9685985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2015] Întâlnirea cu "motoarele" la plaja Plaka
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2015] Marea şi plaja Plaka încă sub soare văzute de la una dintre tavernele la care am mâncat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685987">Şterge vot</a></div><span id="v9685987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2015] Marea şi plaja Plaka încă sub soare văzute de la una dintre tavernele la care am mâncat
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2015] O frumuseţe de plajă:Plaka din Drepano -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 25.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685988">Şterge vot</a></div><span id="v9685988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2015] O frumuseţe de plajă:Plaka din Drepano
foto irinad [25.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.146383047104 sec