62979 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Guest House Buk

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.08.2015
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 2 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
160 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 14, 20

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 30 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Ascultând cascadele Rastoke-lui...


Prima „tabără” din Croaţia ne-am stabilit-o la Slunj (se citeşte Sluni), un orăşel extrem de pitoresc despre care a scris şi „cel mai iubit dintre pământeni”-i AFA, @Marian Preda. Recunosc că ceea ce am citit m-a influenţat într-o mare măsură şi reuşita acestui popas de 2 nopţi i-o datorez şi prietenului meu virtual. Dar şi booking-ului, cu a sa ofertă largă de cazări, marea majoritate cu note bune şi foarte bune, ceea ce a făcut ca alegerea unuia din ele să nu fie o treabă taman uşoară. Până la urmă am dovedit-o însă (pe ea, pe alegere): Guest House Buk, o pensiune situată „peste drum” de Rastoke, o „suburbie” a Slunj-ului, un fel de Plitvice în miniatură. Am rezervat un apartament cu living şi dormitor, fără nici o masă inclusă, urmând a ne gospodări singuri, treabă care de obicei nu ne deranjează. Lucrul care a atârnat hotărâtor în alegerea mea a fost promisiunea unei imagini de vis de la balconul apartamentului, incluzând ceva din cascadele Rastoke-lui. Rezervarea a fost din categoria „cu anulare gratuită” până cu 4 zile înainte de a sosi la locaţie, dar nu am comunicat în nici un fel cu proprietarii înainte de a ajunge acolo, ceea ce a fost un pic cam hazardat din partea mea, căci ar fi trebuit măcar să anunţ ora aproximativă a sosirii, dar am uitat s-o fac.

Am ajuns cu puţin înainte de ora 7 seara, după ce ne-am bâlbâit un pic prin zonă. Setasem pe GPS adresa (strada Strmac, nr. 4), dar cumva am ratat-o şi ne-am trezit cu Helga (GPS-ul) care ne bodogănea şi ne soma să ne întoarcem. Ceea ce am făcut, ascultători şi, după ce am mai studiat o dată harta micuţului aparat, am realizat unde am greşit. Pe scurt: imediat după intrarea în Slunj, din direcţia nord, în momentul când zăriţi podul pe piloni care traversează Râul Korana, veţi vedea un indicator din acela maro, care vă îndrumă spre dreapta către Rastoke; ei, chiar în dreptul acestui indicator, în stânga se face o stradă îngustă care urcă destul de binişor; asta e strada Strmac, cu sens unic, pe care veţi ajunge în curând la un pâlc de case, dintre care a treia sau a patra e Guest House Buk.

O doamnă între două vârste ne-a întâmpinat zâmbind, iar în curând a apărut şi soţul doamnei, care îşi făcea de lucru prin micuţa grădină. N-a fost nevoie să scot rezervarea printată în română şi croată, căci doamna m-a salutat, spunându-mi pe numele mic. Pensiunea este de fapt o casă nu foarte mare, văruită în galben, cu acoperiş în „V” întors şi balcoane din şipci de lemn, decorate cu ghivece cu flori. La primul nivel se află un garaj, probabil al proprietarilor, al doilea e ocupat de 2 camere duble, iar ultimul etaj, mansardat din cauza acoperişului, de apartamentul unde am fost repejor instalaţi. Lipită de pensiune, se află casa proprietarilor, ceva mai mare, văruită în portocaliu. În faţa pensiunii pot parca 2 maşini una în spatele celeilalte; cred că, la nevoie, se poate face loc şi pentru a treia maşină, ori în garaj, ori în grădina din dreapta proprietăţii. În faţa casei proprietarilor, se desfăşoară o grădină mică, dar îngrijită, în care există un foişor cu masă, scaune şi un balansoar unde poţi să stai şi să asculţi cântecul cascadelor din Rastoke. Noi nu am făcut asta, pentru că în scurtul timp pe care l-am petrecut la pensiune, am avut la dispoziţie balconul apartamentului în acest scop. Există şi o zonă de grătar, pe care de asemenea nu am folosit-o.

