64579 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opționale Trogir și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.09.2015
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O după-amiază de relaxare cu barca zburătoare


Urmare de aici

„Half day relaxing tour”, aşa se chema excursia care ne făcuse cu ochiul. Bine, multe altele ne făcuseră cu ochiul, agenţia organiza tot felul de tururi mai lungi sau mai scurte, mai scumpe sau mai ieftine, dar pentru noi acesta a părut ideală, căci urma să mergem cu o barcă rapidă (mamă, de când îmi doream eu fiţa asta!), deci să petrecem destul de puţin timp pe mare. În preţul de 55 de euro de persoană ni se promitea bălăceală la greu în celebra Blue Lagoon (nu se poate ca vreo zonă mai răsărită de pe glob să nu aibă o blue lagoon, se pare), apoi cină şi relaxare într-un complex de pe insula Ciovo. Plus că mai prezenta un avantaj: aventura urma să se desfăşoare a doua zi după-amiaza, deci nu era nevoie să ne trezim cu noaptea în cap şi aveam încă o dimineaţă la dispoziţie pentru paşnica plajă din Marina.

Am aflat toate astea de la o domnişoară drăguţă care patrona unul din standurile de prezentare de pe frumoasa esplanadă a Trogirului. Am încercat să obţinem o reducere, noi fiind 4 bucăţi, ea şi-a sunat şefa, pe Marija, care a rămas inflexibilă, noi ne-am gândit că na, aici nu suntem în Grecia, ăştia au sânge austriac în ei, ce atâtea discount-uri?! Dar nu ne-am supărat, nu se poate – nu se poate, am zis că da, mergem, am achitat un avans de 50 de euro, apoi domnişoara ne-a scris datele problemei pe un bileţel pe care l-a capsat de pliantul lor de prezentare, ca să nu existe nici un dubiu, probabil: deci 4 pax, saturday (01.08.2015), total 220 euro, to pay tomorrow 170 euro. Ne-a explicat că trebuie să fim la 15:15 la punctul de întâlnire de la sediul agenţiei, care se afla dincolo de pod, în Ciovo, ne-a desenat pe hartă traseul până acolo, a insistat să ne ducem cu maşina, căci vom parca gratuit la agenţie şi ne-a mai menţionat că barca avea capacitate de 6 persoane, deci s-ar putea să avem însoţitori pe parcursul excursiei. Ok! Let’s fun!

Ne-am setat în GPS adresa agenţiei şi, a doua zi la ora 15:10 eram deja acolo. Ne-a întâmpinat chiar Marija, căreia i-am achitat restul de bani şi care ne-a anunţat că nu se mai înscrisese nimeni la excursia noastră, deci urma să beneficiem de un tur privat. Mamăăă! Fiţă de fiţă! Ne-a condus până la un ponton unde erau ancorate mai multe bărci, una mai lucitoare decât alta. Ne-am oprit la una mititică şi elegantă (un Beneteau Flyer 6 SpaceDeck New; nu mă pricep de nici o culoare, am copiat şi eu din pliantul agenţiei, să mă dau mare). Aici l-am întâlnit şi pe skipper, pe numele lui Mario, un tânăr înalt şi simpatic, care ne-a explicat în câteva cuvinte ce o să facem şi pe unde, lucruri pe care le cam ştiam de la tânăra de pe faleză.

Şi am pornit, noi 4 plus cei 2, Marija şi Mario. Iniţial n-am înţeles de ce a venit şi Marija cu noi, apoi am priceput că de fapt n-a venit cu noi, ci cu Mario :). Dar nu m-a deranjat, chiar din contră, amândoi fiind nişte prezenţe extrem de agreabile. Barca a început să plutească pe întinsul apei, întâi lin, pentru că în port nu avea voie să meargă cu „viteză maximă”, apoi a pornit efectiv să zboare pe suprafaţa mării, cu vârful mult în aer şi fundul mult în apă! Iuhuuu! Senzaţia nu pot să v-o descriu în cuvinte, dar v-o recomand din tot sufletul! Nu-i bai că te stropeşte apa din toate părţile, până la urmă asta chiar e de ajutor într-o zi toridă de vară, dar trebuie să te ţii zdravăn cu mâna de ceva, că altfel rişti să zbori şi cine ştie pe unde mai aterizezi!

