#I#D
59464 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în 2 Mai?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.06.2015
DE
Avatar msnd
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 05.07.13
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2015
DURATA: 4 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
8.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Un pic cam pustiu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Vama Veche - Vama Veche

Sunt fan 2 Mai, (comuna Limanu, Mangalia), de foarte multă vreme. Primele mele vizite aici datează de prin perioada '72 – '75 secolul trecut, când nu mi se părea statul la cort ca fiind lipsit de confort. Pe atunci, singurul restaurant din sat, la acea vreme, pe timp de vară, fiind, după aprecierea mea, la vreo 4 – 5 stele de azi, era Dobrogeanu. Exista un singur magazin alimentar, din nou subliniez că pe timp de vară, foarte bine aprovizionat, iar în camping, un modest chioșc cu napolitane, biscuiți, și din când în când, bere. Bere pe care o răceam într-o groapă în nisip, în antreul cortului, în care puneam un sfert de bloc de gheață cumpărat tot de la Dobrogeanu. Pe atunci campingul era intens frecventat de o parte din actorii noștri de prestigiu, precum și de sportivi renumiți ai perioadei. Am avut onoarea să fiu acceptat în unul din grupurile acestora.

A urmat o perioadă în care familia și copilul m-au condus către confortul unui hotel dar, din 1997, am revenit constant la 2 Mai. De data asta, la o gazdă în sat. Trecerea timpului și-a pus amprenta, nu numai asupra mea, ci și asupra satului, nimic din perioada începuturilor boeme ne mai existând azi. Chiar și corturile din camping au fost înlocuite de rulote de închiriat.

Dar, după această lungă introducere, să trecem la subiectul propus pentru prezentul articol.

Am ajuns iarăși la 2 Mai zilele trecute, în căutarea, pentru sezonul următor, a unei noi gazde. Am avut astfel ocazia să remarc cum arată localitatea în perioada premergătoare sezonului. Trebuie să recunosc că imaginea nu este prea grozavă. Adică, așa cum am zis și în titlu, un pic cam pustiu. Este drept că perioada de restriște din ultimii ani a redus la jumătate numărul localurilor unde puteai să iei masa. Dar acum, la început de sezon, numărul unităților deschise putea fi identificat pe degetele unei singure mâini. Si vorbim despre asta la un sfârșit de săptămână când, chiar și în această perioadă, turismul de week-end este pe primul loc.

Primul local vizitat, unul de tradiție îndelungată, este La Dinamo. Amplasat undeva în partea de sud a satului, pe drumul național DN 39, str. Mihail Kogălniceanu, peste drum de intersecția acestuia cu strada Izlazului, ultima de pe parte dreaptă, are o vechime remarcabilă în istoria recentă a localității. Deși culorile alb – roșu de pe gardul de la stradă, existente chiar înainte de numele în clar a localului au dispărut, tradiția se păstrează prin zugrăveala clădirii bucătăriei din interior. Restaurantul dispune de o terasă acoperită în spatele gardului de la stradă, până în bucătărie, ce se poate extinde cu câteva mese pe o alee pe partea dreaptă, și o zonă de grădină în spatele bucătăriei. În zonă există și câteva camere de închiriat. Grupul sanitar, suficient de curat și dotat cu consumabilele necesare la data vizitei noastre, este amplasat lângă terasa de la stradă, în stânga bucătăriei. Am ajuns La Dinamo cu gândul la un „borș de pește”, deși o experiență dintr-un sezon anterior îmi spunea că acesta era făcut din supă la plic. Trebuie să menționez că, de câte ori ajung la 2 Mai, oriunde mă opresc să mănânc, cer preparate din pește de mare. Nici de această dată nu am avut noroc. La malul mării, borșul de pește oferit era din „crap de Dunăre”. Am renunțat, așa ceva pot să-mi fac și eu în București. În noile condiții comanda noastră a cuprins:

• chefal saramură, 250 grame – 25 lei;

• chefal prăjit, 250 grame – 25 lei;

• scoici pane, 250 grame – 25 lei.

Trebuie să recunosc că porțiile de pește mi s-au părut mai mari decât gramajul anunțat. Dar dacă saramura și scoicile au fost de apreciat calitativ, peștele prăjit nu a fost chiar comestibil. Ori a fost încălzit ulterior, ori a fost prăjit excesiv de la început, dar așa cum a fost adus la masă, nu a fost pe gustul nostru. Saramura, cu peștele făcut la grătar, și muiat și în zeama aferentă, a fost delicioasă, și ușor de mâncat. Scoicile, spre surprinderea mea, nu au avut o consistență tare, și practic se topeau în gură. Dar peștele prăjit a fost mai mult arsură. Un minus la servire este relativ slaba pregătire a personalului. Nu pun problema că nu s-au adus tacâmuri de pește, care la nivel de ”2 Mai” poate constitui o extravaganță, ci faptul că a trebuit să cerem în mod expres farfurioare pentru oase. Pun asta pe seama lipsei de experiență, fiind copii tineri, probabil la primul angajament sezonier. Ca o concluzie, este un loc de luat în considerare pentru servirea mesei, dar atenție la ce comandați. Consider că este bine să cereți preparate pe care le-ați verificat anterior, și în nici un caz borș de pește sau pește prăjit.