Am intrat deci în interiorul locaţiei, unde mirosea a nou şi, urcând cele câteva trepte până la etaj, străjuite de bare de inox, am remarcat faptul că totul strălucea de curăţenie, iar materialele folosite păreau să fie de calitate (lucru pe care l-am remarcat ulterior şi în cameră). Gazda noastră ne-a prezentat utilităţile apartamentului, apoi ne-a dat o broşurică care includea o hartă a localităţii şi ne-a arătat pe ea unde găsim bancă, supermarket şi alte treburi folositoare, ne-a povestit despre o scurtătură spre Rastoke şi ne-a recomandat vreo 2-3 mâncătorii din apropiere. Am întrebat dacă trebuie să plătim cazarea în euro sau în kuna şi când. Ea a râs: „Euro, kuna, what do you want. Not now, when you live. Enjoy Slunj and Plitvice! ” I-am mulţumit şi i-am promis că exact asta o să facem!

După aceea, am pornit la luat apartamentul la bani mărunţi. Încăperea în care ne-a introdus uşa de la intrare are dublu rol, de living şi bucătărie. Bine, nu bucătărie în adevăratul sens al cuvântului, mai bine zis o chicinetă, pe partea stângă a camerei. Chiuvetă, plită electrică cu hotă deasupra, iar alături frigider, nu foarte mare, dar destul. În frigider ne aştepta o sticlă de vin, acum ştiu sigur că era „din partea casei”, atunci n-am fost sigură şi nu ne-am atins de ea. Chiuveta şi cu plita sunt înglobate într-un corp de mobilier, împărţit în două: o zonă de depozitat gunoiul şi alta pentru ceva vase de gătit şi consumabile, gen ulei, oţet. În dulapurile suspendate am găsit tacâmuri, veselă completă pentru 4 persoane şi alte consumabile (ceai, cafea, sare, piper, chiar vreo 2 plicuri de supă concentrată şi un pachet de spaghete). Chiuveta era dotată cu detergent, burete de vase, lavetă şi cârpe de bucătărie. Pe frigider se aflau un fierbător electric şi un filtru de cafea.

În dreapta bucătăriei este zona de luat masa (şi nu numai), adică o masă de lemn vopsit în alb, cu 4 scaune acoperite de perniţe movulii. Livingul propriu-zis conţine o canapea extensibilă şi un fotoliu aidoma. În faţa lor e o măsuţă pentru pus una-alta pe ea şi, pe peretele opus, un televizor LCD pe o comodă (nu l-am deschis); deasupra lui, un dulăpior pe care stă o vază cu flori uscate, iar pe comodă am mai găsit materiale de prezentare a zonei; într-un raft, sub televizor, este şi un DVD-player. Tot mobilierul este vopsit în culori deschise, punctate pe ici, pe acolo cu pete de culoare: pernuţele de pe scaune, canapeaua şi fotoliul tapisate în albastru-închis, pătrăţelele roşii de pe perdeaua de la balcon. Pe jos este parchet laminat, din acela în şipci de diferite nuanţe, de la bej la maro-închis, dispuse paralel şi care creează un desen neregulat.

Din living, se intră în stânga în dormitor. Cea mai mare suprafaţă a acestuia e acoperită de un pat matrimonial. Mi-a plăcut lenjeria de culoarea piersicii, ca şi pernuţele decorative cu flori, ca şi faptul că prosoapele împăturite care ne aşteptau pe pat se asortau cu… preşuleţele dispuse de-o parte şi de alta a patului. Pe una din noptiere se odihnea o veioză. Pe peretele opus patului, se află aşa: un coş de gunoi, o măsuţă cu un scaun, o oglindă deasupra măsuţei şi un dulap, nu prea mare, în care gazda ne-a arătat că găsim tot ce trebuie pentru dotarea în vederea somnului a canapelei şi fotoliului din living. Mi-a mai plăcut şi fereastra mansardată din tavan, pe jumătate acoperită cu transperante. Salteaua comodă, pernele aşijderea, ne-am odihnit bine. Nu acelaşi lucru se poate spune despre ocupanţii canapelei şi fotoliului. Dacă puteţi evita să le folosiţi pentru dormit, e perfect; dacă nu, … merge, dar trântiţi în bagaj şi o alifie cu antiinflamator…

Baia e mare ca suprafaţă, dotată cu cabină de duş, chiuvetă, WC; săpun lichid la duş şi la chiuvetă, hârtie igienică suficientă.