Am lăsat în urmă Trogirul, cu imensul lui port, ne-am strecurat apoi cu precizie printre insuliţe şi stânci, ne-am salutat din mers cu pasagerii altor ambarcaţiuni care se bucurau şi ei de mare şi de soare, fiecare cu ce viteză îi ducea barca, apoi, cam după juma’ de oră de la plecare, motorul „Flyer”-ului şi-a scăzut din nou turaţiile, ceea ce însemna că ne apropiem de prima destinaţie. În curând, tabloul ce ni s-a înfăţişat privirilor ne-a lăsat cu gurile căscate! Păi am mai văzut noi lagune albastre, dar asta le întrecea pe toate! O alternanţă absolut minunată de turcoaz şi albastru închis, pe care se legănau alene bărci şi bărcuţe, totul încadrat de un decor cu insule şi stânci acoperite de multă vegetaţie! Mario ne-a explicat că ne aflăm în dreptul a 3 insuliţe, cu nume imposibil (Krknjasi; a trebuit iar să mă uit pe pliant ca să-l pot scrie), iar petele de turcoaz sunt date de prezenţa nisipului pe fundul mării, acesta fiind de altfel unul din puţinele locuri din Croaţia unde se găseşte nisip.

Barca a fost legată la un mic ponton, pe una din insule, parcă mai răsărită decât celelalte şi am fost invitaţi să facem cam ce ne-ar trece prin cap timp de… cât vrem noi! Am convenit să ne întoarcem totuşi la barcă după vreo oră jumătate. Întâi şi întâi am vizitat mâncătoria ascunsă în spatele unui gard rustic de piatră, într-o grădină umbroasă şi îmbietoare. Am remarcat porţiile pantaguelice de prin farfuriile turiştilor, dar noi nu am servit decât o răcoritoare, aşa, mai mult ca să stăm puţin în decorul acela fain. N-am zăbovit mult însă, căci ne aştepta ceva şi mai fain: bălăceala în laguna albastră! De menţionat ar fi că micuţa plajă din dreptul restaurantului, umbrită din plin de pini parfumaţi prin care cântă cicadele, e tot cu pietricele şi că sunt pietre destul de mari şi în primii metri după ce intri în apă, aşa că papucii speciali şi-au făcut şi aici treaba cu succes. Dar după aceea, acolo unde apa are culoarea aceea turcoaz-deschis-de-vis, acolo chiar e nisip din cel mai fin! Iar apa caaaldăăă… şi limpedeee… N-aş mai fi ieşit din ea!

Am ieşit până la urmă, precum se vede, dar cu mare greutate şi cu regrete maxime. Ba am făcut şi câţiva paşi pe plajă, în sus şi în jos, şi câteva poze întru aducere aminte în serile lungi de iarnă… Am remarcat şi câteva proprietăţi private, ascunse sub copacii umbroşi şi m-am gândit că pentru unii accesul la Paradis e mai facil decât pentru alţii. Dar m-am scuturat repede de gândurile mârşave şi pline de invidie, mi-am amintit să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile minunate pe care le-a plantat în viaţa mea, … mi-am adunat tribul şi ne-am îndreptat spre barcă.

Am petrecut altă jumătate de oră zburând pe marea de cerneală, alte slalomuri printre insuliţe şi bărci şi din nou încetinirea turaţiilor motorului ne-a indicat faptul că vom opri pentru a doua oară. În faţa noastră se profila un mal abrupt format din fâşii suprapuse de calcar alb, ceva în genul insulelor Kornati pe care le vizitaserăm cu câteva zile înainte. Mai în stânga o plajă cu pietricele, amenajată pe panta destul de abruptă, plină de oameni aşezaţi pe prosoape sau sub umbrele. În dreptul plajei, în apă, o trambulină unde se amuzau teribil câţiva adolescenţi. Drept în faţă, deasupra plajei se zărea şi complexul unde urma să servim masa, pe numele lui Laganini Beach Club. Dar mai ales se auzea! Sub formă de muzică de bar, evident, departe de a se număra printre gusturile noastre muzicale. De altfel nici ideea de beach-bar nu e chiar visul vieţii mele, dar acum ce să fac? foame mi s-a făcut, bănuţul l-am plătit, ce atâtea mofturi?!

Am acostat din nou la un mic ponton, iar imediat după noi au mai venit vreo 2 bărci asemănătoare cu a noastră, pesemne erau mai multe agenţii care îşi aduceau turiştii aici. Marija şi cu Mario ne-au condus printre canapele şi baldachine acoperite cu salteluţe albe şi pernuţe roz la o terasă undeva mai sus, căci uitai să vă spun că barul cu toate dotările lui se desfăşura în trepte pe terenul accidentat. De fapt, mai sus erau 2 terase, una acoperită şi alta în aer liber; ambele îmi aminteau mult de Grecia, probabil din cauza scaunelor şi meselor vopsite în alb. De altfel alb era culoarea care predomina la Laganini Bar, ceea ce nu era rău deloc. Pe ici, pe colo câte o pată de culoare reprezentată de câteva flori de leandri sau de pernuţele de le amintii. Chiar nu era un loc rău Laganini ăsta, doar că nu prea era genul nostru.

