58932 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Slatina și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.05.2015
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Parcurile Slatinei


Am vizitat municipiul Slatina în ziua de 1 Mai 2015, orașul surprinzându-ne prin Centrul Vechi, clădirile istorice, mănăstirile și parcurile sale. Timp de câteva ore bune am reușit să ne plimbăm pe aleile parcurilor și pe străduțele pavate cu piatră cubică admirând clădiri vechi cu fațade ornamentate, curți pline de flori, biserici cu turle înalte – totul într-o liniște deplină, fără a fi deranjați de nimeni întrucât era foarte puțină lume ieșită la plimbare în oraș.

Venind dinspre Pitești pe E574, la al doilea sens giratoriu se intră pe strada Pitești unde după vreo 200 m găsim Parcul Pitești. Unul din istoriografii urbei de pe Olt, George Poboran – director al Școlii Ionașcu, scria la 1901 în monografia dedicată Slatinei: Strada Pitesci este o continuare a stradei Bucuresci și numită astfel căci înainte vreme era drumul spre Pitesci. Pe această stradă în partea de Răsărit a orașului, se află situată grădina publică numită Regina Elisabeta pentru că a început a se forma și regula cum se cade de la 15 Aprilie 1869 data căsătoriei Majestăței Regelui nostru Carol cu Majestatea sa Regina Elisabeta. De fapt, este vorba de fiica cea mare a Reginei Maria și a Regelui Ferdinand, principesa Elisabeta (devenită ulterior regină) care în primii ani ai secolului al XX-lea se plimba pe aleile umbroase ale acestei grădini publice din Slatina.

Locuri de parcare există suficiente pe marginea parcului, astfel că putem lăsa autoturismul în apropierea intrării. Accesul în parc se efectuează pe o intrare lată, după urcarea câtorva trepte spre o platformă pe care tronează un monument. Este vorba despre Slatina – 600, un obelisc inaugurat în 1968 cu ocazia sărbătoririi a 600 de ani de atestare documentară a orașului Slatina. Autorul este sculptorul Ion Irimescu, pentru o perioadă profesor de desen la o școală din Slatina. Monumentul reprezintă o siluetă de femeie ce ține un copil deasupra capului; în două casete de piatră sunt sculptați anii 1368 și 1968; pe o laterală se află o inscripție ce vorbește despre privilegiul comercial acordat brașovenilor de Vladislav Vlaicu la 1368 și în care e pomenită vama de la Slatina; o altă componentă a monumentului este postamentul pe care sunt expuse patru steme.

Deși pe vremea când era doar o grădină publică, loc de promenadă pentru populația slătineană, vegetația se întindea pe o suprafață mult mai mare, azi parcul ocupă doar 1,6 ha. Plimbarea pe aleile refăcute durează doar 30 minute. Mai întâlnim câteva busturi, fără a avea vreo posibilitate de identificare a personajelor. Alei pietruite, urcă și coboară, trepte din piatră cubică, o mulțime de bănci, un spațiu de socializare prevăzut și cu mese – sunt elemente de identificare ale acestui parc. Un punct forte este umbra generoasă dăruită de copaci, există puține spații expuse total soarelui. Ceea ce oferă un plus de frumusețe acestui spațiu verde secular este un ansamblu de fântâni arteziene, montate cu ocazia ultimului proces de amenajare a parcului. Două fronturi de piatră reprezintă bazinele de apă iar mai multe jeturi țâșnesc spre cerul albastru. Mai sus, în coastă, altă fântână arteziană alimentează un mic bazin, dar, totodată, maschează și o mică grotă.

Al doilea parc vizitat a fost Parcul Eugen Ionesco, situat în apropierea Centrului Vechi, în capătul străzii Mihai Eminescu. Parcul poartă numele marelui scriitor și dramaturg Eugen Ionesco care s-a născut într-o casă din apropiere, tatăl său ocupând o funcție superioară la Prefectura județului Olt. Cele 8 ha au fost reamenajate în 2006-2007 atunci când în fața Palatului Administrativ a apărut o fântână arteziană cu efecte sonore și 8 jeturi de apă ce urcă chiar și până la 7m. Am urmărit și noi jocul apei mai multe minute de pe un podeț de lemn în stil japonez, fără a auzi însă muzică ori efecte sonore. O platformă pătrată găzduiește statuia lui Eugen Ionescu realizată în bronz de Ioan Bolborea și inaugurată în 2005, un monument înalt de aproximativ 4 m. În apropiere se află un foișor de lemn unde, din când în când, susține spectacole fanfara municipiului Slatina și un loc de joacă pentru prichindei.