Piesa de rezistenţă a apartamentului este, desigur, balconul cu vedere la Rastoke! Bine, vederea e cu siguranţă, semnificativ mai bună în sezonul în care lipsesc frunzele copacilor. Noi având „ghinionul” să nimerim aici vara, mai mult auzeam cascadele decât să le vedem, dar a fost în regulă şi aşa. De fapt, dacă stăteam aplecată intr-o anumită poziţie, puteam vedea destul de bine una din cascade printre 2 din şipcile verticale de lemn. Dar din poziţie normală, şezând pe scaun sau în picioare, nu prea. Priveliştea era oricum minunată, fiind colorată intens în verde şi fiind frumos acompaniată sonor, după cum v-am povestit. Ca şi dotări, balconul are 4 scaune, o măsuţă, o chestie cu bare pentru întins rufe la uscat şi un coşuleţ cu cârlige. De asemenea, balconul oferă priveliştea grădinii şi a foişorului descris mai devreme.

Nu mai reţin dacă există aparat de aer condiţionat, cred că da, dar oricum nu am avut nevoie. Slunj se situează într-o zonă deluroasă, iar prezenţa apei cred că menţine răcoarea, căci seara şi dimineaţa aveam nevoie de o haină cu mâneci lungi. Ţânţarii nu ne-au prea deranjat la pensiune, dar prin Rastoke, pe la terase, cam da.

WiFi prezent, dar nu funcţionează strălucit. Merge mai bine pe balcon.

Atracţii în apropiere: 1. Rastoke (5-7 minute de mers pe jos; de la pensiune, se coboară pe o alee, apoi pe câteva trepte până la şosea, care se traversează şi apoi se mai coboară puţin până la Rastoke). 2. Parcul Naţional Plitvice (30-35 minute de mers cu maşina). 3. Peştera Barac (se citeşte Baraci), cu câţiva km înainte de Plitvice, se face un drum la stânga, pe care se continuă alţi câţiva km. 4. Rafting pe Râul Korana. 5. Fortăreaţa Cetin, la vreo 16 km de Slunj. Mai sunt, desigur, şi altele, mai puţin celebre, aşa că locaţia se pretează cu succes şi la o şedere mai lungă.

… Am plătit, aşa cum ne-am înţeles, la plecare, în euro şi am primit chitanţa cuvenită. Le-am dăruit gazdelor noastre un mic album cu fotografii din România, invitându-i să viziteze, la rândul lor, ţara noastră frumoasă. Ne-am despărţit cu zâmbetul pe buze şi am plecat mai departe, căci noi aventuri turistice ne aşteptau!...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 22.08.2015 20:26:21

Validat / Publicat: 22.08.15 21:05:27

VIZUALIZĂRI: 2360


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38000 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster69
[22.08.15 21:02:24]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[22.08.15 21:31:54]
» mesaj pers

   @webmaster69: Exact!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Marian Preda
[22.08.15 22:04:10]
» mesaj pers

   @crismis -

   Nominalizarea ta mi-a făcut seara mult mai frumoasă! :)

   Mă bucur că articolele mele te-au ajutat în luarea unor decizii turistice!

   În contextul articolului, cu permisiunea ta aş dori să remarc doar că, complexul lacustru Rastoke a fost realizat printr-un joc al naturii care permite raului Slunjčića să se verse printr-o serie de bariere de travertin în raul Korana, formând un lanţ de cascade de diferite dimensiuni - un fel de... mini-Plitvice.

   Aştept cu maxim interes viitoarele articole!

   O seară frumoasă şi binecuvântată! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[22.08.15 22:08:39]
» mesaj pers

   @Marian Preda: Pregateste-te sa mai fii nominalizat! :)

   Multumesc pt completari. O seara frumoasa si tie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[24.08.15 09:36:41]
» mesaj pers

   @crismis - Să fiu eu oare mai... naționalistă? Frumos și-aici, mai ales peisajul, dar cazarea de la Oradea mi-a plăcut mai mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[24.08.15 10:00:54]
» mesaj pers

   @Zoazore: Chiar a fost. Dar dragut si aici. Oricum, croatii oameni seriosi cand fac turism.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[24.08.15 19:57:52]
» mesaj pers

   @crismis - Review-ul dumneavoastra imi aduce aminte ca am trecut si eu prin zona.

