Amwaj o locatie pe care o recomand!
Amwaj-ul este un loc fascinant... noi personal am fost foarte incantati cu mici exceptii!
Hotelul este foarte grandios, camere mari (ca sa primesti o camera ok trebuie sa cotizezi), personalul este dragut si saritor! mancarea este mai putin pe gustul europenilor dar ai oricum de unde alege, iar restaurantul italian trebuie neaparat sa-l incerci (au lasagna buna si niste bruschete wow) !
ca sa prinzi loc la piscina trebuie sa te trezesti din timp sa ocupi sezlong, noi ne duceam la6 si lasam prosoapele acolo, plaja este minunanta, iar ceea ce vezi in apele acele este ceva unic... merita sa-ti iei un aparat foto subacvatic!
daca vreti sa mergeti la scufundari sau la safari iesiti mai ok finaciar daca mergeti cu cei de pe'acolo care organizeaza excursii (o sa vina ei cu oferte cat timp stati la piscina sau la plaja) si nu cu agentia prin care mergeti (cu agentia iesi cam dublu) !
anul acesta o sa mergem tot in egipt dar la Nubia Aqua beach resort, am sa revin cu impresii si de acolo si sper sa fie la fel de frumos ca la Amwaj!
Sa nu aveti asteptari prea mari de la curatenie fiindca acolo barbatii fac curat!
Trimis de monicaf in 27.07.15 21:59:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monicaf); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 26.81332300 N, 33.94419600 E - CONFIRMATE
@monicaf: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Bravo! Frumos obicei ăsta cu lăsatul prosoapelor pe șezlong ca sa iti ocupi loc. De asta nu găsește lumea loc, iar cei care le-au ocupat sosesc după câteva ore, timp în care doar prosoapele fac plajă. Și te mai și lauzi cu asta!
@luciaoradea: Bine, teoretic, ai dreptate lucia, practic, daca este ceva generalizat in resort trebuie sa te adaptezi, nu ai ce face! Ideal ar fi ca angajatii hotelului sa ridice orice prosop pus pe sezlong mai devreme de o anumita ora (de obicei, ora deschiderii barurilor de pe plaja sau piscina). Apoi, la fel, daca lipsesti mai mult, la revedere sezlong, iti ocup altul.
@luciaoradea sa ști ca aceasta metoda era practicată de toti, nu a fost inventată de noi romanii... așa ca te adaptezi!
- Sep.2019 3 stele la pret de 5 — scris în 13.09.19 de b1cata din ROMANIA - nu recomandă
- Jun.2019 Un sejur de coșmar la Amwaj blue — scris în 03.07.19 de katanga67 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand!!! ???? — scris în 23.08.18 de Simona12345 din BISTRIţA - nu recomandă
- Jun.2017 Amwaj Blue Resort and Spa Abu Soma — scris în 03.07.17 de cishmigiu din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Per total a fost fain — scris în 14.03.16 de sm.alexandra din TG JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Hotel Amwaj Soma Bay — scris în 17.09.14 de elena21* din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Destul de dragut — scris în 16.02.15 de dalyda din RESITA - RECOMANDĂ