Câteva clădiri impunătoare, care au jucat un rol important în viața orașului de pe malul Oltului, se află lângă Parcul Eugen Ionesco. Una din ele este Palatul Administrativ, inaugurat în 1887 și care a găzduit și alte instituții ale statului – astăzi aici e sediul Muzeului Județean Olt. Amplasat la intersecția celor mai importante artere de atunci ale orașului, palatul a fost înconjurat de o frumoasă grădină publică. Clădirea monumentală impresionează prin arhitectură și prin prezența vechiului orologiu. Alături se află clădirea fostei Bănci a Uniunii Agricole, Comerciale și Industriale Slatina, apoi sediu al sucursalei locale a Băncii Naționale a României și, de curând, clădire preluată de Ministerul Justiției pentru a o transforma în judecătorie, după reabilitare. Construcția din 1908 ne atrage atenția prin stilul său neoromânesc, inconfundabil. A treia clădire concentrată în acest spațiu de lângă Parcul Eugen Ionesco este reprezentată de Casa Fântâneanu. Imobilul construit în prima jumătate a secolului al XIX-lea în stil eclectic, cu elemente clasiciste este astăzi părăsit; pe spațiul verde se găsește o statuie de piatră reprezentând un personaj feminin.

Vis-a-vis de Palatul Administrativ se află Expo-Parc sau fostul Parc al Tineretului, amenajat prin anii 80. O suprafață de peste 4 ha a fost amenajată, s-au plantat copaci, s-au trasat alei, s-a amplasat mobilier specific. Două sunt atracțiile: 1. o esplanadă în lungime de circa 30m formată din mai multe secvențe de scări și un perete de apă ce coboară în mai multe cascade; 2. o fântână arteziană muzicală cu efecte luminoase și sonore. Aici am întâlnit mai multă lume ieșită la plimbare ori dornică a face fotografii pe podurile ce traversează linia de apă.

Se observă preocuparea autorităților pentru reamenajarea spațiilor verzi din Municipiul Slatina, toate cele trei parcuri trecând prin ample transformări. Ronduri cu flori de primăvară înveseleau peisajul; ne-am bucurat pe îndelete de parcurile Slatinei ce îmbină vechiul cu modernul într-un mod fericit.

---
Impresii încărcate de tata123 in 23.05.2015 20:42:04

Validat / Publicat: 23.05.15 22:09:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2955


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  13250 PMA (din 14 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.05.15 14:11:59]
» mesaj pers

   Descrierea parcurilor din Slatina parcă îmi aducea aminte de ceva, de memoriile unui scriitor, de o descriere a grădinii publice din oraș citită pe undeva. Evident, mi-a picat repede fisa: Minulescu își povestește vacanțele de licean petrecute la Slatina în Corigent la limba română. Probabil singurele pagini din literatură unde e surprinsă Slatina de acum un secol și ceva. Ionescu o fi născut aici, dar eu aș fi botezat mai degrabă un parc după Minulescu.

   Am răsfoit la repezeală cartea, nu știu dacă am găsit toate referințele, dar pe undeva Minulescu zice că Slatina (deși un tărgușor pe atunci, ca și acum față de Craiova sau Pitești) avea 2 grădini publice, una mai mare, lunguiață, pe un deal, la intrarea în oraș (sigur e vorba de Parcul Pitești de azi) și una mai mică, în centru, lîngă Palatul Administrativ. E clar, e vorba de parcul Eugen Ionescu de azi.

   După cum ai remarcat, orașul are noroc de un centru istoric păstrat intact aproape în întregime (după cum se vede că e cazul și cu parcurile sale), caz extrem de rar în Țara Românească. Probabil din noroc, din cauza topografiei așezării, regimul „democrației populare” nu a demolat centrul (care azi e în vestul orașului), ci a construit noile cartiere muncitorești lîngă acesta, spre est, spre gară. Și le-a construit destul de aerisit, cu spații verzi și bulevarde largi. De fapt, aproape întreg orașul pre-comunist există și astăzi, cu trama stradală nemodificată, iar schimbările au avut în jurul său.