Ne-am strâns vreo 12-15 persoane, toţi turişti debarcaţi de pe „Flyere”. Am primit meniuri pentru băuturi, care nu intrau în preţul plătit al excursiei. Acesta cuprindea, pe lângă oferta de băuturi alcoolice şi nealcoolice, ceaiuri şi tot felul de neamuri de cafele (preţuri ca de bar de fiţe, exact! pe unele îmi era şi frică să le citesc), şi o pagină explicativă, adică un fel de „ce este şi ce vrea Laganini Bar”. Ascultaţi aici (traducere în română aproximativă): „Laganini Beach Club este un… Laganini Beach Club. Definiţia cuvântului Laganini: s-o iei încet, uşor; vine de la cuvântul lagan, lagano, adică s-o luăm încet, măi băieţi, ce atâta grabă?! ”). În acelaşi timp, locaţia ne promite „imaginea tulburătoare a mării, băuturi reci, vinuri fine, mâncare proaspătă, toate însoţite de un zâmbet.” În curând, pentru că am fost cuminţi, dar mai ales pentru că am plătit, am primit şi mâncare. Toată lumea la fel, ca să nu existe discuţii, adică pui cu cartofi prăjiţi. Isteţica mea vegetariană a beneficiat de clasicele paste cu roşii, nu că mâncarea noastră a fost cine ştie ce sofisticăreală. Dar a fost bine preparată şi gustoasă, deşi cam puţină.

După masă, ne-am retras pe plaja în pantă, la oarece depărtare de muzica house a barului, dar n-am mai avut chef de bălăceală. Am stat pur şi simplu pe pietricelele calde, privind când cerul care se iţea senin dintre frunzele copacilor, când marea cu imensitatea ei, cu culorile ei schimbătoare, cu zecile de bărci plutind uşor deasupra luciului întins. O altă amintire care o să-mi ţină de cald la iarnă!

Pe la ceasul când soarele îşi căuta pijamaua, ne-am urcat şi noi din nou în barca zburătoare, care în altă jumătate de oră ne-a depus la loc de unde ne-a pescuit prima dată, pe partea insulară a oraşului Trogir. Ne-am luat rămas-bun de la Marija şi de la Mario, le-am mulţumit pentru după-amiaza de adevărată relaxare pe care ne-au oferit-o, apoi ne-am recuperat maşina şi am pornit-o către casă. Neuronii mei, cel puţin, s-au declarat foarte relaxaţi şi mulţumiţi după această experienţă, chiar aplaudau de fericire. Şi unde mai pui că mi-am făcut şi damblaua să merg şi io, o dată, dom’le, cu o barcă de-aia rapidă!

---
Impresii încărcate de crismis in 28.09.2015 15:12:27

Validat / Publicat: 28.09.15 16:17:55


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CROAȚIA.
VIZUALIZĂRI: 2533


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45650 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster70
[28.09.15 16:28:14]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Excursii opționale Trogir și împrejurimi, TROGIR" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[28.09.15 16:30:04]
» mesaj pers

   @webmaster70: Ok. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[29.09.15 15:42:24]
» mesaj pers

   Ce aventura, ce poze, ce mare, ce relatare! Foarte tare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[29.09.15 15:43:56]
» mesaj pers

   @calatorul50: Relaxare la greu! :) Offf, unde e ziua aia?!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[29.09.15 15:54:48]
» mesaj pers

   @crismis - Cred ca are o sora undeva prin vara viitoare, daca nu cumva si mai multe, in asteptare. Vacante frumoase in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[29.09.15 16:29:51]
» mesaj pers

