ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.04.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Pantelimon [IF]
ÎNSCRIS: 09.07.11
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2014
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
93.75%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 50 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 6 MIN

Meteora - binecuvantarea Domnului

TIPĂREȘTE URM de aici

Dupa incredibila vacanta petrecuta in Zakynthos, ne indreptam cu emotie in suflete catre Meteore. Ma rog, emotiile sunt doar ale mele, sotul meu nu are habar unde mergem si ce trebuie sa vedem. Dupa ce parasim autostrada, drumul devine foarte solicitant, curbele periculoase se inmultesc in timp ce coboram muntele spre Valea Tesaliei. Am impresia ca nu se mai termina. Astept cu sufletul la gura ca imaginile studiate, de mine, atat de atent pe internet sau cele faurite de mintea mea in cateva luni de asteptare, sa devina realitate.

Doupiani House se afla in satul Kastraki, sat ce este amplasat la poalele vestice ale complexului monahal de la Meteora. Numele satului este dat de un mic castel bizantin, din care au rămas astăzi doar cîteva ruine. Prima comunitate a luat nastere în timpul dominaţiei otomane si era formata din locuitorii din Epirus, care încercau să se ascundă de Ali Paşa, cunoscut sub numele de "Leul din Ioannina".

Datorită locaţiei sale în apropierea faimoaselor mănăstiri de la Meteora, a satelor Aspropotamos şi Hassia şi a munţilor Koziakas, satul Kastraki este o destinaţie foarte cautata. Satul ca si complexul monahal Meteora sunt desemnate ca fiind Patrimoniu Cultural Mondial UNESCO. Stâncile de la Meteora sunt minuni naturale ce există de milioane de ani. Uşor accesibile atât din sudul cît şi din nordul Greciei, acestea reprezintă prima destinaţie din Trikala, în partea de nord-vest a Thessaliei, între Hassia şi munţii Pindului.

Oraselul Kastraki m-a impresionat in mod deosebit. Asezat la poalele Meteorei, inconjurat de stanci maiestoase, imbratisat de paduri verzi si racorit de raul Pinios este un orasel linistit, cu case ingrijite si gradini pline cu trandafiri, hortensii si bougainvillea, un orasel plin de imagini magnifice unde miroase a menta, a flori de camp si iasomie.

Hotelul situat la umbra stancilor este o constructie ce imbina armonios lemnul si piatra. Are un aer boem, distins ca si proprietarul lui. Il gasim, dupa ce apelam la ajutorul unui localnic, apoi datorita indicatoarelor ce apar pe partea dreapta a drumului principal. Prima impresie este deosebita (ii multumesc in gand colegului @vlado 2 pentru articolul scris si lui @ionescunic pentru recomandare).

Ajung la hotel pe inserat, atunci cand soarele se pregateste sa se ascunda dupa perdeaua de intuneric. Parcarea foarte generoasa este impartita in trei spatii distincte. Doua dintre ele se afla chiar la intrarea in hotel, a treia in spatele hotelului.

Pentru a ajunge la receptie trebuie sa traversam terasa superba, imbracata in flori multicolore, ce are pe fiecare masa un ghiveci in care se afla cate un pui de maslin. Intunericul, linistea si pacea invaluie terasa dandu-i o nota de magie. Dupa ce rezolvam cu formalitatile de cazare coboram la terasa de unde putem admira privelisti incantatoare asupra orasului si asupra Meteorelor. Aproape toata gradinita din fata hotelului este plina cu flori de iasomie, bougainvillea, muscate, tot felul de arbusti si cactusi, dar exista si o particica in care proprietarii cultiva legume si fructe ce sunt servite turistilor la micul dejun.

Interiorul hotelului este impresionant prin decoratii unice. Barul este deosebit, la fel si locul de relaxare. Iti creaza impresia ca te afli intr-o poveste. Ce imi displace este …mirosul. Inca de la intrarea in hotel ma izbeste un miros, ce persista pe parcusul celor doua zile petrecute aici. Miroase puternic a …capra. Asta doar la parterul hotelului pentru ca in camera in care suntem cazati totul miroase a levantica. Proprietara, o doamna amabila si placuta ne conduce, ne arata camera, ma intreaba daca sunt multumita de camera primita, se poarta ireprosabil. Cu sotul ei, un om distins, prea serios, prea rigid nu interactionam decat in dimineata plecarii cand il rog frumos, sa imi aduca o cafea pentru sotul meu. Ne spune sa mai asteptam o jumatate de ora ca este gata micul dejun. Insist, ii spun ca nu vrem sa mancam, ca ne grabim si ca vrem doar o cafea. Vreau sa o platesc. Nu vrea sa imi aduca. Ma simt prost, ma enervez, incerc sa ii explic ca pentru sotul meu cafeau de dimineata este mai importanta decat cele trei mese ale zilei, dar totul e in zadar. Nu ii inteleg atitudinea. Pentru mine conduita unei persoane este la fel de importanta ca bataile inimii, asa ca proprietarul are de la mine o mare bila neagra. Pacat ca pe site nu se dau note si pentru atitudinea proprietarilor fata de turisti ca ar avea de la mine un minus infinit.