   Din păcate, centrul istoric, cu casele sale de tîrgoveți sau moșieri (orașul fiind și un centru al moșiilor din jur, unde boierii sau gradele militare cu moșii își aveau reședințele de iarnă), nu e prea turistic. După cum ai observat și tu în plimbarea de 1 mai.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[26.05.15 18:52:50]
» mesaj pers

   @abancor - Într-adevăr centrul vechi al orașului și fostele grădini publice din Slatina s-au păstrat în cea mai mare parte intacte. O mina de aur pentru cine ar reuși să pună în practică un plan realist de redresare turistică. Ceva restaurări și amenajări s-au făcut, dar mai e mult de lucru.

   Totuși, mi-a plăcut într-un fel pustietatea de pe străduțele vechi... parcă eram într-un film...era ceva de care nu poți avea parte în orașele mari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2015] Slatina 600 - operă a sculptorului Ion Irimescu - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619832">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619832"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619832">Şterge vot</a></div><span id="v9619832" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619832)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619832Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619832MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2015] Slatina 600 - operă a sculptorului Ion Irimescu - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2015] Pe aleile Parcului Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619833">Şterge vot</a></div><span id="v9619833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2015] Pe aleile Parcului Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2015] Monumente pe alei - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619834">Şterge vot</a></div><span id="v9619834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2015] Monumente pe alei - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [MAY-2015] Bust necunoscut - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619836">Şterge vot</a></div><span id="v9619836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2015] Bust necunoscut - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2015] La umbra copacilor - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619837">Şterge vot</a></div><span id="v9619837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2015] La umbra copacilor - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2015] Ansamblul de fântâni arteziene - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619838">Şterge vot</a></div><span id="v9619838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2015] Ansamblul de fântâni arteziene - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2015] Fântâni arteziene - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619839">Şterge vot</a></div><span id="v9619839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2015] Fântâni arteziene - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2015] Să zburăm spre apă... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619840">Şterge vot</a></div><span id="v9619840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2015] Să zburăm spre apă...
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2015] Mobilier în parcul Pitești. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619841">Şterge vot</a></div><span id="v9619841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2015] Mobilier în parcul Pitești.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2015] Urcăm pe alee - Parcul Pitești, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619842">Şterge vot</a></div><span id="v9619842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2015] Urcăm pe alee - Parcul Pitești, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2015] Un melc oropsit... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619843">Şterge vot</a></div><span id="v9619843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2015] Un melc oropsit...
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2015] Parcul Eugen Ionesco, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619844">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619844"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619844">Şterge vot</a></div><span id="v9619844" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619844)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619844Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619844MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2015] Parcul Eugen Ionesco, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2015] Statuia dramaturgului - Parcul Eugen Ionesco, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619845">Şterge vot</a></div><span id="v9619845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2015] Statuia dramaturgului - Parcul Eugen Ionesco, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2015] Lalele în Parcul Eugen Ionesco, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619846">Şterge vot</a></div><span id="v9619846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2015] Lalele în Parcul Eugen Ionesco, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2015] Fântână arteziană - Parcul Eugen Ionesco, Slatina (în fundal fostul sediu BNR). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619847">Şterge vot</a></div><span id="v9619847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2015] Fântână arteziană - Parcul Eugen Ionesco, Slatina (în fundal fostul sediu BNR).
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2015] Palatul Administrativ - Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619848">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619848"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619848">Şterge vot</a></div><span id="v9619848" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619848)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619848Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619848MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2015] Palatul Administrativ - Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2015] Clădirea fostei sucursale BNR din Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619849">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619849"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619849">Şterge vot</a></div><span id="v9619849" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619849)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619849Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619849MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2015] Clădirea fostei sucursale BNR din Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2015] Casa Fântâneanu, Slatina. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619850">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619850"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619850">Şterge vot</a></div><span id="v9619850" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619850)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619850Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619850MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2015] Casa Fântâneanu, Slatina.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2015] Esplanada - Expo-Parc, Slatina (în zare - râul Olt). -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619851">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619851"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619851">Şterge vot</a></div><span id="v9619851" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619851)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619851Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619851MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2015] Esplanada - Expo-Parc, Slatina (în zare - râul Olt).
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2015] Minicascadele de pe Esplanadă. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619852">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619852"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619852">Şterge vot</a></div><span id="v9619852" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619852)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619852Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619852MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2015] Minicascadele de pe Esplanadă.
foto tata123 [23.05.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [MAY-2015] Expo-Parc - fântână arteziană. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 23.05.15] - <span class="allrVotedi" id="av619853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv619853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=619853">Şterge vot</a></div><span id="v9619853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(619853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f619853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e619853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2015] Expo-Parc - fântână arteziană.
foto tata123 [23.05.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.113798141479 sec