Un alt loc posibil de servirea mesei testat de no la această perioadă, dar deschis deocamdată numai în week-end, este Black Sea – La Petya. Nu știu când a apărut Petia (actualul patron) în numele localului, și de ce cu ”y”, dar restaurantul are și el o tradiție respectabilă, în urmă cu câțiva ani fiind deschis și iarna, pentru rezidenți. Acesta este amplasat în plin centru al localității, tot pe drumul național DN 39, str. Mihail Kogălniceanu, în dreptul stației de microbuz ce vine de la Mangalia. În plin sezon are câteva mese pe trotuar care, în plin sezon, la ora prânzului erau în permanență ocupate, și alte câteva mese într-o încăpere destul de mică și întunecoasă. Aici există și grupul sanitar, relativ în ordine. Pentru obișnuiții localului și cei care cunosc situația, într-o curte în dreapta localului există și un foișor cu o masă de 6 – 8 persoane. Tot aici se pare că există și posibilități de cazare. Cunoscând cât de cât zona, cer să fim serviți la masa din foișor. Vine personal patronul să ne ia comanda, dar el este cel care ne recomandă ce să mâncăm. Se adaugă pe rând pe listă:

• o porție de icre (crap, ce să-i faci?);

• o salată de midii;

• o saramură combinată (biban, lufar, laban) de împărțit la 3 persoane;

• băuturi pe gustul fiecăruia.

Până să vină comanda primim „un medicament, din partea casei”. Frumos gest din partea patronului, deși este o țuică suficient de slabă pentru gustul meu. Trebuie să recunosc că mâncarea, indiferent de felul servit, a fost foarte bună, bine preparată, și cu un gust deosebit. Chiar dacă în salata de midii a trebuit să săpăm destul de mult până să ajungem la scoici. Surpriza cea mare a venit însă odată cu nota de plată. Trebuie totuși să recunosc aici că, după recomandările patronului, nu am mai verificat prețurile din ”Meniu”. Dar 15.00 lei pe suta de grame de pește (a ajuns la peste 100 lei saramura din fotografia P10) și 15.50 lei salata cu vreo 10 – 12 midii în ea, mi se par niște prețuri peste medie. în plus, la capitolul servire, am remarcat același nivel de pregătire, în cele mai mici detalii, ca și ”La Dinamo”. Din punctul meu de vedere, localul poate fi recomandabil pentru cei ce verifică cu atenție prețurile când fac comanda, și sunt de acord cu ele.

Despre al treilea local la care am fost în acest scurt sejur, Terasa lui Iura, nu mai am prea multe de spus. A fost foarte bine descris zilele trecute de colegul @RAIDER (vezi impresii). În această situație, deși am intenționat să detaliez și eu, în afară de câteva fotografii suplimentare, nu mai am prea multe de spus. Atâta doar că, discutând cu Iura, el nu a fost foarte încântat să i se facă reclamă în acest mod. Cred că se ferește de publicitate și declară că este mulțumit dacă cine îl cunoaște îi trece pragul. Probabil că din cauza multiplelor piedici pe care i le-au pus de-a lungul anilor diverse autorități și organisme de control. În urmă cu câțiva ani taxa pe mese și scaune l-a obligat să închidă o perioadă de timp afacerea Ultima „găselniță” a fost cea cu caietul, numerotat și ștampilat, pentru înregistrarea numerarului din buzunar care, după plata unei taxe substanțiale, nu a mai fost necesar. Oricum, calitatea mâncării, modul de servire și prietenia arătată fiecărui client mă face să-l recomand tuturor, fără rezerve.

În afara acestor terase, în scurta vizită din zilele trecute la 2 Mai, am mai identificat o pizzerie, căreia nu i-am dat atenție. Restul teraselor cunoscute de mine, chiar și un nume nou (”Victoria”), nu erau deschise. Dacă subiectul pare interesant, după vizita din august, pot eventual să detaliez și despre celelalte.

---
Impresii încărcate de msnd in 16.06.2015 22:31:26

Validat / Publicat: 17.06.15 00:24:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3388


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (msnd); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  42500 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de msnd? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- cor_nelia
[17.06.15 09:47:10]
» mesaj pers

   @msnd - Esti "client vechi" al statiunii 2Mai.

    Parerea mea e ca ai fost indulgent in aprecieri.

   Cei ce au localuri (si cazare) acolo mizeaza foarte tare pe cei ce au "amintiri frumoase" despre ce a fost odata 2 Mai.

   Vor preturi ca in alte statiuni renumite, dar servirea este tot la nivelul din secolul trecut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ramonella
[17.06.15 11:40:19]
» mesaj pers

   @msnd - Multumim pentru descriere. Speram sa fie bine. Noi vom fi cazati la Dinamo. Nu ai facut poza la tot meniul? Sa vad ce mai au si care sunt preturile. Pentru ca mergem cu copiii, si ei nu sunt mancatori de peste...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[17.06.15 22:02:12]
» mesaj pers

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- msnd
[17.06.15 22:43:12]
» mesaj pers

   @cor_nelia -

   Mulțumesc pentru vizită.