   @calatorul50: Sa te-auda Cel de Sus! Asemenea! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Barca zburătoare şi Marija -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av675990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv675990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=675990">Şterge vot</a></div><span id="v9675990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(675990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f675990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e675990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Barca zburătoare şi Marija
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] Lăsăm Trogirul în urmă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av675994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv675994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=675994">Şterge vot</a></div><span id="v9675994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(675994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f675994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e675994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] Lăsăm Trogirul în urmă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Trogirul rămâne undeva, departe... -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av675997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv675997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=675997">Şterge vot</a></div><span id="v9675997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(675997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f675997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e675997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Trogirul rămâne undeva, departe...
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2015] Trecem pe lângă un port de iahturi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av675999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv675999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=675999">Şterge vot</a></div><span id="v9675999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(675999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f675999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e675999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2015] Trecem pe lângă un port de iahturi
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2015] ... Şi băgăm viteză! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676001">Şterge vot</a></div><span id="v9676001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] ... Şi băgăm viteză!
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Mai sunt şi alţi temerari pe mare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676004">Şterge vot</a></div><span id="v9676004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Mai sunt şi alţi temerari pe mare
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Ocolim insule şi stânci marine -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676007">Şterge vot</a></div><span id="v9676007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Ocolim insule şi stânci marine
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2015] Încetinim, asta înseamnă că aproape am ajuns -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676010">Şterge vot</a></div><span id="v9676010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2015] Încetinim, asta înseamnă că aproape am ajuns
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Am ajuns la Laguna Albastră! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676015">Şterge vot</a></div><span id="v9676015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Am ajuns la Laguna Albastră!
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] Turcoazul de vis al Lagunei Albasre -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676017">Şterge vot</a></div><span id="v9676017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] Turcoazul de vis al Lagunei Albasre
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Turcoazul de vis al Lagunei Albasre -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676021">Şterge vot</a></div><span id="v9676021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Turcoazul de vis al Lagunei Albasre
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Pe insula aceasta vom acosta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676024">Şterge vot</a></div><span id="v9676024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Pe insula aceasta vom acosta
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Apa de cristal ne aşteaptă să ne bălăcim şi noi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676028">Şterge vot</a></div><span id="v9676028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Apa de cristal ne aşteaptă să ne bălăcim şi noi
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] După debarcare, pe insulă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676031">Şterge vot</a></div><span id="v9676031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] După debarcare, pe insulă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Pontonul unde a rămas, cuminte, 'zburătoarea' -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676033">Şterge vot</a></div><span id="v9676033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Pontonul unde a rămas, cuminte, "zburătoarea"
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Restaurantul de pe insulă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676034">Şterge vot</a></div><span id="v9676034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Restaurantul de pe insulă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] Restaurantul de pe insulă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676035">Şterge vot</a></div><span id="v9676035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] Restaurantul de pe insulă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Pe insulă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676036">Şterge vot</a></div><span id="v9676036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Pe insulă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2015] Tot pe insulă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676037">Şterge vot</a></div><span id="v9676037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] Tot pe insulă
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [AUG-2015] Într-unul din capetele plajei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676038">Şterge vot</a></div><span id="v9676038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Într-unul din capetele plajei
foto crismis [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] O insuliţă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676040">Şterge vot</a></div><span id="v9676040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015] O insuliţă
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2015] Pe plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676042">Şterge vot</a></div><span id="v9676042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2015] Pe plajă
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2015] O proprietate privată -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676045">Şterge vot</a></div><span id="v9676045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2015] O proprietate privată
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2015] Pe plajă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676046">Şterge vot</a></div><span id="v9676046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2015] Pe plajă
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2015] Acostăm la Laganini -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676048">Şterge vot</a></div><span id="v9676048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2015] Acostăm la Laganini
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2015] Laganini -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676052">Şterge vot</a></div><span id="v9676052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2015] Laganini
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2015] Plaja de lângă Laganini Bar -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676054">Şterge vot</a></div><span id="v9676054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2015] Plaja de lângă Laganini Bar
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2015] 'Zburătoarele', la ponton -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676057">Şterge vot</a></div><span id="v9676057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2015] "Zburătoarele", la ponton
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2015] Laganini Beach Club -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676058">Şterge vot</a></div><span id="v9676058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2015] Laganini Beach Club
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2015] Laganini Beach Club -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676060">Şterge vot</a></div><span id="v9676060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2015] Laganini Beach Club
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2015] Laganini Beach Club -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676063">Şterge vot</a></div><span id="v9676063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2015] Laganini Beach Club
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2015] Terasa pe care am mâncat -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676066">Şterge vot</a></div><span id="v9676066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2015] Terasa pe care am mâncat
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2015] Terasa acoperită -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676071">Şterge vot</a></div><span id="v9676071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2015] Terasa acoperită
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2015] Terasa acoperită -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676073">Şterge vot</a></div><span id="v9676073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2015] Terasa acoperită
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2015] -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676074">Şterge vot</a></div><span id="v9676074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2015]
foto crismis [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.128077030182 sec