   Am fost cazat undeva mai sus de Rastoke, in Cvitovic, la vila Family Paulic. De aici am vizitat pentru prima oara Parcul National Plitvice (2012). Atat de mult mi-a placut, incat in anul urmator am revenit si am luat cu mine si n niste rude sa vada si ei acest mic paradis.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[24.08.15 20:03:35]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Minunata zona! Genul care depaseste cu mult imaginea pe care ti-o faci, oricat ai citi despre si oricate poze ai vedea! Pana n-am vazut, n-am crezut! Si eu sper sa mai revin acolo candva.

   Va doresc doar vacante generatoare de amintiri de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- monicap
[26.08.15 15:22:47]
» mesaj pers

   "Le-am dăruit gazdelor noastre un mic album cu fotografii din România": se mai gaseste asa ceva de cumparat? De unde?

   Super idee!

   Noi am facut schimb doar de tuica versus slibovita :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[26.08.15 15:44:37]
» mesaj pers

   @monicap - Uite-aici:

   http://www.libris.ro/carti/calatorii-ghiduri-harti/albume-romania? 1=1&nav=1&ord=11&pgn=80

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[26.08.15 15:51:11]
» mesaj pers

   @monicap: Am gasit in librarii. Albume si calendare cu imagini din Romania.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- monicap
[26.08.15 21:26:36]
» mesaj pers

   @crismis - Serios? Voi incerca sa ma uit mai atent. In ultimii ani am intrat in librarii doar cu directie (manuale, culegeri, bibliografie :) - chestii de astea). Voi incerca cat de curand sa vad daca gasesc si pe la noi asa ceva.

   Si daca nu, ramane varianta propusa de Zoazore :).

   Multumesc mult amandorura!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2015] Garajul de sub camere -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657963">Şterge vot</a></div><span id="v9657963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2015] Garajul de sub camere
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2015] Pensiunea (clădirea galbenă); alături, casa proprietarilor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657964">Şterge vot</a></div><span id="v9657964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2015] Pensiunea (clădirea galbenă); alături, casa proprietarilor
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2015] Şi mica parcare -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657965">Şterge vot</a></div><span id="v9657965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2015] Şi mica parcare
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2015] Chicineta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657966">Şterge vot</a></div><span id="v9657966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2015] Chicineta
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2015] Chicineta; detaliu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657967">Şterge vot</a></div><span id="v9657967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2015] Chicineta; detaliu
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2015] Chicineta şi o parte din dotările ei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657968">Şterge vot</a></div><span id="v9657968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2015] Chicineta şi o parte din dotările ei
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2015] Vin 'din partea casei' -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657969">Şterge vot</a></div><span id="v9657969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2015] Vin "din partea casei"
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2015] Zona de luat masa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657970">Şterge vot</a></div><span id="v9657970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2015] Zona de luat masa
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2015] Livingul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657971">Şterge vot</a></div><span id="v9657971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2015] Livingul
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2015] O parte a livingului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657972">Şterge vot</a></div><span id="v9657972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2015] O parte a livingului
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2015] Cealaltă parte a livingului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657973">Şterge vot</a></div><span id="v9657973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2015] Cealaltă parte a livingului
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2015] Balconul, partea dreaptă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657974">Şterge vot</a></div><span id="v9657974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2015] Balconul, partea dreaptă
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2015] Balconul, partea stângă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657975">Şterge vot</a></div><span id="v9657975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2015] Balconul, partea stângă
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2015] Vedere din balcon, spre grădină şi foişor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657976">Şterge vot</a></div><span id="v9657976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2015] Vedere din balcon, spre grădină şi foişor
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2015] Vedere de pe balcon spre Rastoke -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657977">Şterge vot</a></div><span id="v9657977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2015] Vedere de pe balcon spre Rastoke
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2015] Vedere de pe balcon spre Rastoke -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657979">Şterge vot</a></div><span id="v9657979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2015] Vedere de pe balcon spre Rastoke
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2015] Dormitorul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657980">Şterge vot</a></div><span id="v9657980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2015] Dormitorul
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2015] Altă parte a dormitorului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657981">Şterge vot</a></div><span id="v9657981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2015] Altă parte a dormitorului
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2015] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657983">Şterge vot</a></div><span id="v9657983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2015] Baia
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2015] Frumosul Rastoke! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av657984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv657984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=657984">Şterge vot</a></div><span id="v9657984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(657984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f657984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e657984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2015] Frumosul Rastoke!
foto crismis [22.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.111856937408 sec