   Dar să nu uităm că am fost acolo înainte de a începe practic sezonul. E posibil ca odată cu afluxul de turiști și deschiderea tuturor teraselor, să se mai schimbe câte ceva. Vom vedea dacă în bine sau în rău.

   Totodată, trebuie să recunosc că am amintiri frumoase despre 2 Mai și din perioade mai recente. Principalul este să te duci acolo pregătit pentru ceea ce vei găsi. Nici mai mult, nici mai puțin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- msnd
[17.06.15 23:02:09]
» mesaj pers

   @Ramonella -

   Mă bucur dacă am putut fi cu ceva de folos.

   Spun însă încă odată: Până în august se vor mai schimba cumva lucrurile. Vă veți putea orienta la fața locului atunci, când vor fi mult mai multe posibilități.

   Îmi pare rău, am făcut poze numai la ce am apreciat mai interesant în principal pentru mine. Nu vin la mare ca să mănânc fripturi de porc cu cartofi prăjiți. Ăștia îi găsesc oriunde. Dar, pentru copii, trebuie să vedeți acolo ce li se potrivește.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- msnd
[17.06.15 23:07:26]
» mesaj pers

   @webmaster13 -

   Mulțumesc mult. Dar dacă voi mai scrie o continuare după vizita din august, pot să păstrez melodia și pentru atunci? Nu de alta, dar acum pe plajă era cam pustiu și cam greu de găsit perechea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2015] 1. Gardul de „La Dinamo” nu mai are culorile alb - roșu de pe vremuri. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626846">Şterge vot</a></div><span id="v9626846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2015] 1. Gardul de „La Dinamo” nu mai are culorile alb - roșu de pe vremuri.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2015] 2. Acestea se mai regăsesc numai pe fațada bucătăriei. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626847">Şterge vot</a></div><span id="v9626847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2015] 2. Acestea se mai regăsesc numai pe fațada bucătăriei.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2015] 3. Meniul „Pește” de La Dinamo. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626848">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626848"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626848">Şterge vot</a></div><span id="v9626848" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626848)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626848Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626848MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2015] 3. Meniul „Pește” de La Dinamo.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2015] 4. Nu comandați „pește prăjit” La Dinamo. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626849">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626849"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626849">Şterge vot</a></div><span id="v9626849" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626849)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626849Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626849MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2015] 4. Nu comandați „pește prăjit” La Dinamo.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2015] 5. Mult mai bun este „chefalul saramură”. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626850">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626850"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626850">Şterge vot</a></div><span id="v9626850" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626850)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626850Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626850MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2015] 5. Mult mai bun este „chefalul saramură”.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2015] 6. Mesele de pe trotuar de la ”Black Sea”. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626851">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626851"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626851">Şterge vot</a></div><span id="v9626851" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626851)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626851Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626851MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2015] 6. Mesele de pe trotuar de la ”Black Sea”.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2015] 7. ”Black Sea” în interiorul localului. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626852">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626852"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626852">Şterge vot</a></div><span id="v9626852" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626852)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626852Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626852MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2015] 7. ”Black Sea” în interiorul localului.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2015] 8. Foișorul din curtea laterală a aceluiași restaurant. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626853">Şterge vot</a></div><span id="v9626853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2015] 8. Foișorul din curtea laterală a aceluiași restaurant.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2015] 9. Tratație „din partea casei” la Black Sea. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626854">Şterge vot</a></div><span id="v9626854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2015] 9. Tratație „din partea casei” la Black Sea.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2015] 10. Se pare că aici ar fi 2 pești de câte 280 grame fiecare, și câteva bucăți din al 3-lea de 180 grame. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626855">Şterge vot</a></div><span id="v9626855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2015] 10. Se pare că aici ar fi 2 pești de câte 280 grame fiecare, și câteva bucăți din al 3-lea de 180 grame.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2015] 11. Salata arată bine, dar midiile sunt undeva la fund. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626856">Şterge vot</a></div><span id="v9626856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2015] 11. Salata arată bine, dar midiile sunt undeva la fund.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2015] 13. Barul terasei și bucătăria. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626858">Şterge vot</a></div><span id="v9626858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2015] 13. Barul terasei și bucătăria.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2015] 14. Meniu pentru cunoscători. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626859">Şterge vot</a></div><span id="v9626859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2015] 14. Meniu pentru cunoscători.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2015] 15. Aparatul de făcut „șașlâc”. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626860">Şterge vot</a></div><span id="v9626860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2015] 15. Aparatul de făcut „șașlâc”.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2015] 16. din pozele lui @RAIDER lipsesc mititeii. -- foto by <b>msnd</b> [uploaded 16.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av626861">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv626861"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=626861">Şterge vot</a></div><span id="v9626861" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(626861)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f626861Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e626861MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2015] 16. din pozele lui @RAIDER lipsesc mititeii.
foto msnd [16.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.10556602478 sec