Camera intima, primitoare, spatioasa. Totusi, m-a sufocat o senzatie de claustrofobie datorita faptului ca nu exista fereastra ci doar usa cu geamuri a balconului si aceea acoperita cu obloane din lemn si draperie groasa. Mobilierul este simplu, din lemn, asternurile impecabile, patul confortabil, aerul condionat exista, la fel si un minifrigider, televizor LCD si cateva covorase artizanale deosebite. Peretii zugraviti in culori deschise, calde dau senzatia de calm de relaxare. Izoatia fonica este inexistenta. Vocile turistilor rusi, papucii cu toc ai doamnelor si tipetele copiilor sunt, insa, greu de acoperit asa ca seara adormim cu greu iar dimineata ne trezim devreme.

Baia mititica dar eleganta, in tonuri de crem, cafeniu si auriu, prosoape de plus impecabile, cada ce ocupa jumatate din suprafata baii si mici articole de rasfat stau asezate pe blatul de marmura -gel de dus, sampon si balsam, impreuna cu lotiuni de maini si de corp.

Semnal wi-fi excelent atat in camere cat si pe terasa hotelului.

Vizita la manastiri o incepem dimineata tarziu. Sarim peste micul dejun. Preferam sa ne odihnim. Pliantul dat de proprietara ne este de mare folos. El contine harta manastirilor, programul lor, adresa unor taverne, informatii despre oras si obiectivele de vizitat. Reusim sa gasim imediat cele 6 manastiri ce funcţionează în prezent. Impunatoare, stancile de la Meteora ma lasa fara glas, imi starnesc emotii in suflet si fluturasi in stomac. Aceste stanci gazduiesc mănăstiri impresionante pe vîrfurile lor şi ascund secole de istorie. Meteora reprezinta al doilea complex monahal important, din Grecia, primul fiind Muntele Athos. Istoria ne spune că la început au existat 24 de mănăstiri, dintre care astăzi doar şase sunt deschise: Mănăstirea Sfântul Nicolae Anapafsas, Mănăstirea Roussanou, Mănăstirea Schimbarea la Faţă (a lui Hristos) – Marele Meteor, construită pe cea mai înaltă stâncă ce se găseşte în extremitatea vestică a pădurii de pietre, Mănăstirea Varlaam – a doua după mărime, Mănăstirea Sfânta Treime şi Mănăstirea Sfântului Stefan. Deoarece vizitam manastirile intr-o zi de miercuri, Manastirea Marele Meteor este inchisa.

Aceste manastiri sunt locuri magice cu incarcatura spirituala deosebita, locuri binecuvantate. Astfel de gânduri îmi fulgeră mintea când stau și privesc măreția acestui loc pe care Dumnezeu l-a hărăzit grecilor. Nu ma satur de energia pozitiva ce mi-o transmit manastirile asa ca ne intoarcem la ele si pe inserat, desi manastirile sunt inchise. Ne urcam pe zidurile ce adapostesc manastirea Marele Meteor si asteptam un apus de soare magnific. In acele doua zile petrecute aici traiesc atatea lucruri si ma incarc cu atatea sentimente. Intre cele doua vizite la manastiri mergem sa mancam la taverna Vavitsas. Mancarea delicioasa, florile luxuriante, viu colorate, arborii pitici de-un verde aprins creaza o atmosfera calma, relaxanta. Preturi mult mai mari decat in Zakynthos.

Despre hotel pot spune cu mana pe inima ca imi place, insa pretul platit pentru o noapte de cazare este mult prea mare pentru ceea ce ofera.

Nu cred ca voi uita vreodata acest colt de rai, nu cred ca poti uita un loc ca acesta, deoarece, aici, sufletul il simte pe bunul Dumnezeu atat de aproape.

Plec cu sufletul plin de incantare, de amintiri placute, de credinta, de dragoste de GRECIA, de speranta ca vom reveni... candva.

Proogramul manastirilor –Manastirea Sf. Nikolaos Anapafsas- 09:00 -15:00 inchisa Marti

-Manastirea Marele Meteoron-09:00- 17:00 inchisa Miercuri

-Manastirea Roussanou- 09:00-18:00 inchisa Joi

-Manastirea Sfanta Treime- 09:00-17:00 inchisa Vineri

- Manastirea Varlaam-09:00- 16:00 inchisa Vineri

-Manastirea Sf. Stefan-09:00- 13:30 si 13:30-17-30 inchisa Luni

Orele de vizita se pot schimba fara un anunt in prealabil.


[fb]
---
Trimis de danamandache in 20.04.15 20:49:36
Validat / Publicat: 20.04.15 21:23:02
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2910 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

33 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danamandache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P50 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 89500 PMA (din 77 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 50.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    33 ecouri scrise, până acum

    webmaster98 [20.04.15 21:00:13] »

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    iulian68 [20.04.15 21:26:29] »

    Sora mea, matanii ati facut? ????Pentru noi te-ai rugat? Daca da, atunci sarut mana! ????

    nicole33 [20.04.15 21:35:37] »

    @danamandache -

    Nu cred ca voi uita vreodata acest colt de rai, nu cred ca poti uita un loc ca acesta, deoarece, aici, sufletul il simte pe bunul Dumnezeu atat de aproape.

    Plec cu sufletul plin de incantare, de amintiri placute, de credinta, de dragoste de GRECIA, de speranta ca vom reveni... candva.

    Eram convinsă că vizita la Meteore te va încânta pur și simplu și uite că nu m-am înșelat.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Dan&Ema [20.04.15 21:40:23] »

    Anul acesta sper sa ne convingem si noi de magia locurilor descrise. Pus la favorite in scopul pregatirii excursiei in Grecia. Multumim

    Camelia19 [20.04.15 23:31:16] »

    @danamandache - Se pare că am ales multe obiective comune pentru primul concediu în Grecia, cu diferența ca noi ne-am oprit la Meteore în drum spre Zakinthos, iar voi la întoarcere . Micuțul Kastraki mi-a rămas și mie la suflet, mai ales că a însemnat pentru mine prima întâlnire cu Grecia. Acolo am dormit prima noapte sub cerul grecesc, am gustat pentru prima oară bucătăria grecească, la una din tavernele din sat, sub un acoperiș de bougainvillea roz, împărțind mâncarea cu câtiva pisoi tupeiști ce stăteau pe sub mese la cerșit. Ce sa spun, Kastraki mi-a rămas la suflet și sunt convinsă că nu există loc mai potrivit unde să stai dacă vrei să vizitezi Meteora. Mulți îl ocolesc și aleg Kalampaka, pentru oferta mai variată de cazări. Am ajuns și acolo, e un orașel frumos, nimic de zis, dar nu are nimic din farmecul micului sat de la poalele Meteorei. În seara asta m-am plimbat din nou, cu mult drag, pe straduțele întortocheate și atât de liniștite ale satului, am simțit mirosul florilor de câmp și am privit în sus, spre luminițele Meteorelor. Mulțumesc

    krisstinna [21.04.15 08:09:36] »

    @danamandache - Niciodata nu plec de acasa fara fierbator, cana, cafea si lingurita. Chiar si la 5 stele, chiar si daca merg cu avionul, aceste obiecte nu-mi lipsesc din bagaj. Din pacate, cafeaua, pentru mine, inseamna ingredientul care imi face ziua mai frumoasa. Pe viitor, incearca sa-ti amintesti de sfatul meu, facandu-ti astfel sotul fericit.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    iulian68 [21.04.15 08:14:21] »

    @cristinaoranici: exact asa face si Nina! Acum imi dau seama de ce am ramas fericit "de tot"! ????????????

    dianabzs [21.04.15 08:18:37] »

    pentru mine este un articol foarte util, Dana!

    anul viitor, cand piticul va fi un pic mai mare, vrem sa facem si noi o escapada cu masina spre insula Aegina, cu o noapte pauza in zona Meteorelor, chiar in acest sat; insa despre cazare, impresiile tale ma fac sa caut altceva.

    multumesc!

    P.S. nu se poate sa nu ne incanti privirile si cu niste poze, nu?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    iulianic [21.04.15 09:32:37] »

    @danamandache - Frumos şi util! Şi eu mă număr printre cei care au vizitat complexul de la Meteora (în interior doar mănăstirile Sf. Ştefan şi Marele Meteor). Am dormit o noapte în Kalambaka, la poalele stâncilor miraculoase şi am admirat sătucul Kastraki de sus, din înălţimea stâncilor.

    Am fost şi la un atelier care confecţionează icoane. Am fost primiţi frumos (serviţi cu suc şi nu mai ştiu ce dulcegării), ni s-a prezentat procesul de execuţie a icoanelor, apoi am fost invitaţi în magazin. Deşi se acordau nişte reduceri, ba chiar şi un premiu la o tombolă cu bonurile de la cumpărături, iconiţele aici erau mai scumpe decât sus, la mănăstiri. Asta era atunci, în 2007. Nu ştiu cum mai este acum.

    Îmi doresc să revin pe acele meleaguri pentru că într-adevăr, Meteora te încarcă pozitiv şi nu se lasă uitată prea curând.

    iulian68 [21.04.15 11:42:34] »

    @iulianic - Asa au fost dintotdeauna preturile acolo. Eu am costatat asta prima oara in 1999 cand am vazut o icoana din argint si aur la 1300 de euro la atelier, si am gasit-o la Marele Metor cu 600... O am pe perete in sufragerie! Am mai fost de atunci de cateva ori, am vazut aceleasi lucruri, doar ca mai crescusera preturile insa erau aceleasi diferente. Iar in afara de Marele Metor, am mai vizitat doua manastiri, dar nu mai stiu care dintre ele. Cred ca Sf Stefan si inca una la care se urcau niste scari, (destule) dar era o priveliste fantastica de sus. Desigur, niciuna nu se poate compara cu prima mentionata, dar erau f frumoase, fiecare in felul sau.

    danamandache [21.04.15 11:45:04] »

    @webmaster98: este OK, webmaster!

    danamandache [21.04.15 11:58:53] »

    @iulian68: M-am rugat pentru toate rudele si pentru toti prietenii mei, fratele meu! Si am facut asta incet si pe indelete, pentru ca am vizitat manastirile singurica, dupa ce sotul meu s-a enervat pe un preot de la Manastirea Sf. Nicolae care se tinea dupa noi sa cumparam o icoana si negocia pretul mai rau ca la piata. Un al motiv pentru care s-a multumit sa priveasca din departare manastirile ar fi, ca era mult de urcat si coborat iar caldura era sufocanta, erau peste 40de grade. Dar ce bine mi-a prins mie faptul ca nu m-a insotit!!! Am stat in fiecare manastire cat am dorit si am facut poze la greu, lucru care nu s-ar fi intamplat daca era langa mine, mai ales ca in unele locuri fotografiatul era interzis.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    danamandache [21.04.15 13:01:47] »

    @nicole33: Am fost de-a dreptul incantata, Nico! Imi doresc din suflet sa repet aceasta vizita dupa ce voi ajunge la Ierusalim. Multumesc de vizita!

    danamandache [21.04.15 13:15:17] »

    @Dan&Ema: Veti fi cuceriti, cu siguranta de acele locuri. Imi permit sa va dau un sfat. Seara cu o ora, doua inainte de inchiderea manastirilor, este de preferat sa mergeti sa le vizitati. Atunci nu sunt atat de multi turisti, atunci poti lasa deoparte toate grijile, iti poti umple sufletul cu liniste, poti medita, poti simti din plin magia.

    Vacante de vis va doresc!

    DepartureGate7 [21.04.15 13:41:29] »

    @danamandache - Meteora e printre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat. Am fost acolo în 2011 și aș recomanda oricui să meargă, peisajul e fabulos.

    Foarte util articolul!

    danamandache [21.04.15 15:05:06] »

    @Camelia19: Eu iti multumesc, Camelia! Articolele tale sunt o sursa, continua, de inspiratie, pentru mine!

    danamandache [21.04.15 15:11:44] »

    @cristinaoranici: Multumesc pentru sfat, doamna Cristina! Cu siguranta voi tine cont el!

    danamandache [21.04.15 15:40:06] »

    @dianabzs: Am incarcat si cateva poze, Diana. Hotelului I am acordat note foarte mari. Trebuie sa fiu cinstita, sa recunosc, ca am venit aici dupa ce am stat la Mabely Grand unde camera era imensa, luminoasa. Daca ai noroc de vecini de camera linistiti izolatia fonica nu este o problema. Cat priveste incidentul cu proprietarul, vreau sa cred ca a fost unul izolat. Poate nu i-a placut fata mea. Hotelul este o alegere buna, se afla la cativa pasi de Manastirea Sf. Nicolae, ofera peisaje fantastice, este curat, elegant, merita sa ii treci pragul. Proprietara este o foarte buna vorbitoare de limba engleza. Pretul insa este foarte mare. Eu am prins o oferta atunci. Pachet ce include doua nopti 130 de euro. In mod normal pretul pentru o noapte depaseste 70 de euro. Mult prea mult, dupa parerea mea.

    Te pup, daca te pot ajuta cu ceva contacteaza-ma!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    danamandache [21.04.15 16:12:01] »

    @iulianic: Multumesc pentru apreciere! Din pacate, atelierul ce confectioneaza icoane l-am ratat. Am cumparat o iconita de la manastirea Sf. Nicolae. Am dat in jur de 50 de euro pe ea. Erau icoane cu diferite preturi, pentru toate buzunarele. Ale noastre erau mai goale deoarece ne intorceam din Zakynthos

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    danamandache [21.04.15 16:27:54] »

    @VMR: Multumesc de vizita si apreciere!

    Arya [21.04.15 17:08:50] »

    @danamandache:

    Zuperbonus și zuperfelicitari!

    danamandache [21.04.15 17:25:37] »

    @Arya:Zupermultumiri, Arya!!!

    Camelia19 [21.04.15 19:54:51] »

    @danamandache: Hehe, ce mica-i lumea! Ai pus poze exact cu taverna de care spuneam in ecou. Vavitsas Tavern, nu stiam ca asa se numeste. Acolo am baut primul Mythos si am gustat pentru prima oara preparatele bucatariei grecesti la ea acasa Era plin de pisoi printre mese, ceea ce mi s-a parut atunci o curiozitate. Cu timpul m-am obisnuit sa-i vad peste tot

    iulian68 [21.04.15 20:40:53] »

    @Camelia19: Pisicile sunt ocrotite in toata Grecia, nu vor vagabonda niciodata si vor primi oriunde s-ar duce apa si hrana. Exista o legenda in Grecia cate spuna ca intr-o perioada de mult apusa ,,parca in perioada bizantina, o pisica a intrat intr-o biserica si a prins un soarece care se urcase pe pocalul cu apa sfintita, probabil pt a bea din el. De atunci e respectata, ingrijita, si niciodata prigonita...

    iulian68 [21.04.15 20:43:11] »

    @iulian68: imi cer scuze, dar intotdeauna cand scriu de pe mobil, gresesc dpdv ortografic. Nu-mi sta in fire dar e mai greu cu telefonul.

    danamandache [21.04.15 20:49:40] »

    @Camelia19: Sincer, daca nu era pliantul dat de proprietara hotelului, nici eu nu stiam cum se cheama taverna!

    Mi-ar fi placut ca drumurile noastre sa se intersecteze! Stii, ma gandesc sa imi fac un sticker personalizat cu username-ul meu, sa il lipesc pe parbrizul masinii. In felul acesta daca drumurile noastre s-ar intalni, sigur nu am trece una pe langa alta fara sa ne recunoastem.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    danamandache [21.04.15 20:59:17] »

    @iulian68: stai linistit, fratele meu! Suntem in familie Si eu scriu de pe telefon. Ma descurc minunat... ca si tine :-)

    iulian68 [21.04.15 20:59:39] »

    @danamandache: daca veneai la intalnire, primeai un mic abtibild cu AFA pe care il lipeai pe capota portbagajului... eu il port de 4 ani pe unde ma duc!

    danamandache [21.04.15 21:06:52] »

    @iulian68: Sunt mandra posesoare a unui tricou AFA. Poate am noroc si castig un autocolant, sau poate isi face cineva pomana cu mine si imi ofera unul

    Camelia19 [21.04.15 21:06:59] »

    @iulian68: Stiu legenda cu pisicile si chiar am observat ca sunt tratate bine peste tot. E si mediul calduros care lor le prieste, pentru ca sunt raspandite in tot sudul Europei. Nu ma deranjeaza sa le vad peste tot, dimpotriva chiar, imi plac foarte mult. E un alt lucru care-mi place legat de Grecia

    Camelia19 [21.04.15 21:11:09] »

    @danamandache: Asta e o idee tare buna cu username-ul O sa intru si eu in randul posesorilor de stikere auto in curand, abia astept sa-l pun la loc de cinste, alaturi de colectia de stikere din locurile pe care le-am vizitat. E mica masinuta, dar mai incap multe inca

    iulian68 [21.04.15 22:41:13] »

    @danamandache: s-ar putea sa mai gadesc vreunul. Sa vad unde le-am pus daca nu le-am ratacit. Iti dau PM daca le gadesc! ????

    danamandache [21.04.15 23:08:54] »

    @iulian68: Multumesc mult, Iulian! Stii vorba aia ,,Cine cere nu piere, dar nici nume bun nu are"

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Camelia19, Dan&Ema, danamandache, DepartureGate7, dianabzs, iulian68, iulianic, nicole33
    Alte impresii din această RUBRICĂDoupiani House [Kastraki]:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10193014144897 sec
    ecranul dvs: 1 x 1